Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Ilyen is csak a mesében van.Link

Ezek után viszont kérném örökre eltiltani mindazokat, akik részt vettek ebben az egészben, és jogosan megbüntetni õket is.

Ez is milyen már. Miért tiltották el örökre?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
Üdvözlöm az új Elnök Urat!

Hajrá Magyarország!

Oziris666
Csak akkor szélvészgyors a szélen ha raksz alá egy Ferrárit😛

Breki33
Kiesett a Pool

Másik ellenfelünk nyeri az EURÓPA-LIGA -t 😛

Gerzsonnak ittis gratula !
Breki33
A bal oldalit új romariónak mondják a jobb oldali szélvészgyors a szélen <#papakacsint><#vigyor2><#hehe>
Breki33
Breki33
Brazília: Trezeguet szeretne Ronaldóval játszani, a Corinthians várja

Brazil és olasz lapinformációk szerint elképzelhetõ, hogy David Trezeguet, a Juventus csatára Brazíliában folytatja a pályafutását. A csatár az egyik barátjának elmondta, hogy nagyon szeretne együtt játszani Ronaldóval, a Corinthians sportigazgatója pedig jelezte: a klub is szívesen látná.

„Mi is úgy tudjuk, hogy Trezeguet a Corinthiansban szeretne játszani. Megtiszteltetés lenne, ha egy ilyen klasszist a sorainkban tudhatnánk, de tárgyalásokra csak késõbb kerülhet sor. A Libertadores-kupa augusztusi fináléjáig viszont nem szeretnénk változtatni a kereten" – nyilatkozta az ESPN Brazilnak Mario Gobbi.
Fabio Capello
a Lyont még elhiszem, de a Cors mióta? 😄

Breki33

A Juventus rövid közleményben megerõsítette, hogy a nyártól Andrea Agnelli lesz a klub elnöke. A hivatalos bejelentésre sajtótájékoztató keretében késõbb kerül sor.
Breki33
Jelenleg úgy tûnik, hogy Trezeguet kivárja, hogy ki lesz a Bianconeri új vezetõedzõje, mivel most egyre többet cikkeznek Rafael Benítez érkezésérõl.

"Meglátjuk, hogy mi fog történni a Juve háza táján az elkövetkezõ hetekben, aztán eldöntjük, hogyan tovább" - mondta Caliendo a Tuttomercatoweb.com-nak.

"Igaz, hogy a Corinthians és a Lyon is érdeklõdik, de az õ célja a Milan."

"Ki tudna egy olyan csapatot, mint a Milan, elutasítani? Ez egy fontos cél."

Az ügynök interjújának napján láttak napvilágot azok az itáliai pletykák, melyek szerint Pato az idény végeztével távozik Milánóból.

"Azt hiszem, Trezeguet áráról majd az illetékesek beszélnek, de körülbelül 5 és 10 millió euró közé tehetõ, és a szerzõdése két évre szólna" - zárta mondandóját Antonio Caliendo.
Breki33
Igen teljesen komoly volt !

Az ilyen játékról lesgólról meg meg nem adott tizenegyesrõl meg beszélhetnénk.

De nem akarok itt errõl beszélni én szóba se hoztam nincs kedvem, hogy ide jöjjenek ugrálni...
WuFraZselic
de milyen elõnyünk volt tavaly, vagy épp idén?

nyugodtan visszakaphatjátok amit a pályán megszereztetek -akármilyen segítséggel is-, de attól amit mi megszerzünk idén, nehogy már bármiféle "elõnybõl" származzon. jól kezdtétek a szezont, jó igazolásokkal, csak tapasztalatlan volt az edzõ, és a fél csapat lesérült hetente. errõl azért nem mi tehetünk

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Miért gondolod,hogy nem érezzük át...látod ez az ami uszitya a másikat...Sziasztok...

Sziasztok.Attól én nem félek,hogy egy Zanettinek 2elszáll az arca".
Nagyon megérdemli ezt az Inter.
A mai foci már nem a szépségre és a támadásokra épül.Na meg szerencsére nem is a statisztikákra.Ezt így kellett csinálni.Remek taktika volt.Ami sajnos megváltozott miután emberhátrányba kerültünk.És az a taktika is fair volt.
Bajnokokat gyõztünk le,bajnokokkal játszottunk végig.Kemény ellenfelek voltak.
Én nem bízom el magam.De annyit mondok.Ha veszítünk is sokat adott nekem ez az év...

Remélem jövõre már egy erõs Olasz foci lesz.És bár a lelkem mélyén remélem,hogy simán bajnokok leszünk.De legyen jó csata,ne 2 bajnokesélyessel.

forzajuve5
én gonosz kívánságom a következõ lenne:
nyerje meg az inter nagy fölénnyel a döntõt, legyen nagy az öröm és a boldogság. aztán nyár elején zavarják le a bundaügy tárgyalást, aminek az ítélete, hogy az intert minden 2006 óta szerzett címétõl megfosztják, mivel akkor jogosulatlan elõnyhöz jutottak a többi csapattal szemben. na akkor nézném meg a pofájukat 😊. és igenis érezzék át amit mi éreztünk annak idején.

Grove4
Azt kell hogy mondjam, az Inter teljes mértékben megérdemelte a döntõbe jutást, akkármennyire nem komálom õket.De tényleg az odavágót simán hozták, a visszavágón meg azt csinálták amit mindegyik csapat csinált volna ilyen helyzetben.Motta kiállítása meg a vicc kategóriájába esett. A Barca emberelõnyben sem tudta megverni két góllal õket.A bayern meg tényleg vicc.Én mondjuk majd a bajoroknak szurkolok a döntõben 😛 , de úgy érzem az Inter fogja megnyerni.Csak nehogy elszálljanak majd az arcok.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Ez most komoly volt? Esélye nem lesz a Bayernnek. Nem gondoltam, hogy valaha ilyet fogok mondani, de az Inter idén megérdemli, hogy BL-t nyerjen. Utálom õket, de aki ilyen játékot tud bemutatni a Barca ellen, mint õk az oda- és visszavágóm, az elõtt megemelem a kalapom. A Bayern viszont egy vicc, hogy idáig eljutott, ha nincs Robben (és Ribery), akkor semmit sem érnek. Ritka szar csapatuk van, a szomorú az, hogy Robbent leszámítva egyáltalán nem jobbak nálunk, ami ugye meglehetõsen erõs kritika. Csak azért nem estek ki a nyolcaddöntõben, mert el lett csalva a Fiorentina elleni elsõ meccs. Sajnos teljesen egyértelmûen.

Amici di nessuno...

forzajuve5
még az lenne szép ez mellett ha a Fulham megnyerné az európa kupát

WuFraZselic
jó 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
nehogy elkezdjétek 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
ja, nem is tudtam hogy automatikusan az nyeri a BL-t, aki titeket megvert

így elfogadható a 4-1es vereség, gondolom

Breki33
Na úgy néz ki a mi csoportunkból lesz a BL gyöztes
forzajuve5
vagyis fordítva, az ügynöknek kell új csapatot találni 😊

forzajuve5
Alexet kérdezték Capelloról, és ez volt a válasz: „Jó helyen van, ahol most van.” 😄

közben hülye Secco tárgyalt Camo ügynökével, és a baromarcú azt mondta Camo nem szerepel a Juventus jövõbeli tervei között. az ügynök így azonnal kérte hogy akkor találjanak egy új klubot Camonak...

forzajuve5
Hivatalos oldalra is felkerült.

