44078
-
#43073 A mezpronál most akciósak a mezek
„!!! AKCIÓ !!! Most minden mezt 7.500 Ft-ért tudtok megrendelni (Szállítási költség nincs, és a feliratozás is díjmentes). Az akció nyár végéig tart, tehát augusztus 31-ig! Szerezd be most a kedvenc klubcsapatod jövő évi mezét! Magyar válogatott mez elfogyott!!! Jelezzük ha lehet rendelni újra. Elérhető mezek listája itt: http://usite.hu/x/17991 Rendelni itt tudsz: http://usite.hu/x/2809 Minden infó: http://usite.hu/x/2808 Ha bármi kérdés lenne, üzenetben vagy e-mailen keresztül tegyétek fel. Hozzászólásra nem mindig tudunk válaszolni!!! Szállítási idő kb. 3 hét.”
!!! AKCIÓ !!!
Most minden mezt 7.500 Ft-ért tudtok megrendelni (Szállítási költség nincs, és a feliratozás is díjmentes). Az akció nyár végéig tart, tehát augusztus 31-ig!
Szerezd be most a kedvenc klubcsapatod jövő évi mezét!
Magyar válogatott mez elfogyott!!! Jelezzük ha lehet rendelni újra.
Juve mezek
-
#43072 Az olaszok már jelezték, hogy számítanak ránk, hogy erős létszámmal jelenünk meg Zágrábban :) aki teheti jöjjön! -
#43071 Hát nem kaptunk egetverő csoportot. Innen a csoportelsőség úgy érzem még úgy 70-80%-os erőbedobással is kötelező. -
#43070 Ezért szurkoltam szóval szerintem tökéletes csoport :)
A másik kettő meg pont azért jó, mert nem lehet ellenük lazázni, de azért nem top kategória.
Matuidi meg ennyiért rablás a mai világban ha igaz, lehet benne valami amit Pogba eladásakor írtak, hogy cserébe Raiola idehozza olcsóbban.
-
#43069 Zágráb amúgy nincs messze, 340 km Pestről, Csövesnek még egy 100-assal kevesebb. Ennél közelebb nem nagyon tud jönni a Juve. -
#43068 Nem ideális ellenfél, de megint eladták a legjobbjaikat, elnézve a többieket a második kalapból, ők az egyik legkellemesebb ellenfél. Megint lett pár vicces csoport, kókler Ranieriék akár még tovább is mehetnek. -
#43067 Sevilla azért felveszi a kesztyűt a két spanyol gigásszal is olykor, úgyhogy az meleg lehet idegenben, de egyébként ok csoport. -
#43066 H-csoport: Juve, Sevilla, Lyon, Dinamo Zagreb. Ok csoport, van jóval erősebb meg valamivel gyengébb. Ezt simán első helyen hozni kell. -
#43065 Matuidi 22+3 millióért a miénk. Ennyiért jó vételnek tűnik. Pjanic mellé megvan az izom is a középpályára.
Közben megint a Sevillát kaptuk a második kalapból. Porto mellett ők tűntek onnan a legkönnyebbnek. -
Rudee #43064 Az legalább jó lebonyolítás volt. -
#43063 Ja, tényleg kellene 32 bajnok. Izgalmas lenne. Mondom aki erre vágyik, annak ott az EL. -
Rudee #43062 Ha már Bajnokok Ligája, akkor legyen bármilyen kis országról is szó, a bajnok indulhasson a BL-ben. Ezt a 3. meg 4. indulását kellene inkább átgondolni, teljesen fölösleges.
