Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Végre egy szép gyõzelem kapott gól nélkül (Bár Zebina majdnem gondoskodott róla). Este hajrá Roma. Jó lenne ha megvernék a Sampdoriát, két okból is 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
indexfórum😄

"Hát szerintem annyi történt összesen, hogy:
- Alessandro, gyere le.
- A faszomba engem cserélnek le. (...) Hé, mi a faszért engem hoztok le, amikor ott fekszik sérülten.
- GYere már le gecó.
- Basszátok meg, ott fekszik sérülten, utolsó cserénk van, és én jöjjek le??
- A picsába, tényleg. Jóvan, kussoljál, nem te jössz le.
- Hát bazmeg, ilyen nincs, idióták vagytok mindannyian.
- Dugulj már el vén hülye, nem te jössz le."

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Várhidi<#mf1>.A mágnestábla királya😊ahhoz ért,meg a hajrá Fiorentinához.Meg mindenkit blamál😊Idegesítõ.A cipész maradjon a mágnestáblánál.

Helló.Csak nem egy sima meccs?Ahogy olvasom,mert nem láttam.Rég éheztetek már rá.<#vigyor3>.Na jó csak bökdösõdöm egy kicsit.Nálunk is ez van,néha😊.

Alex ordibált?Miért?Hm.,pedig nem jellemzõ rá.De aki nem ért a munkájához megérdemli,hogy leordítsák a fejét😊

gercse
Igaza volt Alexnek az incidensnél, tuti azért akadt ki, mert Marchisio lesérült, erre õt akarja lehozni az edzõ
A stúdióban meg csak hápognak, hogy mi lehetett, meg Méhesnek sem esett le...
nem is izgat, lényeg, hogy egész tûrhetõ játékkal megvan a 3 pont

forzajuve5
Várhidi ma kurvára kiakasztott. meccs elõtt fogalma sem volt a kezdõcsapatokról, nagyon nagy szakértõ az ilyen, csak gratulálni tudok hozzá. én már fél órával meccs kezdése elõtt meg tudtam nézni, akkor ott a stúdióban miért nem képesek erre... félidõben meg Alexet kezdte el fikázni. szerinte már nincs helye Alexnek a keretben

majd õsztõl már csisztu zsuzsi osztja az okosat digin. meg vagyunk áldva ezekkel a csatornákkal és az embereikkel

9csöves9
hát kurvára ne legyen szankciója.nézze a meccset Zakkant úr

forzajuve5
le akarta hozni Alexet, de a csere pillanatában Marchisio lesérült, és Alex magából kikelve kiábalt Zaccheronival, gondolom azért hogy akkor ne õt hozza le hanem a sérültet. ilyet én még nem láttam tõle. ennek biztos lesz szankciója

forzajuve5
Jaki 3-0

de régóta álmodtunk már egy ilyen meccsrõl

9csöves9
mi volt?

forzajuve5
Gigi mekkora bravúrral védte Zebina fejesét 😄

forzajuve5
Marchisiot hordágyon vitték le. megérte nem 100% állapotban játszatni, most biztos jól rásérült az elõzõ sérülésre

forzajuve5
Alex és Zac de csúnyán összevesztek

Forza Italia
Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex 2-0

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
2-0. most lehet örülni 😄

forzajuve5
11est rúghatunk
Alex remélem bevágja

WuFraZselic
2-0

mégse

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
ennyit a nagy örömrõl, elvették a gólt...

9csöves9
na valami ilyesmit akartam én is írni.beszarok ha kétszer ugyanúgy kiállítatja magát

forzajuve5
Jaki 1-0 😄
keze törne el amikor leveszi a mezt. mindig eljátsza ezt az idegesítõ baromságot

Forza Italia
Végre 1-0

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
most meg egy Alex kapufa. ma csak a szerencse nincs velünk...hihetetlen

Forza Italia
Alex kapufa:S
bemehetne már valami

forzajuve5
Chiellini kihagyta a kihagyhatatlant

forzajuve5
egész szép balhé van a stadionban

9csöves9
köszönöm uram<#bohoc>

gabber_saviola
Lajosom, jól nyomjátok sok helyzettel, csak még a befejezéssel vannak gondok. Szerintem annyira nyomtok, hogy nemsokára megszerzitek a vezetést.

(most volt egy kurtanagy Bari helyzet, Buffon védte)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
szöveges közvetítésben elég sokszor írják a helyzeteinket.normálisak legalább,vagy csak erõtlen szarok?megint melóban vagyok hálisten

WuFraZselic
én is látok erre esélyt, pl a wolfsburg is hasonlóan végezte idén

de el kell ismerni, idén nagyot játszanak, hazai pályán fasza meccseket játszanának bármelyik naggyal

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
amúgy szép és jó ez a Palermo sztori,de nem hinném hogy hosszú életû lesz.ha bejutnak a bl-be(én ebben sem vagyok biztos hogy túlélnék a selejtezõt),akkor az tuti rámegy a bajnokságra.a csoportkörben 4. kalapos csapatként,0 nemzetközi rutinnal kizúgnak,a bajnokságban lesznek kb. 12. helyen amikor szezon közben kirúgja Zamparini Rossit...ne legyen igazam

forzajuve5
hivatalos oldal szerint a kezdõ:

Buffon-Zebina,Cannavaro,Chiellini,De Ceglie-Camoranesi,Poulsen,Marchisio-Diego-Del Piero,Amauri

ezek szerint Chiellini nem sérült meg komolyan, és Marchisio is tud játszani.

most látom, hogy #29221-ben 12 játékost küldtem volna pályára 😄

Bariban Koman a kezdõbe van jelölve, Gosztonyi pedig a padra ülhet

WuFraZselic
a milánnak elég durva azért, szerintem palermo elõzni fog 😄

Fabio Capello
Nézegettem a tabellát, ha a hátralevõ négy meccsünket megnyerjük, és elõttünk mindenki bukik, akkor se leszünk már dobogósak... Viszont aligha buknak, pofonegyszerû a menetrendjük az utolsó pár meccsre, még talán a hatodik helyet megcsíphetjük... :/ Szégyen...

forzajuve5
valahol a kettõ között, de lehet közelebb van már a hetvenhez....

ma valami ilyesmi lesz a kezdõ szerintem:

Buffon-Zebina,Legro,Canna,Grosso-Brazzo(?),Candreva(?),Poulsen,Camo-Diego-Alex,Jaki

de jó lenne ha Marchiso tudna kezdeni, mert egyszerûen nincs értelmes védekezõ középpályás a keretben. Poulsennek is fel kell kötni a gatyát, és nem megsérülni már a meccs elején.
arról meg ne is beszéljünk hogy cserélni szinte lehetetlen, mert valami irtó gyenge kispadunk lesz.
és mindez megint egy vérre szomjazó Bari ellen

Fabio Capello
hanyadik is? 60-70.?

Csacsi
"Giorgio Chiellini lekerült a Bari ellen nevezett játékoslistáról, miután tegnap délután megsérült.

A védõ abban reménykedett, hogy megnyeri csapatával a Stadio Olimpicóban tartandó mérkõzést, de még csak nem is szerepelhet a csapatban. Valószínûleg Nicola Legrottaglie lesz Fabio Cannavaro társa a középsõvédelemben. Chiellini mellett David Trezeguet, Sebastian Giovinco és Zdenek Grygera is sérült. Amauri, Claudio Marchisio és Martin Caceres a kispadon kapnak helyet, de nem 100 százalékosak. A középpálya is különösen meggyengült, miután Felipe Melo és Momo Sissoko is eltiltott."

Forrás: juventushungary.hu

Nah már csak ez hiányzott 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
illene ma gyõzelemmel emlékezni rá

9csöves9

9csöves9
szerintem ugyanolyan kamu ez a Benitez sztori mint a Hiddinkes

(Miccolit a válogatottba!)

forzajuve5
ügynöke szerint Chiellini maradni szeretne, de csak abban az esetben ha a mostani évi 2 millió eurós fizetését megduplázzák.
jogosnak tartom. simán megérdemli õ is, ha egy nulla teljesítményt nyújtó Amauri is megkaphatja a kb 4 millás évi pénzt.

bakkerman
tevez elmegy,torres odamegy,ennyi!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Breki33
Na most meg már Mascherano-ról és Kuyt-ról van szó
Breki33
forzajuve5
sampnál azt mondták, hogy szívesen elengedik. innentõl már csak rajtunk múlik a megszerzése.
sok helyen pedig tényként közlik Rafa megszerzését is az edzõi székbe

Breki33
Állítólag Marotta a Sampdoria sportigazgatója is jöhet, reméljük Secco helyett 😊

http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Juventus/23-04-2010/juve-tempo-rivoluzione-603742351790.shtml
Breki33
Manchester City: Torres a legjobban keresõ angliai játékos lehet

Roberto Mancini elismerte, hogy a Manchester City komolyan érdeklõdik Fernando Torres iránt, akiért klubja 50 millió fontot is megadna a Liverpoolnak.

Mancini szerint Torres igazolásával a következõ bajnokságban a bajnoki címért is harcban lehetne a City.

Közben meg Tevez beszólt neki és bírálta az edzésmódszereit 😛

forzajuve5
meg kell várni a vb-t. aki utazhat és ott tud jól teljesíteni az maradhat.
Melo-t én sem adnám el semmiképpen. Dzsudzsákot pedig nem tudom elképzelni egy jó Juventusban. annyira azért nem olyan jó játékos. neki ott kell maradnia ahol van, és akkor istenné válhat 😊.
akit a védelembe mindenképpen megvennék az Kjaer, Criscito és Rafinha, valamint Caserest véglegesíteni (persze nem annyiért amennyirõl szó volt, mert az elég sok). bal oldalra viszont nincs ötletem. plusz még kellenek minõségi védõk cserének Legro mellé. Zebina, Grygera duó mehet amerre lát, Grossot még nem írom le, cserének szerintem tökéletes lenne, pénzt már úgyse nagyon kapnánk érte.
egy olyan csatárra nem kellene sajnálni a pénzt aki tud labdát tartani és akár egyedül kapura törni.
középpályás sorunkhoz pedig nem nyulnék hozzá. ott megvannak a minõségi romboló és támadást segítõ kreatív emberek is.
edzõ kérdés úgy néz ki hogy eldõlni látszik Benítez személyében. de akárki is lesz, reméljük képes lesz egy ütõképes csapatot összetákolni.

hétvégén Bari ellen játszunk hazai pályán. nem ez lesz a szezon legegyszerûbb meccse van egy olyan érzésem 😄

VéLacc
szerintem Melo tud ennél sokkal jobb is lenni, Poulsen meg tökéletes cserének.

(G)io vinco

Fabio Capello
Mondjuk nálam három fix ember van, akit szeretnék jövõre zebramezben látni: Kjaer, Dzsudzsák, Rossi.

Kjaert és Rossit nem kell magyarázni gondolom, Dzsudzsáknál pedig 99% hogy kurvanagy játékos lesz (már most is az), tökéletes passzai vannak, és amellett hogy nagyon szép és hasznos asszisztokat ad, elég sok gólt is lõ, egy mostani Diego mellett simán befér a csapatba...

És persze jó lenne ha végre Giovinco is megkapná a lehetõséget, õ is nagy tehetség, nem lenne jó ha megint eladnánk valami kis-közép csapatnak....

Akit szeretnék hogy elmenjen: Grosso, Zebina, Cannavaro, Poulsen, Melo és Amauri... Persze jó ha ebbõl kettõ elmegy... Grosso és Cannavaro nagyon messze van a fénykorától, Zebina mindig amolyan szürke egér volt nálam, Poulsen és Melo nem bizonyították, hogy megérik a pénzüket, Amauri pedig no comment...

forzajuve5
jó csatár, de kegyetlen sokba kerülne, és sajna olyan mint egy porcelánbaba. a szezon nagy részében sérült.
és szerintem simán otthagyja a mocskos liverpoolt egy jó ajánlat esetén, gondolom majd a real megveszi