44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve5
    ennyi jó játékos közül nem is tudom melyiket választanám :D

#32699: Ő is annyira hiányozna nekünk kb mint mókusnak az erdőtűz.

lesznek itt még az újságokban érdekes cikkek a következő napokban :)
  • Zsolti9014
    ÁLLÍTÓLAG megegyeztünk Barzagliról a Wolfsburggal.
  • 9csöves9
    Maxi Lopez,Floro Flores,Toni!!!,Mutu!!!!!

ezeket a neveket dobták be leendő csatároknak:D
  • cassoneitaly
    Nekem Melo rúgása a Dilivízióból emlékeztetett egy jelenetre:

(TEKERJETEK 5:45 -ig)

Na, ki a Buzi?

Nagyon hasonlít a két jelenet...

Ennyi maradt, már csak nevessünk egyet, majd túlleszünk ezen is, mint a bari elleni vereségen...Vasárnap ha Isten is úgy akarja ott lehetünk a második helyen...
  • forzajuve5
    újabb rekord: A Juventus 44 éve nem kapott négy gólt hazai pályán.
  • nono84
    Sajnos Melo játékában benne van ez és mindig is benne lesz.
  • Grove4
    Facebookomra ki van téve egy összefoglaló, haver kedvesen az orrom alá dörgölte :D
  • Zsolti9014
    vizsgázni voltam, azt sem tudtam, hogy ma játszunk. :(
    de az idei Parmát elnézve ezt meg sem álmodtam volna. És azt se tudtam, hogy Palla is ott játszik már. Hiába, sajnos ilyen az, amikor nem látok olasz bajnokit egy fél éve...
  • Trunks
    Még ezt akartam:

Olyan rég volt... :((( Ami nagyon dühítő, hogy sose kapta meg igazán a lehetőséget. Jó duma volt, hogy megvettük Diegót, ezért nem fér be. Aztán egyikőjükre se tartottunk igényt...
  • Trunks
    Én se láttam már, viszont nem ünnepelt. Rendes volt mindkettőjüktől, mert ahogy a klub bánt velük, simán megtehették volna, hogy ujjonganak.

Itt még fordítva:

Kung-fu Melo:

Iszonyat nagy ostobaság volt a részéről, de hozzáteszem: nevetséges, hogy Paci ezért nem kapott sárgát. Jól megtaposta Melót.
  • IXEMGabeo
    bazze kellett nektek eladni giovincot...:(
  • 9csöves9
    na ezt a Palladino gólt már nem is láttam.pont ez kellett még,gondolom ő Sebával ellentétben a mezét széttépve ünnepelt
  • cassoneitaly
    Váááááááááá

Mi a faszért DEL PIERO-t kell lehozni?????? Lehet, hogy többet csinált volna, mint Amauri... Melo meg egy állat. Pedig kezdett egyre szimpatikusabb lenni a játéka...

Na nembaj, egyszer vége kellett érnie ennek a 18 meccses veretlenségnek. Vasárnap este bizonyítani kell.

Valahogy éreztem, hogy ez lesz. Szeptemberben s az első meccsen egy CSICSKA GENYÓ baritól kaptunk ki, most is egy fasszopó parmától...Innen már csak jobb lesz!

FORZA JUVE!!!
    GRANDE DEL PIEROOOOOOOOO!!!!
  • Csacsi
    Szerintem jót tett ez a vereség minden szempontból. A vezetőség végre rájön, hogy eddig erőn felül teljesítettünk. Kell igazolni minimum egy csatárt. Illetve a játékosok is talán magukba szálltak, mert bár a körülmények alapján nem volt nyerhető a meccs, azért eléggé nagyképűen mentünk neki ennek a meccsnek.
  • 9csöves9
    kibaszott nagy szerencsétlenségek sorozata volt az egész meccs.én is Pepét emelném ki hajtott mint az állat.amúgy nem tudok haragudni a csapatra és remélem Melo mellé állnak majd a szurkolók.kurva nagy faszságot csinált,de egyszerűen nem engedhetjük meg hogy megint teljesen leépüljön mentálisan

Nápolyban minimum 2 kapott gól,egyszerűen esélyt sem látok arra,hogy egy Amaurival megnyerjük a meccset
  • Trunks
    A vicc az egészben, hogy Quagliarella sérülése előtt Grosso épp benntartotta a labdát az oldalvonalnál (bár könnyen lehet, hogy kint volt), majd előrerúgta. Ha ott befújja a bíró a taccsot, akkor az egész meccs teljesen máshogy alakul. Néha milyen lényegtelen kis dolgokon múlik...

Talán Pepe teljesítménye értékelhető egyedül, szép volt a szabadja is.
  • forzajuve5
    lehet vissza lehetett volna hozni X-re. viszont mostmár jobb lenne rápihenni a hétvégi meccsre
  • Trunks
    Ez se volt 11-es. A bíró teljesen elvesztette az uralmat a meccs felett már az első 15 percben. Csak az a baj, hogy még csak nem is ezen múlt.
  • forzajuve5
    én is megijedtem egy pillanatra h ő volt
  • forzajuve5
    ezt persze megadja a buzi
  • Trunks
    Már azt hittem Amauri fejelt gólt. De mint látszik, 2011 nem a csodák éve.
  • Trunks
    1. Ha Quagliarella súlyosabban megsérült, akkor vége a szezonunknak.
    2. Amauri egy vicc, inkább lenne sérült.
    3. Felipe Melónak kell egy pszichológus.
    4. Delneri hogy hozhatta le DP-t?! A majom meg fennmarad és semmit sem csinál.
    5. Sörensent el kell felejteni 1 időre. Mindkét gólban bennevolt.
    6. Seba remélem lő mostmár egy mesterhármast, ha már így alakult. És elgondolkoznak a vezetők, hogy tisztességes volt-e, amit vele műveltek.
  • forzajuve5
    egy gonosz interes írta ennek a meccsnek a forgatókönyvét
  • forzajuve5
    bár csak streamen tudom nézni, de ott is elég csúnyán nézett ki. mintha be is dagadt volna neki azonnal. gondoltam is egyből hogy ez egy egész szezonos sérülés lesz. na meg persze látszott h nem szimulál
  • 9csöves9
    az örömünket tetézi az,hogy nagy valószínűséggel elszakadt Q térdszalagja az első jelentések alapján...hétvégén meg Nápolyban kéne helytállni 70 ezer vérszomjas cigány között...szerintem itt ment el a szezon
  • forzajuve5
    félidőben kapuscsere is előfordulhat. Storari is lesérült. és hol van még a vége...
    kicsit vicces hogy Seba állandóan legyűri a földre Sörensent :).

pedig ez a Parma simán verhető lett volna. nagyon gyengék
  • 9csöves9
    hát ennyire régen játszott ellenünk a sors.hihetetlen hogy 20 perc alatt volt egy tizi gyanús eset,Q sérülése,Melo agybaja és egy meg nem adott gól.ezek után persze hogy megszerzi érdemtelenül a Parma a vezetést és persze hogy Gio góljával.ilyen a világon nincs

ha pontot szerzünk az is csoda lesz
  • eddie
    Köszi Melo
  • forzajuve5
    Melo elmehet a picsába... megint lerombolta amit eddig a szezonban felépített
  • forzajuve5
    jó is hogy ilyen korán van a meccs, így még délután el tud menni Marotta csatárt venni
  • forzajuve5
    ez komolynak tűnik Q-val :S
  • Trunks
    Reméltem, hogy nem játszunk még egyszer ilyen elbaszott időben, de hát ez van. Be kéne húzni, a Parma eddig nagyon alulteljesít, pedig egész jó kis keretük van (leginkább a támadószekció ütős).
  • forzajuve5
    végre meg tudok nézni egy meccset én is. még belefér pont munka előtt
  • 9csöves9
    úgy néz ki ismét hozunk északról egy tehetséget kölcsönbe,hasonlóan a Sörensen bizniszhez.Hördur Björgvin Magnússon a becses neve,izlandi 17 éves,középhátvédként és védekező középpályásként szokott játszani
  • gercse
    mi a..., el is felejtettem, hogy már lesz meccs, kösz az infót
    digisport adja majd
  • 9csöves9
    holnap bajnoki a Parma ellen 12.30kor.el sem hiszem hogy nem a munkahelyen szopok

2 Motta
    3 Chiellini
    4 Felipe Melo
    5 Sissoko
    6 Grosso
    7 Salihamidzic
    8 Marchisio
    10 Del Piero
    11 Amauri
    13 Manninger
    14 Aquilani
    17 Traore
    18 Quagliarella
    21 Grygera
    23 Pepe
    27 Krasic
    30 Storari
    31 Costantino
    33 Legrottaglie
    41 Giannetti
    43 Sorensen
  • gercse
    Pazzini jó lenne, Delnerit is ismeri, kedvelik is szerintem a többiek, válogatottsága révén, és benne van még fejlődés is sztem, annak ellenére hogy 26 múlt.
  • 9csöves9
    na Dzekoról akkor lemondhatunk...kibaszottul sajnálom,szerintem ő lett volna az ideális csatár nekünk.nekem mindig Batistuta és Shevcsenko jutott róla eszembe,nagyon állt volna neki a serie a

talán Pazzini az aki beleillik most a csapat profiljába és megszerezhető is,mást nem látok a piacon
  • Zsolti9014
    örülök ennek, meg minden, de ilyen kibeba... nagy tehetséget nem először igazolunk. kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.
  • forzajuve5
    Gilanluigi Buffon lett az évtized legjobb kapusa! A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezetnél (IFFHS) a Juventus legendája végzett az első helyen a 2000-től 2010-ig terjedő időszakban.