Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Dino lefordított egy újabb részt Pesso könyvébõl,tessék elolvasni

http://lavecchiasignora.blog.hu/2010/07/06/gianluca_pessotto_a_legfontosabb_merkozes_2_fejezet#more2133336

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Kapitányunk meg is sérült...

9csöves9
õ nem csak a spanyol útlevele miatt nem számít,hanem tudtommal ez a szabály akkor nem érvényes,ha a Serie A-ból igazolunk

Breki33
forzajuve5
Martíneznek van spanyol útlevel, ezt elfelejtettem...
mindenestre ha jönne az említett két játékos közül valaki, akkor szinte biztosan Brazzot adnánk el, mert neki egyébként is nagyon nehéz lenne a sok új szélsõ érkezése miatt játéklehetõséghez jutni

forzajuve5
egyik oldal egyik cikkénél felvetõdött a hozzászólások között egy igen nagy probléma.
a szóban forgó cikk egy részlete:

"Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) múlt héten új szabályt fogadott el, melynek értelmében az olasz klubok az eddigi kettõ helyett csak egy EU-n kívüli játékost igazolhatnak idényenként, és az így érkezõ is csak egy EU-n kívüli labdarúgó helyét veheti át."

namármost mi megvettük Martínezt, azaz el is lõttük az egy lehetõséget, így meg se vehetjük se Krasicot se Dzekot.
azt pontosan nem írja mikortól vezetik be a szabályt, mert ugye nem adtunk el EU-n kívülit, így meg se vehettük volna Martínezt

forzajuve5
nem semmi, hogy milyen komolyan veszik a szurkolók is és mindenki ezt az alapozást. nekem már azon megakadt a szemem, hogy milyen kapu van építve amin be lehet menni 😊
nem magyar színvonal az egyszer biztos.
ha jól látom gyûjtést is szerveztek a játékosok. az összejött pénzbõl vettek Storarinak egy borotvát 😄

íme a videó:

forzajuve5
Krasic ügynöke megint nyilatkozott, de nagyjából az eddig tudott dolgokat mondta el:
-az ajánlatunk 15 millió
-city odarakott egy 18 milliós ajánlatot, de Krasic nem akar ott játszani
-Fenerbahce adta a legjobb ajánlatot neki, de oda se akar menni
-az inter is az érdeklõdök közt van
-Krasic továbbra is nálunk akar játszani
-szerinte 90%, hogy el fogja hagyni moszkvát

Breki33
Ha még egyszer tökön rúgom akkor vihetem a kocsit 😛

Breki33
Az elsõ Diego gól

Oziris666
Rizsa rizsa rizsa.....

forzajuve5
így jó nagyot bukunk rajta :S

sikeres volt Gigi mûtéte, 3 hónapot kell kihagynia a tervek szerint

Breki33
Juventus: a torinóiak megegyeztek az Atléticóval Tiago áráról - lapértesülés
Az Atlético Madrid és a Juventus állítólag megegyezett egymással Tiago átigazolásáról. Médiaértesülések szerint a középpályás 5.5 millió euróért válthat csapatot.

Tiago játékjoga jelenleg a Juve tulajdonában van, de az Atlético - amelyben a játékos kölcsönben szerepelt az elmúlt fél évben - szeretné megszerezni a futballistát
Breki33
Hmmmmmmmm

forzajuve5
majd december környékén kiderül mennyire vált be az idei nagy újítást. addig felesleges is bármilyen komoly véleményt megfogalmazni a csapatról és a játékosokról.
hozzáteszem, hogy én nem vagyok 100%-ig optimista az eddig látottak miatt

Count Adyn
😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

WuFraZselic
sp-t hallgat 😄DDDDDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
azért arra kíváncsi lennék,miért nem kellett sem a Romának sem az Udinesenek.remélem csak dilettánsak az ottani górék és nem az áll a dolog hátterében,hogy nem dolgozik rendesen az edzéseken,kurvázik,sp-t hallgat stb.

