44078
-
#31418 -
#31417 Ezt énse értem -
#31416 Nem tudom miért ilyen borúlátó sok juve drukker.
Tényleg igazoltatok pár középszerű játékost, de ők kiegészítőnek jók lesznek, kellenek cserék is. Krasic, Bonucci, Quagriella nagyon jó igazolásaok, és ha Aqualani keveset lesz sérült, akkor vele is nagyon jól jártok, az a baj nagyon sok játékost vettetek és szerintem mire összeér a csapatotok addigra elmegy a scudetto de 2-3 hely meglehet, jövőre bajnokok lehetettek. Mondjuk Del Neri nem hinném hogy legjobb megoldás edző posztra. -
#31415 Gyerekek, itt a fórumon nem tervezi senki az október huszonegyedikei utazást Salzburgba? Szóljatok ha igen, mert engem ténylegesen érdekelne a meccs! -
#31414 -
Csörcsike #31413 Akkor maradnak a külföldi közvetítések. Nem is baj ha nem lesz alatta az a sok hülyeség amit ezek bele tudnak magyarázni egy-egy mérkőzésbe. Jobban szeretem az ilyeneket, ha nem beszélnek közbe sőt a legjobb az eredeti nyelven történő megnézése egy-egy sporteseménynek. -
Laccyka93 #31412 Hú gecc akkor mi mák, hogy tegnaptól új kábelszolgáltató lett a falunkban, aztán van rajta digisport. -
#31411 rossz hír a digisporttal nem rendelkezőknek:
Szeptember elsejétől nem lesz ingyenes élő közvetítés a DIGI Sport honlapján, csupán az UEFA által rendezett mérkőzéseket (BL, EL) lehet majd nézni - 600 forintért meccsenként. Azonban az összefoglalókat az események után továbbra is megtekinthetnek a digisport.hu-n.
Szeptember első napjától megszűnik az ingyenes élő közvetítés a DIGI Sport hivatalos honlapján. Csatornánk weboldalán a továbbiakban csupán az UEFA által rendezett mérkőzéseket a Bajnokok Ligája-, és az Európa Liga összecsapásokat lehet megtekinteni. Mivel azonban az európai szövetséggel kötött szerződésünk értelmében térítésköteles a mérkőzések megtekintése, az online közvetítés találkozónkét 600 forintos díjjal jár majd. Ezeket a „Műsoraink” menüpont alatt az „Élő közvetítés” fülre kattintva érhetik el. -
#31410 football is a universal language :)
amúgy tényleg: mintha szándékosan nem akarnátok megerősíteni a keretet, sőt.. -
#31409 A Juve igazgatója magyarázkodik címmel egy cikk.
Aszongya: elégedettek vagyunk. Beszélj csak a saját nevedben...TE vagy elégedett bakker, rajtad kívül talán még talán az elnökség meg az edző SEM! -
#31408 Mellesleg a Hérculesnél Trez, Portillo, Nelson Valdez nem gyenge csatársor...
Nekünk meg mi szükség van ifit igazolni az átigazolási időszak utolsó napján? -
#31407 Na ez az, Drenthe meg a Hérculeshez ment. Nem létezik, hogy nem tudtuk volna ezeket az embereket megszerezni.
Bakker, jelentkezni kéne sportigazgatónak a Juvéhoz. Végülis sokat toltam fm-mel, meg van két nyelvvizsgám... Igaz, olaszul nem tudok, de részletkérdés... -
#31406 Nem nagyon írogattam a mercato közben mert én még bíztam benne, hogy lesz valami meglepetés. De, nem lett és összegezve az idei igazolásainkat egyszerűen borzasztó, most még borúlátóbb vagyok mint az első Serie A-s idényünkben a feljutás után. Elengedjük az egyetlen értelmes valamire való karmesterünk és sokad rangú játékosokat veszünk zsákbamacskára és hatalmas értékben. Giovinco és Candreva eltékozlása pedig.. Na jó hagyjuk is. Egy negyedik helyet megjósolok magunknak, ne legyen igazam. -
#31405 Lol, jellemző. A Spurs 8 millió fontért megvette van der Vaartot. -
#31404 #31401: kurva vicces.
#31403: pár oldallal ezelőtt be lett linkelve az eredeti angol és a magyar fordítás is. De azért köszi. -
#31403 Kedves David!
Elérkezett a búcsú pillanata. Már el is felejtettem, hogy mennyi idényt fociztunk együtt és hogy mennyi gólt rúgtunk. Biztosan mi vagyunk az a csatárpáros, amelyik a Juve történetében a legtöbbet szerezte, többet, mint a két hatalmas bajnok Charles és Sivori, és ez tudod, hogy nagy büszkeség mindkettőnknek.
Mennyi összeállítás volt, amelyik így végződött: Del Piero és Trezeguet, Trezeguet és Del Piero. Mennyi győzelem, mennyi csalódás (szerencse, hogy sokkal kevesebb a csalódás), mennyi gólöröm. Nincs csapattárs, akivel többet játszottam volna együtt.
Tizenhét gól átlagban idényenként. Mint a mezszámod. Ez elmondja milyen bombázó vagy. De nekem, aki melletted játszottam, nincs szükség számokra. Úgy gondolom, hogy kiváltság volt a világ egyik legjobb csatára mellett játszani. A legjobb, beleértve mindenkit, mindenhonnan, mindenkor.
Most útjaink különválnak, ami a fociban előfordul. Üdvözölni foglak az öltözőben, de örömmel tettem így a nyilvánosság előtt is.: Sok szerencsét az új helyeden! Sok szép emlékünk lesz, amelyeket megoszthatunk egymással, mikor ismét találkozunk!
Arrivederci David!
il tuo compagno Alessandro
Del Piero a blogjában búcsúzott el Trez-től -
#31402 Zaccant lett Japán szövetségi kapitánya? :D -
#31401 és hány nagy csapat van a serie a-ba? :D -
#31400 Azért vicc, hogy a Milan hogy lenyomott minket a Mercato végén. Bár egyikőjüket se szívesen látnám Juve-mezben, a Milannak mindenképp erősítést jelentenek (legalábbis Robinho, zlatan max. a kiscsapatok ellen). -
#31399 negyedik középhátvédnek szerintem jó lesz azért. -
#31398 micsoda fantasztikus igazolás...olyan igazi Marotta féle -
#31397 Na, ez már azért nem olyan rossz hír. -
#31396 erre aztán tényleg volt szükség. biztos nagy tehetség, de Ekdal, Gio, ... ők is azok. -
#31395 van akkor még 28 perc h bejelentsék Pazzinit is:D -
#31394 A Bianconeri megszerze Leandro Rinaudót is! A Juve vezetői a szerződéssel a kezükbe elhagyták Nápolyt! -
#31393 megtaláltam az utánpótláscsapatukban
http://transfermarkt.de/de/frederik-sorensen/profil/spieler_91716.html -
#31392 transfermarkt se ismeri. Lyngby megvan, de ott meg nincs a névsorban. nem lehet hogy utánpótlást vettünk -
#31391 na látod ez egy jó kérdés:D
Még google se ad ki semmit róla:D -
#31390 olvastam, de ki a fene ez? :D -
#31389 olvassátok el Chiellini nyilatkozatát a juventushungaryn. azért szólok előre, hogy a maradék életkedve is elmegy az embernek ha ezt elolvassa -
#31388 Sorensen Frederik Hillesborg nálunk folytatja. Lyngbytől érkezik -
#31387 uficsálé: Robinho a Milanban... -
#31386 Konkrétabban: azt vártam (naivan), hogy a szemtengelyferdüléses valami nagyot robbant a végére. Pl. egy Cassano-Pazzini duó, vagy mittomén. Jó, tudom, beleért a bilibe is a kezem... -
#31385 Isten hozta!
Azzal együtt - nem leírva őt előre - én jóval erősebb Mercato-finálét vártam. -
#31384 Hivatalos: Armand Traoré a Juventusé! -
#31383 igen. ezért is mondom én, hogy a többi csapatot interestől mindenestől egyformán kellett volna büntetni. mi is bűnösök voltunk, ott vannak az egyértelmű bizonyítékok, de ugyanilyen bizonyítékok vannak a többi csapatra is. csak sajnos is itt érvényesült az erősebb kutya ba**ik elv :)
mennyivel jobb lett volna ha mindenki megkapja a maga büntetését, aztán tiszta lappal kezdeni -
#31382 igen, azért lehet érezni, hogy a Calciopoli valójában nem egy szezont vett el a Juventustól, hanem évekre "tönkretette". Persze részben - sajnos - az alkalmatlan vezetőknek is köszönhető ez, akik már a botrány után kerültek vezető helyekre. -
#31381 nem tudom Marotta mit beszélt, de épp egy utolsó rohamot indított a hírek szerint Pazziniért. 15 millió + Jakinta -
#31380 Zebinát leigazolta a Brescia! -
#31379 most találtam egy nem túl régi írásban egy ilyet:
A torinoi gárda 112 millió euróért adta el a Mediaset-nek a 2009/10-es idény közvetítéseit, most azonban részben az új Serie A-s szabályoknak is köszönhetően ez az összeg 30-40 millió körül mozog.
azért ez nem kis különbség. már nem kapkodnak a tv-k a meccseinkért sajnos.
mezszponzori pénzünk is évről évre kevesebb. nem lesz egyszerű ebből talpra állni