Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Én arra vagyok kíváncsi, hogy Mourinho után ki lesz az edzõjük, mert elég nagy "teher" lesz rajta, bárki is lesz az. Mert elvégre a vezetõség "el fogja várni" az ismétlést, és azért az nem olyan egyszerû.

Szar kimondani, de megérdemelték. (nem akarok flémet, de azért tudjuk. Moratti....) 😄D

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
Mivel az Inter-topikba nem megyek, õk meg úgyis elõfordulnak itt, azt mondom, gratulálok nekik a triplázáshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de azért ennyi legyen mostmár elég 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4
Ja,OK.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Friedrichet elengedte a Hertha
Szerintem ingyen nem lenne rossz üzlet.

Hajrá Magyarország!

gercse
igen, a végére be kéne tenni, hogy most már újból aktívan szerepet vállal a Juventusnál, és minden OK (reméljük)

Csacsi
Ott, amikor a koporsót mutatják, akkor ott kérdõjeles módban az van írva, hogy valóban ezt akarta? (átvitt értelemben ilyen temetést/búcsút akart volna?)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Természetesen, szokták is mutatni

Grove4
Nekem ebbõl a videóból az jött le, hogy úgy állítják be,mintha Pesotto meghalt volna, holott én úgy tudom, túlélte az ugrást.Lehet én értelmeztem rosszul.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Csacsi
Elézést, ha valakiben sebeket haszítok fel ezzel a videóval. De akárhányszor megnézem, mindig megkönnyezem egy kicsit.

És amíg ilyen emberek vannak a klub köezelében, addig semmi baj nem érhet minket. És pont emiatt szeretném, ha Cannavaro is innen vonulna vissza. Én soha nem tudtam rá haragudni, fõleg azért, amit ebben a videóban tett. És látszik rajta, hogy nem megjátszott.

gercse
valóban a szép, vagyis az alázatos, meghalok a pályán játék kötelezõ lesz jövõre, de mellette szerintem mindenképp kellene egy kupa, vagy olasz, vagy EL, mert ha nem lesz megint semmi, akkor megint új edzõ, és megint szarakodás,
én stabil Juventust szeretnék, ahol azért váltanak edzõt, mert unalmassá válik vele az állandó siker 😄

Grove4
Azt mondom legyen meg jövõre egy jó alap, viszonylag szép játék és egy dobogós helyezés.Az esetleges Olasz Kupa gyõzelem meg csak hab lenne a tortán😊

gercse
nyilván, szegény Jaki nem sokat tudott hozzátenni az idei teljesítményhez, de remélem jövõre nem lesz ennyi sérülés, és akkor jönnek az eredmények, ideinél csak jobb lehet, de szerintem már senki nem lenne elégedett egy esetleges 4. vagy 3. hellyel sem, mindenki éhezik

Grove4
Igen, akartam is mondani,hogy én nem átlagban néztem,hanem úgy általában.

gercse
ja a megelõzte dolgot csak a meccs/gól-ra értettem..., mennyiségileg persze többet lõtt

gercse
Iaqui egy hajszállal megelõzte, de a lényegen nem változtat, 36 éves lesz idén, és még a k.rva sz.r szezonunkban is mindig tûrhetõ játékkal rukkolt elõ

Grove4

forzajuve5
változott az amerikai túrára utazó keret. Legro és Sissoko nem utazik sérülés miatt.

akik elutaztak:
Manninger, De Ceglie, Grosso, Grygera, Zebina, Candreva, Salihamidzic, Diego, Amauri, Del Piero, Paolucci, Trezeguet, Yago.

utánpótlásból: Alcibiade, Belcastro, Marrone and Esposito.

kölcsönben: Bardi, Bernardini, Brandao, Ekdal and Padoin.

