44078
-
#32260 a Cesena elleni meccsen lezajlott az 50 csillagot kapó tiszteletére rendezett ceremónia.pár kép,videó:
-
eddie #32259 Boldog születésnapot az örökké ifjú Alexnek! -
#32258 Most akartam linkelni. :D
Boldog Születésnapot Alex!! -
#32257 Buon compleanno, Ale! Ti pedig olvassátok szorgosan: http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/09/Nem_tucatmunka/ -
#32256 Nem szóltam....csak azon gondolkoztam....hogy az eltiltás lejárt. De aztán rájöttem, hogy sérült :)
Boldog születésnapot Capitano !!!!! -
#32255 Ma délután a csapat megtartotta utolsó edzését azt megelőzően, hogy Brescia felé vették volt az irányt. A fiúkat meglepetés érte, ugyanis Pavel Nedved is ellátogatott Vinovóba.
A Juventus újonnan kinevezett igazgatósági tagja a Bianconeri futballistáit szerette volna motiválni, és Gianluca Pessotto és Fabio Paratici is megtekintette vele együtt a gyakorlatokat.
A tréning végén, Luigi Del Neri kijelölte keretét a mérkőzésre. Összesen 22 nevet írt fel a listára, akik utazhatnak Bresciába a holnap este megrendező összecsapásra. A listán Chiellini is helyett kapott, az olasz hátvéd még a Milan elleni mérkőzés előtt sérült meg.
Íme a teljes keret:
2 Motta
3 Chiellini
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
14 Aquilani
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
23 Pepe
30 Storari
31 Costantino
35 Buchel
36 Giandonato
39 Camilleri
41 Giannetti
43 Sorensen
44 Kirev
46 Liviero
Krasic??????? -
#32254 Boldog születésnapot a legendának! Buon compleanno, Alex! -
Nedved At Vinovo For Training Session. 22 The Called Players
Last training session for the team, before leaving for Brescia. To encourage the team there was also Pavel Nedved. The Board’s new member watched part of the session with Gianluca Pessotto and Fabio Paratici.
At the end of workout, Luigi Del Neri issued the called players’ list. The bianconeri taking part to away match are totally 22. Chiellini, who recovered from the injury suffered during the pre-match vs. Milan, is back.
2 Motta
3 Chiellini
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
14 Aquilani
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
23 Pepe
30 Storari
31 Costantino
35 Buchel
36 Giandonato
39 Camilleri
41 Giannetti
43 Sorensen
44 Kirev
46 Liviero -
-
IXEMGabeo #32251 de jó lenne zebra mezben:)
emlékszem még régebben felvetettem e ötletet:D -
IXEMGabeo #32250 tudom, hogy nem olvassa, de Boldog szülinapot Alex!:) -
#32249 -
#32248 Isten éltesse sokáig Alexet! Még sok gólt kívánok neki! -
#32247 TANTI AUGURI CAPITANO!!!
-
#32246 Boldog Születésnapot a legnagyobbnak! -
#32245 ma ünnepli 36. születésnapját a Capitano!
Isten éltesse! -
#32244 mehetek én is? :D akkor iszunk a sör mellé valami rövidet is :D -
#32243 nagyon támogatom az ötletet,én meg majd visszahívlak csak hogy még egészségesebb legyen
remélem nem horror árakkal akarják majd visszahozni a költségeket.bár ha megszeretnék tölteni akkor kétlem -
#32242 Ha kimegyünk egyszer megnézni, meghívlak egy sörre, és megisszuk az új stadion egészségére! :))) -
#32241 őszintén szólva,korábban biztos voltam benne,hogy nem készül el a tervezett dátumra.de nagyon jól haladnak,és kurva jó lesz!
-
#32240 The New Stadium: The Roof Is There
Today afternoon one of highlights moments for new stadium construction has been completed: the lifting of covering main structure.
The moment that just ended is one of most delicate moments of the plant’s construction. Lasted several weeks, it was developed in three phases: the first was the one concerning the flagpoles’ lifting, the second one was involving a series of preparing operations for covering main structure lifting, while the third has been the one regarding the real lifting of it, that took about two days and was materially done polling the wires placed at flagpoles back, till bringing them into their final positions, through strand jacks previously placed at the back of foundations. Therefore the flagpoles, turning on themselves in the opposite direction to the first phase, allowed to lift the coverage frame.
http://www.juventus.com/site/ita/NEWS_photogallery.asp?album=images_gid_12
-
#32239 Melo kihagyta a mai edzést,azonban a délutáni vizsgálatok szerint jól van.a hétközi meccset valószínűleg kihagyja óvatosságból.Chiello,Amauri és Traoré is bevethető állapotba került -
#32238 EL? Hagyjuk már! Ha eddig fontos lett volna, akkor nem ikszelünk 4-szer. Gyakorlatilag kiestünk, miután a Lech megverte a Cityt.
Aquilani pedig nagyot játszott, egyre jobb formába kerül. Melót viszont tényleg teljesen felesleges volt beküldeni, nagyon hiányozna, ha hosszabb időre kidőlne.
#32235: egyetértek, az utána következő sorozat baromi kemény lesz, és utána tisztán lehet majd látni ki mennyire képes. Mindenestre csalódott lennék, ha a dobogó nem lenne meg. -
-
#32236 Ugyan nem láttam a meccset, de szorítottam a csapatnak, és dícséretes, hogy ennyi sérültel (akiknek jobbulást) is hoztuk a meccset, most kicsit pihenni kell, aztán folytatni a megkezdett sorozatot, ilyen helyzetben engem a mutatott játék nem nagyon érdekel, csak nyerjünk.
Forza Juve! -
#32235 hát ha most Melo hosszabb időre megsérül nem tudom mit csinálok.teljesen felesleges volt beküldeni.végre hoztunk zsinórban 2 bajnokit,botlott végre a Lazio is.hétközben nyerni kell a Brescia ellen,aztán az utána következő sorozatban eldől,mire vagyunk hivatottak a szezonban -
eddie #32234 Nagyon szép gól volt! -
eddie #32233 Sok értelme volt beállítani Melo-t. -
#32232 úgy gondolja hogy ez a meccs már a zsebünkben van, így inkább óvni és pihentetni kell a legjobb formában lévő csatárunkat. Q úgysem játszhat EL-t, így automatikusan ő marad a pályán ilyenkor -
#32231 Le nem hoztam volna Del Pierót most. Mire fel pihenteti Delneri? Ráadásul most nagyon akart, lőhetett volna még vagy 2 gólt. Viszont Melo nem lehet annyira rosszul, ha beáll. Ez mindenképp pozitívum. -
#32230 Elég borzasztóan. Szegény megilletődöttnek tűnik és elég sokat hibázik. Még nem lehet megállapítani, mennyit is tud valójában. -
eddie #32229 Különösebb gond nincs vele, bár kérdés milyen lenne egy erősebb csapat ellen. -
#32228 A góljuk nem volt les, de Momo tényleg nagyon bután és szarul játszik. Ale meg Marchisio dícsérhető kb. -
#32227 Sörensen hogy játszik így elsőre? -
#32226 érdekesen fúj a spori az egyszer biztos,én nem fújtam volna be a 11-est.a góljuk nem volt les?nem láttam rendes kameraállásból.
néhányan ritka szarok,Q is az volt a gólon kívűl,Momo is katasztrófa.Alex jól nyomja,élvezi a játékot.szerintem rúgni fog mégegyet -
eddie #32225 Szerintem ehhez inkább a Cesena játékosa kellett.Abszolút jogos volt a tizi is , és a kiállítás is. -
#32224 Volt pár érdekes döntése, de a 11-es sztem megadható volt, a kiállítás meg egyértelmű. -
#32223 Szép. Ember+gólelőnyben már csak meglesz. -
#32222 átvettük a vezetést, de nagyon kellett hozzá ez a spori is. nagyon szarul vezeti a meccset. lesz mit hallgatni megint ha nyerünk -
eddie #32221 Na végre:)