44078
-
-
#32579 Boniperti az unokája bemutatkozásáról -
#32578 -
#32577 Szerintem történelmet írtunk: még senki se esett ki egyszerre veretlenül és nyeretlenül a csoportkörből. :))) -
MarcelloLippi #32576 Szivattok, hogy ez is 1-1 lett, beszarok... :) -
#32575 Nah, vereség nélkül búcsúztunk.
Én mondjuk leszartam az egész kupasorozatot.
Ehhez még kicsi a keret....főleg úgy hogy Aquilani, és Q egyáltalán nem játszhatott. -
#32574 na nem elég hogy elbasztam a nevét szegény srácnak még itt le is húzom:D Giannetti góljával vezetünk,Sanyi bácsi szépen rátette a lábára -
#32573 Annyira azért nem izgul..Szépen megelőzte a védőjét :) -
#32572 bírom amikor ilyen rém balfasz sporik eldöntik a meccs előtt,hogy ők engedni fogják a kemény játékot,mert hogy ezt szereti a közvélemény.véletlenül sem fúj be semmit.a partjelzői meg egy bedobást nem tudnak helyesen megítélni.szerencsétlen Gainetti meg nagyon izgul,nincs egy jó megmozdulása sem.Krasicnak meg láthatóan megmondta Delneri,hogy 50%-nál jobban ne pörögjön,ne hajtsa ki magát.békés kis iksz lesz ez -
#32571 pedig elvileg volt egy ilyen alapelv, hogy a vitatott esetekben a támadó játékosnak adják. kár, pedig az lenne a tisztább. -
#32570 lassan csatlakozik hozzájuk balotelli is :D közönség kedvenc lesz a milán csatársora :D -
#32569 Krasic gólját hivatalosan Musleranak adta a liga.eddig idén 1 gólt és 1 gólpasszt vettek el tőle -
#32568 :D szegény Balu pedig biztos szeretne Torinóban pályára lépni
(hamarosan megtudhatjuk milyen lett volna nálunk a Cassano-Zlatan csatárkettős...) -
#32567 hírek röviden:
-márciusban hírdetnek ítéletet az új bundaügy kapcsán. azaz márciusban megy az inter a B-be :D
-balotelli nem utazik torinoba a holnapi meccsre, mert majmokat nem engednek szállítani a repülőn
-Melo nem játszik a hétvégi bajnokin, mert összejöttek neki a sárgalapok
-Marchisio sérülése nem komoly, de lehet ki kell hagynia a Chievo elleni meccset -
MarcelloLippi #32566 Juj. :D -
#32565 -
MarcelloLippi #32564 Jaj, semmi gond. :)
Amúgy a Man City-t illenék megverni... függetlenül mindentől... Itt az ideje... -
MarcelloLippi #32563 Hogy beremegett a kamera.:D -
#32562 -
#32561 atyaúristen...pár meccsen élőben csodáltam meg az itthoni tevékenyéségét,botrány hogy uefa meccseket vezethet -
#32560 ups bocsesz, átsiklottam felette, ne haragudj! -
#32559 nem tudom volt e már, de Vad II István vezeti a Juve - City meccset -
MarcelloLippi #32558 Leírtam mi a neve. :D De eléggé messze jársz a helyestől. :D -
#32557 És hogy hívják? Csak nem Milán?? :D:D:D -
MarcelloLippi #32556 Óriási, hogy győztünk, nagyon örülök. :) Kellett ez is és csak így tovább... no és akkor VIDEÓ. :D Claudiooo Zuliani!!!
-
#32555 Gratulálok!
A meccshez pedig: KRASIIIIIIIIIICS!!! -
#32554 -
#32553 Ettől függetlenül szegény Ale elég borzasztóan játszott. Rengetegszer elszórta a labdát, összességében nem bizonyult jó cserének. A beállása előtt pedig mondtam Delnerinek, hogy nehogy Quagliarellát hozza le. Örülök is, amikor felmutatják a táblát a 9-es számmal, erre végül csak Q jött le. Pedig sztem sokkal veszélyesebben játszott, mint Jaki. -
#32552 6. képen Melo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
-
#32550 Most jöttem rá, hogy Del Piero csodás szabadrúgásánál megsérült a kapus keze, és talán azért ütötte be, mert fájt neki...
Szóval mindenképp köszönhetjük a gólt Sissoko és KRASIIIC mellett DEL PIERO-nak is!
Grazie Capitano! -
#32549 azt mondogattam akkor magamban,hogy most az egyszer légyszíves ne lődd rá:D
ha valaki talál Zuliani kommentárjával videót Krasic góljáról akkor lökje be azonnal.már ha túlélte:D -
#32548 Feleségem engem is nézett, hogy mit rázom a kezemet 1 percig összezárt ököllel. :D
Aztán rájött...és meglepődött, hogy milyen csöndes vagyok....pedig ő szállt már rám, hogy ne káromkodjak a kihagyott helyzetek alatt :)
-
#32547 Visszaadta, amit Del Pierótól elvett. A védés után rájött, hogy ezt nem szabadott volna kifognia. :))) -
#32546 Mi Krasic góljánál a faterral ordibáltunk, mint az őrültek...
-
#32545 Én is..:D, anyám meg épp benézett és csak annyit tett hozzá, hogy "normális vagy?":D -
#32544 Huhú, de megérdemeltük... pedig már kezdtem volna sírni a temérdek kihagyott helyzet miatt. Akkorát ordítottam, amikor bement a 94. percben! -
#32543 Köszönjük meg Muslerának is :) szép volt -
#32542 kibaszottul megérdemelték már ezt a srácok,egyszerűen ennyi nyert meccset nem lehet ikszre hozni.szerencse hogy egyedül vagyok az éjszakai műszakba mert lehet kicsapnának ha meglátnák hogy sállal a nyakamban üvöltözök:D -
#32541 Krasiiiiiiiic!