44078

ibogldrc.jpg

• Csacsi
    valakinek működő link?
  • forzajuve5
    hát ez így érdekes lenne/lesz. megint olyan csapat megy ki amelyik nincs összeszokva.
    egyszer csak sikerül majd találni egy stabil összeállítást :)
  • banok
    Juventus-Cagliari streamek
  • 9csöves9
    a sky szerint így állunk fel: Storari-Grygera,Chiello,Bonucci,Rinaudo,-Pepe,Melo,Aqua,Milos-Ama,Q

pont akartam említeni,hogy ki kéne próbálni Rinaudot(mondjuk én középre gondoltam)

más: Trezegól 11-esből ismét betalált,Diego 2 gólpasszt adott,Seba pedig kb 4 hétre kidőlt.egyébként Seba előző meccsét Prandelli a helyszínen nézte végig
  • JUVEfun
    Egy kapus a csapat alapja , azt nem lehet rotálni , arra kell építeni ! Szerintem meg nem rossz kapus csak az a baj , hogy Buffon a mérce , hozzá képest meg mindenki rosszabb
  • 9csöves9
    nekem sincs semmi bajom vele,de ha van 2 kb azonos képességű kapusunk akkor rotálni kellene szerintem.bár az látszik,hogy Delneri alapból nem a rotáció híve...
  • Breki33
    ezért írtam a talánt

de eddig mindenki egyöntetűen dicsérte itt is
  • Csacsi
    Szerintem az első gólban nem volt benne. Az első lövést megfogta, a másodikról nem tehetett. A védőknek kellett volna előbb kapcsolniuk.
  • gercse
    Én meg pont akartam Storarit, mert úgy gondoltam sokkal megbízhatóbb, és bravúrkapus, de eddig nem ezt látom tőle, Manninger meg állandó teljesítményt tud hozni, mindegy, nehéz értékelni a kapusokat, főleg objektíven
  • Breki33
    Az első és azt hiszem a harmadik gólban talán benne volt, de azért túlzásnak érzem, hogy nem kell nekünk, eddig mindenki csak dicsérte őt :)

Mondom ezt úgy hogy nyár elején én is azt mondtam minek kapust venni legyen Manninger az első számú kapus.
  • Zsolti9014
    nem láttam az előző meccset, de valami gond volt Storarival?

Mellesleg nekem a Delle Alpi a legszebb stadion volt anno, szeretném ismét régi pompájában látni. :)
  • gercse
    én is őt raknám be, lehet nem kellett volna Storari nekünk
  • 9csöves9
    Motta, Chiellini, Felipe Melo, Sissoko, Marchisio, Iaquinta, Del Piero, Amauri, Manninger, Aquilani, Quagliarella, Bonucci, Lanzafame, Grygera, Pepe, Martinez, Rinaudo, Krasic, Storari, Costantino, Legrottaglie

védjen Manninger...
  • Breki33
    Nekem se tetszenek pár éve nagyon jó labdák voltak azóta évről évre rondábbak lesznek, most nem a szinekre értve.
  • Trunks
    Mondjuk ezek a rózsaszín lasztik elég undorítóan néznek ki...
  • Trunks
    Akit amúgy érdekel, egy kis érdekesség a Delle Alpiról. Mintha Magyarországon építették volna, annyira el lett szúrva. A legfontosabb azonban: "The Stadio Delle Alpi will not be remembered for it's atmosphere, but for the trophies conquered there, great games and the great players who played there (Baggio, Del Piero, Zidane)."

