44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    Aqua árából is faragni kéne szerintem,idén már nem először tűnt el hónapokra és ugye nála bármikor előjöhet egy sérülés is.bár ha Martinez megért 12 millát,akkor ő is bőven megér 16-t
  • Trunks
    Nekem is furcsa volt a helyzet. Mondjuk Chiellini azért hosszú éveken át játszott szélsőhátvédet, sőt ha az egész karrierjét nézzük, akkor többet is, mint belsőt. Viszont Sörensent el lehet felejteni, adjuk kölcsön a másodosztályba fejlődni. Brazzónak én is megadnám a sanszot, pláne ha Grosso és Motta is ennyit kapott.
  • Trunks
    Matri miért örült volna? Szerintem ennél természetesebb dolog nincs Olaszországban, minthogy ilyenkor nem ujjong a játékos.

Ha meglövi a 8 gólt most tavasszal, akkor el lehet gondolkodni, hogy megér-e 15,5 millát. Nem tudom eldönteni. Viszont Aqua és Quagliarella mindenképp megéri az árát, talán Q-ból még tudunk is alkudni így a sérülése után.
  • 9csöves9
    Barzaglival én is egyetértek,nagyon pozitív eddig.az milyen már amúgy,hogy volt olyan része a meccsnek amikor 4 középhátvéddel és 4 középső kp-val játszottunk?amikor ennyire szar a helyzet néha elő lehetne kapni Brazzot
  • Trunks
    Talán véget ért az orbitális pechsorozatunk? Jó lenne. Végre nekünk volt 1 kis mákunk, de összességében megérdemeltük a győzelmet. Most látszik, hogy mennyire kellett már 1-2 épkézláb csatár. Matri szép gólokat lőtt, Tonitól meg ezt várjuk. Mindketten többet nyújtottak, mint Amauri az eltelt másfél szezonban. Nálam a meccs embere Matri mellett Barzagli, ha ilyen teljesítményt tud nyújtani hosszabb távon, akkor Chiellini nyugodtan maradhat a szélen.
  • 9csöves9
    elég elveszettnek látszott már a meccs,igazából nem nagyon éreztem az erőt a csapatban,hogy megnyerjük.először Delneri összes felmenőjét elküldtem melegebb éghajlatra a Krasic-Sissoko cseréért,de végül őt igazolta ez az Alex-Toni-Matri tridente.Matri jó lesz,Toni fejese meg olyan volt mint amiket 5-6 csinált.kibaszott fontos volt ez a 3 pont az Inter előtt,érdekes meccs lesz
  • Kaplan
    Csak kerüljenek el minket a sérülések, mert keret ügyileg szerintem már alkalmasak vagyunk. Jaki, Toni, Matri, DP, Krasic, Akvilláni, (Q), megoldhatják a dolgokat hosszú távon.
  • eddie
    Hát remélem most már igen!:D
  • Kaplan
    Én meg remélem megnyerjük ezt a szájbakúrt meccset már végre... :DD
  • eddie
    Remélem Matri így rugdossa majd a gólokat.
  • 9csöves9
    nem ünnepelt,amikor a többiek odamentek hozzá akkor engedett el egy félmosolyt

ezt a meccset be kell húzni,Chiello hülye volt hogy beleért érvényes lett volna a gól.Martinez-DP csere kell a félidőben
  • Kaplan
    Már több gólt lőtt ez a srác két meccs alatt itt mint Amauri egész szezonban. :DD

Annyira szánalomra méltó volt a kis brazil.
  • gabber_saviola
    van video Matri goloromerol? :P
  • gercse
    Matri gól :), nem láttam, mert nem az megy a tv-ben, de jó debütálás
  • 9csöves9
    Buffon - Sorensen, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Krasic, Aquilani, Melo, Marchisio - Martinez, Matri
  • gabber_saviola
    :Dddd
  • limperatore
    üt,ng,1
  • szucsy89
    :DDDDDDDDDDD ez a materazzi milyen egy seggfej... mikor tűnik már el végleg?!?
  • WuFraZselic
    Greskoból ki is nézem
  • 9csöves9
    :DDD

és mi alapján?Gresko a beépített emberünk volt?vagy Cúper?:D
  • Grove4
    "Az Inter védője, Marco Materazzi 'visszaköveteli' a 2002-es bajnoki címet a Juventustól. "

Ezeken olyanokat röhögök :D:D
    Nem tudom elképzelni, felkel reggel és most kitalálja, hogy én most "visszakövetelem" a 2002-es bajnoki címet a Juventustól?
  • 9csöves9
    nem vágom,de 0-0-nál volt nem?senki se tudhatja,mi lett volna ha kiszórják és 10 emberrel kell folytatnotok

Morgantit eltiltják,hurrá...
  • WuFraZselic
    jó de Ő úgy nézi, hogy az Internek kedveztek, nem azt, hogy a Bari ellen tévedtek :)
  • limperatore
    hát nyilván nem látta a bíró meg a partjelző, mert ha látja akkor egyből piros, remélem jó hosszú időre eltiltják, legalább erősödik a csapat
  • Grove4
    Nem is a meccs eredményéről beszélt, hanem az "egyenlő" elbírálásról, meg a bírói tévedésekről.
  • limperatore
    nem oszt nem szoroz chivu kiállítása :D
  • 9csöves9
    egyetértek.egyáltalán nem érdemeltünk vereséget,max az első 25 perc alapján.nagyot küzdöttek a srácok és sajnos cserék híján a végére természetesen elfogy a lendület meg az energia,plusz kurvára frusztráló lehet,hogy ellenünk fújnak és kihagyunk mindent.a legjobban nem is a 2-3 11-es gyanús eset baszott fel,hanem Melo első szabálytalanságára adott sárga.Buta Viktor talán egyetlen jó meglátása volt,hogy ahogy Krasicra ráragasztották a műeső jelzőt,úgy Melora a brutálist és ezen nem is akarnak változtatni.Bacinovic akár fejszével is vagdoshatott volna a pályán akkor sem kapott volna szóbeli figyelmezetést sem.

max az eleje miatt tudok haragudni amúgy rájuk,utána rendesen odatették magukat.Matrival elégedett vagyok,igaz hogy egy nagy helyzetet csúnyán elbaszott,de 60 perc alatt több pozitívum volt a játékában mint Amauri utolsó másfél évében

most az van,hogy ugyanúgy kezdtük a tavaszi szezont mint az őszit(akkor Bari,Palermo szopó,Udinese ellen győzelem,Samp ellen x) szóval talán egy kicsivel jobb folytatással még bármi lehet.talán végre egy kicsit már nekünk is fog adni a gép
  • Csacsi
    Ez milyen már. Az Interes Chivu szétveri az ellenfél fejét...és ki sem állítják. Bezzeg nekünk nem fújnak be egy jogos büntetőt sem
  • MarcelloLippi
    Nem hiszem el, hogy megint kikaptunk, ez már k-ra nevetséges... én a szurkolók helyében már...
  • limperatore
    de utána meg gólt lőttetek, lehet 11-es kimaradt volna :D
  • Fabio Capello
    Csinos kis kezezés volt...
  • Trunks
    Mert nem fért be, ő meg játszani akart. Ráadásul nálunk nem is nyújtott vmi meggyőző teljesítményt. Di Vaio elengedése nekem sokkal jobban fájt.

Ez meg kifejezetten egy vicc...
  • Fabio Capello
    Szégyenteljes a 2011-es mérlegünk, 6 meccs, 1 győzelem, 1 döntetlen 4 vereség...
  • Fabio Capello
    Soha nem értettem, miért kellett eladnunk Miccolit, emlékszem az első évben (vagy második?) amikor nálatok volt, végigalázta a ligát...

Régi szép idők... de jó is volt amikor DP-Trezegol kezdett, a padon pedig ott volt Di Vaio és Miccoli...
  • eddie
    Köszönöm!
  • gabber_saviola
    Köszi Zsolti.

Férfiasan bevallom izgatott voltam meccs elott, mert mind2 csapatban több olyan játékos volt, aki volt már a másik csapatnál is (Del Neri, Grosso, Barza, Balza, Cassani, Noce, Mikkó ... stb.). Rossz volt nézni Barzát Juve mezben, O egy olyan személy számomra, ki miatt megszerettem a csapatot /neki IS szólt a szmájli/.

Ha majd legközelebb elvertek minket, el is várom, hogy gyertek -ni a Palermo topikba.

ˆ eddie: levettem a buntetést, mert elnézést kértél a seggfejezésért.
  • Grove4
    Davids-interjú
  • Zsolti9014
    Nem kell Gábort basztatni, fiúk!

Tiszta sor, hogy örül a győzelemnek, és mivel rendszeresen jár ide, nem is helytálló azt mondani, hogy csak direkt most jön át arcoskodni. Persze nem szép dolog az ilyen megnyilvánulás egy olyan szurkolótáborral szemben, amely már amúgy is padlón van.

Sajnos itt tartunk, de lesz ez még jobb is, és akkor majd megyünk vigyorogni a Palermo-topikba... ;)

Szóval nyugi, legyen békesség.
  • Trunks
    Most tényleg baj az, hogy leírtam egy ilyen vulgáris szót? Remélem ettől azért tudsz aludni. Az, hogy a gizda kisebbségi szó vagy sem, senkit nem érdekel, nem tudom ezt miért kell felhozni. És igenis, aki az ellenfél szurkolójaként a vesztes csapat topikjába posztol vmi örömködő dolgot, az igenis idegesítő. Igazából csak arra jó, hogy irritálja a vesztes csapat szurkolóit. Tudod én sose mentem a legyőzött csapat topikjába irkálni. A meccs után meg pláne. Se amikor a Palermót verte meg a Juve, de még akkor se, amikor az Intert. Az meg elég undorító, hogy itt játszod, hogy te semmit nem csináltál. De remélem büszke vagy magadra, még jól ki is oktattál minket.
  • forzajuve5