Forza Italia
ez kurva jó😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
Ez kurva nagy!<#eljen>

Breki33
Cannavaro és a többiek az új NIKE reklámfilmben

Breki33
"Gigi finoman szólva sem kedveli az intert, most nem fogom megkeresni, de van a jutyubon egy olyan videó ahol Gigi a kapuban együtt ugrál az ultrákkal az "aki nem ugrál az mocskos interes" rigmusra...Hatalmas 😊"

Ezt be tudná valaki linkelni?
Szívesen megnézném
Grove4

Grove4
Na,akoor csak ügyesen,nekem 6 vizsgám van, már csak 5 (trgnap voltam Rómából vizsgázni).

On: a Balotellis rész meg kiváló.

Zsolti9014
"Fogta tehát a fenti játékosok DNS-ét, leküldte a pokolba kiigazításra, majd örömmel konstatálta, hogy a visszáruban valóban benne van minden: Balotelli akár lehetne az Inter címerállata is."

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
lesz 4 vizsgám, a többi tárgy megvan már, ezek közül pénzügy meg gazd.matek II. az amitõl jobban tartok. van még eu integráció meg világgazdaságtan, azokat remélem könnyebben magamba tudom erõltetni. de amúgy ilyen rosszul választani mint én...semmi affinitásom nincs a közgázhoz, de lehet jövõre váltok valami "humánabb" szakterületre (német v. még az újságírás érdekel - múltkor publikáltam a FourFourTwo-ban 😄)

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ajjaj. most akkor vagy megvesszük amég olcsó és egybõl megy kölcsönbe,vagy a másik verziót ki sem merem ondani

limperatore
irigy kutyák csak 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

húú elolvastam a többit is nálam ez a sorrend...

1. Bayernes, ez hatalmas lett xD
2. MU
3. Interes
4. Barcelonás szar lett😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nagyon tetszik örömmel olvasgatom a Manchesteri rovat sztem a legjobb, ott ugyanis csupa igazság van😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

9csöves9
Tacconi kikogyogott egy olyat,hogy leigazoljuk Marchettit.rossz elõérzetem támadt.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
ez valami ûberbrutál 😄 rég röhögtem már ilyen jót.
és minden szava igaz

Breki33
Ennek van másik oldala is úgy szokták, de ez Juve fórum
Hangsúlyozom abszolút nem szeretnék vitát kelteni-de pár ember biztosan annyit röhög majd mint én...😊
Egy elfogulatlan írás
gercse
nekem 8 mi lesz, csak ne csesszék el a legjobb embereinket(#29618) és fiatal védõket vegyünk már

Grove4
Diegot azért egy szezon után(bármilyen szar is volt az) nem adnám még el.Melot már inkább.

BADE
Silva,Robben,Pazzini jöhet,Trez,Amauri,Diego mehet

De nem valószínû,Silva-t a Real vinné,Robben meg lehet maradna a Bayernben.

Én még Cassettinek örülnék a Roma-ból.
Állítólag pénz van,akkor minek akarják Buffont eladni?

Igazából én a következõ játékosokat tartanám meg a keretbõl:
Buffon,Chiellini,Marchisio,Sissoko,Alex,Jaki

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Grove4
Off: hogy megy a vizsgaidõszak?

Forza Italia
kell a francnak Cavani. Pastore+Kjaer így már jó lenne

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
kjaer, silva, pazza jöhet, giot nem adjuk, ahogy gigit se... Robben nekem nemkell, walcottot nemtom...

Zsolti9014
Nso:
A La Stampa szerint Delneri idehozná Walcottot vagy D. Silvát, illetve szeretné Pazzinit, esetleg Robbent.

Távozhat a lap szerint: Trez (helyette lenne ugyebár Pazzini), Diego (nem fér bele a 442-be amit játszatna az új edzõ) és Buffon, akinek az árából finanszíroznák az új emberek megvételét.

Nem tudom, miért nem lehet felfogni már végre, hogy Gigi NEM MEGY SEHOVA!!!
Meg különben is valami 80 millió eurós átigazolási keretrõl beszéltek. Ha emellett sikerülne pénzzé tenni a felesleget, akkor bõven meglenne 100 is, abból meg azért már lehet építkezni.

Az a szép, hogy védõk nevét még nem olvastam a Jvéval kapcsolatban...

Vagyis Kjaer nevét igen, õt Cavanival együtt hoznánk el, de a Palermo Giovincót meg egy valag pénzt szeretne az üzlet részeként a mérleg másik serpenyõjében látni.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Sok sikert Delnerinek, remélhetõleg képes lesz arra, amire anno...

Blanc meg remek cementet pakolni, úgyis ráfér egy kis karizom 😄😄😄😄

Zsolti9014
cementpakolást támogatom, az pont neki való 😄

Egyébként meg amit írtatok, hogy Villa --> Barca, az asszem hivatalos is lett. Nehogy idejöjjön a patkány, imádkozzunk. :|

És akkor üdvözlöm az új mestert, és sok sikert kívánok neki a csapatunknál!

Liugi Delneri
Született: 1950. augusztus 23. (Aquileia)
Játékosként megfordult jónéhány csapatban, többek közt az Udinesében és a Sampdoriában.

Edzõként:
1985–1986.......Opitergina
1986–1989.......Pro Gorizia
1989–1990.......Partinicaudace
1990–1991.......Teramo
1991–1992.......Ravenna
1992–1994.......Novara
1994–1996.......Nocerina
1996–1998.......Ternana
1998............Empoli
1998–1999.......Ternana
2000–2004.......Chievo Verona
2004............FC Porto
2004–2005.......AS Roma
2005–2006.......Palermo
2006–2007.......Chievo Verona
2007–2009.......Atalanta
2009–2010.......Sampdoria
2010–...........Juventus

2002-ben az év edzõje volt Itáliában.

Én abban bízom, hogy mivel végigjárta a ranglétrát, már elég felkészült a Juvéra. Igazából nem mindenhol volt makulátlan a mérlege, de ez nem feltétlenül az õ hibája volt. A Chievónál és a Sampnál is szinte csodát tett, és most nálunk erre lenne szükség.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Luigi "Gigi" Delneri, often written as Del Neri
Grove4

forzajuve5
utánanéztem, és a nevét valóban Delnerinek írják így egybe. legtöbb helyen mégis Del Nerit írnak.

nem tetszik Agnelli következõ mondata:
"Az elvégzendõ munka sürgetõ és nagy. Éppen ezért Jean-Claude Blanc és én - egyetértésben az igazgatókkal és a vezérkarral - már tervezzük a következõ idényre szánt stratégiát."

rég rossz ha Blanc megint beleszólhat a dolgokba.

acm689
Juventus: Luigi Delneri lett a „zebrák” vezetõedzõje

Luigi Delnerit nevezték ki szerdán a Juventus labdarúgócsapata új vezetõedzõjének.

Az 59 éves tréner az elmúlt szezonban a Sampdoriát a Bajnokok Ligája-indulást érõ negyedik helyig vezette, majd hétfõn lemondott posztjáról, s – a korábbi sajtóértesüléseknek megfelelõen – a „zebrák" ajánlatát fogadta el.

Delneri mellett Beppe Moratta igazgató is ugyanezt az utat járta be, Andrea Agnellit pedig megerõsítették a torinói klub elnöki posztján.

A Juventus rendkívül gyengén szerepelt a most befejezõdött idényben, mindössze hetedik lett a bajnokságban, így a szezon közben Ciro Ferrara helyére érkezõ Alberto Zaccheroni vezetõedzõt nem marasztalták. A torinóiak az idén nyáron az Európa-ligában indulhatnak.

nso

Zsolti9014
nagyon helyes, eredetileg is úgy szólt a szabály (nem tudom mikori szabálykönyvem van, de nem régi), hogy a mozgásnak az elindulástól az elrúgásig folyamatosnak kell lennie.
kapusoknak amúgy is piszok nehéz, fõleg ha ott bohóckodnak. aki meg nem tud elrúgni egy nekifutással egy tizit, az ne álljon oda.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
inkább angliába, gondolom a cityhez

szucsy89
sztem realba fog menni akkor😄

kinézem belõle...