Elvileg jövő szezonra már kész lesz az új stadion. Kíváncsian várom.
  • Breki33
    Hát a kisképekhez nem megy, de majd vhogy megoldjuk

lehet ilyesmi lesz alul

• JUVEfun
    Amíg nyerünk ez marad (banner) Jó lett Grat...
  • Breki33
    Voltak durvább képek is azokat nemis raktam be eztis direkt csak linkeltem

Az igazi képe

• Trunks
    Majdnem elsírtam magam, szomorú így látni.
  • Csacsi
    Angliában
  • Grove4
    Az olaszok több mint fele elkötelezett labdarúgó-szurkolónak vallja magát, és emelkedett az ultrák száma – derült ki az itáliai futball világában végzett felmérésből. A Juventus népszerűsége a legnagyobb, s a legtöbben az Internazionalét utálják.

A labdarúgás egyre népszerűbb Itáliában. Az olaszok 52.2 százaléka szorít egy konkrét csapatért, s annak mérkőzéseit rendszeresen követi. A közvélemény-kutató Demos és a La Repubblica napilap felmérése azt mutatja, hogy a foci iránti szenvedély 2005 óta tíz százalékponttal nőtt. A sportág szeretete (a megkérdezettek az amore kifejezést használták) az olasz társadalom minden rétegét áthatja, kor, nem, politikai meggyőződés és pozíció közötti különbségek nélkül. Itália az az ország, ahol a gyerekektől a nagymamákig, a buszvezetőtől a politikusig és a bíborosig mindenki szurkol.

A kutatás azt is kimutatta, hogy az utóbbi öt évben emelkedett a magukat „militáns" szurkolóknak nevező ultrák aránya. Válaszaikban a labdarúgás iránti szenvedélyük fokát az adható legmagasabb 9-10 ponttal értékelték. 2005-ben az ultrák aránya 15 százalék volt, jelenleg meghaladja a 22 százalékot. Nem számít újdonságnak, hogy tíz nőből négy vallja magát tifosónak. Az ultrákhoz azonban kevés nő csatlakozik.

A futball iránti rajongás erősödéséhez a felmérés szerint a politikában, a szakszervezetekben és az egyházban való csalódás vezetett. A szurkolók között fokozatosan emelkedik a munkanélküliek száma, akik így keresik önmegvalósításukat és a máshol elvesztett társadalmi elismertséget. A klub számukra viszonyítási pont: ha csapatuk győz, ők is sikeresnek érzik magukat.

Ez magyarázza a továbbra is a kedvenc csapat címét birtokló Juventus első helyezését a népszerűségi rangsorban. A szurkolók 29 százaléka Juventus-drukkernek mondja magát. A torinói együttes ezt az elnyert trófeák számának köszönheti, de annak is, hogy a Juvét még ma is a (dél-olasz) északra vándorlók, a vidékiek csapatának tekintik. Az igazi torinóiak ugyanis a Torónak (Torino) szurkolnak. A Juventus támogatottságát a 2006-os bundabotrány, a Serie B, valamint az azóta sem túl fényes szereplés sem csökkentette (öt évvel ezelőtthöz képest négy százalékpontot sem veszített). A második kedvenc – jelentős hátránnyal – az Inter (17%), majd a a Milan (14%), a Napoli (9.2%) és a Roma (7.4%) következik a sorban.

A mai szurkolók azonban nem járnak ki a stadionba. Az előfizetéses sportcsatornákon nézik a meccseket a nappali díványán, a sarki presszóban vagy a csapatklubokban. A drukkerek 42.4 százalékának nemcsak saját kedvenc csapatuk, hanem ellenségük is van (2005-ben az arány 51 százalék volt). A leggyűlöltebb jelenleg az Inter (az öt évvel ezelőtti 6.4-ről 16.1 százalékra ugrott az iránta érzett utálat), amely átvette a Juventus helyét (utóbbi indexe az öt esztendővel ezelőtti 24.4 százalékról 13.4-re esett vissza).

Ami pedig a szurkolók politikai beállítottságát illeti, a felmérés azt mutatja, hogy a foci nem kis mértékben befolyásolja a szavazási preferenciákat. A miniszterelnök Silvio Berlusconi birtokolta Milan híveinek 40 százaléka a kormánypártra szavaz. A Milan ellen szurkolók fele az ellenzékkel szimpatizál. A Roma rajongóinak többsége balközép szavazónak vallja magát, a Lazio szurkolói jobbközépre hajlanak. Az Inter-drukkerek a bevándorlásellenes Északi Ligát választják, pedig egy szinte csakis idegenlégiósokra épülő csapatért szorítanak.
    (ADP portal)
  • limperatore
    hol lesz a meccs?
  • Csacsi
    Nah, hát az idén a bajnokságban még veretlen Chelseat (eddig 5 meccs 5 győzelem 21 rúgott 1 kapott góllal állt.) ma megverte a Manchester City.

Jó előjelek csütörtökre :(
  • Breki33
    Delle Alpi

klikk
  • Breki33
    A példa effektezve és kicsit belassítva megvágva

• Breki33
    Csak ha tudok jobbat flash-ban készíteni, vagy bárki más :)

Azon gondolkozom, hogy a mostani bal oldala effektek nélkül maradna
    jobb oldalra keresnék ilyen videót, elég egy jó minőségű youtube-s videó és pontos időpont ahol látható
    abból majd megcsinálom ilyenre aztán megpróbálom flash-ba

• Zsolti9014
    A háttér nekem is tetszik, a bannert meg úgyis azt írta Breki, hogy ideiglenes.
  • Trunks
    A banner nekem nem tetszik, de ízlések és pofonok. A háttér viszont iszonyat jó, köszi.

A meccset nem láttam, de a gólok megint elég viccesre sikerültek. A 11-es pedig nem is lehetett volna ennél egyértelműbb, ráadásul 0-1-nél... Storari pedig a gólokban eléggé benne volt, úgy érzem Buffon ezekből kettőt könnyedén hárított volna.

Ezért mondtam, hogy az Udinese elleni meccs után még kár volt örömtüzeket gyújtani, hogy mennyire jók vagyunk, mert sajnos nem vagyunk azok.
  • gercse
    na ez így már nagyon zsír, ötletes, szép
  • Count Adyn
    nagyon fasza lett itt minden vizuálisan:D
  • 9csöves9
    a háttér kurvajó
  • Breki33
    A háttérkép kép méretben

Majd ki akarom próbálni melyik mutat jobban különböző felbontásokban

A banner is ideiglenes flasht szeretnék készíteni
    jó alapképek továbbra is jöhetnek, köszi.

• limperatore
    Lippi készen áll a visszatérésre

Három hónappal azt követően, hogy felállt az olasz válogatott kispadjáról, a világbajnok mester Marcello Lippi úgy érzi, készen áll a visszatérésre.

"Jót tett nekem ez a kis pihenő" - kezdte a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatát a 62 esztendős mester, majd hozzátette: "Ha kapok egy olyan ajánlatot, amely megfelelő a számomra, akkor vissza fogok térni az edzősködéshez."
  • Zsolti9014
    nem láttam én sem a meccset, digi nincs, este meg már nem volt időm/energiám géphez jönni. szomorú vagyok kicsit, az Udinese ellen úgy éreztem elindult valami. Mindenesetre én szurkolok a csapatunknak továbbra is nagyon. Ez nem fog változni soha.
  • forzajuve5
    most nem tudom nézni a meccseket (off: angliába tettem át a székhelyem munka miatt, és mindig esti műszakban vagyok...), de valahogy éreztem, hogy ez fog történni az előző meccs után.
    érdekes év elé nézünk ismét
  • laci72
    Azért a -3-as gol átlagot tartják a srácok!!!! Nagyon nem jól van ez igy! Remélem nem lesz csúfosabb,mint a tavalyi év!?
  • IXEMGabeo
    otthon 3-ra kikapni egy Palermotol hova süllyedett egykori kedvenc csapatom?:( márcsak Del Piero éltet itt...
  • 9csöves9
    :DD
  • limperatore
    legalább a bannert letudjátok már cserélni :D