44078
-
#32060 kamu volt,ami nem jó,mert nem fogják segíteni Krasicot a bírók.szénné fogják rúgni és jópárszor nem fogunk róla jogos tizit kapni... -
Laccyka93 #32059 Semmi nem volt szerintem amúgy. De akkor is. Miért Jaki? Siralmas a játékunk szerintem, legalább kihasználhattuk volna az ajándék lehetőséget. -
#32058 Hihetetlen. A stream pont akkor döglik le, amikor a tizi van, Jaki meg kihagyja. Miért nem Melo vagy Kraszics lőtte? -
#32057 miket kihagynak ezek ott elől... -
#32056 Emlékszik vki arra, hogy legutóbb mikor lőtt gólt Amauri? -
#32055 A középpályánk kurva erős, de Amauri helyére nagyon kéne vki, mert azon kívül, hogy a haját igazgatja meg reklamál, semmit nem csinál. -
#32054 Nah készüljünk a meccsre egy Aranyos képpel:
FORZA JUVE!!! -
#32053 legalább egyikünk kihagyhatta volna Amaurit:D -
#32052 ezt sikerült összehoznunk :D -
#32051 Storari - Motta,Bonucci,Chiellini,De Ceglie -Krasic,Melo,Aquilani,Marchisio - Amauri,Quagliarella
nem tudom Amaurit miért erőlteti még mindig ennyire
Streamek
-
#32050 Storari - Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Krasic, Melo, Aquilani, Marchisio - Quagliarella, Amauri -
#32049 valószínűleg így akarják őket büntetni,hogy nem akartak elfogadni semmilyen ajánlatot a nyáron és csak ücsörögni szeretnének a fizetésükért -
#32048 A Rossobluk ellen Grygera sérülés miatt nem léphet pályára. A cseh kidőlését Del Neri egy meglepő húzással oldotta meg, Simone Pepe-t ugyanis balhátvédként fogja alkalmazni: „Muszáj ezt a megoldást alkalmaznom, nem gondolnék ilyenre, ha nem lenne más választásom. Meglátjuk, hogy az edzés alatt hogyan fog teljesíteni szélsővédőként. Keresünk alternatívákat, még a Primaverában is. Camilleri, például már játszott a legmagasabb osztályban, habár nemrég épült fel sérüléséből.”
Grossot mi a fa**ért nem lehet visszatenni a keretbe ilyen esetben? -
#32047 nem jutott eszembe más kelet-európai balszélső:)
#32045:van abból elég -
#32046 Remélem ez a dzsudzsákos dolog csak vicc volt. :) Srna pedig nem is tudom, Grygeránál rosszabb nemigen lehet.
A blog pedig amit linkeltél nagyon király, Csöves, kösz. -
#32045 miért nem olaszokat akarsz inkább?
dzsudzsák lába egy belépő után lehet ketté törne a serie a-ban :D
-
#32044 egy próbát megér.közben a jobbhátvéd posztjára felmerült Srna,neki nagyon örülnék.szerintem Krasic végleg bebizonyítja,hogy érdemes Kelet-Európa felé nyitni.mondjuk egy Srna-Dzeko-Dzsudzsák hármast alá is írnék:)
itt a holnapi keret,visszatérünk a Marci-Melo-Aqua-Milos kp-ra,Jaki is bevethető szóval csak nem kell néznünk Amaugli szenvedését.1-4-t várok,term. Di Vaio gólt lő
2 Motta, 3 Chiellini, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 11 Amauri, 13 Manninger, 14 Aquilani, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 23 Pepe, 25 Martinez, 27 Krasic, 29 De Ceglie, 30 Storari, 31 Costantino, 33 Legrottaglie, 36 Giandonato, 43 Sorensen -
#32043 Az egykori Udinese játékos, Simone Pepe, aki idén nyáron szerződött Torinóba, nem tudja, miért került ki a kezdőcsapatból. Egyes források szerint Pepe játéka nem volt meggyőző Gigi Del Neri tréner számára.
„Tudom, hogy mindezidáig nem játszottam jól.” (- Talán EZÉRT!!!), mondta a középpályás a La Stampa című lapnak. „Azon dolgozok, hogy visszaszerezzem a helyemet. Nem tudom, miért nem vagyok kezdő. Nem tudom megmagyarázni és még korai megvitatni Gigi Del Neri edzővel az ezzel kapcsolatos dolgokat.”
Pepe nyitott a változásra és egy olyan szerepkörben is el tudná magát képzelni, melyben Gianluca Zambrotta játszott néhány évvel ezelőtt a klubnál.
„Ha megkérnek rá, akkor szélsővédőt játszom. Néha gondolok a jövőre is.”
