Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Hát az nem olcsó😊

Fabio Capello
Olasz lapértesülések szerint Giampaolo Pazzini a Juventus elsõszámú nyári célpontja. A Sampdoria legalább 22 millió eurót szeretne kapni válogatott csatáráért.

Amauri gyenge formáját látva a Juventus vezetõi mindenképpen igazolni akarnak a nyáron egy olyan támadót, aki minimum 15 gólig jut egy idényben, az Il Corriere Dello Sport és a Tuttosport szerint ez a játékos Pazzini lehet.

Eközben újra lábra kapott a hír, miszerint Cesare Prandelli is azon szakemberek közé tartozik, akik közül kikerülhet a Juventus következõ vezetõedzõje. A megszerzése viszont nem ígérkezik könnyû feladatnak, mivel a Fiorentina nem akar megválni tõle.

Zsolti9014
csak most írok, de a meccs nekem is csalódás volt 😞
legyen már vége!!! 😞((

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
én nem tudom elképzelni Lippit mint elnök. amíg Õ él addig a pálya szélén a helye 😊

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
7. helyre sikerült magunkat visszaverekedni. 4. helyen lévõ Napoli 3 ponttal van elõttünk

james69holden
Canna is megint megsérült

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Grove4
Nem is való válogatottba,nemár,aki nem tud gólt lõni csatár létére,milyen alapon hozzák szóba a válogatottal?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
Olaszország: Lippi nem tervezi Amauri behívását a vb-re készülõ keretbe

Hozzá közel álló források szerint Marcello Lippi olasz szövetségi kapitány nem tervezi Amauri behívását a nyári világbajnokságra készülõ válogatottba.

A Juventus 29 éves brazil támadója a vb-szereplés reményében vette fel az olasz állampolgárságot.
-----------

Na ez szép lesz, ha még emiatt is hisztizni fog, akkor végképp mehet kukába...

Forza Italia
Amaurival nem tom mi a szar lett de elfelejtett focizni. Kapura egyeltalán nem veszélyes a labdákat amiket lekészít (ha lekészíti) csinbe adja és az ellenfél indúl belõle. Vicc amit mûvel.

Amúgy Melo is egy szar de rá kimondottan utaznak a bírok is. Minden szarért lapot adnak neki.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

limperatore
sztem még az is jobban játszana 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fabio Capello
Amaurit elrabolták a földönkívüliek, és kicserélték a tudatát egy interes vízhordó fiúéval, nemcsoda hogy nem tud focizni <#idiota>

Grove4
Na tegnapi meccs engem is felbaszott,engem nem Candreva zavar,szerintem jó játékos lesz belõle,de van még mit tanulnia,de már most sokkal jobban játszik,mint bármelyik nagypofájú brazil (gondolok itt Felipe Melora és Amaurira)

Különösen Melo baszott fel tegnap,semmi mást nem látsz,csak hogy jár az a büdös nagy pofája,de labdát kezelni,passzolni,szerelni azt nem tud,csak szabálytalankodni,komolyan azt hiszem,ennek az embernek nincs agya.Csak a pofája jár egyfolytában,remélem nem kerül a kezdõ közelébe egyhamar.A piroslapja meg több a soknál,tudja,hogy sárgája van és egy ilyen alattomos szabálytalanságot követ el.Nyilatkozgat össze-vissza,hogy tapasztalatlan edzõ blablabla,hát nemkéne,mert az az edzõ,ha nem is edzõként,de 100x többet tett a Juveért mint õ.A helyében befognám a pofám és meghúznám magam,mert egy ilyen szar semmi játékkal nem tudom mire veri magát.

A másik Amauri,bakker az az ember csatár??????Annak is csak a szája jár,meg veri magát a földhöz,sétálgat...
jöjjön már vissza Jaki vagy Trez könyörgöm.
Szerintem vissza kellene térni a 4-3-2-1 es taktikához(ha jól emlékszem egy pár meccsen ezt játszottuk remekül)mert Diegonak tisztán látszik segítség kell,Gio vagy Camo személyében.

9csöves9
legyen már vége

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
lehet itt akármilyen formációt alkalmzani és akármilyen edzõt hozni ha jónéhány játékos csak nézelõdni megy ki a pályára.
eddig nem nagyon piszkált Amauri játéka és viselkedése, de most a meccs elsõ percében sikerült elvennie a kedvem. azt hittem majd most kimennek a pályára és agyonvernek egy kiesõjelölt Livornót. erre mi történik? ez a majom semmi mással nem foglalkozik, csak a bíróval. állandóan helyet csinál magának aztán csodálkozik hogy lefújják.
Alex se megy a vb-re. nem tud meggyõzõ játékot mutatni.

#28064: minden hétre jut egy interes aki rajtunk bukik nagyot 😊

Fabio Capello
remek, a vereség után áttértünk a döntetlenekre...

Legalább pontot szerzünk...

Az idén marad az Europa liga persze nem azt értettem, hogy azt nyerjük meg hanem,hogy europa ligát érõ helyen fog végezni a juve legalábbis szerintem.
Újabb szánalmas döntetlen nem kell itt csodát várni idén marad az europa liga, ilyen játék mentalitással és amig candrévák a kezdõbe kapnak helyet itt nem lesz elõre lépés.Elsõ lépésbe Blancékat kéne elküldeni.
Melo piros, végre jõvõ héten kikerül és esetleg giovinco játszhat a helyén.
Kaplan
Játékban még mindig csapnivalóak vagyunk... Ezt be kell látni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fabio Capello
Na, LEGGROTAIGLE! 1-1

Kaplan
Jól van, bekezdtünk szokásosan..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Én már a Lazio meccs után is úgy gondoltam,hogy itt nem feltétlenül edzõi problémák vannak.....
Fabio Capello
Bekapcsolom a tévét és azt látom hogy vezet a Livorno... No comment......

Fabio Capello
hjam, egy ilyen impotens "világsztár (sicc!)" mellett Immobile vagy Daud simán százszor jobb...

Zsolti9014
csak Amaurit kellene már elfelejteni, és hozni valakit az ifi kettõbõl, vagy Chimentit berakni csatárnak. Nem az a bajom vele, hogy nem lõ gólt, hanem hogy nem is tesz semmit ennek érdekében.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
a fiatalok meccse 4-0 lett a Livorno ellen. hétfõn sorlsolják ki lesz az ellenfél a legjobb 8 közé jutáshoz

én is
gercse
nagyon kell a gyõzelem, szóval ideje lesz nyerni

WuFraZselic
sok pénz van rajtatok, és nem egy lehetetlen feladat elõtt álltok... 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
Hát remélem megcsapjuk a Livornót,mondjuk egy olyan 4-0 al kiegyeznék,nagyon kéne már egy ilyen gyõzelem.

gercse
kiváncsi leszek, hogy fog muzsikálni így a csapat

Forza Italia
végülis ha úgy vesszük ez nem is rossz
3 védõ de a 2 szélen Cacares és De Ceglie is vissza tud jönni. Tehát a védekezni kell akkor van 5 védõ is. ha támadni akkor meg két kreatív védõ aki betud segíteni a támadásba. Így nagyobb az esélye Diegonak h azt tudja csinálni amit tud. eddig az volt a baj h a középpálya nem segített Diegonak így elég nagy területet kellett neki bejátszani most pedig lesz neki segítsége bõven.

Forza Juve

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
várható kezdõ:

Buffon - Legrottaglie, Cannavaro, Chiellini - Cáceres, Melo, Candreva, De Ceglie - Diego - Amauri, Del Piero

Grove4
Na srácok,akkor még egy jó hír Chiellini szájából:

""Elég sokat írnak errõl, rengeteg pletykáról lehet hallani. A nagy csapatok érdeklõdése boldoggá teszi az embert, de nem szeretném elhagyni a Juventust. Nagyszerûen érzem magam itt, szeretnék sokáig Torinóban maradni és összekötni a jövõmet a csapattal. Azt hiszem, ezt nyáron meg is tesszük." - utalt Chiellini az esetleges szerzõdéshosszabbításra."

Zsolti9014
Az utánpótlásunk még mindig világszínvonalú! Hajrá srácok!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
A Juventus Primavera csapata gyakorlatilag két meccsnap alatt bejutott a 62. Coppa Carnevale legjobb 16 együttese közé. A Primavera ismét bebizonyította, hogy méltó a címvédõ titulusra és fél-lábbal már a következõ körben van Luciano Bruni együttese.

A Legia Varsó elleni 3-0-s sikert követõen, ma a Vincenza együttese kapott egy négyest Pontedera-ban. Ezúttal Belcastro volt a meccs embere, miután két gólt is szerzett az összecsapáson. Immobile továbbra is ontja a gólokat a tornán, miután e találkozón is betalált, így két meccs után már három találatnál jár. Az új szerzemény, nevezetesen Fischnaller is eredményes volt megszerezve ezzel elsõ gólját a Juventusban.

Grove4
<#eljen>

Fabio Capello
Juventus: Alessnadro Del Piero újabb klubrekord elõtt áll

A Juventus labdarúgócsapatának még aktív legendája, Alessandro Del Piero újabb klubrekord elõtt áll. A 35 éves csatár hétvégén 444. alkalommal léphet pályára bajnoki meccsen a torinóiak színeiben.

Alessandro Del Piero a Serie A-ban 408, a Serie B-ben 35 bajnokin lépett eddig pályára a Juventus színeiben, és ha szombaton játszik a Livorno ellen, akkor befogja az eddigi csúcstartót, Giampiero Bonipertit, aki 1946 és 1961 között 444 bajnokin szerepelt a „zebráknál".

Az összes meccset tekintve Del Piero már régóta abszolút rekorder, 615 alkalommal játszott a Juventusban.
-------------

Grande Alessandro!! <#worship><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps>

forzajuve5
igen, de az is kockázatos ha bedobjuk mind a három középhátvédünket egyszerre.
persze az én verzióm elég bevállalós azt nem is tagadom 😄
egyébként Sissoko nem játszik hétvégén eltiltás miatt :S

9csöves9
ez így öngyilkosság lenne.a 3 védõs rendszernek az a lényege,hogy 3 középhátvéd van a két szélsõ kp meg tud védekezni.Camo még alkalmas lenne erre,de Seba nem.valószínûleg így fog kinézni ez Gigi-Chiello,Legro,Cannavaro-De Ceglie,Melo,Momo,Camo-Diego-csatár,csatár mondjuk.a hétvégén pedig Caceres lesz a jobbszélsõ

Grove4
Jelentések szerint a vinovoi edzõközpont miatt van sok sérültje a Juventusnak…
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus vinovoi edzõközpontja, fél szezon alatt, 40 sérülést okozott. A torinói lap által készített tanulmány szerint, Vinovo-ban nagyobb a nedvességtartalom és a hõmérséklet, mint Torino más részein. Jelentések szerint december és január között 12%-al hidegebb a hõmérséklet Vinovo környékén és a lap szerint fõleg ez által az Öreg Hölgy téli sérüléshulláma mögött. A klub játékosait összesen 40 különbözõ izomsérülés érte, ami fõleg az elmúlt hat hónap klímaváltozásainak tudható be.

Az edzõközpont pályáin végzett vizsgálatok alapján, a Juventus Center talaja keményebb, mint más edzõközpontok pályái, és talán ez lehet a másik fõ ok a sorozatos sérülésekre.

A Juventus részérõl senki sem kívánta kommentálni a Tuttosport elemzését.

www.goal.com

forzajuve5
ha mindenki egészséges akkor egy ilyet tudnék elképzelni:

Gigi
Caseres-Chiellini-Grosso
Camo-Melo-Sissoko-Seba
Diego
Trez-Jaki

Grove4
Meglátjuk<#nemtudom>Mindenesetre,ha több gólt lövünk mint kapunk baj nem lehet😄

forzajuve5
„Véget akarok vetni ennek a mítosznak és csak a támadásokkal kívánok foglalkozni.”, kommentált Zac. „A támadó trió támogatásához 4 középpályásra van szükség, így teljesen logikus, hogy a védelem három játékosra fog leredukálódni.”

9csöves9

forzajuve5
most az is baj, hogy Zac elég gyengének tûnõ stábot hozott magával, így sok javulásra e téren nem számítok

Zsolti9014
hát igen, az edzõpálya talaja egy érdekes kérdés lehet: alapesetben a rossz talaj okozhat izomhúzódást, stb. azonban: ugyan én nem láttam a csapat edzõpályáját, de feltételezem, hogy még így is vetekszik sok magyar csapat centerpályájával. szóval nem lehet erre fogni.

(nálunk megye I-ben volt kettõs lábtörés szalagszakadással kombinálva, egy rossz lépés miatt a fos pályán)

A baj valóban inkább az alapozásnál keresendõ.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Épp most olvastam,ha valakit érdekel KATT

9csöves9
Zaccheroni nyilatkozata tetszik,legalább elmondta,hogy taktikailag mi volt a hiba a meccsen,nem csak azt hogy szarok voltunk vagy hogy jók voltunk de nem volt szerencsénk

juventuzfreeblogon lehet olvasni