Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek nem veszik észre h hülyét csinálnak magukból??
Buffont és Trezeguet-et adná Borrieloért Delneri
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nem tudom kit jelöljek a szûkített keretben, Carricket, Barryt, Milnert, vagy Wright-Philipset? :S
Mondjuk nem biztos, hogy pontosan ezt nyilatkozta lehet az újságírók ferdítenek kicsit vagy a fordítás nem teljesen pontos.
Berlusconi:
"I love Milan, I am their first fan. If I was their coach in the last season, I would have won the Italian league easily, despite the many players injured"
😄DD
A Siena csapatától kölcsönvett Brandao súlyos Achilles-ín sérülést szenvedett, ami miatt elõreláthatólag öt hónapig lesz harcképtelen.
más:
-aranyfürtös dán barátunknak esze ágában sincs távozni
-Amauri szintén maradni akar (barom seccoék annyi fizetést adtak neki hogy hülye lennne elmenni)
-Chiellini ügynöke új szerzõdést akar jóval magasabb fizetéssel
-Camo a vezetõk döntésére vár. nem akar minden áron távozni
-Trez õszinte nyilatkozata, ami igencsak fájdítja a szívem
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
- Nélkülem a Juventus öt meccsbõl hatot elveszített volna - "vajazta" magát Melo -, tavaly egyébként én voltam a legjobb szûrõ középpályás a calcióban, és ettõl idén sem jártam messzire. Az kétségtelen, hogy a Juve szezonja nem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük, de ha hat meccsel többet nyertünk volna, minden rendben lenne, és mindenki arról beszélne, milyen jól játszott megint Felipe Melo."
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A Milan 80 milliót sem sajnálna Ibrahimovicért?
A spanyol Sport címû napilap kedden a Milan Ibrára vár címmel jelent meg. A lap tudni véli, hogy az olaszok akár 80 millió eurót is adna a Barcelona csatáráért, aki David Villa érkezésével újabb vetélytársat kapott. Ellentmond a hírnek, hogy ennyi pénzt nem valószínû, hogy kiadna az olasz klub, fõleg azután, hogy a múlt hónapban a Milan pénzügyi tevékenységét irányító Fininvest a költségek drasztikus csökkentésérõl határozott. Sõt Ibrahimovic sem jelentette ki, hogy vissza akar térni Milánóba.
Bár az olasz klub, a Gazzetta dello Sport szerint elõrehaladott tárgyalásokat folytat a részvények 25-30 százalékos értékesítésérõl az orosz Gazprommal. A hirek szerint ezzel 150-180 millió eurót kereshetne az AC Milan, bár a Fininvest tagadta, hogy ilyen megbeszélések zajlanának a háttérben.
A Tuttosport korábban arról számolt be, hogy a Milan és Juventus egy Marco Boriello-Amauri cserét fontolgat.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
következõ hírek meg ezek lesznek
Diego-Gera, Marchisio-Vadócz, Trezeguet-Ferenczi cserék lesznek
Ez a Tuttosport olyan szánalmas.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Juve-Milan találkozó! Marotta Milánóban tárgyal Gallianival 3 cserérõl: Amauri-Borriello, Manninger-Storari, Zebina-Bonera.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1178192832
Hogy ne fehér legyen hanem az üzik között is jól látszódjon, viszont ne legyen úgy elszúrva alul mint ezeknél,
hogy a "<< Elejére! Elõzõ Következõ (2) Végére! >>" felirat beleolvad a háttérbe
Mai angol hírek viszont ezzel kezdõdnek
"Capello rejects Inter Milan talk"
http://www.teamtalk.com/england/6171280/
De nekem tökmindegy csak ne Guus Hiddink legyen.
"Capello has also been linked with several of his former teams, but stressed his priority is on preparing the England squad for next month's World Cup in South Africa.
"Juventus, Inter, Real Madrid, the other teams, AC Milan," he smiled.
"It's good for me, but I am focused on the World Cup."
A második mondat számomra értelmezhetetlen, de mivel nem akarok felesleges szájkaratét, visszavonom,
csak egy van 😛
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=19992
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
real2? azért mert realból vannak emberek vagy mert ész nélkül veszünk mindenkit ami nem igaz? 😄
Kb egy hetes hír
2012-ig marad Capello
Fabio Capello és az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) közös nevezõre jutott: az olasz szakember a 2012-es Európa-bajnokságig marad az angol válogatott szövetségi kapitánya, függetlenül a Háromoroszlánosok világbajnoki szereplésétõl.
Fabio Capello 2008-ban négyéves szerzõdést írt alá az FA-vel, azzal a kitétellel, hogy a dél-afrikai világbajnokság után mindkét fél felbonthatja azt bárminemû következmény nélkül. Ez a pont most kikerül a kontraktusból, mivel az olasz szakember úgy döntött, a 2012-es Eb-ig örömmel irányítaná Háromoroszlánosokat – tudta meg a Daily Mail brit lap.
A szerzõdés más vonatkozásban nem változik, így Capello markát továbbra is évi mintegy 6 millió font üti. A szakvezetõt korábban egykori csapataival, a Juventusszal és a Real Madriddal is összeboronálták, õ azonban nem tulajdonít ennek különösebb jelentõséget.
„Sok spanyol és olasz újságban látom a nevem, de boldog vagyok itt” – kommentálta a pletykákat Don Fabio. Capellót nemrégiben komoly bírálatok érték a szigetországban, bejelentette ugyanis, hogy egy általa üzemeltetett internetes oldalon, a Capelloindex.com-on rendszeresen elemezni fogja játékosai teljesítményét a világbajnokság alatt.
Bár lehet egy real2-nek ez nem akadály 😛
Viszont vannak kompromittáló fotóim rólad
A durvábbakat a sajtó rendelkezésére bocsájtom ha azinterbemerszmenni
<#hehe>#hehe><#beka3>#beka3><#ejnye1>#ejnye1>
Ex-Juventus coach Ferrara in frame for Genoa job
May 25, 2010
Ciro Ferrara is being linked with a return to management at Genoa.
Genoa coach Gian Piero Gasperini is being linked with the Fiorentina job, as Cesare Prandelli continues talks with FIGC over the Italy post. Ferrara, sacked by Juventus last season, has been mentioned as a replacement for Gasperini at Genoa.
The rumours were further boosted this evening when Genoa director of sport Stefano Capozucca was quoted as saying: Yes, were letting Gasperini go, seeing as we already have Ferrara ready.
This was interpreted by on-lookers as a joke, but still enough to fuel already existing reports.
Viszont egy érdekes hír nem úgy volt, hogy Gianfranco Zola veszi át Marcello Lippi helyét a vállogatottnál a VB után?
A hír:
Edzõt vált a Fiorentina
A toszkánok szerb szakvezetõvel pótolják a távozó Cesare Prandellit.
© DPPI
Olaszországban nyílt titok, hogy a világbajnokság után leköszönõ Marcello Lippit Cesare Prandelli váltja a 2006-os aranyérmes kispadján. A firenzeiek a tuttomercatoweb.com szerint a Sampdoria, a Lazio és az Inter egykori védõjével pótolnák a távozó szakembert: a Catania kispadját a napokban elhagyó Szinisa Mihajlovics érkezik az Arno partjára.
Az olasz internetes hírportál úgy értesült, Mihajlovics és a Fiorentina sportigazgatója, Pantaleo Corvino már mindenben megegyezett, a klub állítólag a héten bejelenti a megállapodást.
A jelenleg Szerbiában tartózkodó, s korábban az Inter által is felkért Mihajlovics két segítõjével, Dario Marcolinnal és Antonio Bovenzivel érkezne Firenzébe.
Kiváncsi vagyok Delneri mit tud alkotni, igazolások, meg csapatépítés terén is nehéz dolga lesz, de én bízom benne.
Ugyan a Juventus vezetõedzõi posztján jelenleg még Alberto Zaccheroni tölti be – az idõs szakember csak a csapat észak-amerikai túrája után búcsúzik az együttestõl –, Luigi Delneri addig sem tétlenkedik, amíg átveheti az irányítást, hiszen a La Stampa címû lapnak már torinói terveirõl beszélt.
„Ahogy mondtam korábban, nem az a célom, hogy forradalmat hajtsak végre a Juvénál, de kétségtelen, hogy át kell szervezni bizonyos dolgokat” – szögezte le a mester, aki – mint mondta – vissza akarja adni a hitet a szurkolóknak, hogy a csapat képes célul kitûzni mindegyik trófeát.
Hirdetés
„A következõ egyértelmû célunk az, hogy visszanyerjük a hitelességünket. Célba veszünk minden megnyerhetõt, mind Olaszországban, mind Európában. Remélem, hogy a fekete-fehérek szurkolói támogatni fognak engem, és nem lesznek szkeptikusok csak azért, mert esetleg egy nagynevû edzõt vártak.”
Luigi Delneri ismert arról, hogy minden csapatánál a 4–4–2-es felállást favorizálja, olasz szakértõk szerint azonban ebbe nem fér bele a Juve karmesterének, Diegónak a játéka. „Amikor megkerestek a vezetõk, tudták, hogy a négy–négy–kettõ az én rendszerem, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennék képes változtatni. Az Atalantánál és a Románál is a körülményeknek megfelelõen adoptáltam a szerkezetet.”
Delnerit megkérdezték arról is, hogy mi a véleménye a Gianluigi Buffon távozásával kapcsolatos pletykákról. „Kemény szezonon van túl, de megvagyok gyõzõdve róla, hogy szeretné megvédeni posztját szeretett Juventusánál” – nyilatkozta a szakember.
Képek a túráról 😛
klikk
A középsõ középpályás tavaly nyáron 20 millió euró ellenében érkezett Rómából Liverpoolba, azonban folyamatos sérülései miatt Rafa Benítez mindössze 18-szor tudta bevetni a szezonban, ezeken egy gólt szerzett a játékos.
Úgy tûnik, a spanyol szakember ad még egy esélyt a labdarúgónak, ráadásul Aquilani menedzsere is úgy véli, kicsi rá a valószínûség, hogy ügyfele a Juvéban kössön ki.
„Nem lenne könnyû menet Aquilanit a Juvéba vinni. Ha nem érkezik egy nagyon komoly ajánlat, a Vörösök nem fogják eladni” - idézi Franco Zavagliát a Corriere dello Sport.