Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
szerintem poulsen a félidõt végig csuklotta 😄 vagy lehet csak DP fan (vagy csak õt ismeri egyedül a Juvéból...)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
Bognár kurva nagy szakértõ,1-1,5 éve mikor Várhidi Sissokot a legjobb formában lévõ vkp-nak titulálta,megkérdezte,hogy az meg ki?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
lol ez a faszi a studioban érdekes

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Csacsi
Egy dolognak örülök. Semmivel sem jobb az Inter. Viszont a kiállítás sajnos több mint valószínû eldönti a mérkõzést 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
de akkor hozta volna le Diegot és átállunk 4-3-2 felállásra. Alex teljes szívvel játszott megint, és nem is akárhogyan. simán a lábában volt a meccs.
bíró meg ha nem faszkodik annál a szögletnél akkor nem idegesek a játékosok és nincs Sissoko elsõ sárgája. de mindt tudjuk a fociban nem létezik ha 😊
egyébként jogos volt mindkét sárgája

Trunks
Istenem, Sissoko... Jó játékos, de annyira eszetlenül tud játszani. Akár van sárgája, akár nincs, megy elõre ész nélkül.

A bíró mondjuk 1 vicc (bár Momo kiállítása jogos volt).

Amici di nessuno...

9csöves9
mert rá nem lehet 1 csatáros játékot játszatni,Jakira meg igen

Breki33
jó kérdés
De miért Alexet?

Breki33
na megfujják a hazai pályát..
WuFraZselic
Sissoko piros, várható volt

limperatore
meccs eddig nincs csak 6 sárga 😄
én megtettem bwinen 34x szorzóra hogy egyszerre lesz kiállítás 😄 500ast ráküldtem még be is jöhet

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Félõ, hogy nem 11-en fejezzük be ezt a meccset.

9csöves9
ha valaki tud legyenszíves majd néha pár sort írni a meccsrõl...

jó meccs lesz😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

9csöves9
hát ezt max egy Melo-Camo cserével lehetett volna csak támadóvá tenni

forzajuve5
hivatalos oldal szerint a kezdõ:

Buffon,Zebina,Cannavaro,Chiellini,Grosso-Melo,Sissoko,Marchisio-Diego-Del Piero,Iaquinta

megint nem a támadásokon lesz a hangsúly ilyen kezdõvel

(Julio Cesar,Maicon,Lucio,Samuel,Zanetti,Motta,Cambiasso,Pandev,Sneijder,Eto'o,Milito)

forzajuve5
A Juventus szurkolóinak egy csoportja a csapat gyenge szereplésére hivatkozva azt követeli a klubtól, hogy az térítse nekik vissza az éves bérletük árát.
A milánói alapítású Viking ultracsoport a La Repubblica szerint nemcsak a játékosok teljesítményével nincs kibékülve, hanem Marco Fassonéval, a klub marketingigazgatójával sem, aki szerintük titokban arra kérte az olasz kormányt, hogy tiltsa ki a Juve-drukkereket bizonyos idegenbeli mérkõzésekrõl.

Matthew Prosac
értem, köszi. csak szalagcímekbe botlottam, odáig már nem jutottam hogy utána is járjak

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

9csöves9
nem.ráadásul semmilyen kártérítésrõl nem volt még szó,csak sok angol és magyar hírportál is rosszul értelmezte ezt a bizonyos cikket.úgy hangzott a fõcím,hogy "200 millió a scudettoért" néhányan meg azt hitték,hogy az elvett bajnoki címekért való kárpótlásról van szó,közben meg arról,hogy ennyit szánnának arra,hogy újra bajnokesélyes legyen

Matthew Prosac
ezek szerint az a 200 millió már biztosan be fog futni a csapathoz kártérítés címen?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Breki33
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus három év alatt 200 millió eurót sem sajnálna elkölteni, hogy újra felállhasson az olasz bajnoki dobogó legtetejére. A lap azt írja, Rafa Benítez az elsõszámú kiszemelt a kispadra, a spanyol pedig egy sor sztárt szerzõdtethetne.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, a torinói csapat az idei, kudarcba fulladt szezon után, melynek vége elõtt még az Európa Liga-indulásuk is veszélyben van, olyan edzõt keres kispadjára, akivel megújulna az együttes és a megfelelõ igazolások is végrehajthatók lennének.

A célszemély közismerten Rafa Benitez, akinek nagyon komoly pénzösszeg állna rendelkezésére, ha elfogadná a Juve ajánlatát. A hírek szerint ugyanis a Zebrák 200 millió eurót sem sajnálnának arra, hogy újjáépítsék a csapatot.

A csatársorba Edin Dzeko, Fernando Torres és Giampaolo Pazzini a kiszemeltek, a középpályát pedig Javier Mascherano izmosíthatná meg, aki a csõdöt mondó Felipe Melót válthatná fel.

Benitez a brazil középpályás, a nagy reményekkel igazolt Diego sorsáról is dönthetne, és akár új életet is lehelhetne a klasszisba. A másik eshetõség, hogy Melót és Diegót is eladná nyáron a Juve, az értük kapott pénzt pedig új játékosokra költenék a Zebrák.
Breki33

gyõzni fogunk !
9csöves9
irónia😊

WuFraZselic
simán? 😄

amúgy ennek én se látom értelmét, egy ilyen fontos meccs elõtt (mert hiába akárhányadik a juve (6-7?), ez az egyik legnagyobb rangadó olaszhonban)

forzajuve5
este viszont érthetõ módon balhézni fognak az utcán amiért nem engedik be õket

9csöves9
hát ez most szerintem se.mondjuk a Vikingek elkeseredettsége még jobban érthetõ,õk milánóiak és még a hazai meccsekre is utazniuk kell

mondjuk múltkor az Atát milyen simán lemostuk amikor legutóbb dobálózás volt😄

forzajuve5
kb 80 ultra gyûlt össze milánóban a szálloda elé ahova a csapat ment, és jól megdobálák megint a buszt tojással,kõvel,füstbombával.
ez most nem kellett volna

forzajuve5
én is attól félek, hogy szét fogja szakítani a Lippi felé mutatott bizonyítási vágy

9csöves9
lehet hogy Amaurinak jót tesz az,hogy már nem egy butabrazil😄

forzajuve5
két véglet van. vagy lezavarják a tárgyalást mint anno a mienket és születik egy kétes ítélet majd pár év múlva kezdõdik elölrõl minden mint most. második eset hogy részletesen kivizsgálnak mindent, de arra kicsi az esély, mert következõ bajnokságot idõben le kell szervezni, nem lehet vele várni nyár végéig.
én azt se bánnám ha eltartana a vizsgálat a következõ nyárig, és akkor hoznának egy tiszta ítéletet.

Breki33
bolygatni <#gonosz3><#vigyor0>

korrekten nem lesz vége fogadjunk, hogy el lesz mismásolva

Breki33
Nem értelmeztem félre, de nemcsak erre a hozzászólásra írtam hanem általánosságban az olyan hülyeségekre pl, hogy minek bojgatni nem tesz jót az olasz labdarúgásnak.
Ja igen és a majd szó az nem azt jelenti,hogy soha 10 év múlva....hanem a tárgyalással .Nyár végén,mert gondolom a körül lesz vége ismét a herce-hurcának...

Akkor még egy mondatra ,mert félre értelmeztél és azt sem bírom😊olvass csak el.Légyszíves...

"Kapja meg mindenki a JOGOS büntetést majd."

és nem ne söpörjék a szõnyeg alá.

De az tényleg szomorú,hogy idáig eljuthatott ez.Hogy egyáltalán megtörténhetett.És ez az egész ami nem tesz jót imádott sportomnak...

Breki33
Igen énis, bajnokcsapat a VB gyõztes olasz válogatott alapja.
Breki33
elárulom nemis lesz lefutva

De elég fura szemlélet, hogy a Juve-t büntessék meg gyorsan zárják ki, de a többi ne derüljön ki ne kapjon büntetést csak majd..... azon indokkal, hogy ez nem tesz jót az olasz focinak.

Hát az olasz focinak pont ez nem tesz jöt vagy mindenki megkapja az egyenértékû JOGOS büntetését aki benne volt vagy marad ez a katyvasz 😉

És ne csodálkozzatok, ha jónéhány Juve-s aki kapta éveken keresztül a csalózást szeretné ha egyenlõen mérnének nem érdekek szerint.
forzajuve5
semmi gond, ott van Amauri 😄

viccet félretéve, ha Alex játszhat akkor jók vagyunk, mert a hírek szerint megint nagyon formában van. játszottunk egy edzõmeccset és ott is jól tolta.

viszont ha jól tudom akkor Buffon nem lesz ott a kezdõben

Na de megyek további szép estét mindenkinek.Majd holnap este...<#gun>.Gyõzzön a foci😊<#hehe>

Az ügy még messze nincs lefutva.Rengeteg variáció ,feltevés van.És biztos,hogy nem egy kacsa is.És kevés az ami idáig eljut.

A VB után szerintem úgy is fény derül mindenre.

Kapja meg mindenki a JOGOS büntetést majd.

De látok egy olyan sötét jövõt,ami nagyon nem fog jót tenni az Olasz focinak...Sok csapat süllyedhet kis idõre mélyre.És még több ember(köztük Moggi is)És kevés európai kupás pont elébe nézhetünk.

Nagyon rossz így,hogy ez megtörténhetett.Mi veszíthetünk vele rengeteget és persze a játékosok.Nem hinném,hogy bárki is akar majd Olaszba jönni,hogy focizzon a Cataniában.

Nem jelent sokat egy Scudetto,úgy hogy nincs igazi ellenfél sem nekünk sem pedig másnak .Szerintem.

Meg már párszor idén is.Bár ok.,most mi sem panaszkodhatunk erre a tartásra😊

Nem.Az nem annyira.Van csapat amit nagyon nem szeretek.De ezt hagyjuk.

Igazán ez nálunk fél fordított helyzet én szeretem a focit,õ meg ha úgy hozza megissza a sört😊Én úgy sem szeretem😊<#crazya>

WuFraZselic
emlékszem azért a Capello-féle Juvéra 😄

amúgy a Milan 2005-7 közt is gyakran csinálta ezt 😊

Breki33
sejtettem 😉

Nagy szám lenne ha JUVE-s
Nem.

Breki33
és a @-od is interes? <#nyes>

(itt ugye @=pasi)
Meg egyébként a focival(ban) nõttem fel.Szeretem már nagyon rég óta😊És ha nem is minden csapathoz de azért kicsit vágom a témát😊

Szólj be😊Mást nem megvédem magam,ha nem értek egyet.😊
Nem igazán irkálok sok helyre,ide(de még egyszer nem kötekedésbõl)és az Inter természetesen😊
Írtam itt egy másik toppicba(film),meg is lett a következménye😊(pedig csak azt nem bírom ha lehü..éznek)😊

Breki33
mert akkor nem szólok be 😊

De igazából itt lányt ritkán láttunk írni.
Az indexes Juve fórumon mondjuk van
Hobbiból kezdtem el magamtól.Ami nem megy szótár,vagy fordító.😊