forzajuve5
ma volt Gigi sérvmûtéte, holnap közlik, hogy mennyit kell kihagynia.

miharabbi gyógyulást kívánok neki!

forzajuve5
pár apró részlet az elsõ edzésrõl:

ForzaInter
nikenél most ez a divat, miénk is hasonló lesz, bár meszirõl egyiknél se látszik a cikkcakk

Yo, Bitch!

forzajuve5
Olaszországban a futballegyesületek csak egy Európai Unión kívüli játékost igazolhatnak, mert a válogatott csoportutolsóként esett ki a dél-afrikai világbajnokságról.
Az olasz labdarúgószövetség megszavazta, hogy jövõre minden elsõ osztályú klub csak egy Európai Unión kívüli játékost vásárolhat, az eddigi kettõ helyett, ezzel a szabályozással akarnak most nagyobb lehetõséget adni a fiatal olasz tehetségeknek. Marcelo Lippi válogatottja csoportutolsóként esett ki a dél-afrikai vb-rõl.

Zsolti9014
hát, legyen igazad, de én az ilyen patkányokat nem bírom, szerintem nem érdemli meg a Juve mezét az, aki így viselkedik. kívánom neki, hogy bizonyítsa be az ellenkezõjét.

Más: most néztem transfermarkton Fucilét, 5,2 millió euró az értéke, és egyébként mindkét szélen bevethetõ (de ez a vb-n is kiderült). Engem nagyon-nagyon meggyõzött a játéka és a küzdeni tudása, szeretném Torinóban látni. Kár, hogy nincs szavam ebben a kérdésben (sem).

Hajrá Magyarország!

Grove4
A brazilok kiesése után Felipe Melót kiálltották ki bûnbaknak, s a nyakába varrták a kiesést. De miért is? Az egyenlítõ gól 100%-ban Julio Cesar hibája volt, aki a labda helyett a levegõt boxolta telibe, s ha nincs ott a Juve játékosa, akkor is beesett volna a kapuba a labda. Másrészrõl Robinhónak õ adta a parádés gólpasszt, amelyet Xavi is megirigyelt volna. A kiállítás pedig már nem változtatott a brazilok helyzetén, borítékolható volt a kiesésük. Ráaduásul ismerjük Melo stílusát, aki nem bírta elviselni Robben irritáló és színészkedõ játékát.

A Juve négyese 4 mérkõzésen 291 percet játszott, egy sárga és egy piros lapot osztottak ki neki a játékvezetõk. Összesen 6 szabálytalanságot követett el a tornán, 256 passzából 230 pontos volt, így a világbajnokság legjobban passzoló játékosa lett 90%-os rátával. 291 perc alatt 31,88 kilométert futott, ebbõl 13,95 kilométert akkor, amikor csapata birtokolta a labdát. Maximális sebessége 30,75 km/h volt.

A 27 éves játékost mindenki csak kritizálja, mégis válogatottja motorja volt. Ha végre tudja a zebráknál is ezt a teljesítményt nyújtani, nem sokan mennek majd el mellette és Sissoko mellett a pálya közepén, a Juve egyik legnagyobb erõsítése lehet.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Del Neri majd rendbe rakja Melo hülye fejét remélhetõleg. nekem van egy olyan érzésem, hogy idén az egyik legmeghatározóbb játékosunk lesz

Grove4
Igen, le is írtam, hogy nem Melot akarom felmenteni, mert tényleg hülyeséget csinált.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
az a baj hogy nem az elsõ eset volt melotól és nem is az uccsó... :/

Zsolti9014
igen, természetesen más a mondat értelme a szövegkörnyezetet tekintve, de akkor is, egy profi futballista ne azzal kérkedjen már, hogy igen, én vagyok olyan erõs, hogy eltörjem a lábát.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Amúgy a cikk címe tipikusan az az eset, amikor kiragadnak egy mondatot az írásból, a szövegösszefüggés nélkül.

