44078
-
#42953 most oszinten nem mind1 a sorsolas?
ti voltatok a legerosebbek es eddig csak ti erositettek kurva jo jatekosokkal, ez a bajnoksag lesz a legsimabb az elmult 5 evben... -
#42952 Megtörtént a bajnokság sorsolása. Nem mondom, hogy nem lehetett volna nehezebb az eleje, de az első négy fordulót nemigen tudtam volna nehezebbre kihozni úgy, hogy a Romát és a Napolit elkerüljük. Emiatt azért siránkozni nem kell, hol könnyebb, hol nehezebb a sorsolás.Valószínüleg azért az eleje nem lesz olyan döcögős, mint tavaly (ne felejtsük el Marchisio és Khedira kidőlése miatt Padoin és Sturaro volt Pogba mellett), nem kell remélhetőleg a fél csapatot újjáépíteni.
A 36. forduló Roma-Juvéja hatalmas lehet, ha netán szoros lesz a véghajrá.
-
#42951 Tavaly néha probléma volt, hogy Dybalán kívül nagyon egyforma volt a Morata-Mandzukic-Zaza hármas stílusa. Szerintem egyelőre erre is hoztuk, lehet vele Dybalát tehermentesíteni, mert technikás és jó előkészítő, de olyan fizikuma van, hogy simán lehet ék is.
Tegnap egyébként még játszott a BL selejtezőn, két 11-es góllal és egy gólpasszal búcsúzott. Ettől függetlenül játszhat a BL-ben nálunk is, a selejtező már nem számít bele. -
#42950 Kiváncsi leszek a gyerekre. Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki alig tud róla valamit. A Goal.com összefoglalta, hogy mit kell tudni róla.
Tehát egy szélső, aki szereti 1 az 1-ben rávezetni a védőre a labdát, főleg a bal oldalról, de mindkét szélen tud játszani. Ebből úgy gondolhatnánk, hogy Cuadradóra hasonlít, de közben pedig 186 cm magas és jól is fejel. Wing backet ezek szerint nem fog játszani, akkor valahol a kp. szélén vagy a csatárok mögött kaphat helyet. Érdekes lesz miként illeszkedik Allegri terveibe. Úgy tűnik elég sokoldalú keret fog a rendelkezésére állni. -
#42949 Megjött Pjaca!
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.07.21. 10:32:24 -
#42948 Szép kis saga lesz ebből úgy néz ki. Egyrészt Marotta tegnap kijelentette, hogy nincs semmi kontakt jelenleg a MU-val, másrészt a hírek hatására állítólag észbekaptak Perezék is és beszállnának a buliba, há nehogymá' hogy nem náluk játszik a világ legdrágább játékosa. Ez nekünk csak jó lehet.
Más források azt mondják, hogy a MU küldött egy konkrét 110 milliós ajánlatot, amit Marottáék úgy postáztak vissza, hogy legyen 120+Raiola nem csekély részesedését (20%) ők állják...Ha igaz akkor tetszik a hozzáállás. -
#42947 *Amíg a PL utolsó csapata is 130 millió fontot kap a téves bevételekből. Ez lemaradt. -
#42946 Amit ők művelnek az nem fenntartható még talán az angol focin belül sem, de a többi ország nem tud ezekkel versenyezni. Amíg a PL utolsó csapata is 130 millió fontot (kb. ennyi, a pontos számra nem emlékszem) kap, addig nincs miről beszélni. Plusz ha nincs eredmény, akkor a manchesteri csapatok se tudnak majd minden évben 100 milliókat elszórni. -
#42945 kétszeres fizura nem sokan mondanak nemet. és amíg nem emeljük meg a bér plafont addig esélyünk sincs megtartani klasszisokat hosszú távon még egy mostani mu-val szemben sem, vagy akár mondhatom a city-t is. -
#42944 Azzal nincs is baj, csak valahogy más csapatoknál nem szoktam hallani, hogy a játékos kérvényezi az eladását. Jön egy ajánlat, egyezkednek, majd megegyeznek a játékossal.
Pláne, hogy neki úgy tűnt lennének jobb lehetőségei is, a Madrid vonal állítólag nagyon élt. A keretünk nagyon erős, de azért Pogbát nem lesz könnyű pótolni. Asamoah elég jól tudná, gyengébb előrejátékkal, de ki tudja neki milyen az állapota.
Ha Pogba megy, akkor a bannernek is kéne. A 7 játékosból marad 2, aki nálunk folytatja (hacsak Hernanes nem marad, de úgy gondoltam neki lejárt az ideje). -
#42943 Aki menni akar menjen, az olyan nem is kell ide. Egyedül Tevezt értettem meg, de a nagy Boca szerelemből annyi lett, hogy most igazol tovább a Corinthiansba...
