Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
példamutatásból kap is egy jelest, ilyen emberek kellenek nekünk 😊
Elsõ meccs
Shamrock - Bnei 1-1
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplõ Juventus a Real Madrid játékosával, Royston Drenthével oldaná meg balhátvédproblémáját, míg másik kiszemeltje, a Roma védõje, Philippe Mexés kategorikusan kijelentette: soha nem csatlakozik a „zebrákhoz”.
A 23 éves holland védõ 2007 nyarán igazolt Madridba, és bár eddig nem tudta beváltani a hozzá fûzött reményeket, Luigi Delneri vezetõedzõ a hírek szerint szívesen szerzõdtetné, miután Fabio Grosso valószínûleg távozik.
A 28 éves franciának pedig már csak egy éve van hátra a szerzõdésébõl, ám a felreppenõ információkkal ellentétben nincs szándékában távozni a fõvárosból, fõleg nem Torinóba.
„Nem igazolok a Juventushoz, és soha nem is fogok” – nyugtatta meg a „farkasok” szurkolóit Mexes.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
REAL MADRID
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
Ha idén lesz aki kiszolgálja, márpedig úgy néz ki lesz, akkor sok gólt hozhat nekünk megint. Persze csak ha nem adják el, vagy ha nem lesz sérült.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
REAL MADRID
gsz:Amauri,Trez 3,Pasquato
2-0-ig tudtam csak nézni sajnos. ráadásul az elsõ félidõ nagyon gyenge volt. aztán 2. félidõre már egy átalakított sokkal technikásabb csapat jött ki. Diego hatalmas volt abban a 10 percben amit láttam tõle. Trez elõtt is le a kalappal, a bajnokságban is jöhetnek a mesterhármasok tõle 😛.
amint lesz épkézláb összefoglaló linkelni fogom, de eddig csak Amauri góljáról találtam videót
REAL MADRID
REAL MADRID
szépen eldõlt az egész sor reklámtábla 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
másik meg, hogy egyáltalán nem ér ennyi pénzt. inkább Dzeko ügyesen lealkudva 35 millióért, õ megoldás 10 évre, mint 20ért egy 2-3 évre még maximum jó Forlan. a mi 32-33 éves játékusainkért nem akarnak adni csak 3-5 milliókat akkor nehogy már kiadjunk Forlanra ennyit.
viszont ez megint csak újságírói marhaság, kár is ennyire elemezgetni 😊
A gólerõs uruguayi játékos vezéralakja volt a vb-negyedik helyen végzõ dél-amerikai együttesnek, bár csapata lemaradt a dobogóról, az egyéni elismerés nem maradt el számára, Forlánt választották meg a torna legjobb játékosának.
Az olasz lap úgy tudja: a torinóiak érdeklõdésbõl akkor lehet konkrétum, ha nem sikerült szerzõdtetniük a több európai klub által hívott bosnyák Edin Dzekót, a német Wolfsburg ugyancsak gólerõs csatárát. Ugyanakkor megjegyzik azt is, hogy a szerb Milos Kraszics megszerzése Forlántól független.
A kétszeres spanyol gólkirály és európai aranycipõs (2004–2005 és 2008–2009) Forlán sokadvirágzását éli: döntõ érdemei voltak klubja, az Alético Madrid Európa-liga-gyõzelmében, különösen a hajrában szerzett fontos gólokat. A kupasorozatban hat góllal segítette végsõ gyõzelemhez csapatát – kettõt a Fulham elleni túlórás döntõben –, feltéve ezzel saját teljesítményére a koronát.
A csalódást jelentõ manchesteri évek után – máig kérdõjeles, miért nem volt képes többre a Unitednál – Spanyolországba érve kiteljesedett Forlán: 2004-tõl a Villarrealt, 2007-tõl az Atlético fontos, megbízhatóan gólerõs láncszeme. A Villarrealnál eltöltött három idény során csak a bajnokságban 25, 10, illetve 19 gólig jutott, de Madridban ennél is többre volt képes, ott 16, 32 legutóbb pedig 18 alkalommal köszönt be az ellenfeleknek. Távozásával nagy ûrt hagyna maga után az Aléticóban, még akkor is, ha a spanyolok nem állnak éppen rosszul kiváló, nemzetközi mércével is mérhetõ csatárokban.
A Juventus óriási csalódásként nemhogy az aranyéremért folyó versenyfutásba nem tudott beleszólni, hanem a dobogóról is jócskán lemaradt a 2009–2010-es szezonban. Leginkább váratlan pontvesztéseivel és meglepõ vereségeivel került a címlapokra. A még Európa-liga-indulást érõ hetedik helyért is megszenvedett. A torinóiakra a nyári szezonban nagy átalakítás vár, egy új edzõ, Luigi Delneri irányításával.
A szakember fontos szerepet szán a feltétlen bizalommal leginkább visszaélõ karmesternek, Diegónak, míg a torinóiak elsõ számú kiszemeltjéért, Edin Dzekóért 27 millió fontot, továbbá Christian Poulsen vagy Mohamed Sissoko játékjogát ajánlották fel a Wolfsburgnak.
------------------------
hmmm.... Forlánnak tudnék örülni, de csak akkor ha az utóbbi évek formáját hozza, nem az MU-sat...
most nézem, csak rá kellet volna kattintanom a linkre😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
REAL MADRID
aki esetleg nem tudja élõben nézni annak lesz lehetõsége a Juventus Channelen (www.juventushungary.hu - juventus hungary tv) 19:30-kor felvételrõl megtekinteni
Viszont két sérült. Alex és Manninger, igaz csak húzódás, reméljük nem lesz több. Azért az ottani szakértõk csak nem buták, még én is tudom, hogy nem kis-kevés nyújtásokat kell csinálni minimum 30 percig, hogy ne legyen izomhúzódás.
A hálóõr a keddi tréning napon fájdalmakra panaszkodott, éppen ezért szerda reggel orvosi vizsgálaton vett részt, mely kimutatta, hogy az osztrák kapus bal oldali vádlija elsõ fokú húzódást szenvedett.
Manninger elõreláthatólag 20 napos pihenõre kényszerül.
www.juventus.com
Apa kezdõdik.
#30512: errõl van szó, Amauri általában egyedül próbálja átvinni a labdát az ellenfél hasán, és ha kedve tartja akkor visszapasszol, Trez pedig Alexszel például nagyon jól megértik egymást, ill. bármikor benne van a gól, Amaurinak ha nem megy, akkor az egész meccsen lõttek neki
Gianluigi Buffon nem igazol a Premier League-be - és máshova sem. Ahogy korábban Alessandro Del Piero, úgy az olasz sztárkapus is hûségesküt fogadott a Juventusnak. A világbajnokságon hátsérülést szenvedõ, majd mûtéten átesõ játékos napról napra erõsebbnek érzi magát, de egyelõre nem tudja, mikor védhet újra a Zebráknál.
Nem úgy sikerült a világbajnokság, ahogy Gianluigi Buffon tervezte. A kapus már a Paraguay elleni elsõ meccsen súlyos hátsérülést szenvedett, ráadásul a vb-címvédõ olasz válogatott csúnyán leszerepelt, még a csoportkört sem élte túl.
A 32 éves hálóõr túlesett a mûtéten, és bár fokozatosan nyeri vissza az erejét, egyelõre nem tudja megjósolni, mikor állhat újra a Juventus kapujában. Azt viszont határozottan állítja, hogy más csapat szóba sem jöhet, hiába látná szívesen több Premier League-együttes (például a Manchester United és a City) is.
– Soha nem utasítottam vissza egyetlen ajánlatot sem, mivel fel sem merült, hogy elhagyom a Juvét – cáfolta a manchesteri csábításról terjengõ pletykákat Buffon a Sky Sport Italia-nak adott interjúban. – Ha nem áll szándékodban távozni, felesleges foglalkozni azzal, hogy kik szeretnének szerzõdtetni. A Juve-szurkolóktól kapott szeretet rengeteg erõt ad, és ez megfizethetetlen. Azt viszont egyelõre nem tudom megmondani, hogy mikor térhetek vissza. Átestem egy bonyolult mûtéten, és ilyenkor nehéz elõre tervezni. A hátam egyre jobb, egyre könnyebben sétálok, és a bal lábam is napról napra erõsebb, de jósolgatni nem akarok. Legyen elég annyi, hogy 12 hónapon belül visszatérek – üzent a szurkolóknak a lábadozó kapusikon.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
azt nem tudom hogyan fért bele Giovincoba egy egész pizza 😄
Okés, lehet 30 percig nem látod Trez-t a pályán, ez okés, befejezõ csatár, de állítom villan kettõt, két gól azt hello. 😊 Ha odavarázsolják a fejére, vagy a lábára, bõven megállja még a helyét, ez az én meglátásom. 😊 Bár elvileg Del Neri még számol vele.
Bár inkább Amauri menjen, mint Trez. 😛
Amauri, ha nagyon nem kell senkinek maradhat, ha szar lesz jövõre mehet.
Jaki mindenképpen maradjon
Alex alap, hogy marad a visszavonulásáig
Dzeko meg jöjjön!
Ez a véleményem.
Hajrá Magyarország!