Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar kimondani, de megérdemelték. (nem akarok flémet, de azért tudjuk. Moratti....) 😄D
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Szerintem ingyen nem lenne rossz üzlet.
Hajrá Magyarország!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
És amíg ilyen emberek vannak a klub köezelében, addig semmi baj nem érhet minket. És pont emiatt szeretném, ha Cannavaro is innen vonulna vissza. Én soha nem tudtam rá haragudni, fõleg azért, amit ebben a videóban tett. És látszik rajta, hogy nem megjátszott.
én stabil Juventust szeretnék, ahol azért váltanak edzõt, mert unalmassá válik vele az állandó siker 😄
akik elutaztak:
Manninger, De Ceglie, Grosso, Grygera, Zebina, Candreva, Salihamidzic, Diego, Amauri, Del Piero, Paolucci, Trezeguet, Yago.
utánpótlásból: Alcibiade, Belcastro, Marrone and Esposito.
kölcsönben: Bardi, Bernardini, Brandao, Ekdal and Padoin.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ezt be tudná valaki linkelni?
Szívesen megnézném
On: a Balotellis rész meg kiváló.

Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
1. Bayernes, ez hatalmas lett xD
2. MU
3. Interes
4. Barcelonás szar lett😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Egy elfogulatlan írás
De nem valószínû,Silva-t a Real vinné,Robben meg lehet maradna a Bayernben.
Én még Cassettinek örülnék a Roma-ból.
Állítólag pénz van,akkor minek akarják Buffont eladni?
Igazából én a következõ játékosokat tartanám meg a keretbõl:
Buffon,Chiellini,Marchisio,Sissoko,Alex,Jaki
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A La Stampa szerint Delneri idehozná Walcottot vagy D. Silvát, illetve szeretné Pazzinit, esetleg Robbent.
Távozhat a lap szerint: Trez (helyette lenne ugyebár Pazzini), Diego (nem fér bele a 442-be amit játszatna az új edzõ) és Buffon, akinek az árából finanszíroznák az új emberek megvételét.
Nem tudom, miért nem lehet felfogni már végre, hogy Gigi NEM MEGY SEHOVA!!!
Meg különben is valami 80 millió eurós átigazolási keretrõl beszéltek. Ha emellett sikerülne pénzzé tenni a felesleget, akkor bõven meglenne 100 is, abból meg azért már lehet építkezni.
Az a szép, hogy védõk nevét még nem olvastam a Jvéval kapcsolatban...
Vagyis Kjaer nevét igen, õt Cavanival együtt hoznánk el, de a Palermo Giovincót meg egy valag pénzt szeretne az üzlet részeként a mérleg másik serpenyõjében látni.
Hajrá Magyarország!
Blanc meg remek cementet pakolni, úgyis ráfér egy kis karizom 😄😄😄😄
Egyébként meg amit írtatok, hogy Villa --> Barca, az asszem hivatalos is lett. Nehogy idejöjjön a patkány, imádkozzunk. :|
És akkor üdvözlöm az új mestert, és sok sikert kívánok neki a csapatunknál!
Liugi Delneri
Született: 1950. augusztus 23. (Aquileia)
Játékosként megfordult jónéhány csapatban, többek közt az Udinesében és a Sampdoriában.
Edzõként:
1985–1986.......Opitergina
1986–1989.......Pro Gorizia
1989–1990.......Partinicaudace
1990–1991.......Teramo
1991–1992.......Ravenna
1992–1994.......Novara
1994–1996.......Nocerina
1996–1998.......Ternana
1998............Empoli
1998–1999.......Ternana
2000–2004.......Chievo Verona
2004............FC Porto
2004–2005.......AS Roma
2005–2006.......Palermo
2006–2007.......Chievo Verona
2007–2009.......Atalanta
2009–2010.......Sampdoria
2010–...........Juventus
2002-ben az év edzõje volt Itáliában.
Én abban bízom, hogy mivel végigjárta a ranglétrát, már elég felkészült a Juvéra. Igazából nem mindenhol volt makulátlan a mérlege, de ez nem feltétlenül az õ hibája volt. A Chievónál és a Sampnál is szinte csodát tett, és most nálunk erre lenne szükség.
Hajrá Magyarország!
nem tetszik Agnelli következõ mondata:
"Az elvégzendõ munka sürgetõ és nagy. Éppen ezért Jean-Claude Blanc és én - egyetértésben az igazgatókkal és a vezérkarral - már tervezzük a következõ idényre szánt stratégiát."
rég rossz ha Blanc megint beleszólhat a dolgokba.
Luigi Delnerit nevezték ki szerdán a Juventus labdarúgócsapata új vezetõedzõjének.
Az 59 éves tréner az elmúlt szezonban a Sampdoriát a Bajnokok Ligája-indulást érõ negyedik helyig vezette, majd hétfõn lemondott posztjáról, s – a korábbi sajtóértesüléseknek megfelelõen – a „zebrák" ajánlatát fogadta el.
Delneri mellett Beppe Moratta igazgató is ugyanezt az utat járta be, Andrea Agnellit pedig megerõsítették a torinói klub elnöki posztján.
A Juventus rendkívül gyengén szerepelt a most befejezõdött idényben, mindössze hetedik lett a bajnokságban, így a szezon közben Ciro Ferrara helyére érkezõ Alberto Zaccheroni vezetõedzõt nem marasztalták. A torinóiak az idén nyáron az Európa-ligában indulhatnak.
nso
kapusoknak amúgy is piszok nehéz, fõleg ha ott bohóckodnak. aki meg nem tud elrúgni egy nekifutással egy tizit, az ne álljon oda.
Hajrá Magyarország!