44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve5
    be is áll :S jó az X is
  • Grove4
    Nem baj, beáll a csodaszélső Martínez oszt megold mindent. Jó azért nem vészmadárkodok, felírom az összeszokatlanság számlájára, de azért be kellene húzni a meccset.
  • forzajuve5
    azt mondom várjuk meg a 2. félidőt, mert szerintem sokkal jobban próbál küzdeni ez a csapat mint a tavalyi.még bármi lehet.
    Krasic jó lesz, de még hiba volt kezdedti. lehet még azt a pár alapvető taktikai utasítást sem érti amit mondanak neki.
    Pepe helyére be kell hozni Lanzat, Marci helyet pedig Sissokot
  • Grove4
    Tisztelt Marotta, ha 4-4-2 ben akarunk játszani, akkor olyan játékosokat igazoljon már, AKIK TUDNAK BEADNI, ez a Pepe egy vicc. Volt már jó beadása?

Amúgy igen, Melo jó, Krasic még nem igazán találja a helyét, de jó lesz ő is, Marchisio nagyon szar, De Ceglie rendre fent marad, vagy lefutják, Q harcol, jó lesz ő is, csak könyörgöm legyenek már JÓ beadások, vagy kreatív rövid passzos játék. Diego igazán elfért volna még.
  • Csacsi
    Ugyanolyan szarok vagyunk mint tavaly. Elképzelés nélküli játék.
  • nono84
    Letámadás jó, Melo jó, Krasic még keresi a helyét, nincs támadójáték, De Ceglie beadásai szarok-ez az első félidő
  • Laccyka93
    Észrevehetnénk már, hogy a beadásaink úgy szarok ahogy vannak. Sokszor egy-egy gyors passz,kényszerítő középen többre vezethetne..szerintem
  • forzajuve5
    Marci mi a szart csinál ma. nem is értem
  • Zsolti9014
    apa, kezdődik...:(
  • Forza Italia
    na gyerekek ez még mindig kurva kevés
  • forzajuve5
    bazzmeg ilyen nincs :@
  • Grove4
    Kezdődik...
  • Zsolti9014
    Végre van jobbhátvédünk. :) Ez pozitívum.
  • Grove4
    Marotta épp azon gondolkozott, hogy : "Hmmm milyen jól véd ez a Storari, kinek adjam el Buffont???" :D:D
  • forzajuve5
    eddig tetszik a játék. védelem kicsit jobban odafigyelhetne és akkor jók vagyunk
  • Zsolti9014
    szerintem Egri Viktor nem olyan rossz azért. :)
  • Zsolti9014
    fúh, Storari mit védett!
  • Grove4
    Storari
  • Count Adyn
    melo egy embert már leölt:D
  • forzajuve5
    sajnos mégis van
  • Zsolti9014

#31255: Alex meg egyszerűen a legnagyobb!
  • Grove4
    Most hogy mondod a kommentátort, eszembe jutott, hogy a Digi leszerződtette Egrit, tegnap ő kommentálta a Roma meccset.

FORZA JUVE!!!!
  • forzajuve5
    legyen így :)
  • WuFraZselic
    tavaly is jól kezdtek...
  • nono84
    Megy a stream, de kommentátor nincs, bár a digisporton az nem is baj :)
  • Grove4
    Legyen így, legyünk benne az elő háromban, meg legyen egy szép EL szereplés, és elégedett vagyok.
  • szucsy89
    Remélem jól kezditek az évet velünk együtt, az inter had féljen már kicsit:D
  • Grove4
    Majd itt lehet nézni, ha minden igaz.
  • Grove4
    Na akkor tuti megnézem neten a meccset.

Nem tudom miért, de úgy érzem, most megszórjuk a Barit, aztán lehet, hogy mégsem :)
  • forzajuve5
    ha minden igaz Krasic mégis kezdő lesz

Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Pepe, Felipe Melo, Marchisio, Krasic; Del Piero, Quagliarella.
  • Trunks

Furcsa volt megszokni, hogy már Nedved nincs a keretben, most furcsa lesz Trez nélkül. Nem is merek arra gondolni milyen lesz, ha Del Piero visszavonul.
  • forzajuve5

Serie A élőben vasárnap a digisport.hu-n
    A DIGI Sport internetes honlapján élőben lehet nézni az olasz labdarúgó-bajnokság két találkozóját, a Bari – Juventus, valamint az AC Milan – Lecce mérkőzést. Csatornánkon sajnos csak felvételről tudjuk közvetíteni, ezért ez alkalommal a két meccset élőben csak az internetes oldalon, itt, a digisport.hu-n lehet megtekinteni.
  • Forza Italia
    nem nem lehet nézni. MOTOR VERSENYT ADJA A DIGI A JUVE MECCS HELYETT
  • forzajuve5
    nincs ott, hogy fizetős lesz így szerintem ingyen nézhető. hülye ötlet volt tőlük a fizetős rendszer. senki nem ad ki 5-600ft-t egy sporteseményre
  • Grove4
    „A Juventus… 17-es számú gólszerzője… David… Trezeguet!” Eme mondat elmúlt 10 év kiáltványa is lehetne. E szavakat számos stadionban, számos nyelven mondták már ki, összesen 171 alkalommal. Azért ennyi alkalommal, mert Trezeguet ennyiszer köszönt be az ellenfelek kapujába 320 meccsen: ez egy nagyszerű átlag, több mint egy gól kétmeccsenként.

