44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Csak holnap játszunk, ráadásul ebédidőben. :S
  • bakkerman
    Martineznyi XDD
  • 9csöves9
    ha csak kettőjük közül lehet választani akkor én is.Maxi Lopez is egy nagy hulladék amúgy idén,meg kb a tavalyi szezon előtt is az volt.ráadásul valószínűleg lehúzna minket a Catania megint egy Martineznyi lóvéval
  • bakkerman
    Maxi Lopeznek eddig bejött az olasz foci,inkább őt játszatnám,mint Amaurit
  • 9csöves9
    Krasic úgy néz ki,már ma a kezdőben kap helyet.nem örülök neki hogy ilyen hamar erőltetik,de hátha nem lesz baj.kiváncsi leszek mit hoz a Milos-Criscito párharc
  • 9csöves9
    Amauri hosszú hónapokra kidőlhet.nagy kár,hiszen hétvégén ahhoz a Genoához látogatunk,akik ellen utoljára bajnoki gólt szerzett.ez február 14-én volt...

így már végre biztosnak vehetjük,hogy szerzünk egy csatárt a télen.remélem nem ilyen Maxi Lopez félét,mert akkor hülyét kapok
  • 9csöves9
    Paratici itt volt tegnap megnézni élőben Dzsudzsákot és állítólag beszélt a psv csapatmenedzserével is.már januárban szeretnénk hozni,a a psv pár hetes gondolkodási időt kért,hogy felmérjék,hogy tudnák pótolni Balázst

• Trunks
    Egy gólerős csatárra lenne a legnagyobb szükségünk amúgy, nem balszélsőre. Olyanra, aki bárhogy ér a labdához, gól lesz belőle. Mint Trezeguet anno. Hozzáteszem most látszik, hogy mennyire hülyeség volt őt elküldeni.

Pazzinit megvehetnénk a télen. Vagy sztem még Benzema lenne jó ötlet, nagyon jó csatár, és a Realnál nem becsülik meg. Nem hiszem, hogy túl nagy jövő előtt állna Madridban. Meg lehetne venni nem túl drágán gondolom, ha ő is akarna jönni.
  • limperatore
    nyal mindenhova hogy sok pénzt kapjon :D múltkor már mindenképpen a chelseaben akart drogbával játszani
    interről nem is hallottam h akarná neymart :o
  • forzajuve5
    -Krasic már lehet játszhat a hétvégén
    -jövő héten adhatnak be utoljára bizonyítékot az ügyvédek a bundaügyes tárgyaláshoz. utána már nem lehe mit csinálni. azután már csak a vádlottakat hallgatják meg. a bíró minél előbb le akarja zárni az ügyet. egyébként jövő héten még benyújtunk egy cd-t amin 300 beszélgetés van. már várom mi lesz ebből :)
  • 9csöves9
    szóbakerült Neymar is a csatárposztra.Qatarban kérdezgették az újságírók a jövőjével kapcsolatban,állítása szerint az 5 kérője közül(Juve,Inter,Chelsea,MU,Real) a Juve érdeklődése tetszik neki a legjobban,Gigi-t a világ legjobb kapusának tartja és viccesen megjegyezte,hogy örülne ha az új klubjában is fekete-fehér mezben játszhatna.emellett szimpatikus neki az Inter is Ronaldo miatt,pár hónapja meg még a Chelseat emlegette.télen még biztos nem hagyja el a Santost
  • gercse
    Dzsudzsák..., hm, nekem nagyon nem szimpatikus a srác, de egyre jobban focizik, viszont magyar, de talán olcsóbb mint mások, mérlegelni kell, hogy van-e más elvihető játékos a piacon
  • Breki33
    "Last updated: 15th November 2010 "

volt már ró szóla korábban is de ez most friss hírként került fel a juves oldalakra !

egyébként nem értek egyet veled én szerintem simán jó lenne a Juve-ba

• forzajuve5
    épp nekem is az jutott eszembe, hogy honnan szereznénk két olyan szélső védőt akik tudnak a két szélső középpályás helyett védekezni. meg egyébként is nagyon rizikós biznisz lenne
  • Trunks
    Ez már kb. egy hetes és nem hiszem, hogy túl sok realitása lenne. Dzsudzsák tehetséges, de egyrészt még túl nagy ugrás lenne neki egy Juve-szintű klub (ne felejtsük, hogy még csak Hollandiában bizonyított, és hány remek játékos remekelt az Eredivisiében, aztán nem sokra vitte nagyobb kluboknál (hirtelen Kezsman ugrik be)), másrészt meg Olaszország egyáltalán nem neki való. Darabokra szednék a védők, ez nem az a hely, ahol fickándozni lehet a szélsőknek. Spanyolország jobban feküdne neki. És a védőmunkája meglehetősen sok kívánnivalót hagy maga után. A Juve meg nem engedheti meg magának, hogy egyik szélen Kraszics alig védekezik, a másikon meg Dzsudzsák. De Pepénél ettől függetlenül szerintem jobb.
  • Breki33
    Juve keen on Dzsudzsak
    Agent reveals contact with Italian giant

http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_6509731,00.html

• Grove4
    Olasz lapértesülések szerint Luciano Moggi és Marcello Lippi a Palermo csapatánál köthet ki.

Acélos csapat lesz a Palermo. :)
  • Breki33
  • Breki33
  • 9csöves9
    Aqua újra meghívót kapott a válogatottba,kijárt neki.csak kurvára félek tőle,hogy lesérül...
  • 9csöves9
    Chiello:D

• gercse
    ja basszus az nagyon nagy védés volt, már szinte bent láttam, és kitolta
  • Trunks
    Sörensennel nem volt semmi gond, van benne potenciál. Viszont Traoré vmi borzasztó volt, alig volt pontos passza. Meg néha teljesen értelmetlenül szép mozdulattal akarta továbbítani a labdát, mintha a grundon lett volna.

Kraszics tényleg hiányzott, Pepe mondjuk jól tolta, csak beadni nem tud. Csak berúgja középre a labdát, anélkül hogy felnézne. Eddig Storarival sincs gond (kopp-kopp), tegnap védett egy nagyot talán Menez lövésénél.
  • gercse
    Egyetértek, Karsiccsal simán hoztuk volna a meccset, Pepe nem tud rendesen passzolni, meg beadni, még gyakorolhatja, kis dán gyerek meg teljesen jól nyomta, meglepett, hogy milyen magabiztos, odatette magát, így kell csinálni, akit még ki lehet emelni, az Quagliarella, nagyon hajtott, voltak szép megmozdulásai meg lövései is, hasznos tagja a csapatnak, reméljük legközelebb verjük őket, mert tegnap semmivel sem voltak jobbak, és még az 1 pontot sem érdemeltek.
  • 9csöves9
    simán hozható lett volna,szerintem sajnos Alex behozatalával basztuk el a meccset...utána meg már mindegy volt még Amauri is.a Melo-Aqua páros kurvajó,Krasic kellett volna mert még Pepe is a halálba szopatta Riisét,ott nyerhető lett volna a meccs.Chiello egy állat volt,Sörensen és Bonucci is jól tolta.jó lenne most már behúzni ezeket
  • forzajuve5
    én is csak összefoglalót láttam. nagyon szép Jaki gól volt. ha lett volna elől mondjuk egy Trezeguet akkor gólokkal nyertük volna a meccset. ezért kellene végre venni egy értelmes csatárt
  • Grove4
    Amaurival csak egy emberrel kevesebben voltunk, takaradjon már. Minden csatárunk jobb nála.
  • Zsolti9014
    Nem láttam csak az összefoglalót. Jaki gólja káprázatos volt, az x-et kicsit sajnálom, mert így hátrébb kerülhetünk + leszakadhatunk a tabellán, de van még idő.
  • Trunks
    Simán nyerhető meccs lett volna, a 2. félidőben helyzete se volt a Romának. Kár érte. Az a baj, hogy nincsenek igazán cseréink, akik el tudnának dönteni egy meccset.
  • IXEMGabeo
    azért Iaquinta gólja szenzációs volt:)
  • Csacsi
    Nah. Jó undorító játékot játszó róma csak kihúzta x-el. :(
  • Trunks
    Minek erőlteti Delneri ennyire Amaurit???
  • Trunks
    Sajnos egy szavunk se lehet, mert mindkettő tizi lett volna, legalább így nem ezen fog múlni, és nem mindenki erről fog beszélni.

A gól meg gyönyörű volt. Aquilani pedig élete egyik meccsét játssza, a Juvéban mindenképp eddig ez a legjobb mérkőzése. Nem is emlékszem, mikor volt legutoljára ennyire színvonalas Juve-Roma. Reméljük bejön Ale és bevágja a győztes gólt. :)
  • Grove4
    Fogykos Pepe!:S
  • eddie
    De nagy gól!
  • Kaplan
    Mekkora góóóóól JAKII!!!! S az az Aqua kötény előtte :DDD
  • gercse
    az durva lenne..., remélem észnél lesz Delneri
  • 9csöves9

elképzelhető hogy Bonucci jobbhátvéd lesz ma és Sorensen kezd középen.nemkéne.
  • banok
    20.45 Juventus-Roma
    tv: Digisport hu/ro
    streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
  • 9csöves9
    nemtudom,nálam összességében pozitív volt Grygera ittléte.persze már rég nem szabadna,hogy ilyen kvalitású játékos a kezdő közelébe kerüljön,de a feljutás utáni csapatba ingyen teljesen megérte.

a Poolról meg:arról pletykálnak,hogy Amaurit akarja az edzőjük:D