Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VéLacc
Del Piero a sírás és nevetés közt

(G)io vinco

limperatore
ott van Diego 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
még csütörtökrõl.3 világbajnok,kb 500 gól és ezt kellett megérniük...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
Pastore tényleg nagyon jól nyomja!Miccolival nagyon megértik egymást.

#28740--> Ez mind oda vezethetõ vissza,hogy kik ülnek fent,fõleg Blanc bassza a csõrömet,remélem nyáron nagytakarítás lesz a csapatban és a vezetõségben egyaránt.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
na igen.amúgy ez még ami kibaszottul bassza a csõrömet.Palermoknál Udineseknél stb. elképesztõ hogy mennyivel jobbak játékosmegfigyelésben,tehetségek felkutatásában.miért tud minden csapat elõhúzni valami dél-amerikai vagy akármilyen tehetséget akibõl aztán vagy kurva nagy hasznot húz,vagy viszi a hátán a csapatot(pl Hamsik)

egy ilyen szintû klub,ilyen anyagi lehetõségekkel mi a picsáért nem tudja megcsinálni ezt?

Forza Italia
palermotol a Pastore gyereket el kéne hozni. Van a csávóba fantázia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
azt is megjegyezném még halkan, hogy Deschamps megnyerte a Marseille csapatával a Ligakupát, míg Miccoli gurított egy hármast a Bolognának. Jobban meg kellene becsülni az értékeinket.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
csak a Románál -X pontról indult,sokkal kevesebb pénzbõl és egy sokkal erõsebb Inter nyakán van,amit mi nem mondhattunk el akkor

Grove4
Vagy,lehet ez a Rómánál az az egy szezon,ami nálunk a feljutás utáni volt.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
én is gondolkodtam, hogy valahova be kellene tenni Alexet, de mivel nem szeretném Seba távozását így inkább most felé húzott a szívem. Plusz ami még mellette szól hogy szerintem azt az oldalt õ tudja legjobban bejátszani az egész csapatból, és még jó beadásokra is képes

9csöves9
nem akartam megnézni a meccset de valahogy leragadtam rajta,teljesen jó volt.bár megint az elsõ félidõje volt jó,utána ráültette a csapatát az eredményre mint nálunk

valószínûleg beigazolódik az amit többen pedzegettek,nem elsõsorban az õ hibája volt a tavalyi idõszakos mélyrepülés hanem néhány játékosé.aztán lehet csak rómaiként nagyobb fokon ég az edzéseken/öltözõben/meccsek alatt

9csöves9
néhány újság ezt jósolja persze Seba nélkül Del Pieroval.szegénynek szerintem távoznia kéne...ami engem aggaszt hogy ez ellen a ZebinaCannaLegroGrosso négyes ellen még 11 betanított hernyó is lõne gólt

amiben bízhatunk hogy dolgozok a meccs alatt így sanszos hogy nem látom a meccset😄 bár már ez sem megbízható,múltkor a Fulham ellen 1-1nél jöttem melóba és kaptunk rögtön 3-t

Breki33
Na Ranieri tegnap megmutatta, hogy kell intert verni.<#nyes>

GRAT neki. <#eljen><#worship>

Azért ezt jó volt nézni <#beka3>

Grove4
Nem rossz felállás, én már régebb óta azt gondolom,hogy az volt a nyerõ felállás,amit Ferrara 1-2 mecccsen meghúzott,hogy egycsatárosjáték,és több kreatív támogató mögöttük.Tulajdonképpen,amit te írtál.

forzajuve5
simán kiküldeném õket 4-2-3-1 felállásban 😊
valahogy így:

Manninger-Zebina,Cannavaro,Legrottaglie,Grosso-Felipe Melo,Sissoko-Giovinco,Diego,Candreva-Trezeguet

gercse
hm... nem bánnám ha jönne, bár õt pedzegetik a vb után a válogatott élére is, nem?

9csöves9
Prandelli leült beszélni Della Valleval a lilák elnökével a jövõjérõl és úgy jött le neki mintha nem akarná minden áron megtartani õt,sõt...

9csöves9
Platini itt pont Moggiékra gondol.õk elfelejtették a csapat múltját és nagyságát azzal hogy szarházi csaló módon viselkedtek és mindenhol keresték a kiskaput.attól nem tartok hogy visszatérne,remélem elöbb adja be a kulcsot...

ma az Atalanta ellen a Sud és a Nord is teljesen üres lesz és az ultrák próbálják rávenni a mérsékeltebb szurkolókat is hogy ne menjenek ki a meccsre

továbbra is tartom,hogy nem nyerünk ma,pláne hogy nem lesz Chiello

4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
15 Zebina
17 Trezeguet
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
26 Candreva
27 Paolucci
28 Diego
33 Legrottaglie
39 Marrone
41 Pinsoglio
44 Piccolo
46 Alcibiade

VéLacc
jah, nekem az a fura, hogy általában aki sáros valamiben (pláne olyan mértékû dologban amivel vádolják) az lapít mint.... nehogy még nagyobb bajba legyen és nem pedig azon van folyamatosan hogy a középpontban legyen. persze lehet én vagyok túl egyszerû 😄

(G)io vinco

Csacsi
Még mindig amondó vagyok, ha Moggi olyan sáros lett volna, nem ilyen rövid idõre tiltják el,és börtönbe csücsülne. Érdekes, hogy a vádak ellene soha nem voltak teljeskörûen bizonyítottak.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
Nekem akkor se kell Moggi. Igaz, a jelenlegi világtalanokat el kell küldeni, de más csapatok Moggi nélkül is tudnak igazolni, meg csapatot csinálni, ergo van rajta kívül is hozzáértõ.
Ez az én véleményem.

Hajrá Magyarország!

Breki33
hát teljesen egyértelmû kinek az érdeke volt, máshogy nem nyert volna semmit
Mor3llo
Egy szóval nem mondtam, hogy aki nem bukott bele, az hófehér lenne, sõt. Egy Morattiról elképzelni nem tudom, hogy ne lenne saras😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Breki33
itt az a paradoxon, hogy õ csaló aki meg nem bukott le az hófehér
Mor3llo
Akkor ezek szerint csak nekem tûnik kissé paradoxonnak a dolog. "No offense gyerekek"..pfff!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Breki33
Egyébként ez lesz ha Moggi visszajön és nyerjûk a mecseket jönnek az ilyen no offense gyerekek, hogy biztos megvette a mecset.
Breki33
mások meg a nem megbukott csalóiktól várják ugyanezt...
Forza Italia
a szurkolók "sztrájkja" (a vasárnapi, Atalanta elleni hazai mérkõzésen mind a két kanyar teljesen üres lesz, s az ultrák a többi nézõtõl is azt kérik, ne menjenek be a stadionba),

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Mor3llo
Azért van abban valami ironikus, hogy egy megbukott csalótól várjátok a csodát...no offense😊

Csacsi
Legalábbis Moggit mindenféleképp 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
részletek Platini nyilatkozatból:

"Régen mondtam is Blanc-nak: ha a dolgok rosszra fordulnak, szenvedni fogtok, és senki nem fog megvédeni."

"Úgy ismerem az Agnelli családot, hogy megvárják a szezon végét, és akkor kezdõdhetnek el a változások a csapatnál."
"Néha beszélek Marco Tardellivel, de nem a Juvéról. Azonban úgy gondolom, hogy Marco Brióval és Gentilével - azokkal a játékosokkal, akikkel történelmet írt a klubnál - szeretne visszatérni."

"A Juventus megszabadult azon vezetõktõl, akik a Calciopoli elõtt irányították a csapatot; aki azonban elfelejti a múltját, annak nincs jövõje!"- zárta mondandóját a francia

utolsó bekezdésben vajon mire utalt? mert én ebbõl kb azt veszem ki hogy vissza kellene hozni a régi vezetõséget

Forza Italia
énis
Grygera - Alex cserénél tv kikapcs😄
jobb is mert ha láttam volna a 2 napoli gólt valamit szétvertem volna

Grove4
Mostmár én is azt mondom,hogy EGY embert kell elsõként visszahozni: MOGGIT!

forzajuve5
úgyse bírod ki 😊
az ilyen fogadalmam egy meccsig tartott.
igaz tegnap nem néztem végig, Alex-Grygera csere után kikapcsoltam.

Zsolti9014
Buffont nem szabad elengedni, mert elhiszem én, hogy Manninger jól helyettesíti, meg hogy Marhcetti, meg mittudomén, de akkor is: Gigi a világ legjobbja (már ha nem sérült - de nekünk még akkor is) bizonyította képességeit nem egyszer, nem százszor.
Kell a vérfrissítés, meg kell a pénz is, de ezt akkor oldják meg úgy, hogy eladjuk pl. Melót, Amaurit, Zebinát, Grygerát, Poulsent, stb...

Viszont szerintem Candreva maradhatna.

Edzõt meg mielõbb kell találni, hogy õ alakíthassa ki a keretet jövõre, és fel is tudja készíteni a fiúkat rendesen.

Azt meg nekem ne mondja senki, hogy a 63 sérülés az normális még akár ilyen terhelés mellett is... Még ha mindenki megsérül kétszer, akkor is 50 alatt kellene lenni...

És teljesen komolyan: szánalmas az s, hogy nincs szélsõjátékunk. Védõk közül Grosso felér néha, Zebina meg se próbálja, Grygera meg ha felfut, nem ér vissza, vagy csinál valami borzalmat. Középpályán Camo vagy nem játszik, vagy lemegy nála a roló. Balon szinte senki, noha Giovinco ott lenne, amikor épp nem sérült. (itt jegyezném meg, viccen kívül: Dzsudzsák Balázs).

Amire szükségünk van: középre legalább 1 védõ, jobbra kettõ. Középpályára szélsõk, meg legalább egy csatár szerintem.

Trezeguet-vel kapcsolatban egyre gyakrabban olvasni a távozásról, Amauri nem kell, Alex meg Jaki mellé kellene még valaki. Szerintem G. Rossi vagy Pazzini nem lenne rossz.
Középpályára nincs ötletem túl sok, Dzsudzsákot említettem.
Jobbhátvédet se tudnék hirtelen - Balzaretti mindkét oldalon bevethetõ, de minek adtuk el...
Criscitót viszont vissza kellene szerezni valahogy.
Kjaer a Palermóból jó lenne.

De az durva, hogy a múltkor olyan kezdõvel mentünk ki, hogy középpályán Marchisio, Sissoko, Poulsen, meg Diego. 4 belsõ kp.

Jövõre egy ilyen:
Buffon - Grosso, Chiellini, ???, ??? - ???, Marchisio, Sissoko, Diego - Del Piero, Iaquinta.

Az a baj, hogy sok játékost sem túl nyerõ egyszerre igazolni, mert õket öszecsiszolni...

Bár amíg ezek az idióták ülnek a vezetõ pozíciókban, inkább nem is álmodozom. Én a médiában megjelent nyilatkozatok alapján Bettegában is kezdek csalódni.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Már bocs,de belõled sem lehet kimenni(nem flémelésbõl írom) ,de egyszer agyonfikázod a Juve-t máskor meg tudsz emberi is lenni😊

Forza Italia
az a 8 meccs amit én már nem nézek meg. Egyszerûen nem bírom végignézni a csapat szenvedését. :S
Nem ehhez vagyunk szokva mi juve szurkolók. Ha meg Buffont is eladjuk akkor eláshatjuk magunkat

Zsolti9014
Zaccheroni WTF? Alex-Grygera??? Csodás... Amauri meg végig a pályán megint a semmiért.

Kitartás, lassan vége a rémálomnak, még vagy 8 meccs.
Sempre JUVE!

Hajrá Magyarország!

limperatore
azért szar látni h egy örök ellenség így vergõdik, jobb lenne ha 1 ponttal lennétek mögöttünk vagy elõttünk és kb egy inter juve döntené el a bajnokságot..

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

milán,inter,parma,udinese szentem a szokásos vereség a többi x vagy gyõzelem

WuFraZselic
azért mégiscsak egy Inter - Juve derby... ha itt is feltett kezekkel jöttök ki, és kaptok 4 gólt, akkor... <#zavart2>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
szoros 2-1???? sima lesz nektek. 1 félidõs csapat vagyunk. 2. félidõre úgy jövünk ki mint a megyeibe a csapatok.

WuFraZselic
azért egy atalanta és cagliari csak meglesz otthon is...

szerintem velünk meg játszotok egy szoros 2-1et

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
9 pontot tippelek

Juventus-Atalanta 1-1
Udinese-Juventus 2-0
Juventus-Cagliari 2-2
Inter-Juventus 4-0
Juventus-Bari 1-0
Catania-Juventus 1-1
Juventus-Parma 1-0
Milan-Juventus 2-1

9csöves9
ha a hátralévõ meccseken szerzünk 10 pontot összeteszem a kezem.bl 1000% hogy nem lesz,a Palermonak nagyon könnyû a sorsolása(nem mintha számítana is valamit)

talán ezzel közelebb kerülünk egy forradalomhoz

gercse
Én sem láttam, tanultam inkább, de elképesztõ mi folyik!
ELhagyni tutira nem fogom a Juventust, örök választás volt annak idején, de ami most megy..., vérfrissítés kell

Trunks
Egynek örülök: hogy nem láttam a meccset. Nem bírok a tabellára nézni, mert elhányom magam.

Amici di nessuno...

nono84
szégyen 😞

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Csacsi
A Juventus mellett kitartok egy életen át, csak a vezetõség mellett, és néhány játékosunk mellet nem 😞

És azért az mindent elmond a jelenlegi helyzetrõl, ha Del Piero szándékosan lekönyököl valakit. Ilyet szerintem az életében nem csinált még.

Grove4
Helyes!