Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekell Capello sorsa hisz õ is Juve drukker.
Viszont inter drukkerek nagyképûsége és mindenbe beleszólása irritál
Ez nem a ti fórumotok énse irálok a piros X-esbe
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
egyáltalán nem közömbös, benne van a két legunszimpibb csapatban <#hehe>#hehe>
sokat tettek érte
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
szó szerint idézem
"regibarcafan
Ennyi volt az Inter....fõleg ha Maicon is távozik."
"elect
regibarcafan ülj le egyes...
Nem vagyok kétségbe esve..söt örülök is neki,hogy nem Capello jön!Még vannak páran a kosárban.Benitez,Hidding,Guardiola és Reykard..Mindegy melyik jön mind a 4 nagyszerü szakember!"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
inter nem tud annyira meggyengülni h ne nyerjen megint scudettot 😊)))
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Anglia: Capello nem megy az Interhez, új szerzõdést kötött az angolokkal
Eldõlt, hogy Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya biztosan nem lesz az olasz Internazionale vezetõedzõje a nyártól, mivel a szakember aláírta kiegészített szerzõdését az angol Labdarúgó-szövetséggel, amely a 2012-es Európa-bajnokságig a „háromoroszlánosokhoz” köti.
Az olasz szakember eredeti megállapodása értelmében is 2012-ig lett volna az angol csapat kapitánya, de a kontraktus szerint a világbajnokság után bármelyik fél egyoldalúan felbonthatta volna a megállapodást.
Capellót az elmúlt szezonban triplázó Inter szerette volna megszerezni a Real Madridhoz igazolt José Mourinho helyére.
Elsõ bukta
'Nem csak az én hibám a Juve bukása'
'Nehéz volt a régi barátokat edzeni'
'Del Piero folyamatosan játszani akar, s néha ez problémát jelentett. Jövõre is probléma lehet'
'Melo óriási hévvel dolgozott minden edzésen, ami sokakat idegesített. A feléje irányuló ellenszenv a pályán is látható volt'
'Diego egy fenomén, mindenképpen meg kell tartani. De szüksége van két csatárra, akik képesek mélységbe mozogni'
én annyit változtatnék ezen, hogy az a 6 fõ Olaszországban született ember legyen
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) sydneyi kongresszusán két éve a küldöttek elfogadták Sepp Blatter javaslatát, amely 2012-tõl hatban maximalizálná a kezdõcsapatban szerepeltethetõ külföldi játékosok számát <#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
6+5=11
A szabály lényege, hogy a pályán egy csapatban egyszerre legfeljebb öt külföldi játékos lehessen, míg hat helyet a hazaiaknak kellene biztosítani.
Ez egyes híresen külföldiekbõl összevásárolt hazaiakat szinte nem is foglalkoztató zsoldoscsapatoknak jó nagy bukta lesz
<#hehe>#hehe><#awink>#awink><#taps>#taps>
bár idén nem nyújtott rossz produkciót, sõt voltak kifejezetten jó meccsei is, de hogy nem lehet rá alapozni, az is biztos
Ennél jobban még életemben nem örültem foci meccs nézésekor (más kérdés, hogy amikor élõben voltam kint hazai meccseken, akkor azért egy más atmoszféra van, és akkor szétüvöltöttem a torkom, de ez sikerült 2006 nyarán a tv elõtt is😄)
Nem lennénk a többi blog helyében, akiknek majd egytõl egyig meztelen nõi képekkel, illetve félig vicces videókkal kell operálnia, hogy némi örömöt és lelkesedést csaljon a következõ hetek várható kudarcától elõre megtört szurkolói arcára. Nekünk sokkal könnyebb dolgunk van e téren, csak újra végig kell nézzük a következõ 5 perces videót és máris a torkunkban dobog a szívünk.
Hozzászólás
Hódos Hajnalka 2010.06.01. 22:47:02
Én arra emlékszem a 2006-os döntõbõl de nagyon, hogy nem vagyok magamnál, tizenegyesek, és a férjem azt üvölti vörös fejjel, magánkívül, szívinfarktus megminden, hogy ha igaziJuvésvagykihagyodhaigaziJuvésvagykihagyod... és egy pillanatig nem értettem, és akkor David Trezeguet kapufára lõtt és a többire nem emlékszem, mert pörgött velem a szoba, mert felkapott és körbetáncolta velem a nappalit és azt ordítozta, hogy megvan, megvan, én meg azt, hogy tegyél le bazmeg, nem látok semmit...
és megvolt.
Másnap reggel Zalán, a földszinti lakó, aki sztem soha nem nézett egyetlen meccset sem, megállított a lépcsõházban, kezet csókolt és annyit mondott, gratulálok. 😊))
Válasz erre
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
-Bonucci állítása szerint,ha hívná a Juve azonnal rábólintana
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ugyis ki kellene próbálni a házigazda jogkört erre kiterjesztõ script-et <#hehe>#hehe>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
😄DDDDDDDDDDDDD
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#gonosz1>#gonosz1><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#gonosz1>#gonosz1><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
itt egy egészen meggyõzõ videó róla:
nem kicsit gyors és robbanékony 😊
Olasz
Ésatöbbi
http://soccergirl-sgblog.blogspot.com/2010/05/az-espn-vb-plakatjai.html
A következõ játékos, akit el kell adni, az a portugál Tiago, akiért az Atlético de Madrid kész kifieztni a 7-8 millió eurós vételárat.
(Zebraportál)