Amúgy ha nem lennének ott, akkor valószínű Pjaca se került pl a Juventushoz, meg számos más tehetség, akiknek ez az igazi kiugrási lehetőség. -
#43061 Igazad van, hogy a kiscsapatoknak se könnyebb bejutni, mint egy topligás 3.-4.-knek, viszont ez nem érv. Az egész mesterségesen lett kialakítva, amikor pár éve az UEFA kitalálta, hogy a nyomorék bajnokok is bejuthassanak, mert különben esélyük se volt. Ennyi erővel játszhatna a Napoli is az Arsenallal vagy mi a Bayernnel és lehetne mondani, hogy az osztrák bajnokonak sincs könnyebb dolga. Vagy kitalálhatnák, hogy a san marinói és a lichtensteini bajnok is játsszon egymással és a győztes bejut a csoportkörbe. Nekik se lenne ez könnyű, mégis csak azért tudnának bejutni, mert egy hasonló erősségű gyenge csapaton kell túljutni.
Az tuti, hogy az egész csak az adott kiscsapatnak jó, amelyik szerencsével bejut. A kazah/magyar/ciprusi/stb. bajnokra a kutya se kiváncsi, csak az adott ország pár millió szurkolója (maximum). Részben emiatt, részben a nagyok egyre jobban kimagaslásával szinte teljes érdektelenségbe fulladt a BL csoportköre. Az egész a nyolcaddöntővel kezdődik, de inkább a negyeddöntővel. Már várom mikor duzzasztják fel 48 csapatosra ezt is.
Aki meg olyan mazochista, hogy a 26. ország bajnokát akarja kupameccsen látni, annak ott az Europa Liga, ott kiélheti az ilyen fétiseit. -
#43060 Hát én egyáltalán nem tudom sajnálni egyiket se. A bajnoki ágon bejutó csapatok legalább letettek valamit az asztalra, egy szezonon keresztül kiemelkedőt nyújtottak a saját közegükben aztán pedig egy a saját szintjükön lévő csapat ellen továbbjutottak egy ki-ki meccsen. Nem hiszem, hogy bármivel is könnyebb dolga lenne pl. egy Salzburg-Dinamo bármelyikének túljutni a másikon, mint az olasz harmadiknak a portugál harmadikon. Azonos a szint.
Mindegyiknek megvolt a lehetősége az utóbbi években egyszerűen balfaszok voltak. Az Udinesenek jutott egy Braga, az éppen 100 milliót elköltő Napolit simán lefocizta a csak baszkokat játszató Bilbao, a Lazionál nem voltak hajlandóak addig erősíteni a csapaton amíg nincs meg a csoportkör, a Roma meg hozta a szokásost, idegbetegekké változnak, ha nem olasz kis/közép csapatokat kell gyepálni.
Az amit most rebesgetnek, hogy a 4 nagy automatikusan indíthatna 4 csapatot a csoportkörben az sem egy járható út. Gondoljunk bele, hogy a tavaly teljesen széteső, szedett-vedett Inter automatikusan csoportkörben indulhatna most. Mire fel? Kösz nem, inkább akkor a lengyel, horvát stb. bajnokot nézem a Bajnokok Ligájában. Ha meg nem akarom, akkor nem nézem. -
Rudee #43059 Ja, igen. Ellenféltől függetlenül olyan belépőért jár a piros. Saját maguknak köszönhetik, hogy kiestek. -
Rudee #43058 Nézheted a 3. meg 4. helyezettet a bajnokságba is -
#43057 Fúúú, tényleg vannak külön ágak? Nem is gondoltam volna. Így jár az ember, ha nem követi a focit...
Tényleg remek, hogy nézhetjük az olasz 3. meg a spanyol 4. helyett a kazah vagy bolgár bajnokot. Egy igazi élmény. Valóban kevésbé lesz az egész unalmas, ha betolnak egy rakás szar csapatot.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.08.24. 20:07:33 -
Rudee #43056 Külön van bajnoki és nem bajnoki ág. A Legia bajnok volt ahogy a Dundalk is. A Roma nem, ők mehettek a többi nem bajnok ágára. Ez így jó, nehogy már a 3. meg 4. helyezettek is a csoportkörbe legyenek minden nagy bajnokságból, így is unalmas a meccsek nagy része. -
#43055 Az első meccset láttam, a kiállításig szinte le volt focizva a Porto, ezt a párharcot hozni kellett volna. Viszont ha megnézzük a 2010 utáni sort, elég durvák az ellenfelek egy BL-selejtezőhöz képest. Közben meg a Legia Varsó játszik az ír bajnok Dundalkkal... Az is elég vicc, hogy a Roma ha bejutott volna a 4. kalapba került volna, megint kaptak volna egy hasonló csoprotot mint az elmúlt két évben (Bayern-City-x, Barca-Leverkusen-x). Az egész egy nagy rakás szar. -
#43054 Erős sor, szép volt Roma. Kb. 15-20 millióval többet kapunk így a BL pénzből...
