Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
ha már nektek nem megy, nem igaz?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Csacsi
Azért ez a nem mind1. Ezek az akkori nyomozást vezetõ ember mondta a mai tárgyaláson.

"Ha Fachettirõl kérdeznek, róla nem tudok semmit. Azt viszont tudom, hogy Massimo Moratti többször is járt Bergamo házában. Lehallgattuk azt a beszélgetést is, amikor Fachetti Collinát kéri játékvezetõnek, de nem gondoltuk, hogy ez fontos lenne."

Forrás : Juventuz.freeblog.hu

Asszem ebbõl is látszik mennyire volt egyoldali a dolog.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Maguktól is visszakerülnek a helyükre.

Már idén, remélem még a Milán is megelõzi õket <#eljen><#smile>

Ezért is kell újra megvernünk õket <#finom><#wink>
Csacsi
Amíg Moratti ott van a háttérben, addig nem is. Ha azt elintézte, hogy tönkre menjünk, hogy ti felemelkedjetek, akkor ezt most már nem fogja hagyni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

limperatore
deeee 😄😄 nem lesz ebbõl semmi sztem

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Forza Italia
Ki kell zárni az intert. Így legalább lenne egy fogadás a tippmixbe ami biztos😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
<#kerdes>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
hááháá 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Ja, éppen ezért van bíróságon az ügy. Egyébként vagy "de" vagy "viszont".A kettõ együtt nem megy. 😛

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
De viszont az se mindegy hogy ki mennyire bûnös. Nem mindegy hogy loptál egy csokit vagy megöltél egy embert.

Csacsi
Attól még lehet bûnös, mert már nem él. És gondolom a klubbért tette amit tett, szóval a klubbot kéne megbüntetni.

Bár ebbõl már nem lesz semmi. Az a 2006-os döntés teljesen egyoldalú volt, és azért történt, hogy tönkretegyék, olaszország legsikeresebb klubját. Hát sikerült is. De a remény hal meg utoljára. Nekem már az elég lenne, ha visszakapnánk a két elvett bajnoki címet, és Moggit azonnali hatállyal viszatennék az eredeti pozíciójába.

Ebbõl is látszik, hogy Õ nagyon értett ahhoz amit csinált, és most már azoknak is el kell ismerni, akik ellene vannak, hogy õ tette tönkre a Juventust. A mellékelt ábra azt mutatja, hogy vagy mindenki ártatlan, vagy mindenki bûnös.

limperatore
de csóri Fachetti már meghalt, ilyenkor mivan?

WuFraZselic
pedig szerintem épp hogy most ez a helyes döntés, nincs idõtök "pöcsölni", "jösz? nem jösz?" kérdésre minél elõbb kapjatok választ, mert már most el kell kezdenetek építeni a jövõ évi csapatot, edzõ+szakmai stáb mindennel együtt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
és ebbõl van az hogy el fogja utasítani. Nem szabad ilyen ultimátumokat adni, megijed tõle az ember :/

forzajuve5
A mértékadó The Times és több angol forrás szerint a Juventus tíz napot adott Rafa Beníteznek, a Liverpool menedzserének arra, hogy eldöntse, elfogadja-e a torinói klub ajánlatát.

VéLacc
ilyen a világon nincs... úgy tûnik az elmúlt 4 évbõl nem tanultunk, kell még egy év. remek. :S
nagyon remélem hogy igazak a Benitez-es hírek.

(G)io vinco

forzajuve5
pedig nem kellene, mert nagyon sötét ló, és ha mellé lövünk megint akkor végünk.

