Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
igen, nevetségesen kevés csere állt rendelkezésére. jó lenne ha komolyan kivizsgálnák ezt az abnormálisan sok sérülést. állítom, hogy legalább egy minõségi játékos ára rámegy a rengetek sérült kezelésére

Fabio Capello
ÉÉÉÉÁÁÁÁÁÁhhhh, istenemmm

hogy lehet elkúrni ennyire egy szezont? Nem is tudom utoljára mikor álltunk ennyire szarul...

Trunks
Ha nem sikerül egy ennyire színvonaltalan közép-élmezõnyben az elsõ 4 hely vmelyikén végezni, akkor az a szánalom csúcsa lesz. Ez a Palermo is egy vicc, hogy a 4. helyen állhat. Az elsõ gólig helyzetük se volt, az is a semmibõl jött. Azt Miccoli találta el hihetetlenül jól, a 2. meg a mi drága Zdenekünket dícséri.

Amici di nessuno...

Trunks
Gratulálok Grygera bazzeg, ennyit tudsz. Vmint grat a vezetõségnek, hogy ilyen balfasz embereket sikerül csak igazolni és évekig itt is játszhat...
A szurkolókon kívül Zaccheronit sajnálom, mocskosul szar érzés lehet ilyen tehetetlenül ott álldogálni...

Amici di nessuno...

forzajuve5
hát én mindjárt elsírom magam...
utolsó ötletem, hogy feláldozunk egy interest az isteneknek, hátha megjön a szerencsénk. ha ez se jön be akkor feladom.
ezt a Kjaer gyereket el kellene hozni nyáron a védelembe, nem pedig római szõke hercegekben gondolkodni.
most megint küzdhetjük vissza magunkat a 4. helyre. arra nem is gondolok mi lesz a Fulham ellen.
szokásos stadiongyújtás is megvan közben ahogy nézem, de megértem õket. mondjuk jobb lenne Blanc széke alatt tüzet gyújtani

Breki33
amatõr gól volt
Kaplan
én ezt a csapatot ebben az idényben már ki sem engedném a pályára. szánalmas.. tényleg egyszerûen erre más szó nincs.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

limperatore
zavarta a kapust

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fabio Capello
Hádeeezmiafranc? Miért nem lehet megadni? A lesen álló játékosnak a közelébe se ment a labda...

Kaplan
vágod, a mágnestáblán a Bolognával játszunk, most akkor mivan? <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
jó lett volna vezetést szerezni, mert nagyon rövid a pad, viszont hajtás azért van és így el fogunk fáradni

forzajuve5
jó meccset néz ez az ember? 😄 azt mondja két egyenrangú ellenfél van a pályán...köze nincs palermonak a meccshez. folyamatosan és nagyon jól járatjuk a labdát, õk pedig betömörülnek és imádkoznak

Grove4
Lassan meccs,nyerni kéne!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
kórház a város szélén 51. részét is leadta a tv:

Camo megint összeszedett egy izomsérülést a jobb lábában. azt hiszem lassan kezdhet aggódni a vb miatt. szinte még semmit sem játszott ebben az idényben

forzajuve5
Sissoko második alkalommal lett apa.

A mai napon Momo felesége, Sokona világra hozta Sasiat, aki most csatlakozott a testvéréhez, Aishahoz.

Gratuláció Nekik!

9csöves9
köszöntem

Cavani lenyilatkozta hogy kiskorában Alex és Trez volt neki a két etalon,meg úgy amúgy is körbenyalta a csapatot.van egy érzésem hogy holnap gólt lõ,mi meg majd leigazoljuk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Ok töröltem
gercse
nekem is bejelez az avast, de túlzottan nem zavar, gyorsan írni kell annyi kommentet, hogy lekerüljön az oldalról<#idiota>

Breki33
módosítani nem tudom csak törölni

Az Avast szeret riogatni.

Deha a többség szeretné törlöm
9csöves9
aha.ha nem gáz akkor tedd már át simán linkbe,úgy talán nem fog visítani.köszi

Breki33
Én tudom, de nekem nem jelez semmit

Avast?
9csöves9
vírust jelez nekem erre a képre,ha valaki tudja törölje legyenszíves

forzajuve5
Az Il Corriere Dello Sport beszámolója arra enged következtetni, hogy a Juve is beszáll a Ribery aláírásáért folyó harcba, miután nyáron jelentõs, az átigazolásokra fordítható összeget kap majd a klub.
Pénteken vezetõi ülésen tervezték meg a jövõt, és a beszámolók szerint a klub megfelelõ hasznot hozott. Alessio Secco és Roberto Bettega állítólag boldog a pénzügyi eredményekkel, mert így nagyobb összeget kapnak a nyári átigazolásokra.
Ez azt jelentheti, hogy a Ribery megszerzésérõl szõtt álmok megvalósulhatnak, bár a Bayern München feltételezések szerint legalább 40 millió eurót szeretne kapni a középpályásért. Ennek ellenére a várakozások szerint a Juventus egy jelentõs ajánlattal áll majd elõ a nyár folyamán.

