Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Többször is láttunk olyan esetet, amikor a büntetõt rúgó játékos nekifut a labdának, ám amikor odaér, megtorpan, és emiatt a kapus elindul az egyik irányba. Ekkor a tizenegyest lövõ játékosnak már könnyû a dolga. Ez teljesen sportszerûtlen" – indokolta a döntést Patrick Nelson, az IFAB tagja.
Szerintem nem lenne sportszerutlen, hogyha a kapus ugyanakkor kijohetne 😊
Ha meg szabalyszintre emelnenk azt a mar most is elo gyakorlatot, hogy van, ami szabaly szerint bunteto, de megsem fujjak be, mert nem volt "akkora" szabalytalansag, meg lehetne valositani a tizenegyes alapfilozofiajat, hogy a szabalytalansaggal elvett helyzet helyett kapjon egy masikat a tamado csapat.
„Többször is láttunk olyan esetet, amikor a büntetõt rúgó játékos nekifut a labdának, ám amikor odaér, megtorpan, és emiatt a kapus elindul az egyik irányba. Ekkor a tizenegyest lövõ játékosnak már könnyû a dolga. Ez teljesen sportszerûtlen" – indokolta a döntést Patrick Nelson, az IFAB tagja.
Jérome Valcke, a FIFA fõtitkára elismerte: „Az új szabály eléggé nagy változás lesz, de a 2010-es világbajnokság jó fõpróbája lehet ennek az elõírásnak."
Abban az esetben, ha egy futballista elköveti ezt a hibát, a játékvezetõ sárga lapos figyelmeztetésben köteles részesíteni õt, és természetesen a gólt is érvénytelenítenie kell. Azt ellenben továbbra is elnézik, ha futás közben torpan meg a büntetõt végrehajtó labdarúgó (tehát nem közvetlenül az elrúgás elõtt áll meg).
A brazil bajnokságban már-már szokássá vált, hogy a lövés elõtt megáll a tizenegyest elvégzõ játékos (portugálul csak paradinhának, azaz kicsi megállásnál nevezik az így elvégzett büntetõket). A IFAB emiatt is látta elérkezettnek az idõt arra, hogy lépéseket tegyen a kapusok kiszolgáltatottsága ellen.
Forrás
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Lehet rettegni...
és tényleg megérdemelt gyõzelem volt 😄
a címvédésre kevés esélyt látok, de hátha.
Hajrá Magyarország!
volt 2 kiemelkedõ meccse, meg egy tizenegyese.
Tulajdonképpen azóta abból él neki a válogatottban általában jobban megy 😛
Elõtte talán Palermoban volt egy jó idénye, meg lehet még a Perugia-ban 😛
De látom van akinek még mindig fáj, hogy négy éve az olasz válogatott megérdemelten megnyerte a VB-t. <#love12>#love12>
Inkább így helyes<#ravasz1>#ravasz1>
Hajrá Magyarország!
Ügynöke, Silvano Martina szerint a Juventus labdarúgócsapatánál marad Gianluigi Buffon, a „zebrák" kapusa.
„Arra szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy Buffonnak szerzõdése van a Juvéval, ezt tiszteletben tartja, és a következõ idényben is marad. Amikor arról beszélt, hogy szívesen játszana Angliában, csak hipotetikusan beszélt, semmi alapja nincs a híreszteléseknek. Nem állította azt, hogy eligazolna, rosszul értelmezték a szavait" – mondta a játékosügynök.
Manninger,De Ceglie,Grosso,Grygera,Legro,Zebina,Candreva,Brazzo,Diego,Alex,Amauri,Trez,Belcastro,Paolucci,Marrone
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Olasz lapértesülések szerint valószínûleg nem utazik el a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra Fabio Grosso, mert a 2006-os torna egyik hõse gyenge formája miatt nem kerül be Marcello Lippi szûkített keretébe.
A Sky Italia úgy tudja, Grosso helyett a Genoa több poszton bevethetõ játékosa, Salvatore Bocchetti utazhat. A 2006-os vb-döntõ gyõztes tizenegyesét belövõ Grosso mellett a Juventus játékosai közül Antonio Candreva is kimaradhat a következõ szûkítésnél, csakúgy, mint a keret egyetlen légiósa, a Villarrealban játszó Giuseppe Rossi.
Lippi elõször 27-esre szûkíti keretét, majd június 1-jéig le kell adnia a végleges, 23 nevet tartalmazó listát a FIFA-nak.
A 4-4-2 -t amirõl szó van játszatta a Chievo-val is zónavédekezéssel, amikor újoncként meglepetésre ragyogóan játszva vezették a bajnokságot.
http://www.tuttomercatoweb.com/juventus/?action=read&idtmw=207937
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Középpályásaink közül a Capello által nem favorizált Tacchinardinak még lett volna 2-3 jó éve nálunk, és nem kellett volna ilyen Tiagókat, Poulseneket, meg Melókat vásárolgatni. Bár ha Melo távozik, le merném fogadni, hogy feltámad a következõ állomáshelyén.
Annak idején határozottan emlékszem, hogy bizonyos brazil Grafite-ról is szóltak a hírek, de végül nem itt kötött ki. Én nem állítom, hogy nálunk bejött volna, de azért a Wolfsburgban nem olyan rosszul tolja, Amaurival felvenné a versenyt.
Hajrá Magyarország!
