44078

ibogldrc.jpg

• Tibre
    elmennek a picsába ha idehozzák ezt az örök vesztes, döntőbe mindig betliző balfaszt. az eddigi igazolásokkal se győztek meg (100 éves levezető brazil, marokkói gyerek aki nem is játszott a bayernbe) egyedül pjanic aki minőséget jelenthet. közbe meg quadradót kéne pótolni, és nem egy dani alvezzel.
  • Breki33
  • limperatore
    Kajak 90milliot ajanlott a juve higuainert?
  • szucsy89
    őt is akartuk... kivagyok
  • 9csöves9
    2+18 millió

• 9csöves9
    Augusztus 14-én Juve-Köln Linzben ha valakit érdekel esetleg.
  • Count Adyn
    persze mer vacsi után megszokásból mindenkit megprobal megdugni biztos:D
  • szucsy89
    ez hihetetlen, már kész tény volt hogy hozzánk jön, menjetek már oda.... Gallianinak ezek a vacsik nem jönnek, be, emlékezzünk a Tevezes fotóra :D
  • 9csöves9
    Úgy néz ki Pjaca hozzánk igazol egy 20 millió+bónusz biznisz keretében. Az EB-n láttam 10 percét akkor jól mozgott, de ismerve Marotta és Paratici profizmusát nem emiatt fogják elhozni, nyilván jó ideje megfigyelik.

A magas árban benne van, hogy az Inter és a Milan is pályázott rá, állítólag Galliani a személyes bájával próbálta őket lenyűgözni Zágrábban egy jó vacsi keretében.

Amúgy a srác most töltötte a 21-et, a támadóharmad minden posztján bevethető, videók alapján ügyesnek tűnik, meglátjuk. Mindenesetre a horvát kölykök ritkán mondanak csődöt nagycsapatoknál, bízzunk benne, hogy belenyúlunk a tutiba.
  • 9csöves9
    Ha csak erről szólna minden akkor mindenki Kínában focizna...
  • limperatore
    de 10 millio euroval tobbet fog keresni, annyi penztert meg mindenki menne...le se fossa a multat

• Trunks
    Az év vicce, hogy ez a portugál válogatott végigmákolta az egész EB-t. Mondjuk a franciák is csúnyán elbaszták. Pogbát viszont tényleg nem tudom most okolni, kb. Pirlo pozíciójában játszott a gólig. Előtte pedig egyedül Griezmann és Sissoko mozgott valamennyire.

Teljes baromság lenne a részéről. Se BL, se csapat. Minden évben eltapsikolnak 100+ millió fontot, aztán nagy nulla az eredmény. Talán Mourinho most rendet rak. Még akkor is jobban jár, ha egy évet marad nálunk és utána megy. Bár a helyében én a lábam se tenném be oda még egyszer, ahol ennyire semmibe vettek.
  • 9csöves9
    Deschamps lábon is lőtte magát így elég szépen, több poszton is elbaszta. A játékosok se teszik ki az ablakba ezt a langyos fos teljesítményt, úgy látszik nem nagyon esett le nekik, hogy mekkora dicsőséget szerezhetnének az országuknak.

Most majd jöhetnek ezerrel a MU-Pogba hírek. Úgy néz ki Mourinho most már nem Mendessel bizniszel hanem Raiolával, rögtön 2 emberével nyitott és Pogba mellett/helyett Matuidi is képben van aki szintén ehhez a dagadt bünözőhöz tartozik. Biztosan gyümölcsöző kapcsolat.
    Ha igazak a hírek a 100 millió fontról akkor felőlem mehet, de továbbra is öngyilkosságnak tartom a részéről. Jó fizetés, PL, meg Mourinho értem én, de egy kimondottan aranylabdára hajtó játékosnak kihagyni 1-2 év BL szezont nagy baromság. Pláne egy olyan helyen ahol már egyszer lemondtak róla.
  • Trunks
    Teljesen rossz helyen játszatja Deschamps. Látszik, hogy amikor hasonló pozícióban kapott lehetőséget, mint nálunk (kp. bal széle, közelebb a kapuhoz), sokkal veszélyesebb volt, tudott lőni. Amikor ő az egyik védekező kp., akkor támadásban sokkal kevesebbet ér, nem jönnek ki az erősségei. Szerintem nem rossz eddig, a teljese fogalmatlanok kritizálják, akik most látják először játszani. Nyilván 50 méterre a kaputól nem kell tőle varázslatokat várni.
  • Lacee86
    Nyilván van az a határösszeg, amennyiért már nem lenne az a játékos, akire azt mondanák, h "nem kell a pénz, marad".
  • 9csöves9
    Ilyenből kéne tőle sokkal több... Nem tudom DD kérése volt-e, de nagyon hátul játszott tegnap is, volt, hogy támadásoknál is inkább teljesen kivette magát az akcióból és hátul maradt. Fél misit nyertem volna amúgy, ha duplázik :( :D
  • Count Adyn
    ez nem volt gyenge tegnap:D gyakorlatilag golpassz:D
  • 9csöves9
    3 védős rendszerhez nem elég 4 középhátvéd. Barza és Chiellini sokat sérült, tavaly a szezon legfontosabb meccsén emiatt nem tudtunk a 3 védővel felállni. Mindenképp kell valaki, akkor meg már miért ne egy olcsó Olaszországban bizonyított jó védő legyen az.
  • Trunks
    Benatia mégis minek? Azt hittem Rugani jó teljesítményt nyújtott, miután beleszokott a rendszerbe, és bízunk benne. Viszont mennyit fog játszani 5. számú középhátvédként?
  • limperatore
    régen olcsóbbak voltak a feketék :D
  • 9csöves9
    Mourinho nagyon akarja pénz meg van...ő viszont egy igazi vadbarom ha oda visszamegy. Csak a Real-Barca párost nézem el neki. A klub szerintem nem akarja már mindenáron megtartani, hiába kommunikálják folyamatosan ezt.
  • Rockynhooo
    Ennek a Mu nagyon akarja Pogbát dolognak mennyi igazságtartalma lehet? Mint annak, hogy a barca előszerződést kötött vele? Tavaly arról mentek a cikkek ezerrel.
    Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2016.07.07. 15:08:34
  • limperatore
    tudjuk meg Balotelli is aranylabdás lesz, adok 2 pontot
  • szucsy89
    Ancelotti a legjobb
  • 9csöves9
    Szerintem taktikai zseninek is nevezhetjük, csak egyszerűen annyira elborult agya van, hogy az be is korlátozza. Nem tudja belátni, ha valami nem megy, vagy valamiben nincs igaza. A PL-ben két lehetőséget látok neki, vagy leoktatja az egész mezőnyt, vagy csúnya bukás, középút szerintem nincs. Az első opcióra látok több esélyt, kérdés mennyire teljesíti neki Abramovics a kívánságait. A fontossági listáján állítólag Bonu az első...

Közben Benatia úgy néz ki legkésőbb jövő héten beesik, kölcsön+opció kb. 18 millió euró. Szerintem nagy fogás lesz, csak hát Ruganinak nem nagyon fog ízleni.

• Count Adyn
    Hát nem egy taktikai zseni de tanult ő is sokat az elmult években, és még mindig kihoz mindenkiből 110% ot az biztos:) Ha nem sérült Marchisio, Verratti meg De Rossi azért kicsit komolyabb lett volna a csapat:)
  • limperatore
    Dontot erdemeltek vna az olaszok most meg en is nagyon szurkoltam nekik
    Ez a Conte hiaba juventino kbaszott nagy edzo... simeone es o sztem jelenleg a 2 legjobb edzo ahogy tuzben eg hatalmas pali... guardiolat kenterbe fogja rakni
  • Lacee86
    Hát igen, Barzagli eléggé megmutatta az érzelmeit az egésszel kapcsolatban. Sajnálom, hogy így alakult, bár azért ne felejtsük el, hogy a torna elején még sokan aláírták volna azt is, ha csak eddig eljutnak az olaszok. Persze egy sportember mindig előbbre szeretne jutni, ha már egy szintet elért, ezért aztán teljesen megérthető a csalódottság.
  • Trunks
    Bazzeg már, ezt a csapatot most nagyon lehet sajnálni. Persze, a védelem kivételével nem volt egy szinten a mindenkori olasz keretekkel, de Spanyolországot meggyőző játékkal verték ki, és a németek se voltak jobbak. Sajnos a 11-es párbaj a szánalom határát súrolta (Zazával és Pellével az élen). Na meg azt se felejtsük el, hogy a komplett kezdő középpálya (Marchisio, Verratti, De Rossi, Candreva)+Thiago Motta is hiányzott. Hogy nézett volna ki a német csapat Özil, Kroos, Khedira, Draxler + Schweinsteiger nélkül?

Mindenképp becsülendő, amit Conte kihozott ebből a csapatból, most sajnálom egy kicsit, hogy nem marad. Ami furcsa, hogy pont a Juve kispadján éreztük azt, hogy Európában nem tudott igazán érvényesülni, taktikailag változtatni. Most pedig megette reggelire Del Bosquét és Löwöt is. Érdekes lesz a Premier League Contéval, Mourinhóval, Guardiolával, Kloppal.

Barzagli könnyek között nyilatkozott. Azt mondta tényleg mindent kiadtak magukból, de ennyire volt elég. Őt sajnálom a leginkább, még a 11-esét is magabiztosan beverte. Na meg Buffon, aki 0-1-nél egy hatalmas védéssel tartotta életben a reményeket, se fog már EB-t nyerni. Állítom, hogy ezen az EB-n az olaszok érdemelték volna meg egyedül igazán a győzelmet. De nyilván ennek semmi köze ahhoz, hogy mi történik.
  • Breki33
  • Trunks
    Moratát visszavette a Real, ez mondjuk nem túl meglepő. Egyelőre a Madriddal kezdi a felkészülést, de nem lennék meglepődve, ha elpasszolnák 40-50 millióért valami angol csapatnak. Sok szükségük nincs rá, melegítheti Torinó helyett Madridban a padot, csak ott még kevesebb lehetőséget fog kapni, Benzemát aligha szorítja ki. Az meg csak hab a tortán nekik, hogy Morata rúgott pár gólt az EB-n, pedig megint nem játszik valami jól, de erre megint senki nem fog emlékezni, jól felveri az árát.

Belegondolva egyáltalán nem értem ezt a transzfert hogy léphették meg ilyen feltételekkel Marottáék két évvel ezelőtt. 20 milliót fizettünk, majd most 30-ért adtuk vissza. Vagy nem jön be, akkor nem látjuk viszont azt a 20 millát, vagy jól teljesít (nagyjából mint ahogy tette is), akkor meg úgyis visszaveszi a Real. Túl jól az egészből nem jöhettünk ki. A Realnak meg bármi van jól jár, persze legalább azzal beszopták, hogy Morata két gólt lőtt ellenük a BL-elődöntőben.
  • szucsy89
    okádék:) a nike mezek jobbak voltak
  • wright
    Ez már valami.....

De most tehet vki arról,hogy Juventus meccset remegő gyomorral néz akár a fotelből,akár a helyszínen,a magyar válogatott viszont nem érdekli?
    Ja....hogy az olasz válogatott is jobban érdekli...?

Néztem a meccset este,persze vigyorogtam is amikor jöttek a gólok,de ennyi....se izgatottság,gyomorideg....semmi.A színvonal...nos az meg egy kalap szar.

Részemről befejeztem.
  • Trunks
    Valami értelmesebbről is legyen szó, itt az idegenbeli mez:

A sötétkéket jobban kedvelem, de a rózsaszínnél vagy az újabban divatos neon okádékoknál jobb. Vélemény?

Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.06.15. 01:01:59
  • Trunks
    Jaj már te is ennyire hülye vagy? Azt nem értem, hogy mit keres itt ennyi fogyatékos, akit nem érdekel a Juve. Én se megyek a Bayern meg Barca topikba keverni a szart. Bár lehet ti erre élveztek.

Nem mintha magyarázkodnom kellene, de hozzáteszem, magyarként természetesen szurkoltam ennek a válogatottnak. De ettől még külön tudom választani a szívügyeket meg az észérveket. Akárki akármit mond, a színvonal sokat esett. Épp azt szerettem az EB-kben, hogy a csoportmeccsek is kegyetlen erősek voltak, a továbbjutásért is vért kellett izzadni. Most pedig nemhogy a csoportok sokkal gyengébbek, de még több válogatott megy tovább, mint amennyi kiesik. Persze, marha jó nekünk, hogy kijutott a válogatottunk, meg az észak-íreknek is, de egyik se hiányozna a kutyának se az adott országon kívül. Lehet felemelni a létszámot 32-re is és akkor kijutnak még az észtek meg a litvánok is, aztán örülhetnek ők is.
  • Lacee86
    Parancsolj!

• wright
    Ki kért rá hogy magyarázkodj ember? :D
    Mindenki annak szurkol akinek akar.
    Én magyarként elöbb megyek megyei meccsekre,és szurkolom végig az adott találkozót,mint a válogatott fellépését...
    Hogy miért?Mert NEKEM semmit nem adtak lassan két évtizede....a lelkesedés az ő szintjükön már kevés....Most oda lehet tenni valamit....
  • 9csöves9
    Ezzel én is pontosan így vagyok. Szimpatizálok az olaszokkal a Juve játékosok miatt, de kb ennyi.

Hülyeség, hogy rontanák a színvonalat, semmi nem garantálja, hogy jobb egy török-horvát mint egy wales-izland vagy akármi. Ha nem tetszik a színvonal akkor nem nézed ilyen egyszerű. Sokkal fontosabb milyen sokat jelent ez az adott népeknek.
  • Mor3llo
    hadd ne kelljen elkezdenem magyarázkodni, hogy magyarként miért a magyar válogatottnak szurkolok. Akkor egye a normális kajáját, bitang jó hasonlat volt, tényleg

eddig minden nemzetközi eseményen a németeknek szorítottam, de amikor kijutottunk, hálát adtam az égnek, hogy végre nem nekik kell, szurkolhatok a sajátjaimnak, legyenek bármennyivel is gyengébbek
  • wright
    Mi azzal a baj,hogy csak az olaszoknak szurkol?Mindenki azt fogyasztja ami jól esik neki.Te se eszel szart,ha normális ételt is éhetsz.Én megnézem az összes magyar meccset,de nem fogom izzadt tenyérrel a térdemet dörzsölni izgatotságomban....