Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldog szülinapot!

Csacsi
Boldog születésnapot. Sok itt a Kos 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
no problemo 😄

nem valami acélos koncepció 😄
de amúgy a piros szín valóban visszatérhet, és én mondjuk nem is bánnám, nekem tetszett a 2007/2008-as mezünk

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
ó bazmeg tényleg, bocs. 😄

Vágtam a ducksot logót,de az volt a fejemben,hogy régen láttalak.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
😄😄

vélhetõen az eddigi logóm miatt nem ismertél fel 😄(Ducks-os logóm volt, mivel újabban rákaptam az NHL-re, bár ott is olyan csapatnak szurkolok, akiknél szintén nincs rendben minden)
irkáltam én be néha néha, csak ilyen teljesítményt vagy nem is tudom mit nehéz kommentálni

Grove4
Rég láttunk a topicban,miújság? 😊

Grove4
Köszönöm szépen srácok! Én meg a Juventusnak kívánok szebb jövõt. Jaja Kos vagyok😄

forzajuve5
Boldog Születésnapot!

gercse
Boldog születésnapot kívánok én is!

Zsolti9014
Boldog szülinapot!

Hajrá Magyarország!

Breki33
Grove4-nek Boldog Szülinapot !

Látom teis Kos vagy 😛
9csöves9
kurvajó úgy pont nem látom...

a Tuttosport elindított egy petíciót az elvett scudettok visszaszerzése érdekében😊

aki akarja kinyomtathatja és elküldheti ide:
TUTTOSPORT

TORINO

Corso Svizzera, 185

10149-Italy

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
Az Inter Bajnokok Ligája béli elkötelezettsége miatt a Juventus elleni Derby d’Italia április 16.-ra, péntekre elõrehozva.

egyébként szombaton lett volna a meccs

forzajuve5
klub hivatalos közleménye:
A folyamatban lévõ meghallgatásokat tiszteletben tartva, a Juventus, szakértõk bevonásával, alaposan ki fogja értékelni a Nápolyban zajló eljárások során nemrégiben bemutatott bizonyítékot, annak érdekében, hogy a klub történelme ne sérüljön. A Juventus hisz az igazságszolgáltatási intézmények és szervek egyenlõ bánásmódjában, amelyet a klub védõi már a 2006-os meghallgatások során is kérvényeztek.

más: Cáceres ma 23 éves, grat neki! 😊

Zsolti9014
rendõri védelem?...monnyonle!!!!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ezzel az elvvel maximálisan egyetértek, de akkor nem biztos hogy ezekbõl a "zsoldosokból" sok maradna. másik indok lehetne, hogy pl. én se gyakran dolgoznék ha nincs fizetés (ez mondjuk nálam pont kivétel lenne, a Juvénál ingyen is 😄), de nekik azért már nem a megélhetés múlik 1 havi béren.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
A Bianconeri elnökét fegyveres testõrök védelme alá helyezték, miután több erõszakos fenyegetést is kapott a klub katasztrofális idénye miatt.
Emellett Vinovóba is érkezett egy biztonsági csoport, hiszen néhány játékos is kapott az említett fenyegetésekbõl.

néhány ultra felkapta a vizet ezek szerint 😄

Oziris666
Ez igaz csak akkor csõd lenne kb.

forzajuve5
aki a pénzért játszik és nem a Juventusért az menjen is de nagyon gyorsan

Oziris666
Csak nehogy fordítva süljön el a dolog h még nagyobb hiszti lesz és akkor mehetnek a szerzõdésbontások...ami a klubnak nem bizti h megéri...

forzajuve5
volt egy találkozó ahol Blanc, Bettega, Zac és pár idõsebb játékos vett részt. hoztak a vezetõk egy elég komoly döntést, állítólag teljesen befagyasztották a játékosok béreit mindaddig amég nem nyújtanak értékelhetõ teljesítményt. játékosoknak nem tetszett, de sok választásuk nincs 😊.

ha jól emlékszem Elkann mondta pár hónappal ezelõtt, hogy aki nem játszik rendesen az komoly büntetésre számíthat. ezek szerint nem csak üres ígéret volt

Oziris666
És mit ad érte a Juve ,az egész keretet?😄

limperatore
jah hát füllentett 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
ezt még akár meg is értem,csak hogy Bergamo is és Morattiék is azt vallották korábban hogy egyáltalán nem beszéltek egymással.akkor hogy is van ez?

Fabio Capello
én sokmindent elhiszek, na de ez már nálam is kegyetlenül hápog... 😄

mondani.Na ma ez nehézkes.Pedig még nem is ittam.

Úgy értettem ahogy írtam.Õ szokta ezt mindig mondom.Az Inter ellenszenve határtalan.Na így.És agyába😊

Breki33
A Lippis mondatod bárhogy érthetted de én speciel nem értem
hogy hová ültetted 😛 azért kérdeztem rá.
Egyébként szerintem pont nem kellene ezzel annyit foglalkozni a mai világban.Akár német akár Etióp,akár Afgán.EMBER ennyi egy nemzetséghez tartozunk.Piros vér,víz szükséglet,stb...stb...Jó lenne ha mindenki belátná,talán lenne az a Világbéke<#szeret>.de ez nem ide tartozik.szóval csak ennyit akartam.És ne értsetek félre.Engem nem bánt a Juve és semmi bajom vele,ahogy veletek sem.Csak más csapatnak drukkolunk .Ennyi.Így van rendjén😊

Nincs értelme ezen az Olasz nem Olasz dolgon fennakadni.Mindenki olyan nemzetiségû,ahol él amilyennek érzi magát.Komolyan mondom most életed 30 évébõl leéled felét itt felét Olaszban.Tiszteled a kultúrát az emberek,az ételeket...nem mondasz sértõ dolgokat.Magyar maradsz hisz ott születtél,de az Olasz életstílus a részeddé vált.Így értem.Nincs értelme mindig ilyenen fennakadni.nem és értem ennek a mai "FOCI" világban mi értelme???és most jól fogalmaztam meg a Világ szavacskát.

A Lippis dolgot meg szó szerint értettem.

Breki33
".Lippi beültettem már ezt mindenki agyába" ??????????

A nemzeti kérdés pont ebben a világban nem hülyeség vagyis nem kéne annak lennie.
Hol kóborolt?A Chelseavel nem csak 2005ben jutott a legjobb négyben.Nem sok olyan edzõ van aki ennyi mindent nyert.Ennyi helyen.És megkockáztatom,lesz ott még Spanyol is.😊
Van Olasz csapat,hisz az Olasz bajnokságban játszik.Lippi beültettem már ezt mindenki agyába.Hû a nevéhez és a történelméhez.Ennyi.És nézzük meg,hol is vannak a nagy Olaszok az idén???Sajnos a VB-re ezek nem jó kilátások...És ezt most ne támadásnak vegyétek.Csak ti jöttök ezzel mindig nem Olasz😊dehogynem ott játszik.Egyébként kétlem,hogy egy Zanetti aki élete felét Olaszhonban élte.ne tisztelné a kultúrát az emberek.és nem érezné magát legalább egy kicsit taljánnak.Ez a nezetiség kérdés már hülyeség,ebben a világban.

VéLacc
5 évig hol kóborolt? 😛

(G)io vinco

Mourinho 3. BL csapatát vitte be a BL elõdöntõjébe..Porto 2004, Chelsea 2005, és most Internazionale 2010!!! nem rossz azért😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

forzajuve5
majd ha lesz két olasz és egy olasznak mondott csapat a legjobb négyben mint 2002/2003 szezonban akkor örülünk.
itt ilyen sületlenségeket ne is kérdezz, mert csúnya kommenteket fogsz kapni, hozzáteszem jogosan 😊

Breki33
Szerintem nincs olasz csapat
Csacsi
Az öröm az túlzás, legalábbis nálam. De jó, hogy van "olasz" csapat a legjobb 4 között 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

limperatore
és egyébként mit szóltok az Inter elõdöntõjéhez? Bár tudom h utáljátok 😄 de ennek örültök vagy nem vagy leszarjátok? 😄

[ nem arcolásként mondom ]

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Csacsi
Titeket így utólag már biztos nem büntetnek meg, elég ha törlik az eddigi itéleteket, és visszaadják a két jogos bajnoki címet.

Valamint ha ez sem, csak egy dolgot kérek. Moggie jöjjön vissza 😊

limperatore
hm, majd kiderül, bár nem hiszem hogy ebbõl lesz valami már

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Csacsi
Itt meg ezt írja : "Kérdem én az Olasz Labdarúgó Szövetségtõl és a Nápolyi Bíróságtól: ezt a beszélgetést miért nem hozták fel Moratti ellen, mikor megkérdezte tõle Bergamo, hogy megfelelõ-e a meccsre kijelölt bíró, azok után, miután ugyanezt a kérdést feltette Giacinto Facchettinek is."

limperatore
aham, én azt olvastam az Inter fórumon hogy
"Az egyik (Moggi) a bíróküldés durva befolyásolására irányult. Míg Moratti csak informálódni akart. Semmi befolyásolás. Az írja olyan ez mintha egy petárda és egy teherautónyi TNT hatása közé tennénk egyenlõségjelet. Mindkettõ felrobban és fájdalmas, de van egy kis különbség a kettõ között."

Csacsi
illetve Itt is lehet olvasni fejleményeket.

forzajuve5
ITT olvashatsz bõvebben róla. már volt linkelve, de most mégegyszer beszúrom a tisztánlátás és a viták elkerülése végett 😊

limperatore
mármint Interrel kapcsolatban?😄

9csöves9
most folynak az ügyben érintett személyek tárgyalásai,de az tuti hogy nem kap börtönt, sõt.nagyon magabiztos,az ügyvédje szerint április 13-án fog borulni a bili jópár eddig fel nem tárt dologgal kapcsolatban

limperatore
Az igaz hogy Mogginak most vannak vmi tárgyalásai, és lehet h börtönt kap?

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa