44078
-
#32900 gercse-nek NOW és Zsolti-nak is utólag is boldog születésnapot!
-
#32899 de akkor meg adjunk esélyt a fiataloknak, ne porcelánbabákat igazoljunk. Ja tényleg, nincsenek fiatalok, mert bizonyos emberek úgy gondolták nemkellenek, és eladták. Ja és két-három gólokat lődöznek nekünk azóta. Welldone, well done. :/ -
#32898 télen ez azért nem olyan egyszerű.gondolom a Sampnál nem a szezon közepén szeretnék pótolni a nem gyenge Pazzini-Cassano párost,Adebayornak meg tudtommal nem jött össze a non-eus ügyeskedése -
#32897 Csak azt nem értem a mélyen tisztelt vezetőségtől, miért PÓTLÁSRA akarnak igazolni?
Perpillanat Q és Alex az egyetlen normális csatárunk, Amauri két petákot nem ér meg, Toni meg jó gyorsan lerendezte magát... Q sérült, Alex meg nem tudni, meddig bírja még, hogy még mindig neki kell a hátán vinni a csapatot.
Tessék már kinyitni a csipát, és igazolni két értelmes csatárt, mint Pazzini vagy Adebayor... -
#32896 Legyen úgy, nekem már a neve hallatán is elmegy tőle a kedvem, de ez a FLóra jó volt -
#32895 nagyon úgy néz ki hogy Flórától megment minket a Genoa:D -
#32894 Krasic: A Juve a mindenem -
#32893 köszönöm -
#32892 egyet kell hogy értsek.
érem én hogy olcsó, meg némelyik csak kölcsön, de akkor is. Martínezért mennyit is adtunk?
Innentől kezdve ha pénzhiányra hivatkoznak, azt i tegyék hozzá, hogy ami volt azt el..., szóval elszórták. -
#32891 Zsolti,utólag is boldog születésnapot! -
#32890 Beppe a következőket mondta a 2-1-re záruló összecsapás előtt: “Floro Flores? Igaz a hír, már csak néhány részlet vár tisztázásra. Keresünk minden lehetőséget, hogy hogyan igazolhatnánk a pénzügyi forrásainknak megfelelően. Hogy Luis Fabiano lenne a cél? Inkább erről nem beszélnék, nagyon tisztán látjuk, hogy mit kell tennünk...nem vagyunk abban a pozícióban, hogy jelentős kiadásokat vigyünk végbe.“
ez aztán nagyon jó. veszünk egy idényben 10 szar játékost akiknek az árából kijönne mondjuk két klasszis akik tudnak is nyújtani normális teljesítményt és a vállukon viszik a csapatot -
#32889 köszi
#32865: persze, érthető, a helyében lehet hogy én is ugyanezt tenném. csak kíváncsi vagyok, mire gondolt, hogy kiszorítja-e Gigit. -
#32888 tavaly ezt a meccset simán elvesztettük volna:)
nem voltunk valami jók,de hát nem is vártam jobbat.Momo játéka tetszett és örülök,hogy a vezetőséggel való vitája miatt nem szarik bele az egészbe
Zsolti,utólag is boldog születésnapot! -
MarcelloLippi #32887 Nah, azért csak megnyertük. :) -
#32886 A végén nem kaptunk meg egy jogos 11-est. A visszajátszásból látszott, hogy Pepét akasztották. Mind1, a lényeg, hogy behúztuk vhogy. Kár, hogy a Palermón kívül mindenki más is nyert. -
#32885 Vezet már a Roma és a Lazio is. Szoros marad az eleje, ha így marad. -
Laccyka93 #32884 Na, Aquilani:) -
#32883 Jó kis pörgős meccs lett itt a végére. Még élvezném is, ha vezetnénk. -
#32882 bl hely reális cél -
#32881 Tényleg kár bármiről is beszélni, ha itt se nyerünk. -
Laccyka93 #32880 Nem tudom, hogy játszottunk eddig, de amióta nézem (nemrég), azóta nem valami jól. Plusz ki más ha nem Rudolf lő gólt nekünk. -
#32879 Rohadjon szét Rudolf. A védelmünk megint csak asszisztált. Buffon meg elugrott a labda elől. -
Laccyka93 #32878 -.--.- -
MarcelloLippi #32877 Hm, micsoda Juves csajszik táncoltak ottan az előbb pomponnal a kezükben:D Hajjajj :D -
#32876 Széép!!! Néhány képkockát sikerült elkapnom, meg az ismétlést láttam. :) -
#32875 ALEEEEEEEEEEEEEX -
MarcelloLippi #32874 Hogy az a nem is tudom ki, de áhh... pont akar áll meg, amikor gólt lő Alex... pf...
A lényeg, hogy gól és vezetünk. :D -
#32873 csak altatott, másodjára bevágta:D -
MarcelloLippi #32872 Uhh, Alex... majdnem. -
#32871 Kösz srácok, ezeket próbáltam is, csak kb. 10 mp-enként megáll, meg van hogy ugrik kb. fél percet az egész. Nézhetetlen így. :( -
MarcelloLippi #32870 Én itt nézem:
http://www.stopstream.com/ch4.html -
#32869 http://www.iraqgoals.us/ch3.html -
#32868 Vmelyik stream működik is rendesen? -
#32867 Azért az durva, hogy Giannettinek kell kezdenie. A másik oldalon Rudolf is játszik. -
MarcelloLippi #32866 ÉÉÉÉÉÉÉ Nedved-et éltették. :))) -
#32865 abban hitben voltam h este lesz a meccs :D még jó h észrevettem.
szép kerettel futottunk neki ennek a meccsnek is. nincs bevethető csatár a padon -
#32864 15.00 Juventus-Bari
magyar tv nem adja
streamek itt
-
#32863 Nem tudom, mi ezzel a baj. Jött, pótolta Gigit. Most jó formában van, nem akar fél évet a padon ülni. Sztem érthető. -
#32862 15:00-kor. -
#32861 Mikor játszunk srácok?