Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Most leolthatnálak hogy mennyire szücsy vagy, de akkor 9. jére is beirnad hogy -fav, aztán mégis csak itt nyomorognál nekünk tovább szóval csak hajrá😄 Udvari bohóc😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
eddig se volt semmi esélyetek
9csöves9
Ezt nem hiszem el...Chiellini nem épül fel holnapra, erre tegnap még megsérül Marchisio és Mandzukic is. Kb ezzel lefeleztük az amúgy sem acélos esélyünket.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lacee86
Kíváncsi leszek, h lesz-e a Toro szurkolókban annyi jó érzés, h megtapsolják a rekord elérésekor. Hatalmas pillanat volna pedig.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Trunks
Hatalmas! Nagyon megérdemli, bár nyilván ez nagyrészt a védelem érdeme. A rekord pedig meglesz, az első 3 percben úgyse szokott semmi történni. 10 meccs kapott gól nélkül, nagyon durva.

Ki kell emelni Ruganit, remek meccset hozott. Látszott a meccs után is, hogy a támogatást nagyon megkapja a társak részéről, Buffon és Bonucci is mondott neki valamit, amíg átölelték. Allegri is remekül tette, hogy a múltkori blama után nem jegelte. Kíváncsi leszek a Bayern ellen milyen kezdővel állunk fel. A 3-5-2 mindenesetre jobban muzsikál, az tuti. Nem verhetetlen ez a Bayern, az látszik az elmúlt hetek eredményeiből is. Játsszunk egy jó meccset, nekem már az is elég.

Amici di nessuno...

Csacsi
GRANDE GIGI!!!

99% hogy rekord birtokosa lesz a Torino ellen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Nem mondom, hogy közel volt a továbbjutás, hanem hogy a 0-4 ellenére rengeteg helyzetük volt a két meccsen. Ziccereik voltak mindkét alkalommal, na meg az odavágón 0-1-nél teljesen egyértelmű 11-est nem kaptak meg. Ez a párharc könnyen lehetett volna nagyon szoros is. Viszont mindenképp példaértékű Spalletti hozzáállása. Azt nyilatkozta, hogy nem voltak elég jók, és fejlődni kell. Feltétlenül, ennyi helyzetet nem lehet ilyen szinten elpocsékolni.

Amici di nessuno...

Lacee86
Én néztem a meccset, akármennyire nem szeretem a Realt, egyáltalán nem érdemelt a Roma továbbjutást. Egy gól azért összejöhetett volna nekik mondjuk, de amit művelt akár Dzeko, akár Salah, az borzasztó volt.
Mandzukicról annyit, hogy én örülnék, ha nálunk hosszabb időre megállapodna a tőle megszokott 1-2 évek helyett.

Trunks
Ha edző lennék, imádnám a védőmunkáját. Hány csatár tenné meg ugyanezt? Ezért magában a gól/meccs mutató semmit nem ér.

Nem láttam tegnap a Roma meccsét, csak az összefoglalót, de ez talán a legszorosabb simának tűnő párharc volt, amit valaha láttam. Ennyi helyzetet elpocsékolni a két meccsen. Jobb helyzetkihasználással ezt a Realt akár ki is verhették volna, ehhez képest sima 4-0 lett összesítésben. Ezért is bánhatjuk a sevillai meccset meg a peches sorsolást, a TV-s pénzekből megint szépen lehetett volna keresni.

Amici di nessuno...

Lacee86
Mario védőmunkában. 😊
link

9csöves9
El is nevezte magát Mr. Pink-nek 😄 Óriási tanár volt megint.

Eléggé belealudtunk a meccsbe, kicsit jobban odateszi magát az Atalanta akkor lehet, hogy beszopjuk. Lemina gólja szépre sikeredett, reméljük most már a szezon végéig kibírja sérülés nélkül, hozhat egy kis frisseséget a csapatba.

Jó lenne a Sassuolot is nullára hozni, úgy lenne kerek a történet, hogyha Gigi megdöntené ezt a góltalansági rekordot.

Count Adyn
És a Milant meg lealázta a Sassaulo emberhátrányban befejezve a meccset 😄SAD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

lemina!

Lacee86
Hát ez nem a csatárok meccse volt, de hát van ilyen is. A győzelem az győzelem.

limperatore
hát ez tényleg nagyon durva 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Barzagli! Az mennyire komoly, hogy legutóbb akkor szerzett gólt (11-esből), amikor 2012. májusában kinn voltam a Juventus Stadiumban? <#beka3> Ráadásul az is az Atalanta ellen volt, akkor is rózsaszínben.

Amici di nessuno...

Lacee86
Jaja, ezt láttam én is. Komoly. 😄

Count Adyn

limperatore
hihetetlen hogy visszajöttek...asszem nem nagyon fognak hibázni 😞

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Lacee86
A Roma tömi a Fiorentinát, félidő előtt már 3-0...

Trunks
Nem tegnap volt, de nekem úgy rémlik, hogy minden fontosabb meccsen reszketni kellett, ha Bonuccihoz került a labda. Egyáltalán nem tűnt magabiztosnak, emlékszem egyik Milan elleni meccsen milyen hajmeresztő dolgokat művelt.

#42596: És az mit számít? Egy ilyen folytogatás ne annyit érjen már, mint egy labdaelrúgás vagy mezlevétel.

Amici di nessuno...

Tibre
bonuccival nem hasonlítanám össze ruganit. messze bonucci játszotta a legtöbb játékpercet már első juvés évében, és pár hiba ellenére már akkor is stabil volt egy mostaninál gyengébb juvében. nem úgy mint rugani aki ha be is állítják nagy ritkán akkor is bizonytalan. sietni mondjuk nem kell vele, mivel még barzagliban is van pár év, a másik 2 védőnkről nem is beszélve. ha ő lenne az új maldini max akkor szoríthatna ki bárkit is a kezdőből, de erről egyelőre szó sincs. viszont az ilyen lehetőségeket meg kéne ragadnia ha akar vmit is a juventusnál.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Count Adyn
aha a te pici popodat veri el majd anyukad max😄DSAD

szucsy89
nem érdemeltetek továbbjutást, de majd a döntőben el lesztek verve 😉
9csöves9
Az egy dolog, de Perisic kezét csak nem tudta a torkára színészkedni.

#42594:persze én sem zavarnám el, de egyáltalán nem csodálkoznék rajta, ha ez a mai produkció kihatással lenne a jövőjére.

limperatore
kemeny meccs volt nem gondoltam volna 😊
42595: biro mutatta is cuadradonak hogy szineszkedett ennel az esetnel akkorat esett mint 1 haz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Nem ezen múlott, de azt valaki magyarázza már el, hogy ez hogy nem piros!

Amici di nessuno...

Trunks
Szerintem kár lenne ezért elzavarni. Emlékezzetek Bonucci hogy kezdett! Rossz volt nézni, mára meg a világ (azaz Európa) egyik legmegbízhatóbb hátvédje lett belőle.

Barzagli pedig hatalmas! Ahogy odaállt, lehetett látni, hogy nem hibázik. Olyan magabiztossággal rúgta az első 11-est egy ilyen meccs végén, mintha csak az edzés végén kellett volna odaállni.

Amici di nessuno...

Trunks
Azért lássuk be, a C csapattal se szabadna egy ilyen Intertől (se) kikapni 3-0-ra. Meg se fordult volna a fejemben, hogy ez lehet. Ha meg túl sok alapembert kezdet, akkor jogosan lehetett volna felróni Allegrinek, hogy mikor pihenjenek, ha nem ilyenkor? Az Hernanes-Sturaro kp-vel kapcsolatban nyilván igazad van, de itt még nyerni se kellett, sőt, ikszelni se.

Amici di nessuno...

Lacee86
Látom, továbbmentünk. 2-0-nál kinyomtam a tv-t, aztán mikor a Livescore-n olvastam, h már 3-0, na akkor mondom ennyi volt. Egészen döbbenetes...

biztos vagyok benne, hogy az előzetesen híresztelt, pereyrás 4-3-1-2-vel nem jutottunk volna el a 130 perces rémálomig. a cuadrado - lichsteiner szél nálam sokadszorra bizonyította, hogy nem nagyon működik, ahogy a sturaro - hernanes belső középpálya is olyan volt, hogy nem véletlenül nem láttuk eddig.

9csöves9
Én még délután azt hittem a meccset is átalszom, erre most meg még nem fog menni egy darabig...

Ha létezik futballpszichológia óra akkor ezt a meccset oktatni kell ott, egészen hihetetlen volt meg is érdemeltük volna a kiesést. Azt hittem a pár évvel ezelőtti Lazio elleni elődöntő elmadárkodását nem lehet überelni, hát majdnem sikerült.

Nem lennék meglepődve, ha Ruganit kb. utoljára láttuk volna ma zebra mezben.

Trunks
Nem értem mi bajod volta kezdővel. Egy tartalékos Internek kellett volna 3, de inkább 4 gólt rúgnia a továbbjutáshoz. Személy szerint az Alessandriának tegnap nagyobb sanszot adtam volna. Plusz én még ennél jóval tartalékosabb kezdőt raktam volna fel.

A dolog iróniája, hogy lehet Mancinit megmentette volna ez a győzelem, ami viszont hosszabb távon káros lett volna nekik. A 11-eseket nagyon magabiztos rúgtuk legalább. Már majdnem sajnáltam őket, hogy ennyit szenvedtek a semmiért. De csak majdnem.

Amici di nessuno...

ezt a meccset gyorsan el kell felejteni ezzel a 4-4-2-vel együtt, mert elmegy rajta a szezon. botrány volt szinte mindenki, de nem is csodálom, nem értem hogy gondolta allegri, hogy felrakja ebben a formában ezt a kezdőt.

ezt gondoltam lemina becserélésekor is, de utána a meccs talán egyetlen pozitívumát szolgáltatta számomra, baromi jól mozgott a hosszú sérülésből visszatérve is. hajrá, hajrá, remélem lesz ideje bebizonyítani, hogy kell ő ide.

a többit aludjuk ki...

Count Adyn
Hát ez egy beszarás meccs volt 😄

Csacsi
Ez hogy nem piros?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Lol, sárga Cuadradónak és Perisicnek is.

Amici di nessuno...

Trunks
Ha ez se piros, akkor semmi.

Amici di nessuno...

Grove4
Az az igazság, hogy kritikán aluli a mai produkciónk. Meg is érdemeljük.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Jellemző, hogy egy tök szarul elvégzett 11-essel lett 3-0, de végülis megérdemelték. Vagy inkább mi. A legrosszabb ez az állás, így még fél óráig nézhetem ezt a szart.

Amici di nessuno...

Grove4
Rugani...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Még innen is tükörsima lenne, ha rúgnánk egy gólt.

Amici di nessuno...

Trunks
Na így kell megverni a Bayernt idegenben. Ráadásul nagyjából azzal a csapattal kaptak ki, amelyikkel felálltak Torinóban.

Amici di nessuno...

Lacee86
Azért vigyázni kell, mert az 1. félidőben finoman szólva nem sok vizet zavartunk támadásban, a védelem pedig nem olyan betonbiztos így, mint az alapemberekkel.

Trunks
Hmmm, ezek el is hitték, hogy itt lehet valami. Azt hittem sima max. 1 gólos meccs lesz. Bár így se látom azért hogy esnénk ki.

Amici di nessuno...

Lacee86
Másra én sem tudok gondolni, mert a bíró olyan szinten az Internek fúj, hogy az már arcpirító...

Csacsi
De mindkét irányba hülye...csak az egyik ilyen hibája nekünk sokba került.

Count Adyn
Jah bazeg most meg ugyanaz a csávó arcon vágta majd le is könyökölte cuadradót, aztán még sturaro kap sárgát mert ezt látva lemészárolota...
Biztos ki lett adva hogy csinaljanak meccset belőle...
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.03.02. 21:27:24