Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
az új stadionba mindenképpen el kell majd jutni egyszer. ez is egy nagyon jó ötlet:

A Juventus felfedte azon játékosok névsorát, kiknek nevei egy Hollywood stílusú sétányt fognak majd díszíteni a torinóiak új stadionjában.

A bianconerik vezetõi szeretnének emléket állítani a klub legnagyobb legendáinak az új létesítményben, amely a világ egyik legmodernebb stadionja lesz. Az 50 névbõl álló névsort ma fedték fel a zebrák, mindegyik név egy csillagot is kapni fog. A legendák nevei a stadion körül lesznek elhelyezve és a Tuttosport értesülései szerint a Juventus idõrendi sorrendben szeretné majd a neveket elhelyezni.
Íme az 50 fõs lista, akik az új stadiont fogják majd ékesíteni:

Pietro Anastasi, Roberto Baggio, Romeo Benetti, Roberto Bettega, Carlo Bigatto, Zibi Boniek, Giampiero Boniperti, Felice Borel, Sergio Brio, Gigi Buffon, Antonio Cabrini, Umberto Caligaris, Mauro Camoranesi, Fabio Capello, Franco Causio, John Charles, Giampiero Combi, Antonio Conte, Antonello Cuccureddu, Ale Del Piero, Didier Deschamps, Luis Del Sol, Angelo Di Livio, Ciro Ferrara, Giuseppe Furino, Claudio Gentile, Paolo Montero, John Hansen, Pavel Nedved, Raimundo Orsi, Carlo Parola, Angelo Peruzzi, Gianluca Pessotto, Michel Platini, Pietro Rava, Fabrizio Ravanelli, Virginio Rosetta, Paolo Rossi, Sandro Salvadore, Gaetano Scirea, Lucidio Sentimenti, Omar Sivori, Stefano Tacconi, Alessio Tacchinardi, Marco Tardelli, Moreno Torricelli, David Trezeguet, Gianluca Vialli, Zinedine Zidane, Dino Zoff

Kaplan
Boldog Születésnapot Breki! 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
Boldog szülinapot Breki!
Király ez a háttér!

Grove4
HB(reki)D =)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Boldog születésnapot Breki.

Csacsi
Boldog születésnapot Breki.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Köszönöm, remélem innen új fejezet kezdõdik és elindulunk az új fényesebb jövõ felé ami méltó Olaszország legnépszerûbb klubjához.

Akkor rajta :-)

forzajuve5
csatlakozom az elõttem szólóhoz és Boldog Születésnapot kívánok Brekinek

9csöves9
Isten éltessen Breki!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
elõször is létezik ennyire elbaltázott újságíró,másodszor meg Gigi annyit mondott,hogy nem a bl kvalifikáción múlik az hogy marad e vagy sem.ilyet hogy 20 milláért plusz Vidicért oké vagyok egyáltalán nem mondott,nem is szoktak játékosok soha ilyenrõl beszélni transzfer elõtt.az meg már egy megint más kérdés,hogy Vidic mi a rákért akarna idejönni...

Na jó, de hát olyan el...baltázott újseggíró nem létezik (vagy legalább is nehezen hihetõen), aki összetéveszti a "nemmegyek"-et a "20 milláért+Vidicért oké vagyok"-kal.

Breki33
Nemis kellett volna elmennie, hanem folytatni a munkát a feljutás után vele.

Akkor nem itt tartanánk.
Breki33
Nyert a Róma <#eljen><#taps>

Hálisten újra rendes olasz csapat van az élen

Azért nemsemmi, hogy régi edzõink bajnokcsapatokat csinálnak máshol
VéLacc
én valahogy nem vagyok nyugodt Buffon miatt 😞

(G)io vinco

forzajuve5
ez megint valami olyasmi lehet, hogy félremagyarázzák valamelyik kijelentését a hülye újságírók.

#29138: felesleges is nézni már ilyenkor ki mit játszik. ez a bl elúszott sajnos.

#29137: nagyon jó a videó. grat! 😊

Buffon tényleg lelép tõletek?
Itt nem szoktak túl nagy kacsákat írni.

Nyert a samp azt hiszem a bl most már végleg ugrott nem mintha eddig is nagy esélyünk lett volna rá.
cassoneitaly
upsz..

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
Legyen már valami szép is a topic-ban: ALEX 07/08-as szezonbeli góljai. /Saját szerk./

http://www.youtube.com/v/9Z_zslUn-EI&hl=en_US&fs=1&rel=0</flash>

GRAZIE CAPITANO! <#worship>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

VéLacc
nem hinném, hogy azért mert Zacc kezei alatt egy siralmas szezon után egy VB se érdekelné, motiválná a játékosokat. egyébként sztem Camo sem lenne a válogatott hátrányára. Grosso hibái sem tûnnek ki annyira ha mellette a csapat jól mûködik, nem hinném, hogy ott is annyi feladat hárulna rá, mint a Juvéban. szóval ha játszana is(ami ugye nem olyan biztos), elsõre nem aggódnék.

(G)io vinco

BADE
Egy ilyen szezon után,kétlem,hogy fel lennének pörögve a játékosok.
Grossot ki sem vinném,Camo úgyszint,Jaki meg amennyit játszott az évben...
Buffon,Canna,Chiellini nekik helyük van a válogatottban.

A csoportból még továbbmennek,de utána nem sok esélyt jósolok.
Ugye egy olasz válogatott a kupáért megy bármilyen viadalra!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
Ennek örülök én is, jó látni ezt. De én természetesnek is veszem.
Nekem legalábbis elképzelhetetlen másik csapatnak szívbõl szurkolni, mert máshogy tudok, de szívbõl csak egynek(najó...van még egy magyar csapat is, meg persze a magyar válogatott)

WuFraZselic
=DDDDDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
Amúgy Amauri helyett egy zsámolyt leteszek hamarabb lõ gólt.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

VéLacc

😛

(G)io vinco

Zsolti9014
Ennek amúgy én nagyon örülnék. Ha tényleg visszajönne, akkor rajta, lépjünk!

Hajrá Magyarország!

VéLacc
"Mindez elõrevetíti az olasz válogatott szereplését..."
ezt annyira nem értem. mér?

(G)io vinco

BADE
Sajnos nagyon úgy néz ki,hogy a jövõ évi szezon is el lett cseszve,az Európa ligára még odaérhetünk,de az meg a kutyát sem érdekli.(ebben az évben mi még oda is gyengék voltunk)
Szomorú,hogy ilyen kerettel nem a bajnoki címért ill. a BL döntõbe jutásért harcolunk.
Ráadásul itt a VB,már csak a kerettagság miatt is átlag fölötti teljesítményt kellett volna nyújtaniuk a játékosoknak.
Mindez elõrevetíti az olasz válogatott szereplését...
Jövõre maximum 4-5 embert tartanék meg az egész keretbõl,a többiek mehetnek az NB1-be(egyesek az ezévi teljesítményükkel oda valók)
És persze az egész vezetõség takarodjon!
Az ultráknak maximális tisztelet,hogy eddig csak tojások+1 pofon repült.
Egy ilyen nagymértékû csapatátalakításnál beletelik pár év,amíg újra a csúcson leszünk,mert pénz az nem lesz,hogy minõségi játékosokat igazoljunk.
Amikor lett volna,akkor is sajnálták rá...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Csacsi
Ennek örülnék. Mivel nem lesz BL jövõre így Capello, vagy Benítez kiesett teljesen, akárcsak Prandelli. A Cagliaritól menesztett Allegrit nem szeretném itt látni. Szóval Deschamps visszajöhetne.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
na igen...ezzel tisztában vagyok, hogy milyen egyéniségek játszottak nálunk, sok-sok ilyen videót láttam már, és olvasgatok a csapat történetérõl.

ezért is különösen fájó a jelen. a mai csapatnak a túlnyomó része vízhordó sem lehetett volna akkoriban.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Akkor megmutatnám Platini egy 1985-ös gólját

És Boniek legszebb 10 gólját akkoriban ilyen játékosok játszottak nálunk.

Breki33
Zsolti9014
én "csak" 97-tõl, de természetesen én sem láttam még ilyen gyengét...sajnos.

szívem megszakad, de akkor sem tudnék másnak szurkolni. Gigi, Canna és Chiello szerintem megfelelõt nyújtott, sõt. de a többiek...

Hajrá Magyarország!

Breki33
Egy dolog viszont örömteli, kiderült, hogy itt nincsenek divatdrukkerek.
Ugye a B-be való kizáráskor idejött vki arcoskodni, hogy nem fog ide írni senki elfogynak a drukkerek, hát akkor is most is kiderült ki az igazi Juve-s, mert könnyû egy sikereket elérõ csapatnak drukkolni, de az igazi drukker bajban is a csapata mellett áll. És szerintem itt mindenki aki a sikerek idején az volt Juve drukker maradt. <#eljen>

Személyszerint idén a Rómá-nak vagy Milán-nak szurkolok, hogy igazi olasz csapat nyerje a bajnokságot. Remélem Lippi kijelentése valóra válik ezzel kapcsolatban.
Breki33
Hát én 84 óta Juve drukker vagyok, de ilyen gyenge Juvét még nem láttam, be kell vallani.
Szégyen hogy a legépszerûbb és legjobb olasz csapatot így tönkre tudták tenni. De reméljük innen csak felfelé vezet az út.

Ha belegondolok, hogy milyen csapat volt az amelyik hatalmas posztere fél falamat elfoglalta évekig és ez az idei, hát legfeljebb kis bélyeg lehetne.

A korábbi témához.
Az olasz labdarúgás is mindig akkor volt jó mikor a Juventus illetve Milán, Róma jó volt.

9csöves9
még 3 vereség hiányzik a rekorddöntéshez.ennyivel egyébként meglenne a szezonbeli 20. vereségünk...

forzajuve5
egyébként ha van két értelmes szélsõ védõnk akkor nem lenne semmi gond. Chellini és Canna a belét kidolgozta ezért nem bírták végig. nekik kellett védekezni a szerencsétlen Zebina és Grosso helyett is. csakis ezen dõlt el a meccs semmi máson

9csöves9
én is így voltam vele

még 4 meccset kell kiszenvedni

Breki33
én gyõzelmet vártam ahogy szuktuk ellenük, de ez az idétlen bíró

nem megérdemelné hanem meg is érdemli ez az inter gyengébb mint vártam
Csacsi
Jah kifelejtettem, hogy ma Cannavaro világbajnoki szinten játszott.

gercse
Nem baj, én nem vártam megváltást ma sem, valahogy a hangulatom sem jött a meccshez. Egyébként a Roma simán megérdemelné a bajnoki címet.

Breki33
hú micsoda riposzt 😛

ez a nemzetközi csapat már tisztára olyan mint a francia válogatott
több a néger benne mint olasz :-)
Csacsi
Gratulálni kell az ellenfélnek. 1-el többen voltak.(félreértések elkerülés végett jogos volt a kiállítás)

Azért kíváncsi leszek a ma pályára lépõkbõl hányan követik majd a csapatot a Seria B-be 😄 És Moratti majd akkor is így fog örülni? 😊

WuFraZselic
hát ja, csak míg nálunk a négerek gólt lõnek, nálatok agyatlanul szabálytalankodnak

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
végén még hülyét is csinálnak belõlünk, 2-0.
nem hiszem el, hogy ezt a gyenge intert se tudtuk megverni. meg lehet baszni már ezt az egészet

Breki33
na még egy néger 😉

ilyen gyenge inter megver minket szégyen
forzajuve5
ez hihetetlen ott voltak ketten elõtte és nem képesek odalépni értelmesen.
másik meg a semmibe felrúgutt labdák. van egy szem csatárunk négy védõ között és annak is ívelgetik...még lehet be is jönne nagy szerencsével egy, ha a csatár irányába mennének ezek az ívelések

Breki33
na vezetnek a négerek
Nagy gólt lõtt.

Diego de gyengén játszik.