44078
-
#31338 A Sky Sports értesülései szerint a Juventus vezetői szeretnék megszerezni Armand Traorét, az Arsenal 20 éves francia védőjét.
„Felkeltette a figyelmünket a játékos, de még semmi nem dőlt el" – mondta a Juve sportigazgatója, Giuseppe Marotta.
Traoré nem sok lehetőséget kap a londoni klubnál, mivel Arsene Wenger többnyire Gaël Clichynek és Kieran Gibbsnek ad lehetőséget a posztján.
NSO
Nem mondom, hogy rossz játékos, de hogy nincs formában az is elég valószínű. -
#31337 nos én tegnap az éjféli ismétlést kezdtem el nézni, első félidő még sikerült is, másodiktól elaludtam...,
pocsék volt, de igazából nincs min csodálkozni, ki van cserélve a csapat jó része, és még 10 közös meccs sincs a lábakban,
bár hittem benne én is, hogy ettől függetlenül a Juve az Juve, és lehet nyerni, de nem,
és most gondolom lesz még egy két új igazolás (csatárposztra mindenképp kéne, meg De Ceglie helyett), de miért kell ilyen későn...a kevem is elmegy az egésztől -
#31336 "Nem volt valami jó nyitány, de a bajnokság csak most kezdődött, és nyilvánvalóan nem ez lesz a vége. Nagyon keményen kell dolgoznunk, de ezt korábban is tudtuk. Nem játszottunk jól, ezt mindenki láthatta, de azért voltak pozitívumok is. Karakteresek voltunk, a végsőkig harcoltunk, még akkor is, amikor Martínez sérülése miatt emberhátrányba kerültünk."
"Kellő számú helyzetet alakítottunk ki, és egy csodás gólt kaptunk. A jövőben jobban kell majd koncentrálnunk, mert a gól egy gyorsan elvégzett szabadrúgásból született."
"Az átigazolási piac? Fontos, hogy Amauri és Iaquinta is felépüljön, és Aquilani is a rendelkezésünkre álljon. Mérlegelnünk kell az anyagi dolgokat, mielőtt újabb játékost igazolunk."
Mondta Delneri. -
#31335 Lesz ez még ennél jobb, hátul jók leszünk úgy érzem, de még idő kell, elöl viszont nagy baj lesz, nincs egy klasszis csatárunk sajnos aki nem csinál semmit a meccsen, de azért befűrészel egyet. -
#31334 de jó neked -
#31333 csak azért mondod :(
Sajnos semmi elképzelés nem volt, Meg mióta "kérnek" már időt? -
#31332 lehet csak azért mondom,mert nem láttam a meccset,de adjunk még időt... -
#31331 Nah, akkor legalább Neked hasznodra vállnak, ha már a csapatnak nem :)) -
#31330 De én jól érzem magam, ha ezt a sok semmirekellőt(Pepe, Martínez főleg) fikázhatom, megnyugtat. -
#31329 Nah......akkor mostantól pesszimistán fogok nekiállni a meccseinket megnézni. Legalább kellemesen csalódok, bár nem hinném :(
Martinez ide 12MEUR-ért.
Diego el 15MEUR-ért
Megérte....nah.
Ilyen erővel maradhatott volna Giovinco is bal szélen. Kár volt pénzt adni Martinez-ért.
De egyébként mindenki szar volt. Semmi bíztatót nem láttam. -
#31328 Az a fasza h van 2 hadrafogható csatár akiből az egyik 2 napja érkezett és elengedjük trezt. Gratulálok ehhez a húzáshoz. Egyszerűen az lepet meg de nagyon , h ilyen szinten nem TUDUNK beadni. Lanzafame is bejött de minek??? Dobálta magát. martinez bejött lesérülni. Valamit csinálni kell mert ez az év is arról fog szólni mint a tavalyi. Csak nem hiszem h ezt mégegyszer elnézik a szurkolók -
#31327 Nyugi, este lesznek a poén percek, jönnek a nyilatkozatok :DDDDDDD -
#31326 nagyszerű 12 milliós Martinez belesérült a semmittevésbe. lehet keményre vasalni neki a lepedőt a klinikán.
kibaszott nagy rémálom ez a hét.