Allegri most már nem az első volt aki lenyilatkozta a napokban, hogy nagyon meg kell gondolni egy játékosnak, hogy elhagyja-e ezt a jelenlegi Juventust. Teljesen igaz, jelenleg 3 csapat van fölöttünk és ezek közül egyik sem a MU...Nem fogok haragudni Pogbára, de hülyeséget csinál.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.07.20. 12:25:46 -
#42942 Na úgy tűnik Pogba mégse az eszére, hanem a temérdek pénzeskötegre hallgat. Állítólag kérvényezte az eladását a Manchesterhez. Hozzáteszem ez csak nálunk van, hogy mindenki kijelenti, hogy szeretné, ha eladnák? Tévez, Vidal, most Pogba.
Marotta 120 milliót kér, ami brutális, de amennyit az elmúlt években a Man Utd elszórt mindenféle közepes emberekre, teljesen reális. Pláne, hogy állítólag van egy megállapodás a kövér disznóval, hogy Pogba átigazolási díjának 20%-a az övék (játékos+ügynök), úgyhogy 120 milliós ár esetén majdnem 100 milliót kapna a klub.
Közben olvasom, hogy az angol média szerint Raiola nyilatkozta, hogy baromság az, hogy találkozott volna az angolokkal. Na ilyenkor legyen okos az ember. -
#42941 es amiket nyilatkozik: Mauro szeretei az Inter nem akarja elhagyni de nagyobb fizetes kell :DDDDDD -
#42940 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#42939 Mondjuk ő ebben a helyzetben a mai viszonyok között, ligán belül, riválisnak talán meg is éri az 50-et. Vicc amúgy, hogy az a liba az ügynöke. Előttem van ahogy Marottával tárgyalnak a fizetésről. Az egyik szemével nézné Wandát, a másikkal a szilikoncsöcsöket. :D -
#42938 főleg a pénzéhes kurváknál :D -
#42937 Nőknél soha nem azt kell figyelni mit mondanak. -
#42936 wanda nyilatkozta h az inter hiaba tagadja igaz, es mostanaban eleg sok mindent kitalalt a kis kurva -
#42935 Persze, Balotelliért meg 40-et.
Elég esélytelennek gondolom ezt a Híguain-dolgot. De Laurentiis nyilván ragaszkodik a kivásárlási árhoz, azt meg elég nehezen látom hogy fizetnénk ki. Állítólag képben van az Arsenal is, legalábbis az angol sajtó szerint, gondolom majd 3 hét múlva odamegy mondjuk 50-60 millióért. Nem mintha az a pénzen kívül bármiféle előrelépés lenne. -
#42934 Mondjuk Icardiert is tobb mint 50misit ajanlott a juve -
#42933 a tárgyalások tovább folytatódnak leguán miatt... jöjjön már egy békaképű kínai, és vigye el a shanghaj senhuánba ezt az aranylábút, de nagyon gyorsan. -
#42932 jorge martinez mennyi penzt keresett jatek nelkul ?:D -
#42931 Persze fikció, de nekem sokkal inkább lenne hihetetlen, ha mi most kifizetnénk bárkiért is ennyi lóvét, pláne egy rivális 29 éves emberért. Eddig minden igazolásnál ment a cigánykodás, kölcsön-opció, 1-2 millión huzavona hetekig stb. A zseniális Jorge Martinezzel, Marottáék legnagyobb melléfogásával például azért képesek voltunk még szerződést is hosszabbítani 2 éve, hogy a fizetését ne egyben hanem két részletben kelljen kifizetni. Hogy illene most a képbe ez a 94 millió? -
#42930 nem néztél kicsit sok filmet? :D
vagy ez olyan moggi-nedved sztori? -
#42929 Elég hihetetlen az egész ügy. Nem lepődnék meg, ha az egész egy általunk generált médiahack lenne, ami ha bejön még Moggi szinten is nagy húzás. Elterjed, hogy minket az sem érdekel, hogy elfogadják-e az ajánlatunkat, kifizetjük a kivásárlási árat így csak a játékoson múlik minden. Ő meg távozni akar, akár a gyűlölt Juventushoz is. Ha nem is lesz semmi az egészből, egy ilyen sztori után nincs maradása Nápolyban,külföldre kell eladniuk, akár nyomott áron. Így az egyik várható rivális ki is van golyózva, mert bárkit hoznak helyette meg sem tudja közelíteni, De Laurentisre meg rázúdul a népharag. -
#42928 Azért ez így nagyon ferdítés. Igen, nem nyert semmit a Napolival, de tényleg rajta múlt ez? Ha csak szigorúan a náluk mutatott játékát és eredményességét nézzük (91 gól/146 meccs elég brutális), akkor egyértelműen remek évei voltak, főleg az utolsó. Ha rúg 45 gólt tavaly, akkor se ők lesznek a bajnokok. Ellenben egy igazi hisztis barom, aki egyáltalán nem illik a klub (Juve) szellemiségébe.
