44078
-
#31458 Valószínűleg kacsa, de állítólag a Wolfsburg 8 misiért vitte volna Sissokót a nyáron. Télen meg szeretnénk L. Diarrát megszerezni, és akkor Mommo menne.
Na, ezt meg mifasznak?
Valószínű, hogy kacsa, legalábbis nagyon remélem. -
#31457 Chiello szerződést hosszabított. -
#31456 ez nem rossz döntés, minek legyen kettővel több semmittevő. :) -
#31455 A Juventus sportügyekért felelős általános igazgatója, Giuseppe Marotta elbocsátotta a klub dél-amerikai megfigyelőit, miután egyetlen egy tehetséget sem tudtak felmutatni az egyesület számára.
Elbocsátásuk előtt, Angel Moretto Argentínában, míg Junior Chavari Brazíliában figyelte a tehetségeket. Mindkettejüket a klub korábbi általános igazgatója, Jean-Claude Blanc, és sportigazgatója, Alessio Secco nevezte ki. A Föld ezen tájékáról azonban már jó ideje nem szerződtetett senkit az Öreg Hölgy, melynek új vezetői végül a megfigyelők kirúgása mellett döntöttek. A Tuttosport szerint, e két tehetséges játékos megfigyelő a gyenge eredményük miatt lettek elbocsátva. Marotta úgy döntött, az ügyet jobb kezének, Fabio Paratici-nek adja.
www.football-italia.net -
#31454 meg mindkét gólhoz egy Pirlo szöglet :] -
#31453 Alex: "I would like to wish the best of luck to Mauro Camoranesi, who recently left Juve after eight years and joined Stuttgart. I have great memories of Camoranesi and we shared lots of success, not only at Juve but also with the Italian national team - especially the unforgettable 2006 FIFA World Cup triumph. I am sure that Camoranesi will be a hit in the Bundesliga". -
#31452 Armand Traoré kisebb íngyulladással küszködik, ezért a jövőheti Sampdoria elleni bajnokin vélhetően még De Ceglie fog kezdeni... -
#31451 Mondjuk kellett hozzá egy Cassano
Quagliarella Pepe-t váltotta a 77 percben -
#31450 gratula neki! -
#31449 Bonucci győztes gólt lótt az olasz válogatottban ! -
#31448 mondtam, hogy ne írjátok be -
#31447 épphogy a negyvenet súrolta :D -
#31446 bki direkt :)
de hogy hány évesen lett világbajnok a kapus nehogy beírjátok :P -
#31445 Nevét nem is írtad le, egyébként Dino Zoff -
#31444 kapusról beszélünk
ő neve mond vmit?
-
#31443 vele nincs,de 33 évesen :/ -
#31442 simán megérte -
#31441 4,5 milióért egy megbízható, jó kapus tényleg esztelen igazolás :P
Ne beszéljünk már hülyeségeket Storarival semmi gond nincs ! -
#31440 teljesen igaza van amúgy,a Juve múltjához nem méltó játékosokat igazoltak....no meg egy 33 éves kapusért kiadni 4,5m€-ót :S -
#31439 Luciano Moggi hamar megszólalt a Bianconeri nyári Mercatója kapcsán. Beszélt Giuseppe Marotta munkájáról, akit a kritikusok is kérdésekkel bombázzák, és szokásához híven nem volt rest kinyilvánítani a véleményét: „A Juventus mindent megtett, amit nem kellett volna annak érdekében, hogy versenyképes legyen.” - Nyilatkozta a Tuttomercatoweb.com hasábjain.
„Az emberek kérdezgetnek, hogy én mit tettem volna…semmit! Az vezetőség olyan játékosokat igazolt, akik tartalékok voltak más csapatoknál. Jó példa erre Leandro Rinaudo. És Simone Pepével is ugyan ez a helyzet!”
„A Juve átigazolási piaca egy vidéki csapatéhoz hasonlít. Nekik sincs meg a képességük, hogy vonzóak legyenek a játékosok számára. És a klub nem tudta megvédeni azokat a játékosokat, akik gyakran a középpontban vannak.”