(JuventusHungary) -
#32042 "Juventus Midfielder Simone Pepe Ready To Play In Defence"
Lehet jobb lenne, ha tényleg a védekezéssel foglalkozhatna a védelemben, szerintem azt jobban meg tudná oldani, mind az eddigi szerepkörét, csak ki lenne a helyén?? DC? Hát nem tudom, mindenesetre, ha Del Neri egy jó balhátvédet faragna belőle, akkor máris nem lenne olyan haszontalan ez a Pepe gyerek. -
#32041 Zdenek Grygera komolyabb ínszalag sérülést szenvedett: 40 napra kiesett! -
#32039 Az Inter brazil portása, Julio Cesar szerint a milánóiaknak nem szabadna visszaadniuk a 2006-os bajnoki címet a Juventus együttesének. A Nerazzurrik még a 2006-os Calciopoli ítéletek részeként kapta meg a két elvett bajnoki címből az egyiket, míg a másiknak hivatalosan nincs tulajdonosa.
„Visszaadni? Ezek után…”, jegyezte meg az Inter kapusa a Chiambretti Night című televíziós műsorban. „Tisztelem a Juventus játékosait, szurkolóit, de én csak az Internél dolgozó emberekkel foglalkozom, azokkal, akik már nálam is hosszabb ideje ott vannak, és akik megdolgoztak a bajnoki címért. Úgy értesültem, hogy a Juventust egy kicsit segítették. Meg akarjuk tartani a Scudettot. Voltak olyan személyek a színfalak mögött, akik arra játszottak, hogy ne nyerjünk semmit sem.” -
#32038 :DDDDDDDD bazzmeg tényleg:D
sorry -
#32037 azok a szlovákok igazából lengyelek:) -
#32036 Jaja, utána már rájöttem :D -
#32035 Martinez elképesztő.a meccs alatt azon gondolkoztam,hogy ki kéne lőni az űrbe,de oda is csak hulladéknak...Amauri volt még bicskanyitogató,de azt már megszoktam.a csapat játékának meghatározói szerintem egyértelműen Krasic,Aqua és Melo,vártam hogy nélkülük ez lesz.csatár,balszélső és szélsőhátvédek is kellenek.kiváncsi vagyok mi élvez majd prioritást a télen
ettől függetlenül továbbmegyünk -
#32034 Elég kétarcú most a csapat egyébként (az eredményeket tudom alapul venni csak). Mióta nincs a SportTV-n olasz bajnoki, alig látom a csapatot, nem mindig tudok gépközelben lenni, hogy streamen nézzem... :(
A tárgyaláshoz: ahogy írják is a bevezetőben, nem Alex lesz a perdöntő tanú. :)
Nem nagyon kérdeztek tőle igazán érdemlegest. -
#32033 "Akikkel még játszunk..."
3 forduló után ez egyértelmű :D -
eddie #32032 Nagyon úgy tűnt, hogy ma itt nem igazán akartunk nyerni.
Bár annyira nem értem miért.Épp, hogy rá nem faragtunk. -
#32031 Ez így elég elkeserítő :( 1-1 :(
1.:Manchester City -----7 pont
2.:Szlovákok ------------4 pont
3.:Juventus -------------3 pont
4.: Salzburg ------------1 pont
Akikkel még játszunk: Szlovákok meg Mancity meg még egyszer a Salzburg :)
Háááát nem tudom, ez ma nagyon nem volt az igazi, sőt! Marottanak be kell látnia, hogy Pepe-Martínez-Amauri nem old meg semmit, szóval kell erősítés a télen és főleg majd a nyáron, mert ok, hogy itt van Krasic, de ő egyedül kevés. -
#32030 Amaurival csak egyel kevesebben voltunk, egyszer nem tudta úgy levenni a labdát(nem hogy előnybe kerüljön), de úgy sem, hogy meg tudja tartani.
És úgy látszik ha Martinez játszik, nekem mindig az jut eszembe, hogy kiadtunk érte tizenx milliót, holott ingyen lett volna egy Giovincon.
Nem értem mi volt ma a fiúkkal. -
#32029 1-1 KRASIIIIIIICCC!!!!
-
#32028 1-el megy a Salzburg :S -
#32027 Ez az Amauri-Pepe-Martínez trió ritka szar :S -
#32026 http://realsportz6.blogspot.com/2010/10/ch2.html -
#32025 köszi -
#32024 Mostanában már nem nagyon lehet. De a myp2p.eu oldalon találsz pár linket. -
#32023 Az esti meccset a Digi honalapján nyomon lehet majd követni? -
#32022 itt is van pár
http://img816.imageshack.us/f/s7300002b.jpg/ -
-
#32020 arról nincs linketek (képekre gondolok) h milyen állapotban van most az új stadionunk?