Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
végülis vigyük le Alexet aki még csinált is valamit. Amauri a fasza gyerek, õ maradhat nézelõdni a pályán

9csöves9
félidõben amúgy szó nélkül cseréltem volna hármat😄e Ceglie-Grosso,Marchisio-Giovinco,Amauri-Jaki.csoda lesz ha ebbõl 1 megtörténik...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
egy minimálisan jól összerakott csapat olyan könnyedén lehozná ezt a mai meccset hogy az hihetetlen...

forzajuve5
miért nem küldi Sebat? kell a kreativitás. megint 1 millió emberrel védekezünk

Csacsi
Az életben nem rúgunk ma gólt, ha így folytatjuk. 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
meglesz ez a meccs. nyerünk 2-1-re.
FORZA JUVE!!!!

Trunks
Nevetséges, szánalmas, már nem találok szavakat... Pedig ennél kedvezõbben nem alakulhatnának gyakorlatilag az eredmények fordulóról fordulóra.

Amici di nessuno...

forzajuve5
szopóka.... grat a védelemnek. pedig ez lenne az utolsó utáni esély

Kaplan
bekezdtünk..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
hivatalos,a betclic lesz a fõszponzor

szopóra áll a Palermo,a Napoli meg ikszelt.itt az esély

forzajuve5
Vieri azon ügyködik most nagy erõkkel, hogy a 2005/06-os bajnoki címet vegyék el az intertõl és adják oda a Romanak

9csöves9
elvileg 31-én kellett volna bejelenteniük.ha ezek lesznek,akkor visszatérünk szerintem a piros számozáshoz

forzajuve5
nagy valószínûséggel a BetClic lesz a csapat új fõszponzora. még nincs hivatalos bejelentés, de nagyon ezt pletykálják.

gercse
mostantól csak kizárás után lehet vb-t nyerni 😄

9csöves9
van egy kis mozgolódás calciopoli fronton.összesen 171000(atyaúristen) lehallgatott telefonbeszélgetés van amibõl eddig körülbelül 30000-t hallgattak meg az illetékesek.többek között még hátra van jópár Moratti/Facchetti-Bergamo közti és a Galliani-Pairetto(játékvezetõ küldõ bizottság tagja) közti beszélgetések is.nem hiszem hogy valami is lenne belõle,mert a döntéshozók magukat járatnák le azzal,hogy miért hoztak ilyen elhamarkodott döntést mikor még nem hallgattak ki mindenkit,nem hallgatták meg az összes beszélgetést stb.persze valamit csinálniuk kellett gyorsan,de ez akkor sem járja

mondjuk 2006ban sem hitte senki hogy komoly dolog lesz belõle,na meg ugye vb is lesz...😊

Breki33
Dzsudzsákot a Serie A-ba is hívják

Olaszországból is figyelik az egykori Loki-szélsõt, errõl Vörösbaranyi kérésünkre annyit árult el: a tabella felsõ régiójában található csapatok egyike jelezte, ajánlatot tenne a hollandoknak.

Mivel Dzsudzsák a PSV-nél gyengébb csapatba biztosan nem távozna, így a csapatok játékospolitikáját és taktikai felállását figyelembe véve a BL- és EL-helyekre hajtó csapatok közül a Milan, a Juventus, a Napoli, a Fiorentina vagy a Palermo jöhet szóba, ez persze csupán találgatás.
9csöves9
én csak 20-ig olvastam

James Rodriguez ügynöke azt nyilatkozta,egyre közelebb van a Juve a játékoshoz

ez egyértelmû szégyen
ezek a játékosok a juve szíve kábé

forzajuve5
most kussolhat egy darabig:

A Juventus sportigazgatóját április 30-ig tiltották el az Atalanta elleni mérkõzés szünetében tanúsított agresszív viselkedéséért. Bettega 45 perc után elégelte meg a bírok ténykedését, nemtetszésének pedig hangot is adott a szünetben.

Grove4
Bettega:"Visszanyerjük a szurkolókat"

Egy gyõzelem és megint jönnek a hangzatos kijelentések inkább szépen kussban kéne maradni és tenni a dolgotok-JÓL!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Diego átesett az orvosi vizsgálatokon. Szerencsére nincs semmi baja, csupán az izomfáradság jött ki rajta

9csöves9
tojásdobálás,Zebina tockosa

http://www.pixter.hu/video?id=19219

nono84
Pozitívum: kurva rég óta a második félidõt megnyertük... :|

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
most vagyunk a hatodik helyen, de van még két másik 48 pontos csapat is. 3 pontra van a negyedik hely. személy szerint elérhétetlennek tartom a negyedik helyet, mert még sok nehéz meccs van vissza, szar a játékunk és a Palermo is nagyon erõs

gercse
Nyögvenyelõs meccs volt, de legalább a gyõzelem megvan, Del Piero gólja meg briliáns volt, még ilyet 😄

Zsolti9014
Nem láttam a meccset, de örülök hogy nyertünk. 😊

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Én csak egy dolog miatt örülök a gyõzelmenk. Az elsõ 15 perc, és az utolsó 20 perc játék miatt 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9

Pavel meg lefutotta tegnap Prágában a félmaratont😊

forzajuve5
ez nagyon nagy 😄

9csöves9
van egy álmom:Blanc az Interé😄

9csöves9
nah tudok örülni ennek a gyõzelemnek.lehet azért mert nem láttam😊

legalább az EL meglehet

sikerült😊 ennek is örülni kell

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hihetetlen :|
forzajuve5
hogy fejeljen egy gólt 😊. könyörgöm valahogy tartsuk meg ezt az elõnyt

Breki33
sejtettem, hogy ez lesz 😛
na végre milyen szép fejes Felipe Melotol😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

VéLacc
Buffon az edzõnk? folyamatosan lehet hallani a hangját

(G)io vinco

ez a Zebina nem is értem mit keres itt a csapatnál:S kellene egy normális jobb hátvéd ide, dehát nem én vagyok a vezetõség😊😉

Grove4
Giovinco játszik?????

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

jéé látom Giovincot...hol volt eddig?😮

Melo minek?
forzajuve5
jön Melo mert eredményt kell megpróbálni megtartani. vicc bazzmeg egy kiesõjelölt ellen

forzajuve5
nagy valószínûséggel ugyanaz mint Napoli ellen, de azért ne legyen igazam

hát gyerekek 45. perc 1-1 vajon mi fog most következni?

forzajuve5
mutatták Buffont egy pillanatra. a vb döntõn nem volt ilyen ideges mint most. fájt nézni az arcát. éveket öregedett ebben az egy-két évben.

közben 1-1. szépen összehozta a szeretett védelmünk

9csöves9
azt hittem eltelik az év Alex szabadgól nélkül...valaki tud böngészõs sztrímet?

forzajuve5
végre szabadból betalált a mester. nagyon még nem szaban örülni, mert egyébként ritka szarul játszunk megint

WuFraZselic
fú mekkora gólt lõtt DP

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

VéLacc
Blanc le se tud ülni 😄

(G)io vinco

forzajuve5
hivatalos oldal szerint a kezdõ:
Manninger,Zebina,Legrottaglie,Cannavaro,Grosso,Candreva,Marchisio,Sissoko ,Diego,Del Piero,Trezeguet

ez a középpálya nagyon nem tetszik nekem. megint 7 emberünk védekezik egy Atalanta ellen basszus. már el is ment a kedvem és még el sem kezdõdött a meccs.