44078

ibogldrc.jpg

• eddie
    Tényleg nem vitázni akarok de ezt is Te írtad: "nem megyünk át másik rivális topikba csak azért, hogy ott BEFLÉMELJÜNK, azaz vitát kezdeményezzünk ott."
    A szmájlival pontosan ezt tetted.
    A "seggfejért " pedig itt mindenki előtt elnézést kérek.
    Kurvát nem írtam.
    Na béke.
  • gabber_saviola
    Tudod én elég régóta járok ide, mert alapban szimpi a Juve, és szimpi itt jópár régi arc /Lajos, Breki ... stb./.

Én nem írtam semmi csúnyát ... nem seggfejeztem le senkit, nem használtam olyan vulgáris szót, mint a kurva, nem használtam a kisebbségi "gizda" szót ... hanem csak egy szerencsétlen szmájlit raktam be. Ha Te erre bepörögsz, akkor szerintem nem velem van baj.
  • eddie
    Magadnak miért nem adsz büntit?Fájt az igazság?
  • Trunks
    Akkor ez mire is volt jó?
  • eddie
    -moderálva-
  • gabber_saviola
    összekeversz valakivel öccse, én rendszeresen járok ide át, és sosem gizdáskodtam még itt.
  • Trunks
    Remélem kurva büszke vagy magadra, hogy ide jössz gizdázni.
  • Trunks
    De az a kurvára dühítő, hogy a múlt héten az Udinese ellen se. Erre mindkét közvetlen riválistól kikapunk. Előtte hetekig minősíthetetlen volt a játékunk, akkor azt mondtam ok, megérdemeltük. De most nem! És ez még szarabb érzés...
  • gabber_saviola
  • eddie
    Ma sokkal jobbak voltunk mint az ellenfél.Nem érdemeltünk vereséget.
  • Trunks
    Most nézem az eredményeket, mi van itt... Lazio, Roma, Udinese x. Napoli vereség. Azaz mindegyik riválisunk pontokat vesztett. Ha most megvertük volna a Palermót... :(((((
  • Trunks
    Előrebocsátom, hogy az első félidőt nem láttam. De a második félidőben SOKKAL jobbak voltunk, sokkal. Az első tíz percben rúghattunk volna két gólt simán. Matrit nem tudom, miért kellett lehozni. Grosso és Grygera 1 vicc!!! Brazzo több bizalmat érdemelne. Ha nem látom a meccset, csak ránézek a végeredményre, azt mondanám a szokásos. Viszont szerintem most jól játszottunk és megvoltak a lehetőségek. A tizenegyes gyanús esetet pedig nem láttam, de ha a Diginél mindig válltig állítja, hogy jogos lett volna, akkor bizony elcsalták ezt a meccset. És állítom, ha vhogy megszereztük volna az egyenlítő gólt, be is húztuk volna. Így mehet le a klotyón a szezon. Majdnem elsírtam magam, komolyan mondom, annyira semmi nem jön össze az elmúlt néhány évben. Mikor fogjuk ezt visszakapni a sorstól???
  • Csacsi
    Akkor lehet mégsem kellett volna kikapcsolnom 2:0-nál?
  • eddie
    Esküszöm hogy jobbak vagyunk.Ha nem lenne ilyen gyenge szélső védelmünk ennek a Palermónak esélye sem lenne.
  • eddie
    Azért a micsodám tele van ezekkel a bírókkal.
    Még vissza jöhetünk ebbe a meccsbe. 2:1
  • Count Adyn
    ésmég a tizit se adja meg eza faszkuppancs, nembaj szöglet is bejött
  • eddie
    Hát ez eddig elég sima meccs:(
  • Count Adyn
    ne nézze senki a meccset aki jót akar:D
  • eddie
    Gratulálok és jó egészséget Nektek!
  • Csacsi
    Köszönöm mindenkinek. Igyekszem hű Juventinóvá nevelni, és remélhetőleg addigra már a csapatnak is jobban megy majd :)
  • Zsolti9014
    Gratulálok!
  • limperatore
    jó sorozat vár rátok

Palermo - Juventus
    Cagliari - Juventus
    Juventus - Internazionale
  • 9csöves9
    nagy gratula!nagyon belehúzott a társaság,csak így tovább:)
  • forzajuve5
    Gratulálok!
  • Csacsi
    Kösöznöm. Pár részlet.

19:55-kor 4100 grammal, és 57 centivel, 13 órás kemény munka után. Minden tiszteletem a feleségemé....iszonyatosan erős asszony.
  • WuFraZselic
    gratulálok :)
  • Csacsi
    Újabb fiatal Juventinóval bővült a társaság. Ma született Bence fiam....aki imádnivaló.
  • Forza Italia
    Bazmeg Matri csaja uffff:D:D
  • Zsolti9014
    teljesen rendben van a cikk. mondjuk nekem eddig se az volt a gondom, hogy nem veszünk fel hitelt, hanem hogy amit költünk, azt kire költjük... DE Matriért egy nagy pirospont Marottának.

Csatlakozom Csöveshez, szerintem Tonival kiváló páros lehetnek.

Plusz: Matri csaja nagyonnagyon ott van a szeren! :D
  • paly90
    ja hogy ez a nője?!
    azt hittem hogy az anyja
  • gabber_saviola
    Az meg a másik. :P

"A párnak két gyermeke van: Cindy (2002) és Hugo Leonardo (2007)."

http://futballistafeleseg.blog.hu/2010/02/28/amauri_cynthia
  • Breki33
    + gyerek is :P
  • Breki33
    ajánlom itt is többek figyelmébe ezt a cikket

http://www.juventushungary.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=4422%3Ahet-szk-esztend&catid=43%3Ablog&Itemid=175
  • Trunks
    Végre jó hírek! Drenthét mondjuk sajnálom, jól jött volna. Attól meg nem félek, hogy Amauri a következő Juve elleni meccsén betalál ellenünk. Nem nagyon fog ő gólt lőni senkinek. A Parmát pedig nem értem. Crespo, Palladino, Bojinov, Giovinco mellett szerintem egyértelműen nem fér be Amauri, ha meg a formáját nézzük, akkor pláne nem. Azért remélem ettől az istencsapástól még nem fognak kiesni. :))))
  • Fabio Capello
    Hát, emiatt én is szomorú vagyok... :|
  • gabber_saviola
    Nem védem Ama Claudiáját, de ez így érdekes összehasonlítás, mivel a két no kozt van vagy 10 év korkulonbség.
  • 9csöves9
    Drenthe:„Szomorú vagyok, amiért a Hercules nem engedett el a Juventushoz! Nem azért jöttem ide, hogy kispadozzak, a Juvénak pedig szüksége volt rám. Most hogy maradtam, mindent bele fogok adni, mert profi vagyok, de a helyzetnek változnia kell. Nem engedtek el, mert fontos játékosnak tartanak, de ha nem játszok nem tudok bizonyítani. A Juve engem akart, és a Reallal is megállapodtak, de a Hercules nem ment bele. Düh helyett szomorúságot érzek. Már összeszedtem a cuccaimat, és elköszöntem a csapattársaimtól, de ma edzeni fogok, mint egy normális napon."
  • WuFraZselic
    te jó isten, hagyj békén :D
    ezminő bazz
  • szucsy89
  • Kaplan
    Ennél jobb cseréről nem is álmodhattunk volna, minden tekintetben a pokolból a mennyországba.