44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Féltem, hogy kihagyja, de szinte mindig belövi. Így tovább, a játékunk már jó volt a két gól között. Ha így folytatjuk, meglesz ez!
  • forzajuve5
    ez a védelem egyenlő a nullával. azt se tudják hol vannak
  • banok
    Juventus-Cesena streamek
  • Trunks
    Motta megint beszedett egy ostoba sárgát, lassan el fogják tiltani. Király lesz, úgyis bővelkedünk a szélső hátvédekben.
  • Trunks
    Ja, Sissoko kezd Melo helyett, a többi várható volt. Ez a link talán jó: http://www.vipcanals.org/ch4.html
  • forzajuve5
    http://www.telefree.info/

ritka szar a kép, de működik legalább
  • forzajuve5
    Storari-Motta,Bonucci,Sorensen,Grosso-Pepe,Sissoko,Aquilani,Marchisio -Quagliarella,Del Piero
  • Trunks
    Jaj de fasza. Reméljük nem komoly a dolog. Ha csak ezt a meccset hagyja ki, az még oké, Momo majd helyettesíti és kioszt megint egy nagy gólpasszt. :))))
  • 9csöves9
    állítólag Melo azt írta ma a twitteren,hogy fájdalmai vannak és kihagyja a mai meccset.óje.
  • 9csöves9
    gondolom biztonsági okok vezérelték az okosokat,amit mindig is hülyeségnek tartottam.én ismét melóhelyen vagyok,szóval remélem beleakadok egy fogható sztrímbe,az utóbbi 3 meccs alkalmával nem sikerült...

#32209:teljesen egyetértek,ha így folyatja Eto'o akkor szezon végére tuti eret vágnak magukon akik ezt összehozták
  • Trunks
    Nevetséges a Serie A. Hogy lehet egy római derbit délutánra rakni? Még szép, hogy azt adja a TV. Pedig most meg is akartam volna nézni, de hát így marad a Juve stream. Ha vki tud jót, akkor ne habozzon belinkelni.
  • Trunks
    A különbség az, hogy a cigány valszeg a múlt héten a Juvénak lőtte élete első gólját fontos meccsen (persze már ott is már tök mindegy volt), Eto'o meg folyamatosan ezt teszi (elég a BL-döntőt megemlíteni). Ibra minden eddigi klubjánál (a Malmö és az Ajax kivételével) megbukott, Eto'o pedig a Real kivételével (ahonnan méltatlanul elküldték) mindenhol bizonyított. Szóval kijelenthetjük, hogy a Barca minden idők valszeg legrosszabb üzletét hozta meg azzal, hogy Eto'ót elajándékozta az Internek + még fizetett 46 millió eurót. Felfoghatatlan.

Az eset meg nem volt olyan durva, direkt megnéztem, nem feldobta magát, tehát szóba se jöhet az eltiltás. Ettől függetlenül szerintem hülyeség utólag ilyesmi miatt eltiltani vkit több meccsre.
  • limperatore
    nem nagyon szeretném megtudni :D embertelen amit csinál idén
  • 9csöves9
    szerintem se kéne ezért eltiltani,de azért kurvára kíváncsi lennék mit művelnek nélküle.durvábban viszi egyedül a csapatukat mint anno a bosnyák cigány
  • Csacsi
    Mintha nekünk nem lenne az.
  • limperatore
    azért ne hasonlítsd már össze a 2-t, ő rálépett a labdára azt elcsúszott :D
    meg minek tiltsák el, sérült a fél keret
  • Csacsi
    Vajon most Eto is kap két meccses eltiltást a kamu 11-ért? Ami ráadásul befolyásolta is a végeredményt?

Nem hinném :)
  • 9csöves9
    Sorensen lesz Bonucci párja,lehet kifogunk mi is egy Kjaert:)

elől pedig Alex-Q páros fog kezdeni
  • Zsolti9014
    Bonuccin kívül van még középhátvédünk?
    Vagy Motta tud ott játszani? Akkor Brazzo lehetne jobbon.

Storari - Brazzo, Motta, Bonucci, Grosso - Pepe, Melo, Marchisio, Aquilani - Del Piero, Iaquinta (Quagliarella).

Vagy nem is tudom... nem egyszerű.
  • forzajuve5
    ki szeretne Del Neri helyében lenni? :)

Luigi Del Neri mester az utolsó edzést követően kinevezte 21 fős keretét a vasárnap délutáni Cesena elleni mérkőzésre. Jó hír a csapatnak, hogy Felipe Melo, Vincenzo Iaquinta és Davide Lanzafame is visszatérhetett a keretbe viszont Giorgio Chiellini továbbra sincs bevethető állapotban. Amauri az utolsó pillanatban belázasodott, ezért ő is kihagyja a holnapi mérkőzést.

A Juventus 21 fős kerete:

2 Motta, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 6 Grosso, 7 Salihamidzic, 8 Marchisio, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 14 Aquilani, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 20 Lanzafame, 23 Pepe, 30 Storari, 31 Costantino, 36 Giandonato, 39 Camilleri, 41 Giannetti, 43 Sorensen, 44 Kirev, 46 Liviero
  • Trunks
    Amauri max. akkor távozik, ha visszavonul, mert senkinek nem kell. Buffon meg hova menne már, hagyjuk ezt, tavaly is jó vicc volt.
  • Grove4
    Izomsérülés miatt Milos Krasic 25, Nicola Legrottaglie pedig 40 napos pihenőre kényszerül.

Remek :S
  • Zsolti9014
    ez jó :D
  • forzajuve5
    Amauri azért maradt csak le róla mert nem készült el időben a hajával, a többieknek meg nem volt kedve kivárni :D
  • Zsolti9014
    Amauri menjen nyugodtan, Gigi meg marad és kész! :)
  • 9csöves9
    a hivatalos csapatfotóról lemaradt Gigi és Amauri,egyesek már eligazolást látnak a háttérben.állítólag photoshoppal utólag ráteszik őket,hát kiváncsi leszek:D
  • forzajuve5
    Marotta szerint ha Alex játszani szeretne az új stadionban akkor annak semmi akadálya :)
  • 9csöves9
    Milos sérülése nem annyira komoly,talán a Roma ellen játszhat...pont jókor jönnek össze a sérültek megint,egy Roma,Genoa,Fiorentina,Catania,Lazio sorozatra elég lesz lazán a primavera
  • 9csöves9
    én ezen a 98ban játszó öreg Del Piero-ra kaptam fel a fejem. ha már akkor öreg volt akkor most mi?:D
  • Murder3
    Hát a juvét a fradival összehasonlítani...
    a juvénak volt a kizárás előtt a világ akkori legjobb csapata, keret szempontbóll 100.
    aztán az egész szétesett és lett egy maszlag.
  • Zsolti9014
    alapvetően nem lenne rossz a párhuzam, de:
    a Juve kizárás után élből vissza, aztán irány a dobogó, a Fradinak meg csak kellett azért 3 év az NB2-ben, meg még most sem olyan híresek. :)
    Persze a Juve sincs a toppon jelenleg az igaz.

FORZA JUVE!
  • Grove4
    "Jah, annyi különbség van, hogy régen szerettem a Juventust (fradit meg soha:D:D:D)"

Ezek szerint most már nem szereted a Juve-t.
    ha emiatt nem szereted, az hát... hogy is monjdam, elég gáz.
  • Kaplan
    Berlusconi vinné Alexet a Milanba.
    Jézusom, ez mit hisz? :DDD
  • novaria
    Szerintem a juventus olyan, mint a fradi. Van egy hatalmas múltja, amit senki sem vitat (98ban volt ott talán egyszerre zidane és az öreg Del Piero), fradinak is megvolt a szép időszaka. Aztán jött a botrány és haza vágták őket és most kezd mindkettő éledezni.

Mondjátok, hogy hülye vagyok, de szerintem erős a párhuzam:P

Jah, annyi különbség van, hogy régen szerettem a Juventust (fradit meg soha:D:D:D)
  • forzajuve5
    úgy néz ki, hogy hétvégére maradt egy darab védőnk Bonucci személyében. plusz Grosso. Chiello még lehet nem játszhat, így egész érdekes lesz.
    középpályánkon se sok legény maradt már talpon. hihetetlen, hogy évek óta ez miatt szívunk ennyit. azért megérne egy próbát egy másik edzőpálya kipróbálása (igaz idén a többség meccs közben sérült le)
  • Grove4
    Ez a sok sérülés kezd aggasztó lenni, nem igaz, hogy nem lehet megoldani, kutassák már ki, hogy mi az oka ennek, mert nem lesz jó vége.
  • Zsolti9014
    elég kétarcú a csapat idén...
    nem láttam mondjuk ezt sem :(
    de akkor is legalább szeretnivaló csapatunk van :D
  • james69holden
    ez megint mi volt?
  • Csacsi
    Ennyit az Európa ligáról :)
  • Csacsi
    Nagyon úgy tűnik, hogy itt ma nem nyerünk...a Poznan meg vezet a City ellen.:(