Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Gyönyörû szabi volt, mint szinte mindig, ellenfélnek pedig nekem 8 ki jön, nyerni kell bármelyik ellen is.

9csöves9
baszki Alex ez túldurva volt😄

kapjuk a Sturmot!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Forza Italia
egyiknek se szabad gondot okoznia.

Alex elõtt meg le a kalappal. Óriási gól volt. és még kettõt lõhetett volna. Alex kell a kezdõbe

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

õket kaphatjátok...
APOEL Nicosia (ciprusi)
Lech Poznan (lengyel)
Sturm Graz (osztrák)
Dundee United (skót)
Aktobe (kazah)

Nagyon nagy gólt lõtt. Szerintem ezzel megmutatta, hogy ott a helye a csapatban. Nagyon örülnék annak, ha valamelyik magyar csapat kapná a Juvét ellenfélnek, mert nagyon szeretnék, már kimenni egy jó kis Juve meccsre itthon. Nagyon sok embernek okozna boldogságot szerintem az ha itthon láthatná ezeket a sportolókat pályára lépni. Én sokszor jártam már Olaszországban és nagyon szeretném ha itthon is ki tudnék menni egy igazi jó kis Juve meccsre!! Grat a csapatnak a meccsen mutatott formához. Remélem idén ismét harcban leszünk a bajnoki címért és a végén meg is nyerjük.
Zsolti9014
A meccset nem láttam, de Alex megint megmutatta, hogyan is kell szabadot lõni. 😊

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
van kemelés. az nso megadt a választ.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/el-egyik-magyar-csapat-sem-kiemelt-a-liverpool-a-juve-a-psv-is-johet-2039879

Gyõrt akarom!!!! 😄

forzajuve5
még lesz egy kör, ott már jöhet egy kemény ellenfél. bár nem tudom van-e kiemelés vagy hasonló a sorsoláskor. ma sorsolnak ha jól tudom

cassoneitaly
<#worship><#worship><#worship> GRAZIE CAPITANO! <#worship><#worship><#worship>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Csacsi
Nah a Capitano hozta amit kellett 😊

Még mindig nem érzem az átütõ erõt a csapatban, de azért még reménykedek.

Van még selejtezõ, amit játszanunk kell, vagy bent vagyunk a fõtáblán? Eddig nem nagyon követtem az EL--t érthetõ okokból 😊

Más.
Ez a szám nincs meg valakinek MP3-ban?

Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
ez mekkora volt. Capitano nem tud kiöregedni

ALEEEEEEEEEXXX!!!! Micsoda gól! Hát igen..
forzajuve5
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Grove4
Na mi van, még nem kaptunk 5m-est? <#idiota><#idiota><#idiota>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
élvezhetetlen ez a meccs ilyen embertelen körülmények között. le kellene fújni aztán majd valamikor újrajátszuk.
nem gurul semmit a labda. mindenki bokáíg érõ vízben szaladgál.
még a végén mi ba**unk rá, mert a technikás játékosok akikre a támadásaink épülnek igazából semmit sem tudnak csinálni.

lett volna már egy jogos tizenegyesünk, de spori nem adta meg...

forzajuve5
próbálgasd, mert most váltott az ember másik csatornára aki üzemelteti.

egyébként majdnemhogy focira alkalmatlan a pálya annyira esik az esõ.

Csacsi
nekem az állandóan akad 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
http://sporting-tv.yolasite.com/channel-2 (veetle szükséges)
jó kép, hozzáértõ angol szakértõk a stúdióban

kezdõnk ugyanaz mint az odavágón

forzajuve5
azaz játékjogát játékjogit helyett 😄 nem tudom hogy csináltam, a két betû még csak nem is egymás mellett van 😊

lesz olyan aki csak felvételrõl nézi a meccset és nem szenved a streamekkel?
én a stream mellett döntöttem

forzajuve5
opciós joga van megvenni a fele játékjogit. ez megint egy újítás, nem tudom miket tudnak még kitalálni 😊

Oziris666
Kit??? nemis vettek csatárt😊
8 van tavaly óta😄

Fabio Capello
arra emlékszem, az valóban egy faszparaszt húzás volt...

Kaplan
Szerintem ez abszolút lényegtelen. Még el se kezdõdött a bajnokság de már rinyál, fel sem akarja venni a harcot a többi csatárral mert ennyire gyenge mentálisan. Ne haragudj de nálam az elsõ Arsenal elleni City mezes gólja után.. ( Az a bizonyos átrohanok sprintbe az egyik kaputól a másikig, hogy becsúszva ünnepeltethessem magamat az Arsenal tábor elõtt) na igen ott el is vágta magát.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fabio Capello
azért ehhez részben az is hozzájön, hogy a City megint igazolt nyolc csatárt...

Kaplan
Félig Arsenal drukkerként tisztában vagyok vele, hogy Adebayor a futballkurvák királynõje. Isten óvja bármelyik csapatot ettõl az embertõl, pénzéhes, tisztességtelen, erkölcstelen. Még akkor is ha nem rossz játékos. Ott hagyta az Arsenalt a csodás City fizetésért, a PL legjobban fizetett játékosa volt, most már nem az és máris elvágyódik..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Vlado Borozan, a CSZKA Moszkvát erõsítõ Milos Kraszics ügynöke a tuttosport.com-nak elmondta, hogy közeledtek az álláspontok a két klub között, de a Juventusnak elõbb kell adnia néhány játékost, hogy az átigazolás valóban megtörténjen.
„A Juve tizenötmillió euróért megszerezheti õt. Ez az ár alacsonyabb, mint amit a többi klub kínált, de Kraszics csak a Juventusban akar játszani. Ahhoz viszont, hogy az üzlet megtörténjen, a Juventusnak el kell adnia néhány játékosát. Most ötven százalék esélyt látok arra, hogy megegyezünk. Ha nem sikerül, akkor Kraszics marad Moszkvában” – mondta Borozan.
Fabio Capello
Adebayor: „A Juve nagyszerû klub, náluk szeretnék játszani - kezdte vallomását a Tuttosportnak. - Ha nemrégiben megkérdeznek, azt válaszolom, maradok a Cityben. Eszem ágában sem volt még csak gondolkodni sem a változtatáson. Aztán az elmúlt szezonban kevesebbet játszhattam, ez viszont nem fér bele nálam. Elgondolkodtam. Sajnálom, hogy el kell hagynom a Premier League-et, de Európában másutt is vannak kiváló bajnokságok. És szerencsére akadtak kérõim is.”

---------------

el is vágyódik, olcsón is adnák, el kéne hozni!

Fabio Capello
remélem a parmának nincs opciós joga rá, mert akkor megint elvesztünk egy õrületes tehetséget...

forzajuve5
Giovincot ma este 7kor mutatják be mint Parma játékos. ott most megkapja a lehetõség a boizonyításra, reméljük élni is tud vele

nono84
Giovinco -> Parma (1 év kölcsönbe)

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Nem tudom, mi lesz ebbõl a Milos Krasic ügybõl de most már jó lenne a ha végre kiderülne és pont kerülne az ügy végére. Fõleg, hogy ilyen közel állunk a bajnokság kezdéséhez.
Grove4
A szerb szélsõ egyre közelebb a Juventushoz. Milos Krasic ügynöke, Vlado Borozan a Sky Sport 24-nek nyilatkozott, s elmondta, hogy áll jelenleg ügyfele átigazolása: „A klub 15 millióért véglegesítheti az transzfert Moszkvában. Ez az ár alacsonyabb, mint amit a többi klub ajánlott, de a Juventus megkönnyíti a tárgyalásokat, de elõtte még nekik el kell adniuk néhány fontos játékost. Hány százalék az esélye annak, hogy ügyfelem Torinóban folytatja? A Mercatón semmit sem érnek az ilyen számolgatások, de jelen állás szerint 50%. Annyi azonban biztos, hogy ügyfelem csak a Juventust akarja, és ha nem jönne össze a transzfer, marad Moszkvában.”

www.tuttosport.com

Nahát akkor Grygera, Grosso, Zebina, Tiago, pápá ... meg valószínûleg Camo is megy Angliába.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
oda kell nagyon figyelnie a Genoara idén mindenkinek. Toni, Rafinha, Veloso... eddig is jók voltak, és ezekkel a transferekkel meg még jobban erõsödtek

Zsolti9014
Rafinha --> Genoa - forrás: Kicker

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
igaz, de picit vitatkoznék: nálam Jaki nem középszerû, csak éppen túl sokat volt sérült. Nagyon biztoslábú befejezõ, ráadásul elõkészíteni is képes, persze nem lehet Agüeróhoz hasonlítani, más stílus.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Pazzini szerintem >>>>>>> Amauri. De ettõl függetlenül végre kinyithatnánk a pénztárcánkat és vehetnénk egy klasszis csatárt (pl. Agüero), nem elszórni a pénzt középszerûekre (Jaki, Amauri).

