44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve5
    igen, de ki kellene találni neki valami becenevet vagy csak tényleg hívjuk egyszerűen Q-nak, mert leírhatatlan a neve :D
  • Matthew Prosac
    mármint "kvájjárellá" ? :D
  • forzajuve5
    a rémálom folytatódik. Amaurinak komoly a sérülése. ma kivizsgálták és az orvosok szerint egy hónap pihenő vár rá
    nem vagyok Amauri fan, de felkészülés alatt eddig ő volt a legjobb befejező csatárunk.

másik hír: Q már orvosi vizsgálaton van, valószínűleg már délután vag este aláír
  • Kaplan
    Vágesz, de kibírható. :)
  • Trunks
    Ja, Zágráb jobb lett volna. Mindenesetre ez az 550-600 km az a határ, ami még viszonylag kényelmes távolságra van tőlünk. Azért hál' isten nem olyan vészes ez a csoport, bár a Cityt szívesen elkerültem volna.
  • forzajuve5
    azért nincs az olyan közel. pestről számolva autópályán 550km
  • Kaplan
    Na akkor lehet menni Salzburgba :)
  • forzajuve5
    picsába, nem lesz loki-juve
  • limperatore
    loki csinálna kis bevételt magának cityvel meg juvéval :D
  • Trunks
    IGEN! Salzburg! Már csak a Loki kell.
  • Matthew Prosac
    előbbi. nem egyszerű ellenfél
  • limperatore
    meg is van
  • Trunks
    Hülye vagyok, nem is lehetett. :))) Salzburg vagy BATE!!!!
  • Trunks
    Csak a Dortmundot ne...
  • Trunks
    Sparta Praha vagy Salzburg meglehet még a 3. kalapból.
  • Trunks
    Na, most végignéztem rendesen. Elérhető közelségben ezek vannak: 3. kalap: Sparta Praha, Salzburg, Dinamo Zagreb
    4. kalap: Debrecen, Rapid, Hajduk
  • Trunks
    A 3.-ból akkor legalább a Dortmundot kerüljük el, a többiek elég egyformának tűnnek. Remélem akkor már megkapjuk a Lokit.

3.-ból Salzburg vagy a 4.-ből Debrecen vagy Rapid vagy Hajduk.
  • Grove4
    szopóóóka :S
  • cassoneitaly
    Manchester City...
  • Trunks
    Hihetetlen, persze 1/3 eséllyel behúzzuk a Cityt. Nevetséges.
  • forzajuve5
    bazzmeg City
  • Trunks
    A csoport.
  • forzajuve5
    jóember elsőre kihúzott minket :)
    A csoportba kerültünk
  • bakkerman
    milito típus nincs,mert militó az ász,az überzsírtuti befejező csatár
  • Trunks
    Az viszont nevetséges. Megint jól átbasznak akkor. Fele annyit nem ér, mint Diego.
  • Trunks
    Ja és tegnap este az ágyban fekve eszembe jutott, hogy mennyire nevetséges, ahogy Giovincóval bánt a vezetőség. A legnagyobb tehetségünk volt, Diego mellett nem kap játéklehetőséget, erre pont akkor szabadulunk meg tőle is, amikor a brazilt eladjuk. Elég furcsa játékospolitika.
  • Grove4
    5 Millió? Elvileg 14 ért jönne (kölcsön+opció).
  • Trunks
    Amúgy kurvára nem. Elvileg Trez és Amauri is befejező csatár, minek kéne nekünk még 1 tank előre? Épp az, hogy előkészítő emberke kéne.

Nem tudom Quagliarelláról mit gondoljak. Ha 5 millió körül meg lehet szerezni, akkor jöjjön, sokkal többet tuti nem ér.

#31126: azért milyen lába van még mindig az öregnek! Szomorú, hogy az elmúlt években elkerülnek minket a hasonló kaliberű klasszisok. (vagy aki lenne, azt is eladjuk áron alul, hmmm...)
  • limperatore
    igazából vmi jó befejező csatár kéne nektek ilyen milito típusú

• Grove4
    haha, jó vicc:D
  • limperatore
    gyorsan csapjatok le ibrára a milan elől :D
  • gercse
    Egyébként én sem vagyok annyira letörve, mint sokan, Diego tényleg nagy ász, a felkészülési mérkőzéseken is jól tolta, de tavaly ő sem csinált túl sok mindent, bár az egész csapat tré volt, nem csak ő.
    Viszont Quagliarella, Krasic sokat dobhat a középpályán, és ahogy néztem tegnap a meccset, Felipe Melo, és Sissoko sem feltétlenül csak az eszetlen labdaszerző, voltak nagyon szép indító passzok tőlük. Meg Sissokonak vannak nagy rohanásai is előre :), és ott van Marchisio, aki szerintem jövőre még jobb lesz.
    Majd meglátjuk, az idő úgyis bizonyítja, hogy helyes úton vagyunk e.
  • Grove4
    Utánna akarok nézni, hogy 4-4-2 ben az utóbbi pár évben (vegyük mondjuk 95/96-tól), hogy teljesített a csapat, mert tegnap elgondolkoztam, hogy most ugye Diego eladásával visszatérünk a 4-4-2-re, és azon agyaltam, hogy az első szezonunkban, amikor feljutottunk, ugye 3. lettünk, szintén 4-4-2 vel, és akkor sem voltak éppen nagy nevek a középpályán, szóval akár még jól is szerepelhetünk (bár kétlem), gondolom annyit nem erősödött a serie a mezőnye, szóval ilyen rövid eszmefuttatásom volt.
  • forzajuve5
    hát ja :D nem kicsit hanem nagyon összekevertem :D:D
  • Zsolti9014
    tudom, hogy erre gondoltál, de ezt szerintem esetleg kikövetkeztetni tudjuk vagy pedig korabeli jegyzőkönyvekből + a játékosok posztjából.
    egyébként mihez kell ha szabad tudnom? vagy csak úgy?
  • Grove4
    Ez is fasza.
  • Grove4
    -----------------------buffon------------------------
    ----zebina------thuram----cannav-----zammbrota----
    -----------------emerson---blasi---------------------
    ----------nedved----ibrahimovic----delpiero-----------
    ----------------------trezeguet----------------------

Ilyenekre gondoltam amúgy.
  • Zsolti9014
    NA EZ már jobb! :)
  • Oziris666
    Quagliarella 27éves:) Sztem Di Nataléval kevered egy csöppet...
  • Zsolti9014
    nincs mit, ha találok többet, berakom azt is.