44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    gercse-nek NOW és Zsolti-nak is utólag is boldog születésnapot!

• Fabio Capello
    de akkor meg adjunk esélyt a fiataloknak, ne porcelánbabákat igazoljunk. Ja tényleg, nincsenek fiatalok, mert bizonyos emberek úgy gondolták nemkellenek, és eladták. Ja és két-három gólokat lődöznek nekünk azóta. Welldone, well done. :/
  • 9csöves9
    télen ez azért nem olyan egyszerű.gondolom a Sampnál nem a szezon közepén szeretnék pótolni a nem gyenge Pazzini-Cassano párost,Adebayornak meg tudtommal nem jött össze a non-eus ügyeskedése
  • Fabio Capello
    Csak azt nem értem a mélyen tisztelt vezetőségtől, miért PÓTLÁSRA akarnak igazolni?

Perpillanat Q és Alex az egyetlen normális csatárunk, Amauri két petákot nem ér meg, Toni meg jó gyorsan lerendezte magát... Q sérült, Alex meg nem tudni, meddig bírja még, hogy még mindig neki kell a hátán vinni a csapatot.

Tessék már kinyitni a csipát, és igazolni két értelmes csatárt, mint Pazzini vagy Adebayor...
  • gercse
    Legyen úgy, nekem már a neve hallatán is elmegy tőle a kedvem, de ez a FLóra jó volt
  • 9csöves9
    nagyon úgy néz ki hogy Flórától megment minket a Genoa:D
  • Grove4
    Krasic: A Juve a mindenem
  • Zsolti9014
    köszönöm
  • Zsolti9014
    egyet kell hogy értsek.
    érem én hogy olcsó, meg némelyik csak kölcsön, de akkor is. Martínezért mennyit is adtunk?

Innentől kezdve ha pénzhiányra hivatkoznak, azt i tegyék hozzá, hogy ami volt azt el..., szóval elszórták.
  • gabber_saviola
    Zsolti,utólag is boldog születésnapot!
  • forzajuve5
    Beppe a következőket mondta a 2-1-re záruló összecsapás előtt: “Floro Flores? Igaz a hír, már csak néhány részlet vár tisztázásra. Keresünk minden lehetőséget, hogy hogyan igazolhatnánk a pénzügyi forrásainknak megfelelően. Hogy Luis Fabiano lenne a cél? Inkább erről nem beszélnék, nagyon tisztán látjuk, hogy mit kell tennünk...nem vagyunk abban a pozícióban, hogy jelentős kiadásokat vigyünk végbe.“

ez aztán nagyon jó. veszünk egy idényben 10 szar játékost akiknek az árából kijönne mondjuk két klasszis akik tudnak is nyújtani normális teljesítményt és a vállukon viszik a csapatot
  • Zsolti9014
    köszi

#32865: persze, érthető, a helyében lehet hogy én is ugyanezt tenném. csak kíváncsi vagyok, mire gondolt, hogy kiszorítja-e Gigit.
  • 9csöves9
    tavaly ezt a meccset simán elvesztettük volna:)

nem voltunk valami jók,de hát nem is vártam jobbat.Momo játéka tetszett és örülök,hogy a vezetőséggel való vitája miatt nem szarik bele az egészbe

Zsolti,utólag is boldog születésnapot!
  • MarcelloLippi
    Nah, azért csak megnyertük. :)
  • Trunks
    A végén nem kaptunk meg egy jogos 11-est. A visszajátszásból látszott, hogy Pepét akasztották. Mind1, a lényeg, hogy behúztuk vhogy. Kár, hogy a Palermón kívül mindenki más is nyert.
  • Trunks
    Vezet már a Roma és a Lazio is. Szoros marad az eleje, ha így marad.
  • Laccyka93
    Na, Aquilani:)
  • Trunks
    Jó kis pörgős meccs lett itt a végére. Még élvezném is, ha vezetnénk.
  • limperatore
    bl hely reális cél
  • Trunks
    Tényleg kár bármiről is beszélni, ha itt se nyerünk.
  • Laccyka93
    Nem tudom, hogy játszottunk eddig, de amióta nézem (nemrég), azóta nem valami jól. Plusz ki más ha nem Rudolf lő gólt nekünk.
  • Trunks
    Rohadjon szét Rudolf. A védelmünk megint csak asszisztált. Buffon meg elugrott a labda elől.
  • Laccyka93
    -.--.-
  • MarcelloLippi
    Hm, micsoda Juves csajszik táncoltak ottan az előbb pomponnal a kezükben:D Hajjajj :D
  • Trunks
    Széép!!! Néhány képkockát sikerült elkapnom, meg az ismétlést láttam. :)
  • forzajuve5
    ALEEEEEEEEEEEEEX
  • MarcelloLippi
    Hogy az a nem is tudom ki, de áhh... pont akar áll meg, amikor gólt lő Alex... pf...

A lényeg, hogy gól és vezetünk. :D
  • Count Adyn
    csak altatott, másodjára bevágta:D
  • MarcelloLippi
    Uhh, Alex... majdnem.
  • Trunks
    Kösz srácok, ezeket próbáltam is, csak kb. 10 mp-enként megáll, meg van hogy ugrik kb. fél percet az egész. Nézhetetlen így. :(
  • MarcelloLippi
    Én itt nézem:

http://www.stopstream.com/ch4.html
  • forzajuve5
    http://www.iraqgoals.us/ch3.html
  • Trunks
    Vmelyik stream működik is rendesen?
  • Trunks
    Azért az durva, hogy Giannettinek kell kezdenie. A másik oldalon Rudolf is játszik.
  • MarcelloLippi
    ÉÉÉÉÉÉÉ Nedved-et éltették. :)))
  • forzajuve5
    abban hitben voltam h este lesz a meccs :D még jó h észrevettem.

szép kerettel futottunk neki ennek a meccsnek is. nincs bevethető csatár a padon
  • banok
    15.00 Juventus-Bari
    magyar tv nem adja
    streamek itt
  • Trunks
    Nem tudom, mi ezzel a baj. Jött, pótolta Gigit. Most jó formában van, nem akar fél évet a padon ülni. Sztem érthető.
  • Csacsi
    15:00-kor.
  • Grove4
    Mikor játszunk srácok?