Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak kicsit beszélem.az angol jobban megy.És igen nõ vagyok.Miért???

Breki33
te lány vagy és olaszul olvasol? :?)
Breki33
Az a Milán volt és azse minden évben és inkább 85-95 között.

A tobbi stimmel 😛
Cannavaro és az õ átigazolásai...😊))nem értem miért fogadtátok vissza😊na jó csak vicceltem😊
Arról a meccsrõl én pl. nem írtam semmit.Minden csapat elég sok meccset nyert meg és nyer meg az utolsó percekben.Egyébként én nem nagyon emlékszem rá(nekem nem a kedvencem😊).De az a meg nem adott 11es nekem is rémlik.

Ezt olvastam Olaszul is.Nincs benne semmi konkrétum.Csak panaszkodás.Meg a szokásos memória vesztés😊

9csöves9
Trezegol nem játszik pénteken

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
ha már ennyire benne vagyunk a bundatémában akkor ITT egy egész jó origo cikk

9csöves9
rosszul tudod😊

WuFraZselic
hát az a 3gól nem a bírón múlt, pláne hogy nem kaptunk meg azt hiszem egy 11est... mindenesetre az a meccs máig az egyik kedvencem 😊

amúgy... ha jól tudom a Juve volt mindig is arról híres, hogy a 90+ percekbe húzták be a meccseket 1-0ra <#crazya>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

VéLacc
énis nagyon örülnék neki. csere embernek mindenképp jó. és szerintem az idei éve se olyan katasztrófa, gólok számába kb ennyit lõtt eddig is, emellett a támadásokat idén szerintem sokszor látványosan segítette, a beadásai többnyire pazarok, kiosztott 3 gólpasszt is. szóval a sok sérülése mellett (aki kinek nem vol??) szerintem sokat segített idén is.

(G)io vinco

VéLacc
nem értem mér lenne offolás illetve flame-elés ha kicsit aktívabb a fórum egy calciopoli idején. szerintem lehet "veszekedés" normális hangnemben a 2 tábor között. én nem látok benne semmi "durvaságot" ami most itt elhangzott.
számomra érdekes, és egyben szórakoztató (ami mindenképp viszi a prímet, hogy az 5 perc alatt lõtt 3 gólt fél mondattal kidumálták, persze Canna leigazolása gyanús XD) hogy 1-2 inter drukkerek mennyire nincs képbe.

(G)io vinco

Ahogy a többi oldalon is.Milan,Udinese,Cagliari...és még ki tudja.

Mi csak azt tudjuk amit a lapok lehoznak.

Na de most melózom kicsit.Ha nem zavarlak titeket és remélem nem érezek támadónak.Mert nem célom,csak a "társalgás.Majd még néha átnézek😊

9csöves9
valamiért abba a cserébe belement az Inter,nem fegyverrel lett kikényszerítve.gondolom nem jártak rosszul...

9csöves9
csak hogy itt nem levegõbe puffogtatásról van szó,hanem bizonyítékokról

limperatore
Azért ennek a meccsnek semmi köze nem volt a bírói ténykedéshez, sõt még a 90. percben egy jogos 11-est sem kapott meg az Inter mikor Vieri a védõ kezére rúgta a labdát, és 6 perc hosszabítás sem volt, hagyjuk a bábszínházat. Ennek a meccsnek köze nem volt a bíróhoz.

Volt ez a Collinás ügy, amit ráadásul nem is Interes meccsre kértek hanem éppen egy Milan-Juventusra, és ott sincs rá bizonyíték hogy Facchetti kérte, mert a fia szerint nem az apja hangja az.

1x szóba került egy bíró és már egybõl az Inter bundázott, ha jól tudom Moggi, fordulókat diktált le folyamatosan...
A másik nagy kérdés még a Cannavaro csere, gondolom ott se Moggi keze volt benne, mert senki nem olyan hülye hogy egy olasz csapatkapitányt elcseréljen egy 3. számú kapusra. Majd 2 hét múlva kiderülnek a dolgok hogy pontosan mi hogy, mindenki nyerje el a büntetését. Ha az Inter vmilyen mértékben küldött bírókat akkor õket is ítéljék el, de ha Mogginál súlyosak a vádak akkor csukják le.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Bocsánat.Csak a másik nem volt ott,mikor elkezdtem írni.Sorry.De igyekszem😊

egyébként pont erre írtam😊

"""ellentétek 70-80%-a abból áll, hogy a juventinok szidják az interistákat a bajnokik miatt, az interisták meg csalózzák, szapulják és "húzzatokvisszaabéligába"-zzák a juventinokat. Azokat az eredményeket meg kellett volna semmisíteni, és senkinek sem odaadni a címeket. Tisztességes helyeken ez így szokás."""

Fabio Capello
Rosszat semmit, csak nagyon kusza így a mondandód ha nem tudjuk kinek válaszolsz éppen 😊

Miért is mi rosszat írtam?😊)

Fabio Capello
válasz erre gombot kérlek 😊

A Juve és az Inter sosem fogja szeretni egymást,de a kedélyek csillapítására megfelelõ módszer lesz ennek az egésznek a végkimenetele.

Deja vu???Nem miért .Mondom derüljön ki az igazság.És ahhoz képest kapja meg mindenki a jogos büntetést,amennyire bûnõs.Én akkoriban és most is a Milan bûnõségét látom nagyobbnak,mint a büntetésüket.A Fiorentina hozzájuk képest dupla annyi büntetést kapott.Ezt is újravizsgálnám.Ti mit kapnátok még???Semmit már megvolt,a lehetõ legsúlyosabb.De ne ködfátyolban éljük.Be látni bûnõs,volt bizonyíték.Letöltötte büntetését.Ennyi.

Csak tényleg ez az egészben a pláne.Ahogy tönkre teszi ez az egész a focit.Már csak errõl szól minden.Pedig a játékosok csak játszanak.A háttérrõl aztán egyikük sem tehet.

Csak tényleg az az egyenlõ bánásmód inkább legyen egyenlõ a büntetés a bûnösség mértékével.Ennyi.Mert elõbb-utóbb megérjük,hogy még bajnokság sem lesz amit közvetítsen az a ro.adt digi...

9csöves9
senki sem mondta szerintem hogy nem bûnös Moggi.a legnagyobb baj itt azzal van,hogy félinfókra alapozva,minden bizonyíték meghallgatásának a hiányában,elhamarkodottan döntöttek és ezzel csak egyetlen egy klubot tettek tönkre.ráadásul amik alapján döntöttek,azok sem állnak valami biztos lábakon.ez valakinek érdeke volt,és ezért valakinek felelnie kell.az már más kérdés,hogy Elkannék ezt miért hagyták annyiban,miért engedtek Montezemolo nyomásának...

Azért ne úgy tüntessük fel a helyzetet,hogy Moggi ártatlan nem az.És,hogy semmi nem igaz abból amit felhoztak,mert ez is gáz.Mondom nem egy álomvilág.Ártatlanok ellen nem folyik büntetõeljárás.Nagyon nagy általánosságban.Ott is vannak telefonbeszélgetések.Szép számmal.És pont azt próbálják bebizonyítani,hogy máshol is.Azt nem fogja tudni,hogy õ ártatlan,mert benne volt..A sittet akarja el kerülni.

Te úgy érzed,hogy a Juventus tönkre tétele a cél.Én úgy,hogy az Interé,de már régóta.Csak az Inter szúrja a szemed,õket utálod a legjobban.Az én mindegyik próbálom ugyan úgy kezelni.Ez a szimpátiából is fakad.
Tönkre van már téve az Olasz foci.És az a sajnálatos,hogy szerintem ebben benn van a világ is😊Csak ott még a titok övezi ezeket a dolgokat.

Kupa amit kaptuk,hidd el egy Inter drukker sem tekinti gyõzelemnek.Én nem.adják annak akinek akarják.De a Juve sem érdemli,a Milan sem.

Szóval kb. félre kell tenni ezt a szimpátiát,ami nem megy és úgy kell megítélni.
Az újságok meg a net nem úgy hozza le feltétlen,ahogy igaz.Hanem úgy ahogy el tudják "adni".

Fabio Capello
Najó, hamár ennyire beszélni akartok róla: felesleges ezen csámcsogni hogy csakazinter, azinterrossz, õketis büntessék meg. Nyilvánvaló hogyha van a háttérben valami mutyizás, abban nem csak pár nagyobb csapat van benne, hanem minimum a liga háromnegyede. Vissza kell pörgetni az elmúlt 10 évet, és évente minimum 6-7-8 ilyen esetet látni.

Igen, akkoriban teljesen egyoldalú döntést hoztak, mi szívtuk a legnagyobbat és rajtunk statuáltak példát. Mindazonáltal úgy gondolom, hogy akár interista, akár milanista valaki, ha kiderül, hogy ott is volt susmus, és büntetést kapnak, ne az legyen az elsõ, hogy kapásból jön a dehátajuve is, õket miért nem? Mert mi megkaptuk érte a büntetésünk. És NEM, nem mi tehetünk róla ha más is lebukik ezzel, hanem a bizonyíték, amiket bemutatnak.

Az elvett bajnoki címekkel kapcsolatban, ha jól emlékszem, matyi mondta anno, hogy az akkoriban "tiszta" csapat kapta meg. És gondolod ez volt a korrekt? A játékosaink szívüket-lelküket beletették azokba a scudettokba, nekik semmi közük nem volt az egész ügyhöz, õk csak tették amihez értenek: játszottak, és bajnokok lettek. Kicsit gondoljatok bele, milyen érzés lehet, ha azt, amiért egy teljes szezonon keresztül dolgoztál, hajtottál, szenvedtél, egy egyszerû tárgyalás után a legnagyobb riválisodnak adnak. Szerintem a minimum az lenne, hogy szétvered a berendezést, de az biztos, hogy olyan mélyre csökken tõle az önbecsülésed, és a morálod, hogy azt jópár hónapig nem kaparod össze. Lehet itt vitatkozni, hogy ez itt most akkor járt az internek, nem járt, vagy most mi van, de az én véleményem: NEM JÁRT NEKIK. Félreértés ne essék, el kell ismerni az Inter kvalitásait, hiszen a legnagyobb riválisunk, akivel állandó harcban vagyunk, de az elvett bajnokikat nem lett volna szabad megkapniuk, elvégre a mai ellentétek 70-80%-a abból áll, hogy a juventinok szidják az interistákat a bajnokik miatt, az interisták meg csalózzák, szapulják és "húzzatokvisszaabéligába"-zzák a juventinokat. Azokat az eredményeket meg kellett volna semmisíteni, és senkinek sem odaadni a címeket. Tisztességes helyeken ez így szokás.

Zárszóul azért elmondanám, hogy vagy az olasz bírók minõsége zuhant ekkorát, vagy a focit irányító maffiafõnök kapott vérszemet, de az tuti, hogy idén szinte minden olasz meccsen 2-3 végzetes bírói tévedés történik, az inter, a milan és a juve ellen (s néha mellett) egyaránt... Elgondolkoztató, hogy régi kitûnõ bírók most hirtelen miért hibáznak ennyit olyan nyilvánvaló esetekben, amit még a hetvenéves harmincdioptriás szemüveges nagyanyám is simán kiszúrna, és helyes ítéletet hozna...

Köszönöm ha elolvastad, FORZA JUVE!

Forza Italia
egyetértek.

Amúgy mégegy eset
2005. január 10.
Hívó fél: Paolo Bergamo
Hívott fél: Massimo Moratti
Körülmény: A Sampdoria elleni, hajrában megnyert mérkõzés másnapján a bíróküldõk vezetõje jelentkezett morattinál.

A lényeg ebbõl h bergamo és moratti szépen megbeszélték a bíró ténykedését.

Internazionale - Sampdoria 3-2 (0-1)
gól: Martins (88.), Vieri (91.), Recoba (93.) illetve Tonetto (44.), Kutuzov (82.)

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Csacsi
Nem az a baj, hogy minket megbüntettek. Hanem az, hogy teljesen egyoldalú volt a döntés. Olyan vádakat hoztak fel Moggi ellen, amiket folyamatosan cáfolnak meg éppen a bizonyítékok. Csak a vak nem látja, hogy mennyire arra ment ki a dolog, hogy a Juventust tönkre tegyék. És ezek nem Juventus párti újságok által krált írások. Hanem kész tények egy meghallgatásról.

Tényleg mindenki azt hiszi, hogy csak az Inter ellen vagyok? Igen, ez talán így is van. Mert igazán szemet szúr a dolog, hogy õk ugyanannyira, ha nem mégjobban sárosak voltak, és kaptak olyan bajnoki címet, amit meg sem nyertek, miközben minket tönkretettek anélkül, hogy komolyabb vizsgálat lett volna.

Akkor mégegyszer utoljára. Érdemes elolvasni ezt a cikket (#29005).

Vagy például ezt a részét:

"Az ügyvédek további kérdéseire válaszolva Auricchio megerõsítette azt is, hogy az akkori állításokkal szemben Moggi egyáltalán nem volt Collina, Paparesta, Trefoloni és De Santis barátja, cáfolva ezzel a bûnszövetkezetben elkövetett bûncselekmények vádját.
Trofino ezután még kitért De Santis esetére is, akirõl külön állították - és emiatt el is tiltották a játékvezetéstõl -, hogy Moggi embere volt.
"Ön tudott arról, hogy De Santis abban az évben három mérkõzést is vezetett a Juventusnak, melyeken kikapott a csapat. Hogyan állíthatja ezután, hogy De Santis együttmûködött Luciano Moggival? Mutassa meg, mely beszélgetések bizonyítják, hogy Moggi embere volt?"
Auricchio erre csak a következõket tudta mondani:
"Nem három, hanem csak két mérkõzés volt. A De Santist illetõ telefonbeszélgetések pedig... hát... most inkább fejezzük be a meghallgatást."

Érdekes. 5 évvel ezelõtt mindenki csalózott, hogy miket tettünk. Most meg sorra derülnek ki, hogy nem is úgy van az. És most meg felháborodás van, ha mi védjük az igazunkat, és szeretnénk, ha a (nagyon úgy látszó) Inter kezei között végzett nyomozás eredményét semmissé tennék, vagy ugyanúgy büntessék meg a többi csapatot is?

"A védelem egyik tanácsadója, Nicola Penta elmondta azt is, hogy a 2006-os állításokkal ellentétben nem Moggi tudott arról elõször, ki lesz az adott mérkõzés játékvezetõje. A bemutatott felvételekbõl kiderül, hogy az Inter vezetõi már két-három nappal elõtte is ismerték a játékvezetõt."

Szóval lehet ezt a dolgot szépíteni. Ezek tények. Sajnos mi szívtuk meg, remélem lesz igazság a földön, és végre a legnagyobb csalózok is megkapják méltó büntetésüket.

Errõl ennyit. Bárkivel szívesen beszélgetek errõl, de a tények tények maradnak.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Egyébként még annyit a védelem meghallgatás volt.Most.Jövõhéten folytatódik.A védelem meg ahogy tudjuk a világból mosni próbálja kezeit.Így van rendjén.

Ez a gáz.Csak az Inter mindenhol.Nem nem így van.Ne éljünk már álomvilágban.Anno a Juve ellen volt a leg"megbízhatóbb" bizonyíték.Nem hiába kapták és most bocsánat itt mindenkitõl a legsúlyosabb büntetést.Szóval az igazság ténye alól ne felejtsük ki a Juvét, a Milant ami a jelenlegi tények állása szerint igen csak megúszta anno,és ha nem csak 8 pont levonást kap,akkor BL-t sem nyer(már a Fio képest is), az Udineset, a Cagliaritaz Intert....stb,stb...
De még sehol sem beszélhetünk konkrétumokról.Csak különbözõ (valamely csapatpárti)újság által leírt dolgokról(nekik meg számít az eladás).
Moratti menekülne???Mi elõl...Inkább Fachettit lehet olvasni.Õ meg már úgy sem védi meg az igazát.
Szóval derüljön ki az igazság,lenyugszanak a kedélyek,amiket megértek egyébként.Minket is idegesít.Meg az is,hogy sok Juve drukker csak ránk van "bekattanva".
Moggi azért szépen benne volt.Az õ egyenlõ bánásmódja...Azért a bankrabló és a gyilkos sem kapja ugyanazt a büntetést(példa).És nem az Interre céloztam...
Csak a szeretett Olasz focim már teljesen tönkre lesz rakva.Beelõznek a Németek egy év múlva a Franciák(tudom csak pontok).De akkor is gáz....

Szerintem simán lehet írni egy másik toppicban.Ha nem az a célod,hogy odavágd neki de bénák vagytok.Ez sza. az sza..Szóval nem direkt felhúzni a másik csapat drukkereit.Mert mondjuk azt én sem bírom.És amúgy is hirtelen haragú ember vagyok.És ha mérges vagyok írok olyanokat amit késõbb megbánok.
Normálisan lehet írni az "ellenfél"oldalára is,hiszen az a cél,hogy kialakuljon a társalgás.És itt is 20 csapat van.Nem hiszem,hogy ne lennénk intelligens emberek,akik építõ jellegû hozzászólásokra is képesek..
Csak lehet van elvetemült drukker,aki nem szereti ha felhúzzák.Szóval normálisan.<#gun><#nevetes2>

legy=lemegy

Én is remélem , hogy marad.Imádom a játékát.Kivéve mikor legy a függöny.

valami baj van a világgal mindenütt a politika a pénz és az elégedetlenség...kezdem utálni a világot, eddig se nagyon szerettem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kezd ez egész már a BKV, meg a MÁV ügyekre hasonlítani :S
forzajuve5
Camo ügynöke ma nyilatkozott, hogy Camo mindenféleképpen maradni szeretne.
én kifejezetten örülök neki. gyenge volt ez a szezonja, de még így is a legnagyobb kedvenceim közt van 😊

Grove4
Nem ellened irányult a hozzászólásom,csak téged említettelek benne.Vágom én hogy nem Õ vagy, csak azt modnom, hogy akkor tuti nincs vita,ha nem találkoznak a "vitatkozó" felek. Nem akarlak kitíltani a topicból, ez csak az én véleményem. Õszintén, az Intert én sem bírom, a szurkolóikkal viszont nincs bajom,fõleg itt az sg-s közösséggel, még Matyival sem,ha normálisan kommentel.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

WuFraZselic
rendben, de én nem Õ vagyok!

én meg erre ezt tudom mondani, hogy csöves, Fabioval teljesen normális eltudok beszélgetni, vitatkozni, normális kereteken belül...

de tényleg off, elnézést

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
igazad van, lehet törölni

Grove4
Annyiban mondjuk tényleg igaza van Brekinek ,hogy Matyi néha tényleg tahó,de mostanában õ is megembereli magát.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Kezdett már béke lenni (úgy - ahogy) a két tábor között. Tényleg srácok,kell ez???? Szerintem nem. Legyen béke,mindenki a saját topicjába, és akkor nem lesz veszekedés, mondom ezt úgy,hogy nincs bajom veled WuFra.

