Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
hulladékok vagyunk...,
teljes megújulás kell, ami nem lesz könnyû...

mert igazi drukker vagy és mindig bízol abban h jóra fordul minden😊 te is csak egy Magyar ember vagy...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nehéz lesz megszerezni a 4. helyet...😞 hátha sikerül már az is nagy szó lenne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
Fasz kivan. Szánalom a köbön. Teljesen x meccs, helyzetek nélkül és ezt is el tudjuk veszteni. Gratulálok Chimentinek, hogy ezt is sikerült bevédenie. Palermo és Sampdoria a 4. helyen, vicc ez az olasz bajnokság. Meg is érdemlik, ha elvesztik a 4. BL-induló helyet. A legnagyobb hülye mégis én vagyok, hogy egyáltalán leülök nézni a meccset a 6000000000. bénázás után is...

Amici di nessuno...

Fabio Capello
hát, ezt a szezont le is írtam a mai vereséggel...

Felipe Melo tavaly Fiorentínában játszott remekül így akartam írni😊

srácok teljesen mind1 h Zaccheroni vagy Ferrara nemcsak az edzõn múlik...mentális és fizikai problémák vannak a csapatnál ráadásul rengeteg játékos önmaga alatt teljesít mint pl Diego aki Isten volt Brémában, egy tavaly remekül játszó Felipe Melo, egy betonbiztos Chiellini évek óta hol van most?😞 Buffon örökké sérült...Sissoko se szerez annyi labdát itt valami nagy gáz van...pedig mennyire szerettem a Juvét most is szurkolok nekik, de ezt rossz nézni ahogyan szenvednek

WuFraZselic
most is hátul passzolgattok, és majdnem kaptatok belõle egy gólt. itt viszont egy pirospont chimentinek, bár ez a minimum

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Sajnos van benne igazság.

Kaplan
Botrányos, hogy a két szélsõ védõ (már ha most van ilyen) három perc mire felér támadásban. Ezenkívül állandó jelleggel Diego játszik sélsõt, Trez méltatlankodik végig, hogy nem kap labdát, DP elveszti és utána szabálytalankodik. Nincs kreativitás és a taktika is egy kalap szar.

chimentire ki sem térek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

WuFraZselic
az a durva hogy az utóbbi 1 hét eredményeit még ferraraval sem produkáltátok volna... zaccheroni még rosszabb

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Chimenti -.-

annnnnnyira éreztem....

Kaplan
Azt tudjátok, hogy már igazából ránk szórták a földet is..? Kb. így állunk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Köszönjük Chimenti!

Kaplan
Hát baszod, ilyen nincs..

limperatore
nice

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Jól fog jönni a szünet.

Kaplan
Cannavaro eddig ma tényleg csillagos ötös.

Fabio Capello
Cannavaro nagyon szeretné feledtetni a piros lapot úgy látom, mert nagyon odateszi magát eddig....

Fabio Capello
Az elsõ névnél lefordultam a székrõl sajnos... :/

forzajuve5
Chimenti-Zebina,Cannavaro,Legrottaglie,Grosso-Marchisio Claudio,Poulsen ,Sissoko-Diego-Del Piero,Iaquinta

Grove4
Na estére Forza!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
igen, és még annyival egészíteném ki hogy a Sport2 közvetíti.

#28567: jó lenne Sebat végre pályán látni, de erre 0% esélyt látok.

gercse
este lesz, ha jól tudom, 20:45

Fabio Capello
Hánykor lesz a meccs?

Majd összedobok amúgy sztem valami scoreboardot a banner alá, meccseredmény, következõ meccs, tabella, ilyesmik... Így pontosabban követhetõek a dolgok 😊

gercse
remélem Manninger tudja vállalni

gercse
😄, ez komoly

9csöves9
hirtelen mindenki hogy felépült😊

3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
26 Candreva
28 Diego
33 Legrottaglie
39 Marrone
40 Immobile
41 Pinsoglio

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
„Egyértelmûen ez a legnehezebb idényünk Lippi távozása óta, nem hittem volna, hogy ma este kieshetünk – mondta a Corriere dello Sportnak Del Piero. – Az összes játékosnak vállalnia kell a felelõsséget, nemcsak az edzõnek."

Zsolti9014
hát igen...nem véletlen az a 3 döntõ zsinórban

Hajrá Magyarország!

Trunks
<#eljen><#worship><#worship><#worship>

Ennél nagyobb csak az egy évvel késõbbi csapat volt. Ha valaha vkinek, akkor annak a '97-es Juvénak kellett volna (elõször) dupláznia a BL-ben. Azóta mindig szurkolok, hogy ne sikerüljön az éppen címvédõ csapatnak, mert bizony '97-ben messze az akkori Juventus volt a világ legjobbja. Csak hát ugye általában nem a legjobbak nyernek...

Amici di nessuno...

de csúnya vagy

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
még egy 3-4 meccsen biztos

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
meddig védi a kapunkat a csodálatos ûberkirály Chimenti?

Csak mert akkor úgy kalkulálok, hogy annyi bukott meccs...

9csöves9
nem kötelezõ,de ez a védelem így sérülésekkel amúgy is egy rakat fos volt,a drága kapusunkkal együtt.ráadásul az egész csapat fizikailag és mentálisan is a béka segge alatt van,szóval nem akkora nagy szenzáció ez

Oziris666
Azért tíz emberrel nem kötelezõ ám 3gólt kapni!
Azért sok csapot bizonyította már h 10emberrel simán lehet nyerni vagy x-elni akár...(Sõt itt még 1el ki is kaphattatok)
És ha vmilyen csapatnak akkor egy olasznak ezt mindenépp hoznia kéne...
Hétvégén se volt kiállítás és majdnem kikaptatok 3:0ról...
Nyáron nagy csodát kell véghezvinni h a Juve újra tündököljön!(sztem sajna ez nem mostanában lesz)

Ide vmi erõs kezû edzõ kell az a minimum...

más néven icemankimi, okoskodott itt már egyszer-kétszer, csak ez most új regje van, nem kell komolyan venni
Grove4
Te ki a fasz vagy?

gera elintézte a juvét<#hehe> ennek örülni kell!

9csöves9
a válogatottnak is kijárna már egy nagy égés.mondjuk minden idõk egyik leggyengébb csoportjából való kiesés elég ütõs lenne

forzajuve5
juventushungary egyik cikkénél találtam ezt a hozzászólást:

"Én szinte minden hétvégén kinn vagyok a Juve hazai meccsein!Igazából amikor nyer a csapat akkor is tudják sõt hangot is adnak a szúrkolók a nem tetszésüknek hogy nagy kínok között nyer csak a csapat ha nyer!Ebbõl nem tudom hogy mennyi jön át a tv-n keresztûl de sok olasz Juve szimpatizánsal beszéltem és õk is azt mondják hogy ez a Juventus ha nyer ha kikap szégyenteljes!Sem Diego-val sem Melo-val nincsenek kibékûlve ami meg Zacc-ot illeti gyûlölik az elsõ perctõl kezdeve miútán ide jött!Mindenki vagy Lippit vagy Capellot sírja vissza de még olyanok is vannak akik Ranierit.Na meg Nedvedet mert Õ volt valójában a csapat szíve!Õ határozta meg a csapat játékát Õ tûzelte vagy fogta vissza a társakat mikor éppen mire volt szükség!Teljes a tanácstalanság hogy kire vagy kikre lenne szüksége a Juventusnak hogy ez az állapot megváltozzon.A szurkolók egyik fele már teljesen elfordúlt a csapattól amit teljesen megértek mert 0 focit játszik a csapat függetlenûl az eredménytõl a másik fele meg felgyújtaná az egész kócerájt ha tehetné."

9csöves9
a meccs után megvárták az ultrák a csapatot és ezt üzenték az egész társaságnak amikor szálltak be a buszba :

"nem érdemlitek meg ezt a mezt,ti vagytok a Juventus szégyenei.a Juve mi vagyunk"

külön kapott még Melo,Cannavaro,Zebina,Secco és Blanc.sajnos ez itt már kevés...

Torinóban a székház elõtt is jókora tömeg gyûlt össze,hírt még nem találtam hogy mik történtek

forzajuve5
nekünk igazából már mindegy, de nem tudom mi lesz nyáron a válogatottal. szinte minden kulcsjátékos folyamatosan sérült.

9csöves9
a meccs alatt szidtam Zaccheronit mi a faszért nem állítja be Jakit.most kiderült,hogy ismét megsérült valamikor...

Grove4
Nem arról van szó,megedzett,de én alapvetõen optimista vagyok,nagyon bíztam abban,hogy 3-1 rõl azért nem basszák el a fiúk,de sikerült tévednem:S

Szóval,reménykedem egy szebb jõvben,igazából én is azt vallom,amit a #28540 hsz.ben forzajuve5 kollega.

9csöves9
nem igaz,hogy nem edzett még meg téged ez a szezon?!én már rég ellõttem a felbaszásaimat

lassan vége a szezonnak,élvezzük ki amit lehet,hátha látunk egy (tök értéktelen) inter verést,vagy pár szép Del Piero mozdulatot aztán ennyi.nyáron meg most már csak oda csap valaki arra a bizonyos asztalra

Grove4
ááá,engem ma úgy szétbaszott az ideg,hogy beleõrülök,még mindíg esz az egész,és attól félek,hogy szeretett csapatom középcsapattá fog sülyedni😞

acm689
azért ki gondolta volna év elején, hogy ide juttok. jöttek a nagy igazolások, Diego, Felipe Melo, aztán végül mégsem bajnokesélyes csapat. minket meg mindenki leírt, aztán ott vagyunk a 2. helyen. érdekes játék a foci! pedig nektek most szurkoltam is egy kicsit 😊