Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VéLacc
A JuventusHungary TV-ben nézhetõ a JuventusChannel! + Sky sport 24 is!

(G)io vinco

Én is Dzeko mellett tenném le a voksom. Magas, jól képzett, technikás, jól lõ távolról, közelrõl egyaránt és jól kezeli a labdát. És még csak 24 éves.

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

forzajuve5
ha tényleg lehet választani akkor inkább Dzeko legyen. Diego mint elõkészítõ és Dzeko mint befejezõ. sikeres páros lenne. kb olyan rendszerben játszanának gondolom Del Nerinél mint a Sampban a Cassano-Pazzini kettõs. persze ehhez az is kell, hogy ne vonjuk bele Diegot az üzletbe.
abban bízom, hogy egy új elnök nem mutatkozhat be egy ekkora csapatnál legalább egy nagy igazolás nélkül.

9csöves9
Marotta megszólalt Dzeko ügyben.szerinte a világ legjobb csatárai között van,beszélt is már a wolfsburgiaktól Hoeness-el és rajta vannak az ügyön.Krasicról annyit mondott,hogy ha õt most megvennénk,akkor már Dzekot nem hozhatjuk,és 3 új érkezõnk (Pepe,Lanza,Martinez) is gyakorlatilag jobbszélsõ

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
😊

Breki33
Teis jössz a Juve-ba? :-)

gercse
Én már átnézek rajtuk, mármint a híreken, meg a hülyeségeiken, nem idegelem magam, a szánalmas nem is jó szó az esetükben...

Ennyi? Ennyi? PF? Szánalmas mocskos korrupt banda!!!

gercse
<#eljen>
jó volt ezt olvasni, remélem meg is valósulnak az igazolások, és mindig egy gyõzelemre törõ Juve fog a pályán játszani

Zsolti9014
Mellesleg én itt gratulálnék a spanyoloknak a vb-címhez, jobban megérdemelték mint a helyenként nagyon durva hollandok (bár a narancsokra fogadtam).
Ugyanakkor most mindenki örül, hogy hú, a szép és kreatív, látványos támadófoci diadala... Az a defenzív Squadra Azzurra 12 gólt lõtt a spanyolok 8 találatával szemben 4 éve. 😊

Ezzel együtt úgy gondolom, hogy olyan nagyszerû játékosok mint Casillas, Puyol, Villa, Xavi, stb... meg Del Bosque mester megérdemelték a sikert.

és bocs az offért.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Luigi Delneri, a torinóiak új vezetõedzõje vázolta elképzeléseit az új bajnokságra:

A 2009–2010-es szezonban a Sampdoriát irányító szakember világos képet festett arról, mi a terve az Európa-ligában induló klubbal és játékosállományával. „Szeretnék egy jól játszó, mindig gyõzelemre törõ Juvét irányítani. A sportigazgatóval, Beppe Marottával már a Sampdoriánál is remekül dolgoztunk együtt, egy nyelvet beszélünk. Elsõsorban fiatal, olasz játékosokat akarunk igazolni, hosszú távra építkezünk, az utánpótlásnak kiemelt szerepe lesz. Azonban egy ekkora egyesületnél azonnali sikerekre van szükség, így lesznek rutinosabb érkezõk is” – mondta Delneri, és szavait alátámasztják az eddigi erõsítések is. Érkezett ugyanis Leonardo Bonucci, Jorge Martinez, Simone Pepe, és visszatért Davide Lanzafame.

Ami biztos, a Juventusnak elsõsorban hátvédekre és szélsõkre van szüksége, így látja ezt Delneri is. „Kiváló támadóink vannak, nagyon erõs a középsõ középpályánk, de védõket és szélsõket mindenképpen igazolnunk kell az általam alkalmazott négy négy kettes felálláshoz”– árulta el a lehetséges csapatszerkezetet az olasz szakvezetõ.

Ha már szóba került a Juventus lehetséges hadrendje, kérdés, hogy hol jut hely – ha jut egyáltalán – a brazil játékmesternek, Diegónak. „Elöl számíthatok Del Pieróra, Trezeguet-re, Iaquintára és Diegóra is. Igen, õ is nagy hasznunkra lehet, bármilyen formációban” – magyarázta az egykori Chievo edzõ.

Luigi Delneri kulcsszerepet szán Alessandro Del Pierónak. „Tegnap hosszasan beszélgettem vele, nagyszerû ember, kivételes futballista. Nemcsak részfeladatokat bízok majd rá, természetesen õ lesz a kapitány, ha formában van, senki sem tudja megállítani”– dicsérte a torinóiak tízesét az õsz mester.
Breki33
Breki33
Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) fegyelmi bizottsága pénteki ülésén három hónapra eltiltotta az Internazionale elnökét, Massimo Morattit klubvezetõi teendõinek ellátásától, emellett 45 ezer euró pénzbírság megfizetésére is kötelezte.

Mint ismert, a német Hamburger Morgenpost júniusi cikkében arról számolt be, hogy gond lehet Diego Milito és Thiago Motta megszerzésével kapcsolatban. Enrico Preziosinak, a Genoa elnökének ugyanis már Milito és Motta 2009-es átigazolása elõtt nem volt engedélye ahhoz, hogy játékosokkal kereskedjen. Így az Internek sem lett volna lehetõsége megszerezni a két futballistát. Legalábbis Preziosinak nem volt joga eladni õket – más személynek kellett volna közbenjárnia az ügyben. Preziosi így újabb, ezúttal hat hónapos büntetést kapott.

Nevetséges ítélet
9csöves9

9csöves9
a csapat ma lejátszotta elsõ felkészülési meccsét a Trentino ellen.6-0-ra nyertek.Diego,Pasquato,Trez 2x,Grosso és Grygera talált be

ez volt a kezdõ,örülök hogy Alcibiade is szerepet kapott,õ most szerintem a primaveraból aki a legtöbbre viheti

Storari
Motta Legrottaglie Alcibiade De Ceglie
Lanzafame Marrone Ekdal Pasquato
Diego
Trezeguet

gercse
Én sem leszek boldog, de én már mikor 31, 32 éves volt, akkor kezdtem egy kicsit készíteni magam fel, hogy már túl sok nem lesz hátra, és egyre kevesebb szerep fog jutni neki, ez van, sajnos senki nem örökfiatal

Grove4
Én sírni fogok, ha visszavonul, az tuti :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
Szerintem azt a számot senki nem fogja megkapni, max 50 év múlva, én legalábbis visszavonultatnám vele együtt a számát is.

Számomra sértõ, hogy egy ilyen játékos után, mint Nedved, odaadták, odaadják a 11-es számot. Még ha olyan hú, de jól nyomná Amauri...még akkor sem adnám oda neki, de így...minimum ha már nem tud focizni, legalább fusson, amíg vért nem izzad.

Alex számát sem fogja akárki megkapni ebben biztos vagyok.

forzajuve5
nem mostanában lenne rá pénzünk 😊

#30486: jogos, fõleg annak tekintetében, hogy tulajdonképpen úgy könyörögte ki magának a számot Pavel távozása után

Amauri meg sem érdemli a 11-es mezszámot én úgy levenném róla, mint ide nagykáta.

gercse
Vb 2010: A Chelsea, a Real és a Juve is meg akar szerezni - Schweinsteiger

A dél-afrikai világbajnokságon a német labdarúgó-válogatottal bronzérmet szerzõ Bastian Schweinsteiger nyilatkozatában arról beszélt, hogy számos európai élklub is igazolni akarja. Ám megemlítette azt is, hogy a Bayern Münchenhez még két évig érvényes szerzõdés köti.
„A Chelsea, a Real Madrid és a Juventus is meg akar szerezni – kezdte nyilatkozatát Schweinsteiger. – Emellett további két klub is érdeklõdik irántam, de 2012-ig érvényes szerzõdésem van a Bayern Münchennel.”
A német válogatott középpályás ugyanakkor nem zárta ki távozása lehetõségét.
„Az átigazolás egyáltalán nem elképzelhetetlen, de nem szeretnék túl sokat beszélni róla.”

NSO

Grove4
Mezszámok:

1 Buffon
2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
14 Giovinco
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
24 Pasquato
25 Martinez
27 Ekdal
28 Diego
29 De Ceglie
30 Tiago
31 Costantino
32 Storari
33 Legrottaglie
34 Alcibiade
39 Marrone

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Marotta megint nyilatkozott. az egyik szemünk nevethet a másik viszont sírhat, ugyanis elmondta, hogy ez miatt az új EU-s játékos szabály miatt a Krasic-Dzeko kettõsbõl választanunk kellett és most Dzeko megszerzését tûztük ki elsõszámú célként

forzajuve5
a tegnapi prezentációról a videó:

de jó lenne egyszer egy ilyenen részt venni 😊

Ez de nagy duma volt.:-)))

gercse
remélem jó formába lendülnek mindketten, és bizonyítják, hogy sokkal többet tudnak a tavalyi produkciónál

9csöves9
közben amúgy már Meloról is megyezett Delneri és Marotta,õ is kap egy esélyt állítólag.ma az egymás közti mérkõzésen Diego visszavont csatárt játszott,2 gólt lõtt és nagyszerû teljesítményt nyújtott

Grove4
Köszi, a vicces válaszért is 😄

forzajuve5
komolyra fordítva a szót (bár nehéz ezt így Csöves után 😄):

következõ 1-2 hét inkább az eladásokról fog szólni.
Trez: Napolival tárgyalnak épp.
Camo: nagyon úgy néz ki hogy megvette az Olympiakos kb 3 millió euróért.
Grossonak is új csapatot kell keresni.
Melo csak egy nagyon jó ajánlat esetén eladó.

Marotta a hétvégét az edzõtáborban tölti, gondolom el akar beszélgetni azokkal akikre nincs szükség. de ha már edzõtábornál tartunk akkor megvan a 2010-es naptári év 1000000000000. sérülése is amit Alex szenvedett el...

egyébként ma van hivatalos csapatbemutató Pinzoloban. kép és videóanyagokat ne féljetek megosztani ha találtok 😊
Diego nem eladó.

Grove4
ÚÚ, ez szívenütött😄

9csöves9
Amauri nõvé operáltatta magát(mondjuk ehhez csak egy borotválkozás kellett) és feleségül ment Seccohoz,akivel már tervezik Balotelli örökbefogadását.ugyan ez csak egy jelképes dolog,1 teljes évig õk fizetik a banánjait a milánói állatkerben

Grove4
Hi 😄 nem voltam pár napig, fejlemény?
Lusta vagyok utánnaolvasni😄

Oziris666
Máramikor!Mer azért Zaccardo meg Martins se volt egy nagy igazolás!Egyik se váltotta meg a világot a farkasoknál...

WuFraZselic
egy EB/VB nagyon jót tenne az olasz focinak/gazdaságnak

haverom nagy bundeslia maister, kint is él, és mondta hogy ugyan a német foci (anyagilag is) teljesen rendben volt 2006ig, de a VB után kezdtek "felemelkedni" minden szempontból a csapatok, és ez ugye a teljesítményeiken is meglátszik (hamarosan megelõzik a Serie A-t a ranglistán)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Szomorú hír ez a szurkolóknak, de nem kell kétségbe esni még van idõ igazolni és a tavalyi szezonnál csak jobban végezhetünk idén.
gabber_saviola
😄dd

valahol a neten minap találtam egy cikket, abban konkrét számadatok voltak pénzekben, nézõkben, szponzorációs dolgokban. Siralmas.

Nektek még jó, mert nagyobb csapat vagytok, de nekünk nem, mert nálunk hamarabb érezteti majd negatív hatását.

Azért reménykedem abban, hogy ez nem fog megtörténni, és hamar nálunk is megreformálják a Serie A-t.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

forzajuve5
azért jobb napjainkon oda-vissza vernénk egy Wolfsburgot, vagy akármelyik német csapatot 😊

Breki33
gabber_saviola
Pát év alatt nagy átalakuláson ment át a Német foci, és ennek az eredménye, hogy sajnos már a Juve sem tud versenyezni egy Wolfsburggal. Csúnya dolog, de meg kell szokni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
a vezetõség egyértelmûen Bonuccit választotta.két fiatal védõért meg nem adtunk volna ki 30 milliót,azért az elég rizikós

Zsolti9014
ez az, ezért mondom, hogy azért még egy erõs Juve-ajánlat versenyképes lett volna.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Olyan szerzõdést kapott a Wolfsburgnál, amit Olaszországban csak befutott játékosnak adnak és csakis komolyabb kluboknál. Sajnos a Bundesliga mára már jobban fizetõ bajnokság lett, mint az Olasz, és ha valamit nem tesznek ez ellen, akkor nagy átalakuláson fog átmenni az Olasz bajnokság.

Zsolti9014
Vagyis elnézést, lehetõség az így is van benne...😊

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
igazából nem hiszem, hogy Kjaer hibája lenne kizárólag. például ha a Juve odatett volna egy olyan ajánlatot Zamparininek, ami elég combos, aligha utasította volna el. onnantól meg szerintem evidens, hogy nem a Farkasokhoz ment volna... én nagyon szívesen láttam volna a csapatban, hiszen még nagyon fiatal, és máris nagyszerû játékos, rengeteg lehetõség lett volna még benne.

Hajrá Magyarország!

Mor3llo
Az autógyáriak szarásig vannak lóvéval...és azért okosan is igazolgatnak.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gercse
nekem is egybõl õ jutott eszembe..., nem értem, a pénz ennyire meghatározó?, tudod mikor mennék a Wolfsburgba..., Bayernbe még azt mondom jó, esetleg Werder, Schalke, Hamburg, Dortmund ezek nagyobb múltú csapatok...de Wolfsburg...

9csöves9
Barzagli 2

Forza Italia
Kjaer Wolfsburghoz igazolt:S
jól elbaszta

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gercse
jó írás, szép