44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    Delneri tud fejeket vágni:D
  • Breki33
    Ez kimaradt :P

• 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9

• Breki33
    nekem nem sűrgős
  • Grove4
    Segítek egy óra múlva, mert filmezek.
  • Breki33
    Franko egyszerűbb mint gondoltam
    pl egyik albumom RSS Feedként

http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/108600998892040722800/albumid/5517509003005350593?alt=rss&kind=photo&hl=hu

Akkor csak annyi kell, hogy valaki kiválogassa a képeket feltöltse pl a multiupload.com-ra aztán onnan már megcsinálom.

Vagy ha tud Piassa-ra feltölteni azis jó
  • Breki33
    Vagy lesz ilyen mindig frissítve

• Breki33
    Hátha vállalja valaki hogy megcsinálja hozzá a Pisassa RSS Feed összeszedi és feltölti a képeketet szívesen megmutatom neki, hogy kell aztán használni.

• Grove4
    Nagyon jó így. Ötlet, hogy ne kelljen állandóan frissíteni, felrakhatnánk pl. őket : Buffon-Chiellini-Bonucci-Legro-Pepe-Melo-Marchisio-Krasic-Ale-Q-Amauri
  • Breki33
    pedig elég nagy, én már vártam mikor kritizálja valaki :P

egyébként össze tudom nyomni kisebbre is, de akkor nem szép
  • Lacee86
    Basszus, most vettem csak észre ezeket a fényképeket! Hát összef*som magam ettől a megoldástól, nagyon zsír! :D
  • Breki33
    talán azért mert Flickr vagy Picasa RSS feed kellene hozzá
    és nincs kedvem és időm most napokat szórakozni saját létrehozásával képeket feltölteni, hogy
    aztán vki kijelentse, hogy neki egyáltalán nem tetszik :-)
  • szucsy89
    de zsír ez a fényképes megoldás:D

de miért a milan elleni meccsről van? legutóbbi meccs képeivel kéne...vagy béta verzió?:D
  • Grove4
    Amauri jobb bokaficam sérülést szenvedett. A brazil támadót ma alaposabban is kivizsgálják, hogy kiderüljön mennyit kell kihagynia.
  • Csörcsike
    Én nagyon örülök annak, hogy végre megvan a méltó utódja Nedvednek. Remélem, hogy ez a meccs egy új lendületet ad a csapatnak.
  • Grove4
    Hol találok nagy felbontású képeket a meccsről?
  • Grove4
    Krasic előtt le a kalappal, én pont azon gondolkoztam meccs előtt, hogy most mesterháramst rúghat. kétség kívűl ő az új Pavel

Ettől a győzelemtől azért nem kell még lefosni a bokánkat, mert a védelem egy katasztrófa, ott javulni kell! Kicsit olyan a taktikánk, hogy lőjünk többet, mint amennyit kapunk.

Amúgy csak én láttam úgy, hogy Bonucci gólja nem is az ő gólja volt, hanem öngól?
  • MrJampec
    Egyetértek, sőt, ha így folytatja, még jobbá is válhat, mint Nedved. Ez a mesterhármas remélem felspannolja még jobban a srácot, és még motiváltabb lesz. Én szurkolok neki! :)
  • limperatore
    ha van egy kis esze beniteznek santont teszi oda, vagy zanettit ha játszhat végre :D
  • WuFraZselic
    hát ti tényleg csak más csapatokban reménykedhettek :D
  • szucsy89
    remélem intert megcsapjátok :p
  • Breki33
  • Lacee86
    Részletkérdés. xD
  • 9csöves9
    na ez nagyon kellett.Krasic kibaszott jó,ha nem lőtt volna 3-t akkor is ez lenne a véleményem.mondjuk nem kicsit fostam a végén,hogy kap még egy sárgát és kihagyja a derbit.Delneri helyében lehoztam volna.pont ez a poszt ahol nagyon meg lehetne fogni őket,pláne ha marad Chivu balhátvédben.bója szerepet játszana az egész meccsen:)

Delneritől nagyon szimpi volt,hogy a meccs végén nem engedte a srácokat az öltözőbe,hanem odaküldte őket az ultrákhoz.Melo ugrált is a chi non salta nerazzurro-ra:D
  • limperatore
    de kapta is a legtöbbet :D
  • Lacee86
    Hát ez a győzelem tényleg nagyon kellett. Azért azt jó látni, h eddig a Juve szerezte a legtöbb gólt a bajnokságban.
  • cassoneitaly
    Úgy kellett a győzelem, mint egy falat kenyér. De lényeg, hogy megvan! Csak próbáljunk valamit ott hátul helyrehozni, és törjünk előre!
    Egyébként csak én gondolom, hogy KRASIC az új NEDVED?

(A baloldali kép a mai meccsről származik... (Nemzetisport.hu) Basszus nem csak kinézetre tiszta Nedved a srác... )

FORZA JUVE!
  • eddie
    Azért a védelem megint megmutatja mit tud.
  • eddie
    Ha egyszer Krasic beindul:)
  • Breki33
    Mesterhármas igaz nem klasszikus :)
  • Breki33
    akkor ki rúgná a harmadik gólt? P
  • Curesz
    most lőtt gólt :) bár eddig én is ezt mondtam :D
  • Grove4
    Bonucci helyett kezdhetett volna Legro szvsz.
  • Fabio Capello
    Kapcsolódó: Trezegól duplázott...
  • Curesz
    jo a védelem kezdődik...
  • limperatore
    azért martinez se kutya :D
  • nono84
    Krasic jó vétel
  • Curesz
    1:0 :)