44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9

• 9csöves9
    Boniperti az unokája bemutatkozásáról
  • gabber_saviola
  • Trunks
    Szerintem történelmet írtunk: még senki se esett ki egyszerre veretlenül és nyeretlenül a csoportkörből. :)))
  • MarcelloLippi
    Szivattok, hogy ez is 1-1 lett, beszarok... :)
  • Csacsi
    Nah, vereség nélkül búcsúztunk.

Én mondjuk leszartam az egész kupasorozatot.

Ehhez még kicsi a keret....főleg úgy hogy Aquilani, és Q egyáltalán nem játszhatott.
  • 9csöves9
    na nem elég hogy elbasztam a nevét szegény srácnak még itt le is húzom:D Giannetti góljával vezetünk,Sanyi bácsi szépen rátette a lábára
  • Csacsi
    Annyira azért nem izgul..Szépen megelőzte a védőjét :)
  • 9csöves9
    bírom amikor ilyen rém balfasz sporik eldöntik a meccs előtt,hogy ők engedni fogják a kemény játékot,mert hogy ezt szereti a közvélemény.véletlenül sem fúj be semmit.a partjelzői meg egy bedobást nem tudnak helyesen megítélni.szerencsétlen Gainetti meg nagyon izgul,nincs egy jó megmozdulása sem.Krasicnak meg láthatóan megmondta Delneri,hogy 50%-nál jobban ne pörögjön,ne hajtsa ki magát.békés kis iksz lesz ez
  • Zsolti9014
    pedig elvileg volt egy ilyen alapelv, hogy a vitatott esetekben a támadó játékosnak adják. kár, pedig az lenne a tisztább.
  • limperatore
    lassan csatlakozik hozzájuk balotelli is :D közönség kedvenc lesz a milán csatársora :D
  • 9csöves9
    Krasic gólját hivatalosan Musleranak adta a liga.eddig idén 1 gólt és 1 gólpasszt vettek el tőle
  • 9csöves9
    :D szegény Balu pedig biztos szeretne Torinóban pályára lépni

(hamarosan megtudhatjuk milyen lett volna nálunk a Cassano-Zlatan csatárkettős...)
  • forzajuve5
    hírek röviden:

-márciusban hírdetnek ítéletet az új bundaügy kapcsán. azaz márciusban megy az inter a B-be :D
    -balotelli nem utazik torinoba a holnapi meccsre, mert majmokat nem engednek szállítani a repülőn
    -Melo nem játszik a hétvégi bajnokin, mert összejöttek neki a sárgalapok
    -Marchisio sérülése nem komoly, de lehet ki kell hagynia a Chievo elleni meccset
  • MarcelloLippi
    Juj. :D
  • 9csöves9
  • MarcelloLippi
    Jaj, semmi gond. :)

Amúgy a Man City-t illenék megverni... függetlenül mindentől... Itt az ideje...
  • MarcelloLippi
    Hogy beremegett a kamera.:D
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    atyaúristen...pár meccsen élőben csodáltam meg az itthoni tevékenyéségét,botrány hogy uefa meccseket vezethet
  • Grove4
    ups bocsesz, átsiklottam felette, ne haragudj!
  • WuFraZselic
    nem tudom volt e már, de Vad II István vezeti a Juve - City meccset
  • MarcelloLippi
    Leírtam mi a neve. :D De eléggé messze jársz a helyestől. :D
  • Grove4
    És hogy hívják? Csak nem Milán?? :D:D:D
  • MarcelloLippi
    Óriási, hogy győztünk, nagyon örülök. :) Kellett ez is és csak így tovább... no és akkor VIDEÓ. :D Claudiooo Zuliani!!!

• Zsolti9014
    Gratulálok!

A meccshez pedig: KRASIIIIIIIIIICS!!!
  • forzajuve5
  • Trunks
    Ettől függetlenül szegény Ale elég borzasztóan játszott. Rengetegszer elszórta a labdát, összességében nem bizonyult jó cserének. A beállása előtt pedig mondtam Delnerinek, hogy nehogy Quagliarellát hozza le. Örülök is, amikor felmutatják a táblát a 9-es számmal, erre végül csak Q jött le. Pedig sztem sokkal veszélyesebben játszott, mint Jaki.
  • szucsy89
    6. képen Melo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • 9csöves9

• cassoneitaly
    Most jöttem rá, hogy Del Piero csodás szabadrúgásánál megsérült a kapus keze, és talán azért ütötte be, mert fájt neki...
    Szóval mindenképp köszönhetjük a gólt Sissoko és KRASIIIC mellett DEL PIERO-nak is!
    Grazie Capitano!
  • 9csöves9
    azt mondogattam akkor magamban,hogy most az egyszer légyszíves ne lődd rá:D

ha valaki talál Zuliani kommentárjával videót Krasic góljáról akkor lökje be azonnal.már ha túlélte:D
  • Csacsi
    Feleségem engem is nézett, hogy mit rázom a kezemet 1 percig összezárt ököllel. :D

Aztán rájött...és meglepődött, hogy milyen csöndes vagyok....pedig ő szállt már rám, hogy ne káromkodjak a kihagyott helyzetek alatt :)
  • Trunks
    Visszaadta, amit Del Pierótól elvett. A védés után rájött, hogy ezt nem szabadott volna kifognia. :)))
  • cassoneitaly
    Mi Krasic góljánál a faterral ordibáltunk, mint az őrültek...

• gercse
    Én is..:D, anyám meg épp benézett és csak annyit tett hozzá, hogy "normális vagy?":D
  • Trunks
    Huhú, de megérdemeltük... pedig már kezdtem volna sírni a temérdek kihagyott helyzet miatt. Akkorát ordítottam, amikor bement a 94. percben!
  • gercse
    Köszönjük meg Muslerának is :) szép volt
  • 9csöves9
    kibaszottul megérdemelték már ezt a srácok,egyszerűen ennyi nyert meccset nem lehet ikszre hozni.szerencse hogy egyedül vagyok az éjszakai műszakba mert lehet kicsapnának ha meglátnák hogy sállal a nyakamban üvöltözök:D
  • Grove4
    Krasiiiiiiiic!