44078

ibogldrc.jpg

• szucsy89
    de jó is lenne ha a milan és a juve vívná a harcot a bajnoki címért:D az inter meg 3. lenne:DD
  • Count Adyn
    Hát kb, igy jár az aki augusztus végén kezd játékosokat venni^^
  • forzajuve5
    Melo bevállalta :)
  • Count Adyn
    Melo megoldotta elegánsan lol:D
  • forzajuve5
    Krasic 11est harcolt ki, de nincs Alex a pályán...
  • Count Adyn
    Krasic:)
  • szucsy89
    a kezdeti nehézségek után csak nem kezdtek magatokra találni?
  • Monoton
    Szép gól volt
  • forzajuve5
    Aqua gól letudva. kurvára tetszik a csapat küzdőszelleme
  • forzajuve5
    úgy legyen :D

és persze lehet imádkozni egy jó streamért
  • 9csöves9
    azthittem Q megint nem lesz kezdő egy EL forduló előtt.szerintem parádé lesz,Aqua,Chiello és Krasic is betalál
  • forzajuve5
    hivatalos kezdő:

Storari-Grygera,Bonucci,Chiellini,De Ceglie-Krasic,Melo,Aquilani ,Marchisio-Quagliarella,Amauri
  • Forza Italia
    Ez a Juve hónapja. A zebrák a Milanon kívül játszanak a Leccével, a Bolognával, a Cesenával és a Bresciával. 5 ből 4 kötelező
  • Grove4
    Lanzanak kificamodott a bokája, 40 napra kidőlt.
  • 9csöves9
    nem értem miért kell Brazzot meg Grossot ennyire figyelmen kívűl hagyni.inkább benevezi Costantinot 3. kapusnak,meg próbálgatja Pepét az edzéseken balhátvédnek(utóbbi nem olyan ordas nagy baromság mondjuk).ha már itt vannak,felveszik a fizetést,edzenek,akkor egy utazó keretbe simán beférne valamelyikük
  • Breki33

At the end of the training session on the eve of the match against Lecce, Luigi Del Neri announced the list of players called up for the match. In all 20 players have been called-up.

Below is the complete list:

2 Motta
    3 Chiellini
    4 Felipe Melo
    5 Sissoko
    8 Marchisio
    9 Iaquinta
    10 Del Piero
    11 Amauri
    13 Manninger
    14 Aquilani
    18 Quagliarella
    19 Bonucci
    21 Grygera
    23 Pepe
    25 Martinez
    27 Krasic
    29 De Ceglie
    30 Storari
    31 Costantino
    33 Legrottaglie
  • gercse
    hát nem igazán, mert lehet hogy nagy tehetség lenne, de ha papír lába van, akkor hiába, bár nem tudom mi baja, de biztos, ilyesmi miatt sérült ennyit
  • 9csöves9
    meg kell várni a téli mercatot aztán visszaküldeni a picsába.semmi értelme az ilyennek
  • gercse
    tehát hoztunk egy fantom játékost, marha jó...
  • 9csöves9
    Traoré együtt edzett már a csapattal,de újra megsérült...
  • forzajuve5
    Az IFFHS (A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet) szerint Buffon volt az elmúlt évtized legjobb kapusa. A 2001-es Juventusba szerződése és a 2009 közötti időszak alapján Gigit szavazták meg a legjobbnak, többek között Iker Casillast és Petr Cech-et megelőzve.

Blanc is elég jól tevékenykedik a háttérben. A Sony újra támogat minket, pl az új stadionban nagyon komoly technikai eszközöket fognak beépíteni. valamint a Sony Ericssonnal is sikerült meghosszabítani a szerződést.
  • nono84
    van egy olyan érzése, hogy Momo-n lassan túladunk
  • 9csöves9
    állítólag Melo és Momo összeugrottak kicsit edzésen egy belépő után,a többiek szedték szét őket.később leültek Delnerivel beszélni és kibékültek...
  • 9csöves9
    a klub egyik megfigyelője kint volt a Hollandia-Svédország meccsen,Van der Wielt figyelte elsősorban

kicsit örülök,hogy a szerbek tegnap balhéztak a válogatott meccsen,féltem hogy Chiello véletlenül lerúgja Krasicot:D
  • Grove4
    Rosetti: Nem volt nyomás a bírókon

A Calciopoli tárgyalás folytatódott. Ahogyan azt az előző cikkben is írtuk, a Calciopoli tárgyalás ma folytatódott, ahol olyan tanúkat hallgattak meg, mint Roberto Rosetti játékvezető, a Milan védője, Alessandro Nesta, és a Lazio középpályása, Cristian Ledesma.

Teresa Casoria a bírókra helyezett állítólag nyomással kapcsolatban kívánta meghallgatni Rosettit. Egyes hírek szerint ugyanis a játékvezetőknek bizonyos csapatoknak és játékosoknak kedvezniük kellett. Rosettit először a 2005. májusi Lazio – Fiorentina mérkőzéssel kapcsolatban kérdezték meg, melyen a Lazio egyik játékosa, Luciano Zauri jól láthatóan kezezett, ám Rosetti mégis továbbot intett. Visszajátszások kimutatták, hogy a spori látta az esetet és ennek okán piros lapot kellett volna adnia, valamint büntetőt ítélnie a Fiorentina javára. Ám Rosetti, állítása szerint, nem kezezést, hanem fejelést látott Zaurinál.

„Sohasem próbáltak befolyásolni a bíróküldők. A Lazio – Fiorentina meccsen elkövetett hibám? Fejelésnek láttam, nem kezezésnek. A félidőben közöltem, hogy véletlen volt és csak egyedül Chiellini jegyezte meg, hogy kéz volt.”, mondta Rosetti a meghallgatáson. „Emberek vagyunk, hibázunk. De a helyzet az, hogy nem követtem el hibát azon a mérkőzésen. Nem láttam a kezezést. Ha láttam volna, akkor büntetőt ítélek a Fiorentina javára, Zaurit pedig kiállítom. De nem tettem, mert nem láttam.”

Ledesma következett; neki a Lecce – Juventus mérkőzésről kellett beszélnie, a mérkőzést az Öreg Hölgy 1-0 arányban nyerte meg, de adódott a kérdés, hogy az adott időjárási körülmények között le lehetett volna-e játszani a találkozót.

„Lecce – Juventus? Mély volt a pálya, de senki sem kérdezte meg, hogy elhalasszuk-e a mérkőzést. A mély pálya nem kedvezett a Juventusnak.”

A körülmények ellenére a mérkőzést lejátszották a felek.

Nestát hallgatta meg utoljára a bíró, aki arra volt kíváncsi, hogy a védő vajon nem kapott-e szándékosan sárgalapot az akkori Milan – Juventus rangadó előtt, amely miatt esetleg ki kellett volna hagynia a rangadót. Egyes állítások szerint Moggi arra törekedett, hogy a játékvezetők bizonyos játékosokat kisárgázzanak kulcsmérkőzések előtt.

„Alig emlékszek már arra az idényre, különösen a büntetésekre. De, De Santis nem adott nekem sárgakártyát a Fiorentina – Milan mérkőzésen, így pályára tudtam lépni a Juventus ellen.”

A meghallgatások után, a bíróság időt szentelt a korábbi nyomozásnak is, a nyomozás akkori vezetője, Auricchio ezredes 136 olyan hangfelvételt tüntetett el, melyek döntő befolyással bírtak volna a 2006-os tárgyalásoknál. Luciano Moggi védelme újabb hangfelvételeket mutatott be, a bíró pedig a jövő heti tárgyaláson fogja eldönteni, hogy beleveszi-e ezeket a nyomozati anyagba.

Ami Auricchiot illeti, ellene büntetőeljárás folyik hamis tanúzásért és bizonyítékhamisításért. De Santis ügyvédje, aki szintén jelen volt a tárgyaláson, kijelentette, bűnvádi eljárást fog kezdeményezni Auricchio ellen, amiért olyan bizonyítékokat tüntetett el, amelyek csak most kerültek felszínre.

Alessandro Del Pierot is beidézték erre a meghallgatásra, ám a futballistát nem értesítették időben. Casoria bíró szerint neki is meg kell jelennie és a jövő hét keddi meghallgatáson erre sor is fog kerülni, ahogyan a tárgyalássorozat folytatására is.
    (Forrás: Juventus Hungary)
  • Grove4
    Giorgio Chiellini tagadta, hogy Giuseppe Rossi az Azzurrik egyik edzésén bebőrözte volna. "Különben már nem járna", mondta Chiello.

:DDD
  • 9csöves9
    október 27-én lesz hivatalosan is bejelentve
  • Grove4
    A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Pavel Nedved a jövőben az igazgatótanács munkájában vállalhat szerepet.
  • 9csöves9
    ma éppen Veloso-Sissoko cseréről cikkeznek.játszik ez az efemsztár egyáltalán a Genoában?
  • Grove4
    Olvastam, csak az a baj, hogy az ilyet nem lehet átnevelni, ő kéri ki magának. Elektrosokk sem segitene sokat.
  • forzajuve5
    hihetetlenül szimpatikus játékos :) és ugyanolyan jól tud nyilatkozni mint focizni

más: aki kicsit fel akarja húzni magát idegileg az olvassa el a juventuz.freeblog-on a Buffonos cikk kommentjeit. hihetetlen mennyi barom él köztünk...
  • Grove4
    Krasic interjú
  • Grove4
    Nem szükséges.
  • Grove4
    Nem tudnátok mondani egy oldalt, ahonnan letölthetem azt a betűtípust amivel a jelenlgei mezünkre írva vannak a nevek?
  • Grove4
    Ma én is megpróbálok valamit alkotni, ha lesz időm és rávisz a lélek.
  • 9csöves9
    Alex ma a facebook oldalán 1 órán át válaszolt a szurkolók kérdéseire.Itt van néhány
  • Mor3llo
    Semmiféle megegyezés nem volt...

limperatore:3. Germany 59.770
    4. Italy 54.266

;)
  • Breki33
  • limperatore
    ez elég új szöveg :D
  • cassoneitaly