44078
-
#31698 Elküldtem a mailcímedre, csekkold! -
#31697 Jaaa, megtaláltam, megvan, szinte minden. -
#31696 alapképek sem? -
#31695 Sajnos az már nincs meg -
#31694 Ezek szerintem jobbak, de pl van régebbi Nedvedes kép is rajta
ha megvan az alap psd-ben megpróbálom flashesíteni. -
paly90 #31693 ez hülye..:D -
#31692 Én régebben tettem be pár banner-változatot, döntsétek el. -
#31691 -
#31690 Ennek volt előzménye is
" Mindenképp gólt akartam szerezni, és megmutatni nekik, mivel az egész mérkőzés alatt engem és az édesanyámat szidták."
És ez nemcsak erre a mérkőzésre vonatkozott
Az eset
-
#31689 én is csak néztem az összefoglaló végén, hogy mi a f.sz van vele..., teljesen felhergeli magát, és hiába ugrált mindenki a nyakába, hogy ne foglalkozzon csak a góljával meg a győzelemmel(a meccs végén), ő csak a közönséggel meg minden mással volt elfoglalva,
nem igazán tudja kimutatni a csapat iránt az örömét -
#31688 nekem is nagyon bejövős -
#31687 Igen az szép munka, de nem hiszem hogy miénk lenne a legrondábban kinéző fórum. -
#31686 ó hagyjuk inkább,kár volt belekezdenem
pár hírmorzsa:
-Zamparini szerint az Inter az új Juve,mármint a játékvezetők támogatása szempontjából
-Marci a 100.meccsén lépett pályára tegnap,még 10x ennyit neki
-Jaki bocsánatot kért a gólja utáni mutogatás miatt.néha komolyan azt hiszem nincs agya ennek a csávónak -
#31685 Amúgy nekem a Milán topik bannere jön be az itteniek közül, elegáns, jól megoldották, de rajtam nem fog múlni, igazából a csapat érdekel, meg a közösség, a szépség már csak ráadás -
#31684 1600*1200-as
és lehet még nagyobb méret is
szerintem meg másmilyen lenne elegánsabb :P -
#31683 Az biztos, hogy amíg nyerünk marad.
Reméljük legalább egy évig :)
-
#31682 ez egyáltalán nincs így
az előző bannert kiis csinálta? :)
a most bent lévőt se én készítettem Konamisban se az én bannerem van.
Szerintem egyáltalán nem néz ki rondán előző bannerrel sem nézett
és nem hiszem, hogy az általad berakottal olyan szép lenne.
Ami jó bekerül, de a tiéd szerintem nem jó
ha ez faszság legyen. -
#31681 Azért majd ha leszünk itt többen és megvitatjuk (szavazzuk), hogy melyik jobb, nem hiszem, hogy probléma adódik...remélem
-
#31680 ez inkább bannernak lenne jó átméretezve.háttérben szerintem nagyon hülyén néz ki ha ismétlődik
sima egyszerű,sötét háttér lenne a legelegánsabb -
#31679 Na, ez egy fasza kezdet, vagy példa,
az ilyen, és ehhez hasonló képek jobban tetszenek, mint a mostani bannerben lévő, az már kicsit átesett a ló másik oldalára
Egyébként felőlem is maradhat,(nekem is vannak ilyen babona szerű dolgaim) amíg nyerünk, 23-án Palermo ellen odahaza 20:45 Digisport, nem lesz könnyű, de meríteni kell a mostani sikerből -
#31678 semmi probléma nincs azzal,hogy nem tetszik,nem ezt mondtam.köbö negyed óra alatt dobtam össze egy alapnak,hogy mit hol hogyan képzelek el,amihez vártam ötleteket innen.és az meg hogy erőltetném az barokkos túlzás:)
a probléma azzal van,és azt tartom faszságnak,hogy amit nem te találsz ki,nem te csinálod,nem te találtad máshol az nem jó és nem is fog bekerülni.ez így van,mindketten tudjuk,azért egy ideje már pötyögünk itt.és egy jó ideje ez az egyik legrondábban kinéző topik...
mindegy,nem lényeg -
#31677 Háttérként ilyesmit képzelnék el illetve ilyen tetszik, de a babona miatt most nem cserélem, mondjuk kész sincs csak példa
-
#31676 Ha nem érzem azt hogy jobb mint a mostani és csak te erőlteted akkor nem.
