Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
valami már az alapozásnál el lett rontva,a sérülésekbõl rengeteg izomsérülés,az meg nem fogható a talajra,sokkal inkább a rossz fizikai felkészülésre.az erõnlét meg már októberben elfogyott.ez Ciro stábjának a hibája és az a gáz,hogy ezt már tavasszal nem lehet visszahozni.egy esélyünk van,ha felépül mindenki és folyamatosan rotálva vannak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Forza Italia
ez így van. Szezon elején amikor mindenki volt 4 bõl 4 et nyertünk. AZtán jött a sok sérülés és ennyi volt.

Amúgy látszott tegnap is meg eddig is látszott h nagyon hiányzik Trez és Yaki mert amilyen labdákat ad Diego õk belõnék. De Amauri valami vicc amit mûvel

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
Igazából mostanában nagyon sokat foglalkoztat engem a MIÉRT? kérdése.Miért nem tudunk megverni egy Lazio-t?Miért kell ilyen impotensen játszani?Miért nem tudjuk megtartani elõnyünket? etc.

És arra jutottam,hogy a sok sérült nagymértékben közrejátszik a dologban,szinte ugyanazzal a kerettel végigjátszani egy 3/4 szezont nem lehet,ezért fáradtak és dekoncentráltak a játékosok,szóval az edzõprobléma úgyahogy megoldva,most a sérültekkel és a szar minõségû edzõpályával kellene foglalkozni,mást nem nagyon tudok elképzelni.Nézzük meg a feljutás óta az elsõ szezonunkat egész parádés játékkal a 3. lettünk (Ranierivel) és azóta csak erõsödött a keretünk,miért nem tudjuk legalább azt a szintet hozni?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Amauri meg húzzon már el innen!!! Nem bírom nézni ezt a lélektelen semmit, amit JUVE-MEZBEN mûvel ez a majom!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
kb 4 éve kaptunk utoljára kamutizit,nem tudom mi most ez a nagy fennakadás,mindenkinek becsúszik egy-két ilyen egy szezonban.ha meg ezt nem fújják be,a Lazio nem támad ki hanem továbbra is játszák ezt a bunker fost.abból meg nem rúgtak volna gólt,szóval ez ígyis úgyis x lett volna

úgy meg sajnos nem lehet meccset nyerni a mi erõnlétünkkel,hogy pad nélkül játszunk

takibalint
Remelem a jatekvezetoi bizottsag ad a biro pofajara.

Fabio Capello
Amúgy nagyon szépen tükrözi a csapat teljesítményét az, hogy ritkaüres volt a nézõtér, alig-alig voltak teli szektorok...

Továbbra sincs semmi összhang, elképzelés a játékunkban, teljesen impotensek vagyunk így...

Hálát adhatunk a bírónak hogy befújta az egyébként teljesen jogtalan tizenegyest, és ezzel X

Kaplan
gyerekek legalább pontot szereztünk...<#idiota> szégyen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

WuFraZselic
hm, kb juvés haverom ugyanezt írta 2 perce

*hallod
*juve meccs...
*sztem ha megnéznék egy meccset az egyiptomi járásba, az jobb lenne =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
ilyen elképzelésszegény játékkal még egy megye 3 csapatot is nehéz megverni, nemhogy egy kiesés ellene menekülõ Laziot

Fabio Capello
Debasszus, hogy már megint DP-t hozzák le és nem az impotens brazil-olaszt...

na már megint égetnek :S
WuFraZselic
én is tettem, mert ezt a laziot csak az nem veri meg, aki nem akarja 😄 +új edzõ gondoltam domborít a csapat... 1. félidõbe nekiestetek a lazionak, azthittem sima 2-3 góllal vezettek már 30. perc környékén 😄

(mind1, ma az atlético bemutatta hogy kell szopni sportfogadás szempontjából)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

az a mostanában, az kb az elmúlt 1 évben... :S
forzajuve5
bolond interes 😄 mostanában nem érdemes nagy pénzt ránk tenni

limperatore
kurva életbe nem hiszem el a pénzem :@@vvv

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grygera lemaradt, mint a borravaló
Fabio Capello
hmmm....

forzajuve5
és letezik, hogy baszná már meg a ....

WuFraZselic
az a baj hogy ha ezeket eltiltják, akkor nem marad bíró (inter-milan, inter-juve, és ez a játékvezetõ 😄)

1-1 :o mi a geci, a lazio képes ilyenre is?

limperatore
kíváncsi vok mourinho mit fog rá mondani 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

takibalint
Ha ezzel a buntetovel nyertek, mar kuldhetitek is a koszono taviratokat a bironak. Kivancsi leszek legkozelebb melyik meccset fogjak neki adni... Remelem pihentetni fogjak.

forzajuve5
ilyet is csak ezer évente kapunk. azért nem kis nevû spori nézte be de nagyon csúnyán

óóó mama, ezt szerintem még maga Alex sem gondolta komolyan...
james69holden
lófaszt javult, ugyanolyan nézhetetlen erõltetett szar az egész 😞
és kamutizivel vezetünk te jó ég...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

WuFraZselic
ez mi a geci volt?????

limperatore
ezt a kamu 11-est te jó ég

még szerencse h sok pénz van a juven 😄 csak rúgja be

kamutizi😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
Annyira nem játszunk fenomenálisan de az elmúlt öt meccshez képest klasszisokat javult a játék.

csöves: egyetértek, elég gyenge ez a Lazio, nem hiszem hogy betalálnának...

9csöves9
kint vannak de így tüntetnek.csak a legszebb toro szidó nótánkat hallottam

a meccset valahogy behúzzuk,nem létezik hogy ezektõl gólt kapjunk

forzajuve5
nem vágom földhöz magam a mutatott játék miatt. legnagyobb baj, hogy mindig ugyanannál a kis számú embernél mozog a labda

hát nem egy hûdenagy meccs, de azért biztató, hogy kicsit összeszedettebb a csapat, csak ideje lenne márt gólt lõni
ForzaInter
😄D

jó a hangulat amugy stadionotokban, juve ultrák vannak kint? vagy sztrájkolnak? mert én eddig csak a lazialékat hallottam. azért durva hogy juve-lazion ennyien vannak kint:\ meglátszik hogy 2 nagymúltú csapat iszonyatos nagy gödörben van..

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Na FORZA JUVE!!!!

forzajuve5
ezt a mondatot gyorsan fel tudtad dolgozni, én még mindig a hatása alatt vagyok 😄

9csöves9
Bajusz úrtól megtudhattuk,hogy Diego befejezõ játékos.

9csöves9
óriási jóstehetséggel rendelkezem

Manninger
De Ceglie
Chiellini
Cannavaro
Grygera
Melo
Sissoko
Candreva
Diego
Del Piero
Amauri

kanna padon van az széép

9csöves9
vagy legalább azt,hogy meglesz e a bl indulás vagy csak ilyen el,uefa,kek,vvk féle ratyiság

forzajuve5
mindenképpen meg kellene várni a vb-t, hátha Lippi mégis beadja a derekát

9csöves9
szerintem vele nem lenne különösebb bajuk.amúgy kétlem hogy ide jön,sõt hülyeségnek tartom,hogy már most leakarjuk zsírozni az edzõt

forzajuve5
másik kettõt pedig Diego lövi 😄

most írtak olyat is, hogy az ügyvédek liverpoolban vannak kiokoskodni Benítez féle leigazolást következõ szezonra. vajon õt hogyan fogadnák a szurkolók? mert ugye mocskos poolt kifejezetten utáljuk

9csöves9
hát a Drughi éppenséggel nem.tûntetni fognak ma Zaccheroni,a vezetõség és néhány játékos ellen.a többi csoportnak is valószínûleg hasonlóak az érzéseik Zac-al kapcsolatban,szó szerint rühellik

amúgy én is bizakodó vagyok,3-0 és látunk végre egy Alex szabigólt

Fabio Capello
Ma valahogy bizakodó vagyok, lehet Zacc miatt, de sztem a szurkerek is támogatni fogják ma a csapatot és az új edzõt, sztem nyerni fogunk 😊

forzajuve5
épp azt számolgattam ma, hogy egy huszáros hajrával még akár a 2. hely is meglehetne. mondjuk ehhez tényleg folyamatos jó teljesítmény kellene 😊

9csöves9
nem lesz semmi meglepetés

Manninger-De Ceglie,Chiello,Cannavaro,Grygera/Caceres-Momo,Melo,Candreva-Diego-Alex,Amauri

kíváncsi leszek a taktikára és a felállásra