soha nem gondoltam volna, hogy hiányozni fog Amauri. persze Diego sokkal jobban hiányzott. néha döcögve de legalább működött ez a páros a felkészülési időszakban.
persze nekünk kellett egy olyan edző aki még soha nem nyert semmit. nálunk se szakad meg ezen sorozata ha így folytatja
nem is folytatom, inkább keresek valakit aki jó erősen hátsón rúg, mert még hiszek benne, hogy csak alszok és rosszat álmodok -
#31325 Nem vártam sokat, de ez alulmúlta... -
#31324 Pfújj köpedelm.... -
#31323 Nézzétek már meg Martínezt a bal oldalon,indul a támadás és SÉTÁL BAZDMEEEEEEEEEG!!4 -
MarcelloLippi #31322 No comment... több, mint szánalmas. -
#31321 Hát öcsém mindegyik úgy kocog, mintha 5 góllal vezetnénk.
Vicccccccccccc
Minek is ide Diego, van egy zseniális Martínezünk, aki valószínűleg lesérült, de ne szídjuk (csak) Martínezt, hiszen Marchisio, Pepe, Lanzafame, DC, Sissoko és DP is ugyanolyan fos volt.
Végülis, tavaly csak a szezon közepén kezdtük a szopást, most kezdjük az elején.
Nem tudom ki az a szurkoló, aki örömmel fizet ezért.
Már csak abban reménykedem, hogy Marotta előhúz még valami ütőset a kalapból, Lehet túl naív vagyok. -
#31320 Legalább meglepetés nem ért. Amúgy se vártam túl sokat a csapattól. -
#31319 Le akartam cserélni a logom, de úgy érzem maradhat még ... :S -
#31318 Szívesebben nézném egy az egyben a 90-es évek bármelyik Juvéját, legyenek az emberek akár 50 évesek is. Persze a maiak közül tisztelet a kivételnek. -
#31317 Sry, Masiellóból tényleg van még egy. -
#31316 De idegesítő ez az Egri. Mégis hány Masiello meg Martinez van a pályán? Miért kell a keresztnevüket minden egyes alkalommal mondani? -
#31315 Remélem Delneri meg Marotta bohóc sapkában ad sajtótájékoztatót. -
#31314 Lehozza Melót. Egy vak edzőt váltottunk világtalanra? -
#31313 és lehozza Melot. komolyan kinyomom az adást -
#31312 Jó kis csapatnak tűnik ez a Bari. Csak Alvarez lóg ki nagyon. -
#31311 különben többször is említettem, hogy nem lehet így csapatot építeni. Quagliarella pl. ha 2 napja itt van... Krasics egy hete? Ez vicc... Nem elég hosszú ez a kibaxott nyár??? -
#31310 A lófaszt jó, egy kapuralövéstől nem lesz jó
És Marchiso fent amrad, istenem ... -
Laccyka93 #31309 Jó-jó nem is azé:D Nekem am sincs bajom vele, egészen jó. Csak nem eléggé még. -
#31308 ne most basztassuk Martínezt, az előbb kapura lőtt. ez sajnos ritka dolog tőlünk ma. -
#31307 ÁÁÁ bazmeg olyat tudnék, írni, de inkáb nem ..... :@@@@@@@@@ -
Laccyka93 #31306 Marotta vegye meg Alvarezt én aszondom...Kitelne.. Más se hiányozna. De lehet jobb playa mint Martínez.. -
#31305 bejött hozzátok Láncafáme -
#31304 Melo mondjuk nálam elkezdett komolyan küzdeni a Péló becenév ellen, ha így folytatja, sztornózom.
Almirón meg bekaphatja, amikor nálunk volt miért nem adott ilyen labdákat? -
#31303 Na, Pepe ----->
<-----Lanzafame -
#31302 Végre lejön ez a szerencsétlen Pepe. -
#31301 Marchisio meg természetesen maradt, ahogy Pepe is :S
Itt ma nem nyerünk :( -
#31300 Hehe, minden relatív :D Léderernél biztos jobb.
Az első félidőt sajnos (hál' isten?) lekéstem, a másodikat már nézni fogom. A kezdőcsapatot pedig elég bíztató volt olvasni. -
Laccyka93 #31299 Krasicot hozza le...