jó lenne részleteket megtudni pontosan miként tervezték meg a jövõ évet

forzajuve5
király vagy 😄

9csöves9

Zsolti9014
nem fáradság, emlékszem arra a képre, de nem találom.

hát, elképzelhetõ, hogy engem láttál, majd' minden nap este 6-ig ott b.szom a rezet. 😊

Hajrá Magyarország!

Grove4
ú nagyon köszi,ez is jó,de jobb lenne szembõl,vagy abból a szögbõl,ahogy a videóban van,egyébként ne fárazd magad,elég,ha megmodnod hogy hol találok ilyeneket.
Asszem amúgy,hogy téged láttalak a multkor az egyetemen😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014

egyelõre ezt találtam, ez a második jelenet, de más szögbõl. keresem még

Hajrá Magyarország!

Combsérülést szenvedett az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplõ Juventus brazil játékosa, Amauri, csapata Ajax elleni Európa-liga mérkõzésén, melyet a 16 közé jutásért játszottak csütörtök este. A támadó legkorábban három hét múlva léphet újra pályára.
Az olasz sajtó úgy tudja, ez az ötvenedik sérülés, amely a szezonban a klub játékosait sújtja.

Mint ismeretes, a 0–0-ra végzõdött találkozó az olaszoknak kedvezett: 2–1-es összesítéssel Alberto Zaccheroni együttese jutott tovább.

No komment
forzajuve5
Diegonak is kell ennyi pihenõ, mert az elmúlt pár meccsen is sokat hajtott

Csacsi
Hmm....Hát bár a taktika több mint valószínû az volt, hogy ne kapjunk gólt, de ettõl függetlenül szerintem Diego helyett inkább Del Pierot kellett volna lehozni, mert nem ma nem igazán ment neki, míg Diego hajtott. Remélem hétvégén Del Piero visszatér a régi formájához.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
közben nekem is leesett, hogy ez volt a taktika. amég az ajax nem lép addig mi sem. jó is ez így mert kell az erõnlét a bajnoki meccsekre.
én is ráállok a Melo nevetõs kép keresésére 😄

9csöves9

9csöves9
szerintem is.ráadásul az Ajax nem is kényszerített rá minket semmiféle játékra,hihetetlen mennyire gyengék voltak.egyébként ma szerintem kivételesen jobb lett volna ha nem kell lehozni Amaurit.Trez 1 labdát tudott kb. lefejelni.Melo meg egy kurva nagy pszichopata,majd keresnem kell képet arról ahogy röhögött a sárgájánál.egyre jobb formába kerül Zaccheroninál,kár hogy kb a vébére lesz csúcsformában.reméljük Gerának nem harapja ketté a torkát😄

Grove4
Én nem ezt látom,szerintem az utóbbi idõk játékához képest egész jól játszunk,megvannak a rövid ,pontos passzok,háromszögek,a védelem úgy ahogy stabil,csak a csatároknak a pontos labdák hiányoznak.

forzajuve5
nagyon gyenge a játékunk. még szerencse, hogy az ajax se tud semmit mutatni. helyzeteinkért azért kár, jó lenne tényleg beszenvedni legalább egy gólt

Ennyi helyzetet elpuskázni hihetetlen nehogy a végén a futball alaptõrvénye beigazoldjon és az ajax találjon egy golt:S be kéne most már lõni 1-et.
Breki33
bki kapufa
Fabio Capello
szentséges szûzisten mekkora kapufát fejelt Momo O.o

Csacsi
Remélem Trez vûg vagy 2-õt 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
Amauri - Trezegol csere

Nofene?

Csacsi
Jó a kommentátor 😊 Nah Forza 😊

Grove4
Na Forza!!!!

Fabio Capello
Hazai pályán kötelezõ nyerni, Forza Juve!

nono84
Beszarok, tényleg 😊 Magyarország 2010....

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
kezdõ:
Manninger-Grygera,Legrottaglie,Chiellini-De Ceglie,Sissoko,Melo ,Marchisio-Diego-Del Piero, Amauri

Grove4
ja,nevetséges ez a rendszer

WuFraZselic
amúgy Story TV adja a meccset 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
remélem folytatjátok azt a tendenciát, amit a hétvégén elkezdtetek, vagyis amilyen kimenetelre fogadok a meccseteken, be is jön végül

szóval egy szép nagy döntetlent, sima továbbjutással 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio