44078
-
#31218 ha olvasnák a fórumunkat akkor tudnák, hogy akár egy Q is elég :) -
#31217 elég veszélyesen fért ki a neve:D
-
Dzeko meg dupla.ha ezt a párost összehoztuk volna ide... -
#31215 Diego góllal nyitott -
#31214 Q:"Sokáig szeretnék itt maradni,egy álmom válik valóra azzal,hogy Del Pieroval játszhatok" -
#31213 jajj de jó :D ez megnyugtató hír.
egyébként nagy a kussolás most felénk az átigazolásokkal kapcsolatban. ez ugye csak valamiféle vihar előtti csend, és kedd éjfélig még kapunk legalább két védőt? -
#31212 hálistennek megúsztuk a búrdisznót, a romába ment...
a Diego ügy meg egy vicc... -.-" -
#31211 ezzel most akkor megint az a baj, hogy ezek szerint nem az edző mondhatja meg kikkel szeretne dolgozni. ez így nagyon nem jó.
kicsit féltem, hogy Diego nem fog nyilatkozni, és nem köszöni meg nekünk az egy évnyi bíztatást. eddig emiatt nem tettem meg, de mostmár sok sikert kívánok neki németországban! -
#31210 "Nem én mentem el. A Juve rúgott ki." - jelentette ki a Wolfsburg középpályása egy sajtótájékoztatón a football-italia.net szerint.
"Nem gondolták úgy, hogy részese leszek a Juventus tervének. Semmi gond, egy hozzám hasonló játékosnak mindig lesz helye a labdarúgásban. Őszintén szólva nem vagyok túlzottan ideges a távozás miatt. Viszont sajnálom a Juve szurkolóit, akiknek megköszönöm a felém irányuló tiszteletüket és szeretetüket."
"A Juventus nem volt egyenes. Nem a klub számolt be nekem az eladásról, hanem egy FIFA ügynök, Giacomo Petralito, és csak ezután beszéltem Beppe Marottával. Több tiszteletet vártam."
Az eligazolás meglepőnek mondható annak tükrében, hogy Luigi Del Neri többször is kijelentette, számít a brazilra.
"Del Neri mindig egyenes volt velem, és azt akarta, hogy maradjak. Úgy tűnik, hogy a klub vezetői közül senki sem hallgatott rá, és én sosem értettem meg, hogy miért mennek szembe az akaratával."
Íg már más a helyzet, ez nem volt szép :S -
#31209 azért be kell látni.... -
#31208 akkor ugyanilyen logikát lehet alkalmazni VdV-nél is. Ő is azért igazolna el mert nem fér be a real keretébe.
én is mondtam már máskor is, hogy Robinhoval rohadt jól járnánk. az a 15-20 millió szinte semmi érte. kicsit elrontotta a karrierjét azzal, hogy angliába ment ebbe a semmitérő csapatba, de attól még klasszis játékos.
annyira nem lenne jó ha a kedvenc svéd patkányunk a Milanba menne. azért ne kell látni, hogy neki az olasz bajnokság nagyon fekszik. más kérdés, hogy majd Chiellini lazán leveszi a pályáról amikor ellenük játszunk :D -
#31207 A Milan meg ha megveszi 30 millióért Ibrát, akkor röhögőgörcsöt kapok. :DDDDD -
#31206 Hát Robinho inkább ne jöjjön. Egyrészt, mert 15-20 milla alatt nem hiszem, hogy eladják, másrészt mert nevetséges az az ember. Tehetséges, de ha a Citybe nem fért be, és onnan Brazíliáig kellett menekülnie, akkor köszönjük, de nekünk se kell.
