Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
Nem értem miért kell Alexet lehozni, miért nem lehet Trezeguet helyére (aki teszem hozzá egy kalap szar volt...) behozni Diegot??? Csak azért, hogy jobb lelkivilága legyen?? :S
Mindegy, azért <#worship>#worship><#worship>#worship> ALEEEEEEEEEEX <#worship>#worship><#worship>#worship>!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
3-0 ról 3-3 fak:S
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
VICC az egész,sikerült egy pontot hoznunk a Palermon,szánalom!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Amici di nessuno...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
keret:
A Siena elleni találkozóra 20 játékost hívott meg a keretbe Alberto Zaccheroni.
Zebina eltiltott, Buffon, Cáceres, Giovinco, Amauri, Paolucci és Chiellini pedig továbbra is sérüléssel bajlódik, mindössze Chimenti épült fel.
Íme a teljes lista:
kapusok: 12 Chimenti, 13 Manninger, 41 Pinsoglio
védõk: 5 Cannavaro, 6 Grosso, 21 Grygera, 29 De Ceglie, 33 Legrottaglie
középpályások: 4 Felipe Melo, 7 Salihamid¾iæ, 8 Marchisio, 16 Camoranesi, 18 Poulsen, 22 Sissoko, 26 Candreva, 28 Diego, 39 Marrone
csatárok: 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 17 Trezeguet
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Én a saját csapatomnak már akkor drukkoltam mikor te még kis <#kocsog>#kocsog> voltál.
Milán pedig sokkal szimpatikusabb csapat mint az inter és Van Basten féle csapatot nagyra becsültem.
De ezt neked hiába magyarázom úgyis
Szóval nem kell itt az okítás menj vissza a topikodba ott úgyis annyira szeretnek 😛
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio