Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
miért ne tenném?

Érdekell Capello sorsa hisz õ is Juve drukker.
Viszont inter drukkerek nagyképûsége és mindenbe beleszólása irritál

Ez nem a ti fórumotok énse irálok a piros X-esbe
WuFraZselic
pont ezért tettem idézõjelbe, ha nem bírod õket, minek teszel említést az edzõkérdésükrõl, vagy épp a szurkolóik véleményérõl...?! 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Breki33
csak idéztem

egyáltalán nem közömbös, benne van a két legunszimpibb csapatban <#hehe>

sokat tettek érte

Breki33
Van itt az sg-n egy Juve drukker aki akreditált fótósként megy a VB-re azon gondolkoztam, hogy megkérhetnénk, hogy néha rakjon be néhány képet vagy sztori-t ha ez lehetséges, idõnként jelentkezzen be kintrõl.
WuFraZselic
te elég sokat foglalkozol az Interrel, ahhoz képest hogy számodra teljesen "közömbös" csapat...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Breki33
Egyik értelmes leírta

szó szerint idézem

"regibarcafan
Ennyi volt az Inter....fõleg ha Maicon is távozik."

"elect
regibarcafan ülj le egyes...
Nem vagyok kétségbe esve..söt örülök is neki,hogy nem Capello jön!Még vannak páran a kosárban.Benitez,Hidding,Guardiola és Reykard..Mindegy melyik jön mind a 4 nagyszerü szakember!"
forzajuve5
Zaccheroni szabad, az inter padja szabad. nem tudom mire várnak még 😄

Fabio Capello
hbd Trunks

Grove4
HBD Trunks!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Boldog Szülinapot Trunks!

gercse
csatlakozom,
és BSZ Trunks!

Breki33
ja tudom mondtad már
másodosztályú úgysincs még, ideje

de ezeket a gyenge dumákat ne ide
limperatore
😄
inter nem tud annyira meggyengülni h ne nyerjen megint scudettot 😊)))

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Breki33
Trunks-nak Boldog Szülinapot !
Breki33
megmondtam:

Anglia: Capello nem megy az Interhez, új szerzõdést kötött az angolokkal
Eldõlt, hogy Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya biztosan nem lesz az olasz Internazionale vezetõedzõje a nyártól, mivel a szakember aláírta kiegészített szerzõdését az angol Labdarúgó-szövetséggel, amely a 2012-es Európa-bajnokságig a „háromoroszlánosokhoz” köti.

Az olasz szakember eredeti megállapodása értelmében is 2012-ig lett volna az angol csapat kapitánya, de a kontraktus szerint a világbajnokság után bármelyik fél egyoldalúan felbonthatta volna a megállapodást.

Capellót az elmúlt szezonban triplázó Inter szerette volna megszerezni a Real Madridhoz igazolt José Mourinho helyére.

Elsõ bukta

Breki33
Ferrara nyilatkozta:

'Nem csak az én hibám a Juve bukása'

'Nehéz volt a régi barátokat edzeni'

'Del Piero folyamatosan játszani akar, s néha ez problémát jelentett. Jövõre is probléma lehet'

'Melo óriási hévvel dolgozott minden edzésen, ami sokakat idegesített. A feléje irányuló ellenszenv a pályán is látható volt'

'Diego egy fenomén, mindenképpen meg kell tartani. De szüksége van két csatárra, akik képesek mélységbe mozogni'
Breki33
Cannavaro -> Al-Ahli Dubai
szucsy89
a pályán kell akkor is lenniük, nem elég hogy a keretben vannak...cumi lesz ez 1-2 csapatnak, de nem baj az😊
WuFraZselic
ááá, hisz az lehetetlen!

Breki33
Bocsi ha kicsit off, de a nap képe nálam

Master és margita 😛

Oziris666
Dehogy buknak,vesznek 1-2 hazait és már meg is van...

gercse
ez mondjuk igaz, de akkor meg lesz legalább egy kis macerájuk 😄
én annyit változtatnék ezen, hogy az a 6 fõ Olaszországban született ember legyen

forzajuve5
simán kikerülik azzal, hogy honosítják a játékosokat

Fabio Capello
nagyon helyes.

Forza Italia
Real, Arsenal, Chelsea, Inter mind buknak xd

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gercse
<#eljen>

gercse
a vb mondjuk simán kihozhat belõle többet, ott mindenki másképp áll egy meccshez, a nemzet színeit képviselve, átszellemülten...bármi lehet

Breki33
Egyébként Blatter eltökélte: nem kell annyi légiós!

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) sydneyi kongresszusán két éve a küldöttek elfogadták Sepp Blatter javaslatát, amely 2012-tõl hatban maximalizálná a kezdõcsapatban szerepeltethetõ külföldi játékosok számát <#eljen><#integet2>

6+5=11
A szabály lényege, hogy a pályán egy csapatban egyszerre legfeljebb öt külföldi játékos lehessen, míg hat helyet a hazaiaknak kellene biztosítani.

Ez egyes híresen külföldiekbõl összevásárolt hazaiakat szinte nem is foglalkoztató zsoldoscsapatoknak jó nagy bukta lesz

<#hehe><#awink><#taps>

Breki33
Közben meg, ha a VB-n megismételné a négy évvel ezelõtti teljesítményét az mekkora lenne <#worship><#hehe>
gercse
elbohóckodik jó pár milláért még ott is...
bár idén nem nyújtott rossz produkciót, sõt voltak kifejezetten jó meccsei is, de hogy nem lehet rá alapozni, az is biztos

gercse
Ezt(döntõt), otthon néztem a családdal, faterom is szurkol az olaszoknak, de amit én levágtam Grosso góljánál...😄, anyám azt hitte megõrültem 😄
Ennél jobban még életemben nem örültem foci meccs nézésekor (más kérdés, hogy amikor élõben voltam kint hazai meccseken, akkor azért egy más atmoszféra van, és akkor szétüvöltöttem a torkom, de ez sikerült 2006 nyarán a tv elõtt is😄)

Breki33
Ez nagyon nagy az Az azurri blog-ról

Nem lennénk a többi blog helyében, akiknek majd egytõl egyig meztelen nõi képekkel, illetve félig vicces videókkal kell operálnia, hogy némi örömöt és lelkesedést csaljon a következõ hetek várható kudarcától elõre megtört szurkolói arcára. Nekünk sokkal könnyebb dolgunk van e téren, csak újra végig kell nézzük a következõ 5 perces videót és máris a torkunkban dobog a szívünk.

Hozzászólás

Hódos Hajnalka 2010.06.01. 22:47:02
Én arra emlékszem a 2006-os döntõbõl de nagyon, hogy nem vagyok magamnál, tizenegyesek, és a férjem azt üvölti vörös fejjel, magánkívül, szívinfarktus megminden, hogy ha igaziJuvésvagykihagyodhaigaziJuvésvagykihagyod... és egy pillanatig nem értettem, és akkor David Trezeguet kapufára lõtt és a többire nem emlékszem, mert pörgött velem a szoba, mert felkapott és körbetáncolta velem a nappalit és azt ordítozta, hogy megvan, megvan, én meg azt, hogy tegyél le bazmeg, nem látok semmit...
és megvolt.
Másnap reggel Zalán, a földszinti lakó, aki sztem soha nem nézett egyetlen meccset sem, megállított a lépcsõházban, kezet csókolt és annyit mondott, gratulálok. 😊))
Válasz erre
9csöves9
a Bari illetékesei pedig tárgyalni akarnak Giovinco és Almiron kapcsán

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
-Dzeko még egy évet marad Wolfsburgban
-Bonucci állítása szerint,ha hívná a Juve azonnal rábólintana

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
gondolkozok rajta 😛

ugyis ki kellene próbálni a házigazda jogkört erre kiterjesztõ script-et <#hehe>
cassoneitaly
Valaki írtsa már ki ezt a 'férget' a topicból... <#boxer>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

limperatore
Büszkén gondolok Diegora a passzkirályra

😄DDDDDDDDDDDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

cassoneitaly
Nincs meg a 30. Bajnoki címem, nem vagyok milános és nem hordok rómás mezt. A világ egyik legjobb és legkedveltebb csapatának szurkolok és rajtam kívül több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Del Piero. A hírnevünk megelõz minket, és az ellenfelek szinte maguk alá csinálnak, ha meghallják himnuszunkat. Büszkén gondolok Diegora a passzkirályra, Buffonra, a tizenegyesölõre és Chiellinire, a legjobb hátvédre. Szeretem a 69-ezres Stadio Delle Alpi stadiont, a Juve Ultrákat, és a nagy gólokat. Itt élek egy gyönyörû ország Észak-Nyugati részének szebbik felében. Távoli lövésekben mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak a legkitartóbb drukkerek. JUVENTUS........ én így szeretlek!

<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#gonosz1><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#gonosz1><#vigyor><#vigyor>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Grove4
Nagyon jó ez a csávó, és úgy érzem, vele nem fognánk mellé, nagyon belleillene a Juveba.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Jó lenne már igazolgatni is. Legalább 4-5 új, minõségi játékos kellene.Krasic leigazolását támogatom.

forzajuve5
állítólag élénken érdeklõdünk Krasic iránt is.
itt egy egészen meggyõzõ videó róla:

nem kicsit gyors és robbanékony 😊

forzajuve5
már jó lenne ha villantana lassan valamit, mert vészesen közeleg az EL selejtezõ

korban épp megfelelõ
Breki33
Elkészültek az ESPN VB plakátjai

Olasz

Ésatöbbi

http://soccergirl-sgblog.blogspot.com/2010/05/az-espn-vb-plakatjai.html

Breki33
Állítólag Marotta közel Bonucci leigazolásához 😊
Fabio Capello
Cannavaroval pedig a Milan szemez állítólag...

gercse
nem rossz hírek, ennyit érnek kb. (bár nem tudom mennyibe fájtak nekünk)

Grove4
A VFB Stuttgart elégedett volt a télen kölcsönkapott Cristian Molinaróval. A német klub a honlapján erõsítette meg, hogy kifizeti a Juventusnak a 4 millió eurós vételárat és végleg megveszi a 27 éves balhátvédet.

A következõ játékos, akit el kell adni, az a portugál Tiago, akiért az Atlético de Madrid kész kifieztni a 7-8 millió eurós vételárat.

(Zebraportál)