44078
-
#31178 igen, de ki kellene találni neki valami becenevet vagy csak tényleg hívjuk egyszerűen Q-nak, mert leírhatatlan a neve :D -
#31177 mármint "kvájjárellá" ? :D -
#31176 a rémálom folytatódik. Amaurinak komoly a sérülése. ma kivizsgálták és az orvosok szerint egy hónap pihenő vár rá
nem vagyok Amauri fan, de felkészülés alatt eddig ő volt a legjobb befejező csatárunk.
másik hír: Q már orvosi vizsgálaton van, valószínűleg már délután vag este aláír -
#31175 Vágesz, de kibírható. :) -
#31174 Ja, Zágráb jobb lett volna. Mindenesetre ez az 550-600 km az a határ, ami még viszonylag kényelmes távolságra van tőlünk. Azért hál' isten nem olyan vészes ez a csoport, bár a Cityt szívesen elkerültem volna. -
#31173 azért nincs az olyan közel. pestről számolva autópályán 550km -
#31172 Na akkor lehet menni Salzburgba :) -
#31171 picsába, nem lesz loki-juve -
#31170 loki csinálna kis bevételt magának cityvel meg juvéval :D -
#31169 IGEN! Salzburg! Már csak a Loki kell. -
#31168 előbbi. nem egyszerű ellenfél -
#31167 meg is van -
#31166 Hülye vagyok, nem is lehetett. :))) Salzburg vagy BATE!!!! -
#31165 Csak a Dortmundot ne... -
#31164 Sparta Praha vagy Salzburg meglehet még a 3. kalapból. -
#31163 Na, most végignéztem rendesen. Elérhető közelségben ezek vannak: 3. kalap: Sparta Praha, Salzburg, Dinamo Zagreb
4. kalap: Debrecen, Rapid, Hajduk -
#31162 A 3.-ból akkor legalább a Dortmundot kerüljük el, a többiek elég egyformának tűnnek. Remélem akkor már megkapjuk a Lokit.
3.-ból Salzburg vagy a 4.-ből Debrecen vagy Rapid vagy Hajduk. -
#31161 szopóóóka :S -
#31160 Manchester City... -
#31159 Hihetetlen, persze 1/3 eséllyel behúzzuk a Cityt. Nevetséges. -
#31158 bazzmeg City -
#31157 A csoport. -
#31156 jóember elsőre kihúzott minket :)
A csoportba kerültünk -
#31155 milito típus nincs,mert militó az ász,az überzsírtuti befejező csatár -
#31154 Az viszont nevetséges. Megint jól átbasznak akkor. Fele annyit nem ér, mint Diego. -
#31153 Ja és tegnap este az ágyban fekve eszembe jutott, hogy mennyire nevetséges, ahogy Giovincóval bánt a vezetőség. A legnagyobb tehetségünk volt, Diego mellett nem kap játéklehetőséget, erre pont akkor szabadulunk meg tőle is, amikor a brazilt eladjuk. Elég furcsa játékospolitika. -
#31152 5 Millió? Elvileg 14 ért jönne (kölcsön+opció). -
#31151 Amúgy kurvára nem. Elvileg Trez és Amauri is befejező csatár, minek kéne nekünk még 1 tank előre? Épp az, hogy előkészítő emberke kéne.
Nem tudom Quagliarelláról mit gondoljak. Ha 5 millió körül meg lehet szerezni, akkor jöjjön, sokkal többet tuti nem ér.
#31126: azért milyen lába van még mindig az öregnek! Szomorú, hogy az elmúlt években elkerülnek minket a hasonló kaliberű klasszisok. (vagy aki lenne, azt is eladjuk áron alul, hmmm...) -
#31150 igazából vmi jó befejező csatár kéne nektek ilyen milito típusú
-
#31149 haha, jó vicc:D -
#31148 gyorsan csapjatok le ibrára a milan elől :D -
#31147 Egyébként én sem vagyok annyira letörve, mint sokan, Diego tényleg nagy ász, a felkészülési mérkőzéseken is jól tolta, de tavaly ő sem csinált túl sok mindent, bár az egész csapat tré volt, nem csak ő.
Viszont Quagliarella, Krasic sokat dobhat a középpályán, és ahogy néztem tegnap a meccset, Felipe Melo, és Sissoko sem feltétlenül csak az eszetlen labdaszerző, voltak nagyon szép indító passzok tőlük. Meg Sissokonak vannak nagy rohanásai is előre :), és ott van Marchisio, aki szerintem jövőre még jobb lesz.
Majd meglátjuk, az idő úgyis bizonyítja, hogy helyes úton vagyunk e. -
#31146 Utánna akarok nézni, hogy 4-4-2 ben az utóbbi pár évben (vegyük mondjuk 95/96-tól), hogy teljesített a csapat, mert tegnap elgondolkoztam, hogy most ugye Diego eladásával visszatérünk a 4-4-2-re, és azon agyaltam, hogy az első szezonunkban, amikor feljutottunk, ugye 3. lettünk, szintén 4-4-2 vel, és akkor sem voltak éppen nagy nevek a középpályán, szóval akár még jól is szerepelhetünk (bár kétlem), gondolom annyit nem erősödött a serie a mezőnye, szóval ilyen rövid eszmefuttatásom volt. -
#31145 hát ja :D nem kicsit hanem nagyon összekevertem :D:D -
#31144 tudom, hogy erre gondoltál, de ezt szerintem esetleg kikövetkeztetni tudjuk vagy pedig korabeli jegyzőkönyvekből + a játékosok posztjából.
egyébként mihez kell ha szabad tudnom? vagy csak úgy? -
#31143 Ez is fasza. -
#31142 -----------------------buffon------------------------
----zebina------thuram----cannav-----zammbrota----
-----------------emerson---blasi---------------------
----------nedved----ibrahimovic----delpiero-----------
----------------------trezeguet----------------------
Ilyenekre gondoltam amúgy. -
#31141 NA EZ már jobb! :) -
#31140 Quagliarella 27éves:) Sztem Di Nataléval kevered egy csöppet... -
#31139 nincs mit, ha találok többet, berakom azt is.