WuFraZselic
és ha minket okoltok, attól ti még ártatlanok vagytok az ügyben?

amúgy lehet azért nem járnak át, mert egy 3-0ás vereségetek után nem azt látja itt hogy "errõl is a rohadt milan/roma tehet

Breki33
arra lennék kiváncsi milán és róma drukkerek miért nem járnak ide okoskodni?

kicsit uncsi már, hogy állandóan ide kell jönni flamelni

nekem speciel eszembe se jutna hozzátok írni

És azt okoljuk érte aki tehet róla és még van képe csalózni, meg ajándékba kapott 3 azaz három bajnoki címmel büszkélkedni.
Csacsi
A bemutatott bizonyítékok alapján joggal mérgesek a szurkolók az Interre a botrány miatt. Elég ha a #29009-est elolvasod.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
Tessék neki topikot nyitni, ne a két szurkolóit flameljük össze 😊

WuFraZselic
elég ránézni a csapat nevére, és szerintem mindent elmond... ez az olasz csapatba olasz játékost lehet egy nagyon szép és jó dolog, de nem "kifizetõdõ" mint látható

amúgy meg ha az utolsó mondatod nekem szántad, rossz ajtón kopogtatsz, már akkor is az Internek drukkoltam, mikor a BL-selejtezõs hely is csak álom volt.
ha pedig bûnösek voltunk, akkor megérdemeljük a vele járó szankciót, ennyi. és ha így lesz, én nem a juvét fogom érte okolni, bár úgy látszik ez lenne a legegyszerûbb <#levele>

Csacsi
Ezt is milyen dúrva már újra olvasni :

"A calciopoli kirobbanása után az olasz szövetség (FIGC) elnöki posztját a korábban az Internél is dolgozó Guido Rossi kapta. Feladata az ügy gyors felgöngyölítése (hetekkel voltunk a 2006-os világbajnokság elõtt), és a büntetések kiszabása volt. Rossi a lehallgatásokon alapuló vádakat gyorsan végigverte a törvényhozási szakaszokon - közben nem engedték, hogy a Juventus polgári perre vigye az ügyet - majd az ítélethirdetés után nem sokkal elfoglalta a Telecom Italia elnöki posztját. A TIM (a Serie A fõszponzora) tulajdonosa Marco Tronchetti Provera, aki az Inter fõszponzorának, a Pirellinek is az elnöke és Massimo Moratti jó barátja."

Annyira botrányos, hogy elképesztõ.

Csacsi
Menekül a fõbûnös : Ma megkérdezték Massimo Morattit is, mit gondol a nyilvánosságra hozott Intert terhelõ bizonyítékokról. Õ azt mondta, nem ért rá a tárgyalással törõdni, más dolga volt. Különben is belefáradt az egészbe, lehet, hogy ott hagyja a labdarúgást...

Forrás Juventushungary.hu

Ez meg egy hozzászólás ugyanott. Remélem igaz :

"hát, tudtommal az olasz jogrendszer is precedens alapú mint az angolszász, uh ha moggi ügyvédei elkapálják neki a dolgot és nagyon úgy néz ki, hogy elfogják akkor a bróságnak vagy ugyanúgy meg kell büntetnie az intert mint anno a juvét vagy a juvét azonos arányban kárpótolni, valószinüleg az inter kontójára, uh ez nekünk már mindenképpen csak jól sülhet el^^"

Breki33
Igaz

Legalább olasz csapat legyen az aztán élen meglátjuk hány divatdrukker marad
Csacsi
Ha már az elnökségetek tönkretett koholt vádakkal, és olyanokkal dobálózva, amikben õk is sárosak voltak. És olyan bajnoki címnek örültök, amit mi nyertünk meg.

Remélem titeket is megvágnak ezek után.

Csacsi
Bár ez az egész cikk egy viccre derít fényt, érdemes elolvasni: Itt

Nagyon érdekes dolgok vannak benne.

"A védelem egyik tanúja, Nicola Penta elmondta azt is, hogy a 2006-os állításokkal ellentétben nem Moggi tudott arról elõször, ki lesz az adott mérkõzés játékvezetõje. A bemutatott felvételekbõl kiderül, hogy az Inter vezetõi már két-három nappal elõtte is ismerték a játékvezetõt."