Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nem valami acélos koncepció 😄
de amúgy a piros szín valóban visszatérhet, és én mondjuk nem is bánnám, nekem tetszett a 2007/2008-as mezünk
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Vágtam a ducksot logót,de az volt a fejemben,hogy régen láttalak.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
😄😄
vélhetõen az eddigi logóm miatt nem ismertél fel 😄(Ducks-os logóm volt, mivel újabban rákaptam az NHL-re, bár ott is olyan csapatnak szurkolok, akiknél szintén nincs rendben minden)
irkáltam én be néha néha, csak ilyen teljesítményt vagy nem is tudom mit nehéz kommentálni
a Tuttosport elindított egy petíciót az elvett scudettok visszaszerzése érdekében😊
aki akarja kinyomtathatja és elküldheti ide:
TUTTOSPORT
TORINO
Corso Svizzera, 185
10149-Italy

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
egyébként szombaton lett volna a meccs
A folyamatban lévõ meghallgatásokat tiszteletben tartva, a Juventus, szakértõk bevonásával, alaposan ki fogja értékelni a Nápolyban zajló eljárások során nemrégiben bemutatott bizonyítékot, annak érdekében, hogy a klub történelme ne sérüljön. A Juventus hisz az igazságszolgáltatási intézmények és szervek egyenlõ bánásmódjában, amelyet a klub védõi már a 2006-os meghallgatások során is kérvényeztek.
más: Cáceres ma 23 éves, grat neki! 😊
Hajrá Magyarország!
Emellett Vinovóba is érkezett egy biztonsági csoport, hiszen néhány játékos is kapott az említett fenyegetésekbõl.
néhány ultra felkapta a vizet ezek szerint 😄
ha jól emlékszem Elkann mondta pár hónappal ezelõtt, hogy aki nem játszik rendesen az komoly büntetésre számíthat. ezek szerint nem csak üres ígéret volt
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
hogy hová ültetted 😛 azért kérdeztem rá.
A Lippis dolgot meg szó szerint értettem.
A nemzeti kérdés pont ebben a világban nem hülyeség vagyis nem kéne annak lennie.
Van Olasz csapat,hisz az Olasz bajnokságban játszik.Lippi beültettem már ezt mindenki agyába.Hû a nevéhez és a történelméhez.Ennyi.És nézzük meg,hol is vannak a nagy Olaszok az idén???Sajnos a VB-re ezek nem jó kilátások...És ezt most ne támadásnak vegyétek.Csak ti jöttök ezzel mindig nem Olasz😊dehogynem ott játszik.Egyébként kétlem,hogy egy Zanetti aki élete felét Olaszhonban élte.ne tisztelné a kultúrát az emberek.és nem érezné magát legalább egy kicsit taljánnak.Ez a nezetiség kérdés már hülyeség,ebben a világban.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
itt ilyen sületlenségeket ne is kérdezz, mert csúnya kommenteket fogsz kapni, hozzáteszem jogosan 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
[ nem arcolásként mondom ]
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Valamint ha ez sem, csak egy dolgot kérek. Moggie jöjjön vissza 😊
"Az egyik (Moggi) a bíróküldés durva befolyásolására irányult. Míg Moratti csak informálódni akart. Semmi befolyásolás. Az írja olyan ez mintha egy petárda és egy teherautónyi TNT hatása közé tennénk egyenlõségjelet. Mindkettõ felrobban és fájdalmas, de van egy kis különbség a kettõ között."
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa