44078

ibogldrc.jpg

• Laccyka93
    khmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....What the fuck are we doing??
    0-2.. faca
  • Cike
    0-2 no komment..... megint Rudnevs
  • forzajuve5
    látom szépen bekezdtünk. nem nagyon van időm nézni a meccset, csak livescoreon pillantok rá.
    vezet a Lech 11es góllal
  • Csacsi
    Akkor a csoportmeccsek végéig karcsú a csatársorunk.
  • forzajuve5
    nem lehetett nevezni mert már játszott selejtezőt, és Aquilanit se
  • Csacsi
    Q hol van?
  • forzajuve5
    ma este első EL csoportmeccs Lech Poznañ ellen
    LINK

kezdés: 19:00!

a 20 fős keret:
    kapusok: 13 Manninger, 30 Storari, 31 Costantino
    védők: 2 Motta, 3 Chiellini, 19 Bonucci, 21 Grygera, 26 Rinaudo, 29 De Ceglie, 33 Legrottaglie
    középpályások: 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 20 Lanzafame, 23 Pepe, 27 Krasiæ, 36 Giandonato
    csatárok: 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 41 Giannetti

állítólag azok kapnak ma lehetőséget akik eddig keveset játszhattak. Manninger lesz a kapus, Legro az egyik középső védő
  • forzajuve5
    Egyes pletykák szerint a Juventus 20 millió euróért próbálja majd elcsábítani Antonio Cassanót a Sampdoriától, hogy az idény végétől Alessandro Del Piero örökébe lépjen.

még a végén igazam lesz, és sajnos tényleg ez Alex utolsó éve :(
  • forzajuve5
    jó vétel volt ez is :S pont azon a poszton ahol legjobban kellene egy stabil ember. most tovább nézhetjük DC szerencsétlenkedését
  • Grove4
    Traore egy hónapra kidőlt. :S
  • 9csöves9
    az nst-n miénk a hét meccse.hurrá

http://nepstadion.blogzona.hu/archives/2010/09/12/A_het_meccse_V_-_Ki_lotte_le_Kennedyt/
  • 9csöves9
    Seba vert egy csinos gólt szabadból a Catania ellen...
  • Grove4
    Nem vagyok elkeseredve annyira az X miatt, de szerintem ezt Del Neri baszta el. Capello, véleményem szerint hozta volna ezt a meccset.

Az első félidőben megijedtem, hogy már megint ez...
    A szünetben pont a két gólszerzőt akartam fikázni, aztán a második félidőre Pepe feljavult, de Marci nem nagyon mutatkozott akkor sem, simán Aqua-t kezdetném helyette. Melo nagyon jó volt, egy két eladott labdáttól eltekintve. Krasic volt nálam a meccs embere, főleg a második félidőben, amikor nagyon ment neki, egy az egyben Nedved hosszú elfutásait láttam benne, nagyon jó volt, csak így tovább. Del Neri egyik balfasz húzása volt, hogy lecserélte, a másik meg, hogy akármennyire is ikon Del Piero, egy két jó megmozdulásért a páylán tartani 90 percig felesleges és hátrányos.
  • BADE
    Vki megmondhatná Del Neri-nek,hogy ne a vége előtt 15perccel cseréljen,hanem mondjuk a 65.percben!
    2 meccs -5pont,pedig ahogy nézem az Intert és a Milant is meg lehetne fogni
  • forzajuve5
    szerencsére azok a csapatok akikkel küzdeni fogunk a bl helyért szintén nem produkálnak túl fényes eredményeket.
    más kérdés, hogy az olasz foci sajnálatos szégyene az ami ebben a két furdulóban megtörtént. még csak a bajnokságra kell koncentrálni minden csapatnak, de már így is gyatra teljesítményt nyújt mindenki
  • gercse
    Egyetértek az előttem szólókkal, a második félidő már biztató volt, jobban ment a gépezet, viszont Krasicot tényleg nem kellett volna lehozni, még ha fáradt is volt már, benne ott voltak a jó megmozdulások, Del Piero - Iaqui, Marchisio - Aquillani csere kellett volna
  • Csacsi
    Pont, hogy nem érdemeltünk győzelmet. Ha ilyen gólokat kapunk, akkor meg is érdemeljük, hogy nem nyerünk.

Plussz az első félidőben akár éghettünk volna 2-vel is.

Ez még mindig nagyon gyenge.
  • forzajuve5
    vannak már nagyon jó egyéni teljesítmények, már csak az kellene, hogy csapatként is jól működjenek a srácok.
    ezt a mai meccset viszont Del Neri számlájára írom. akkor akart váratlant húzni amikor pont nagyon jól ment a játék. ilyenkor nem kellene szerkezetet váltani. mind1, megpróbálta, nem jött be, reméljük máskor ilyet nem csinál.
  • 9csöves9
    megérdemeltük volna a győzelmet,kurvára sajnálom.az plusz pont a csapatnak hogy fordított és a kétszeri elherdált vezetés után sem törtek össze és mentek előre.kár azért a pár kurva nagy helyzetért.Delneri pedig már a 2. bajnokin nyúl bele rosszul a meccsbe a cseréivel
  • IXEMGabeo
    Rafinha kellene ebbe a csapatba a szélsőhátvéd posztra ő mellé esetleg egy Chelsea-s Alexet, vagy egy Suboticot nyugodtan meg lehetne szerezni rögtön megszűnnének a védő gondok...tudom Rafinha már Genoában van
  • Zsolti9014
    legalább nem kaptunk ki...:|
    a támadójátékunk jobb volt mint a Bari ellen, helyzetkihasználás lehetne jobb, védelem gyenge volt.
  • IXEMGabeo
    ez jó meccs volt mégtöbb ilyet:)

kár érte, hogy a Juve nem használta ki a botlásokat, de a Samp az nehéz ellenfél, nincs miért szégyenkezni sztem a csapatnak
  • Zsolti9014
    Jaki, bammeg!!!
  • Zsolti9014
    Q bammeg...
  • IXEMGabeo
    Juve legszebb támadása volt...az a sarkazás
  • Grove4
    Ilyen játék kell, csak be kell lőni!!!!

Meloooooooooo

Nagyon jól játszik, és a csapat is, csak könyörgöm rúgjunk már még egyet legalább!
  • forzajuve5
    fasza. levitte azt a Krasicot akiben ott volt a kreativítás.
    Pepe-Aquliani? akkor még szerkezeti átalakítást is akar az utolsó negyed órára?
  • Grove4
    DE MIÉRT KRASICOT???? BASSZAMEG!!! Del Piero végigjátszik egy meccset??? OMG
  • forzajuve5
    lesz itt még hátul eladott labda is. megjött Grygera
  • Zsolti9014
    védelem negatív sajnos, a stream meg szétesett, de már jó.
  • IXEMGabeo
    az a gond, h a kihagyott helyzetek miatt jön a samp és tessék ők is tudnak gólt lőni:D már hiányzott egy ilyen meccs...Milan és a Róma botlását jó lenne kihasználni a Zebráknak
  • Forza Italia
    3-3 szar a védelem mint a kurva élet
  • forzajuve5
    ne csináljuk már ezt :@
  • IXEMGabeo
    3-3 omg a védők
  • limperatore
    3:3 :D
  • Zsolti9014
    Milos gólt érdemelne :D
  • Zsolti9014
    Pepe jól játszik. Bíztam benne, az első forduló csalódás volt ,de most jó.
  • forzajuve5
    igen, Moszkvából érkezett meg nagynehezen.
    első félidőben kicsit furcsáltam hogy nem passzolnak neki. lehet nem bíztak még benne. hiába, keveset töltöttek még együtt vele a társak. viszont ezután a félidő után már nem lesznek bizalmi problémák
  • Zsolti9014
    jaja, CSZKA volt.

nekem amúgy az is jó, ha mindig ilyen gólokkal nyerünk, csak eggyel többet lőjünk mint kapunk.
  • Forza Italia
    Q na végre