44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    Storari-Motta, Bonucci, Legrottaglie,Pepe-Krasic, Sissoko, Giandonato,Marchisio-Del Piero, Amauri

Pepe mint balhátvéd és Giandonato.érdekes lesz:)
  • Zsolti9014
    "el is kell felejteni ezt az európa ligát. nincs benne annyi pénz és presztizs amiért érdemes lefárasztani és sérülésnek kitenni azt a maradék pár kezdőjátékosunkat "

részben egyetértek, ugyanakkor a Juventusnak mindig győzelemre kell(ene) törekednie.
  • 9csöves9
    10 felnőtt játékos,az azért korrekt...szerintem egy jó kezdőt így is ki tudunk hozni és az elég kell,hogy legyen

Berlusconi a hétvégi meccs után felajánlotta Alexnek,hogy a szerződése lejárta után szerződjön a Milánba:D
  • forzajuve5
    2 Motta
    5 Sissoko
    8 Marchisio
    10 Del Piero
    11 Amauri
    19 Bonucci
    23 Pepe
    27 Krasic
    30 Storari
    31 Costantino
    33 Legrottaglie
    35 Buchel
    36 Giandonato
    37 Boniperti
    38 Libertazzi
    39 Camilleri
    41 Giannetti
    45 De Paola
    46 Liviero

el is kell felejteni ezt az európa ligát. nincs benne annyi pénz és presztizs amiért érdemes lefárasztani és sérülésnek kitenni azt a maradék pár kezdőjátékosunkat
  • MarcelloLippi
    Ámen!
  • manome
    Én is néztem a meccset, örültem is a Tottenham győzelmének. Bale-t már egy jó ideje figyelem, szoktam nézni a Tottenham meccseket, szimpatikus csapat. Ő mindig hozza a formáját, jól játszik már hétről hétre, fiatalos, dinamikus, gyors, jó a labdaérzéke. Csak egy angol középcsapatban, akik ráadásul most szerepelnek a nemzetközi porondon JÓL hosszú idők óta, s így nyilván könnyebben felfigyelnek rá. Bizony, szívesen látnám én is a csapatban, bal hátvéd posztra is és bal szélső posztra is nagy erősítés lenne.
  • Zsolti9014
    Tegnap néztem a Tottenham-Intert. Az a Bale gyerek milyen jó is lenne nekünk! :)
  • gercse
    Úgy legyen
  • 9csöves9
    Napokon belül elvehetik a scudettót az Intertől
  • MarcelloLippi
    Nagyon fain torta. :D
  • Trunks
    Szép szülinapi ajándék volt ez a győzelem. :))

• Zsolti9014
  • forzajuve5

Krasicnak is ma van születésnapja. Boldogat neki is! :)
  • 9csöves9
    el is felejtettem:)

ma 113 éve!

BUON COMPLEANNO JUVENTUS !
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    Cassano egyébként bocsánatot kért és nem is lesz felbontva a szerződése úgy néz ki.majd szépen januárban eladják valakinek
  • 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9
    Alex hihetetlen,jegelt térddel,kabátját ledobva fut be ünnepelni...nem tudom elképzelni,hogy abbahagyja ezt a játékot egyhamar

• Zsolti9014
    ez bolond! de a második gólnál az ünneplésnél azé keményen szájbakönyökölte Marchisiót is.

Ünnepélyesen visszavonom a "Felipe Péló" elnevezést, és bocsánatot kérek érte! :D
  • gercse
    hihetetlen, hogy még mindig ennyi sérült van, ekkor balszerencse nem létezik, itt még mindig valami nem gömbölyű...
    még "szerencse", hogy nem Chiello, vagy Melo töri a lábát...(kopp kopp kopp)
  • forzajuve5
    Traore lassan összekaphatná magát, mert így szükség lesz rá. Grossot is vissza kellene dobni a keretbe
  • Csacsi
    Paolo De Ceglie és Jorge Martínez is csonttörést szenvedett a tegnapi, Milan elleni mérkőzés során, így több hónapot kell majd kihagyniuk.

Mindkét játékosnak komoly fájdalmak között kellett elhagynia a pályát, és a mai vizsgálatok a legrosszabb verziót erősítették meg.
    De Ceglie Bonerával ütközött, és utána még hosszú percekig a pályán maradt, de végül őt is le kellett cserélni. A mai röntgenfelvételek szerint eltörött a térdkalácsa. A játékos lábán jelenleg gipsz van, és a csapat orvosai még nem döntötték el, hogy szükség lesz-e műtétre.
    A Juventus hivatalos honlapja szerint De Cegliének legalább három hónapot kell majd kihagynia.
    Martínez sérülése sajnos még ennél is komolyabb. Már a tegnapi felvételeken látszott, hogy a játékos lába vérzett a lecserélést követően, és a mai vizsgálatok szerint lábközépcsont törést szenvedett, amit néhány napon belül műteni is kell.
    Jelenleg Martínez lába is gipszben van, és legalább két hónapot kell majd kihagynia.
    Alexander Manninger körülbelül egy hónapot hagy majd ki, miután tegnap kificamodott a bokája edzés közben.
    Szintén tegnap dőlt ki Giorgio Chiellini is, ő a bemelegítés alatt, de szerencsére kisebb vádlisérülést szenvedett, így néhány nap pihenő után már újra pályára léphet.

Forrás : juventuz.freeblog.hu
  • BADE
    Végre úgy játszottak,küzdöttek a srácok,ahogy egy Juventus-tól elvárható!
    Fantasztikus győzelem volt,ha visszatérnek a hiányzók és összeszoknak végre,akkor bármi lehet a bajnokságban.
  • nono84
    Amióta a Digi adja a meccseket én sem tudom nézni, a streamek meg katasztrofálisak sajnos. Alexnek grat, Melo meg egy igazi állat :)
  • Trunks
    Mostmár nagyon megszerettem, hihetetlen fanatizmussal játszik. A 2. gif, ahol ünnepelteti magát, azután történt miután kifejelte a zingaro egyik lövését. Rohadt nagy mentés volt. Az egészből kellene egy gif.
  • Trunks
    Delneri: "Juve senza limiti" :)))))

Közben Trez tegnap megint gólt szerzett, ezúttal a Real ellen, ezzel idén 5 gól/7 meccsnél tart. Nálunk Amauri idén 0/5, a legutolsó 35 meccsén pedig 5-ször (!) volt eredményes, pedig ezek közül 27 meccsen volt kezdő. David még tavaly is 19 meccsen lőtt 7 gólt, pedig nem játszott olyan sokat, csak 13-szor kezdett. Ezen elgondolkozhatnának a vezetők is...
  • 9csöves9

• 9csöves9
    dolgoztam,úgyhogy én se láttam,de majd letöltöm.Melo baszki mit levágott a góloknál:D mit leművelne ez ha megnyernénk a scudettot
  • Zsolti9014
    köszi az összefoglalót.

sajnos megint nem tudtam nézni a meccset, mióta nem sport tv adja, kb. 3-at láttam összesen, nem mindig vagyok gépközelben.

de imádom ezt a csapatot, és gratulálok a fiúknak a győzelemhez! Alex hatalmas!!!
  • Count Adyn
  • Breki33
  • Trunks
    Az a baj, hogy Momo jelenleg nem fér be. Én is szívesen látnám a pályán, de Melo világklasszis formában játszik (végre!) és Aquilani sem rossz. Kraszics mondjuk nagyon hiányzott a szélről.
  • MarcelloLippi
    Én is azt várom, szerintem lehet olyan jó a kp-nk, mint anno a Puma-Vieira páros. Szélen meg Krasic. Mondjuk Aquilani is jó :)
  • eddie
    Egyértelmű, hogy Momo-t csak bírni lehet.Nem is azért írtam róla amit írtam, hisz titokban még bízom benne, hogy összejön a Melo, Momo beton közép pálya.:-)
  • MarcelloLippi
    Momo-t pedig nagyon bírom, tud ő focizni, nem is kicsit, talán most olyan formában van, mint tavaly Melo?
  • gercse
    Félig meddig láttam csak a meccset, de szép kis 3 pont :)
    ez a küzdő Juve, ez kell nekünk, ha Chiello, Krasic, esetleg Iaqui is lett volna, de nem is folytatom mert nyertünk :)
  • Grove4
    Na csak behúztuk, megszenvedtünk, de a jobbik győzött. Így van, végre lehetett látni a közdést, hajtást a SPIRITO JUVE-t, nagyon nagy grat a srácoknak, igazi nagy csata volt, most rendezni kell sorainkat, mert kidőlt De Ceglie, Giorgio, Martínez (aki meglepően jó volt). Zingaro is betalált, de hát a védelmünk elég szedett vedett volt.
  • eddie
    Sajna Momónál egyre jobban látni, hogy nem igazán a kezdőbe való.
  • Trunks
    Még pár dolog: Amaurit el kell küldeni a francba, ma is hihetetlen volt, amit művelt. Vagy műesett vagy ugrált a levegőben össze-vissza vagy táncolt a labda mellett a szögletzászlónál, de egy kurva bedobást nem tudott összehozni, mert leszerelték.

Az utolsó 12 perc pedig nem hiányzott. A végén meg a frászt hozta rám Momo, bár sztem kívül volt, de mondjuk nem láttam jól. Hál' isten behúzták a lest. Összességében szép volt, fiúk!!!