1 hiba azért van: vajon😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hol van az én Juventusom?
Kérdezem magamtól meccs nézés közben, hiszen nincs mese... unatkozom...
A Juventusom, melynek játékától ámúlt a világ,
és rettegett tõle minden "brigád".
Melynek lábai elõtt hevert Milánó, Manchester vagy éppen Róma,
és rajtuk kívül talán még fél Európa...
Ahol Alex, Trez és Nedved játékától szem nem maradt szárazon,
Eljõ még egy ilyen idõszak? mert én várom már...nagyon.
Hiszen a mai helyzet siralmas,
minden meccs amit megnézek unalmas...
Valyon létezik valaki, aki rendet tud a fejekben rakni?
mert valjuk be: ettõl a kerettõl semmit nem fogunk már kapni...
Nem tudok mit tenni...csak ülök és várok.
És reménykedem, hogy a szívem hölgye feltámad,
és megadja a kérdésemre a választ:
Hol van az én Juventusom?
Volt is vitájuk egymással mert ugye csatár akart lenni Wenger találta ki, hogy védõt farag belõle
"36,5 millió euró THURAM Parma-Juventus (2001)"
De ittis írják
http://juventushungary.hu/index.php/toertenelem/juve-legek
Viszont a Juve igazából mindig a jó olasz védõkrõl volt híres. Illetve arról is.
Most meg kölcsönadjuk õket, meg felesbe.
Õ a szélen vált igazán nagy klasszissá míg aztán Capello beljebb rakta. 😛
egy beton védelemmel és egy jó szürõvel kp közepén(Melo és Sissoko váltogatná egymást) megvalósítható. de ehhez tényleg tökös edzõ kell 😊
Hajrá Magyarország!
esetleg 4-2-3-1, de akkor meg a klasszis csatárainkkal mit kezdünk...
nem lennék Del Neri helyében amikor ezt ki kell okoskodni
amúgy van egy lista amin szerepel hogy bizonyos személyek az olasz futball körében kinek szurkolnak.Del Nerinél a Juventus szerepelt
Bár mellette szól, hogy meg tudott fegyelmezni egy Cassanot, ami azért nem kis szó 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szép napot!"
http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/2306/kozeleg_a_2010-es_vilagbajnoksag-gorcso_alatt_a_favoritok_ii_res/
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
én úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy ha már holnap kezdõdne az új szezon ezzel a kerettel akkor is ugyanúgy tudnék szurkolni nekik mint ahogy azt eddig tettem. persze ezért ne ezzel a kerettel induljunk neki a jövõ évnek, és pláne ne Del Nerivel.
#29556: én is simán ráteszem a karomat annak ellenére, hogy tegnap esti nyilatkozata szerint még õ sem tudja mi lesz.
és LIPPIT AKAROM látni a padon legalább két évig!!!! 😊 õ tudna egy stabil alapot építeni, plusz maradásra bírná azokat akiknek maradni kell. egyetlen baj ezzel, hogy nagyon kevés ideje lenne összeszedni a keretet az El selejtezõhöz. ugyanez a gond Capello esetében is. na de mivel Blanc kezeli a kasszát semmi esélyünk drága edzõ szerzõdtetésére.
És az a baj, hogy egy rossz szavunk nem lehetne, ha a legjobbjaink úgy döntenének, nekik itt volt elegük. Gigi, Chiello, Camo, Trez, mind-mind itt voltak a B-ben, de remélem nem jutnak el oda, hogy megállapítsák, hogy elment azóta 3 szezon, igazán nem volt esélyünk semmit nyerni, így itt a vége.
Alexet azért nem említettem, mert nekem evidens, hogy õ innen vonul vissza, bár én már semmit nem veszek biztosra, amíg ilyen emberek vannak kulcspozíciókban, mint most nálunk.
Legkényesebb talán Gigi, Chiellini, Marchisio, és Giovinco helyzete. Õk még aránylag fiatalok (Gigi 32, de kapusnál az nem számít), sok lehetõség van még elõttük. És azért egy Buffon BL gyõzelem nélkül vonulna vissza? Giovinco meg eleve alig játszott...
Nem is tudom. Bízom bennük, mert igaz Juventinók. De rengeteg lehetõségük lesz a váltásra is.
Végre vége a szezonnak, de most ami nagyon fontos: minél hamarabb új edzõ, hogy aztán az õ szája íze szerint alakuljon a játékosállomány és legyen idõ felkészíteni a srácokat.
Meg kell szabadulni a feleslegtõl (Zebina, Grygera, Poulsen, Melo, Amauri ...). Az értük kapott pénzt (ha valaki ad) hozzácsapni az átigazolási kerethez, és igazolni:
kell egy utód Cannának a védelem közepére, kell egy klasszis jobbhátvéd, és egy minõségi csere arra a posztra, kellene balbekk is (Molinaro sem volt sokkal rosszabb az idei Grossónál, de ha Fabio magára talál, OK). Széleket kellene erõsíteni, meg kellene csatár is, fõleg ha Trez elmegy.
Hajrá Magyarország!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
illetve, lehet félni (valahogy nem vagyok nyugodt az új edzõ kilétét illetõen :S) hogy ki lesz az új edzõ... remek. de ma boldogság van, vééége a szezonnak hála a jó istennek. nagyon hosszú volt 😞
(G)io vinco