Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
most kéne abbahagyni...nincs értelme annak, hogy kimenjünk a pályára, ha 3-0-ról nem tudunk nyerni a Siena ellen. Üljenek le otthon a játékosok, pihenjenek, és csak az Európa Ligában játsszunk meccseket... Legalább kevesebb idegesség marad.

Hajrá Magyarország!

gercse
bemelegítésnél megsérült, állítólag

Breki33
miért nem Manninger védett?
gercse
szánalom volt...

Grove4
Bologna egyenlített,szóval a Samppal szemben maradt a különbség,ha ez vigasztal vkit.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Megérdemeltük volna, hogy kikapjunk. Komolyan mondom. A Siena többet tett a gyõzelemért.

Amici di nessuno...

cassoneitaly
Nah ez az égõ, nem a faláb... <#zavart2><#boxer><#rinya><#guluszem1><#conf><#csodalk>

Nem értem miért kell Alexet lehozni, miért nem lehet Trezeguet helyére (aki teszem hozzá egy kalap szar volt...) behozni Diegot??? Csak azért, hogy jobb lelkivilága legyen?? :S

Mindegy, azért <#worship><#worship> ALEEEEEEEEEEX <#worship><#worship>!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Trunks
Szánalmas bazzeg, szánalmas. 80 perc alatt nem bírunk 1 kurva gólt lõni ennek a szar Sienának. Bármikor, bármikor belõjük azt a 4. gólt, simán a miénk a meccs. Grygera meg kb. Vanczák szintjén van, egyszerûen szánalmas, nincs rá jobb szó. A Siena legjobb embere Grygera és Maccarone volt. Még azt se tudjuk kihasználni az utolsó helyezett csapat ellen, hogy kikap a Palermo. Gratulálok az egész csapatnak!!!

Amici di nessuno...

igazi tippmix gyilkos meccs😄

Grove4
Hozzáteszem,ha így marad.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Forza Italia
A büdös hétszencséges kurva picsába :S

3-0 ról 3-3 fak:S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
Ezt a mai meccset megkösözhetjük Grygerának,meg Chimentinek!
VICC az egész,sikerült egy pontot hoznunk a Palermon,szánalom!

forzajuve5
inkább nem is írok semmit, fõleg nem grygeraról mert úgyis moderálnák

WuFraZselic
ezt nem hiszem el...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
eldobom a hajam. nem adnék ezeknek egy cent fizetést se amég nem tudják komolyan venni a játékot

Trunks
Nevetséges megint, amit nyújtunk. Grygera idén 2. gólpasszát adta ellenfélnek. Candreva és Del Piero szép gólokat lõttek, de különben egy nagy 0 a játékunk. Chimenti is egy vicc, hogy úgy kap gólt a rövidre, hogy el se vetõdik.

Amici di nessuno...

forzajuve5
3-1. olyan ez mint egy sörmeccs

forzajuve5
Candreva 3-0. most jön az kb hogy rohadt unalmas meccs lesz

nono84
Picit jól megy 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
Capitano 2-0 😄 errõl még álmodni se mertem volna

Forza Italia
Capitano beköszönt😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
Alex Del Pierooooo 1-0

forzajuve5
Chimenti véd. jó az X is 😄

forzajuve5
jó lenne ma végre egy kiscsapatot is elverni úgy igazándiból nagy különbséggel

keret:
A Siena elleni találkozóra 20 játékost hívott meg a keretbe Alberto Zaccheroni.
Zebina eltiltott, Buffon, Cáceres, Giovinco, Amauri, Paolucci és Chiellini pedig továbbra is sérüléssel bajlódik, mindössze Chimenti épült fel.
Íme a teljes lista:
kapusok: 12 Chimenti, 13 Manninger, 41 Pinsoglio
védõk: 5 Cannavaro, 6 Grosso, 21 Grygera, 29 De Ceglie, 33 Legrottaglie
középpályások: 4 Felipe Melo, 7 Salihamid¾iæ, 8 Marchisio, 16 Camoranesi, 18 Poulsen, 22 Sissoko, 26 Candreva, 28 Diego, 39 Marrone
csatárok: 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 17 Trezeguet

nono84
csak a 80 misire mondtam

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Breki33
mondjuk semmi konkrét nincs a cikkben
nono84
jól hangzik.....

Breki33
A Juventus 80 milliót költhet a nyáron

link
9csöves9
köszi mindenkinek<#pias>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Itt te vagy a ciki

Én a saját csapatomnak már akkor drukkoltam mikor te még kis <#kocsog> voltál.

Milán pedig sokkal szimpatikusabb csapat mint az inter és Van Basten féle csapatot nagyra becsültem.

De ezt neked hiába magyarázom úgyis

Szóval nem kell itt az okítás menj vissza a topikodba ott úgyis annyira szeretnek 😛
gercse
Szerintem Breki szimpatizált eddig is a Milánnal, én sem vagyok teljesen közömbös irántuk, nagyra becsülöm õket.

limperatore
ha már saját csapatodnak nem tudsz drukkolni akkor riválisnak kell 😊)) ciki

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Breki33
Azért nem leszek szomorú ha a Milán megelõzi õket <#crazya><#bee1>
Zsolti9014
kár, hogy nem vagyunk már lõtávolon belül, az Inter is botladozik mostanság.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Boldog Születésnapot
Fabio Capello
csöppet pimasz 😄

nono84
Kicsit off, de Mascara tizenegyesét az Inter ellen látni kell, hatalmas 😊

Boldog szülinapot!

Zsolti9014
Majdnem lemaradtam: Boldog Születésnapot és Juve-sikerekben gazdg további 200-250 évet kívánok! 😊

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Bódog Szülinapod.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

WuFraZselic
hbd

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nono84
Bsz!

báttyó02
BSZ Lajcsi

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gercse
Születésnaphoz dukáló gyõzelem! HBD!

ForzaInter
bsz

Yo, Bitch!

Grove4
HBD Csöves!!

forzajuve5
Boldog Születésnapot Csöves! 😊

Fabio Capello
bezonyám, boldogat 😊

VéLacc
heppi börzdéj, Csöves!

(G)io vinco

Zsolti9014
Gratula a fiúknak!

Hajrá Magyarország!