44078

ibogldrc.jpg

• MarcelloLippi
    Győzelem!! Krasiccal és Chiellinivel meg... :D Majd visszavágón megmutatjuk. :)
  • Trunks
    Végre újra szerethető csapatunk van, és ezt most az eredménytől függően mondom. Melo, Bonucci és Quagliarella is klasszis teljesítményt nyújtott, Del Piero meg beverte, ha már elé került a labda. Mondjuk Sissoko, amit művelt előtte...
  • Csacsi
    Nah végre. Nem érdekelt a végén már az eredmény sem....végre láttam a JUVENTUST. Senkit nem tudok elkárhoztatni....mert mindenki 110%-ig odatette magát. Végre mindenkiben a JUVE szív dobogott...és ezt hiányoltam már régóta.FORZA JUVE....GRANDE ALEX....

Még annyit, hogy Krasiccal, és Chiellinivel...ez a meccs még simább lett volna :)
  • IXEMGabeo
    cégre elvertük a Milant...végre ismét jó a Juve:) azért ez haladás tavaly óta
  • eddie
    Nagyon nagy boldogságot okoztak ma a fiúk.Köszönöm Nekik!
  • IXEMGabeo
    Ez az Amauri tipikusan olyan csatár, aki előző klubjában (Palermo) sokkal jobban játszott élveztem a játékát akkoriban, de nem klasszis ebből látszik...
  • Trunks
    Ajjaj, jön Amauri...
  • IXEMGabeo
    azért Del Piero még 35-36 évesen is veszélyt jelent a Milanra azért ez se semmi
  • Trunks
    Mi a faszért Pepe maradt mindig Ibrával fejelni?
  • MarcelloLippi
    zingaro, fuj de utálom
  • eddie
    Gyönyörű "lövőcselt mutatott be".
  • Csacsi
    GRANDE AAAAALEEEEEX.

Sissoko mit művelt előtte. A nehezén már túl volt :)
  • MarcelloLippi
    GOOOOOOLLLLLLAAAAAAAA DI DEL PIEROOOOOOOO
  • Laccyka93
    Góóóóóóóóóóllllllllll
  • eddie
    GÓL!
  • MarcelloLippi
    Vki tud adni egy normális streamet? Mert ez amin én nézem állandóan megáll. :S
  • Trunks
    Pedig ez tizi volt... Ebből a Melo-blokkból pedig gifet kell majd csinálni.
  • Grove4
    Ez mi a fasz volt????'?
  • Csacsi
    Hát akkor ő volt az, aki annyit csúszkált....mert mást nem nagyon láttam tőle :)
  • Grove4
    Én olyat olvastam, hogy csak húzódás, de holnap már többet fogunk tudni.

Forza!!!!!!!!!!
  • Trunks
    Bemelegítés közben megsérült állítólag. Nagyon-nagyon reméljük, hogy nem súlyos. Az maga lenne a tragédia.
  • Trunks
    Akkor tényleg szar lehet a stream, ha nem tűnt fel Aquilani :D
  • eddie
    Giorgioval mi lett ?
  • Grove4
    "na várjuk meg a szombat estét koma"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Még a végén nyerünk"
    koppkoppkopp
  • Laccyka93
    Volt tegnap a digin ilyen beharangozó műsor, természetesen a mai meccs volt a téma. Benn ült a stúdióban Juhár Tamás, aki Juvés, meg valami milános csávó. De az az ember úgy el volt szállva a Milannal, hogy az összeszarás. Mást se hallottam, csak h a Milan így, a Milan úgy. Mondtam magamba, na várjuk meg a szombat estét koma... Jó annyira nem figyeltem, mert barátnőmmel voltam. Kapcsolgatta a tévét, azt megláttam h Juve, mondom hopp-hopp, álljunk itt meg:)

Más: De Ceglie. Nekem egyre szimpibb. Utóbbi időben jól játszott szvsz, meg most a mai meccsen tanusított hozzáállása is bejött. Ez a Martínez gyerek is jó most. Elég jól védekezünk. Még a végén nyerünk:O:):P
  • Trunks
    Akartam meccs közben írni, hogy Aquilani cipőt cserélhetne, mert az első 20 percben annyit csúszkált. Nem tom mi van a pálya talajával.

