44078
-
#31378 talán Krasic lesz olyan minőségi szélső mint Camo, de ez még a jövő zenéje.
az biztos, hogy Camo egy fantasztikus játékos volt.
jó lenne ha pár év múlva összehoznának egy közös búcsúmeccset Trezzel :) -
#31377 Szomorú, hogy Camót is ilyen könnyen elengedjük. Még ha tele lenne klasszisokkal a keret, akkor megérteném, de így...
Köszönjük szépen Camo az elmúlt feledhetetlen 8 évet! (hozzáteszem annak a második fele már közel sem sikerült feledhetetlenre, köszönhetően a vezetőségnek) -
#31376 Amúgy ez a Benalouane nemtom mennyire volt komoly a részünkről, de ha az volt, és mégis a Cesena vitte, akkor azért is grat Marottának.
Én még amúgy Candrevában láttam volna fantáziát, eggyel kevesebb Matínezt kellett volna venni. Most ő is ment a Parmába.
Álmodoztunk itt a nyáron Zieglerről, Dzekóról, Cassanóról, Pazziniről, Rossiról, Robinhóról, stb. - persze nem kollektíven, ki-ki másról. Vessük össze, hogy mit kaptunk. Nem kellene előre ennyire pesszimistának lennem, de az első meccs... És két nagyszerű játékossal, két ikonnal kevesebb. Eljárt felettük az idő, az tény, de szerintem innen kellett volna visszavonulniuk. -
#31375 igazad van, ő is itt volt. bocsi. :) -
#31374 legjobb tízbe beférünk talán.
még a végén úgy fogunk járni mint a Lazio...
szinte biztosra veszem, hogy lesz olyan amikor két belső védő egyszerre sérült, vagy eltiltás miatt nem áll rendelkezésre legalább két ember erre a posztra.
most szeptember végéig meg imádkozzunk, hogy Alex öreg csontjai kibírják, valamint senki nem rúgja agyon az egyébként nem sérülékeny Fabio Q-t -
#31373 Marotta kijelentette: "a Mercato a Juve számára véget ért!"
Szép volt. Sikerült még rosszabbá tenni, az eddig is gyenge csapatot. Gratulálok...."megváltó".
Jó kis Sampdoria szintű klub lett belőlünk. -
#31372 Jobb is, Quagliarrelának legalább egyből mély víz, bizonyítania kell,
azért egy középső védőnek örültem volna még... -
#31371 Nem igazolunk senkit... -
#31370 Azért a Milán eléggé megerősödött, neveket igazoltak és nem zsákbamacskát. Ez igazán fájó. -
#31369 ez egyértelmű, teljesen felesleges pénzkidobás, Amauri és Iaqui, ha felépülnek, jobbak nála, csak hát a k.rva sérülések, jó lenne már véget érnének -
#31368 nem azt mondom, hogy ne jöjjön Borriello, mert valakit muszáj lenne szerezni, de kizárólag kölcsönbe. 15ért nagyon rizikós vásárt csinálnánk vele -
#31367 Legrottaglie is itt volt már, csak kölcsönben
egyébként én még várnék, egy pár forduló, meg rengeteg edzés után csak összeszoknak a srácok, bár első hely tényleg álom, még a 2., 3. is, de én bízom még bennük, csak idő, bár a vezetőség attól még elmehet a francba (Gio, Diego, Trez...) -
#31366 Úgy érzem ez a bajnokság a Milan és Inter között fog eldőlni, esetleg még a Roma is beleszólhat, meg talán a Genoa (bár nekik nagyon kevés esélyük van).
Nekünk jó lenne benne lenni az első négyben. :S -
#31365 most az egyszer nem beszélsz hülyeséget :) -
#31364 12 millioért vettetek egy szart, most 15ért lehet nem kéne még egyet venni -
#31363 továbbra se leszek Marotta párti úgy érzem
Hivatalos: Yohan Benalouane a Cesenáé!
Serdar Tasci ügynöke kijelentette: "Ügyfelemet a Juventus le szerette volna igazolni, de a Stuttgart nem engedte el."
Marco Boriellót nem adja kölcsön a Milan, csak végleges átigazolás jöhet szóba: az ára 15 millió euró! -
#31362 ezzel a két távozóval nagyon sokat erősödtetek :) -
#31361 Akarom mondani 2005/2006. És Gigi, Alex, Chiello -
#31360 Sok sikert neki. Sajnos sokat volt sérült, és gyakran elvesztette a pályán a fejét, de köszönöm amit a klubért tett!
Lassan kicserélődik az egész csapat, a legutóbbi bajnokcsapatból (04/05) csak Gigi meg Alex maradt. :(
Zebina meg ideje volt hogy elhúzzon, soha egy pillanatig nem bírtam a képét, pedig próbáltam megkedvelni. -
Curesz #31359 végre :) -
#31358 A klub hivatalos közleményében tudatta: „A Juventus Football Club bejelenti, hogy közös megegyezéssel felbontotta Jonathan Zebina szerződését!” A francia hátvéd hat év után távozik a Bianconeritől! A következő csapatának nevét egyenlőre homály fedi!
