Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amúgy látszott tegnap is meg eddig is látszott h nagyon hiányzik Trez és Yaki mert amilyen labdákat ad Diego õk belõnék. De Amauri valami vicc amit mûvel
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
És arra jutottam,hogy a sok sérült nagymértékben közrejátszik a dologban,szinte ugyanazzal a kerettel végigjátszani egy 3/4 szezont nem lehet,ezért fáradtak és dekoncentráltak a játékosok,szóval az edzõprobléma úgyahogy megoldva,most a sérültekkel és a szar minõségû edzõpályával kellene foglalkozni,mást nem nagyon tudok elképzelni.Nézzük meg a feljutás óta az elsõ szezonunkat egész parádés játékkal a 3. lettünk (Ranierivel) és azóta csak erõsödött a keretünk,miért nem tudjuk legalább azt a szintet hozni?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Magyarország!
úgy meg sajnos nem lehet meccset nyerni a mi erõnlétünkkel,hogy pad nélkül játszunk

Továbbra sincs semmi összhang, elképzelés a játékunkban, teljesen impotensek vagyunk így...
Hálát adhatunk a bírónak hogy befújta az egyébként teljesen jogtalan tizenegyest, és ezzel X
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
*hallod
*juve meccs...
*sztem ha megnéznék egy meccset az egyiptomi járásba, az jobb lenne =/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
(mind1, ma az atlético bemutatta hogy kell szopni sportfogadás szempontjából)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
1-1 :o mi a geci, a lazio képes ilyenre is?
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
és kamutizivel vezetünk te jó ég...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
még szerencse h sok pénz van a juven 😄 csak rúgja be
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
csöves: egyetértek, elég gyenge ez a Lazio, nem hiszem hogy betalálnának...
a meccset valahogy behúzzuk,nem létezik hogy ezektõl gólt kapjunk
jó a hangulat amugy stadionotokban, juve ultrák vannak kint? vagy sztrájkolnak? mert én eddig csak a lazialékat hallottam. azért durva hogy juve-lazion ennyien vannak kint:\ meglátszik hogy 2 nagymúltú csapat iszonyatos nagy gödörben van..
Yo, Bitch!
Manninger
De Ceglie
Chiellini
Cannavaro
Grygera
Melo
Sissoko
Candreva
Diego
Del Piero
Amauri
most írtak olyat is, hogy az ügyvédek liverpoolban vannak kiokoskodni Benítez féle leigazolást következõ szezonra. vajon õt hogyan fogadnák a szurkolók? mert ugye mocskos poolt kifejezetten utáljuk
amúgy én is bizakodó vagyok,3-0 és látunk végre egy Alex szabigólt
Manninger-De Ceglie,Chiello,Cannavaro,Grygera/Caceres-Momo,Melo,Candreva-Diego-Alex,Amauri