Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
lehet nem kockáztatja be mindhárom belsõ védõt, hanem inkább Grygera-Canna-Chiello

9csöves9
itt a keret,bekerült Trez és Momo is,bár nem hiszem hogy játszanának

én így állnék fel: Manninger-Canna,Chiello,Legro-De Ceglie,Melo,Marchisio,Camo-Diego-Alex,Amauri

3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
21 Grygera
22 Sissoko
26 Candreva
27 Paolucci
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
39 Marrone
40 Immobile
41 Pinsoglio

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
fasza.álmomban félidõben 3-0-ra mentek a bibsik,hálisten felkeltem

acm689
szegény embert az ág is húzza, sajnállak titeket Buffon miatt

forzajuve5
egyébként Trez se lesz a keretben, mert neki is izomproblémái vannak a jobb lábában

forzajuve5
hogy ez a nap vagy hét se legyen tökéletes mondom a rossz hírt.
Buffon lesérült, holnap nem lesz Ajax ellen, de hétvégén se tud játszani, sõt az is lehet hogy egy hónapot kell kihagynia.
ez már tényleg kezd a hihetetlen kategóriába tartozni <#falbav>

9csöves9
Momonak a gyomrával van valami

Fabio Capello
hja múltkor is olyan faszán ment, érvényes user+passra folyamatosan azt mondta érvénytelen, utána mire nagy nehezen sikerült belépnem, az élõ oldalra folyton 403-at dobott

forzajuve5
ha nem adja digi oldala akkor szívás. még az sem az igazi, de jobb mint a semmi. hiába adják jó minõségben, mégsem ugyanaz mint tv-n keresztül

Fabio Capello
sztoritévé legalább sokaknak van, de hogy jövõre hol fogok Serie A-t nézni...

forzajuve5
számomra eléggé meglepõ és fura, hogy a story tv adja a meccset csütörtök este (21:00). hova süllyedünk már...
Sissoko szinte biztos nem lesz ott a meccsen, mert összeszedett egy kisebb sérülést. Cannavaro viszont úgy néz ki visszatérhet

Forza Italia
Alex valami brutál amit mûvel. Õ húz ki minket a szarból. Genoa, Ajax ás a Bologna elleni meccsen is a hátán vitte a csapatot. Igazi vezéregyéniség. Ott a helye a VB-n.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gercse
És Del piero milyen sokat is futott, nekem ez is feltûnt, volt hogy a mi alapvonalunknál tevékenykedett

Breki33
FESTIVALEX 😛

9csöves9
kurvára szenvedõs volt ez is de gyünnek a pontok😊

Brazzo mennyire kibaszott szar volt te jó ég.emberhátrányban játszottunk végig.Alex viszont zseniális volt,hihetetlen hogy mennyire fedezi a labdát

Grove4
Candrevanak gratula,de hogy Del Piero mit lemûvel meccsrõl-meccsre <#eljen>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
csak összehoztuk ezt is. ha jól nézem akkor meg is van a 4. hely mert a napoli is döntetlent játszott.
ma azért már annyira nem volt rossz az összkép. sikerülne védekezést is jól megszervezni akkor azt mondom simán meg lehet célozni a dobogót

nono84
Annyira rossz elõérzetem van...:S

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

WuFraZselic
vágjatok már egy megnyugtató gólt 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
1-2 Candreva!!!

WuFraZselic
lol, és diego cseréje lövi a gólt!!

igen, most remélem nyertek

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
kellett nekem a cseréket piszkálni<#idiota>
Candreva 1-2

forzajuve5
csak nem megint fogadtál a meccsünkre? 😄

forzajuve5
ha már lehozta Diegot akkor mi az istenért nem Camot tette be, ennyit már biztos bír ha ottvan a kispadon. legalább maradt volna kreativítás a középpályán. így hogy se Marchisio se Diego nem tudom mi lesz. valószínûleg marad az x vagy kikapunk.

WuFraZselic
diego le, the fuck?!

forzajuve5
mi az istenért nem tudunk egy rohadt meccset se megúszni kapott gól nélkül<#falbav>

WuFraZselic
bentmaradtatok az öltözõbe =/

1-1

forzajuve5
jó lenne még legalább 1 gól mert azért vannak veszélyes pillanatai az ellenfélnek.
én viszont jobban örülnék ha jönne Trez Amauri helyett és szerezne egy gólt 😊

Zsolti9014
azt álmodtam Diego dupláz. 😄

Hajrá Magyarország!

nono84
Diego.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
kis szerencsével de vezetünk. Diego szépen csinálta. így tovább

Fabio Capello
4. perc, vezetünk Diego góljával.

miafene...

forzajuve5
jó ez így, mert ha nyerünk akkor a samp elõtt vagyunk

9csöves9
jobb így nekünk

Kaplan
elég amatõr mondjuk a samp, hogy ezt nem tudja kihasználni. :/

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

a spori kezén meg vadonatúj aranyóra lesz
9csöves9
hétrõl hétre erõsödõ Moggi szag terjeng a levegõben.holnap kapunk 1 kamutizit

WuFraZselic
kispályán...

ez meg egy feltüzelt meccs, és ha a bíró kikúrja samuelt a 20. perc környékén, akkor tegye meg a másik oldalon is. ha ott megkapja a jogos pirosat emberünk, akkor nem lett volna 2. piros... na mind1, ez nem az a topik

Kaplan
ha tudnád mi megy kispályán hétrõl hétre amiért még csak figyelmeztetést sem kapnak itt-ott... 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

WuFraZselic
az sárga??? egy ilyen alattomos megmozdulásért? hát hallod

Kaplan
szerintem ott a sárga jogos volt, talán narancssárga, de piros egybõl azért nem.

viszont azt nem értem annak a kis gyermek arcú srácnak miért kell a saját csapattársaival balhézni.

amúgy van egy érzésem, hogy az Inter behúzza így is a meccset és akkor kénytelen leszek kalapot emelni.

Fabio Capello
elég brutális, mondjuk a bíró sincs a helyzet magaslatán, amit Pazza csinált, azért is járhatna piros...

Kaplan
gyermekeim a san siroban mi megy. atyaég. <#idiota>

Zsolti9014
Gratula a csapatnak a gyõzelemhez, sajnos nem láttam egészben a meccset, meg a gólokat se. 😞
De hajrá továbbra is!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Amszterdamban 75 szurkolót állítottak elõ(nem tudni melyik oldalról mennyit),több rendõr is megsérült

a Genoa meccsen történt dobálózás miatt meg valószínûleg a következõ idegenbeli meccs(ek)re eltiltást kapnak az ultrák

Forza Italia
Na végre tegnap láttam valami fényt és akarást a csapatba. Alex 35 évesen is a legjobb😄 úgy szopatta az Ajaxosokat h öröm volt nézni. Így tovább fiúk és akkor nem lesz gond a BL indulás.

Forza Juve, Grande Alex

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9

9csöves9
nem voltunk jók,de kibaszottul örültem a gyõzelemnek.nagyon kellenek most az ilyenek.amúgy elképesztõ hogy mennyire el vagyunk maradva fizikálisan,teljesen más fokozaton játszott az Ajax.innen már tovább kell jutni,csak én kicsit tartok tõle,hogyha neadjisten ha a Fulham jut tovább,akkor azok mégjobban szarrá futnak minket...

Alex tényleg elhatározta,hogy megy a vb-re😊
nem sok esélyt látok rá,szerintem Rossi,Jaki,Gila,Di Natale,Quagliarella biztos utazik és akkor még ottvan Pazzo

Ama meg fejelgesse csak a gólokat,lesz majd mit mutogatni nyáron mikor el akarjuk sózni

horpeti
Amauri szépen rákapcsolt. 😄 mintha 25-26. gólját fejelte volna rutinból, csak természetesen.
Ajax gól is szép volt, volt iram. 😊

Csacsi
Az elsõ gólpaszt De Ceglie adta, de ez semmit nem von le Del Piero érdemeibõl, hiszen elõtte Õ csinálta meg, hogy De Ceglie beadhasson.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.