-
#31357 akkor meg minek kellene aggódni bármelyik nagy klubnak is.
az arab meg majd vesz 100 kamion city mezt és máris vásárolhatnak játékost -
#31356 A 2008/09-es -nso-n talált cikk szerint- 200 milla körül.
-
#31355 Új pénzügyi szabályozás lép életbe az európai kluboknál a 2011/2012-es szezontól, jelentette be az UEFA elnöke. A legfontosabb rendelkezés szerint a következő szezontól kezdve egy klub nem költhet többet, mint amennyi a bevétele. Az UEFA szabályait megszegő klubok nem indulhatnak majd az európai kupaküzdelmekben. Az új szabályok szerint a milliárdos tulajdonosok évente maximum 15 millió euróval segíthetik a klubjaikat 2015-ig. Ez az összeg 10 millió euróra csökken 2015 után, 2018-tól kezdve pedig nem juttathatnaktöbbletpénzt a tulajdonosok a csapatoknak.
meg tudja valaki mondani, hogy nekünk évente kb mennyi bevételünk van? -
#31354 Mauro Camoranesi egy éves szerződést kötött a Stuttgarttal, és ezalatt 2,5 millió eurót fog keresni!
(JH Twitter) -
#31353 De Ceglienél nem lehet rosszabb. egyetlen bajom vele a tapasztalatlansága -
#31352 Magáról a játékosról nem mondanék véleményt, mert nem ismerem jól a játékát. DE: 21 éves, és nincs túl sok meccs a háta mögött, nem biztos hogy ideális megoldás, bár remélem jó lesz. Viszont újabb opciós kölcsön... -
#31351 Pont került a transzfer végére: Armand Traoré Bianconeri mezben tölti a következő szezont. Az Arsenal 21 éves védője kölcsönbe érkezik Torinóba, 500.000 euróért. A Juventus opciós jogot is szerzett a balhátvédre.
Részletek később!
www.tuttosport.com
Ezúton szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a Mercato utolsó napján percről percre közvetítjük az eseményeket Twitteren, avagy a „Rövid Hírek” menüpontban a bal oldalon! -
#31350 Giovinco és Diego is jól játszott :@ basszus -
#31349 fasza szezon lesz ez is, alig öt tétmeccs után már sérült a csapat 30%-a... -
#31348 kicsit pontosítok. Marci elutazott a válogatottal, de jöhetett is haza azzal a lendülettel. 3 hétig nem bevethető...
Vincenzo Iaquinta és Amauri felépülése még tart, a csatárpáros szeptember végén lesz újra bevethető. Gianluigi Buffon, akit gerincsérv miatt műtöttek, legkorábban januárban állhat Luigi Del Neri rendelkezésére. -
#31347 ja de középpályájuk meg sehol semmi :D -
#31346 Martínez 1 hónapra dőlt ki térdsérülés miatt.
Marchiso nem mehetett a válogatottal mivel nem javult a combja tegnap óta. még nem tudni mennyire súlyos és mennyit hagy ki.
úgy néz ki a Milannal már megegyeztünk Borriello ügyben, már csak a játékossal kell ami nem lesz nehéz. érdeklődve várom a Fabio Q - Borriello kettős ténykedését. jó előérzetem van ezzel a párossal kapcsolatban annak ellenére, hogy nem rajongok Borrielloért.
azért durva, hogy a Milan milyen csatársort össze tud hozni a semmiből amennyiben még Robinhot is megszerzik. -
#31345 jó ötlet, támogatom! :D -
#31344 Amúgy kérdeztétek, hogy Q-nak kellene találni vmi becenevet, mivel leírhatatlan a neve.
Volna egy ötletem, tegyünk be a bannerba egy "Kvájjárella" gombot, amit ha megnyomunk beszúrja a rendes nevét a kurzor után. -
#31343 Úristen, Seba mekkora gólpaszt adott... benne több kreativitás van, mint a jelenlegi egész középpályánkban. -
#31342 Jöhet emiatt hozzánk Borriello. Fasza. Camo meg mi a büdös istenért nem fér bele Del Neri terveibe, ha már nincs egy épkézláb szélsőnk??? -
#31341 a hírek szerint Robinho a Milanban köthet ki, holnap be is jelenthetik... -
#31340 úgy tudom hogy 50%-ot adtunk el. -
#31339 A Parma 2:0-ra nyert. Érdemes megnézni az összefoglalót itt.
Giovinco, akit fillérekért adtunk oda benne volt mindkét gólban :)
Nekünk meg nem volt egy érdemleges támadásunk sem tegnap este.
Tényleg, valaki mondja már meg, hogy milyen feltételekkel került Giovinco a Parmába. Van arra lehetőség, hogy jövőre visszaszerezzük, vagy elherdáltuk teljesen?