Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
JUVENTUS (4-4-2): Neto; Lichtsteiner, Rugani, Bonucci, Alex Sandro; Cuadrado, Sturaro, Hernanes, Asamoah; Zaza, Morata. All. Allegri.
Lichtsteiner helyett nem értem miért nem Padoin. Különben rendben van.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Valószínűleg a kupameccs ennél is gyengébb színvonalú lesz mindkét csapat a háta közepére kívánja szerintem.
Amici di nessuno...
Nem úgy volt, hogy gentlemen's agreementet kötöttünk a Chelsea-vel Cuadrado ügyében? Na most ennek értelmében el kell engedniük, ha szükségünk van rá. Különben mit jelentene az egész? Chelsea: betartjuk, persze, kivéve ha igényt tartunk rá a játékosra? Ha ezt felrúgják, akkor egy nagy vicc az egész klub.
Pogba felőlem mehet a Chelsea-be is, ha többet fizetnek érte, mint más. Amúgy meg szerintem Spanyolországba tart.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A Bayern fölénye meg sokra nem volt jó. Mutatja Guardiola ostoba filozófiájának a hibáját. Nem az a játék lényege, hogy 40 000-et passzolgass a két méterre álló társnak 30 méterre a kaputól. Rohadtul meddő volt a fölényük, 20 perc után azt hittem elalszom és mire felébredek se lesz gól. Szerintem sokan túlbecsülik a tegnapi produkciót is. Valaki nézze meg a Barcát, egy félidő alatt kialakítanak 5 ziccert kb. bárki ellen. Ehhez képest nekem nem tűnt annyira veszélyesnek a Bayern tegnap az első féldiőben, csak a labdát toszogatták körbe.
#42547: Az első gól érvénytelenítése meg hiába idegesítene fordított helyzetben, a visszajátszás után azt mondanám, hogy ok.
A bannercsere már nagyon aktuális volt, köszönjük.
Amici di nessuno...
(Végre új banner, ollé! <#awink>#awink>)
Utólag könnyű mondani, hogy máshogy kellett volna kezdeni, de Robben góljánál láttuk, hogy milyen veszélyesek, ha van előttük terület.
Azzal viszont teljesen egyetértek, hogy megint megmutatta a csapat, hogy mit jelent a Juventus. A meccs végére kb. úgy éreztem magam, mint a tavalyi Real elleni hazai meccs után, pedig igazság szerint elég kényelmetlen helyzetben vagyunk. Gyakorlatilag nyernünk kell idegenben. Meg lehet csinálni, de marha nehéz lesz.
Amici di nessuno...
Bár a közvetítés förtelmes volt, azt nagyon jól mondta Várhidi, hogy olyan taktikát próbáltunk űzni, ami teljesen idegen tőlünk egész szezonban évek óta. Visszatérő probléma, egyszerűen Olaszországban a 38 meccsből legalább 32-ben masszívan nekünk kell dominálni, támadni, labdát járatni és amikor összefutunk hirtelen egy olyan minőségű csapattal ami ellen ezt egyszerűen nem lehet megtenni óriási bajban vagyunk.
A játékvezetés pocsék volt, az első gól miatt annyira ideges voltam, hogy az nem is esett le, utólag nézve valóban befújhatta volna lesnek. Ha anno 2003-ban a BL-döntőn meg merték húzni, akkor itt is belefért volna, pláne hazai pályán. Vidal keze közel volt a testéhez, de egyértelmű mozdulatot tett a labda felé, arra sem szólhatott volna senki semmit, ha befújja. Pláne úgy, hogy utána meg szó nélkül szabadrúgást kaptunk amikor Thiago mellkasára pattant a labda. Mezőnyben ide-oda szarul fújt, a legszebb az volt amikor a szélső majom 50 centiről nézi, hogy Lewandowski kihúzogatja a labdát az oldalvonalon, még a lengyel is megállt és nem bírta felemelni a zászlót.
A csapatból szerintem a legjobb Mandzukic volt, sajnáltam is az első félidőben amikor állandóan magyarázta, hogy támadjuk már le őket, mint ahogy 2013-ban csinálták ők, amikor még náluk volt. Hernanes beállításakor én is temettem az egészet, de az eddigi legjobb Juvés meccsét hozta végül, nagyon jól szállt be. Mindhárom csere jól sült el, ilyet is ritkán látni.
Ha ezt a párharcot bukjuk is, nagyon fontos volt ez a visszajövetel a későbbiek szempontjából. Komoly kérdéseket vetett volna fel minden szinten, ha ez a Bayern simán kipicsáz minket.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Ez a papi meg szörnyen vezette a meccset. Vidalt simán ki kellett volna küldeni. Első félidőben Pogbát rúgta fel szándékosan, labda már sehol nem volt, a másodikban meg ugye kapott még egyet. Az első gól teljesen egyértelmű les. Először nekem se tűnt fel, de Lewandowski kétséget kizáróan bőven lesen áll közvetlenül Buffon előtt. A második góljuk előtti esetet nehezen lehetett látni, de úgy érzem ez + Vidal kezezése az, amit fordított esetben befújnak. Hihetetlen, hogy ennyire szar a játékvezetés a BL kieséses szakaszában, lásd a múlt heti bírói bohóckodást Romában.
Robben gólja viszont szerintem nem a védők hibája. Nézd meg Barzagli helyezkedését, végig tudja, hogy Robben befelé húzza és ellövi, viszont nemigen tud mást csinálni, mint vele menni és próbálni blokkolni. Hiába tudja, hogy el fogja lőni, azt nem, hogy hányat tol még rajta. Ha meg soha nem mozdul, akkor nem tud blokkolni. Kényelmetlen helyzet. Talán Buffon mehetett volna el előre a hosszúra.
Más szerint is annyira jól játszott a Bayern 60 percig? Nekem úgy tűnt, hogy rohadtul nincs helyük és nem tudnak mit kezdeni, csak tologatják a labdát. Rengeteg kidolgozott helyzetük se volt. A TV-ben meg áradoztak, hogy milyen jól játszottak 60 percig.
Mandzukic hatalmasat játszott, Cuadrado is jó volt, bár a helyzetét megint kihagyta. Hernanes jól játszott!!!!! Nem gondoltam volna, hogy ezt még megélem, pláne ilyen meccsen. Mondjuk azt hittem Marchisio megsérült, különben érthetetlen volt a csere.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.02.23. 23:57:51
Amici di nessuno...
Az elmaradt tizi talán jobb is....mert ha ott vezetést szerzünk, akkor beállunk, és még jobban nekünk esik a Munchen.
El kell hinni, hogy tovább juthatunk, mert látszott a második félidőben, hogy tudunk játszani..és a Munchen is megfogható.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Persze Guardiola taktikája remekül bevált, szép kidolgozott gólt lőttek...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Most nézem Benatia is a padon. Érthetetlen.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.02.23. 18:56:19
Amici di nessuno...

Amici di nessuno...
Sebaj, ma javithattok, ha nem kaptok ki a bőrtangásoktól. 😄
Breitner közben lenyilatkozta, hogy a Juventusnak nincs esélye, és nem jobb csapat a Gentnél. Természetesen ők az esélyesek, de lehet ezt sokkal szerényebben, az ilyenekből szoktak az ordas nagy pofára esések születni...