Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ki kell emelni Ruganit, remek meccset hozott. Látszott a meccs után is, hogy a támogatást nagyon megkapja a társak részéről, Buffon és Bonucci is mondott neki valamit, amíg átölelték. Allegri is remekül tette, hogy a múltkori blama után nem jegelte. Kíváncsi leszek a Bayern ellen milyen kezdővel állunk fel. A 3-5-2 mindenesetre jobban muzsikál, az tuti. Nem verhetetlen ez a Bayern, az látszik az elmúlt hetek eredményeiből is. Játsszunk egy jó meccset, nekem már az is elég.
Amici di nessuno...
99% hogy rekord birtokosa lesz a Torino ellen.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Mandzukicról annyit, hogy én örülnék, ha nálunk hosszabb időre megállapodna a tőle megszokott 1-2 évek helyett.
Nem láttam tegnap a Roma meccsét, csak az összefoglalót, de ez talán a legszorosabb simának tűnő párharc volt, amit valaha láttam. Ennyi helyzetet elpocsékolni a két meccsen. Jobb helyzetkihasználással ezt a Realt akár ki is verhették volna, ehhez képest sima 4-0 lett összesítésben. Ezért is bánhatjuk a sevillai meccset meg a peches sorsolást, a TV-s pénzekből megint szépen lehetett volna keresni.
Amici di nessuno...
Eléggé belealudtunk a meccsbe, kicsit jobban odateszi magát az Atalanta akkor lehet, hogy beszopjuk. Lemina gólja szépre sikeredett, reméljük most már a szezon végéig kibírja sérülés nélkül, hozhat egy kis frisseséget a csapatba.
Jó lenne a Sassuolot is nullára hozni, úgy lenne kerek a történet, hogyha Gigi megdöntené ezt a góltalansági rekordot.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
#42596: És az mit számít? Egy ilyen folytogatás ne annyit érjen már, mint egy labdaelrúgás vagy mezlevétel.

Amici di nessuno...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
#42594:persze én sem zavarnám el, de egyáltalán nem csodálkoznék rajta, ha ez a mai produkció kihatással lenne a jövőjére.
42595: biro mutatta is cuadradonak hogy szineszkedett ennel az esetnel akkorat esett mint 1 haz 😄
Barzagli pedig hatalmas! Ahogy odaállt, lehetett látni, hogy nem hibázik. Olyan magabiztossággal rúgta az első 11-est egy ilyen meccs végén, mintha csak az edzés végén kellett volna odaállni.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Ha létezik futballpszichológia óra akkor ezt a meccset oktatni kell ott, egészen hihetetlen volt meg is érdemeltük volna a kiesést. Azt hittem a pár évvel ezelőtti Lazio elleni elődöntő elmadárkodását nem lehet überelni, hát majdnem sikerült.
Nem lennék meglepődve, ha Ruganit kb. utoljára láttuk volna ma zebra mezben.
A dolog iróniája, hogy lehet Mancinit megmentette volna ez a győzelem, ami viszont hosszabb távon káros lett volna nekik. A 11-eseket nagyon magabiztos rúgtuk legalább. Már majdnem sajnáltam őket, hogy ennyit szenvedtek a semmiért. De csak majdnem.
Amici di nessuno...
ezt gondoltam lemina becserélésekor is, de utána a meccs talán egyetlen pozitívumát szolgáltatta számomra, baromi jól mozgott a hosszú sérülésből visszatérve is. hajrá, hajrá, remélem lesz ideje bebizonyítani, hogy kell ő ide.
a többit aludjuk ki...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Biztos ki lett adva hogy csinaljanak meccset belőle...
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.03.02. 21:27:24