(ma jöttem rá arra, hogy a google translate egész jól le tudja fordítani angolra az olasz szövegeket. akit érint és érdekel az próbálja ki. sok hírhez így sokkal elõbb hozzá lehet jutni)

grazie!

psnid HaTeBeKa

forzajuve5
egy forrást plz dobjál!

psnid HaTeBeKa

forzajuve5
gondolom a gazdasági részért lesz felelõs, ami nem is baj, mert ahhoz tényleg egész jól ért.

innentõl érdekes téma lesz Moggi visszatérése is. ja és ha jól tudom, akkor Capelloval is jó kapcsolatot ápol Andrea, de ebben annyira nem vagyok biztos.

viszont ha akarja Benitezt akkor meg is fogjuk szerezni pár héten belül.
Nedved vajon milyen pozíciót kaphatna? csapat motivátor 😄

Grove4
YUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
3 személyt szeretne elsõsorban a klub kötelékében látni:Nedved,Benitez,Marotta

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
miii hõõõõ hûûûûû???

HALLLELUUUJA ÁÁÁÁÁMMMEEEEEEEEENNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

9csöves9
az eddigi 3 feladata helyett megmarad neki 1,amihez ért is

forzajuve5
ez komoly??? Blanc át lesz helyzve vagy végleg mennie kell?

SOK SIKERT NEKI! remélem hû lesz az Agnelii névhez

9csöves9
HOLNAPTÓL ANDREA AGNELLI A KLUB ELNÖKE!

forzajuve5
Újra feltették, és tényleg érdemes elolvasni

VéLacc
ezt valahogy most nem érzem jó hírnek

(G)io vinco

forzajuve5
Összefoglaló a mai tárgyalási napról.

Grove4
Közben levették azt a cikket.

forzajuve5
„Benítez senkivel sem kötött semmilyen megállapodást, az errõl szóló hírek hamisak" – nyilatkozta a BBC-nek a spanyol edzõ ügyeit intézõ Manuel Quillon Garcia.

Az ügynök azt a sajtóhírt is tagadta, hogy ezen a héten Monte-Carlóban találkozna a Juventus sportigazgatójával, Roberto Bettegával, hogy tárgyaljanak Benítez Torinóba szerzõdésérõl.

Grove4

Grove4
A le nem cseréléséhez mit szólt a csapatkapitány:

"Karmesterként elindúltam, hogy a zenekart átadja Buffonnak, de észrevettem, hogy Marchisio megésrûlt és vélhetõen nem tudja folytatni a játékot, és mivel tudtam, hogy ez az utolsó cserelehetõségünk jeleztem, hogy nem engem, hanem õt vigyék le a pályáról, nehogy 10 emberrel kelljen befejeznünk a mérkõzést." - nyilatkozta a Juve 10-ese

forzajuve5
ne mááár 😄 ki találta ki ezt a színt? 😄

VéLacc
mondja valaki hogy ez nem igaz 😄 :

egyébként Csöves, hol az élõ közvetítés a calciopoliról? 😛

(G)io vinco

gercse
*válogatottba

gercse
Olasz válogatottban remélem behívja Lippi, és hasonlóképpen fog teljesíteni

forzajuve5
Pazzini pedig jelentõset emelt a kivásárlási árán 😄

Breki33
Hülye róma elszúrta
Csacsi
Eddig jó, vezet a Róma. Így közelebb kerülhetünk a Sampdóriához.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
A trénernek a mérkõzés vége felé, Hasan Salihamizdic becserélése elõtt, kisebb nézeteltérése akadt Alessandro Del Piero-val.

„Egyszerû félreértés történt köztem és Alex között. A mérkõzések alatt ilyen dolgok elõfordulhatnak, de mindketten úriemberek vagyunk és ilyen körülmények között sohasem emelnénk fel a hangunkat.”

Del Piero azért felemelte a hangját.Egyébként elítélem Alexet emiatt( Jöhetnek a kövek😄) De nagyon sokat megenged magának,az edzõvel,bármilyen szar is az,nem kellen kiabálni,fõleg egy ikonnak,egy csapatkapitánynak.