44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    25 millából meglenne ez a Matri-Q páros,szerintem ezt kár lenne kihagyni.kurva jó korban vannak és nem egydimenziós játékosok.Q sérülése aggasztó,de azért álltak már fel jópáran ennél nagyobb sérülésből is.maradna még Alex és Toni és még ha van rá lehetőség igazolni kéne valami fiatal tehetséget.
  • 9csöves9
    a Lazio biztosan lecsúszik az első 4-ről,az Udinese és a Palermo hozza majd a szokásos helyüket,a Románál pedig megint gondok vannak(Ranieri kirúgásáról pusmognak).meg kell,hogy legyen
  • Zsolti9014
    teljesen egyetértek!
  • Trunks
    Kegyetlen harc lesz még azért a negyedik helyért. Intert nem hiszem, hogy meg tudjuk fogni, de a 4. hely azért papírforma lenne.

3. Lazio 45/25 meccs
    4. Internazionale 44/24
    -----------------------------------------
    5. Udinese 43/25
    6. Juventus 41/25
    7. Palermo 40/25
    8. Roma 39/24
  • Trunks
    Ennyit számít, hogy van két veszélyes csatárunk elöl, akik nem csak a tv-ben látták, hogy kell gólt lőni. Ha megvennénk Matrit, akkor jövőre szerintem a Serie A egyik, ha nem a legjobb csatárpárosát alkothatnák Quagliarellával. És akkor még a padról akármikor beszállhat Toni vagy Del Piero.
  • Zsolti9014
    Imádom ezt a csapatot. Ugyan a meccset megint nem láttam, de haverokkal beszélgettünk előtte, kérdezték, mit tippelek. Mondom: ha egész szezonban nem nyerünk meccset, az Inter ellen akkor is összekapjuk magunkat, tehát most nyerünk! :)

Matrit jó lenne megtartani, végre van egy csatárunk, aki gólt tud lőni.
  • 9csöves9
    el sem hiszem,Moggi megdicsérte a csapatot a tegnapi produkióért
  • 9csöves9
    Matrinak csak a bordaközi izmai húzódtak meg,semmi komoly hálisten.Meloról nem találtam még semmit,de szerintem az övé sem vészes
  • forzajuve5
    Zuliani

• Forza Italia
    Asszem Matrival nagyon is jól jöttünk ki :D
  • 9csöves9
    hatalmas forma,nem hittem volna,hogy valaha is áldani fogom Secco nevét,hogy idehozta
  • forzajuve5
    Melo
  • 9csöves9

• Breki33
    Juventus seem interested in Cagliari 24 year old defender Davide Astori, actually in co-ownership between the Sardinian club and AC Milan and valued over 5 million euros.

• Breki33

Juventus coach Luigi Del Neri said : "My players showed they are mentally tough and now we must focus on our next matches. This win is good for our morale".

Inter Milan coach Leonardo stated : "We did not play well in the first half - we were too predictable and slow when going forward. Our overall performance improved in the second half and I think that a draw would have been more fair. This defeat is a set-back for us, but not decisive as regards the title race.... Juventus played well, especially upfront with the Luca Toni and Alessandro Matri partnership".

• 9csöves9
    áh gyerekek,ez kibaszott nagy meccs volt.teljesen megérdemelten nyertünk,hozzáállásban és akarásban magasan az Inter fölött volt a csapat.lehet mondani,hogy szerencsénk volt azzal,hogy Eto'onak annyi esze van mint amennyi látszik,de igazából tegnap az lett volna kurva nagy szerencse,ha az Inter pontot szerez.csak azután tudtak rendes akciót vezetni miután lejött Melo és Marchisio,Melo teljesen kikapcsolta az utóbbi hetekben kurvajó formában lévő Sneijdert.ez a Matri gyerek is nagy király,szerencsétlen bordarepedéssel/zúzódással is odatette magát.álmomban sem gondoltam volna,hogy 0 kapott góllal hozzuk le ezt a meccset,hihetetlen milyet játszott az egész védelem.kicsit sajnálom én is,hogy Alexnak nem jutott hely ezen a meccsen.

most jön két kötelező,aztán a Milan ha ezekből egy 7 pontot hozunk akkor ismét lehet BL álmokat szövögetni...
  • Breki33
  • Breki33
    Juventus: Az Inter elleni győzelem új fejezetet nyithat - Delneri

Luigi Delneri szerint a Juventus számára fordulópontot jelenthet, hogy 1–0-ra legyőzte az Intert a Serie A 25. fordulójának rangadóján.

„Már a Palermo ellen is jól játszottunk, aztán nyertünk a Cagliari ellen, szóval nem előzmények nélküli a ma nyújtott teljesítményünk – nyilatkozta a Juventus edzője a Derby d'Italia megnyerés után. – Bebizonyítottuk, hogy fejben és morálisan is erősek vagyunk. Egy ilyen győzelem új fejezetet nyithat a csapat életében. Alessandro Matri, Luca Toni és Andrea Barzagli érkezésével januárban erősebbé váltunk. Sokkal pontosabbak és összeszedettebbek vagyunk. A futballt gólra játsszák, így eléggé megnehezíti a helyzetet, ha az összes csatárod sérült. Matrival újra bátran és sikerre éhesen lépünk pályára minden alkalommal. Nagyon erős együttest győztünk le, büszke vagyok rá, hogy ilyen örömet szereztünk a szurkolóinknak."
    Hirdetés

Delneri Matri mellett védői teljesítményét dicsérte meg külön is, kiemelve a 18 éves dán védőt, Frederik Sörensent, aki a gól előtt Matri fejére ívelte a labdát, Samuel Eto'ót pedig szinte levette a pályáról.

„Egy srác, aki így le tudja fogni Eto'ót, tapsot érdemel. Barzagli játéka szintén nagyon tetszett, csakúgy, mint a balhátvédként szereplő Giorgio Chiellinié" – mondta Delneri, hozzátéve, hogy elsősorban a széleken kell javulniuk.
  • forzajuve5
    nem láttam a meccset. de ennek most nagyon örülök. szép győzelem mint mindig az inter ellen :D
  • m0tTh0w
    Reméljük Bence fiadnak tényleg köze van ehhez.
  • cassoneitaly
    <span class="bb-style-bold"><span class="bb-style-medium">Chi non salta, L'interista, é, é!</span></span>

Nekem csak ALEX hiányzott...Nem baj, de legalább előszülinapi ajándékként megkaptam ezt a győzelmet. Jövő héten egy DEL PIERO gólt kérek.

FORZA JUVE! GRANDE ALEX!!!
  • Csacsi
    Matri meg befejeli a második félidő elején azt, amit az első félidőben be is fejelt.

Fociban nincsen "ha" szerencsére :)
  • eddie
    Máskor Eto'o az ilyeneket berúgja.Most nekünk volt szerencsénk a végén.
  • Trunks
    A kérdésem viszont az lenne: miért nem tud (fele) így játszani a csapat a kicsik ellen is? Akkor nem állnánk ilyen ótvar szarul a tabellán. Mind1, most örüljünk a győzelemnek. :))
  • Trunks
    Nagyon szép! Matri sérülése azért eléggé jellemezte a 2011-es évünket eddig, de aztán hál' isten nem ezen múlott. Megérdemeltük, az Inter a hajráig nem sokat mutatott. Remélem mostmár megfordul minden, Eto'o helyzete talán ezt mutatta...
  • Csacsi
    Ha 3:1-re nyerünk.....akkor sem lehetne senkinek egy rossz szava sem.

Az utolsó 10 percet leszámítva helyzete sem volt az Internek.

Ez most nagyon szép volt. A végén 10 emberrel(tudom Matri pályán volt, de már nem igen futott) kellett a kapufa...de egyébként ha Melo végig tudja játszani a meccset, szerintem akkor még ennyi helyzetük sem lett volna.

A lényeg a 3 pont....főleg az Inter ellen. :))

Megmondtam, hogy nem kaptunk ki, mióta fiam Bence hazaérkeztek anyukájával :)
  • eddie
    Szegény Matri a végén már csak támolygott a pályán.Szép volt fiúk.
  • Breki33

Inter ismét kipipálva
  • Grove4
    SZÉP VOLT FIÚK!!!
  • MhatiasTR
    JUVENTUS 1 : 0 inter
  • Count Adyn
    ASDASD leszopom magam ezt meguszni, legyen már vége gecc:D
  • Kaplan
    Matrival mi lehet.. Remélem nem zúzódás.
  • Count Adyn
    majdnem megint ugyanugy:)
  • gercse
    Egész jó volt az első félidő, tetszik a csapat, hátul kicsit magabiztosabbnak kell lenni néhány esetben
  • Grove4
    KOPPKOPPKOPP ne kiabáljuk el a 'dógokat' :D
  • Trunks
    Matri

Az meg gyanús is volt, hogy Cordóba 2-3-szor jól mentett még a gól előtt. Éreztem, hogy előbb-utóbb nagyot fog hibázni. :)) Ettől függetlenül nem értem Delneri miért erőlteti ennyire Sörensent.
  • eddie
    Megint bevetette volna a banánhéjjas cselt.:D
  • Count Adyn
    nem mer ő ollózva próbálta volna:DDD
  • MarcelloLippi
    PAVEL PAVEL NEDVED NEDVED!!!!
  • eddie
    Ezt még Amauri is befejelte volna.:D