Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Tuttosport újra felhívta magára a figyelmet😄
Ezek nem veszik észre h hülyét csinálnak magukból??

Buffont és Trezeguet-et adná Borrieloért Delneri

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
hájólvanna, az umbro hozta ezt a jóféle kis piros kabátkát, osztán promózni kellett a témát. Vegyétek, fincsi meleg, jó ebben a vacak idõben 😄

Nem tudom kit jelöljek a szûkített keretben, Carricket, Barryt, Milnert, vagy Wright-Philipset? :S

Breki33
Látjuk #29734 :-)

Mondjuk nem biztos, hogy pontosan ezt nyilatkozta lehet az újságírók ferdítenek kicsit vagy a fordítás nem teljesen pontos.
Breki33
horpeti
Milánnál is el vannak szállva, nem csak nálatok..
Berlusconi:
"I love Milan, I am their first fan. If I was their coach in the last season, I would have won the Italian league easily, despite the many players injured"

😄DD

Fabio Capello
ASF_SA:GF_:SA😄FSA_F:ASD:AS_FAS😄:AFasfd

én meg a világ közepe vagyok

forzajuve5
ilyen is csak nálunk fordulhat elõ:

A Siena csapatától kölcsönvett Brandao súlyos Achilles-ín sérülést szenvedett, ami miatt elõreláthatólag öt hónapig lesz harcképtelen.

Zsolti9014
az apja fa..át, ilyen embernek nincs helye a Juventusban!

Hajrá Magyarország!

gercse
AZ ilyen hozzáállás miatt nem ment idén a Juve szekere...

forzajuve5
a kis egoista 😄. ettõl függetlenül én bízom benne, ha menne a csapatnak a szekér akkor õ is sokkal jobban teljesítene.

más:
-aranyfürtös dán barátunknak esze ágában sincs távozni
-Amauri szintén maradni akar (barom seccoék annyi fizetést adtak neki hogy hülye lennne elmenni)
-Chiellini ügynöke új szerzõdést akar jóval magasabb fizetéssel
-Camo a vezetõk döntésére vár. nem akar minden áron távozni
-Trez õszinte nyilatkozata, ami igencsak fájdítja a szívem

Forza Italia
na elmész a sunyiba melo fiam. Úgy játszottál egész évbe mint egy tipikus amatõr. Több sárgát szedtél össze, mint ahány jó meccsed volt. Meg több labdát adtál el mint az adidas

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

horpeti
önbizalom az van. 😊

Breki33
"Felipe Melo nyilatkozott a napokban (kapaszkodjatok a széketekbe):

- Nélkülem a Juventus öt meccsbõl hatot elveszített volna - "vajazta" magát Melo -, tavaly egyébként én voltam a legjobb szûrõ középpályás a calcióban, és ettõl idén sem jártam messzire. Az kétségtelen, hogy a Juve szezonja nem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük, de ha hat meccsel többet nyertünk volna, minden rendben lenne, és mindenki arról beszélne, milyen jól játszott megint Felipe Melo."
limperatore
jó de ilyen tuttsport kb a blikk színvonalán van

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Oziris666
Tiszta ratyi ebben a piros kabátban😛
primadonna😄

szucsy89
persze, 80 milliót mikor 20felett nem is igazoltunk már nagyon régen, ez tuti kamu, az Amauris hírrel együtt, de reménykedni lehet <#ravasz1>
horpeti
3 év alatt nem fog a Milán ennyi pénzt igazolásra költeni... 😞

forzajuve5
Fiorentina–Juventus 1–0 (Jovetics 17.)

Breki33
Lehet megúsztuk 😛

A Milan 80 milliót sem sajnálna Ibrahimovicért?

A spanyol Sport címû napilap kedden a Milan Ibrára vár címmel jelent meg. A lap tudni véli, hogy az olaszok akár 80 millió eurót is adna a Barcelona csatáráért, aki David Villa érkezésével újabb vetélytársat kapott. Ellentmond a hírnek, hogy ennyi pénzt nem valószínû, hogy kiadna az olasz klub, fõleg azután, hogy a múlt hónapban a Milan pénzügyi tevékenységét irányító Fininvest a költségek drasztikus csökkentésérõl határozott. Sõt Ibrahimovic sem jelentette ki, hogy vissza akar térni Milánóba.

Bár az olasz klub, a Gazzetta dello Sport szerint elõrehaladott tárgyalásokat folytat a részvények 25-30 százalékos értékesítésérõl az orosz Gazprommal. A hirek szerint ezzel 150-180 millió eurót kereshetne az AC Milan, bár a Fininvest tagadta, hogy ilyen megbeszélések zajlanának a háttérben.

A Tuttosport korábban arról számolt be, hogy a Milan és Juventus egy Marco Boriello-Amauri cserét fontolgat.
Breki33
Nemhiába raktam be a tegnapi képeket.

Mai kép a testartás olyan ismerõs 😊

Breki33
És Berlusconi lesz a Milán új edzõje.

De ez most komoly 😛
limperatore
na chielliniért is befog jelentkezni hamarosan a real

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Forza Italia
pfff
következõ hírek meg ezek lesznek

Diego-Gera, Marchisio-Vadócz, Trezeguet-Ferenczi cserék lesznek

szucsy89
ekkora kamu híreket pls neeeeee😄
forzajuve5
világ legjobb cserekapusát nagy baromság lenne elcserélni. többivel se értenék egyet, de úgyis nagy kamu az egész 😄

Grove4
Taddei ingyen érkezhet a szélre.

Ez a Tuttosport olyan szánalmas.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
TUTTOSPORT

Juve-Milan találkozó! Marotta Milánóban tárgyal Gallianival 3 cserérõl: Amauri-Borriello, Manninger-Storari, Zebina-Bonera.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Breki33
Inkább azt mond meg végre hogy tudom úgy megcsinálni a hátteret mint pl itt

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1178192832

Hogy ne fehér legyen hanem az üzik között is jól látszódjon, viszont ne legyen úgy elszúrva alul mint ezeknél,

hogy a "<< Elejére! Elõzõ Következõ (2) Végére! >>" felirat beleolvad a háttérbe
Breki33
GDS :-)

Mai angol hírek viszont ezzel kezdõdnek

"Capello rejects Inter Milan talk"

http://www.teamtalk.com/england/6171280/

De nekem tökmindegy csak ne Guus Hiddink legyen.
Breki33
visszavontam ugorjunk

nem szeretnék itt az interrel foglalkozni
limperatore
ja nem szájkerete csak hogy miért vagyunk real2? azért mert samuel cambiasso sneijder a realból vannak?:d

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Breki33
Ez pontosan így hangzott el (by SKY SPORTS):

"Capello has also been linked with several of his former teams, but stressed his priority is on preparing the England squad for next month's World Cup in South Africa.

"Juventus, Inter, Real Madrid, the other teams, AC Milan," he smiled.

"It's good for me, but I am focused on the World Cup."

A második mondat számomra értelmezhetetlen, de mivel nem akarok felesleges szájkaratét, visszavonom, csak egy van 😛

gabber_saviola
Ma már arról szólnak a hírek, hogy Capellót érdekli egy esetleges Olaszországi visszatérés.
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=19992

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
tnap meg azt mondta h vb után foglalkozik a csapattal

real2? azért mert realból vannak emberek vagy mert ész nélkül veszünk mindenkit ami nem igaz? 😄

Breki33
El kell keserítselek 😛

Kb egy hetes hír

2012-ig marad Capello

Fabio Capello és az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) közös nevezõre jutott: az olasz szakember a 2012-es Európa-bajnokságig marad az angol válogatott szövetségi kapitánya, függetlenül a Háromoroszlánosok világbajnoki szereplésétõl.

Fabio Capello 2008-ban négyéves szerzõdést írt alá az FA-vel, azzal a kitétellel, hogy a dél-afrikai világbajnokság után mindkét fél felbonthatja azt bárminemû következmény nélkül. Ez a pont most kikerül a kontraktusból, mivel az olasz szakember úgy döntött, a 2012-es Eb-ig örömmel irányítaná Háromoroszlánosokat – tudta meg a Daily Mail brit lap.

A szerzõdés más vonatkozásban nem változik, így Capello markát továbbra is évi mintegy 6 millió font üti. A szakvezetõt korábban egykori csapataival, a Juventusszal és a Real Madriddal is összeboronálták, õ azonban nem tulajdonít ennek különösebb jelentõséget.

„Sok spanyol és olasz újságban látom a nevem, de boldog vagyok itt” – kommentálta a pletykákat Don Fabio. Capellót nemrégiben komoly bírálatok érték a szigetországban, bejelentette ugyanis, hogy egy általa üzemeltetett internetes oldalon, a Capelloindex.com-on rendszeresen elemezni fogja játékosai teljesítményét a világbajnokság alatt.

Bár lehet egy real2-nek ez nem akadály 😛
limperatore
hát pedig az Interbe fog jönni, fõleg h Mihajlovic már a fionál van elvileg

Breki33
De ez friss 😊

Fabio Capello
ezek régi képek, még a modellkedõs idõszakomból... 😄😄😄

Breki33
Nem kezdhet mindenki a Milánnál 😊

Viszont vannak kompromittáló fotóim rólad

A durvábbakat a sajtó rendelkezésére bocsájtom ha azinterbemerszmenni
<#hehe><#beka3><#ejnye1>
Fabio Capello
szegénykém, még a genoa is túl nagy falat lenne neki szvsz... 😞

Breki33
Genoa-val kapcsolatban ez elég érdekes hír 😛

Ex-Juventus coach Ferrara in frame for Genoa job
May 25, 2010

Ciro Ferrara is being linked with a return to management at Genoa.

Genoa coach Gian Piero Gasperini is being linked with the Fiorentina job, as Cesare Prandelli continues talks with FIGC over the Italy post. Ferrara, sacked by Juventus last season, has been mentioned as a replacement for Gasperini at Genoa.

The rumours were further boosted this evening when Genoa director of sport Stefano Capozucca was quoted as saying: Yes, were letting Gasperini go, seeing as we already have Ferrara ready.

This was interpreted by on-lookers as a joke, but still enough to fuel already existing reports.
Fabio Capello
Végre már látszik valami változásszerûség. Ahogy elnézem, komolyan gondolják Grosso leváltását, ott látok igazán olyan neveket, akiket nagy eséllyel meg tudunk szerezni...

gercse
ezt nem láttam, de itt is rögtön említik Prandellit az alján, szerintem amúgy Prandelli a jobb választás, Zolát én max ilyen Genoa/Fio/Samp szinten tudom elképzelni igazán

gercse
Én nem hallottam Zoláról híreket, Prandellit viszont pl. Fülöp Laci mindig említgette a meccsek közvetítése közben, hogy a válogatott élére akarják rakni, ha vége a vb-nek

Breki33
Nekem is kezd tetszeni, mondjuk bírom, hogy Zac-ot leidõsözik 😛

Viszont egy érdekes hír nem úgy volt, hogy Gianfranco Zola veszi át Marcello Lippi helyét a vállogatottnál a VB után?

A hír:

Edzõt vált a Fiorentina

A toszkánok szerb szakvezetõvel pótolják a távozó Cesare Prandellit.
© DPPI

Olaszországban nyílt titok, hogy a világbajnokság után leköszönõ Marcello Lippit Cesare Prandelli váltja a 2006-os aranyérmes kispadján. A firenzeiek a tuttomercatoweb.com szerint a Sampdoria, a Lazio és az Inter egykori védõjével pótolnák a távozó szakembert: a Catania kispadját a napokban elhagyó Szinisa Mihajlovics érkezik az Arno partjára.

Az olasz internetes hírportál úgy értesült, Mihajlovics és a Fiorentina sportigazgatója, Pantaleo Corvino már mindenben megegyezett, a klub állítólag a héten bejelenti a megállapodást.

A jelenleg Szerbiában tartózkodó, s korábban az Inter által is felkért Mihajlovics két segítõjével, Dario Marcolinnal és Antonio Bovenzivel érkezne Firenzébe.
gercse
Kösz a híreket Breki!

Kiváncsi vagyok Delneri mit tud alkotni, igazolások, meg csapatépítés terén is nehéz dolga lesz, de én bízom benne.

Breki33
Delneri: Nem forradalom, csak újjászervezés

Ugyan a Juventus vezetõedzõi posztján jelenleg még Alberto Zaccheroni tölti be – az idõs szakember csak a csapat észak-amerikai túrája után búcsúzik az együttestõl –, Luigi Delneri addig sem tétlenkedik, amíg átveheti az irányítást, hiszen a La Stampa címû lapnak már torinói terveirõl beszélt.

„Ahogy mondtam korábban, nem az a célom, hogy forradalmat hajtsak végre a Juvénál, de kétségtelen, hogy át kell szervezni bizonyos dolgokat” – szögezte le a mester, aki – mint mondta – vissza akarja adni a hitet a szurkolóknak, hogy a csapat képes célul kitûzni mindegyik trófeát.
Hirdetés

„A következõ egyértelmû célunk az, hogy visszanyerjük a hitelességünket. Célba veszünk minden megnyerhetõt, mind Olaszországban, mind Európában. Remélem, hogy a fekete-fehérek szurkolói támogatni fognak engem, és nem lesznek szkeptikusok csak azért, mert esetleg egy nagynevû edzõt vártak.”

Luigi Delneri ismert arról, hogy minden csapatánál a 4–4–2-es felállást favorizálja, olasz szakértõk szerint azonban ebbe nem fér bele a Juve karmesterének, Diegónak a játéka. „Amikor megkerestek a vezetõk, tudták, hogy a négy–négy–kettõ az én rendszerem, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennék képes változtatni. Az Atalantánál és a Románál is a körülményeknek megfelelõen adoptáltam a szerkezetet.”

Delnerit megkérdezték arról is, hogy mi a véleménye a Gianluigi Buffon távozásával kapcsolatos pletykákról. „Kemény szezonon van túl, de megvagyok gyõzõdve róla, hogy szeretné megvédeni posztját szeretett Juventusánál” – nyilatkozta a szakember.

Képek a túráról 😛
klikk

Breki33
A Corriere dello Sport beszámolója szerint az Öreg Hölgy pár napja tett 9 és fél millió fontos ajánlatot Alberto Aquilaniért a Liverpool olasz játékosáért, de a Vörösök köszönték szépen, nem éltek a lehetõséggel.

A középsõ középpályás tavaly nyáron 20 millió euró ellenében érkezett Rómából Liverpoolba, azonban folyamatos sérülései miatt Rafa Benítez mindössze 18-szor tudta bevetni a szezonban, ezeken egy gólt szerzett a játékos.

Úgy tûnik, a spanyol szakember ad még egy esélyt a labdarúgónak, ráadásul Aquilani menedzsere is úgy véli, kicsi rá a valószínûség, hogy ügyfele a Juvéban kössön ki.

„Nem lenne könnyû menet Aquilanit a Juvéba vinni. Ha nem érkezik egy nagyon komoly ajánlat, a Vörösök nem fogják eladni” - idézi Franco Zavagliát a Corriere dello Sport.