Ennyi talán elég is lenne ahhoz, hogy elmagyarázzuk, milyen mélyen érint minket David távozása a Juventus történelméből, ám nem lenne fair vele szemben, hacsak ennyit mondanánk róla búcsúzásképpen. David király, a Kobra, Trezegol; ezek voltak a becenevei. „Mikor játszik Trezeguet mindig gólt lő.”, ezt énekelték neki mindig a szurkolók, ennél jobban össze sem lehet foglalni játékstílusának lényegét: csak a „megfelelő” labdával kellett ellátni, ő pedig azt nyomban a hálóba jutatta. Fejjel, jobb, ballábbal, akrobatikusan, berobbanva… nagy volt a repertoár, és ennek köszönhetően vált a Juventus történelmének legeredményesebb idegenlégiósává. ’98-ban világbajnokságot nyert Franciaországgal, 2000-ben érkezett a Juventushoz, az akkori nyár gyakorlatilag róla szólt, miután aranygólt szerzett az Olaszország elleni európa bajnoki döntőben. Ám ezt az olasz szurkolók hamar elfelejtették, legalábbis a Juventus szurkolók: első idényében, melyben gyakran kezdett a kispadon, 32 mérkőzésen 15 gólt szerzett, e mutatójával elnyerte a klub bizalmát, mellyel a sorsa meg is pecsételődött. A rendkívül gyorsan hozott döntést David hamar kompenzálta, hiszen második idényében, 24 találattal, gólkirály lett; mindemellett oroszlánrészt vállalt a Juventus bajnoki címében, hiszen az utolsó fordulóban gólt szerzett azon a híres 2002.05.02.-i Udinese elleni idegenbeli összecsapáson. Ez volt az első abból a 4 bajnoki címből, melyet a Juventus színeiben szerzett, mindemellett még kétszer nyert olasz szuperkupát, és egyszer olasz másodosztályt. Igen, mert David, 2006-ban, a Juventussal tartott a Serie B-be is, és sokat tett azért, hogy a Juventus visszakerüljön oda, ahova való, természetesen a góljaival. Ami szezon végénél történt, az már a múlté, úgy tűnt, David torinói kalandja vége ér, ám e hiedelem csak egy percig tartott. A Juventussal való házassága még tartogatott számára meglepetéseket és Trezeguet ennek tudatában, úgy döntött, még 3 évig bianconero marad. A 2007/08-as szezonban a Serie A második legeredményesebb góllövője lett, csapattársa, Del Piero mögött, ám ekkor sérülések hátráltatták pályára lépésében, ám a gólátlagban ez sem igazán. A francia útlevéllel, és argentin gyökerekkel, rendelkező David mindig is az univerzális nyelvet beszélte, magyarán a gólok nyelvét, amely számára nagyon sokat jelentett. Akárhányszor gólt lőtt, mindig mosolygott, édesanyja, Beatriz, pedig mindig konfettiket szórt szét a stadion erkélyén. Mostantól Trez egy másik létesítményben fogja látni édesanyját, ám a Juventus új stadionjában a neve mindenképpen helyet fog kapni, hiszen a klub történelmének egyik legnagyobb játékosáról van szó. Végezetül merci David, gracias, buena suerta, bonne chance… a Juventus mindig is a részed lesz, ahogyan már te is része vagy a Juventus történelmének.

Andrea Agnelli klubelnök a következőkkel búcsúzott a gól-gyárostól: „Én, mint a legtöbb Juventus szurkoló, rendkívül közel álltam Davidhoz és az ő elmúlt 10 évben szerzett 171 góljához. Egy olyan játékost, aki idényeként 17 gólt szerez, nem szükséges bemutatni. Igazi love story volt a miénk és Davidnak mindig helye lesz a Juventus szurkolók szívében.”

www.juventus.com; www.goal.com (JuventusHungary)

#31263-->Kösz, akkor most lehet a DIGI honlapján ingyen nézni???
  • forzajuve5
    igen
  • Grove4
    6-tól lesz a meccs?
  • Grove4
  • Breki33
    Eljött a búcsú ideje.”, írta Alex saját hivatalos weblapján.

„Megszámolni sem tudom, hány szezont játszottunk együtt és a gólokat, amiket együtt lőttünk. Valószínűleg mi vagyunk a Juventus történelmének legeredményesebb támadópárosa, jobbak a John Charles – Omar Sivori duónál és bizonyára tisztában vagy vele, hogy e tény mekkora elégedettséggel tölthet el bennünket. Hányszor végződött már a kezdőcsapat felsorolása ezzel a két névvel: ’Del Piero és Trezeguet. Trezeguet és Del Piero’ Mennyi győzelem, mennyi csalódás (szerencsére ez közel sem annyi, mint az ünneplésre adó ok), mennyi ölelés. Nem volt egy olyan csapattárs sem, akivel ennyit játszottam volna együtt. Szezononként átlagban 17 gól, pont amennyi a mezszámod. Ennyi elég nekünk ahhoz, hogy megállapítsuk, milyen nagyszerű csatár is vagy te. Nekem azonban, annyi közös játék után, nincs szükségem számokra. Megtisztelő volt a partneredként futballozni, a világ egyik legjobb csatárával együtt játszani. Mostantól útjaink különválnak, ami sajnos előfordul a futballban. Az öltözőben is el fogok köszönni tőled, de örülök annak, hogy ezt nyilvánosan is megtehetem: Sok szerencsét az új kalandodon. Rengeteg nagyszerű dolgot éltünk át együtt, legközelebb találkozunk.”
  • forzajuve5
    az jó hír. nem is tudtam róla