44078

ibogldrc.jpg

• Csacsi
    Ennyit számít, ha olyan ember van elől...aki képes gólt szerezni.
  • eddie
    Matri!!!
  • MarcelloLippi
    GÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLLLLL
  • Count Adyn
    Matriii:D ezért már megérte elhozni:)
  • MarcelloLippi
    Ezer köszönet!!!
  • Kaplan
    Tetszik a kezdőnk, mindent bele fiúk! SPIRITO JUVE!
  • banok
    20.45 Internazionale-Juventus FC
    tv: Digisport hu/ro/sk
    streamek itt:
  • WuFraZselic
    Juventus: 1 Buffon; 43 Sorensen, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini; 27 Krasic, 4 Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio; 20 Toni 32 Matri

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 15 Ranocchia, 4 Zanetti; 15 Kharja, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Snejider; 7 Pazzini, 9 Eto'o

streamek
  • MarcelloLippi
    Tudtok valami linket a meccsre?
  • Grove4
    Kapusok: 1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari

Védők: 2 Motta, 3 Chiellini, 6 Grosso, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 21 Grygera, 43 Sørensen

Középpályások: 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 7 Salihamid¾iæ, 8 Marchisio, 14 Aquilani, 23 Pepe, 25 Martínez, 27 Krasiæ

Csatárok: 10 Del Piero, 20 Toni, 32 Matri
  • Grove4
    Nem ismeritek a zenét alatta?
  • Csacsi
    Mióta Bence fiam...itthon van már...azóta csak nyertünk. Igaz azóta csak egy meccset játszottunk, de remélem nem szakad meg ez a széria :)
  • Grove4
    lol, keresetem a "tetszik" gombot :D
  • limperatore
    azért már ősszel is érezhető volt hogy a derbyk nem olyanok mint régebben

semmi feszültség nem volt a meccsen mintha egy sima meccs lett volna

de remélem torinoban este elszabadul a pokol én ha rágondolok már görcsben a gyomrom :D
  • Grove4

És még egy ^^
  • Grove4

Mutassuk meg, hogy mi vagyunk a Juventus!
  • szucsy89
    Agüero 50, Pastorét meg nem fogják elengedni 30ért... :)
  • Grove4
    A La Gazetta dello Sport és a Sportmediaset.it szerint a Juventus nyáron 80 millió €-t fog áldozni Javier Pastoréra és Sergio Agueróra. kb 1 órája

Ez mind szép és jó, de a védelembe meg varázsoljuk a neveket?
  • limperatore
    papírforma szerint nem is lenne esélye a juvénak :D de ismerjük a juvét -.-
  • Grove4
    Az Inter védője, Andrea Ranocchia szerint a Juventusnak esélye sem lesz csapata ellen a vasárnap esti Derby d’Italia-n.

Hamar megfertőzte az Inter vírus :D:D
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    az edzéseken Delneri 4-3-3-t(de lehetne 4-5-1 is) próbálgat Martinez-Matri-Milos hármassal.nem hiszem hogy most kéne kísérletezni,pláne nem Martinezzel és egy kurvára fáradt Milossal aki gondolom természetesen végigjátszotta a hétközi barátságos meccset
  • 9csöves9
    áhá értem.nem hallottam róla
  • limperatore
    nem akarok belemenni, de itthon is milliárdos csalást intéztek mr bajnainak
  • 9csöves9
    évek óta figyelgetem,tőled hallottam most először,hogy valaki nem tartja hitelesnek.várum?
  • limperatore
    na deloitte meg a hitelesség :D
  • 9csöves9
    kijött a Deloitte magazin 2010-re szóló gazdasági kimutatása.a Juventus 205 millió euró bevétellel a 10. helyen áll Európában.ez 132,5 millió euró tv-s jogdíjakból(a teljes bevétel 65%-a),55,6 millió szponzori bevételekből(27%),és 16,9 millió euró meccsnapokon befolyó(8%) összegekből áll össze.
    egyértelműen a meccsnapokon szerzett bevétel miatt állunk szarul,amivel a top 20-tól is rendesen le vagyunk maradva Európai viszonylatban,hiszen a 20.helyezett Werdernek is 27,8 millió euró a bevétele a meccsekből.ezen az új stadion óriásit fog dobni remélhetőleg.amúgy tavalyhoz képest még így is javulás tapasztalható,az átlag nézőszám 4%-os növekedésével,és a jegyárak növelésével meccsenként kb. 700.000 euró folyik be a kasszába.

a betclic 15 millió eurót fizet(2011-2012-ig),a Nike 12,4-t(2015-2016-ig)

a tavalyi bl szerepléssel összesen 22,2 millió bevétel keletkezett,rettenetesen fontos lenne visszakerülni ehhez a mézesbödönhöz.
    ami miatt még mindig top 10-es klub bevétel terén a csapatunk az egyértelműen a tv-s jogdíjaknak köszönhető.az évi 132,5 millió euróval európai viszonylatban az 5. helyen állunk.az idei szezonban azonban ez is csökkenni fog hiszen változott az elosztás a bajnokságban,engedve a kiscsapatok nyomásának.

a magazin nem vállalt nagy kockázatot azzal a kijelentéssel,hogy szerintük 2011-ben kiesünk a top 10-ből.szerintem is.

kis érdekesség,hogy a szinte mindent megnyerő inter "csupán" 20 millió euróval kasszírozott többet nálunk.az első helyen a Real Madrid áll a maga 438,6 millió eurójával
  • 9csöves9
    Alex hosszabbítása a finishez ért,várhatóan 1,5+bónusz vagy 2 millió bónusz nélküli szerződést ír alá.ezzel fizetése több mint feléről mond le,pedig ha akarna simán elmehetne a mostani fizetésénél is többért bohóckodni valahova.
  • 9csöves9
    azokat is ő:D

Barzagli eddig pozitív csalódás,szerintem nem lesz gond vele.vagyis hát biztos csinál majd a védelmünk cifra dolgokat,de nem ezen fog múlni.kíváncsi leszek beteszi e Leonardo Nagatomot.vele nagyot húzna,hiszen a jobbhátvédünket könnyedén megenné,Krasiccsal meg bírná a futóversenyt.érdekes párharcok lesznek
  • WuFraZselic
    de akkor ki fogja meg Pazzinit és/vagy Eto'ot?
  • 9csöves9
    Chiello szerdán is balhátvéd lesz.ennek örülök,mert hétvégén biztos ott fog játszani és nem lenne jó kavargatni.egyedül neki van esélye megfogni Maicont
  • 9csöves9
    Gigi,Bonucci,Chiello,Aqua,Matri és nem mellékesen Giovinco is meghívót kapott a németek elleni barátságos meccsre.kurvára nem hiányzik ez most,tuti valaki megsérül
  • Trunks
    Közben rájöttem, hogy nem szabad Amaurit bántani, és a vezetők is nagyot hibáztak, amikor elengedték kölcsönbe. Február az ő hónapja: tavaly is szerzett gólt ebben az időszakban és most is.
  • Trunks
    Ja. Azt hittem rosszul látok, amikor láttam a gólszerzőt. Így 8 nap választotta el az 1 éves gólcsendtől a Serie A-ban. Majdnem összejött. :( Viszont a gólját elnézve orbitális mák volt, nálunk is próbálkozott minden elbaszott mozdulattal, ezúttal összejött. Kívánom, hogy rúgjon még jó sok gólt a tavasszal, mert bár rühellem, de akkor legalább normális áron (értsd: áron felül) tovább tudunk rajta adni.
  • limperatore
    amauri már is gólt lőtt :D
  • Zsolti9014
    Egyébként Luca Toni 100. gólját szerezte a Serie A-ban!!!
    Gratulálok neki!
  • Zsolti9014
    én is csak az összefoglalót láttam, szép gólokat lőttünk, és remélem, hogy Matri így folytatja, és meg is vesszük. nagyon szimpatikus a srác, Toni szintén. :)

[bár csípem Acquafrescát is]

Barzagliról nem tudok érdemben nyilatkozni, mert az összefoglalóban nem túl gyakran szerepelt, de már le kell ülnöm valahogy megnézni egy meccset, mert nagyon ki vagyok rá éhezve.
  • forzajuve5
    összefoglalót láttam csak, de a gólok tetszettek. különösen Matri 2. találata.
    és tényleg nem szabad elbízni magunkat egy győzelem után, de az őszi szezon is pontosan így kezdődött ami még jó jel lehet.
    viszont amennyiben nem tudjuk az intert megverni jövő héten akkor hivatalosan is búcsút lehet mondani a BL helynek
  • Grove4
    Jó ez a győzelem, de azért nem kell hasra esni. Majd a következő fordulóban eldől, h mire is vagyunk képesek igazán. Ha azt az Intert meg tudjuk fogni, akkor azt mondom, hogy lehet bizakodni a negyedik(!) helyben.
  • Kaplan
    Azért Toni nem gyenge gólt fejelt 16-ról. Én bízom abban, ahogy Del Neri mondta, itt hosszú távra épít csapatot. Jó lenne ha bejönnének a számításai!