44078

ibogldrc.jpg

• Mor3llo
    még le sem játszották a magyar-osztrákot, de már gyenge a színvonala! Jólvan, ügyes, szurkolj csak tovább tiszta szívből az olaszoknak...ehh
  • Lacee86
    Hát amennyi sárgát összeszedtek itt az olaszok tegnap, szükség lesz a csereemberekre... Amúgy a nagy belga válogatott jól lebőgött tegnap. Hiába az itt-ott nagyobb nevek, ha csapatként nem működnek...
  • gercse
    Immobile nem volt rossz azért, ahogy beszállt, de tényleg ki kellene próbálni a többieket.
    Remélhetőleg lesz rá mód.
  • szucsy89
    Thiago Silva
  • 9csöves9
    Na nálam ez csapta ki a biztosítékot. Pont az a 3 támadó nem kapott egy percet sem akik szerintem "aranyat" érnének az olaszoknak. (Én Zazát is játszatnám, az ő mentalitásában érzek valami pluszt, ami miatt a semmiből tudna robbanni, rengeteg ilyenre volt már példa világversenyeken.)
  • Trunks
    Még annyit lehagytam, hogy Insigne és El Shaarawy is a kispadon. A jelenlegi helyzetben szerintem luxus.
  • Trunks
    Teljesen adom, Morata megint kihagyott mindent, az egyik helyzete hasonlított is a sevillai üres kapus rontására. Mondjuk sokkal jobban a spanyolok se állnak csatárok terén, mint az olaszok.

Ha Marchisio és Verratti nem lenne sérült, akkor azért a védelem mellett a középpálya is félelmetes lenne. De ettől eltekintve meglepően jók voltak az olaszok, iszonyatos elszántsággal küzdöttek, úgy tűnik a csapategység megvan. Conte pedig makacsul ragaszkodik egyesekhez. Giaccherini szerintem csak nála kezdő, de ő legalább jól tolta, ellenben Éderrel, aki se a szezonban mutatott játéka, se a képességei alapján nem értem mit keres a keretben egyáltalán, de a kezdőben pláne nem.

A védelem viszont annyira jó, hogy a kiesés szakaszban akárkit megverhetnek az olaszok, viszont mivel nincs aki hozza a gólokat, ezért jóformán bárki ellen kieshetnek. De a csoportból a továbbjutás gyakorlatilag megvan, mivel a 4 legjobb harmadik is továbbmegy.

Bonucci egészen zseniális volt, nálam ő a világ legjobbja a posztján. Nincs még egy középhátvéd, aki akár irányítani is tud a világklasszis védőmunka mellett.

Személy szerint sajnálom, hogy nem 16 csapatos már az EB. A csoportkör színvonala így rengeteget esett. Svájci-albán meg magyar-osztrák semleges szemmel értékelhetetlen.
  • 9csöves9
    Mi adjuk a legtöbb játékost az EB-re(12) és mindegyik érintett csapat győzelemmel mutatkozott be. Svájcon kívül láttam mindet, Morata a szokásos görcsös, helyzetkihagyós formát tolta, Mandzukic semmi extra, Evra, Pogba gyenge volt. Khedira jól játszott a németeknél, az olaszoknál pedig Bonucci extrát hozott. Meglepően jól játszottak az olaszok, ha Conte nem ragaszkodna még mindig egy-egy baromságához akkor még bármi lehet ebből.
  • Trunks
    Hivatalos.
  • Lacee86
    Nem szabad a pletykákra adni. Iszonyú sokszor "megvették" már Pogbát az elmúlt évek alatt. Amúgy Pjanic 5 évre írt alá, ez azért nem kevés, pláne a mai futballban.
  • Trunks
    Kicsit lehet túlzás, de nekem Nedved megvétele ugrik be rögtön. Hasonlóan jó igazolás lehet, aki sok évig erősíti a csapatot. Nekem nagy kedvencem a játéka, ennyiért pedig hasonló kaliberű játékost nem nagyon lehet hozni, ráadásul ismeri a bajnokságot is, nem kell neki több hónap a beilleszkedéshez.

Pogbával érdekes, hogy mi lesz. A múlt héten feltöltött egy rövid videót valamelyik elbaszott közösségi oldalra, ahol Griezmannal vannak a szállodai szobában, és Pogba spanyolul beszél. Kb. 2 mondat az egész, plusz Griezmann Spanyolországban focizik, úgyhogy nem feltétlenül kell túl sokat belelátni, de lehet valamire célozgat. A Real nagyon vinné állítólag, felvetődött, hogy az árba beleszámítják Kroost is. Nehéz eldönteni mennyi ennek a valóságtartalma.
  • Lacee86
    Na, akkor ennek örülök. :) Alvesről furcsálltam, mi ez a nagy csend, de aztán rájöttem, h Copán játszik. :D Illetve már nem...
  • 9csöves9
    Rögzített kivásárlási ára volt, gondolom csak így írt alá anno Romába, hogy valami emberi összegért vihető legyen.

#42859: Szerintem óriási vétel, régóta bírom a játékát. Konkrétan 1 éves késéssel hoztunk egy új Pirlot, hasonló skillekben erős: remekül lát a pályán, jól passzol, jól lő, szervez, a pontrúgásai pedig életveszélyesek. Arról nem is beszélve, hogy egy várható riválist gyengítettünk, elég geci módon.

Brazília kiesett a Copáról, így várhatóan Alves is be lesz jelentve hamarosan. Egy esetleges Sandro,Pogba,Pjanic,Marchisio,Alves ötös elég bikának tűnik 3-5-2-ben.
  • limperatore
    serie a egyik legjobb jatekosa, nem is ertem h lehetett ilyen olcso

Utoljára szerkesztette: limperatore, 2016.06.13. 13:35:42
  • Lacee86
    Gondolom még ma alá is ír. Szerintetek jó vétel? Én annyira nem ismerem, megmondom őszintén.
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    Nem lepődnék, ha előtte nap éppen megfázna,belázasodna vagy valami :D
  • limperatore
    roma ultrak gondolom nem fogjak bantani roma juve meccsen :D
  • 9csöves9
    Tekinthetjük hivatalosnak, minden érintett megszólalt az ügyben. Külön érdekesség, hogy Pjanic levélben üzent a Roma vezetésének, hogy szeretné aktiválni a záradékot illetve a szerződése úgy szólt, hogy az átigazolási díj 20 százaléka neki járna, kéri, hogy ezt az összeget a Juventusnak utalja át a Roma. Nyilván fizetésben és aláírási pénzben ez kompenzálva lesz neki, de azért ez egy komoly dolog, pláne egy bosnyáktól. Tehát 7,6 millió euróról mondott le, kétlem, hogy ezt mondjuk a PSG-be igazolás esetén is megtette volna.
  • 9csöves9
    Úgy néz ki Pjanic a zsebben. Az ügynöke szerint mi voltunk a leggyorsabbak és kifizetjük a kivásárlási záradékát, a 38 milliót. Más hírek szerint 30-32+bónuszra rábólintott a Roma. Nagy fogás, ha összejön, csak a Roma ellen ne játsszon, mert Nainggolan eltöri a lábát.

Állítólag Zidanék újra támadást indítanak Pogbáért, 120 millió...Ha tényleg a világ legjobbja akar lenni, akkor az EB-n nagyot kellene most villantania, kezdhetne mondjuk ma egy góllal a szőröstalpúak ellen.
    Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.06.10. 18:28:06
  • Count Adyn
    Akik majdnem ingyen jöttek:)

Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.06.04. 15:58:27
  • Lacee86

• Lacee86
    Amire Pirlo, Evra pl. :)
  • szucsy89
    mire kell nektek az az öregember?:)
  • Lacee86
    Na, Dani Alvest mikor jelentik be hivatalosan? Tipp? :)
  • Trunks
    Mascherano június 8-án tölti be a 32-t, először azt hittem én is, hogy két év van közte és Alves közt. Ettől még jó lehet pár évig. Különben én se vagyok oda a brazilokért.

Moratáról már nagyon írták, hogy az Arsenalhoz mehet, most PSG-ről szólnak a hírek. Mi lesz még itt.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.05.27. 18:42:01
  • 9csöves9
    Hát azért az ég és föld, ha úgy vagy szélsőhátvéd, hogy egy Chiellini,Bonucci,Barzagli hármassal együtt alkotod a védelmet, Olaszországban még ennyi idősen is tanulna ezt azt a védekezésről. Szerintem ilyen téren nem lenne nagy probléma. Nekem a mentalitása meg a brazilsága aggasztóbb.

Mascherano meglepett, de még "csak" 31 éves, nálunk az egyáltalán nem számít öregnek. Régóta szeretne újra az igazi posztján játszani és állítólag Spanyolországban elég forró lett számára a talaj az ügyei miatt, szóval mindkét fél jól járna ezzel a váltással.

Lukaku drága, de Raiola ügyfél szóval emiatt lehet realitása a dolognak. Én örülnék neki.
  • Trunks
    Nem tudom, Dani Alvesnél tavaly már nagyon rebesgették a Romát, aztán maradt. Szerintem Olaszországba nem való, nem igazi szélsőhátvéd, a Barcának nem egy komolyabb meccse ment el azon, hogy a széleken be tudtak indulni Alvesék mögé, mivel a védekezés nem az erősségük. Mindenesetre valakit kellene oda hozni, de Lichtsteinernek se sok lehet hátra, furcsa lenne mellé a brazil vetélytársnak, aztán egyszerre öregednének ki. Plusz a brazilok valahogy nem szoktak beválni nálunk, meg általában az olasz bajnokságban se.

Mascherano inkább tetszene a középpályára. Nem érzem amúgy, hogy pont valami nagy öreg jelentené az előrelépést. Mindkettejük szerződtetése pedig elég valószínűtlennek tűnik.

Lukakuhoz mit szólnátok? Nem tűnik ő se valami életszerűnek, bár Dybalával Trez-Ale-szerű párost alkothatnának. Bár úgy érzem ő is túl drága lesz nekünk.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.05.26. 17:11:40
  • 9csöves9
    Mascherano, Dani Alves? Elég komoly hírek jöttek a semmiből, kíváncsi leszek. Pirlo óta nem kérdőjelezem meg az ilyen döntéseket, de egyszerre mindkettőt erősnek érzem már csak fizetés szempontjából is. Az biztos, hogy most már kimondott cél a BL megnyerése, ahhoz pedig kellenek az ilyen idősebb, sokat látott játékosok is. Kettejük közül Mascheranonak örülnék jobban, egyrészt mert az argentinoknak mindig is bejött a Serie A, másrészt Dani Alves mindig is irritált, meg úgy alapból a brazilokkal nem vagyok kibékülve. Utóbbi viszont ingyen jönne és ezt a 3-5-2-t kb. neki találták ki...
  • Lacee86
    Meglátjuk. Mindenesetre Ria, Ria! :)
  • 9csöves9
    Szerintem sehol sem lesznek. Az angol futballkultúra iszonyat mélyen van jelenleg, ha még egyáltalán beszélhetünk ilyenről. Hihetetlen, hogy nem tudnak kitermelni legalább egy közepesnek mondható angol nemzetiségű szakembert, valószínűleg ilyen Mezey Gyuri bá féle urambátyám módon mehet arrafelé is az edzőképzés. Akik az utóbbi időben a Premier Leagueben egyáltalán helyet kaptak azok mind begyöpösödött, egysíkú, kőbunkók 0 eredménnyel.

Az olaszok bármennyire is gyenge kerettel mennek, ezeket az angolokat 10/9-szer kiejtenék egy kieséses meccsen, egyszerűen annyival többet tudnak fejben a futballról minden téren.

Persze Görögország is nyert már EB-t, szóval bármi lehet...
  • Lacee86
    Szerintem pedig az angolok most igen is tényezők. Nem lennék meglepve, ha megnyernék.
  • Trunks
    Tényleg a Marchisio-Verratti kettőssel egész más lenne. Akkor csak a csatársor lenne gyenge.

A többiek se olyan marha jók ám. A franciáknak jó fiatal csapatuk van, de ez az első világversenyük, ahol igazán jók lehetnek, németek nagyot estek a két évvel ezelőttihez képest, a spanyolok kerete meg a közelébe nem ér a pár évvel ezelőttieknek. Angolok soha nem tényezők, ki van még? Belgák? Nem hiszem, hogy nagyot domborítanának az olaszok, de minden idők leggyengébb színvonalú EB-je lesz ez, főleg a felduzzasztás miatt. Semleges szurkolót hol érdekel egy albán-román vagy magyar-izlandi meccs?
  • 9csöves9
    Elég gyász a keret, de hát tényleg nincs nagyon miből főzni. A Marchisio-Verratti párossal középen azért egész emészthető lenne. Bukta lesz ebből nekik.
  • Trunks
    Morata helyzete meglehetősen pikáns. Egyrészről nagyon úgy tűnik jól beilleszkedett Torinóba, még szerzett magának egy olasz kurvát is, akit el is jegyzett (nem az eszükért szeretjük őket ugyebár). Másrészt meg a Real állítólag visszavenné, de spanyol hírek szerint egyáltalán nincs rá szükségük, csupán továbbadnák mintegy 50 millióért.

Más: Conte kihírdette a 30-as keretét. Néhány nevet leszámítva nehéz vele vitatkozni, de azért Montolivo, Giaccherini vagy éppen Sturaro érdekes, hogy mit keres ott. A csatárfelhozatal pedig irtó gyenge, de ez nagyrészt nem Conte hibája. Ebbe még talán az Amerikában lötyögő Giovinco is beférne.

A komplett olasz belső védőnégyesünk helyet kapott+az ex-juvés Ogbonna és Astori, kapuban Buffon, ez mutatja mennyire a mi védelmünk határozza meg a nemzeti tizenegyét.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.05.23. 17:07:55
  • 9csöves9
    Jó szar meccs volt, de hát ez gyakran a kupadöntők sajátossága. Elég kemény, hogy idén az olasz, az angol, a német, a spanyol és a portugál kupadöntő is hosszabbítás után dőlt el. Morata, ha megy, akkor elég stílusosan búcsúzik ezek után én még jobban fogom sajnálni.

Mostantól mehet ezerrel a mercato, lesz téma bőven, idén sem fognak unatkozni Marottáék. Érdekes lesz, hogy várunk-e az EB utánig, vagy előtte elrendezik a főbb dolgokat. Jobban örülnék, ha az utóbbi lenne a cél.
  • Trunks
    Másrészt meg ha összejönne az EL, az még rosszabb lenne, mint ahogy Csöves is írta pár hozzászólással lejjebb. A kis-középcsapatokon kívül igazából senkinek se jó az EL. Na jó, leszámítva a Sevillát, mert ők mindig megnyerik. Különben egy rakat meccs, terhelés nem sok pozitívumért cserébe. Egy formálódó csapatnak felesleges, nem véletlenül Conte első szezonjában is európai kupameccsek nélkül nyertük meg a bajnokságot. De tényleg szomorú, ahol tartanak. Azt hiszem még nagyobb a gödör, mint nekünk a del neris korszak után.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.05.23. 00:04:05
  • Lacee86
    Nem volt jó meccs, de ez a Milan harmatgyenge. Mert valóban, ezt a Juvét meg lehetett volna most verni, méghozzá nem is olyan nehezen. De nem voltak képesek rá, így meg ne induljanak EL-ben. Végül is a Sassuolo is előttük végzett, ez is sok mindent elmond... Valami nagyon gyökeresnek kellene történnie náluk, mert erre már a vérciki is gyenge kifejezés, hogy 3. éve képtelenek európai porondon indulni.
  • Trunks
    Gondolom úgy akartad írni, hogy "jobbak voltunk". Igazad van, nem érdemeltük meg, viszont utólag átgondolva ti se. Ennél szarabbul nem nagyon játszhattunk volna, és így se nagyon kellett Netónak védenie. Borzasztó megoldásokat választottak a kapu előtt állandóan a Milan játékosai, vagy csak egyszerűen rosszul sikerültek az utolsó passzok. Szörnyű kupadöntő volt. Én csak Abbiattit sajnáltam. Meg a nézőket, akik ezért a meccsért pénzt adtak.
  • szucsy89
    ezt most nagyon nem érdemeltétek meg, végig jobbak voltatok. a sors iróniája, hogy még egy ilyen meccset sem voltunk képesek behúzni, talán jobb is hogy nem fogunk jövőre az EL-ben szenvedni