#30720: ez hogy derült ki? Jó lenne, ha nálam is kiderülne, hogy van. 😊))

Amici di nessuno...

Forza Italia
így van 23:05 perctõl felvételrõl adják a meccsünket. Kötelezõ program😄
De sztem én streamen megnézem és este mégegyszer😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gercse
Ha nem mondod, akkor nem is kerestem volna, de úgy látom én is, hogy utána adják, legalább lesz

Breki33
Köszönhetõen egy fórumtársnak kiderült, hogy van Digi TV-m.

Jól látom, hogy a meccsünk a Gyõr mecs után felvételrõl adják csak?
Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
mivel közel 40 milliót kérnek érte

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
csodálkozom is, hogy még nem vette meg senki. angliából pedig sok csapattal hírbe hozták

Zsolti9014
Huntelaarral ellentétben Suáreznek most volt egy jó vb-je is 😊

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
kicsit elírtam a hülye fejemmel két helyen. Suarez és Dzeko is 3 év alatt és nem kettõ alatt szerezte azt a rengeteg gólt. el vagyok tévedve az évekkel egy kicsit 😊. persze így sem rossz.Suarez elõzõ szezonban 49 gólt rámolt be. ilyen is ritkán történik azért. mondjuk Huntelaar is annak idején ontotta a gólokat Hollandiában, aztán azóta se megy neki a dolog.

Zsolti9014
Suárezt nagyon szívesen látnám én is Zebramezben. A vb-n a kezezése számomra a gyõztes mentalitás egy megnyilvánulása volt pl. És technikás, nagyszerûen lõ, és nagyon gólérzékeny. Különben õ szóba került nálunk egyáltalán? De jó lenne egy ötletnek feldobni a vezetõség számára! 😄

Mondjuk Cassano se lenne egy rossz vétel, ráadásul már le is higgadt, nem olyan hisztis mint volt.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
könyörgöm csak Pazzinit ne. semmivel sem jobb képességû csatár mint Amauri. volt mellette egy élete formájában lévõ Cassano, plusz az egész csapatnak jól ment a szekér. szerencséjére õ volt a csapat egyetlen jóképességû csatára, így mindenki, de fõleg Cassano õt szolgálta ki.
ki kellene adnunk rá 20-25 milliót, de elõrébb nem jutna vele a csatársor.
letennénk azt a 30 milliót az Atleticonak Agüero-ért, még lehet bele is mennének, de 35ért meg már biztos lehetne hozni. esetleg adjuk Tiagot + pár évig beszállunk a fizetésébe. és akkor lenne egy olyan csatárunk aki fiatal, bizonyított az EL-ben, jó volt a spanyol bajnokságban, és a VB-n is jól ment neki.
vagy a b lehetõség Suarez. hihetetlen gólátlaga van az embernek. 2 év alatt az Ajaxban 134 meccsen 100 gól!!! (Dzeko 2 év alatt a Wolfsburgban 94 meccs 56 gól)

Forza Italia
Nekünk Bastos kellene

Fabio Capello
én még örülnék ha eladnánk amaurit, és a helyére érkezne mondjuk Pazza...

Diego témához: bármikor beáldoznám a brazilt, ha helyette Seba kapna rendszeres játéklehetõséget...

Zsolti9014
vagy ugye Elia/Krasics helyén Pepe, esetleg Martínez

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Most ahogy olvasgatok, meg gondolkodom, nem lenne csúnya egy ilyen csapat jövõre:

Buffon - Motta, Bonucci, Chiellini, ????? - Sissoko, Marchisio - Elia, Krasics - Del Piero, Iaquinta.

Persze sok száz ilyet lehetne még felírni.

Hajrá Magyarország!