Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VéLacc
Carlo barátunk véleményei jobban bejöttek mint Moggié.
mondjuk nem volt annyira megjósolhatatlan (énis így gondoltam, aki ismer más helyekrõl az tudja)

(G)io vinco

forzajuve5
egyik nap még az volt hogy 16 millió euró + a teljesítmény után is fizetnek. ezt már nem nagyon értem én se

9csöves9
úristen 7 millió fontot kapunk 2 évre a betclictõl?a Skytól meg a Tamoiltól kb évi 30-t kaptunk...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
forzajuve5
szinte 100% hogy át fog alakulni a vezetõség, mert ez így nem maradhat.
azt nem mondom, hogy ki kell rúgni, inkább adjanak neki valamiféle gazdasági pozíciót, ahol nem kell a játékkal foglalkozni hanem csak a pénzügyekkel. azt nem tagadhatjuk, hogy ahhoz a részhez elég jól ért. tetõ alá hoz egy új stadiont, jónak számító szponzori szerzõdések, és ami a legfontosabb: a klub pénzügyi mérlege messze a legjobb egész olaszországban

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
A focitipp cikke a mélyrepülésrõl. Azért néhány dologgal nem értek egyet: pl. egy világszínvonalú Juvéban is helye lenne Alexnak, valamint Manningertõl jobb 2. számú kapus nincs. Aki lenne, az nem ül padra...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Na igen, az a csapat még Ferrarával, Tacchinardival, Contéval... de szép is volt. Meg a BL-gyõztes csapat. Õket inkább csak felvételrõl láttam, meg persze a játékosok pályáját követhettem egy darabig, róluk linkeltem be korábban EZT a cikket.

Hajrá Magyarország!

Grove4
A csapat fantasztikus idényt fut, jó esélye van arra, hogy több, korábbi rekordját is megdöntse. Van, amelyet már sikerült. A Juventus a tegnap esti, három udinei dugóval immár sorozatban a 19. olyan meccsét tudta le a bajnokságban, ahol legalább egy gólt kapott. Ez rekord a klubtörténelemben, az eddigi 18-as sorozat az 1954-1955-ös idényben esett meg a klubbal.

Idén már 15 vereséget szenvedtek az aranylábúak. Ez még nem rekord, de a sorsolást elnézve összejöhet a 19 zakó - ennyit az 1961-1962-es szezonban kapart össze az együttes elõször és utoljára. Akkor a 12. lett a bajnokságban a csapat (a campionatóban 15-ször verték õket meg).

További érdekességek a futó idénybõl: a Chievo történelme során most gyõzte le elõször a Juventust, Totti idén lõtte elsõ gólját Torinóban a Juventus ellen, Del Neri és Ranieri is idén verte meg elõször aktuális csapatával a Juvét. Amely jelenleg a 7., ha itt is marad, akkor az 1990-1991-es bajnokság óta ez lesz a legrosszabb szereplése.

Az érintetteknek ezúton is gratulálunk!

(JuventusHungary)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kiskoromban emlékszem rá, 2003-2004-es szezonban volt 10. helyen is a Barcelona onnan mentek fel 2. helyre és a Valencia lett a bajnok az hatalmas szezon volt a Real Madrid lett a 4. és a Deportivo 3. akkoriban..szép idõk voltak😊 Barcelona emlékszem akkor tele volt Hollandokkal és valóban Reijkaard és Ronaldinho fellendítette õket utána jöttek az igazolások Deco, Giuly mintha tegnap lett volna😊😄

de maradjunk itt a Juve topikban, 2003-as Juventus az volt az igazi ott szerettem meg a Juvét igazán Nedved abban az évben kapta az Aranylabdát annyira zseniálisan játszott😊 a szép idõket visszasírjuk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Voyager5
Hát igen, katasztrofális volt a helyzet a 2000es évek elején Barcelonában. (Erre amúgy a mai "nagy" Barca drukkerek nem emlékeznek 😄)
A változást fõleg 3 embernek köszönhették, az elnöknek (Laporta), Rijkaardnak, és Ronaldinhonak. Azóta rendbejöttek pénzügyileg is, megtalálták a világ legjobb játékosát, és szép játékkal képesek végigverni egész Európát.
Mindezt úgy mondom, hogy RM drukker vagyok.
Nade on: Láttam én is tegnap a meccseteket és szurkolok, hogy gyökeres változások legyenek a nyáron. Szüksége van az olasz futballnak egy erõs Juventusra.
forzajuve5
én a Barcelonából indulok ki. nemrég (2002-2003 ha jól emlékszem) még mekkora gödörben voltak, aztán jött egy nagy változás és láss csodát azóta mindent megnyertek amit lehetett.

Fabio Capello
Hát gyerekek... nem jutok szóhoz... Nem láttam a meccset, csak ma reggel tudtam megnézni az eredményt, de annyit tudok mondani így is, hogy ez SZÁNALMAS.

Sajnos lassan egyre inkább az a meglátásom, hogy ezt a bagázst (neeeeeeemmm, egy-két név kivételével ez NEM A JUVE!!!), a stadiont, a vezetõséget, mindent le kell dózerolni, felgyújtani, sóval beszórni, és új néven visszahozni a régi Juve régi dicsõségét. Valahogy az az érzésem, hogy nemsoká nálunk is meglesz ugyanaz mint a Manchesternél 2-3 éve, a szurkolók saját csapatot fognak alapítani, és a többiek inkább oda fognak járni minthogy végignézzék ahogy a csapat identitását, eredményeit, büszkeségeit, becsületét, lelkét ÚJRA, ÚJRA, ÚJRA és ÚJRA a földbe tiporja ez a senkiházi bagázs.

Respect Del Pierona, Trezegolnak, Buffonnak, õk még mutat(hat)nának valamit a régi nagy Juvéból. Már ha nem a töketlen balfasz Amaurit játszatnák helyettük... :/

Nagyon-nagyon bízom abban, hogy õk hárman sosem hagyják el az Öreg Hölgyet, de ha úgy döntenek, hogy nekik ebbõl elegük van, én azt is megértem, mert nekünk is elegünk van...

VÁLTOZÁS KELL!! Le az egész francia bagázzsal, le az egész vezetõséggel, küldjük el a p*csába a hasznavehetetlen embereket, mert az aztán van dögivel a keretben... Hozzunk egy tisztességes edzõt, aki képes kommunikálni a játékosokkal, közvetlen, de mégis érzékelteti hogy itt Õ a fõnök, hozzunk normális játékosokat (bár ki a fasz jönne ide ezek után...), vagy építkezzünk a primaverára, ott van pár igen fasza játékos... Ne hagyjunk olyan tehetségeket elkallódni mint Giovinco, mert tényleg belõle lehetne a következõ Del Piero, ha hagynák szóhoz jutni... De nem, a jelenlegi állás szerint ennek az lesz a vége, hogy másfél milláért eladjuk valami másodosztályú csapatnak, mondván nincs helye a keretben ilyen csodálatos (Sicc!) játékosok mellett, nincs szükség rá, majd három év múlva sírunk hogy mekkora játékos lett ez a Seba...

ÉSZHEZ KELL TÉRNI, MERT EZ ÍGY NEM A JUVENTUS!!!!!!!!!!

Csacsi
Olvass és értelmezz már mielõtt kommentezel. Ki mondta hogy a mostani formánk az Inter miatt van? Ilyen mondatot nem írtam, szóval ez elég nagy kapufa volt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
Nem láttam egyben a meccset sajnos (sajnos?), csak pár perceket belõle. De így is nagyon csalódott vagyok. 😞

Hajrá Magyarország!

gercse
nem tudok mit írni

itt valami nagyon nem gömbölyû, és állítólag DP nyilatkozta hogy mindenki motivált meg hú nyerni kell, de szerintem tuti nem így van...

VéLacc
"itt most"
most... de ezzel még nem lesz lezárva.

mind1.

szegény Trez 😞

(G)io vinco

forzajuve5
mint ahogy a cikk is írja, itt most nem ítélhetnek el senkit, így nincs is értelme ezen vitázni.

#28823: ezt most én is elnézem, néha becsúszhat egy-egy vereség

Grove4
Srácok, tényleg nem kell ez. Most még limperatore is normálisan kommentel,nem kell itt szítani a tûzet. Foglalkozzunk a saját csapatunkkal, ami elég nagy szarban van.

PEACE.

VéLacc
ki mondta hogy a jelenlegi szar formánk a papitok keze miatt van?
hiába vered magad itt, hamarosan meg tudod milyen egy serie b-s idény, akkor gyere vergõdni.

(G)io vinco

VéLacc
én nem értem mért kérdés ez még... szerintem teljesen egyértelmû, hogy nem lesz meg a 4. hely.

(G)io vinco

9csöves9
a hivatalos oldalon mindössze annyi jelent meg,hogy a vezetõség,az edzõ és a játékosok elnézést kérnek minden szurkolótól és nyilatkozatstopot rendelnek el

elnézzük srácok...

limperatore
és moratti hibája az is hogy idén mindenki megver titeket, miközben tavaly oda értetek a 2. helyre. Ha tavaly 2.-k voltatok, idén versenybe kellet volna szállni az elsõ helyért, fõleg ilyen igazolások után, vagy Moratti intézte azt is hogy Diego meg Melo szar legyen?

Ami tény hogy egyenlõre ég és föld az Inter és a többi csapat közti különbség ( hiába az 1 pont )

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Breki33
Úgyis eltusolják.

Ezért nevetséges ez a csalózgatás.
Csacsi
Az volt, csak eddig hiányoztak a bizonyítékok.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Ez eddig is egyértelmû volt máshogy sose nyernek semmit.
Csacsi
Az a baj ezzel, hogyha valahogy (személy szerint remélem, hogy nem) elérjük a 4. helyet, akkor azt képes a vezetõség sikerként elkönyvelni. Viszonta ha lemaradunk róla, akkor remélhetõleg fejek fognak hullanni, mert nem lesz mi mögé bújniuk.

Csacsi
Milyen érdekes. Ezek után ne mondja senki, hogy nem Morratti keze volt az egész mögött, hogy végre bajnokságokat nyerhessenek.

WuFraZselic
az igaz, hogy annyit én is nyújtanék edzõként, mint zaccheroni, de szerintem nem csak a megfelelõ edzõ hiánya a gond. valahol azt látom, hogy ez a teljesítmény a vezetõknek szól, pedig dafke küzdeni kéne, mert lehet ugyan elérik, hogy legyen változás, de a végén max az EL-ben találja magát a csapat
szóval egy kisebb "protestálást" vélek felfedezni a játékosok részérõl

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
ez igaz,viszont eredményt akkor sem érnénk el,max lazán indulnánk a béelben.sikerre alkalmatlan a keret fele,rossz koncepción alapul az egész a B óta

Csacsi
Jahm és az a szomorú, hogy a 80. percig nem volt helyzetünk. Sajnos igazam lett, mikor már a 20. percben mondtam magamnak, hogy az életben nem rugúnk ma gólt.

Csacsi
Az a szomorú, hogy nem kéne igazolni senkit sem 😞 Egyszerûen kell egy normális vezetõség, és egy normális edzõ, aki képes, egy olyan nyári alapozást csinálni, hogy ne verjen ránk mindenki erõnléítileg legalább 1 félidõt.

Grove4
Ezt én sem tudom,de én valamilyen szinten építenék a Primavera-ra.Rosszabbak neigen lehetnek.

WuFraZselic
én csak azt nem tudom, hogy oké, lecserélitek (remélhetõleg) a vezetõktõl kezdve az utolsó perecárust is, de ki akar majd nyáron ide igazolni, mikor ilyen lélektelen játékot lát?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9

Trunks
Komolyan mondom, annyira nem érdemeljük meg a 4. helyet, hogy jobb is ha nem lesz a miénk. Bár igazság szerint egyik csapat se. A legigazságosabb az lenne, ha az olasz szövetség felajánlaná vki másnak az idei 4. BL-induló helyet. Vicc az idei bajnokság.

Amici di nessuno...

9csöves9
még minimum 3 vereséget várok,köztük az Inter csak úgy erõfitogtatás képpen feltörli velünk a padlót.az összesen 15 vereség.plusz Bordeaux,Bayern,Fulham+a kupa.röhögve sírok kategória...

WuFraZselic
és még ezt is kihagyja a tag (zebina miket nem tud...), ez már kabaré =/

Kaplan
háháháaá bazdmeg, legyen már vége a szezonnak könyörgöm.

itt olyan hatalmas változásokat kell eszközölni, hogy az hihetetlen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grove4
EZ EGY KIBASZOTT RÉMÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHH

WuFraZselic
3-0, ez azért már kemény

Di Natale pedig zseniális =/

forzajuve5
fújjuk le spori

forzajuve5
legalább neki van ma egy életre szóló élménye.😊 nekünk csak a keserûség jut megint.

#28800: vagy BL vagy semmi. az EL egy nevetséges marhaság, ott nem érdemes égetni magunkat

WuFraZselic
baszki egy 10 éves kölyök szereli a hálót

9csöves9
jézusom...így már komolyan kell majd kaparni az EL helyért is.nem lenne nagy gáz mondjuk ha nem jönne össze,nem aláznának le minket angol hulladékok és talán akik a pénzüket teszik az egészbe elkezdenek végre aggódni

forzajuve5
jólvan, levettük Camot is aki legalább hajtott és próbált helyzeteket kialakítani

WuFraZselic
legalább sissoko megúszta lap nélkül <#rolleyes>

Kaplan
azt nem vágom minek mennek ki ezek a pályára.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
2-0<#taps>

Grove4
2 -0 fasza