9csöves9
ehhez kapcsolódva,Allegrit kirúgták a Cagliaritól...így még jobban felerõsödhetnek az õ érkezésérõl szóló pletykák is

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
az érdemi rész 20-án lesz,ekkor lesznek bemutatva az eddig elhallgatott telefonbeszélgetések,mintegy 3000.Carlo Ancelotti is be van idézve tanúnak.amúgy Moggiék szempontjából nagyon jól alakult a tárgyalás végig fölényben voltak,nevetgéltek poénkodtak.kiderült,hogy Facchetti többször kérte Bergamot hogy Collina vezesse a meccsüket,errõl tudtak az érintettek is,csak nem tartották fontosnak.erre csak nevetni tudtak Moggiék.Facchetti egyébként jópárszor a lakásán látogatta meg Bergamot,itt olyan beszélgetés került a napvilágra,hogy azt kérdezi a telefonban,hogy hova parkoljon.a házban meg már nyilván nem folyt a lehallgatás.beidézték De Santist is,ugyanis akkoriban az járta,hogy õ volt a mi kis házi bírónk.Moggi ügyvédje megkérdezte mely beszélgetésekre alapozzák ezt,erre a rendõrfõnök nem tudott válaszolni.kiderült az is,hogy nem Moggi tudta meg elõször,melyik meccsekre mely bíró megy,õ csak a 3. volt a sorban.gondolom nem kell ecsetelni ki volt az elsõ 2😊

Morattit megkérdezték az újságírók az egészrõl,annyit mondott,hogy no comment😊

forzajuve5
állítólag Benítez ügynöke és blanc torinóban tárgyaltak. a cikk szerint Benítez kivásárlási ára liverpoolból 16 millió euró, amit elég soknak tartok. az évi fizetése már reálisabb, 4 millió euró + juttatások.
állandóan benne van az ilyen hírekben, hogy akkor hozza magával Torrest is. kicsit vicces, mert lehet a teljes átalakításra szánt keret nem lenne elég erre az egy játékosra 😊. másik meg hogy megint lenne egy olyan csatárunk aki állandóan sérült.

jöjjön inkább Capello és nyerjünk meg minden meccset 1:0-ra mint régen 😄

forzajuve5
jutottak azóta valamire? látom tuttosport sokat ír, de abból egy szót se értek

Juventus: Sebastian Giovinco megsérült, vége a szezonjának
A keddi edzésen megsérült Sebastian Giovinco, a Juventus labdarúgója.

A fiatal támadó középpályás combizomsérülést szenvedett, és az elõzetes hírek szerint 40-45 napot kell kihagynia.

A 23 éves Giovinco korábban többször is kilátásba helyezte, hogy ha nem kap elég játéklehetõséget, távozik Torinóból.

bocsi nem tudtam h vki betette mindenesetre elgondolkodtató

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Grove4

VéLacc
Gio szezonjának vége? ha jól értem 40 napra lesérült :S 😞

(G)io vinco

VéLacc
szomorú 😄

(G)io vinco

Breki33
gabber_saviola
<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
zsír<#eljen>

nem is vágtam,hogy ügyködsz a JH-n.nem tudom miért,de sose olvasom

VéLacc
beállítottam a JH Tv-be a skytg24-et ha valaki szeretne képeket is látni az eseményekrõl. elég sûrûn mutatják.

(G)io vinco

9csöves9
Teresa Casoria bírónõ 11 órakor kijelentette,hogy az újonnan bemutatott szalagok jelentõsek az ügy szempontjából.gondolom akkor nem kurvákról és pizzáról való eszmecsere volt rajtuk

9csöves9
9.30 kor elkezdõdött a móka,hatalmas zûrzavar alakult ki mert túl kicsinek bizonyult a terem az újságíroknak,ügyvédeknek stb-nek.Bergamo,Pairetto,De Santis,Bertini és Fabiani van most jelen,illetve Moggi kicsit késve megérkezett 10.10kor

forzajuve5
holnap lesz a nagy nap, Moggi megy a bíróságra 😊. érdeklõdve várom milyen bizonyítékokat mutatnak be.
a FIGC elnöke nyilatkozozz és szerinte is hiba volt az internek adni az elvett bajnoki címet

9csöves9
2006-2010(?) üdvözöljük egy új korszakban:Morattopoli

forzajuve5
én meg pont ellenkezõjét érzem. bepánikolnak és le tudjuk hozni a meccset 1-1-re

mit jelent pontosan az utolsó képen a transzparens felirata?

9csöves9

9csöves9
én sem láttam,de az életemet rátettem volna hogy Chiello szerezte a gólt😊

a pénteki meccstõl nagyon tartok.nem a vereségtõl mert ahhoz hozzászoktam,csak nehogy kitömjönek minket mert begõzöltek most a 2. helytõl

forzajuve5
én sem láttam sajna, de a gyõzelemnek örülök

Zsolti9014
Na, nyertünk. 😊
Viszont nem láttam. 😞

Hajrá Magyarország!

cassoneitaly
Az elõzõ meccsekhez képes tûrhetõ, de még mindig messze az elvárttól...Ha Chiellini nincs a védelemben, akkor tuti nem ez az eredmény...
Giovinco amikor beállt elég jól kavargatott, volt egy nagy helyzete is a végén...
Lényeg, hogy megvan a 3pont, és látszott rajtuk, hogy most ez nekik is nagyon jól esett.. Del Piero nagyon örült a gól után a kispadon...

Hátha Alex papa meglepi az intert <#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Csacsi
Szokásos. Találtunk egy gólt, aztán védekeztünk. Semmi elképzelés, semmi komoly mutatvány 😞 Szerencsénk volt, hogy a Caglairi nem volt képes felénk kerekedni. Bér ez lehet, hogy inkább a jó védekezésnek köszönhetõ 😊

Grove4
És amúgy tûrhetõen játszottunk,vagy megint ez a szerencsétlenkedés?

cassoneitaly
Vége. (1-0)
Sikerült behúznunk. Most ez fontos gyõzelem az inter elleni rangadó elõtt..Csak kár, hogy Alex nem játszott.. .Hiányzott...

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Forza Italia
na, ennek örülök h Giorgo szerezte a gólunk😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

cassoneitaly
GIORGOOOO CHIELLINI!!!!! UNO-ZERO!!!

cassoneitaly
bazzeg de mákunk volt...Felsõléc a cagliari-nak

cassoneitaly
http://www.bet365.com -on nagyon jó a stream, regelni kell hozzá az oldalra, csak az a baj, hogy kicsi a kép... Nem tudja valaki hogyan tehetném ki teljes képernyõre? Mert biztos kilehet, csak adobe flash player10-el nemtom, hogy mégis hogyan, mert nincs olyan opció...

HELP!

FORZA JUVE!! GRANDE DEL PIERO!!!

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=71060&part=sports

Tessék,itt van egy csomó.Nem mindig a legjobbak.De múltkor én is itt néztem BAJNOKIT és kiválót találtam.

http://atdhe.net/

Meg egy másik.

Csacsi
Ha valakinek van stream, akkor majd jöhet 😊

forzajuve5
Parma tett egy nagy szívességet azzal, hogy legyõzte a Napolit. igaz kétélû fegyver ez, mert ha betlizünk megint akkor következõ fordulóban õk is elõzhetnek

A Juventus igazgatói szeretnék elérni, hogy Rafael Benitez nyáron a Juventushoz szerzõdjön.

A legfrissebb hír a témával kapcsolatban, hogy a Juventus és Rafa folyamatosan kapcsolatban állnak egymással. Úgy tûnik a spanyol is szeretne az olasz klubhoz kerülni, ám kért néhány garanciát: Benitez szeretné, ha Gianluigi Buffon és Giorgio Chiellini maradna. Az edzõ szeretné, hogyha a Juventus nem adná el az általa oly nagyra becsült duót, melyért több klub is sorban áll. Benitez továbbá magával akarja hozni Fernando Torrest, ezért arra kérte a Bianconerit, hogy igazolják le a gólerõs csatárt. A spanyol edzõ magával hozná Javier Mascheranot is, de nem minden áron. Ugyanakkor Rafa aligha fogja feladni megbízható, de meglehetõsen drága személyzetét, így ez is egy olyan dolog, ami a Juventus szempontjából többletköltség lenne. Legvégül pedig sürgeti a szerzõdés aláírását.