„Minőségre van szükségük. Semmi értelme egy tucat olyan játékost vásárolni, akik haszontalanok a projecthez.”
(juventushungary) -
#31438 "Remélem, jól játszok majd itt, és a Juventus velem kapcsolatban meggondolja magát."
látszik, hogy szegény mindenképpen szeretne nálunk játszani -
#31437 Gio mondta:
„Ez igaz, a vezetőnek egyenesnek kellett volna lennie, és így kellett volna viselkedniük már akkor is, mikor visszatértem. Ehelyett azonban más történt. Ámen, az élet megy tovább. Nem tudom, a vezetők, hogy viselkedtek Diegoval. Én csak a saját esetemből tudok kiindulni. Nem úgy bántak velem, ahogyan azt elvártam volna, de erre többé már nem gondolok. Most csak azzal foglalkozok, hogy jól teljesítsek. Meglátjuk, mi lesz. Remélem, jól játszok majd itt, és a Juventus velem kapcsolatban meggondolja magát. A mostani állomáshelyemet össze sem lehet hasonlítani a Juventussal, különösen a tavalyival nem. Tavaly a dolgok nagyon rosszul mentek. Nekem, a csapatnak, és a klubnak is nehéz időszak volt az akkori. Összességében a tavalyi volt a legcsúnyább időszaka a Juventusnak, képzelhetik, milyen lehetett.” -
#31436 Zebina:
"Azért vagyok a Brescia-nál, hogy elfelejtsem a Juventus-t. Ha az elmúlt három szezonra gondolok, nekilátok szálanként kitépni a hajam."
"Nagyszerű múltal rendelkező klubhoz érkeztem, ahol korábban Baggio és Guardiola is megfordult. A posztommal kapcsolatban pedig annyit, hogy Iachini kérésére a védelem tengyelyében fogok szerepelni."
Kitépjük mi a haját szívesen!!! Farok. -
#31435 Soha nem feledjük! Nyugodjon békében! -
#31434 ma 21 éve,hogy elhunyt Scirea...
-
#31433 -
IXEMGabeo #31432 szédületes mi folyik a Juvénél...ott tartanak, hogy menekülnek innen -
#31431 Diego és Giovinco is keserűen beszélt a Juventusról.
A brazil támadó Beppe Marottát támadta egy interjúban, amiért el kellett hagyni Torinót.
Diego mindössze egyetlen szezon után távozott a Bianconeritől, jelenleg már a német Wolfsburg játékosa.
"Elárultak." - mondta Diego a La Gazzetta dello Sport munkatársának.
"Del Neri májusban és a Trofeo TIM után is azt mondta, hogy részese vagyok a terveknek, és hogy lehetetlen lenne engem levenni a pályáról, és ez boldoggá tett."
"Ugyanakkor ránéztem Marottára, és megértettem, hogy ő más irányba dolgozik. Mindent megtett, hogy eladjon. Az eladásom pénzügyileg is sokba került a klubnak. Marotta nem tudja, hogyan kezelje az olyan bajnokokat, mint én vagy David Trezeguet."
"Ha Marotta másképpen viselkedett volna velem szemben, akkor együttesen dolgozhattunk volna a transzferen, és a Juve több pénzhez juthatott volna."
"Marotta azért döntött az eladásom mellett, mert csak olaszokat akar, de ez rossz út. A Juventus hibát követett el az igazolásaival, sok jó játékos érkezett, de nem igazi bajnokok."
"Del Neri? Láttam egy keveset a Bari elleni meccsből. Sem Del Neri, sem Marotta nem dolgozott soha a Scudetto megnyerésén. Még mindig az Inter a favorit, de figyeljék a Milan-t is."
Diego mellett megszólalt Sebastian Giovinco is, aki a Parma csapatához került kölcsönbe.
"Itt, a Parma gárdájában akarok nagy dolgokat elérni." - mondta Atom Anti a Sky Sport Italia kamerája előtt.
"Itt más, mint a Juventusnál. A tavalyi talán a Juve legrosszabb időszaka volt. Most csak a Parma-ra gondolok. Nem úgy kezeltek a Juventusnál, mint ahogy elvártam volna. A jövő? Nem tudom. Meglátjuk."
(Juventus FC Blog) -
#31430 Diego odaszúrt Marottanak rendesen. elmondta, hogy elárulták. Del Neri egyik nap még bízott benne és játszatta, másnap viszont szóltak neki, hogy el lesz adva. Szerinte nagy hiba Marotta azon terve miszerint olasz játékosokat akar a keretbe. Nem igazolt egyetlen bajnokot sem. Áron alul adta el. és a legjobb: se Marotta se Del Neri nem nyert még Scudettot.
lehet mondani, hogy nagyképű és hisztis brazil, de sok igazság van abban amit mondott. én se viselkednék másként egy ilyen után -
#31429 akkó meg Hodgson egyszerűen idióta :D -
#31428 valószínűleg az első selejtezőkörre nevezve volt -
#31427 a szabállyal tisztában vagyok, csak kissé meglepett, mert korábban ezeket olvastam:
“I didn’t want to use him [against Trabzonspor] just in case the loan goes through because for Aquilani this year it’s very important that he plays regular football, every week as the number one man on the team sheet.”
„Nem szerettem volna játszatni, pont azért, hogy ne ártsunk neki, amennyiben tényleg kölcsönbe kerül, hiszen számára most az a legfontosabb, hogy rendszeresen pályára lépjen, mégpedig aktuális csapata első számú embereként"
Emiatt nem tudtam hogy most mi van, de akkor máskor meg mégis játszott. -
#31426 azért nem játszhat mert a liverpoolban játszott már az EL-ban . -
#31425 Aquilani amúgy sérült? Valahol azt olvastam, hogy ő sem játszhat EL-ben, pedig Hodgson direkt mondta is, hogy nem játszatta, hogy kölcsönadáskor ne legyen ebből gondja. Most akkor? -
#31424 Kapusok: Marco Storari, Alex Manninger, Marco Constantino.
Védők: Marco Motta, Giorgio Chiellini, Armand Traore, Leonardo Bonucci, Zdenek Grygera, Leandro Rinaudo, Paolo De Ceglie, Nicola Legrottaglie, Vincenzo Camilleri.
Középpályások: Felipe Melo, Mohamed Sissoko, Claudio Marchisio, Milos Krasic, Simone Pepe, Marcel Büchel
Támadók: Vincenzo Iaquinta, Alessandro Del Piero, Amauri, Davide Lanzafame, Jorge Martinez, Leonardo Spinazzola, Niccolo Giannetti.
nagy hibának tartom Brazzo mellőzését is. szükség esetén nagyon is jól jönne. ne mondja Del Neri, hogy az ismeretlen 19 éves osztrák gyerek a primaverából jobb.
az meg, hogy az első meccseken ki fog csatárt játszani az egy hatalmas kérdőjel. ott is csak a primaverákra számíthatunk Alex és Lanza mellett
-
#31423 banyek...ezt a hülyeséget, a januári átigazolásokkor még megérteném, de ilyenkor... -
#31422 Elnéztem volna még idén a góljait..., kár, hogy így lett vége, de sok sikert neki spanyol honban. -
#31421 de kurvajó hogy Q-t nem lehetett nevezni az EL-re... -
#31420 -
#31419 én csak a saját álláspontomat tudom elmondani: épp azért vagyok borúlátó, mert a végére hagytunk olyan igazolásokat (Krasic, Quagliarella, A.Traoré) akiknek pedig fontos szerepük lehet majd. Mire ők beépülnek egy egyébként is átalakult csapatba, sok idő eltelhet.
Továbbá az olyan kulcspozíciókba, mint pl. a balbekk vártam volna komoly, tapasztalt embert, persze bízom a fiatal Traoréban is, amíg nem ad okot az ellenkezőjére. Rinaudo leigazolásával pedig már remélem, hogy egy esetleges sérüléshullám esetén is lesznek középhátvédeink.