Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
#28740--> Ez mind oda vezethetõ vissza,hogy kik ülnek fent,fõleg Blanc bassza a csõrömet,remélem nyáron nagytakarítás lesz a csapatban és a vezetõségben egyaránt.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
egy ilyen szintû klub,ilyen anyagi lehetõségekkel mi a picsáért nem tudja megcsinálni ezt?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
valószínûleg beigazolódik az amit többen pedzegettek,nem elsõsorban az õ hibája volt a tavalyi idõszakos mélyrepülés hanem néhány játékosé.aztán lehet csak rómaiként nagyobb fokon ég az edzéseken/öltözõben/meccsek alatt
amiben bízhatunk hogy dolgozok a meccs alatt így sanszos hogy nem látom a meccset😄 bár már ez sem megbízható,múltkor a Fulham ellen 1-1nél jöttem melóba és kaptunk rögtön 3-t
GRAT neki. <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Azért ezt jó volt nézni <#beka3>#beka3>
valahogy így:
Manninger-Zebina,Cannavaro,Legrottaglie,Grosso-Felipe Melo,Sissoko-Giovinco,Diego,Candreva-Trezeguet
ma az Atalanta ellen a Sud és a Nord is teljesen üres lesz és az ultrák próbálják rávenni a mérsékeltebb szurkolókat is hogy ne menjenek ki a meccsre
továbbra is tartom,hogy nem nyerünk ma,pláne hogy nem lesz Chiello
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
15 Zebina
17 Trezeguet
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
26 Candreva
27 Paolucci
28 Diego
33 Legrottaglie
39 Marrone
41 Pinsoglio
44 Piccolo
46 Alcibiade
(G)io vinco
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ez az én véleményem.
Hajrá Magyarország!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Régen mondtam is Blanc-nak: ha a dolgok rosszra fordulnak, szenvedni fogtok, és senki nem fog megvédeni."
"Úgy ismerem az Agnelli családot, hogy megvárják a szezon végét, és akkor kezdõdhetnek el a változások a csapatnál."
"Néha beszélek Marco Tardellivel, de nem a Juvéról. Azonban úgy gondolom, hogy Marco Brióval és Gentilével - azokkal a játékosokkal, akikkel történelmet írt a klubnál - szeretne visszatérni."
"A Juventus megszabadult azon vezetõktõl, akik a Calciopoli elõtt irányították a csapatot; aki azonban elfelejti a múltját, annak nincs jövõje!"- zárta mondandóját a francia
utolsó bekezdésben vajon mire utalt? mert én ebbõl kb azt veszem ki hogy vissza kellene hozni a régi vezetõséget
Grygera - Alex cserénél tv kikapcs😄
jobb is mert ha láttam volna a 2 napoli gólt valamit szétvertem volna
az ilyen fogadalmam egy meccsig tartott.
igaz tegnap nem néztem végig, Alex-Grygera csere után kikapcsoltam.
Kell a vérfrissítés, meg kell a pénz is, de ezt akkor oldják meg úgy, hogy eladjuk pl. Melót, Amaurit, Zebinát, Grygerát, Poulsent, stb...
Viszont szerintem Candreva maradhatna.
Edzõt meg mielõbb kell találni, hogy õ alakíthassa ki a keretet jövõre, és fel is tudja készíteni a fiúkat rendesen.
Azt meg nekem ne mondja senki, hogy a 63 sérülés az normális még akár ilyen terhelés mellett is... Még ha mindenki megsérül kétszer, akkor is 50 alatt kellene lenni...
És teljesen komolyan: szánalmas az s, hogy nincs szélsõjátékunk. Védõk közül Grosso felér néha, Zebina meg se próbálja, Grygera meg ha felfut, nem ér vissza, vagy csinál valami borzalmat. Középpályán Camo vagy nem játszik, vagy lemegy nála a roló. Balon szinte senki, noha Giovinco ott lenne, amikor épp nem sérült. (itt jegyezném meg, viccen kívül: Dzsudzsák Balázs).
Amire szükségünk van: középre legalább 1 védõ, jobbra kettõ. Középpályára szélsõk, meg legalább egy csatár szerintem.
Trezeguet-vel kapcsolatban egyre gyakrabban olvasni a távozásról, Amauri nem kell, Alex meg Jaki mellé kellene még valaki. Szerintem G. Rossi vagy Pazzini nem lenne rossz.
Középpályára nincs ötletem túl sok, Dzsudzsákot említettem.
Jobbhátvédet se tudnék hirtelen - Balzaretti mindkét oldalon bevethetõ, de minek adtuk el...
Criscitót viszont vissza kellene szerezni valahogy.
Kjaer a Palermóból jó lenne.
De az durva, hogy a múltkor olyan kezdõvel mentünk ki, hogy középpályán Marchisio, Sissoko, Poulsen, meg Diego. 4 belsõ kp.
Jövõre egy ilyen:
Buffon - Grosso, Chiellini, ???, ??? - ???, Marchisio, Sissoko, Diego - Del Piero, Iaquinta.
Az a baj, hogy sok játékost sem túl nyerõ egyszerre igazolni, mert õket öszecsiszolni...
Bár amíg ezek az idióták ülnek a vezetõ pozíciókban, inkább nem is álmodozom. Én a médiában megjelent nyilatkozatok alapján Bettegában is kezdek csalódni.
Hajrá Magyarország!
Nem ehhez vagyunk szokva mi juve szurkolók. Ha meg Buffont is eladjuk akkor eláshatjuk magunkat
Kitartás, lassan vége a rémálomnak, még vagy 8 meccs.
Sempre JUVE!
Hajrá Magyarország!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
szerintem velünk meg játszotok egy szoros 2-1et
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Juventus-Atalanta 1-1
Udinese-Juventus 2-0
Juventus-Cagliari 2-2
Inter-Juventus 4-0
Juventus-Bari 1-0
Catania-Juventus 1-1
Juventus-Parma 1-0
Milan-Juventus 2-1
talán ezzel közelebb kerülünk egy forradalomhoz
ELhagyni tutira nem fogom a Juventust, örök választás volt annak idején, de ami most megy..., vérfrissítés kell
Amici di nessuno...
És azért az mindent elmond a jelenlegi helyzetrõl, ha Del Piero szándékosan lekönyököl valakit. Ilyet szerintem az életében nem csinált még.