Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
lényeg a 3 pont, csak nem kéne hullámozni ennyire, hanem biztosabban hozni a pontokat

Fabio Capello
Manninger egyszer a sírba visz, mit csinál ez az ember???

Fabio Capello
Jön Jaki, remélem egy góllal tér vissza 😊

forzajuve5
Grosso 1-2 😄
ezt jó lenne már meg is tartani

Zsolti9014
GROSSSOOOOOOOOOOÓÓÓÓÓÓÓ!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
kezdem azt hinni hogy ebben az egész kurva bajnokságban csak mi tudunk ilyen gólt kapni.De Ceglie meg a tolódásai...látszik hogy egész életében kp volt

félidõben behoznám Alexet valamelyik kp helyére,aztán 60.perc körül Jaki Trez csere

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
és még de cegliét is amortizálta 😄DD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
árulja már el valaki hogy ez mi a szent szar volt?

forzajuve5
anyám mint csinált Maninger...

WuFraZselic
szerintem nem volt les 😊

(amúgy a bírók csak a Roma - Milan párosnak kedvezõ ítéleteket hoznak, hogy felhozzák õket )

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
védõ kinyújtott lába beljebb volt szerintem mint Diego bármely testrésze. legalábbis én ezt látom lassítás alapján mostmár

Fabio Capello
a bíró mindig nekünk fúj, ugyebár...

Egyébként szerintem egyvonal volt, trez tényleg teljesen lesen volt, diego pedig egyvonal...

forzajuve5
lehet les volt, mert azért belógott Diego egy picit. de majd mindjárt az jönnek az interesek és megmondják 😊

forzajuve5
ez szép. 2. percben Diego 😄

Fabio Capello
DIEGÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!

Fabio Capello
baj lesz, baj lesz.... nagyon rossz elõérzetem van...

9csöves9
nagy hülyeséget csinál most Zaccheroni...

forzajuve5
ezt írják kezdõnek:

13Manninger Alex 15Zebina Jonathan 33Legrottaglie Nicola 3Chiellini Giorgio 29De Ceglie Paolo 8Marchisio Claudio 4Melo Felipe 22Sissoko Mohamed Lamine 28Diego 26Candreva Antonio 17Trezeguet David

elég érdekes

9csöves9
hálisten Kurányi maradni akar Gelsenkirchenben,a szezon végén fog csak eldõlni hogy mi lesz a sorsa

9csöves9
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
15 Zebina
17 Trezeguet
18 Poulsen
21 Grygera
22 Sissoko
26 Candreva
27 Paolucci
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
41 Pinsoglio
44 Piccolo

Zsolti9014
Dzsudzsákot egyszer már én is említettem, szerintem jól járnánk vele. Gyors, jól cselez, jól tud beadni, jó a rúgótechnikája, és oda is teszi magát.

További kívánságaim:
Criscito
Kjaer
még 1 védõ
Immobile a nagyokhoz
Pazzini vagy Rossi
távozzon: Amauri,Cannavaro,Zebina,Grygera,Tiago,Molinaro,Poulsen
jó ajánlat esetén én Melót sem látom nélkülözhetetlennek, de õ még megérdemli a lehetõséget.
edzõnek: Prandelli vagy Lippi (utóbbi elég esélytelen)
Blanc + Secco tényleg mehetne nászútra
Giovinco + Marchisio -> sok lehetõség, bár utóbbi megkapja most is ha rendben van.
Prandelli akár Montolivót is magával hozhatná amúgy.
Digi csõdje meg sör nekem is jöhet 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Marrone szép gólt lõtt az u21es meccsen a fiainknak

hétközben játszottunk egy barátságos meccset egy Bra nevezetû csapat ellen.Immobile triplázott,Paolucci 2,Trez,Bamba és Boniperti 1 gólt szereztek

9csöves9
még az Ajax meccs kapcsán😊

Fabio Capello
ha Kjaert meg tudnánk csípni, azzal már jól járunk, de valahogy az a sanda gyanúm, hogy amíg a buzzancs francia és a talpnyalói ülnek az elnökségben, addig 10 millánál többet nem látunk átigazolásra...

9csöves9
állítólag elhatározták az illetékesek,hogy csinálnak valamit a vinovoi pályákkal.a problémát a vízelvezetõk okozzák,ami miatt túl puha a talaj és emiatt jobban vannak terhelve az izmok.(érdekes régen azt szajkózták hogy túl kemény a talaj)

Jaki visszatérhet a lilák ellen

9csöves9
Criscito visszatérésével azt én letudtam😊(bár nem nagyon hiszek benne)

nekem az lenne a legjobb ha mondjuk jönne egy Bonucci,Ranocchia,Kjaer trió.a 3 együtt 30 millióból meglenne,Bonucci meg tud mindegyik szélen is játszani.fiatalok,Chiellini mellett ki tudna fejlõdni mindegyik

forzajuve5
ez tetszik.annyival egészíteném ki, hogy kellene 1 bal védõ is.
és mégvalami: menjen csõdbe a digisport

9csöves9
#28315:köszi

ilyen van nekem is

-Igazoljunk 2 csatárt,az egyik olyan legyen amelyik tud futni és meg tud verni egy védõt 1-1-ben (ez kérdõjel,a másik meg mondjuk Pazzini)
-minimum 3 védõt igazoljunk(2 közép 1 jobb)
-hozzuk vissza Criscitot
-távozzon:Amauri,Cannavaro,Zebina,Grygera,Grosso,Tiago,Molinaro,Poulsen
-igazoljunk legalább 1 támadó szellemû kp-t
-Prandelli
-Blanc és Secco bassza meg egymást és húzzanak el valahova nászútra nagyon messzire
-sör

Fabio Capello
Nyári kívánságaim:

-Adjuk el Amaurit
-Hozzuk el a helyére Cassanot vagy Pazzinit
-Hozzunk valami tisztességes védõt, aki képes kivenni a részét a támadásból (Rafinha, Vargas...)
-Giovincot építsék be a következõ szezonra a csapatba, a kvalitásai alapján simán bombajó elsõcsapatos játékos lehetne belõle.
-A Kurányi féle dolgot nagyon gyorsan cáfolják meg, ha eljön a fentebb említett kettõ közül valamelyik, akkor semmi szükség rá, ha neadj isten Trezegol elmenne, akkor TALÁN a padra jó lesz...
-Növelni az összhangot az egyes területek között (középpálya-csatársor!)
-Legyen valaki aki centi pontosan odarajzolja a labdát a csatár elé/fejére (így most hülyeségnek tûnik, de Dzsudzsák csinál hasonlókat, ki tudja, még tán be is férne... 😄)

"Csak" ennyi. 😄

Fabio Capello
jóféle logo 😊 <#eljen>

9csöves9
egyre inkább úgy tûnik hogy ez a cél.már csak az a kérdés hogy ez kinek az érdeke

amúgy a Schalkésok kamunak tartják a hírt,szerintük csak a menedzsere kavar.reméljük

Forza Italia
ez meg a másik
amit mûvel a vezetõség + mostanában a csapat, úgy nézünk ki mint az amatõrök. VICC
Ezek a addig nem nyugodnak amíg tönkre nem megyünk és kis csapatként tartanak majd számon minket

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
bravó.az a legszebb az egészben,hogy úgy akarnak igazolni,hogy nem tudják ki lesz az edzõ,kell e neki majd jövõre stb.ügyesek...

Forza Italia
nagyon remélem h nem komoly, mert ha az akkor már most temethetjük a következõ szezont is.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
jézusmáriám, ugye ez nem komoly?

nono84
Jövõre cél a hatodik hely......szánalmas játékosokkal.......

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
lehidalok ha ez igaz. bár Secco nagymestertõl bármi kitelik

Grove4
Ide ne jöjjön!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

WuFraZselic
kommentek 😄DD

Forza Italia

asztem tagadni fogsz, mert gondolok hivatalosan még nem kerestek meg 😄
forzajuve5
de akkor Alexet játszatnod kell, és ne mindig 1-0 legyen az eredmény. bár mostanában azzal is boldogok lennénk 😊

Fabio Capello
Csomagolok és utazom <#buck><#vigyor3>

forzajuve5
Az olasz Tuttosport beszámolója szerint a Juventus vezetõi azt szeretnék, hogy Fabio Capello legyen a torinói csapat vezetõedzõje a nyártól.
A lap úgy tudja, hogy a korábbi jelöltek, Cesare Prandelli és Rafa Benítez megszerzésére kevés az esély, és ezért a jelenleg az angol válogatottat irányító szakembert szeretnék edzõnek a világbajnokság után.
Capello korábban már dolgozott a Juventusnál 2004 és 2006 között, míg a torinói klub jelenlegi vezetõedzõje, Alberto Zaccheroni megbízatása csak az idény végéig szól.

abban szinte biztos vagyok, hogy nem szakítunk a hagyományokkal és olasz nemzetiségû edzõ kerül a kispadra

forzajuve5
legalább emelkedik az eladási ára 😄

Zsolti9014
jaja, Kjaer kell nekünk.

továbbá Miccolit se kellett volna elüldözni annak idején. 😞

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
mindegy kit hoz be. Az az igazság h így nem lehet rendesen dolgozni, hogy van 15 játékos akibõl válogathat. A szezon elsõ két meccse óta nem tudunk rendes összeállításba pályára lépni mert valaki mindig sérült. Valaki visszatér akkor más sérül meg. vagy ugyanaz még egyszer (camo)
Nevetséges, ami itt megy.Az az igazság h nyáron el kell dönteni mit akarunk. Harcba lenni a bajnoki címért vagy középcsapat akarunk lenni. Mert ha az utóbbi akkor ez a keret jó ahhoz. Ha meg az elõbbi akkor olyan játékosok kellenek akik tudnak is focizni nem pedig csak kergetik a labdát. Jól picsán kéne rúgni õket. Olyan amatõr hibákat vétünk amit még kicsapatnál se néznek el. Ez van lépni kell.

Grove4
Nevetséges a Palermo,közük nem votl a meccsehez,mondjuk a gyõzelem az gyõzelem,nem vitatom,de tényleg az elsõ gólig helyzetük nem volt,aGrygera meg ááááááááá,szegény Manninger.Zacc meg tényleg tehetetlen volt,nem volt emberünk se a padon szinte,mondjuk én nem Paoluccit hoztam volna be,hanem Immobilet.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
jelenleg az 5. helyen vagyunk, de ha becsúszik megint egy hiba akkor akár a 9. helyre is kerülhetünk 😊. vicces az idei tabella.
egyébként ha többi csapat is ezt a beállok védekezni lefárasztom az ellenfelet mert tudom nincs cseréje és majd jól lekontrázom taktikát választja akkor nagy szarban vagyunk.
nem is vagyok mérges tegnapi miatt, sõt nekem kifejezetten tetszett a játékunk fõleg az elsõ félidõben