90 millót meg tuti nem ér, hagyjuk már. Ennyit - a hírek szerint - Marottáék se lennének hajéandóak kifizetni, a Zaza-Rugani-Sturaro hármasból valakit (vagy akár többvalakit?) beszámítanánk a bizniszbe. Ruganit szerintem a legnagyobb hülyeség lenne átengedni a legnagyobb közvetlen riválisnak, a másik kettő sokkal kisebb érvágás lenne. Ennyi pénzből aztán tényleg lehetne hozni Sánchezt vagy a legnagyobb neveken kívül szinte bármilyen sztárcsatárt.
Meg egyáltalán akkor Mandzukic szépen szedhetné is a sátorfáját? Mert ketten együtt nem lehetnének egyszerre a pályán, egyikük meg állandóan a padon nem hiszem, hogy túl egészséges lenne.
Pedig tényleg egy szinte tökéletes mercato lenne Pogba megtartásával. Ezt a Pjaca gyereket nem ismerem, az EB-n jól szállt be, ami kb. semmit nem jelent, de Marottáék biztos tudják kit vesznek. Valamit nagyon tudnak amúgy a Dinamo Zagrebnél, sorra jönnek ki a tehetséges fiatalok, akiket 10+ millió euróért eladnak úgy, hogy a vevő is általában elégedett (ellentétben a Portóval, ahol sokszor a csúcson adják el rohadt drágán a játékosokat, majd az új helyen megbuknak - lásd Jackson Martinez). -
#42927 Én is megtartottam volna, de sajnos várható volt, hogy Conte nem engedi el. Azóta le is nyilatkozta, hogy mivel már a Juventusba is le akarta igazolni, természetesen marad a csapatnál.
Pjaca ügynöke megszólalt, a megegyezés megszületett a játékossal, már csak a Dinamoval kell néhány kört futni. Fontos szempont volt nála, hogy 4 éve figyelemmel követik Marottáék a játékát. A Milant és Gallianit is dicsérte, de mindenképp a BL-ben akar játszani. Ma egyébként kezdett a Dinamo bajnoki meccsén, pont a lecserélése előtt pár perccel sikerült benyomnom a sztrímet szóval sokat nem láttam belőle. A cserének sem volt valami nagyon búcsúzós hangulata. Oda-vissza megtapsolták egymást a kis számú közönséggel aztán annyi. -
Rudee #42926 Dani Alves is szabad volt, de a kép azért jó. -
#42925 Igen, ezt olvastam. :) Az én szememben emberileg is hatalmas, nem csak játékosként! -
#42924 Nagy arc :D -
-
#42922 Cudradót én sajnálom, szerintem tök jól beilleszkedett a csapatba, és hasznos tagja volt a keretnek. -
#42921 egy cavaninak sokkal jobban örülnék, és nem is kerülne 90 millióba. maradna pénz cselezni tudó szélsőre is. -
#42920 Mondjuk ez még erősen fantasy keret várjuk ki a végét, de szerintem is erős lesz. Idén először konkrétan kimondott cél a BL megnyerése szóval csalódás lenne.
#42918: Próbálkozunk még de nagyon úgy néz ki, hogy felejtős.
Higuain kapcsán egyébként azt beszélik, hogy vele már meg is egyeztünk szóban, a Napolitól függ a dolog. Július 31-ig él a kivásárlási záradéka ami 94 millió amit hajlandóak lennénk kifizetni, ha nem sikerül megegyezni az afrikaiakkal...
-
#42919 Iszonyatosan erős ez a keret. Nem vagyok Juve fan ezért tőletek kérdezem,gondolom idén már csalódás lenne ha nem sikerülne a BL-ben a döntőbe jutás?
Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.07.15. 15:41:26 -
#42918 Cuadrado fix nem marad? -
#42917 és nem nyert a csapatával szinte semmit. nem egy bajnok típus, neki pont az ilyen napoli szintű csapat való. ha ráadásul ezt a pogba pénzből akarják tető alá hozni akkor marottáéknál tényleg elgurult vmi. -
Rudee #42916 3 szezon alatt a Napoli-ban lőtt 91 gólt, az egyáltalán nem rossz. -
#42915 Nem nagyon akarom még elhinni az egészet...teljesen ellentétes lenne az eddigi munkával
Én amúgy elégedett vagyok teljesen az eddigiekkel, nem kéne ezzel elbaszni -
#42914 higuain :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
pedig már kezdtem azt hinni hogy idén jól igazoltok :)