Persze Melo, durva és hülye volt, ez nem vitás.

Zsolti9014
meccsrõl meccsre nagyon nagy mentései vannak, és a támadásokat is jól segíti, sõt kemény is mint a kõ, tegnap amekkorát esett a nyakára...

EZ meg a mi drága Melo barátunk. Az ilyen ott rohadjon meg ahol van...

Hajrá Magyarország!

gercse
egyetértek, jól mozog a srác

Grove4
A mezeken nekem a betûtípus tetszik.

Zsolti9014
Ez jó, tetszik ez a játékosvásárlás ami eddig folyik. Remélem nem koppanunk majd nagyot, mert eddig ez szerintem biztató.

Egyébként szerintetek Fucile jó igazolás lenne szélsõhátvédnek?
vb alapján szerintem nagyon is.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
<#worship>

Végre nem nevekre megyünk, hanem minõségre...

forzajuve5
Hivatalos: Marco Motta a Juventusé
Az Udinese védõje már az ötödik nyári szerzeménye a Juventusnak.
A 25 éves védõ fél millió euróért, egy éves kölcsönszerzõdést kötött a klubbal. A szerzõdés értelmében a Juventusnak, a szezon végén 5 millió euróért opciós joga lesz megvásárolni a játékost.
Olasz hírforrások szerint, Motta négy éves szerzõdést írhat alá.
juventushungary

Fabio Capello
el kell adni melot, és minden lehetséges forrást bevetni hamsíkért...

Oziris666
Melóhoz képest Tiago aranylabda kb. 😛
1-2zsák labdáért igazán elcserélhetnétek mostmár😄

Breki33
Melo megmutatta jó és rossz oldalát is.

Csészar meg azt hogy ki a világ legjobb kapusa, hát nem õ <#mf2><#nevetes2><#beka3>
Nah Meloban nem most csalódtam elõször, de szerintem most már eladhatnánk igazából, vagy vigye aki akarja...

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Count Adyn
jah pedig kezdtem már remélni hogy lesz belõle valami😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nono84
pedig kezdtem azt hinni, hogy csak a Juvéban ilyen szar.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Grove4
Bazmeg ez a Melo akkora egy tuskó, hogy már fáj.

Fabio Capello
aztán egy öngól és egy piros lap...

Count Adyn
Felipe Melo mekkora gólpasszt adott már félpályáról😄

gercse
ja, az a téglalap szarul néz ki...

gercse
de cikk-cakkos az, csak messzirõl nem látszik, viszont valahogy így jobban tetszik, galléros is, bejön

link

forzajuve5
Új mezek

nekem idén nagyon nem jönnek be a mezek. nem tetszik a cikk-cakkos csíkozás, nem értem miért van a hátán a számban is benne a címer. a vendég mezben szintén nem tetszik a csíkozás kialakítása. és a betclic logó is abban a fehér téglalapban... hogy mondjak valami pozítivat is róla, a gallér megoldása egész jó

forzajuve5
Marotta: "Optimista vagyok a csapatot illetõen. Az egyesület irányvonalai szerint szeretnénk megerõsíteni a keretet. Nagy játékosok leigazolását nem minden csapat engedheti meg magának a mai anyagi helyzetben, ám jelenleg mi voltak Európában a legaktívabbak. A célunk a keret megfiatalítása és a költségek csökkentése, hiszen nem játszunk a Bajnokok Ligájában. Meglátjuk majd, mit hoz az átigazolási piac. Ha adódik egy remek lehetõség a piacon, szeretnénk lecsapni rá. Motta? Remélhetõleg ma már a mi játékosunk lesz."

van azért benne egy-két nagy igazság

Grove4

Szerintem erõsítést jelentenek, a jövõre nézve pláne. Del Neri az ilyen játékosokkal tud a legjobban bánni.

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved