44078
-
#32100 hm..., nem bánnám, ha áttenné ide a székhelyét, csak ne legyen ilyen durcás -
#32099 A Sampdoria elküldi Cassanót
Az olasz élvonalbeli Sampdoria azonnali hatállyal szerződést bont futballsztárjával, a válogatott Antonio Cassanóval. A 28 éves csatár kedden nem kívánta elkísérni Riccardo Garrone klubelnököt egy ünnepségre, majd tisztségviselők és játékosok előtt hevesen kritizálta főnökét. A genovaiak vezetősége írásbeli bocsánatkérést követelt tőle, ám ő ezt megtagadta, s a fegyelmi vizsgálat szombati sajtóértesülések szerint biztosan szakításhoz vezet. -
IXEMGabeo #32098 :)
érdekes -
#32097 Amauri csak bekerült.hálaazégnek
2 Motta, 3 Chiellini, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 Amauri, 14 Aquilani, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 23 Pepe, 25 Martinez, 29 De Ceglie, 30 Storari, 31 Costantino, 33 Legrottaglie, 36 Giandonato, 41 Giannetti, 43 Sorensen, 44 Kirev. -
#32096 kezdek kicsit aggódni Alex szerződéshosszabítása miatt, főleg a most megjelent nyilatkozata után (amit szándékosan nem másolok be, mert már mindenhol lehet olvasni).
azt ugye tudjuk, hogy Marotta Cassanot szeretné idehozni Alex helyett...
meg kellene toldani a szerződését még két évvel, egy jelentős fizetéscsökkentéssel, és utána visszavonulhatna.
más:
Nedved megemlítette, hogy kipróbálna magát Krasiccal egy csapatban (" Ha visszatérhetnék a pályára, együtt játszanék Milos Krasiccal… képzeljen csak el minket a széleken.”) :D -
#32095 Az utolsó mondatán azért jót mosolyogtam még én is :DD -
#32094 Ibra szerint Chiellini a legkeményebb ellenfél
2010-10-28 15:48:19
A 29 éves svéd válogatott csatár egy szezont együtt is játszott Chiellinivel, mielőtt 2006-ban a Calciopolit követően az ősi rivális Interhez igazolt.
A hétvégi Milan - Juventus derbit megelőzően Ibra az újságírók Chiellinivel kapcsolatos kérdéseire válaszolt:
– Igen, ez így van. Számomra Chiellini a legkeményebb és legszívósabb védő. Ő az a játékos, aki mellett a legtöbbet szenvedek. Nagyon nehéz ellene játszani, mert egy négyzetcentiméter helyet sem enged át a támadóknak. Szinte levegőt venni sem enged.
Ennek ellenére kedvelem Chiellót. Egy igazi hűséges harcos. A mi párosunk mindig csodálatos párbajt jelent a nézők számára.
Azért jöttem ide, hogy minél több meccsen győzzünk. Garantálom, hogy mindent a Milan fog megnyerni.
Csernus Imre
442.hu football-italia.net
-
#32093 :D
pont olvastam vhol hogy egyik milan meccs előtt még ibrát tiltották el mikor juvés volt, előtte meg még vki meghatározó játékost a juvéból, msot meg krasicot
nagyon bajnokot akarnak csinálni milánó rondábbik feléből :D -
#32092 Én azt írnám nekik,hogy nem azért fizetek a digisport-ért,hogy éjjel 11-kor adják le felvételről... -
#32091 :D
ők is segíthetnének nekünk.mondjuk visszamehetnének oda ahonnan jöttek -
#32090 looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
:S -
#32089 Imádom a digit, ezt nézzétek! Még örülnek is, ha az ember segíteni akar.
Még szeptember 30-án írtam nekik egy emailt, mert Egri minden faszságot összehordott megint:
2010.09.30. 21:56 keltezéssel, [email protected] írta:
Egri úrnak üzenném, hogy Del Piero a 36.-at se töltötte még be, tehát 37 éves semmiképp se lehet. Nem baj az, ha ezt nem tudja, de akkor ne említse konkrétan az életkorát.
Digisport címzett: saját magam, részletek megjelenítése 13:49 (5 órája)
Tisztelt Felhasználónk!
Köszönjük szépen a tájékoztatást.
Tisztelettel:
-------------------------
Szakács Péter
E-mail Referens
Customer Service
-------------------------
Digi Kábel - Digi Kft.
Levelezési cím: 1134 Budapest, Váci út 35.
