Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amici di nessuno...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
chimentire ki sem térek.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
#28567: jó lenne Sebat végre pályán látni, de erre 0% esélyt látok.
Majd összedobok amúgy sztem valami scoreboardot a banner alá, meccseredmény, következõ meccs, tabella, ilyesmik... Így pontosabban követhetõek a dolgok 😊
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
26 Candreva
28 Diego
33 Legrottaglie
39 Marrone
40 Immobile
41 Pinsoglio
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ennél nagyobb csak az egy évvel késõbbi csapat volt. Ha valaha vkinek, akkor annak a '97-es Juvénak kellett volna (elõször) dupláznia a BL-ben. Azóta mindig szurkolok, hogy ne sikerüljön az éppen címvédõ csapatnak, mert bizony '97-ben messze az akkori Juventus volt a világ legjobbja. Csak hát ugye általában nem a legjobbak nyernek...
Amici di nessuno...
Hajrá Magyarország!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Csak mert akkor úgy kalkulálok, hogy annyi bukott meccs...
Azért sok csapot bizonyította már h 10emberrel simán lehet nyerni vagy x-elni akár...(Sõt itt még 1el ki is kaphattatok)
És ha vmilyen csapatnak akkor egy olasznak ezt mindenépp hoznia kéne...
Hétvégén se volt kiállítás és majdnem kikaptatok 3:0ról...
Nyáron nagy csodát kell véghezvinni h a Juve újra tündököljön!(sztem sajna ez nem mostanában lesz)
Ide vmi erõs kezû edzõ kell az a minimum...
"Én szinte minden hétvégén kinn vagyok a Juve hazai meccsein!Igazából amikor nyer a csapat akkor is tudják sõt hangot is adnak a szúrkolók a nem tetszésüknek hogy nagy kínok között nyer csak a csapat ha nyer!Ebbõl nem tudom hogy mennyi jön át a tv-n keresztûl de sok olasz Juve szimpatizánsal beszéltem és õk is azt mondják hogy ez a Juventus ha nyer ha kikap szégyenteljes!Sem Diego-val sem Melo-val nincsenek kibékûlve ami meg Zacc-ot illeti gyûlölik az elsõ perctõl kezdeve miútán ide jött!Mindenki vagy Lippit vagy Capellot sírja vissza de még olyanok is vannak akik Ranierit.Na meg Nedvedet mert Õ volt valójában a csapat szíve!Õ határozta meg a csapat játékát Õ tûzelte vagy fogta vissza a társakat mikor éppen mire volt szükség!Teljes a tanácstalanság hogy kire vagy kikre lenne szüksége a Juventusnak hogy ez az állapot megváltozzon.A szurkolók egyik fele már teljesen elfordúlt a csapattól amit teljesen megértek mert 0 focit játszik a csapat függetlenûl az eredménytõl a másik fele meg felgyújtaná az egész kócerájt ha tehetné."
"nem érdemlitek meg ezt a mezt,ti vagytok a Juventus szégyenei.a Juve mi vagyunk"
külön kapott még Melo,Cannavaro,Zebina,Secco és Blanc.sajnos ez itt már kevés...
Torinóban a székház elõtt is jókora tömeg gyûlt össze,hírt még nem találtam hogy mik történtek
Szóval,reménykedem egy szebb jõvben,igazából én is azt vallom,amit a #28540 hsz.ben forzajuve5 kollega.
lassan vége a szezonnak,élvezzük ki amit lehet,hátha látunk egy (tök értéktelen) inter verést,vagy pár szép Del Piero mozdulatot aztán ennyi.nyáron meg most már csak oda csap valaki arra a bizonyos asztalra