44078
-
#32620 Békés karácsonyt mindenkinek:
-
wright #32619 Na ez az ami soha nem fog megtörténni!Az inter a zászlóshajó és megint hazavágni egyet....nem bírná el az olasz foci.
Adják vissza a scudettókat,állítsák vissza a renomét,saját erőből meg feláll a csapat 1-2-3 év alatt aztán annál édesebb lesz a siker. -
#32618 adják vissza a scuddetokat, vagy azt se bánom ha nem adják oda senkinek, de akkor se az internél legyen.
és igenis fizessenek kártérítést, nem is keveset. nagyon kemény pénzeket buktunk a rossz döntésük miatt. bl pénz, elpártoló szponzorok, posztjukon a világ legjobb játékosai közé tartozó emberek áron alul eladása, presztízsveszteség és még sorolhatnám.
visszacsinálni már nem lehet ami megtürtént, de egy jelentős pénztőkével újra képesek lennénk mindenhol helytálló csapatot építeni mivel a spirito megvan hozzá. -
#32617 "A korábbi játékvezető küldő, Paolo Bergamo állítja, a 2006-os Calciopoli tárgyalások alapvetően hibások voltak. A 2006-os botrány – mely során elvették a Juventus két bajnoki címét és a Serie B-be száműzték – nem volt hiteles az egykori játékvezető küldő szerint.
Bergamo azt állítja, hogy az ügyészek négy évvel ezelőtt nem vették tudomásul, amikor azt mondta nekik, hogy a klubokkal és sok magánszeméllyel is tartotta a kapcsolatot. Bergamo volt a FIGC középpontjában, amikor megkérdőjelezte Stefano Pallazzi 2006-os bizonyítékait, melyek ismét felhasználhatóak lesznek Nápolyban.
„Maximálisan megtettem mindent, remélem, hogy most már hisznek nekem, akik 2006-ban nem hallgattak rám. Az igazság az, hogy akkoriban ez egy abszurd folyamat volt. Teljes bizonyossággal merem állítani az új telefonhívások alapján, hogy a 2006-os vizsgálat nem volt hiteles. Szomorú, hogy négy évvel ezelőtt is ezekről a dolgokról beszéltem. Mindenkivel beszéltem. Mindenkinek elmondtam, hogy beszéltem Giacinto Facchettivel és Massimo Morattival is és ezt azért tettem, mert a FIGC kötelezett rá. Mindenkivel beszéltem a játékvezetőkkel kapcsolatban és ezt Nápolyban senki sem rögzítette. Ami a vacsorákat illeti… Vacsoráztam Facchettivel, Adriano Gallianival, Luciano Moggival és Antonio Giraudóval is, de csak a Juventusos fiúkat vizsgálta a rendőrség." - mondta Bergamo a Tuttosportnak."
Forrás:juventushungary.hu
Én csak egyenlő bánásmódod kérnék legalább egyszer az életben.
Nem kell, hogy mást is megbüntessenek. Nem várok csodát, hogy kártérítenek minket. Csak annyit, hogy akik lecsalóztak minket....azok nyílvánosan kérjenek bocsánatot. -
#32616 "Paolo Bergamo, a Calciopoli egyik kulcsfigurája hisz benne, hogy 2006-ban hibázott a vizsgálóbizottság. Bergamo felvette a kardot a Calciopolit illetően, ugyanis szerinte az egész ügy egy bohózat.
Bergamót kedden a FIGC szövetségi ügynökének, Stefano Palazzinak az irodájába hívták be és válaszolni kellett a Nápolyban zajló Calciopoli per kapcsán a felmerülő kérdésekre. A FIGC független vizsgálatot indított azt követően, hogy a Juventus megkérte rá, hogy szolgáltassa vissza a két elvett Scudettót a Nápolyban felmerült új bizonyítékok alapján. Az egykori játékvezető küldő állítja, a 2006-os Calciopoli egyáltalán nem volt pártatlan. A Calcionews24.com szerint Bergamo a következőket mondta Palazzinak:
„A 2006-os Calciopolinak nem volt szilárd alapja, az egész egy bohózat. Én is beszéltem mindenkivel, mivel a FIGC utasított bennünket, hogy tartsuk a kapcsolatot a klubokkal és mi ezt maximálisan megtettük. Azért vagyok itt, hogy segítsek rávilágítani arra, ami valójában történt. Az Internek vissza kellene adnia a Scudettót? Engem ez nem érdekel.” "
Forrás : juventushungary.hu
Milyen rohadt csalók vagyunk :))) -
MarcelloLippi #32615 Mekkora egy nagyképű ... -
#32614 Inter--> City
Tudja ő merre kell vezetnie karrierjét :D -
#32613 A szerény Barwuah.
Ez is menne inkább gyapotot szedni egy fél évre, aztán tanulna kis alázatot! -
#32612 -
#32611 Ááá basszus, most látom, hogy DEL PIERO oldalának van angol változata is, így nem kellett volna szopnom az Olasszal...
Egy angol szövegből tökéletesített verziót beküldtem a Juventushungary.hu-ra, remélem kiteszik. -
#32610 Jókat mondasz, tényleg nem idén kell még bajnoknak lennünk. Viszont meglehetősen dühítő, hogy az Almirón-, Andrade-, Tiago- Amauri-féle csodagyerekekre elkúrt 50-60 millió euróból milyen embereket lehetett volna venni...
Illetve most már nagyon csalódott lennék, ha a 2-3. hely nem lenne meg, mert a Romát muszáj megelőznünk, egyedül a két milánói lehet veszélyes. Ha a zingaro csak néhány hétig hozná a nálunk mutatott formáját, akkor elszállna a Milan is. -
#32609 kibaszottul felkúrta az agyam ez az x,de valahogyan törvényszerű volt ez lesz.jó hogy itt a szünet,szinte mindenkinek a visszatérése a Parma elleni meccsen bekövetkezik.szerethető csapat ez,és nem most kell bajnoknak lennie.biztos vagyok benne,hogy hosszú távon a mi koncepciónk lesz a nyerő és nem a Milan féle(ahol ezt a szót nem is ismerik).már előre várom mikor Berlusconi utasítja Allegrit,hogy márpedig a Buzibra,Ropinnyó,Ragyás,Kacsa négyesnek együtt kell a pályán lennie:)
a dobogóban biztos vagyok,a Napolinak egyszerűen ennyiszer nem dobhat a gép,a Lazio meg örülni fog ha valamelyik EL helyre odaér.kiváncsian várom az erősítéseket... -
#32608 -
#32607 DEL PIERO mai üzenete a saját oldalán:
A CÉL: Január 6.
Kezdjük a jó hírrel: Ma csináltunk egy MRI-t és ultrahang vizsgálatot, ami megerősítette, hogy az első orvosi vizsgálat eredményei után kisebb húzódás van a jobb lábam hajlító izmában. Szerencsére ezt csak egyszerűen a fáradság okozta, néhány napot pihenek, és remélhetőleg a karácsonyi szünet után már együtt tudok edzeni a csapattal, hogy Január 6-án játszhassak az Olimpico-ban a Parma ellen. Boldog vagyok, megkönnyebbültem, mert bizonyosan hamar visszatérek.
Csalódott voltam, hogy nem segíthettem a csapatot Veronában: Egy éve ez volt az első olyan meccs, ahol sérülés miatt nem játszhattam (Az utolsó ilyen eset 2009 November 7-én, az Atalanta-Juventus meccsen fordult elő). Szenvedés volt otthon a tévében nézni a meccset, és meg kell mondjam, a végén nagy csapás ért, mivel győzelmet eresztettünk ki a markunkból, amivel 3 ponttal közelebb kerültünk volna a Milanhoz.
Sajnálom, hogy döntetlent értünk el, de egy jó csapat ellen játszottunk, és a pálya minősége sem volt tökéletes. Természetesen 10 emberrel már nem tudta a csapat azt nyújtani, amit kellett volna. Nem tudtuk megvédeni az eredményt. De az őszi idényben közel kerültünk a tabella felső fokához, és mindent megteszünk majd azért, hogy idény végén a lehető legjobb helyen végezzünk.
Addig is...még jelentkezem, és készülök egy kis karácsonyi meglepetéssel is!
Üdvözlettel, Alessandro
www.alessandrodelpiero.com
Google webfordító használatával fordította: CASSONE (én) -
#32606 mindenképpen játékban gondoltam, bár kevés meccset láttam eddig.
de tavaly nem volt olyan ember, aki olyan váratlan megoldásokat tudott volna húzni mint Kraszics (meg persze Alex). Ha a játékosokat egyenként nézzük is, pl. Melo nagyságrendekkel job szezont fut, szóval erre gondoltam.
viszont érdekes a statisztika, amit beraktál... érzésre tényleg teljesen más. de lehet hogy idén már nem is reménykedtünk úgy mint tavaly, ugye Diego leigazolása miatt pl., aztán ezért nincs akkora csalódás. legalábbis beszéljek inkább a saját nevemben. :D -
#32605 Lehet, hogy érzésre így van, de ránézve a tabellára, tavaly sem voltunk rosszabbak. Igazából a szezon második fele volt csak igazán tragikus. Viszont játékban szerintem is sokat fejlődtünk, csak túl sok az x.
Tavaly:
1. Internazionale 39/17
2. Milan 31/16
3. Juventus 17 meccs/9 győzelem/3 döntetlen/5 vereség 30-21 30 pont
4. Roma 28/17
5. Parma 28/17
6. Napoli 27/17
Idén:
1. Milan 36/17
2. Napoli 33/17
3. Lazio 33/17
4. Juventus 17 meccs/8 győzelem/7 döntetlen/2 vereség 32-17 31 pont
5. Roma 29/17
6. Palermo 27/17
7. Internazionale 23/15 -
#32604 én se láttam ezt se... :(
Azért eddig a szezon nem olyan siralmas mint a tavalyi. Télen esetleg még jó lenne kicsit erősítgetni. -
#32603 4-ek, mert a Lazio is nyert :( -
#32602 nem láttam a meccset, kár az x-ért, pedig nagy lehetőség lett volna, na nem baj...
most akkor megint 3.ok vagyunk? :( -
#32601 Mekkora gólokat tud rúgni ez az ember... -
#32600 jól játszott. tényleg, de neki a góllövés lenne a dolga, ami elég nehézkesen megy -
#32599 Mondjuk ez a Chievo 2:1-re verte meg a "világ legjobb csapat Intert", Szóval egy szavunk sem lehet. Sajnos semmi nem jött össze, és még a bíró is belenyúlkált a meccsbe.
Ha nincs kiállítás megtömjük őket a végére, az biztos. -
#32598 Szerintem most vele nem volt gond. A ziccerénél nagyon jól jött ki a kapus, pedig nem rúgta el rossz ütemben. Kraszics sokkal nagyobbat hibázott.
Sajnálom, hogy Quagliarellának le kellett jönnie, megint az egyik legjobb volt, hihetetlen technikás a srác. Biztos vagyok benne, hogy rúgott volna még legalább egyet, ha fennmaradhat. Chiellini pedig ma is tanári volt, nagy kár ezért az utolsó percekben bekapott gólért. -
#32597 Iaquintanak is hány helyzet kell basszus, hogy gólt lőjön... -
MarcelloLippi #32596 ... -
#32595 Nevetséges bazzeg. Kétszer beindítanak a védők mögé, egyik 11-es, a másik kiállítás, mindkettő elég határeset, bár a gyerek jól dobta magát a lerántásnál, én is kiküldtem volna Giandonettót. Ezeken kívül nem nagyon volt helyzetük, Kraszicsot meg szídnom kell, amikor imádom. Ha belövi üres kapura, akkor simán nyerünk 2-0-ra. Áááááááááááá. Ezeken fog elmenni a scudetto, ezeken a szar döntetleneken. -
#32594 Ez de undorító.....Megérdemeltük volna a három pontot. De a bírói hármas úgy érezte mindenféleképp bele kell nyúljon a meccsbe, valahogy meg kellett állítani minket megint. A 11-es nem jött be, akkor állítsunk ki valakit.
-
#32593 Eddig egész jól tolja Jaki, Quagliarella pedig ismét zseniális. Ha lenne egy fele ilyen jó középcsatárunk is, akkor vezetnénk már 6 ponttal. A 11-es meg elég véleményes volt, pláne hogy előtte les volt, hál' isten Storari kifogta. Sörensen meg a gól előtt kapufát lőtt. -
#32592 Az csodás.... -
#32591 Q micsoda gól -
#32590 pörgős. kihagytatok egy 11-est -
#32589 Milyen a meccs? -
#32588 hivatalos kezdő:
Storari-Sorensen,Bonucci,Chiellini,Grosso-Krasic,Giandonato,Aquilani,Pepe-Quagliarella,Iaquinta -
#32587 Lazio sajnos nyerni tudott :S.
Ami viszont nagyobb baj, hogy állítólag Sissoko is kidőlt a sorból. így gyakorlatilag elfogyott a középpályánk...
A legnagyobb baj meg az, hogy megint nem látom a meccset mert menni kell dolgozni :) -
#32586 Kezdődik a Calciopoli2 -
#32585 ki tudjuk holnap használni a lehetőséget?
jó lenne valahogy behúzni ezt a könnyűnek nem ígérkező meccset, és akkor már csak 3 pont... -
#32584 A Napoly ugy jutott tovabb, hogy EGYETLEN meccset nyert. Az utolsot. Egy 93. perczben lott gollal.
-
#32583 olyan jó ezt olvasni. bár nem láttam a meccset, de remélem azért a kis Boniperti is befut egy nagyon szép karriert nálunk. -
#32582 -
#32581 nah ezek képek lettek volna,de elkúrtam:D