44078

ibogldrc.jpg

• nono84
    Este lehet nézni a digi sporton, a neten adják a meccset élőben.

• forzajuve5
    lehet válogatni a streamekből este
  • forzajuve5
    Alex :) nem csak nagyszerű játékos hanem nagyszerű ember is egyben
  • 9csöves9
    Dear David,

it's time to say hello. I lost count of the seasons we played together and goals that we did. Certainly, we are the couple who has scored most in the history of Juventus, the most of Charles and Sivori - two huge samples - and you know this well is a great pride for both.

How many courses in the years ended as follows: Del Piero and Trezeguet, Trezeguet and Del Piero.How many victories, so many disappointments (fortunately, not many of the satisfactions we have removed), it covers: there is another partner with whom I have played more.

Seventeen year goal of media, such as your jersey number: this is enough to say that six bombers. But for me that I played at your side, you do not need numbers. I think it was an honor to team up the field with one of the greatest strikers in the world, ever.

Now our paths diverge, happens in football. Greet you in the dressing room, but I am pleased to do so publicly also: good luck for your new adventure. We will have many wonderful memories to share, the next time we meet.

Arrivederci, David.

• forzajuve5
    tegnapi Genoa meccs kapcsán jutott eszembe, hogy mennyire kellene még nekünk legalább egy jó védő, de volt olyan hülye Marotta, hogy eladta Criscito játékjogának másik felét is... pedig simán vissza tudtuk volna vásárolni, és akkor lenne mégegy minőségi védőnk. játszhatna Ő akár a bal oldalon is, jobb lenne mint De Ceglie
  • Csacsi
    Itt az esti keret.

2 Motta
    3 Chiellini
    4 Felipe Melo
    5 Sissoko
    8 Marchisio
    10 Del Piero
    13 Manninger
    18 Quagliarella
    19 Bonucci
    20 Lanzafame
    21 Grygera
    23 Pepe
    25 Martinez
    27 Krasic
    29 De Ceglie
    31 Costantino
    32 Storari
    33 Legrottaglie
    34 Ferrero

Aquilani hol van? Talán nem sérült? :)
  • gercse
  • 9csöves9
    komolyan még a végül Alexet sem búcsúztatják el,hogy spóroljanak rajta...Trez a klubtörténelem legeredményesebb külföldi játékosa,egy köszönömöt talán megérdemelt volna.minden jót David,legyél spanyol gólkirály!

TREZEGUET,TREZEGUET QUANDO GIOCA SEGNA SEMPRE TREZEGUET!
  • forzajuve5
    Andrea Agnelli klubelnök ígérete szerint a Juventus jogi úton próbálja visszaszerezni a bundabotrány miatt elvett 2005-ös és 2006-os olasz bajnoki címét.
    Az ügy azután vált ismét aktuálissá, hogy a nápolyi ügyészség a tavasszal az eredeti tárgyalás során fel nem használt, más klubokra is terhelő telefonfelvételeket kezdett el vizsgálni.
  • forzajuve5
    jó de nálam a közös megegyezés az ilyen esetben, ha nem kell lelépési pénzt fizetni, mivel a játékos is belemegy a szerződése felbontásába a saját érdekében. ezek szerint mégis kell lelépési pénzt fizetni csak más formában
  • Grove4
    Nem, ha szerződést bontottunk vele. Én annyira nem bánom a távozását, az utóbbi időben semmit nem csinált.
  • forzajuve5
    ez normális dolog?

A két évre aláíró játékos évente 1.5 millió eurót kap majd szolgálataiért a spanyol csapattól, ám az első esztendőben a Juve még további 3 millió euróval „egészíti ki" a csatár fizetését. (A Juventusnál 4.5 millió euró volt Trezeguet fizetése, és mivel egy évig még élt volna a szerződése, az Öreg Hölgy állja a különbözetet.
  • Zsolti9014
    Az mekkora lenne, ha az utolsó napokban a Cassano-Pazzini duót idehozná Marotta, és kiderülne, hogy végig arra készült.
  • IXEMGabeo
    az viszont jó fogás lenne a Juvénak, Giampolo szépet duplázott a Werder ellen...
  • Trunks
    köszönjük a hozzászólást

Viszont így jöhet Pazzini, ha már kiestek a BL-ből.
  • IXEMGabeo
    én is akkor utáltam meg a 2000-es EB az az Olaszoké volt nem az övéké...
  • IXEMGabeo
    biztos hallottatok Trezeguetről, aki megy a Herculesbe valószínűleg:D
  • forzajuve5
    lehet kellene küldenünk Marottanak pár könyvet amiben benne van a Juventus történelme. vegye már észre, hogy ez nem a Samp. itt nem az van, hogy van egy tehetséges játékosunk akkor két év után jó pénzért túladunk rajta és keresünk egy másik tehetséget. itt bajnokok vannak akik hosszú időre meghatározzák a csapat játékát és akik miatt ennyire imádjuk ezt a csapatot! velük nem szabadna így bánni. hány millió ember lehet a világon aki szerette volna könnyes szemmel megtapsolni Trezt amikor utoljára lesétál Juventus mezben a pályáról?
    így folytatják a fantasztikus vezetőink akkor egy bajnokunk se marad már :(

hova tűnik a Spirito Juventus???
  • Zsolti9014
    ha Torinóban élnék, vinném a benzint meg a gyufát a székházhoz...

Kérem szépen Cassanót, Rossit, Zieglert, meg egy belső védőt a padra...!!!
  • Fabio Capello
    delol, kicsoda? A folyton sérült Jaki? Elismerem, hogy jó csatár, de sajnos többet van kórházban, mint a pályán... Az impotens Amauri? A frissen igazolt, és még nem beilleszkedett Q? A fiatal Lanzafame, aki lutri?

Kell egy erős befejező csatár, aki méltó éktársa lehet DP-nek, mert a felsoroltak közül egyik sem az... Marotta pedig remélem ma még nyugodtan alszik, mert lefogadom, hogy holnap meglincseli a Drughi... :D
  • Zsolti9014
    sajnos szerintem már nem várható csatár. nyilatkozatokban mondták, hogy megvan a csatársorunk, és a felsorolásban nem szerepelt Trez, nem számoltak vele eddig sem...
  • Zsolti9014
    Szidtam a Realt, hogy Raúllal mit csináltak. Marottának köszönhetően a Juve sem különb jelenleg. De még ha olyan jól állnánk elöl, hogy egy ilyet megengedhetünk magunknak....:(((
  • nono84
    Akkor jöhet Rossi, de kurvagyorsan!
  • Trunks
    Ennyi dilettáns barmot... pár év múlva középcsapat lesz a Juvéból, ha így folytatják.
    Jaki, DP, Amauri, Quagliarella, Lanzafame (?). Ők a csatáraink. Közülük Jaki általában sérült, jelenleg Amauri is, Ale pedig nyilván nem bír hétről hétre 90 percet játszani. Lanzafame pedig kérdés mit tud.
  • forzajuve5

azért én Trez mama utolsó időszakban a díszpáholyban Trez góljai után mutatott örömünnepeit se felejtem el soha :)

nem tudom mikor lesz újra egy ilyen minőségi befejező csatárunk aki a tizenhatoson belülről bárhonnan jó labdát kapva 100%-os pontossággal találja el a kaput.
  • Fabio Capello
    Trezegol :( Ráadásul így...

Van három napja a Marotta-brigádnak hogy előálljanak valami űberigazolással...
  • Zsolti9014
    Istenem...számítottam rá, de most majdnem elsírtam magam. Komolyan. Nem állítom, hogy mindig a kedvencem volt, a 2000-res Eb után kifejezetten nem, de aztán szépen lassan (annyira nem is lassan) megkedveltem, igazi Juventino, akinek még közvetve egy vb-címet is köszönhet Itália.
    David Trezeguet, hatalmas futballista vagy! Köszönünk mindent, amit értünk tettél! Grazie David, mille grazie!

Köszönjük a 320 mérkőzést és a 171 gólt!

-----------

Ahogyan olvastam, elméletileg közös megegyezéssel történt a szerződésbontás. Nem hiszem el, hogy egy 5 milliót nem húzhattunk volna ki ebből az üzletből, ha már mennie kell. Az egész vezetőség jó mélyen benyelheti...
  • Trunks
    Én is ezt olvastam. Nevetséges. Senki ne mondja, hogy 2-3 millió eurót nem ér meg Trez.
  • nono84
    erre nem lehet mit mondani :( Remélem lesz valami búcsúmeccs....
  • forzajuve5
    pénzt is kaptunk érte? csak azért mert épp most olvastam olyat, hogy fel lett bontva a szerződése velünk

mindenképpen jár neki egy hatalmas köszönet. a legsikeresebb külföldi támadónk nem ilyen távozást érdemelt volna
  • Murder3
    Szerintem a maradék pár napra imádkozzatok:D
  • Trunks
    Komolyan mindjárt elsírom magam. Ennek pl. mi értelme?
  • 9csöves9
    UFFICIALE: Trezeguet è dell'Hercules

:O
  • Zsolti9014
    mondjuk Bocchettiről hivatalos bejelentést a két csapattól nem találtam, de sok híroldal hivatalosként írja, és wikipedián is angolul és olaszul egyaránt az orosz csapat a jelenlegije.

Delneri: "I’d like to underline the excellent work done on the transfer market by director general Beppe Marotta and the club."

Megaszongya: “this will be a season of Juventus standard.”

• forzajuve5
    nem vitatkozunk, csak eszmét cserélünk :).
    és tényleg nem fognak jönni. a nagyszerű Marotta kijelentette, hogy már csak 1 védő érkezik. az a védő pedig nagy valószínűséggel Benalouane lesz középre.

azt pedig nem értem hogyan tudja valaki elszúrni a karrierjét ilyen csapatokkal mint a Kazany
  • Zsolti9014
    nehogymár ezen vitatkozzatok :) egyik se jön ide szerintem.
    amúgy Bocchettit megvette a Rubin Kazany 9,5 milláért.
  • Trunks
    van der Vaart legalább letett vmit az Ajaxnál sé a Hamburgnál. Robinho kicsit szenvedett a Realnál, aztán a Citynél még inkább. Nagylépű, öncélű játékos, teljesen felesleges lenne a megvétele. Vmint az ilyen típusú játékosoknak nem kifejezetten a Serie A való.
  • Zsolti9014
    ja, mondjuk azt meg most veszem észre, hogy 3-0-ról csak sikerült kiszívniuk. :) Szalai powaa!
  • Zsolti9014
    épp akartam írni, hogy csak összejött a Diego-Dzeko páros, csak nem a legjobb helyen...
  • nono84
    ....akkor nem úgy hívnák, hogy Marotta :(