-
#43053 Hiányzik nem tagadom. :( Remélem sok Cagliari meccset közvetítenek majd, most már De Ceglie is oda tart, ő lenne az 5. legendánk aki a 2012-es bajnokcsapatból odamegy. -
#43052 Valld be attól féltél, hogy nincs már Padoin, hogy beszálljon, ha gond van! -
#43051 Nagyon fontos volt, hogy rögtön betaláljon, látszott is a gólörömén, hogy ez különleges pillanat számára is. Egy friss interjújában meg is említette, hogy baszogathatják nyugodtan a bele miatt, ő majd addig rúgja a gólokat.
Alves is jó lesz, de azért nem volt véletlen, hogy megjegyezte a meccs után Allegri, hogy sokkal jobban oda kell figyelnie, ez nem a Barcelona ahol 4-5-6 góllal nyerjük a meccseket, 1-1 hiba nagyobb jelentőséggel bír. Szinte csak az ellenfél tizenhatosánál fordult elő, a miénknél elvétve. Persze ezt a meccs képe is adta, de például egy kiélezett BL csörténél nagyon nem fog beleférni.
A középpályára meg tényleg nem lehet panasz, mindhárman jó teljesítményt raktak le. Kicsit tavalyi érzésem volt először a meccs előtt amikor egy Pogba-Sturaro-Hernanes sorral nyitottunk. Most azonban gyorsan kiderült, hogy nem kell emiatt aggódni, nagyon jó állapotban voltak mindhárman. -
#43050 Sajnos csak egy részt tudtam nézni a meccsből, de nekem az alapján plusz az összefoglalót látva úgy tűnt, hogy Khedira is nagyon jó formában van (nem csak a gólja miatt mondom, btw az sztem brutál nagy gól volt, fura hogy nem nagyon emelik ki sehol). Jó lesz ez a csapat úgy érzem. :) -
#43049 Lemina jó volt, megérdemelte volna, hogy beakadjon az egyik lövése. -
#43048 Ennél szebben megírni se lehetett volna Duginak, rögtön győztes gól csereként beállva a lilák ellen. Lehet egy kicsit sajnálni Mandzukicot, aki sokkal többet tett hozzá a meccshez, de kell a szerencse is persze. Lemina tetszett, Asamoah meg tényleg egy világklasszis igazolás, ha bírja fizikailag. Dani Alves is nagyon hasznos lesz.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.08.20. 22:46:14 -
#43047 A játék eddig jó, Asamoah nagyon tetszik. Reméljük nem sérül meg.
Azért elég bivaly a padunk: Neto, Evra, Benatia, Rugani, Pjanic, Pjaca, Higuian, Zaza + a maradék. Majdnem kitesz egy elég jó kezdőt. -
#43046 Lassan kezdünk....remélem jobban mint tavaly :) Bár a végeredmény a lényeg :D -
#43045 Számomra érthetetlen ez az egész Cuadrado-ügy. Azt írják a lapok, hogy ő mindenképpen nálunk akar játszani. Ez miért augusztus végére derül ki, amikor innen ment vissza? Az még hogy ma nem volt a keretben teljesen érthető, mert jó eséllyel távozik. De már a múlt héten se játszatta Conte, pedig még a Juvénál is őt akarta. Valami lehet itt a háttérben, amit nem látunk.
Azt se értem, hogy 3,5 milliós kölcsönvételről lenne szó, de opció nélkül. Ennek mi értelme? Idejön egy évre, aztán megint megy vissza?
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.08.20. 19:48:14 -
#43044 Cuadrado ma sem volt a padon sem, egyre valószínűbb, hogy visszajön.
Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Sandro,Asamoah,Lemina,Khedira,Alves-Dybala,Mandzukic a várható kezdő estére. Pjanic összeszedett egy kisebb sérülést a legutóbbi meccsen.
-
#43043 Pereyra 15 millióért a Watfordé, a mostanában mutatott teljesítménye alapján ennyit se ér, úgyhogy örülni kell ennek is. Hernanesért ha valaki pénzt ad és bírja a fizetését, akkor mehet isten hírével. Cuadrado majd visszajön kölcsönbe, és jók is vagyunk. Mondjuk Matuidi még elférne. -
#43042 Zajlik a szokásos családi nap Villar Perosában ahol megmérkőzik a Juve A-Juve B. Az eseményen Marotta mondott pár szót a piacról:
-Zaza árában nem sikerült megegyezni, a mostani állás szerint marad.
-Cuadradoról nem mondtunk le, de továbbra is a Chelsean múlik a dolog
-Lemina marad
-Higuaint élete igazolásának tartja
-Brozovic nem jön
-Pereyra 48 órán belül dönt
-a keret 95%-ban kész, egy nagy középpályásra vadásznak -
#43041 Ffp miatt vkit elkell adni es kb 10ert vettuk, 25 nel tobbet ugy se ad erte senki -
#43040 Amúgy ha olyan jó a gyerek, az Inter miért akarja ennyiért eladni? -
#43039 Pereyra nyugodtan mehet, már a kölcsön véglegesítésekor se voltam meggyőződve, hogy ő ér annyit, aztán a sérülésekkel is pechje volt. Sajnos az eleje sokkal ígéretesebben indult, mint ami végül kijött belőle, kár érte, de jelenleg semmi értelme megtartani.
Brozovicot annyira nem ismerem, nem láttam sokat játszani (ki néz szórakozásból Inter-meccseket?). Mindenesetre több rációt látok benne, mint mondjuk Witselben.
Coman: várható volt, hogy megtartják, nagyon bejött nekik. Viszont továbbra is állítom ilyen konstrukcióval kölcsön kellett adni, annyira vállalhatatlanul szörnyű volt nálunk. Nekik bejött, örüljenek neki. -
#43038 Én bírom, szeretem az ilyen sokoldalú kp-kat. Ha a kókler Mancininél is jó volt tavaly akkor itt meg még jobb lehet. Ráadásul a beilleszkedéssel se lehet gondja, cimborái is vannak itt. Jöjjön csak.
Közben úgy néz ki a Watford viszi Pereyrát 16-18 millió körül. Úgy vagyok mint Zazával, sajnálom, hogy nem lett meghatározó ember, de nincs értelme 20-30 milliós játékosokat epizódszerepekre tartogatni. Mondjuk az angolokat jobban le lehetett volna húzni talán, kár hogy pont egy olasz a tulajuk. Pozzo ugye az Udinese tulaja is, tőle vettük anno Pereyrát.
A Bayern pedig nem vár a szezon végéig, már idén kifizetik Comanért a 21 milliót. -
#43037 Kulfoldre akarjuk adni de nyilvan penz beszel
Juve 20t ajanlott mi 30t akarunk, gondolom 25 lesz a vege
Ennyire birod? -
#43036 A 4.5-ös fizetést erősen kétlem, de szerintem valós az érdeklődés. Örülnék is neki. -
#43035 Brozovic hirek mennyire kacsak?
Elutasitotta a hosszabbitast Juve pedig 4.5os szerzodwst adna neki -
#43034 2-2 lett, megint Mandzukic, Dybala a gólszerzők. Allegri kipróbálta az argentínt trequartistaként a két csatár mögött, neki úgy néz ki fekszik ez is, mert Higuainék csinálnak neki helyet rendesen, mindenesetre nem vagyok meggyőződve, hogy ez a páros működni fog elöl, de most kell még kísérletezni.
A gólok: