44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    szarok voltunk nem vitás,de én nem éreztem hogy jobb lenne ez a Palermo.amúgy milyen érdekes,Zamparini sírt a bíróknál,egyből kedveskedett nekik a bíró sporttárs...
  • nono84
    Leírná valaki, hogy mi a fasz van?!?
  • laci72
    Jó estét! A rémálom folytatódik!!! Az idei csapat sem jobb a tavalyinál! Nevetséges, cél a dobogó? Ilyen játékkal a city jövő héten kitöm bennünket sajna! Ez van!
  • Csacsi
    Idén mindig a második félidőben táltosodtunk meg....remélem ezt most is így lesz. Ki lehetne őket tömni.....csak aa végén kéne kicsit jobb koncentráció.

És imádom Del Pierót, de beadhatná más a szögleteket, mert egy sem jön be középre...mindig kifejelik.
  • IXEMGabeo
    majdnem 2-0
  • Csacsi
    A digi oldalán nem lehet nézni?

Amúgy www.myp2p.eu oldalon van rengeteg link.
  • Csacsi
    Massimo Moratti szerint a Juventus felesleges köröket fut a calciopoli felülvizsgálatával kapcsolatban, Andrea Agnelli viszont hisz az igazságszolgáltatásban és mindent megtesz az elvett bajnoki címek visszaszerzése érdekében.

A nápolyi bíróság a FIGC elrendelésére újabb vizsgálatokat indított a calciopoli per kapcsán, de az Inter elnöke szkeptikus az üggyel kapcsolatban és kijelentette, hogy az Internek ítélt bajnoki cím teljesen jogos döntés alapján született.

„Láttam, hogy nagyon jókedvűek voltak a megbeszélés után. – utalt Moratti Giancarlo Abete és Andrea Agnelli találkozójára. Ez biztos azt jelenti, hogy közös állásponton vannak. Mindazonáltal én nem fogok találkozni Abete-vel. A scudettot méltán vonták meg, a következmények pedig teljesen normálisak voltak. Kitartok a véleményem mellett és nem azért, mert Inter szurkoló vagyok ” – nyilatkozta Moratti a Sky Sport Italiának.

A Juventus elnöke Andrea Agnelli nem sokat várt a válasszal:

„Úgy látszik Moratti elnök úr ideges. Ami minket illet, teljesen nyugodtak vagyunk semmi okunk idegeskedni. Az Inter ugyanígy érez? Nem tudom. Én csak arra akarok összpontosítani, ami a Juventussal történik. Nyugodtak vagyunk. Tudjuk mit tartalmaznak a bizonyítékok, a szövetség szintén tudja, így már csak az ítéletre várunk. A tények ismertek. Az Inter szintén kapcsolatban állt bizonyos tisztviselőkkel, mégis odaadták nekik a scudettot.”

Nah derüljön ki az igazság, és jöjjön vissza Moggi nyáron.

Én csak ennyit kérek.
  • nono84
    esetleg streamet tud valaki?
  • Grove4
    Digi adja a meccset nyerni kellene, a Roma és a Milan is betlizett.
  • Trunks
    Mekkora bannerre gondoltatok? Mármint hányszor hány pixel legyen kb.? Csak mert különböző méretűeket láttam itt.
  • Grove4
    Tessék
  • 9csöves9
    grat neki!nem vártam,hogy már az elején ilyen jó lesz,de ahogy egyre jobban jön meg az önbizalma,meccsről meccsre jobban játszik.mit meg nem adnék ha a balon Pavel jobbon meg ő osztogatná a zsugát:)
  • forzajuve5
    Milos Krasic nem csak a teljesítménye miatt lehet boldog, de most a magánéletében is örömteli dolog történt: megszületett kislánya, Mila!

Gratuláció nekik!
  • Grove4
    Van pár nagyobb meccsképem, majd du. felteszem, mert most mennem kell.
  • JUVEfun
    Nemrég kinn voltam és azt hallottam,hogy katasztrofálisan csökkent a bérlet és jegy eladás és amikor a fan-nok nosztalgiáznak egy-egy eladott v. kölcsönadott játékosért akkor az azt jelenti , hogy nem nagyon jó a csapat ( a jelenlegi) . Az én véleményem , hogy még időt kéne adni az új edzőnek,játékosnak stb... Igazi "JUVÉS" azt szereti ami van ,aki most játszik....ami a CSAPAT . Mindegy,hogy ki ment , ki maradt ..EZ A JUVENTUS
  • JUVEfun
    Azok az archiválva vannak és azért fizetni kell (sajnos)
  • Breki33
    Luciano Moggi, a zebrák korábbi transzfer guruja az elmúlt hét során már kinyilvánította fájdalmát a Juventus 3-3as végeredménnyel végződő EL mérkőzést követően, egy bezárt oroszlánhoz hasonlította önmagát, amiért nem tud segíteni szeretett "gárdáján".

Ismét megszólaltátták, nevezetesen a Studio Stadio:

"A Cesena-ban szereplő Schelotto játéka nyűgözött le a legjobban idáig. Ő egy igazi bajnok, gyorsan le kellene igazolnia a Juventus-nak."

Kitért a torinóiak tegnapi diadalára is:

"Végre egy jó kis győzelem, mely nagyon kellett már, hogy magabiztosságot adjon. Krasic ismét megmutatta, hogy ő a legjobb igazolás, még akkor is ha nem egy különbséget tevő bajnok."

"Október 3-án, az Inter elleni meccsen látjuk majd meg a Juve valós értékét, jelenleg csak egy negyedik helyre jó csapat."
  • Breki33
    A jelenleg a Parma csapatát erősítő Sebastian Giovinco még a mai napig sem érti [sok más emberrel együtt] miért nem jutott elég játéklehetőséghez a zebráknál. Az apró termetű támadó még a Juventus játékosa, ám a szezon végeztével közös tulajdonba kerülhet.

"Amikor Diego érkezett, maradtam, hogy kijátszam kártyáim."

"Hat meccset játszottam Ferrara kezei alatt, ezek során néhány kiváló eredményt értünk el, melyeket követően többet nem játszhattam, nem értem miért."

Az Atom Anti becenévre hallgató játékos az olasz média szerint hamarosan a válogatottba is behívást nyer [a Parma-ban nyújtott meggyőző teljesítménye miatt], azt követően, hogy Prandelli kijelentette, új "arcokra" is számít majd az elkövezkezendő EB selejtezők során
  • Breki33
    és ahova dolgoztok nincs olyan hely ahonnan lehet válogatni?

• gercse
    Na látom gyűlik azért az alapanyag, csak így tovább, én hulla vagyok, de remélem be tudok szállni majd holnap, addig is jó munkát
  • Breki33
    Támadt egy ötletem ezt össze lehetne hozni a #31677-vel úgy hogy a bal oldali layer helyére berakom a fejeket egy magasságba hozom

és akkor még találni kéne valami jó Juvés dolgot amire könyököl :-)
    csak most nincs ott ps-em meg már fáradt is vagyok hozzá, de ha esetleg másnak is bejön az ötlet egy próbát megér, bár lehet inkább háttérkép lesz belőle :P
  • JUVEfun
  • JUVEfun
  • JUVEfun
    Juvés max. idegenbeli és az is a szégyenteljes tavalyi évből. Régen sokat csináltam amig Pipo /Inzaghi/ "örök" kedvencem itt játszott... (majd azért körül nézek)
  • gercse
    elszántan vicsorít, jó kép, címeren lehetne dolgozni esetleg
  • Matthew Prosac
    adom. szép
  • gercse
    Holnap du. neki állok én is vadászni képek után, hátha találok vmit, ami jól mutathat, egyébként szerintem mindenki írhatna véleményt, vagy pár szót, hogy mi az elképzelése, vagy, hogy mindegy, stb.
    csak azért, mert szoktunk itt lenni sokkal többen, több szem meg többet lát :)
  • Breki33
    Mutatok egy példát, hogy milyenekre gondolok
    ez szerintem nagyon jó pl

• Breki33
    jó de szerintem kicsi

tényleg neked nincsenek jó képeid élőben kintről?
  • Breki33
    igazad van csak kéne jó stadionos kép

sajna nekem a mostani stadion annyira nem tetszik Delle Alpi nekem sokkal szebb volt

• JUVEfun
    Breki .: ez , hogy tetszik ?
  • gercse
    nem olyan rossz az a csillogós effekt, pl. ha csak a stadion közönség részéről jönne, akkor olyan lenne mintha fotóznának(vaku),
    szóval lehet ilyesmiben is gondolkodni, bár nem egyáltalán nem vágom milyen effektek vannak még, csak gondoltam hozzászólok.

u.i.: olyan bannerről ne is álmodjon senki, ami mindenkinek magát a tökélyt fogja jelenteni :D
  • Breki33
    nem ez csak egy ötlet volt

ez csak egy gyors példa volt ez volt a legelső flash-em benyomorítva egy kisebb gif-be
    amúgy a Chelsea-s tényleg jó igazad van
  • Grove4
    Nem akarok kötöszködni, meg vitázni (és tudom, hogy nem a végleges változat), de mindenképpen animáltat akartok? Mert szerintem ez nem éppen jó ötlet, minek bele az a spirál és a csillagok, szvsz. túl van kicsit zsúfolva.

Nézd meg pl a Chelsea topicot, nállam az a favorit szépség témában.

Ez csak magánvélemény.
  • Breki33
    Persze a szöveg nem oda jönne csak most nem tudtam máshová rakni ez csak példa
  • Breki33
    Na valami ilyenre gondoltam, csak ki kéne venni pár dolgot a háttérből plusz a szöveget és akkor még szebbre meg lehet csinálni, csak most nincs Photoshop-om

• Breki33
    köszi
  • Grove4
    Tessék, feltöltöttem.
  • Breki33
    ajjaj itt most nincs fent Photoshop
  • Breki33
    www.multiupload.com ha lehet módosítani