Tel: 1272
Fax: +3617076700
E-mail: [email protected]
http://www.digisport.hu
-------------------------------------------------------------------------
Privileged/Confidential Information may be contained in this message. If you are not in the addresses indicated in this message (or responsible for delivery of the message to such person), you may not copy or deliver this message to anyone. In such a case, you should destroy this message and kindly notify the sender by reply e-mail. -
#32088 Robinhot azért nem tiltják el,mert nem jelentette be senki.aha,oké. -
#32087 picike szerszáma van? :D -
#32086 alakuljon úgy.
ami a legrosszabb,hogy a napokban láttam a dákóját is egy képen.nem raktam be ide mert nem vagyok geci:D -
#32085 legjobb bizniszünk volt \o/
én visszavárom, ha úgy alakul. -
#32084 én valami 4-3-3-t próbálnék:
Alex-Q-Pepe/Martinez
Marchisio(Momo)-Melo-Aqua -
#32083 Már várom én is, hogy mi lesz :)
Elől gondolom Alex lesz Quagliarellával, az sem egy rossz páros, csak Krasic nélkül nehéz lesz, benne van a legtöbb fantázia, lát a pályán, tud cselezni, gyors, és beadásai is jók, ja és kapura lövései is. Szóval a jelenlegi keret legjobb játékosa -
#32082 pl most Ropinnyó,vagy akár Ibra aki beszaladgál a pályára balhézni
mondjuk a zingaro remélem játszik,és Giorgo ad neki egy olyan embereset mint múltkor.vagy Melo is ihatna a véréből... -
#32081 az 1 meccset igazságosabbnak tartottam volna. na mind1, máskor nem kell ilyen hülyeséget csinálni.
és remélem más csapat is kap ilyen büntetést a szezon során, és nem csak velünk szarakodnak egy rangadó előtt -
#32080 na, akkor ha esetleg megvernek egy félcsapattal kiálló Juvét, akkor már triplázásról fognak beszélni :D -
#32079 ácsémilánba. -
#32078 hát ha még Amauri sem lesz...
hol lesz a meccs? -
#32077 eltiltották Milost 2 meccsre.pont jókor,hogy bassza meg...rajta kívűl nem lesz még Jaki és Amauri sem -
#32076 Amauriról -
#32075 amúgy viccen kívül, én Dzsudzsákot szívesen látnám a Juvéban.
A PSV-t kezdi kinőni, profi szemléletű, felépítése sem rossz, tehát hogy egy belépőtől eltörne a lába, az nem igaz rá jobban mint bárki másra. Nagyon jól passzol, jól lő állítottból és akcióból is, ráadásul mindkét lábbal veszélyes tud lenni. Gyors is, szóval szerintem tök jó lenne. -
#32074 mekkora hülyeséggel védi Krasicot Marotta és Del Neri is. el akarta kerülni az ütközést és ezért esett el :D. majd most lehet jól eltiltják a videófelvételek alapján.
tabellán nem estünk vissza ami jó, és az inter se tudott jobban meglógni. a Lazioval én nem számolok, szerintem a végső elszámolásnál már nem lesznek ennyire a tabella elején -
#32073 Ja még annyit akartam, hogy fenntartom a véleményem, hogy Trezt kár volt elengedni. Még most is sokkal jobb, mint Jaki, Amaurinál meg pláne. -
#32072 Igen, volt egy szép megoldása, kár, hogy nem ment be. Most pont jól játszott, de eddig tragikus volt, azért írtam.
Az a baj, hogy támadásban nem sok variációja van Del Nerinek. Beküldheti DP-t vagy Jakit Amauri helyére, meg esetleg Pepét vagy Martinezt. Közülük leginkább csak Ale képes egymaga eldönteni egy meccset. -
#32071 ő pont kellemes meglepetés lett számomra,azonban a többi cserével elkúrtuk.Krasicot és Q-t se hoztam volna le,bármennyire is szarok voltak.az ilyen x-ek mondjuk 100x jobban felbasznak,mint hogy a Palermo gurít nekünk egy hármast otthon...na mindegy menni kell előre -
#32070 Ezt simán be kellett húzni, többet nem is írok inkább. -
#32069 Tavalyhoz képest ez is felüdülés. :) -
Laccyka93 #32068 Na én kikapcsoltam inkább. Annyira szenvedés, nincs most ehhez hangulatom. Am is olvasnom kéne. Juve meccsér félretettem, de ez még meccsnek sem nevezhető a szememben. -
#32067 Tényleg nagy lehet a baj, ha Martinezre van szükség... -
#32066 Azt nem bírom megérteni, hogy miért nem lövünk kapura? 15 ember van a Bologna 16-osán belül, erre 3-4-szer is beíveljük egy támadáson belül. Miért nem próbálja vki átlőni? Ale, Q, Marci, Aquilani mind nagyon jól lőnek. -
#32065 fáradt lehet, mert egész meccsen alig tudott valamit csinálni. nem is csoda, rengeteget hajtott mostanában -
#32064 Ez érdekes húzás... Remélem Ale legalább visz egy kis színt a játékunkba. -
#32063 és leviszi krasicot :o megsérütl v mi? -
#32062 nem hiszem el, hogy nincs egy olyan csatárunk aki felvállalná az egy-egy elleni szituációkat. ezek inkább hátat fordítanak a kapunak és bevárnak mindenkit -
#32061 Ja, sztem se volt semmi. Pedig már kezdtem örülni, hogy lejött Amauri...