VdV inkább. Sőt, ő tudná is helyettesíteni Diegót, bár kétlem, hogy hasonló kaliberű embert vennénk. Trezt meg ne adjuk már el, könyörgöm, alig marad normális csatárunk. -
#31205 Melo barátom nagyon be van indulva :)
„Gyerünk srácok, mindent megnyerhetünk. Torino egy nagy város, jöjjön ki mindenki szurkolni az Olimpicoba. Forza Juve!”
lehet nem szóltak neki vagy nem vette észre eddig, hogy Torino lakóinak nagy része inkább Serie B meccsekre kénytelen járni :D -
#31204 nemtom, egy próbát simán megér :D -
#31203 Del Piero ugyanolyan zseni, mint 15 éve
35 évesen ugyanazt megcsinálta, mint 20 évesen, talán mostani gólja még nagyobb is, mint a Borussiának lőtt klasszikus.
http://sportgeza.hu/futball/2010/08/27/del_piero_ugyanolyan_zseni_mint_15_eve/ -
#31202 :DD
ha valaki beleállítja a szögletzászlót az rasszista megnyilvánulásnak minősül? -
#31201 Miután kiderült, hogy a Manchester City azonos Európa Liga csoportba került a Juventussal, az UEFA fegyelmi bizottsága figyelmeztette az olaszokat, hogy amennyiben rasszista megnyilvánulásokat tapasztalnak Mario Balottelivel kapcsolatban, szigorú büntetésre számíthatnak.
biztos kibírják az ultrák, hogy ne piszkálják :P -
#31200 a gond csak ott van,hogy ő a Juvét is azzal írja:D
amúgy szerintem Qki jó lesz,kevés amúgy is a távolról jól lövő játékosunk.van most köbö 7-8 olasz válogatott emberünk,kiváncsi vagyok,hogy Prandelli is baszogatva lesz a azzal,hogy köcsög Juve-s:) -
#31199 „Nagyon örülök, hogy visszatértem a Bundesligába. Szeretem a nagy terveket és olyan klubban akarok játszani, ami a középpontban szerepel. A visszatérésem is egy jelzés ilyen értelemben. Remélem, hogy újra jól fogok játszani a Bundesligában. Nagyon jól érzem magam. Már játszottam idén öt vagy hat meccset. A Wolfsburg az első, azt követi a brazil válogatott.” - mondta.
Van egy olyan érzésem ezután, hogy Diego is vastagon bennevan az eligazolásában. -
#31198 jól nyomja :D és Ő is kisbetűvel írja az intert mint minden normális ember :P
sokan lenézik Melot, de a legszimpatikusabb játékosok közé tartozik.
ennél már csak az jobb ahogy más góljának tud örülni :) -
#31197 Melo twitter:D
"Dai ragazzi inter soto de 2 gol hahhaha forza juveee forza juveee forza juveeee!" -
#31196 milyen szép gólt kapott az inter :P -
#31195 ez most kivételes eset. máskor nem este vannak a versenyek.
kivételesen nem bánom a dolgot. jobb a meccset streamen nézni mint a GP-t. persze aki nem szereti a motorversenyt azt most eszi a méreg jogosan -
#31194 ez egy alkalom -
#31193 Hú de kurva jó fejek a Digisportnál. Megveszik a Seria A meccsek közvetítésének jogát, de nem közvetetítik ám élőben a meccseket vasárnap. Inkább Motorsport.
Hát gratulálok magyarország, hogy ezt megengedted. ÉN így szeretlek. -
#31192 Juve, City: ez itt a Bajnokok Ligája!
„Csoportunk ereje a Bajnokok Ligájával vetekszik" – nyilatkozta az Európa-liga sorsolását követően Huub Stevens, a Salzburg vezetőedzője, miután a Lech Poznan mellett a Juventus és a Manchester City kapott besorolást az A jelű négyesbe.
Jean-Claude Blanc (a Juventus ügyvezető igazgatója): „Olasz beütése lesz a Manchester City elleni párharcnak Mario Balotelli és Roberto Mancini személye miatt, két fantasztikus mérkőzés elébe tekintünk. Kemény csoportba kerültünk, talán a legnehezebb négyesbe, úgy hallottam a Lech Poznan jó csapat és a Salzburg tavaly megnyerte összes csoportmeccsét az Európa-ligában.
Brian Marwood (a Manchester City képviselője): „Nagyszerű volt a sorsolás, mindenki erre a pillanatra várt. Juventus egy híres, különleges csapat, már most izgalommal tölt el minket, hogy velük találkozhatunk. Mint minden tornát, ezt is maximálisan tiszteljük és igyekszünk a lehető legjobban teljesíteni, jól kezdtük a szezont, de rengeteg mérkőzés van hátra, úgy érezzük elég jó a keretünk, hogy minden porondon helytálljunk."
Huub Stevens (a Salzburg vezetőedzője): „Csoportunk ereje a Bajnokok Ligájával vetekszik, első osztályú csapatokkal találkozunk, óriási meccsekre és telt házas arénákra számítok."
-
#31191 Az olasz sajtó képviselői megtudták, hogy a Napoli válogatott csatára, Fabio Quagliarella péntek délelőtt orvosi vizsgálatra hivatalos a Juventusnál.
Már nem titok, kire költi a Diego eladásából befolyt pénzt a Juve: nagy meglepetésre sikerült meggyőznie a Napoli vezetőit arról, hogy elengedjék a klub talán legnagyobb sztárját.
A torinóiak 15 millió eurót adnak a 27 éves támadóért, amelyből ötmilliót rögtön a Partenopei számlájára utalnak, a további tízmilliót részletekben, három év alatt kapja meg a dél-olasz egyesület.
A Juve óriási hajrát nyitott az átigazolási piacon, az olasz szakírók szerint két védőigazolást is bejelenthetnek a hétvégén a Bianconerók, a St. Etienne 23 éves középső védőjéről, Yohan Benalouane-ról és a Villarreal spanyol világbajnok balhátvédjéről, Joan Capdeviláról van szó.
-
#31190 gondolom a diegoért kapott lé nélkülözhetetlen volt, így lenne egy normális csatárotok + aki kiszolgálná -
#31189 Martínez és Lanzafame is tud csatárt játszani, és elvileg Lanzafame lesz a befejező.
Értelme volt megvenni a serie a-t, hogy ha nem adják a meccseket (ez esetben a miénket). Nekem van DIGI, de így se tudom ebben az esetben nézni :S -
#31188 vasárnap már meg is mutathatja mit tud. muszáj lesz játszani mivel nincs más elérhető csatárunk Alexen kívül. Trez addigra már nem lesz a mi játékosunk nagy valószínűséggel.
meccset nézhetjük majd streamről, mivel kedvenc sportcsatornánk nem adja. igaz most pont akkor vannak Moto GP futamok amelyek priorítást élveznek.
sport tv-t azért szerettem mert náluk elsőbbséget élveztek a Juve meccsek.ritka volt mikor nem azt adták. persze ehhez az is kell, hogy nekünk nagy a szurkolótáborunk :) -
#31187 nem rossz ez így, csak reménykedem, hogy hozza majd a szintet, van benne potenciál, csak jöjjön is ki belőle -
#31186 Fabio Q aláírta a szerződést
Az olasz válogatott támadója egy éves kölcsönszerződést írt alá, amiért a Juventus 4.5 millió €-t fizet a Napoli csapatának. A szerződés értelmében a 2010/11-es szezon végén a Juventusnak opciós joga lesz a játékos megvásárlására, akiért három év alatt 10.5 millió €-t kellene kifzetnie a klubnak. -
#31185 Jók, a képek főleg, kicsit más stílus, mint a mostani -
#31184 Amúgy még régebben csináltam pár bannert, ilyen amatőr féléket.
De akkor úgy gondoltam, hogy nem elég jó (most is így gondolom), de azért bemutatom:
-
#31183 Igazából, ha Q mellé még elhozzák Capdevillát meg VdV/Robinho közül az egyiket, azt mondom, hogy OK.
Más kérdés, hogy max Capdevilla jön még.
Egyébként hallotátok, hogy Zebinával szerződést bontottunk? Elvileg nincs a játékosaink közt a hivatalos oldalon.
Erre megint csak azt tudom mondani, hogy a francia újoncnak igazán elpasszolhattuk volna, pénz is lett volna belőle (ha igaz ez egyáltalán) -
#31182 hazai EL meccsek:
Juventus-Lech Poznañ Szeptember 16.
Juventus-Red Bull Salzburg November 4.
Juventus-Manchester City December 16.
idegenbeli EL meccsek:
Manchester City-Juventus Szeptember 30.
Red Bull Salzburg-Juventus Október 21.
Lech Poznañ-Juventus December 1. -
#31181 ez jó lesz, vagy simán a Q is megteszi, aztán úgyis annyit látjuk majd a nevét, hogy megjegyezzük. -
#31180 Fabio Q -
#31179 ez már legyen a ti gondotok, én nem vagyok juvés :)