Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
abban bízom, hogy egy új elnök nem mutatkozhat be egy ekkora csapatnál legalább egy nagy igazolás nélkül.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
jó volt ezt olvasni, remélem meg is valósulnak az igazolások, és mindig egy gyõzelemre törõ Juve fog a pályán játszani
Ugyanakkor most mindenki örül, hogy hú, a szép és kreatív, látványos támadófoci diadala... Az a defenzív Squadra Azzurra 12 gólt lõtt a spanyolok 8 találatával szemben 4 éve. 😊
Ezzel együtt úgy gondolom, hogy olyan nagyszerû játékosok mint Casillas, Puyol, Villa, Xavi, stb... meg Del Bosque mester megérdemelték a sikert.
és bocs az offért.
Hajrá Magyarország!
A 2009–2010-es szezonban a Sampdoriát irányító szakember világos képet festett arról, mi a terve az Európa-ligában induló klubbal és játékosállományával. „Szeretnék egy jól játszó, mindig gyõzelemre törõ Juvét irányítani. A sportigazgatóval, Beppe Marottával már a Sampdoriánál is remekül dolgoztunk együtt, egy nyelvet beszélünk. Elsõsorban fiatal, olasz játékosokat akarunk igazolni, hosszú távra építkezünk, az utánpótlásnak kiemelt szerepe lesz. Azonban egy ekkora egyesületnél azonnali sikerekre van szükség, így lesznek rutinosabb érkezõk is” – mondta Delneri, és szavait alátámasztják az eddigi erõsítések is. Érkezett ugyanis Leonardo Bonucci, Jorge Martinez, Simone Pepe, és visszatért Davide Lanzafame.
Ami biztos, a Juventusnak elsõsorban hátvédekre és szélsõkre van szüksége, így látja ezt Delneri is. „Kiváló támadóink vannak, nagyon erõs a középsõ középpályánk, de védõket és szélsõket mindenképpen igazolnunk kell az általam alkalmazott négy négy kettes felálláshoz”– árulta el a lehetséges csapatszerkezetet az olasz szakvezetõ.
Ha már szóba került a Juventus lehetséges hadrendje, kérdés, hogy hol jut hely – ha jut egyáltalán – a brazil játékmesternek, Diegónak. „Elöl számíthatok Del Pieróra, Trezeguet-re, Iaquintára és Diegóra is. Igen, õ is nagy hasznunkra lehet, bármilyen formációban” – magyarázta az egykori Chievo edzõ.
Luigi Delneri kulcsszerepet szán Alessandro Del Pierónak. „Tegnap hosszasan beszélgettem vele, nagyszerû ember, kivételes futballista. Nemcsak részfeladatokat bízok majd rá, természetesen õ lesz a kapitány, ha formában van, senki sem tudja megállítani”– dicsérte a torinóiak tízesét az õsz mester.
Mint ismert, a német Hamburger Morgenpost júniusi cikkében arról számolt be, hogy gond lehet Diego Milito és Thiago Motta megszerzésével kapcsolatban. Enrico Preziosinak, a Genoa elnökének ugyanis már Milito és Motta 2009-es átigazolása elõtt nem volt engedélye ahhoz, hogy játékosokkal kereskedjen. Így az Internek sem lett volna lehetõsége megszerezni a két futballistát. Legalábbis Preziosinak nem volt joga eladni õket – más személynek kellett volna közbenjárnia az ügyben. Preziosi így újabb, ezúttal hat hónapos büntetést kapott.
Nevetséges ítélet
ez volt a kezdõ,örülök hogy Alcibiade is szerepet kapott,õ most szerintem a primaveraból aki a legtöbbre viheti
Storari
Motta Legrottaglie Alcibiade De Ceglie
Lanzafame Marrone Ekdal Pasquato
Diego
Trezeguet
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Alex számát sem fogja akárki megkapni ebben biztos vagyok.
#30486: jogos, fõleg annak tekintetében, hogy tulajdonképpen úgy könyörögte ki magának a számot Pavel távozása után
A dél-afrikai világbajnokságon a német labdarúgó-válogatottal bronzérmet szerzõ Bastian Schweinsteiger nyilatkozatában arról beszélt, hogy számos európai élklub is igazolni akarja. Ám megemlítette azt is, hogy a Bayern Münchenhez még két évig érvényes szerzõdés köti.
„A Chelsea, a Real Madrid és a Juventus is meg akar szerezni – kezdte nyilatkozatát Schweinsteiger. – Emellett további két klub is érdeklõdik irántam, de 2012-ig érvényes szerzõdésem van a Bayern Münchennel.”
A német válogatott középpályás ugyanakkor nem zárta ki távozása lehetõségét.
„Az átigazolás egyáltalán nem elképzelhetetlen, de nem szeretnék túl sokat beszélni róla.”
NSO
1 Buffon
2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
14 Giovinco
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
24 Pasquato
25 Martinez
27 Ekdal
28 Diego
29 De Ceglie
30 Tiago
31 Costantino
32 Storari
33 Legrottaglie
34 Alcibiade
39 Marrone
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
következõ 1-2 hét inkább az eladásokról fog szólni.
Trez: Napolival tárgyalnak épp.
Camo: nagyon úgy néz ki hogy megvette az Olympiakos kb 3 millió euróért.
Grossonak is új csapatot kell keresni.
Melo csak egy nagyon jó ajánlat esetén eladó.
Marotta a hétvégét az edzõtáborban tölti, gondolom el akar beszélgetni azokkal akikre nincs szükség. de ha már edzõtábornál tartunk akkor megvan a 2010-es naptári év 1000000000000. sérülése is amit Alex szenvedett el...
egyébként ma van hivatalos csapatbemutató Pinzoloban. kép és videóanyagokat ne féljetek megosztani ha találtok 😊
Diego nem eladó.
Lusta vagyok utánnaolvasni😄
haverom nagy bundeslia maister, kint is él, és mondta hogy ugyan a német foci (anyagilag is) teljesen rendben volt 2006ig, de a VB után kezdtek "felemelkedni" minden szempontból a csapatok, és ez ugye a teljesítményeiken is meglátszik (hamarosan megelõzik a Serie A-t a ranglistán)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
valahol a neten minap találtam egy cikket, abban konkrét számadatok voltak pénzekben, nézõkben, szponzorációs dolgokban. Siralmas.
Nektek még jó, mert nagyobb csapat vagytok, de nekünk nem, mert nálunk hamarabb érezteti majd negatív hatását.
Azért reménykedem abban, hogy ez nem fog megtörténni, és hamar nálunk is megreformálják a Serie A-t.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
jól elbaszta
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa