44078
-
#31939 nekem erről a Robben-Ribery-Real-Bayern sztori jut eszembe, elvileg Robben is azért ment át aprópénzért, mert a Ribery transzfert így alapozták meg -
#31938 azért az kurva nagy túlzás,hogy egy kalap fos volt.a csapat volt egy kalap fos,amiben Diego volt még az egyik legjobb.nálatok pl kétlem,hogy nem lett volna kibaszott jó -
#31937 hát azért azt ne feledd h egy bundesligából jön, diego is jó volt ott itt meg egy kalap fos
zlatannal meg sokkal jobb csatárok vannak, akiknek nem kell 10 db ziccer h egy gólt belőjenek -
#31936 kétlem,hogy már októberben lezsíroznánk egy nyári átigazolást.bajnoki szünet van,valamivel el kell adni az újságokat.ha meg igaz,akkor szépen lehúz minket a Wolfsburg,mert akkor ez Diego+Momo+zseton.mindegy,kurvára kéne Dzeko -
IXEMGabeo #31935 Dzeko nagy fogás lenne...állítom hogy jobb csatár, mint a nagy Zlatan Ibra... -
#31934 A Manchester City elleni mérkőzés előtt Leandro Rinaudo egyre élesebb lumbális (ágyéki, gerinc környéki – szerk.) fájdalmat érzett, ami a napokban az egész jobb lábra átterjedt. A Napolitól kölcsönben érkezett védőre hosszú kihagyás várhat. (JH)
Fasza! :(
A Wolfsburg trénere, Dieter Hoeness szerint együttesét nem érdekli egy esetleges Mohamed Sissoko-Edin Dzeko csere.
A Gazzetta szerint a Juventusnak és Chiellini ügynökének, Davide Lippinek nem sikerült megállapodniuk a védő szerződéshosszabbításáról.
(JH) -
#31933 én majd akkor hiszem el, ha rajta lesz a zebramez, vagy ha személyesen a szemembe mondja ő maga :D -
#31932 Hááát nem tudom, mennyire lehet lezsírozva még az ügy. -
#31931 Jó ez szerintem. -
#31930 Akkor jók ekkora méretben a képek vagy legyenek nagyobbak? -
#31929 Juventus Have Signed Edin Dzeko From Wolfsburg - Report
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/10/05/2151278/juventus-have-signed-edin-dzeko-from-wolfsburg-report -
#31928 magyar lapok :D -
#31927 Egyáltalán nem biztos még.
Esetleg te hol olvastad? -
#31926 na semmi ujjongás h megvettétek dzekot?:D -
#31925 De igaza van, Storari érkezésével nem termett neki sok babér, csak kupa meccseken, sajnálnám én is. -
#31924 Az Itasportpress szerint a Juve kapusa Alex Manninger a kevés játéklehetőség miatt elfogadhatja a Red Bull Salzburg állítólagos ajánlatát.
Sajnálnám :C -
#31923 fasza -
#31922 Képek frissítve
Ahogy nézem ha rakok be a albumba új képeket azok is megjelennek.
Képek lehetnek kisebbek és nagyobbak tetszés szerint. -
#31921 : D -
#31920 de a Juvénál doppingolnak orrba szájba,arrafelé meg nem is ismerik:( -
#31919 Rafa Benítez vezetőedző szerin ha a címvédő Internazionale nem ennyire fáradt, akkor biztosan hozta volna a meccset!
Csak azt felejti el hogy a Juve egy nappal később játszott, és az ellenfelek jelenlegi formáját tekintve keményebb csapat ellen. -
IXEMGabeo #31918 0-0 lett a Derby D'Italia... jó meccs volt ennek ellenére -
#31917 jó az iksz idegenben, de sajnos nem láttam a meccset.
az egyik képpel kapcsolatban: ez a "lézerezés" egy hülye új divat, ki kellene valahogy szorítani a stadionokból. nem poénos -
#31916 -
#31915 tessék itt van
http://www.multiupload.com/FXM8B336G5 -
#31914 Pavel Nedved várhatóan a Juventus ’szuper csapatmenedzsere’ lesz még a hónap végén, állítja a torinói székhelyű Tuttosport. A cseh legenda tegnap este megtekintette a Derby d’Italia-t, ahol a Juventus öltözőjébe is belátogatott tapasztalatai megosztása végett.
Leendő posztjával kapcsolatban Pavel így fogalmazott a Sky kameráinak: „Nem tudom, mikor fog megtörténni a kinevezés. Andrea a barátom. Az a tény, hogy mérkőzésekre hívnak, nagy örömmel tölt el.”
A 37 esztendős egykori középpályás ezután szót ejtett Milos Krasic-ról is.
„Nem tudom, hogy Krasic egy szinten van-e velem. Ezt önök ítéljék meg. De ő egy jó játékos és ez nagyon fontos.”
www.football-italia.net (JuventusHungary) -
#31913 Tedd fel lécci multiuploadra, este, vagy holnap, vagy valamikor, amikor ráérek, lehet én is összedobok egyet (nem biztos :D). -
#31912 Na valami ilyesmi bannert gondoltam alapnak a flash-hez most paintal raktam össze de a részek külön is megvannak, ha valaki esetleg másképp rakná össze
Lehet ilyesmi is
Vagy simán ilyen alap és alul flash animáció, vagy másmilyen képek
-
#31911 -
#31909 Pavel kapott már valami állást? -
#31908 Nagyon lazák :D -
-
#31906 a közepes legyen inkább közép :) -
#31905 Így van, és főleg az utsó mondatod a fontos, a kis és közepes csapatokat egyszerűen meg kell verni (max egy egy x és 0-hoz közelítő vereség fér bele) -
-
#31903 teljesen megérdemelt az x,bár szerintem ezt a tegnapi intert meglehetett volna verni.jobb lett volna ha az a krumpliarcú Biabiany fentmarad,na meg ha Chivu is marad balhátvédben:D
Eto'o nagyon jó volt náluk,viszont hihetetlen hogy elvileg a világ legerősebb csapata az egész meccsen rinyált meg dobálta magát minden szarra.
nemtudom Pepe sérülése mennyire volt komoly,de én behoztam volna,Marchisio ha nem is konkrétan balszélső volt,de már többször bizonyította hogy ott nagyon gyenge.egyetlen jó momentuma a gólpassza volt Q-nak.Alex hozzáállása nem tetszett,úgy láttam csak az lebeg a szeme előtt hogy az ő kurva nagy góljával nyerjük a meccset.Krasic nagyon jó volt,sajnos mire Santonnal kellett versenyt futni addigra elfáradt,ráadásul a második félidő második felében látványosan hanyagoltuk a jobb oldalt.na mindegy összességében elégedett vagyok,lehoztuk a City és az Inter elleni meccset idegenben vereség nélkül és 1 kapott góllal.ha a kis és középcsapatok ellen hozzuk a pontokat akkor szép kis szezon lehet ez -
#31902 én mondtam a VB után, hogy idei év pozitív meglepetésembere lesz :)
meccset sajnos nem láttam, de jó eredménynek tartom a döntetlent -
#31901 én bírom, de attól még néha nagy állat :) -
eddie #31900 Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de Melo teljesen megkedveltette magát.A tavalyi szezonja után nem gondoltam volna. -
#31899 Úgy látom jön Motta. Én még taktikailag nem nyúlnék bele a meccsbe. Mondjuk szerintem Delneri sem fog még.
Most már tuti:
<--- De Ceglie
---->Motta