Zlatannak pedig szólhatna már vki, hogy meg van átkozva és a Juvénak nem tud gólt lőni (na nem mintha nagycsapatok ellen be szokott volna találni), még szabálytalanul sem.

Ja és akármennyit fikázzuk De Ceglie-t, beadni sztem nagyon jól tud. Quagliarellának is tökéletes volt ez a beadása, sőt még anno Amaurival is fejeltett gólokat, ami azért lássuk be, nem kis teljesítmény. Sajnálom, hogy le kellett jönnie. Giorgio sérülését is nagyon sajnálom, ő mindig levette Ibrát a pályáról, elég vicc így a védelmünk. :(
  • Grove4
    Aqua
  • Csacsi
    Akkor örülök, hogy Streamen nézem. :)

Az első 10 perc, és az utolsó 5 perc kivételével elégedett vagyok.

Felipe Melo, meg örülök, hogy megújult.

Viszont mivel asszony a faktor-t nézi...árullja már el, hogy is van a középpályánk, mert nem vettem észre valakit. Az megvan, hogy Melo, Marchisio, Martinez, de ki a negyedik? :)
  • MarcelloLippi
    Egri az nekem mindig no comment volt. Digi sport... komolyan mondom...nem írok semmit. Vezetünk, ez a lényeg.

FORZA JUVE
  • IXEMGabeo
    Egri hülyeségei nekem nem újdonság:D hallottad volna a 6 évvel ezelőtti EB-n közvetíteni
  • Grove4
    A lehetőségeinkhez mérten jól játszunk, és az eredmény is jó, viszont igazatok van. Az ilyen esetekre azért elférne a padon egy Grosso vagy Salihamidic, ne Pepe álljon már be a védelembe, bár lehet, hogy jól fog teljesíteni.

Egyéb észrevételek:
    -Egritől agyfaszt kapok
    -És megvan a piros-feket Muntari a szememben: Boateng :S
  • eddie
    Ettől a cserétől nagyon félek.
  • eddie
    Lefújhatná már valaki a meccset!
  • IXEMGabeo
    halihó Juve társak vezetünk a Milan ellen
  • forzajuve5
    ki kell tenni balszélre, és akkor lenne egy tökéletes középpályánk :)
  • IXEMGabeo
    nem értem ezt az embert:D azt hittük már, hogy most, hogy van felesége megkomolyodott, erre néha bejön ez az idegbetegsége és kész:D nincs mit tenni ő ilyen...még mindig normálisabb, mint az alkesz börtöntöltelék Joey Barton...
  • 9csöves9
    nem egyszer nyitotta ki a száját,Delneri tavaly is kibaszta 6 meccsre a keretből.kétlem egyébként,hogy kibasszák,nem hogy pénzt nem látnak belőle,még nekik kéne fizetni jó pár millát.ezen a szenzációhajhász újságíró dumán mosolyogtam,hogy azonnali hatállyal...akkor már felbontották volna,holott ez még nem történt meg.én kurvára örülnék neki amúgy
  • IXEMGabeo
    pedig a Samp-ban újra magára talált...egyszer kinyitja a száját rögtön elküldik:( pedig jó kis játékos...nem értem miért kötelezik arra, hogy egy ünnepségen ott legyen
  • Trunks
    Nem nagyon illene a csapatba sztem, meg ezután a botrány után nehezen lehetne mondani, hogy lehiggadt és hogy nem olyan mint régen...
    #32097: az utolsó 6 névből azért nem 1-2-t nem ismerek.
  • Zsolti9014
    szerintem hozzuk ide, Delneri volt eddig talán az egyetlen aki tudott vele bánni. Nagy fogás lehetne.