Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bonuccinak sajnos már járt egy ilyen, én imádom amikor elegánsan átveri a támadókat ilyen kihozataloknál, de ez sajnos ezzel a lehetőséggel jár.
Leminára én is ki akartam térni, szerintem is jó döntés lenne a megtartása, ennyi pénzért vétek lenne otthagyni. Jövőre legalább nem kell már a beilleszkedéssel foglalkozni és talán a sérülések is elkerülik.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
marotta meccs előtti nyilatkozatából én azt szűrtem le, hogyha sikerül megegyezni andre gomes ügyében, akkor a miénk lesz. ritkán szokta ennyire egyértelműen elismerni, hogy valaki érdekel minket. tuttosport (...) amúgy mára már tovább is ment, napokon belül találkozik beppe mendessel, hogy megegyezzenek a játékos ügyében.
másik hír, hogy lemina tegnapi teljesítményét is látva úgy tűnik, véglegesen döntött a klub. lemina marad, hernanes pedig távozhat. ennek is nagyon örülök, hatalmas fogás lesz lemina is, ha így folytatja.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem semmi utolsó negyed óra volt. Elismerés a Fiorentinának is, sportszerű, remek meccs volt. Ha Kalinic belövi a 11-est, akkor nekik álomszerű a meccs, pont Cuadrado hozta össze a(z elvileg nem létező) 11-est.
Amici di nessuno...
#42757: Őszintén szólva nem ismerem a srácot, úgyhogy nehéz okosat mondani. Gündogant pletykálták nagyon sokat, lehet őt nem engedi el a Dortmund mondjuk. Nekem Eriksen tetszene még a Tottenhamből, bár most ő is tuti egy vagyonba kerülne.
Közvetlen Marchisio helyére nehéz is lenne valakit hozni, egyedül Modric ugrik be, aki hasonló szerepben játszik. Máshol nemigen létezik ez a mélységi irányító szerepkör.
Amici di nessuno...
marottának volt egy érdekes elszólása egy hétközi nyilatkozatában, miszerint közvetlenül marchisio helyére nem fogunk igazolni senkit, annál inkább egy eklektikus középpályást. andre gomes a középpálya bármely területén bevethető, akár a csatárok mögött is.
Nem hiszem, hogy magyarázni kéne azt a sorozatot, amit pár hozzászólással lejjebb Csöves is említett. A külön vicc a dologban, hogy ha Guardiola bajnokságot nyer a Bayernnel, akkor mekkora király, míg ha mi nyerünk, akkor az nem nagy dicsőség. Ha a Premier League-ben lennénk, akkor is hasonló különbséggel nyernénk, úgyhogy kár ezt ragozni. Örülni kell neki, bár nekem is jobban tetszene, ha olyan végjátékok lennének, mint 2000 környékén. Vagy legalább olyan, mint a "bezzeg ha Muntari gólját megadták volna" szezonban.
Amici di nessuno...
Az első pár forduló után mindenki a Juvén rötyögött, ez már épp elég ahhoz, hogy kurvára örüljünk ennek a bajnokságnak is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
kellene nagyon egy jó Milan, na majd most megveszi az új befektető a klubot 😉
januárban még elsők voltunk 😄 de 5 éves tervünk van robertoval
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A Sassuolo elleni vereség óta 24 bajnoki 23 győzelem 1 döntetlen 53-8-as gólkülönbség. Egészen elképesztő és tényleg az a Torino elleni utolsó perces Cuadrado gól fordította meg a szezonunkat.
A felépülési idő legalább 6 hónap...
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.04.18. 00:56:29
Amici di nessuno...
összességében a 62. sérülés a szezonban, és bár nyilvánvalóan erről most nem az erőnléti stáb tehet, azért kíváncsi vagyok, allegri szerint továbbra sem beszélünk-e sérülésproblémáról a csapat esetében.
Amici di nessuno...
Utoljára szerkesztette: Grove4, 2016.04.16. 10:58:49
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
Amúgy csak magunkat okolhatjuk a sevillai meccsért, meg hogy Münchenben egy agyonnyert meccset csesztünk el.
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
balotelli meg milyen buta egy ember, te jó ég 😄
Amici di nessuno...
Balotelli tényleg kezd? Megyek megrakom a Juve-győzelmet.
Amici di nessuno...