44078
-
#42833 Nem tudtam örülni ennek a gólnak. Ez akkora fos volt, hogy ez a gagyi Milan dominált a meccs nagy részében. Helyzeteik nekik se nagyon voltak, de akkor is rossz volt nézni. Talán ez volt a legrosszabb meccsünk a szezonban, beleértve az augusztus-szeptemberieket, amikor Padoin játszott Pirlót. A dolog iróniája, hogy Cuadrado adta Moratának a gólpasszt, és elég jó eséllyel egyikük se lesz jövőre Juve-játékos.
Buffontól mekkora gesztus volt már, hogy ment körbe a kanyarban és odaadta az ultráknak a kupát? Nem lehet nem imádni. Remélem még 10 évig marad. -
#42832 Retek szarul játszottunk, de Morata nagyon érzi a fontos gólokat:) Összeségében:
-
#42831 Ilyet ritkán mondok, de ilyen ótvar szar teljesítménnyel inkább ne nyerjünk kupát. -
#42830 Pjanic szinte a tökéletes igazolás lenne jelenleg. Én nagyon örülnék neki, és még reálisnak is tűnik.
Zaza... hát nem tudom. Nem sok lehetőséget kapott, az igaz, de kevés ennyire agyatlan játékost láttam eddig, pedig az átlagszínvonal nem magas. Bármelyik meccs bármelyik pillanatában benne van, hogy kiállítják valami hülyeség miatt. Rakkolós cserecsatárnak jó lehet.
Moratát pedig ha tényleg akarja a Real, felőlem mehet. Szerintem nagyon kifutott volt a tavalyi tavasza, előtte és utána is több a rossz meccse, mint a jó. Dybalát és Mandzukicot pedig nem tudja kiszorítani. Plusz még ott van Berardi is. Állítólag Wenger szeretné, oda tökéletes lenne. Néhány fellángolás, különben semmi. -
#42829 Tata papa kihírdette az argentín keretet a Copa Americára. Dybala (többek közt Tévezzel és Icardival egyetemben) kimaradt a keretből. A csatárok:
Nico Gaitan (Benfica); Lionel Messi (Barcellona); Kun Aguero (Manchester City); Gonzalo Higuain (Napoli); Ezequiel Lavezzi (Hebei Fortune).
Azt hiszem ez mindent elmond a mindenkori válogatási elvekről. Hogy a jóistenben rakhatja valaki a Kínában levezető Lavezzit vagy akár Gaitant Dybala elé? Agüerónak is jó szar idénye volt például. Mondjuk az argentínoknál már az lenne a furcsa, ha nem lennének ilyenek. Anno Cambiasso meg talán Zanetti maradt le a VB-ről, majd Tévez.
Mindenesetre Juve-szurkolóként örülök neki, mert így elkezdheti a csapattal a felkészülést Dybala is. -
#42828 tippek? -
#42827 Erről jutott eszembe, hogy -bár minden tiszteltem Dárdaié, és maximálisan elismerem a munkásságát-, azért az egy vicc, hogy olyan mérlegű csapat, mint a Hertha, európai porondon indulhat... És ez az egész rendszer kritikája. -
#42826 áhá, akkor még a régi szabályt gondoltam érvényben, jó tudni. -
#42825 Látszott a bajnokságban mennyire kell nektek az EL hely. Szerintem pont, hogy el akarjátok kerülni, egy újjáépítendő csapatnak nem hiányzik az ottani bohóckodás.
#42824: A Sass indul, ha megnyerjük a kupát -
#42824 De mivel a Juve bajnok lett, így amúgy sem mehet az EL-ben, szóval ha buktok, akkor is EL, nem?
Vagy változott a szabály?
Utoljára szerkesztette: gercse, 2016.05.17. 12:04:28 -
#42823 meglátjuk, nekünk nagyon kell az EL miatt ez a meccs ;) -
#42822 Zazát én is sajnálnám, sok van még benne úgy érzem, és nagyon agilis.
Szerintem nem lesz olyan nagy nekiesés a Milannak, 1 vagy talán 2-0 lesz a vége. -
#42821 http://www.fullmatchesandshows.com/2016/05/14/juventus-vs-sampdoria-highlights-full-match/2/
Szép kis gálameccs kerekedett ki ebből, így a játékosokon szerintem se vészes a mez, kicsit 97/98-as beütése van nekem az meg örök favoritom. Dybala feltette a koronát az idei teljesítményére, eszméletlen ez a gyerek. Egyetlen új igazolás sem kezdett még így az első szezonjában nálunk, élmény nézni a játékát.
Egyre jobban harsognak Pjanicról az újságok, hogy kifizetnénk a 38 millió eurós kivásárlási árát, vagy valahogy Zazát belevéve a dealbe próbáljuk megszerezni. Én nagyon örülnék neki, de Zazát nem szívesen engedném el.
Szombaton kupadöntő, papíron hülyére kéne verni ezt a harmatos Milant, de kétlem, hogy olyan egyszerű lesz. -
#42820 majd akinek van a kupaátadásról videója, ne tartsa magába . -
#42819 -
#42818 Huh chiello ezt nagyon bekurta:_D -
#42817 Élőbe nem olyan szar mint igy képen:D alakul a gálameccs közbe:) -
#42816 Nekem nem tetszik annyira. :/ -
#42815 Azért a betűtípusra és színre még kiváncsi lennék, az sokat dobhat egy mezen.
Amúgy én egy szezon erejéig megnéznék egy vízszintes csíkozású hazai mezt is, valószínűleg túl merész ötlet, de az Internek is volt ilyen anno, azt hiszen még 2005 környékén, nem rég pedig a Barcelona próbálkozótt hasonlóval. -
#42814 Hát pedig ez lesz...évek óta nem jönnek be a hazai mezek, szezon közben általában a játékosokon megszokom.
-
#42813 Ezek tenyleg kurva gagyik
Meglepodnek ha ez lenne -
#42812 fos mind2, de most minden kötözködés nélkül:D -
#42811 Nem látok semmit :o -
nagy hős #42810 a hazai nem rossz am.
csobi airbnbn kapas van ;>> -
#42809 Barzagli és Buffon is 2018-ig hosszabbított
Az utolsó fordulóban már az új mezekben játszunk, várhatóan így fognak kinézni:
Majd megszokjuk...
-
#42808 Ez a "90 percig nem volt helyzetük" akkor is irtó nagy ferdítés. Egyrészt a góljuk egy remek akció végén született, ami megint Guardiola és a Bayernje rossz védekezéséből született. Lehet mondani, hogy épp les volt, de ha fél méterrel hátrébbról indul Griezmann, akkor is ugyanúgy gól, mert a védőknek esélyük nem volt beavatkozni. Másrészt meg az 54. percben esett a gól, onnantól aztán abszolút nem kellett gólt rúgniuk, miért is lett volna helyzetük? A Bayernnek Madridban 45 percig nem volt helyzete, az Atlétinek Münchenben.
Inkább azt kéne nézni, miben hibázott a csapat, nem a bíróval meg "hú, az ellenfélnek köze nem volt a meccshez". Ez nem visz előre. Mint ahogy Guardiola is ugyanígy ki fog kapni a jövőben is a hasonló csapatok ellen, mert még mindig azzal vigasztalja magát, hogy "mi birtokoltuk többet a labdát", ahelyett hogy valami mással próbálkozna. -
#42807 Münchenben nem volt helyzetük 90 percig, akár tetszik, akár nem. A rossz meccset nem én néztem. Ha nincs a lesgóljuk, akkor az életben nem találnak be.
Griezmann meg lesen volt, belógott a felső teste, ne legyél Zombori Sanyi. -
#42806 90 percig nem volt az Atlétinek helyzete? Te melyik meccset nézted? Nem értem mi a probléma. Egyáltalán nem antifocit játszottak, csak beálltak védekezni, a kontráik pedig rendszeresen veszélyesek voltak. Tudták, hogy egy gólt kell rúgniuk idegenben és megcsinálták. Madridban pedig 45 percig simán lefocizták a Bayernt. Áruld már el, ha a védekezés ennyire lebecsülendő, akkor miért van az, hogy Guardiola annyira nem képes összerakni a védelmet, hogy csinórban 3 évben az elődöntőben emiatt esnek ki? Szerintem megsüvegelendő, amit Simeone elér a csapatával már évek óta. Gyengébb játékoskerettel, kevesebb pénzből, igazi sztárok nélkül pariban van a legjobbakkal. Nekem simán szimpatikusabb az Atléti játéka, mint a Bayern labdatoszogatása, amin egyszerűen elalszom.
Az meg, hogy Rumenigge a bíróval takaródzik, szerintem elég szomorú. Ahány kameraállás, annyiféleképpen lehetett látni Griezmann indulását, talán ha 10 centivel lesen volt. Plusz a nyolcaddöntő urán ez tényleg viccesen hangzik. Ja meg még jött a 11-essel, ami ugyan ordas nagy bírói hiba, de mivel nem ment be, egyáltalán nem számított.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.05.06. 12:59:31 -
#42805 Boldog május 5-t! Még mindig hátborzongató ahogy végignézem a videókat arról a napról.
Kis érdekesség, amikor hivatalos lett a mostani bajnoki címünk, Poborsky is kirakta az ünneplős videót facebookra :)
-
#42804 Na mondjuk ajándék lesgólokat felhozni pont ebben a topikban merész :) -
#42803 Továbbra sem értem, hogy ettől miért kéne rosszul érezniük magukat. Hidd el semmivel sem jobb érzés, hogy mi szimpatikus vesztesként kiestünk ellenetek, mert még 0-2 után is támadtunk Münchenben...sőt. Ez a játék még mindig a győzelemről szól, elég könnyen eldönthető módon. Majd ha pontozásos lesz akkor majd elgondolkoznak az ilyen mentalitású csapatok.
Az Atletico kerete nem csak erre képes, de miért kéne nekik mást csinálni, ha ez működik? A Bayern kerete sem csak arra képes, hogy úgy álljanak hozzá a madridi odavágóhoz, hogy jó ez az 1-0, otthon majd úgyis kitömjük őket, mert mi vagyunk a Bayern München. Meg lehetett volna ott mutatni a csoda támadófocit ez ellen a csürhe ellen és akkor nincs kiesés idegenben lőtt gól miatt.
(Az igazi antifutball az, amit a City két elődöntős meccsen bemutatott, egészen botrányos amit műveltek.)
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.05.04. 23:13:12 -
#42802 Itt nem a 3-3-as meccsekről van szó. Hanem arról, hogy egy csapat úgy jut be egy BL döntőbe, hogy az elődöntő egyik mérkőzésén 90 percig nemhogy helyzete nincsen, de még a támadás gondolata is messze áll tőle. De azért kapnak ajándékba egy lesgólt.
Ja, és ne mondja senki, hogy az Atletico kerete csak ilyen focira képes, mert ez nem igaz. -
#42801 nem minden csapat all felre ronaldonak meg messinek h lojjenek 5 golt 1 meccsen -
#42800 :D
Én kérek elnézést, hogy nem csak akkor élvezem a futballt, ha 3-3 az eredmény. Szégyellje magát mindenki aki védekezni merészel. -
#42799 Hagyd rá, ő is csak egy 'me against the world' Juve drukker. -
argo001 #42798 Gratulálok ehhez a véleményhez. -
#42797 Ennyire ne égjen. Vannak temperamentumos edzők, de tudni kell, hol a határ. Ezzel a tegnapi megmozdulásával én kicsit kiábrándultam belőle. -
#42796 Adom. Én kifejezetten örülök az Atletinek, sokan hisztiznek miattuk, de ahogy tavaly is mondtam mindig, nehogy már csak az legyen a futball amit a Barcabayern csinál...Nekem pl attól lenne hányingerem ha mindenki ezt a tikitaka buzisgatást játszaná. Ettől szép az egész, minden taktikára, játékfelfogásra születik egy ellenszer, ez viszi előre a futballt. Simeone tökéletesen csinálja és látszik, hogy mindenki egytől egyig képes meghalni a pályán érte és a csapatért.
Vidal miatt meg extra öröm, majd most is el akar igazolni a BL győzelemért? -
#42795 nem lehet h jó edző hanem konkrétan jelenleg az egyik legjobb :D
nem idióta csak tűzben ég -
#42794 Én szívesebben láttam volna inkább a Bayernt a döntőben. Ez a Simeone meg lehet, h jó edző, de egy idióta.