44078

ibogldrc.jpg

• Grove4
    Nem volt gól.

Ennek ellenére szép volt fiúk, rosszabbra gondoltam,grat a csapatnak.
    Azt hallottátok, hogy Egri a szünetben lecuppantotta a cseréket és Mancinit?
  • Csacsi
    1 11-es, és 1 gólt nem adtak meg....nem hiszem el, hogy nem látta, aki ott állt.
  • Grove4
    Most lenne szükségünk minőségi cserékre.

Szerk.: még mindig felidegesít, hogy 11-en vannak a manchesteriek.ÉÉés sárga nélkül!!!
  • Csacsi
    Nekem az nem tetszett a 11-esen kívűl, hogy mikor Marchisio-t megtaposták(nem szándékosan) a bíró hirtelen orvos lett... :(
  • Grove4
    Eddig nem tudok neheztelni a csapatra, nagyon örültem Jaki góljának , egyből elküldtem a Manciniéket a k*rva anyjukba. Hihetetlen mekkora lóbaszó/favágó gárda ez a ManC., 3 sárgalapot és egy pirosat ki kellet volna osztani a bírónak (Zabaleta 2x - milyen majom neve van ennek a köcsögnek- és Adebayor). Ja és itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy elküldjem a bírót a halál ... az egy dolog, hogy Krasic nem kapott büntetőt, Adebayor sárgát, és Zabamajom pirosat, de még sárgát sem, de hogy Krasicnak meg egyből sárga, holott rá is taposott a lábára, az már köcsögség, fogja meg a labdát és szaladjon a kapunkba, hogy nyerjen a ManCity. Az angol huuuuuuzók meg (amikor Krasicnál volt a labda) kussba maradhatnának, mert szánalom az ilyen szurkoló. :S
    Más: Martínez mit keres a pályán, még az elején úgy ahogy jól tolta, de szarul lép ki a védelemből. Jöjjön helyette Pepe. Ale egy kicsit lassú, de ő még maradjon, pozitív meglepetés viszont Sissoko, egy-két kisebb hibától eltekintve remelkül játszik. A csapat a végére egy kicsit elfáradt, de hátha a 2. félidőben legalább ezt az eredményt tartani tudjuk. FORZA!!
  • gercse
    Egri nekem már évek óta annyira b.ssza a a csőröm, hogy hihetetlen, a szar stílusával, ahogy vezeti a meccset, nagyon negatív kommentátor, meg a hangja sem tartozik a jók közé..., nyílik a bicska néha...
  • Trunks
    Egri úrnak pedig üzenném, hogy Del Piero a 36.-at se töltött még be, tehát 37 éves semmiképp se lehet.
  • Trunks
    Ja meg még azt akartam, hogy ha a 2. eset 11-es nem is volt (bár ebben sem vagyok biztos), de sárga semmiképp, mert Boateng (vagy Kompany?) tutira hozzáért Kraszicshoz.
  • Trunks
    Ez a bíró nem tudom milyen meccset néz... Nevetséges, hogy az első sárgát Kraszics kapta. Sztem mindkettő tizi volt, de az első tuti. Kicsit más lehetett volna a játék képe, ha befújja, mert addig meg még utána 5 percig csak nyomozta a City a labdát. Krasziccsal meg egyszerűen nem bírnak, azon a szélen meg lehet nyerni a meccset.

Del Nerinek meg üzenném, hogz hozza le Martinezt és Grygerát, mert így csak kilencen vagyunk a pályán.
  • eddie
    Ez a bíró nem normális
  • Trunks
    Grygera nagyon el van tévedve. Most kéne lehozni, mielőtt baj lesz...
  • Trunks
    Kraszicsot össze-vissza faragják a favágók, a bíró meg nem bírja lefújni. Teljesen egyértelmű 11-es volt pedig. A gól meg gyönyörű!
  • Csacsi
    Ezt Torinóban befújják...ráadásul teljesen jogosan :)
  • james69holden
    1-0 ide
    Nem volt kis gól :)
  • eddie
    Jaki mekkora gólt lőtt:)
  • eddie
    Már mint mmartin91
  • eddie
    Az még csak egy dolog, hogy focitudós, de nála gusztustalanabb juve drukkert nehezen tudok elképzelni.Kevés olyan hozzá szólása van ami esetleg dicsérné a csapatot.
  • 9csöves9
    Hart - Boateng, K. Touré, Kompany, Zabaleta - Johnson, Y. Touré, Vieira, Barry - Tévez, Adebayor

Manninger-Grygera Bonucci Chiellini De Ceglie,Krasic Sissoko Marchisio Martinez-Iaquinta Del Piero
  • Grove4
    A Digi élőben közvetíti a meccset 20:55-ös kezdettel. Nem várok győzelmet, az csak bónusz lenne, de ne legyen lélektelen és bakiktól hemzsegő a játékunk. FORZA JUVE!!!!
  • Grove4
    Juventus FC Blog-on kommentel egy gyerek, lehet közületek vki :) :P úgy idegesít már, állandó jelleggel fikáz, szapulja a csapatot, de mindig, az ilyen minek szurkol, és kezd fertőző lenni. mmartin91 az nézzétek meg, focitudós a csávó. Ha innen valaki (amit kétlek) akkor is áll a véleményem :)
  • Breki33
    After having held the last training session in Vinovo, Luigi Del Neri announced the list of players called-up for the away match in Manchester on Thursday night against City in the Europa League. In all, 21 bianconeri departed from Turin Caselle. The news with regards to the call-ups on Sunday for the match against Cagliari are the absence of Amauri and the recovery of Paolo De Ceglie.

Below is the complete list:

2 Motta
    3 Chiellini
    4 Felipe Melo
    5 Sissoko
    8 Marchisio
    9 Iaquinta
    10 Del Piero
    13 Manninger
    19 Bonucci
    20 Lanzafame
    21 Grygera
    23 Pepe
    25 Martinez
    26 Rinaudo
    27 Krasic
    29 De Ceglie
    30 Storari
    31 Costantino
    33 Legrottaglie
    36 Giandonato
    41 Giannetti
  • gercse

ezen most beszartam majdnem, jó pillanatomban olvastam el :D
  • 9csöves9
    :DDD
  • nono84
    Hogyan fért fel a fára a TV? :)
  • 9csöves9
    Barwuah igazi édesapja,azt nyilatkozta valamelyik kacsamagazinnak,hogy a kis porontya régen Juve szurkoló volt:D
  • Breki33
  • Grove4
    A bokaficam miatt a Man City elleni meccsen biztosan nem lesz a keretben, előreláthatólag 2 hetet vesz majd igénybe a felépülése.
  • Breki33
    Amauri: Nothing Serious

The magnetic resonance testing carried out in the evening by Profs. Faletti at the Fornaca clinic on Amuri did not show any significant lesions to the ligaments of the right ankle. The player will continue with his treatment tomorrow and a quick return to sporting activities is foreseen. This will be evaluated by the medical staff and the trainers in the coming days.

• 9csöves9
    nem játszik ellenünk Barwuah:(
  • Grove4
    Nincs mit.
  • Breki33
    köszi a segítséget !
  • Grove4
    OK
  • Breki33
    Nem tudom másnak is úgy jelenik meg mint nekem, ha mégse itt van albumként

http://picasaweb.google.hu/108600998892040722800/Fotok#
  • Breki33
    Okés megcsináltam

http://picasaweb.google.hu/data/feed/base/user/108600998892040722800/albumid/5521654615211205761?alt=rss&kind=photo&hl=hu

A többit a csütörtöki mecs után bár remélem akkor sem kell változtatnom :)

• 9csöves9
    Christian Brighi, a tegnapi Juventus – Cagliari Serie A-s mérkőzés játékvezetője, sárgalapján keresztül tudatta Felipe Melo-val véleményét, mely szerint a középpályás megváltozott. A tavalyi idényben Melo rengeteg sárgakártyát kapott, ám idén már lényegesen kevesebbszer kellett figyelmeztetni.

„A mérkőzés után, a játékvezető egy sárgalapot ajándékozott nekem, amelyre a következőt írta fel: ’Felipe felebarátomnak’.”, mondta Melo egy brazil TV társaságnak. „Tudom, remek képességekkel bírok, és senki sem mondta soha, hogy rossz vagyok a pályán. Optimista vagyok. A Juve a helyes úton jár és hamarosan újra nagy lesz.”

jh
  • Grove4
    A Tuttojuve.com szerint a Manchester United együttese érdeklődést mutat a Juventus fiatal középpályása, Claudio Marchisio iránt.
    (JuventusHungary)
  • Grove4
    Tessék, kiválogattam a képeket.
  • maddog74
    Bocs hogy ide írom de nem tudja valaki miért nincs a sport tv-n francia foci(összefoglaló)?
  • Breki33
    És mivel ma van Totti szülinapja én gratulálnék nekik az interveréshez is :-)

Szép volt
  • Zsolti9014
    Gratulálok a csapatnak, Krasicsnak, meg Treznek is!