Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És nem nem néztem.Mert nem érdekel.és nem akkor nem mondtam meg,mert elõrébb vártam õket.De a meccseket néztem.Erre lehet következtetni abból,amit idén alakítanak.

Sz.r a kondi nem kicsit.Rengeteg gólt kapnak a 2. félidõben.és ez alapozás.Ha tetszik ha nem.Az elején megvolt a lendület a frissesség.Aztán elfogyott maradt a fáradtság.Ez erõnlét.Rossz volt a felkészülés IS:Ez saját sportolói "pályafutásból" is tudom.
De ha nagy okos vagy mondj más problémát.Az erõnléten a mentális dolgokon kívül.Te ne húzz fel.Már az elején elszúrta Ferrara.Ennyi ezt be kell látni.Ez a csapat,keret nem itt kellene,hogy tartson.Mert egytõl egyig nagy játékosok.Ennyi.

Breki33
Kicsit talán leegyszerûsíted a kérdést.

Ferrara jópár alapozást végigcsinált nemsemmi edzõkkel, mondjuk tényleg vannak erõnléti gondjaink.
VéLacc
mert gondolom te is non-stop nézted az edzõtábori közvetítést és már akkor megmondtad, hogy rossz az alapozás. ne húzz fel plz.

(G)io vinco

Hát nem ám ezért írtam.Sok tényezõ,de én tartom Ferrara szúrta el már a legelején.Ezzel a kerettel elõrébb kellene lenni.
Már az alapozásnál is voltak ott gondok...Nincs önbizalom,nincs csapategység,és a kondi is kritikán aluli.Általában...

Breki33
Ferrara mérlege jobb mint Zac-é itt nem az edzõvel van csak gond.
Kell egy edzõ aki összefogja azt a csapatot.Visszaadja az önbizalmukat.Már nem hiszik el néha,hogy nyerhetnek.Vagyis nekem ez jön vissza.Túl sokáig vártak Ferrara menesztésével.

Lloris-t tuti, hogy 40 alatt nem adnák
Breki33
Ez még Csütörtöki hír pletyka szint La Gazzetta dello Sport írta

Érdemes elolvasni a kommenteket

http://juventuz.freeblog.hu/archives/2010/04/08/Buffon_-_Lloris_csere_a_lathataron/#comments
Breki33
Az lesz <#eplus2><#hehe>
limperatore
igazából ahhoz h erõs csapatot lehessen építeni, az elsõ feladat h oda érjetek a 4. helyre, a hátrány 3 pont az nem sok

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
ezzel alá is írná blanc és secco a halálos ítéletét

9csöves9
nocsak,csak adnak ki értelmes dolgot a kezükbõl.teljesen jó cikk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Forza Italia
tényleg középcsapatot építünk :S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

limperatore
azt írják most a hírekben hogy a city emberei torinóban voltak, és 35m eurot akar kapni a juve buffonért, helyette a lyon kapusát vennék meg ( vagy adnának 2 embert, trezt meg camoranesit )

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

gercse
jó hír
Buffon kell nagyon, õ nem csak a védéseivel, de a jelenlétével is biztosabbá tudja tenni a védelmet

9csöves9
Gigi és Chiello is visszatér holnap,csak Diego és Cáceres sérült per pillanat,de az õ felépülésük is jól halad

9csöves9
te meg házigazda vagy szóval az ilyeneket hagyd ki innen...

limperatore
és apámnak mi köze ehhez az egészhez? mesélte h van egy ismerõse az andrásné aki a te munkatársad, de nem értem ennek mi köze itt a "vitához?" õ mesélt rólam? mert én õt még életemben nem láttam
(többiektõl bocsi a sok offért 😄 )

Grove4
Peace srácok.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
oks ez korrekt <#eljen>

szerintem az itteniek sem privitívek a törzstagok biztos nem bár más fórumokat nem olvasok

Hát nem úgy tûnt az elsõ írásodból,amit én olvastam itt tõled.
Nálam is van utált csapat,a Juve közömbös.De CSK-tokat mindig is nagyon tiszteltem.Mint általában a hozzá hasonló "hû" focistákat.
Nekem gõzöm nincs egyébként kirõl beszélsz,mert bár rég regisztráltam nem sûrûn írtam ide.
Olvastam már eleget errõl az ügyrõl,még többet is a kelleténél.😊
De szerintem nem vagyunk huligánok(én tuti😊),úgy hogy lehet normálisan beszélni.(Persze a szurkálódás benne van)De nem sértõ és primitív módon(ez most nem rád vonatkozik).
Szóval én nem veszlek téged egy kalap alá,sok általam ismert Juvéssal.Remélem nem is kell.

