Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha nagy okos vagy mondj más problémát.Az erõnléten a mentális dolgokon kívül.Te ne húzz fel.Már az elején elszúrta Ferrara.Ennyi ezt be kell látni.Ez a csapat,keret nem itt kellene,hogy tartson.Mert egytõl egyig nagy játékosok.Ennyi.
Ferrara jópár alapozást végigcsinált nemsemmi edzõkkel, mondjuk tényleg vannak erõnléti gondjaink.
(G)io vinco
Már az alapozásnál is voltak ott gondok...Nincs önbizalom,nincs csapategység,és a kondi is kritikán aluli.Általában...
Érdemes elolvasni a kommenteket
http://juventuz.freeblog.hu/archives/2010/04/08/Buffon_-_Lloris_csere_a_lathataron/#comments
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Hajrá Magyarország!
Buffon kell nagyon, õ nem csak a védéseivel, de a jelenlétével is biztosabbá tudja tenni a védelmet
(többiektõl bocsi a sok offért 😄 )
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
szerintem az itteniek sem privitívek a törzstagok biztos nem bár más fórumokat nem olvasok
Nálam is van utált csapat,a Juve közömbös.De CSK-tokat mindig is nagyon tiszteltem.Mint általában a hozzá hasonló "hû" focistákat.
Nekem gõzöm nincs egyébként kirõl beszélsz,mert bár rég regisztráltam nem sûrûn írtam ide.
Olvastam már eleget errõl az ügyrõl,még többet is a kelleténél.😊
De szerintem nem vagyunk huligánok(én tuti😊),úgy hogy lehet normálisan beszélni.(Persze a szurkálódás benne van)De nem sértõ és primitív módon(ez most nem rád vonatkozik).
Szóval én nem veszlek téged egy kalap alá,sok általam ismert Juvéssal.Remélem nem is kell.
Azért ajánlom figyelmedbe a korábban itis belinkelt cikksorozatot az ügyrõl
2. Én viszont két csapatot utálok és egyik az inter, de azt nem mondtam, hogy te utálod a JUve-t.
3. tudom hogy tisem bírjátok privátban mindig megkapom hogy mennyire hülye és jó lenne megszabadulni tõle, de amíg nem közösítek ki az ilyen elemeket a kalap közös
Veled és sok más interessel semmi bajom, de velük ezt már megbeszéltem.
2. Azt sem mondtam,hogy utálom a Juvét.Nem tudom mibõl következtettél erre.
3. 1-2 ember miatt mindenkit ugyan abba a skatulyába...
mondjuk neki csak a neten nagy a szája
egyébként nemtudom hol olvashattál én speciel nem írok olyan topikjába akit nagyon utálok itt meg majdnem számonkéritek ha merünk negatívat írni
A másik meg honnan tudod milyen bizonyíték van
deha te tényleg elhiszed hogy moretti teljesen szûz lányka hát jó csapatnak drukkolsz.
Szóval én nem olvastam olyan Interest akinek nagy lenne a pofája,de olyan Juvést rengeteget😊Bocsánat.
De tessék egy mondat,bár messze nem szokásom,elnézést😊"Egyébként ha a Juve megnyerte a B-ligát,mi megnyerjük onnan az A-t😊<#worship>#worship>
Õ is kos <#idiota>#idiota>
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
B ligás inter -Ancona kiesési rangadó lenne
és a pofa egybõl lejebb menne
de a mérce nem egyenlõ
ezért ugat a sok hívõ
Remélem megkapják a többiek is a méltó büntetést.(bár túlzottan nem hiszek benne, csak reménykedem)
akik semilyen büntetést nem kaptak sõt még igazságtalan elõnyökhõz jutottak...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.