44078

ibogldrc.jpg

• Grove4
    Eddig egy két momentumtól eltekintve tetszik a játékunk, nagyjából kiegyenlített a meccs, viszont mi voltunk közelebb a gólhoz. Krasic oldalán kellene próbálkozni, ott már a román Balu kapitány besárgult.
  • Fabio Capello
    lesgól :/
  • nono84
    Krasic megint jól pörög
  • Fabio Capello
    Gyakorlatilag öt perc elég volt ahhoz hogy látszódjon, bohócot fognak csinálni a védelemből... :/
  • cassoneitaly
    FORZA JUVE!!!
  • Fabio Capello
    Hát gyerekek, nem sok elvárásom van, csak a régi Juve szellemet lássam ismét a csapatban... Ha végre képes lesz a régi fényében játszani a csapat, akkor már elégedett leszek...

Győzzön a jobbik, FORZA JUVE
  • Grove4
    Nem várok győzelmet (jó, titkon igen), csak lássam a spirito Juve-t és a harcosságot, a küzdeni akarást egészen a meccs végéig, és nem leszek csalódott, akkor sem, ha kikapunk.

FORZA JUVE PER SEMPRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Fabio Capello
    htx! :)
  • Grove4
  • 9csöves9
    Pepe az utolsó pillanatban összeszedett egy kisebb sérülést így Delneri húzott egy váratlant. 4-3-3-ban küldi fel a srácokat.kiváncsi leszek,de szerintem nem most kéne kísérletezni.na mindegy,11 oroszlánt fogunk látni a pályán,ebben biztos vagyok

Storari
    Grygera-Bonucci-Chiellini-De Ceglie
    Aquilani-Melo-Marchisio
    Krasic-Iaquinta-Quagliarella
  • banok
    20.45 Internazionale-Juventus
    tv: Digisport
    stremek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
  • Zsolti9014
    ezért is írtam, tavaly is nyertük az egyik meccset. ha fél évig nem nyerne a csapat, a derbin akkor is ki-ki meccs lenne, háromesélyes. Juve szurkolóként meg még jó, hogy nem tippelek a csapatom ellen. :)
  • IXEMGabeo
    majd most is:)
  • limperatore
    mondjuk a juve az inter ellen mindig felszívja magát
  • 9csöves9
    szerintem egyáltalán nem esne le az emberiség álla a megdöbbenéstől ha ez lenne az eredmény.benne van a pakliban,úgy ahogy egy 4-1-is.a tavaly decemberi meccs előtt is kb ilyen volt a helyzet
  • limperatore
    most ezeket te komolyan gondolod?:D
  • Zsolti9014
    1-2 v. 2-3 ide.
  • 9csöves9
    sérült,kb 2 hét múlva lesz bevethető
  • Csacsi
    Tényleg....tudja valaki mi van az utolsó pillanatban történt "nagy" igazolásunkkal, Traoréval(vagy hogy hívjákkal)?
  • Breki33
    At the end of the training session on the eve of the match, Luigi Del Neri announced the players called-up for the match at the San Siro. Amauri is in the list. Here it is:

2 Motta
    3 Chiellini
    4 Felipe Melo
    5 Sissoko
    8 Marchisio
    9 Iaquinta
    10 Del Piero
    11 Amauri
    13 Manninger
    14 Aquilani
    18 Quagliarella
    19 Bonucci
    20 Lanzafame
    21 Grygera
    23 Pepe
    25 Martinez
    27 Krasic
    29 De Ceglie
    30 Storari
    31 Costantino
    33 Legrottaglie
  • 9csöves9
    a City elleni meccs bírója,adott egy aláírott piros lapot Alexnek:D

ennyit mondott neki: "Congrats. You are a great player. Great game and a great Freekick" a kártyára meg annyit írt,hogy For Alex Grande.bár én ezt nemtudom kiolvasni belőle:D
  • Laccyka93
    Nos nem mondom, hogy rossz játékos, mert nem az, ügyes, gyors, atletikus és jó fizikumú, de a stílusa nem Juventushoz való szvsz. Valahogy nem illik bele a csapatba szerintem, leginkább emberileg.
  • Grove4
    Emmanuel Adebayor feladta a leckét a Juventusnak, és igyekszik az ő javára billenteni a mérleg nyelvét. A togói csatár továbbra sem érzi jól magát a Manchester Citynél, és mielőbb távozna.

Az Arsenal egykori gólvágóját Roberto Mancini a manchesteri klub kispadjára száműzte, és a Bianconeri elleni 1-1-s döntetlennel záruló mérkőzésen sem nyűgözte le mesterét. Adebayor a Tuttosportnak osztotta meg gondolatait: „Olaszországban szeretnék játszani, már látom magam a fekete-fehér csíkos mezben! Beszéltem erről Patrick Vierirával, aki szép emlékeket őriz a Torinóban eltöltött szezonjáról. A olasz futball középpontjában a technika áll, és ez tetszik nekem! Már tárgyaltam a Juvéval Fabio Capello ideje alatt, de soha nem lett belőle semmi. Akkor még nagyon fiatal voltam, de most már teljesen érettnek érzem magam.”

Emmanuelt már szóbahozták a Milannal és az Interrel is, amikor elhagyta az Arsenalt, de az érte kifizetett hatalmas összeget nem hálálta meg a Manchester Citynek. „Egy kényes pillanatot élek át a karrieremben, és valaminek történnie kell. Nem vagyok haragban Mancinivel, tisztességes a viszonyunk, de nem mehet így a végtelenségig. Ezért ha a Juve akar engem…”

www.football-italia.net (JuventusHungary)
  • Grove4
    vagy 1-1, esetleg 0-0 (bár ez eléggé valószínűtlen)
  • 9csöves9
    kicsit mákosan behúzzuk.1-2
  • limperatore
    mit tippeltek a derbyre?
  • 9csöves9
    Cari tifosi,

questa prima parte di stagione agonistica è stata spesso accompagnata da polemiche, da opinioni e in taluni casi da attacchi veri e propri alla Juventus e alla sua storia. Tra poche ore si aprirà il palcoscenico su una partita che da sempre racchiude gran parte della storia del calcio. Una storia per noi juventini fatta di passione e molto spesso di vittorie, tutte meritate sul campo.

Le chiacchiere degli ultimi mesi hanno contribuito ad alzare i toni, mescolando spesso i ruoli. È venuto ora il momento di occuparsi del presente.

Un tempo in cui gli azionisti e il management sono da una parte impegnati a tutelare e difendere i colori bianconeri in ogni sede, con i giusti strumenti e nel modo più corretto e trasparente, e dall’altra si concentrano quotidianamente per mettere in condizione i calciatori di offrire una prestazione all’altezza dei colori bianconeri.

Un tempo nel quale i tifosi, con senso di responsabilità perfino superiore a quello di alcuni dirigenti, sostengono la propria squadra anche nei momenti di difficoltà, senza cadere in inutili esagerazioni e violenze che macchierebbero l’impegno congiunto di tutti coloro che hanno a cuore la Juventus: calciatori, tecnici, dirigenti, dipendenti e milioni di sostenitori.

Un tempo che dura da 113 anni e continuerà anche dopo questi novanta minuti nei quali tutti dovremo essere tifosi leali per poi tornare al nostro lavoro: la Juventus continuerà a farlo nelle sedi competenti perché le ragioni di tutti siano ascoltate e valutate con pari dignità.

Forza Juve
    Andrea Agnelli

Kedves Szurkolók!

A szezon első részét ellentétek, vélemények és sokszor a Juventust és a történelmét ért támadások kísérték. Néhány óra múlva felmegy a függöny egy olyan meccs előtt, amelynek mindig is fontos szerepe volt a futball történelmében. Ez a Juventus történelmének a része, amelyet szenvedéllyel és gyakori győzelmekkel építettünk, melyeket mindig a pályán érdemeltünk ki.

Az elmúlt hónapok nyilatkozatai hozzájárultak a hangok növekedéséhez, amelyek összekeverték a szerepeket. Itt az ideje, hogy a jelennel foglalkozzunk.

Itt az idő, hogy a részvényesek és a vezetők mindenhol kiálljanak és megvédjék a klub színeit, a megfelelő eszközökkel és a leghelyesebb és legátláthatóbb módon. Másfelől minden nap azon kell lennünk, hogy a játékosok a megfelelő kondícióban legyenek, hogy a Juventushoz méltó teljesítménnyel rukkolhassanak elő.

Itt az idő, hogy a szurkolók minden eddiginél jobban támogassák a csapatot, még ha nagyon nehéz helyzetbe is kerül, szükségtelen túlzások és erőszak alkalmazása nélkül, mivel közös összefogásra van szükség azoktól, akikben Juventus-szív dobog: játékosok, edzők, vezetők, alkalmazottak és a szurkolók milliói.

Ez (az összefogás) már 113 éve tart, és a következő 90 percen túl is folytatódni fog, mialatt nekünk hűséges szurkolóknak kell lennünk, hogy nyugodtan visszatérhessünk a munkánkhoz. A Juventus továbbra is jól fog teljesíteni minden helyzetben, hogy mindenki méltósággal értékelhesse a csapatról hallott dolgokat.

Forza Juve!

Andrea Agnelli
  • Zsolti9014
    alapvetően én nem vagyok most Moggi-párti, de nagyon igaza van ebben. nem tudom, mit képzelnek Milánóban...

Mellesleg most tudtam megnézni Jaki gólját, amit a Citynek vágott. Nem is gondoltam, hogy ilyeneket is tud. :) Gyönyörű volt.
  • 9csöves9
    Pandev,Zanetti és Samuel kihagyja a derbit,nálunk Rinaudo csatlakozott a sérültekhez
  • Grove4
    Válaszul az Inter kijelentéseire, Moggi, akit a Juventus szurkolók többsége nem utasít el, megvédte a klub múltját azért, hogy jobb lehessen a jövője. A korábbi igazgató a Tuttomercatoweb.com-on tüzelt vissza.

„Ez az Inter – Juventus hete, ez a mérkőzés fogja elbillenteni a mérleg nyelvét. Mérges voltam Paolillo és az Inter elnöke, Massimo Moratti kijelentései miatt. Nem akarok belekeveredni, de muszáj. A Juventusnak további Scudettókat kell visszaadnia az Internek? Melyek ezek? Talán azok, amelyeket a Juve a pályán szerzett, míg az Inter, Recoba (Alvaro – a Szerk.) hamis útlevéről tárgyalt. Vagy az is lehet, hogy meg kell nézniük a tabellákat. Hozniuk kellett volna egy számológépet és összeadni a Juventus pontjait, amelyeket a meccseken szerzett. Egy Scudettót valóban elvettek. Azt a Scudettót mi adtuk át. És itt meg is állnék és a vasárnapi mérkőzésre térnék rá. Rossz tett úgy jellemezni őket, mint becsületes emberek. Az ilyen embereknek túlzottan nagy hangjuk van a stadionokban, ez a mostani az első jel arra, hogy Paolillo valóban bajban van.”
    (J.H.)
  • Grove4
    Inter: A Juve további Scudettókkal tartozik!

Az Inter igényt tart rá, hogy további Scudettókat kapjon meg a Juventustól a Calciopoli ügy kapcsán. Az Inter elnöke, Massimo Moratti és vezérigazgatója, Ernesto Paolillo már fegyverkeznek a Juventus elleni vasárnapi mérkőzésre, ugyanis azt állítják, hogy további Scudettók illetik meg csapatukat.

Az észrevételek Andrea Agnelli mondataira lehetnek válaszok, ugyanis a Juve elnök szerint az Inter ideges lehet amiatt, hogy a FIGC meg fogja vizsgálni az újabb bizonyítékokat, amelyet a Calciopoli ügy kapcsán a nápolyi bíróság is vizsgálni fog.

„Ha vissza kell adnunk a címet, a Juventusnak még több címet kell visszaadnia.” – mondta Paolillo a La Gazetta dello Sportnak.

Moratti, Paolillo mellé állt, tisztázva a helyzetet:

„Paolillonak igaza van. Ők azok, akiknek címeket kellene nekünk visszaadniuk. Ez igaz, de én már a vasárnapi, egymás elleni mérkőzésre koncentrálok.”
    (JuventusHungary)

Vicces srácok ezek, halljátok! :D:D
  • Zsolti9014
    Szerintem is rendben van az 1-1.

Az mmartin91-félékkel kapcsolatban: ilyenek mindenütt vannak, engem is határtalanul idegesít, de át kell siklani rajtuk, ha nem szólnak hozzá, majd befejezi. Nem igazi drukker az ilyen. Mi is ki szoktunk néha kelni magunkból egy-egy edző/játékos kapcsán, de azért nagy a különbség a kettő közt.
  • BADE
    Nem rossz ez az X idegenben,ugye a Chelsea kikapott tőlük.
    Hazai meccseket mindenképp hozni kell és akkor nem lehet gond.
    Remélem hétvégén teljes kerettel tudunk az Inter ellen játszani.
  • 9csöves9
  • 9csöves9

nem akarom tudni mit csináltak:D

• 9csöves9
    na az baszta fel az én agyam a legjobban még jó hogy nem rángatta fel a földről.szerintem mindkettő tizi volt amúgy,labdát nem ért,lábat igen és ha akart volna se tudott volna továbbmenni Krasic.kibaszottul megfújta nekik a hazai pályát.ettől függetlenül jó az x,sajnos karcsú volt a keret,teljesen elfáradtak a srácok
  • forzajuve5
    hónapok óta figyelem én is, hogy miket ír. elég nagy pesszimista a gyerek(?). így szerintem nem lehet szurkolni egy csapatnak ha mindig mindenkit fikázunk. igaz, hogy van sok igazság abban amiket ír, de néha kis pozitívum is áradhatna belőle. na mind1.

meccsünknek megint csak a góljait láttam. Jaki szépet rúgott, a bekapott gól pedig megint védelmi hiba sajnos. mindenestre ez az X is több mint amire számítottam
  • Trunks
    Biztos, hogy nem volt gól. Ettől függetlenül sztem hiányzott Quagliarella a csapatból, Martinezt nem akarom többet látni, és Grygera helyett is jöhetne vki.
  • Grove4
    Nézem megint ezt, sírni tudnék, hogy ilyen szurkolóink vannak :(
  • Trunks
    A helyzetek alapján akár nyerhettünk is volna, de a játék képe alapján jó az x. Jól játszottunk szerintem, a bíró meg kritikán aluli volt. Kb. 5%-ban ha lefújta a szabálytalanságokat, volt érdekes ítélet itt is, ott is. Viszont a tizi járt volna. Mind1, jó eredmény a döntetlen Angliában.