Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha Fachettirõl kérdeznek, róla nem tudok semmit. Azt viszont tudom, hogy Massimo Moratti többször is járt Bergamo házában. Lehallgattuk azt a beszélgetést is, amikor Fachetti Collinát kéri játékvezetõnek, de nem gondoltuk, hogy ez fontos lenne."
Forrás : Juventuz.freeblog.hu
Asszem ebbõl is látszik mennyire volt egyoldali a dolog.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Már idén, remélem még a Milán is megelõzi õket <#eljen>#eljen><#smile>#smile>
Ezért is kell újra megvernünk õket <#finom>#finom><#wink>#wink>
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Bár ebbõl már nem lesz semmi. Az a 2006-os döntés teljesen egyoldalú volt, és azért történt, hogy tönkretegyék, olaszország legsikeresebb klubját. Hát sikerült is. De a remény hal meg utoljára. Nekem már az elég lenne, ha visszakapnánk a két elvett bajnoki címet, és Moggit azonnali hatállyal viszatennék az eredeti pozíciójába.
Ebbõl is látszik, hogy Õ nagyon értett ahhoz amit csinált, és most már azoknak is el kell ismerni, akik ellene vannak, hogy õ tette tönkre a Juventust. A mellékelt ábra azt mutatja, hogy vagy mindenki ártatlan, vagy mindenki bûnös.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
nagyon remélem hogy igazak a Benitez-es hírek.
(G)io vinco
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Morattit megkérdezték az újságírók az egészrõl,annyit mondott,hogy no comment😊

állandóan benne van az ilyen hírekben, hogy akkor hozza magával Torrest is. kicsit vicces, mert lehet a teljes átalakításra szánt keret nem lenne elég erre az egy játékosra 😊. másik meg hogy megint lenne egy olyan csatárunk aki állandóan sérült.
jöjjön inkább Capello és nyerjünk meg minden meccset 1:0-ra mint régen 😄
A keddi edzésen megsérült Sebastian Giovinco, a Juventus labdarúgója.
A fiatal támadó középpályás combizomsérülést szenvedett, és az elõzetes hírek szerint 40-45 napot kell kihagynia.
A 23 éves Giovinco korábban többször is kilátásba helyezte, hogy ha nem kap elég játéklehetõséget, távozik Torinóból.
bocsi nem tudtam h vki betette mindenesetre elgondolkodtató
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem is vágtam,hogy ügyködsz a JH-n.nem tudom miért,de sose olvasom
(G)io vinco
a FIGC elnöke nyilatkozozz és szerinte is hiba volt az internek adni az elvett bajnoki címet
mit jelent pontosan az utolsó képen a transzparens felirata?
a pénteki meccstõl nagyon tartok.nem a vereségtõl mert ahhoz hozzászoktam,csak nehogy kitömjönek minket mert begõzöltek most a 2. helytõl
Giovinco amikor beállt elég jól kavargatott, volt egy nagy helyzete is a végén...
Lényeg, hogy megvan a 3pont, és látszott rajtuk, hogy most ez nekik is nagyon jól esett.. Del Piero nagyon örült a gól után a kispadon...
Hátha Alex papa meglepi az intert <#idiota>#idiota>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Sikerült behúznunk. Most ez fontos gyõzelem az inter elleni rangadó elõtt..Csak kár, hogy Alex nem játszott.. .Hiányzott...
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
HELP!
FORZA JUVE!! GRANDE DEL PIERO!!!
Tessék,itt van egy csomó.Nem mindig a legjobbak.De múltkor én is itt néztem BAJNOKIT és kiválót találtam.
http://atdhe.net/
Meg egy másik.
A legfrissebb hír a témával kapcsolatban, hogy a Juventus és Rafa folyamatosan kapcsolatban állnak egymással. Úgy tûnik a spanyol is szeretne az olasz klubhoz kerülni, ám kért néhány garanciát: Benitez szeretné, ha Gianluigi Buffon és Giorgio Chiellini maradna. Az edzõ szeretné, hogyha a Juventus nem adná el az általa oly nagyra becsült duót, melyért több klub is sorban áll. Benitez továbbá magával akarja hozni Fernando Torrest, ezért arra kérte a Bianconerit, hogy igazolják le a gólerõs csatárt. A spanyol edzõ magával hozná Javier Mascheranot is, de nem minden áron. Ugyanakkor Rafa aligha fogja feladni megbízható, de meglehetõsen drága személyzetét, így ez is egy olyan dolog, ami a Juventus szempontjából többletköltség lenne. Legvégül pedig sürgeti a szerzõdés aláírását.