44078
-
#32660 Remélem nem egy újabb Giovinco effektus.
2 év kölcsön és ha jól nyomja jöhet a Juveba. -
#32659 Sabatino Durante FIFA ügynök szerint a Juventus megállapodásra jutott a Sao Paulo csapatával Lucas Piazon szerződtetéséről. A 16 éves játékos nagy tekintélynek örvend Dél-Amerikában, ahol az új Kaká-ként emlegetik.
„A Juventus véglegesítette a Piazon üzletet. – nyilatkozta Durante a Tuttosportnak adott interjújában.
„Az egyetlen probléma, hogy 18 éves koráig nem mehet Olaszországba. Lucas néhány nap múlva lesz 17 éves, de a családja velencei felmenőkkel rendelkezik, tehát ha megkapja az olasz útlevelét, már júniusban Torinóba költözhet.”
„Lucas fantasztikus játékos, olyan mint egy kiválasztott. Ilyen tehetségek csak minden 50 évben születnek. Lucas posztja visszavont csatár, európa bármelyik csapatában megállna a helyét. Ő egy igazán erős játékos.”
-
#32658 vehetünk,csak ha most ellőjjük akkor legközelebb 2012 januárjában vehetünk non-eu-s játékost -
#32657 vehetünk egyáltalán EU-n kívüli játékost? nem emlékszem hogy van a szabály, átigazolási szezonra vonatkozik vagy teljes játékszezonra -
#32656 szerintem lenne rá.eleve minden átig részletekben megy,simán ki lehetne gazdálkodni.ettől függetlenül még ne adogassanak ultimátumot.írjon alá csilliárdokért oda,aztán meglátjuk hol lesz 3 év múlva -
#32655 még ha igaz is lenne, akkor se lenne rá pénzünk sajnos -
#32654 úgy néz ki Dzeko bukó,úgy néz ki megegyeztek a Cityvel ám állítólag 2 napos ultimátumot adtak a Juventusnak az ajánlattételre.hogyne. -
#32653 Lanza a Bresciában folytatja.belőle se lesz semmi... -
#32652 Amauri nem lesz a Real Madrid játékosa!!!
Giampiero Pocetta szerint nagyon kicsi az esélye annak, hogy Amauri a téli átigazolási időszakban a Real Madrid játékosa legyen. -
#32651 A mai MRI vizsgálatok után kiderült, hogy Vincenzo Iaquinta izomsérülés miatt 20 napos pihenőre kényszerül! -
#32650 Rakiticset szerintem ha hozzuk is, akkor sem most, mert nyáron lejár a szerződése. -
#32649 semmi gáz,lesz Amauri:)
Arshavin szerintem nagy kamu,Rakitic meg nem nagy szám szerintem -
#32648 Ja és Jaki combizomsérülést szenvedett :S:/ -
#32647 A Juventus januárban szeretné megszerezni Andrei Arshavint és Ivan Rakitic-et. A bianconerik sportügyekért felelős általános igazgatója, Giuseppe Marotta nemrégiben kijelentette, egy-két játékos minden bizonnyal érkezni fog a téli átigazolási időszakban.
A caughtoffside.com szerint a torinói óriások 18 millió fontot adnának az Arsenal orosz középpályásáért. Az olasz média szerint az Öreg Hölgy a Schalke 04 középpályásáról sem mondott még le. A Corriere dello Sport úgy tudja, a Juventus Momo Sissokot adná Rakiticért cserébe.
www.football-italia.net
(JuventusHungary) -
#32646 Dzeko elutazott a Wolfsburg téli edzőtáborába.ez annyit tesz,hogy télen nem igazol a Citybe.egyébiránt a pletykák szerint valami elképesztő fizetést ajánlottak neki,átszámítva köbö 10 millió/év... -
Cike #32645 Az al-Ahli labdarúgója, Fabio Cannavaro a Sky Sport Italiának adott interjújában elmondta, az arab-emírségekbeli csapat után visszatérhet egykori sikereinek helyszínére, a Juventushoz, de nem, mint játékos.
„Jelenleg még szerződésem van az al-Ahlival a mostani és a következő szezonra is, de a Juventusszal is van egy megállapodásom – amit még tavaly kötöttünk –, hogy vezetőségi tagként visszatérek hozzájuk. Azt nem tudom, milyen pozíciót tölthetnék be, de a szerződés még mindig él" – nyilatkozta az aranylabdás olasz védő.
Hirdetés
Cannavaro korábban kétszer is megfordult a Juventusnál, játékosként 2004 és 2006 között, valamint a 2009–2010-es szezonban erősítette a „zebrákat".
-
#32644 Boldog újévet! -
eddie #32643 Boldog Új Évet Mindenkinek! -
#32642 Buék! -
#32641 BUÉK minden Juventinonak! -
#32640 BUÉK mindenkinek. -
#32639 12 millát kellett volna kicsengetni ha jól tudom.bár kétlem,hogy a Sevilla ennyit adott volna érte... -
#32638 Nem is tudom, melyik a legszebb. :)))))) Erről jut eszembe: Cácerest miért nem tartottuk meg? Nem nyújtott rossz teljesítményt. -
#32637 BUÉK mindenkinek!
aztán nem inter szurkolóvá inni magatokat az éjjel! :D -
-
#32635 jól érzed:D
Én is mindenkinek sikeres esztendőt kívánok,szerintem egy fasza év lesz:)
így az év végén nézzük meg Amauri legszebb 2010-es GÓLJAIT
http://www.youtube.com/watch?v=ezKOm3ZLaWE -
#32634 BUÉÉÉK!! Zebra sikerekben gazdag Boldog Új Évet!
Bebaszás szagot érzek a levegőben :D
-
#32633 -
#32632 -Marotta elhintette,hogy ha a Samp hajlandó eladni Pazzinit,akkor a Juventuson nem fog múlni az idehozatala.kétlem,hogy eladnák Cassano után,bár bennük lehet hogy Pazzo eladásából már azért jó lenne pénzhez jutni
-Gilardinot is pletykálják,de nagyon úgy tűnik,hogy nem lesz belőle semmi.én nem is bánom,max úgy érné meg ha 1-1-ben cserélnénk Amaurira
-aztán van még Dzeko ugyebár nyárra,aki szerintem csakúgy mint Milos,leszarja a City érdeklődését és hozzánk igazol -
#32631 Bianconeri blog őszértékelője
"Az őszről pedig: jól küzdött, elégedettek vagyunk vele, bár kicsit mintha túl hamar feladta volna a tél elleni meccset, ezt az idény végi fáradtságnak tudjuk be. De látszik a fejlődés, néhány új hónap igazolásával versenyképes lehet a többi évszakkal szemben is.":DD -
#32630 Ezek a nevek. Tobias, Sasha... :))) -
#32629 női foci is egyre népszerűbb, úgyhogy a kiscsajt sem szabad leírni :D.
mindenesetre gratuláció nekik! nem lehet egyszerű három gyerek mellett ilyen szinten focizni. a pici végigsírja az éjszakát, de másnap meg tétmeccset kell játszani :) -
#32628 Utólag is Boldog Karácsonyt minden Juventinónak!
Alexnak ma délután megszületett 3. gyereke,aki a Sasha névre hallgat:D a 2 srácból csak futballista lesz az egyik:) -
#32627 Boldog karácsonyt Juventinók! -
#32626 Buon Natale! -
#32625 Nagyon egyetértek. Egyrészt felbecsülhetetlen a kár, amit a Juvénak okoztak, ennyit nem is tudna az Inter megfizetni, másrészt pedig nem az ő hibájuk, hogy négy éve ők nem lettek megbüntetve, hanem a dilettáns szövetségé. Néhány év és végleg helyreáll a rend az erőviszonyokat illetően, és annál boldogabbak leszünk. -
#32624 Kellemes Ünnepeket kívánok én is! -
#32623 Boldog Karácsonyt minden Juve drukkernek !
-
#32622 „Maximálisan megtettem mindent, remélem, hogy most már hisznek nekem, akik 2006-ban nem hallgattak rám. Az igazság az, hogy akkoriban ez egy abszurd folyamat volt. Teljes bizonyossággal merem állítani az új telefonhívások alapján, hogy a 2006-os vizsgálat nem volt hiteles. Szomorú, hogy négy évvel ezelőtt is ezekről a dolgokról beszéltem. Mindenkivel beszéltem. Mindenkinek elmondtam, hogy beszéltem Giacinto Facchettivel és Massimo Morattival is és ezt azért tettem, mert a FIGC kötelezett rá. Mindenkivel beszéltem a játékvezetőkkel kapcsolatban és ezt Nápolyban senki sem rögzítette. Ami a vacsorákat illeti… Vacsoráztam Facchettivel, Adriano Gallianival, Luciano Moggival és Antonio Giraudóval is, de csak a Juventusos fiúkat vizsgálta a rendőrség." - mondta Bergamo a Tuttosportnak. -
#32621 Boldog Karácsonyt!