Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
bíró meg ha nem faszkodik annál a szögletnél akkor nem idegesek a játékosok és nincs Sissoko elsõ sárgája. de mindt tudjuk a fociban nem létezik ha 😊
egyébként jogos volt mindkét sárgája
A bíró mondjuk 1 vicc (bár Momo kiállítása jogos volt).
Amici di nessuno...
én megtettem bwinen 34x szorzóra hogy egyszerre lesz kiállítás 😄 500ast ráküldtem még be is jöhet
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Buffon,Zebina,Cannavaro,Chiellini,Grosso-Melo,Sissoko,Marchisio-Diego-Del Piero,Iaquinta
megint nem a támadásokon lesz a hangsúly ilyen kezdõvel
(Julio Cesar,Maicon,Lucio,Samuel,Zanetti,Motta,Cambiasso,Pandev,Sneijder,Eto'o,Milito)
A milánói alapítású Viking ultracsoport a La Repubblica szerint nemcsak a játékosok teljesítményével nincs kibékülve, hanem Marco Fassonéval, a klub marketingigazgatójával sem, aki szerintük titokban arra kérte az olasz kormányt, hogy tiltsa ki a Juve-drukkereket bizonyos idegenbeli mérkõzésekrõl.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, a torinói csapat az idei, kudarcba fulladt szezon után, melynek vége elõtt még az Európa Liga-indulásuk is veszélyben van, olyan edzõt keres kispadjára, akivel megújulna az együttes és a megfelelõ igazolások is végrehajthatók lennének.
A célszemély közismerten Rafa Benitez, akinek nagyon komoly pénzösszeg állna rendelkezésére, ha elfogadná a Juve ajánlatát. A hírek szerint ugyanis a Zebrák 200 millió eurót sem sajnálnának arra, hogy újjáépítsék a csapatot.
A csatársorba Edin Dzeko, Fernando Torres és Giampaolo Pazzini a kiszemeltek, a középpályát pedig Javier Mascherano izmosíthatná meg, aki a csõdöt mondó Felipe Melót válthatná fel.
Benitez a brazil középpályás, a nagy reményekkel igazolt Diego sorsáról is dönthetne, és akár új életet is lehelhetne a klasszisba. A másik eshetõség, hogy Melót és Diegót is eladná nyáron a Juve, az értük kapott pénzt pedig új játékosokra költenék a Zebrák.
amúgy ennek én se látom értelmét, egy ilyen fontos meccs elõtt (mert hiába akárhányadik a juve (6-7?), ez az egyik legnagyobb rangadó olaszhonban)
mondjuk múltkor az Atát milyen simán lemostuk amikor legutóbb dobálózás volt😄
ez most nem kellett volna
én azt se bánnám ha eltartana a vizsgálat a következõ nyárig, és akkor hoznának egy tiszta ítéletet.
korrekten nem lesz vége fogadjunk, hogy el lesz mismásolva
"Kapja meg mindenki a JOGOS büntetést majd."
és nem ne söpörjék a szõnyeg alá.
De az tényleg szomorú,hogy idáig eljuthatott ez.Hogy egyáltalán megtörténhetett.És ez az egész ami nem tesz jót imádott sportomnak...
De elég fura szemlélet, hogy a Juve-t büntessék meg gyorsan zárják ki, de a többi ne derüljön ki ne kapjon büntetést csak majd..... azon indokkal, hogy ez nem tesz jót az olasz focinak.
Hát az olasz focinak pont ez nem tesz jöt vagy mindenki megkapja az egyenértékû JOGOS büntetését aki benne volt vagy marad ez a katyvasz 😉
És ne csodálkozzatok, ha jónéhány Juve-s aki kapta éveken keresztül a csalózást szeretné ha egyenlõen mérnének nem érdekek szerint.
viccet félretéve, ha Alex játszhat akkor jók vagyunk, mert a hírek szerint megint nagyon formában van. játszottunk egy edzõmeccset és ott is jól tolta.
viszont ha jól tudom akkor Buffon nem lesz ott a kezdõben
A VB után szerintem úgy is fény derül mindenre.
Kapja meg mindenki a JOGOS büntetést majd.
De látok egy olyan sötét jövõt,ami nagyon nem fog jót tenni az Olasz focinak...Sok csapat süllyedhet kis idõre mélyre.És még több ember(köztük Moggi is)És kevés európai kupás pont elébe nézhetünk.
Nagyon rossz így,hogy ez megtörténhetett.Mi veszíthetünk vele rengeteget és persze a játékosok.Nem hinném,hogy bárki is akar majd Olaszba jönni,hogy focizzon a Cataniában.
Nem jelent sokat egy Scudetto,úgy hogy nincs igazi ellenfél sem nekünk sem pedig másnak .Szerintem.
Igazán ez nálunk fél fordított helyzet én szeretem a focit,õ meg ha úgy hozza megissza a sört😊Én úgy sem szeretem😊<#crazya>#crazya>
amúgy a Milan 2005-7 közt is gyakran csinálta ezt 😊
Nem igazán irkálok sok helyre,ide(de még egyszer nem kötekedésbõl)és az Inter természetesen😊
Írtam itt egy másik toppicba(film),meg is lett a következménye😊(pedig csak azt nem bírom ha lehü..éznek)😊
De igazából itt lányt ritkán láttunk írni.
Az indexes Juve fórumon mondjuk van