Breki33
1. a Hordejeûséget te sem én sem tudjuk megállapítani innen.

Azért ajánlom figyelmedbe a korábban itis belinkelt cikksorozatot az ügyrõl
2. Én viszont két csapatot utálok és egyik az inter, de azt nem mondtam, hogy te utálod a JUve-t.
3. tudom hogy tisem bírjátok privátban mindig megkapom hogy mennyire hülye és jó lenne megszabadulni tõle, de amíg nem közösítek ki az ilyen elemeket a kalap közös

Veled és sok más interessel semmi bajom, de velük ezt már megbeszéltem.
Vagy ti már ennyire bennfentesek vagytok😊Helyben tájékozódtok😊?<#zavart1>

Olvasni lehetett róla.Mint ahogy ti is úgy szerzitek az információt.Tudod.És nem,nem Inter párti "helyen"....

gercse
én azt nem tudom, hogy Moratti beszélgetéseit hol lehet meghallgatni 😄

1.Nem azt,hogy teljesen ártatlan lenne azt nem.És nem is mondtam.De messze nem olyan horderejûek azok a telefon beszélgetések amit õ "produkált,mint amit Moggi.
2. Azt sem mondtam,hogy utálom a Juvét.Nem tudom mibõl következtettél erre.
3. 1-2 ember miatt mindenkit ugyan abba a skatulyába...

Breki33
ajánlom figyelmedre a többszörös alreges kitiltott pámerkát
mondjuk neki csak a neten nagy a szája

egyébként nemtudom hol olvashattál én speciel nem írok olyan topikjába akit nagyon utálok itt meg majdnem számonkéritek ha merünk negatívat írni

A másik meg honnan tudod milyen bizonyíték van
deha te tényleg elhiszed hogy moretti teljesen szûz lányka hát jó csapatnak drukkolsz.
De itt sem,mert társalgás nuku.Támadtok rögtön...Pedig építõ jellegû beszélgetéssel lehet rajta "vitázni".

Azért nagyon elbízzátok magatok.messze nincs olyan bizonyíték,ami megvesztegetésre utal,vagy hasonló horderejû lenne,mint amit a Juve ellen hoztak fel.
Szóval én nem olvastam olyan Interest akinek nagy lenne a pofája,de olyan Juvést rengeteget😊Bocsánat.

De tessék egy mondat,bár messze nem szokásom,elnézést😊"Egyébként ha a Juve megnyerte a B-ligát,mi megnyerjük onnan az A-t😊<#worship>

Grove4
Blanc ma ünnepli 47. születésnapját.

Õ is kos <#idiota>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
méltõ büntetés egy

B ligás inter -Ancona kiesési rangadó lenne
és a pofa egybõl lejebb menne

de a mérce nem egyenlõ
ezért ugat a sok hívõ
gercse
Pedig mind tudtuk (akik nem szemellenzõsök), hogy csak egyetlen csapat nem lehet sáros, valszeg az összes nagy csapat benne volt/van.
Remélem megkapják a többiek is a méltó büntetést.(bár túlzottan nem hiszek benne, csak reménykedem)

Breki33
Ezért nevetséges, hogy olyanok csalóznak és nagyképûsködnek mostanában
akik semilyen büntetést nem kaptak sõt még igazságtalan elõnyökhõz jutottak...

forzajuve5
basszus ebben aztán tényleg mindenki benne volt, de egyedül mi szívtuk meg

Grove4

Grove4
Köszönöm szépen mindenkinek.

gercse
nekem kicsit fura, de nevezhetjük vadnak is 😄

9csöves9
nagyon vad ezzel a szakállal

gercse
Marchisio feje 😄DD

Fabio Capello
Boldog szülinapot utólag is! 😊

VéLacc
megvolt a terepszemle 😛

Zebina oda sem néz 😛 😄

(G)io vinco

WuFraZselic
lol 😄DDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
elmegy a picsába a szövetség

9csöves9
nem utazhatnak az ultrák az Inter ellen,a Cagliari ellen meg tüntetnek megint

9csöves9
van másik verzió is😄

9csöves9
Boldog születésnapot!

WuFraZselic
Isten eltessen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ja vagy éppen a sok kisokos😄, de nem Juve fanoknak csak nagy az elvárásuk😊 ami nem baj

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.