Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Hát szerintem annyi történt összesen, hogy:
- Alessandro, gyere le.
- A faszomba engem cserélnek le. (...) Hé, mi a faszért engem hoztok le, amikor ott fekszik sérülten.
- GYere már le gecó.
- Basszátok meg, ott fekszik sérülten, utolsó cserénk van, és én jöjjek le??
- A picsába, tényleg. Jóvan, kussoljál, nem te jössz le.
- Hát bazmeg, ilyen nincs, idióták vagytok mindannyian.
- Dugulj már el vén hülye, nem te jössz le."
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Alex ordibált?Miért?Hm.,pedig nem jellemzõ rá.De aki nem ért a munkájához megérdemli,hogy leordítsák a fejét😊
A stúdióban meg csak hápognak, hogy mi lehetett, meg Méhesnek sem esett le...
nem is izgat, lényeg, hogy egész tûrhetõ játékkal megvan a 3 pont
majd õsztõl már csisztu zsuzsi osztja az okosat digin. meg vagyunk áldva ezekkel a csatornákkal és az embereikkel
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
mégse
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
bemehetne már valami
(most volt egy kurtanagy Bari helyzet, Buffon védte)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de el kell ismerni, idén nagyot játszanak, hazai pályán fasza meccseket játszanának bármelyik naggyal
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Buffon-Zebina,Cannavaro,Chiellini,De Ceglie-Camoranesi,Poulsen,Marchisio-Diego-Del Piero,Amauri
ezek szerint Chiellini nem sérült meg komolyan, és Marchisio is tud játszani.
most látom, hogy #29221-ben 12 játékost küldtem volna pályára 😄
Bariban Koman a kezdõbe van jelölve, Gosztonyi pedig a padra ülhet
ma valami ilyesmi lesz a kezdõ szerintem:
Buffon-Zebina,Legro,Canna,Grosso-Brazzo(?),Candreva(?),Poulsen,Camo-Diego-Alex,Jaki
de jó lenne ha Marchiso tudna kezdeni, mert egyszerûen nincs értelmes védekezõ középpályás a keretben. Poulsennek is fel kell kötni a gatyát, és nem megsérülni már a meccs elején.
arról meg ne is beszéljünk hogy cserélni szinte lehetetlen, mert valami irtó gyenge kispadunk lesz.
és mindez megint egy vérre szomjazó Bari ellen
A védõ abban reménykedett, hogy megnyeri csapatával a Stadio Olimpicóban tartandó mérkõzést, de még csak nem is szerepelhet a csapatban. Valószínûleg Nicola Legrottaglie lesz Fabio Cannavaro társa a középsõvédelemben. Chiellini mellett David Trezeguet, Sebastian Giovinco és Zdenek Grygera is sérült. Amauri, Claudio Marchisio és Martin Caceres a kispadon kapnak helyet, de nem 100 százalékosak. A középpálya is különösen meggyengült, miután Felipe Melo és Momo Sissoko is eltiltott."
Forrás: juventushungary.hu
Nah már csak ez hiányzott 😞
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
(Miccolit a válogatottba!)
jogosnak tartom. simán megérdemli õ is, ha egy nulla teljesítményt nyújtó Amauri is megkaphatja a kb 4 millás évi pénzt.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://sportgeza.hu/futball/2010/04/23/a_juventus_mindenben_megegyezett_benitezzel/
sok helyen pedig tényként közlik Rafa megszerzését is az edzõi székbe
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Juventus/23-04-2010/juve-tempo-rivoluzione-603742351790.shtml
Roberto Mancini elismerte, hogy a Manchester City komolyan érdeklõdik Fernando Torres iránt, akiért klubja 50 millió fontot is megadna a Liverpoolnak.
Mancini szerint Torres igazolásával a következõ bajnokságban a bajnoki címért is harcban lehetne a City.
Közben meg Tevez beszólt neki és bírálta az edzésmódszereit 😛
Melo-t én sem adnám el semmiképpen. Dzsudzsákot pedig nem tudom elképzelni egy jó Juventusban. annyira azért nem olyan jó játékos. neki ott kell maradnia ahol van, és akkor istenné válhat 😊.
akit a védelembe mindenképpen megvennék az Kjaer, Criscito és Rafinha, valamint Caserest véglegesíteni (persze nem annyiért amennyirõl szó volt, mert az elég sok). bal oldalra viszont nincs ötletem. plusz még kellenek minõségi védõk cserének Legro mellé. Zebina, Grygera duó mehet amerre lát, Grossot még nem írom le, cserének szerintem tökéletes lenne, pénzt már úgyse nagyon kapnánk érte.
egy olyan csatárra nem kellene sajnálni a pénzt aki tud labdát tartani és akár egyedül kapura törni.
középpályás sorunkhoz pedig nem nyulnék hozzá. ott megvannak a minõségi romboló és támadást segítõ kreatív emberek is.
edzõ kérdés úgy néz ki hogy eldõlni látszik Benítez személyében. de akárki is lesz, reméljük képes lesz egy ütõképes csapatot összetákolni.
hétvégén Bari ellen játszunk hazai pályán. nem ez lesz a szezon legegyszerûbb meccse van egy olyan érzésem 😄
Kjaert és Rossit nem kell magyarázni gondolom, Dzsudzsáknál pedig 99% hogy kurvanagy játékos lesz (már most is az), tökéletes passzai vannak, és amellett hogy nagyon szép és hasznos asszisztokat ad, elég sok gólt is lõ, egy mostani Diego mellett simán befér a csapatba...
És persze jó lenne ha végre Giovinco is megkapná a lehetõséget, õ is nagy tehetség, nem lenne jó ha megint eladnánk valami kis-közép csapatnak....
Akit szeretnék hogy elmenjen: Grosso, Zebina, Cannavaro, Poulsen, Melo és Amauri... Persze jó ha ebbõl kettõ elmegy... Grosso és Cannavaro nagyon messze van a fénykorától, Zebina mindig amolyan szürke egér volt nálam, Poulsen és Melo nem bizonyították, hogy megérik a pénzüket, Amauri pedig no comment...