44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Boldog szülinapot nekik! Remélem a Juve is megajándékozza őket egy szép győzelemmel! :)
  • Grove4
    hbd!
  • gercse
    Csatlakozom, boldog születésnapot! :)
  • Breki33
    forzajuve-nak és JuveMozso-nak Boldog Szülinapot :P
  • Trunks
    :) Ja, csak most jó formában vannak. Ha mondjuk januárban játszanánk, addigra a helyükre kerülnének.
  • forzajuve5
    a rangadók jobban szoktak menni mint a kiscsapatok elleni meccsek. meg egyébként is nehogy már egy Laziot ne tudjunk elkalapálni 3-4 góllal :D
  • Trunks
    Ennek nem tudom örüljek-e vagy nem.
  • forzajuve5
    nagyon úgy néz ki, hogy lesz a hétvégén forduló
  • 9csöves9
    kurva jó ez a blog,az index fórumban is szakadtam már a hülyeségeiken.meg a sok idetévedő megmondó embereken is jókat lehet mosolyogni,hihetetlen hogy néhány embernek mennyire nincs humora
  • Count Adyn
    Ezen sirtam:DD
  • Trunks
    Nekem mindig úgy tűnt, hogy ha nagyon akarnánk, akkor le tudnánk igazolni (kivéve amikor a Bariból a Romába ment, ill. talán amikor a Románál a legjobban ment neki), de igazából sose kellett. Utólag asszem jobb is, hogy nem vettük meg soha.

#32489: mi az, hogy Maxi Lopez kaliberű játékost? Van a Serie A-ban legalább 6-8 jobb csatár nála. És még sok vele egy szinten. Nem hiszem, hogy nehéz lenne leigazolni. Viszont könyörgök, ne jöjjön, már van egy Amaurink!
  • Grove4
    A Juventus sportügyekért felelős általános igazgatója, Giuseppe Marotta elismerte, egy Maxi Lopez kaliberű játékost nem lesz egyszerű leigazolni, különösen, ha többen is versengenek érte. A 26 esztendős támadó elképzelhető, hogy télen Torinóba költözik.

„Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik meg akarják szerezni.”, mondta Marotta a Sky Italia-nak adott interjújában. „Nem léptünk kapcsolatba a Cataniaval és nem hiszem, hogy a közeljövőben erre sor kerülne. Először is le kell vonnunk a megfelelő konzekvenciákat. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem tudunk Amaurival számolni, aki fontos támadónk. Minőség szempontjából még javítanunk kell a csapaton. Célunk, hogy újra erőssé tegyük a keretet. Két dolgot fogunk felmérni: a kiszemeltek által nyújtott lehetőségeket, valamint az anyagi igényeiket, hiszen nem akarunk nagy összeget áldozni téli igazolásra.”

Alessandro Matriról, valamint Giampaolo Pazziniről, mint lehetséges érkezőkről Marotta a következőket mondta: „Olyan játékosokról van szó, akik helyt tudnának állni Juventus, vagy Milan szintű csapatokban. Most azonban a stratégia nem enged meg nagy beruházást, ám júniusban, júliusban akármi megeshet és Matri, valamint Pazzini nagyon is érdekel egy olyan együttest, mint a Juventus.”

(Juventus Hungary)

Ez olyan akarunk is költeni, meg nem is - nyilatkozat.
  • 9csöves9
    Moggi szerint le kéne igazolnunk Cassanot.megemlíti,hogy anno ő is nagyon rajta volt az ügyön
  • 9csöves9

• 9csöves9

• forzajuve5
    Q nagyon okos gólokat szerzett. jó lenne ha minden meccsen tudná ezt hozni.
    kellett már nagyon egy ilyen sima győzelem, főleg annak a fényében hogy a Milan is hozza eddig a kötelező meccseket
  • Trunks
    Igen, én is remélem, hogy jön(nek) szélsőhátvéd(ek), de igazából fogalmam sincs, hogy ki lenne olyan, akit reálisan meg lehetne szerezni és hasznos is lenne. Mindazonáltal Grosso helyett nem tudom miért nem játszatja Brazzót Delneri. Tegnap is egész jól mozgott.
  • 9csöves9
    http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2010/12/05/A_fejekbe_latunk_-_1_resz/
  • 9csöves9
    az első 20 perc borzalmas volt,a második félidő viszont kifejezetten tetszett.Sörensen most nem volt valami magabiztos,ha nem egy teljesen fogalmatlan bírói hármas vezeti a meccset akkor az lehet tizi ott az elején,Grosso meg a másik oldalon volt borzasztó.nagyon könnyedén kerültünk sokszor gólhelyzetbe,szerencsére már nem először az idény folyamán.Alex fejese nagyon szép volt(Brazzo asszisztja is),meg hát a végén Milos is igazán beverhette volna.elégedett vagyok,kibaszottul fontos győzelem volt ez

Marotta azt mondta januárban teljessé tesszük a keretet.remélem ezalatt szélsőhátvédekre is gondolt...
  • Kaplan
    Q ma mesterhármast lőhetett volna ha nem vak a spori... :)
  • banok
    Catania-Juventus 1-3 ::: Digisport összefoglaló
  • nono84
    Most néztem Quagliarella második gólját, egy állat ez az ember :)
  • Trunks
    Na ilyen teljesítményt szeretnék sűrűbben látni. Jó volt, sima volt. Quagliarella egyre inkább klasszissá növi ki magát, Jakitól meg pozitívum, hogy felismerte, hogy nem tud lőni, ezért kétszer is passzolt. Azért Del Piero rúghatott volna a végén egyet, hogy teljes legyen az örömöm. Kellemes meglepetés volt még Pepe játéka, egyre jobban belelendül, annyit riogatja a Nemzeti Sport Dzsudzsákkal. :)))
  • eddie
    Íme most is.
  • eddie
    Félelmetes megint milyen helyzetek maradnak ki.Szerencsére most annyira nem számít.
  • Trunks
    Egyszerűen nevetséges, hogy újra és újra előjönnek ugyanazok a hibák, mégse tesznek az impotens szövetségek semmit. Szerencsére most Quagliarella kétszer is bebaszta. :)
  • eddie
    Az előtte lévő is bent volt.
  • eddie
    "Sokáig" vezettünk.
  • Forza Italia
    1-1 bazmeg milyen potya gól
  • Forza Italia
    góóóóóóóóóóóóóóóóóól
  • banok
    20.45 Catania-Juventus
    tv: Digisport hu/sk, Románia: Digisport+
    streamek
    http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
  • IXEMGabeo
    mekkora poén meccs volt a Poznan elleni, ritkán látni szakadó hóeséses meccset...
  • Grove4
  • forzajuve5
    off: én meg ma :D
  • Csacsi
    Nagyon kéne már egy győzelem.
  • 9csöves9
    Traoré családi problémák miatt nem került a keretbe

2 Motta, 3 Chiellini, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 6 Grosso, 7 Salihamidzic, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 13 Manninger, 14 Aquilani, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 20 Lanzafame, 23 Pepe, 27 Krasic, 30 Storari, 31 Costantino, 33 Legrottaglie, 39 Camilleri, 43 Sorensen.
  • Grove4
    ááááá ő is olyan mint Mourinho, nem hagyja félbe a tervét :D
  • limperatore
    :D majd februártól kölcsön adjuk nektek :D
  • Grove4
    Azt hiszem erre választ is kaptunk.
  • 9csöves9
    Moggi osztályozta a Serie A elnökeit az idei munkájuk és döntéseik alapján.pár érdekesebb: Andrea Agnelli 10,Moratti 5,Zamparini 9,Berlusconi 9,Garrone 5.a Bologna elnöke Porcedda -1-est kapott:D