Egyébként babona amióta az új banner + háttér bent van csak nyertünk úgyhogy míg nyerünk biztos marad.
Ha ez faszság legyen, de amit készítettél egyenlőre nagyon nem tetszik. -
#31675 A lényeg, hogy aki képes valamit alkotni, az tegye be, kiröhögés meg lehúzás veszélye nem fenyeget senkit, ez nem az a topik, ha már csinálsz valamit, már többet tettél az egész érdekében, mint sokan mások, én is csinálnék, ha lenne lövésem hozzá, de inkább hanyagolom, mert azt sem tudnám mivel kezdjem
SZóval hajrá! -
#31674 vonatkoztassunk el a mostani képtől,ha rajtad kívűl mindenkinek tetszene akkor se tennéd be?mondjuk erre mindketten tudjuk a választ,csak hát azért érzed hogy ez elég faszság:)
na mindegy,nézegessük Blasi meg Zebina képét,úgyis a szívűnkbe zárták magukat:D -
#31673 Azért csodát ne várj első Flashes bannerom lesz ha lesz merszem megmutatni. -
#31672 hát olyat ami egyáltalán nem tetszik nem fogok berakni -
#31671 flashes lenne a legjobb,de ez tudod,hogy nem úgy megy,hogy azt teszed be amit te szeretnél:) legalább is jobb helyeken nem
mjad még nyomok pár verziót,hátha -
#31670 meg valamivel még fel lehetne dobni
#31669: remélem lesz időd, mert egy flashesből bőven többet ki lehet hozni -
#31669 Nekem őszintén szólva nem nagyon
esetleg, ha fehér lenne a baloldali háttér és színesek a játékosok.
Bannert csak akkor cserélek, ha nagyon jó lesz, ha lesz időm akkor szeretnék egy flashest. -
#31668 Na ez frankó,
a mostanival tényleg annyi baj van, hogy kicsit zsúfolt, összevisszaság van rajta,
ez szép, letisztult, esetleg más betűtípusokat még ki lehetne próbálni, nekem bejön -
#31667 nem tudom más hogy van vele,de én nem szeretném itt Blasi,Zebina,Thuram,Emerson,Olivera képét nézegetni,meg alapból is ne a múlton legyen már a hangsúly itt a dizájnban.jó lenne ha fekete-fehér lenne az uralkodó szín,és sokkal jobban mutat egy egyszerű sötét,letisztult háttér is.a dzsábulánit már nem is mondom
összedobtam egy bannert,mondjátok ha tetszik,vagy ha nem és van valami ötletetek
-
#31666 az biztos, nagyon csúnya ez így, sötétebb fehér a háttere mint a mez...pfejjj -
#31665 most esett le,hogy már a vendégen is a betclic van.jobban mutat nélküle...
-
#31664 nem,sajnos minden egyes BL és EL meccs ér pontokat,épp ezért érte utol BuLi a Serie A-t,mert az olaszok telibeszarják az EL-t -
#31663 Trez betalált tiziből a Valencia ellen, sajnos már csak szépítő gól volt -
#31662 ahhoz hogy a serie a bukja a 4. helyet, a németeknek előrébb kell végezniük a bl-ben nem? -
#31661 mondjuk eszerint 3 -
#31660 ja télleg nincs, csak ugyanabban a wiki szócikkben van és rossz részt olvastam:D -
#31659 Sorry, idén még tényleg 4-en indulhatnak, jövőre viszont szinte tutira bukjuk a 4. helyet. #31654: VB-nek rohadtul semmi köze nincs ehhez.
A gólok pedig nagyon szépek voltak, Quagliarella különösen szépet sarkazott.