44078
-
IXEMGabeo #31538 ja neked nincs DIGI-d... 3-2:D:D mekkora meccs
amúgy honnan szedték ezt a Kraszicsot? valami ruszki csapat rémlik CSZKA? mert baromi jól tolja -
#31537 egész fura gólokat szerzünk ma. Fabio Q is felavatva :) -
#31536 remélem nem megy el a játéktól a kedvük. gyorsan hozni kellene Aquilanit -
#31535 nekem meg az eredmenyek.com bejelez, hogy 2-2. mondom, ezek hülyék. hát, a stream késik... -
IXEMGabeo #31534 ez mekkora gól volt és Palombo tudta, h Cassano ott lesz:OO az meg kapásból lőtte nagyon szép gól volt -
IXEMGabeo #31533 tessék Cassano és 2-2 ... -
#31532 aztamindenit de kár ezért. durván gyors ez a Krasic -
IXEMGabeo #31531 Krasic mit hagyott ki te jó ég...1 az egyben...jó meccs amúgy -
IXEMGabeo #31530 szőke kobak nyomán Krasic picit Nedvedre hasonlít...gondolom még a játéktudásban össze nem hasonlíthatók -
#31529 Krasic jól játszik -
#31528 ez migól volt már :D csóri Curci mekkorát fogott pedig -
#31527 azért Krasic ma már 2. gólpassznál tart (jó ez a 2. nem volt annyira egyértelmű gólpassz, de ő ívelte oda így én neki adom) -
#31526 na végre :D Pepe -
#31525 Milyen góllal vezetünk azt se tudom ki rúgta xdxdxd -
#31524 egyetértek, kell a változtatás a támadó játékban -
#31523 Cassanot le kellett volna mindenképp igazolni nyáron, de legkésőbb januárban be kellene próbálkozni.
most pedig gól ide vagy oda, hoznám Marci helyére Aquilanit. Alex helyett pedig majd Jakit a 60-70. perc között -
#31522 csak is, be kell gyötörni a gólokat, és küzdeni kell, másképp nem megy -
#31521 igen,ezen csak sorozatos győzelmek tudnak segíteni -
#31520 egyértelmű, hogy a csapaton belül vannak széthúzások, a csapatszellem eléggé súrolja a béka seggét, és szerintem ezért látjuk azt, amit, nekem ez jön le
remélem a gól ezen változtat, és felpörögnek a srácok -
#31519 hát elég gyenge,hálisten jókor jött a gól.szentségtörés ide vagy oda,ha ma kicserélnénk Alexet Cassanora akkor 3-0 lenne ide -
#31518 Marciiii!!! -
#31517 ez most kellett. a csapatnak is és Marcinak is -
#31516 MArchisio mekkora gól na végre valami -
#31515 Ölég gyönge ez a kezdő..... -
#31514 hú, Alex, majdnem! -
#31513 gyerekek sírni tudnék olyan rosszak vagyunk. Most mondom ne nagyon éljük bele magunkat a dolgokba ez az év se lesz jobb a tavainál sőt..... -
#31512 nabazmeg... -
#31511 gyerekek, ez már megint mi? -
#31510 0-1 úgy ahogy vagyunk egy kalap szar az egész -
#31509 Koman meg kezdőben, most nézem az összeállításokat. [nemlátjaameccsetegyelőre] -
#31508 na fasza megsérült Bonucci:S
remélem tudja folytatni -
#31507 már a Sport tv-n is idegesített amikor a stúdióban Várhidi tologatta a mágnestáblán a mágneseket, de közben halvány fogalma nem volt, hogy kik alkotják a kezdő tizenegyet. most ugyanez megy a digin is. Egri Viktor is most látja a kezdőt 5 perccel a kezdés előtt. stúdióban ülők szerint Pazzini is kezdő...
fájna nekik utánanézni a neten??? felmarkolják a sok pénzt ezek is a semmiért. rohadtul tud idegesíteni.
na de most FORZA JUVE! -
#31506 Forza Juve
Jó játékot és győzelmet szeretnék. -
#31505 Forza Juve!
Remélem nem egy Bari-meccsre emlékeztető játékot látunk. -
#31504 Pepe lassan villanthatna valamit azért a pénzért amennyiért elhoztuk... -
#31503 gondoltam hogy nem fog Aqua kezdeni.remélem azért beáll -
#31502 hivatalos oldal szerint a kezdő:
Storari
Motta-Bonucci-Chiellini-De Ceglie
Krasic-Melo-Marchisio-Pepe
Del Piero-Quagliarella -
#31501 én is pont erre gondoltam,szerintem benne van a pakliban
7-es és a 8-as pont a beszt:) -
#31500 nagyon jó írásai vannak mostanában. a hetes pont külön kiemelendő :).
viszont nekem ebből olyasmi jön le, hogy fejben már készül a visszavonulásra. remélem azért év végén még nem akarja átadni a helyet a fiatalságnak. -
#31499 Nedved klubigazgatóként térhet vissza a torinóiakhoz
Visszatérhet a Juventushoz Pavel Nedved: a korábbi futballista a torinóiak klubigazgatója lehet a jövőben.
A tavaly májusban visszavonuló cseh klasszis megerősítette, hogy tárgyalásokat folytat az egyesület vezetőivel.