44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    Juve-Real mecs a Digisporton a Real TV-ben most !
  • 9csöves9
    jaj hagyjuk már...kurvára nem ez itt a gond.ez a keret is simán a 3-4. legerősebb a ligában.4 minőségi ember kell inkább a játékosok mögé
  • Grove4
    Marotta: négy minőségi játékost kell igazolni
  • forzajuve5
    “We played a good game," said Del Neri :)

annyi pozitívum már volt, hogy a csatársor működött amég bele nem nyúlt. a középpálya és a védelem katasztrófa volt. még Buffon 2. félidőben nyújtott teljesítményét tudnám kiemelni.

na és persze ilyen gólt egy évszázadban egyszer látni mint a 2., és ilyen kihagyott helyzet sem lesz mostanában mint amit kihagyott a jóember ellenünk :D
  • Csacsi
    Valahol a Juventushungary-n volt rövidhír. Szóval még cikk sem volt róla :)
  • forzajuve5
    ezt mikor mondta? erről lemaradtam
  • Csacsi
    Remélem Agnelli tartja a szavát..hogyha nem nyerünk, akkor ByeBye DN.
  • forzajuve5
    vagy hogy most ne legyen olyan aki újra vezető gólt szerez
  • Csacsi
    Talán elfáradtak :D
  • forzajuve5
    tegye fel a kezét aki érti miért kellett az Alex-Matri támadósort a fényévekkel gyengébb Jaki-Martinezre cserélni?
  • Trunks
    Hozzáteszem még mindig jobb, hogy Mottát küldték le, mintha Buffont... :D
  • Csacsi
    Matri második gólja milyen volt már :)

Buffon piros kijárt volna. Ez rövid időn belül a második. Nem tudom mi van vele mostanában. Eddig az ilyeneket simán fogta. És nem utolsó pillanatban szabálytalankodott. Bár eddig sokkal jobb védelem volt előtte.

Teljesen jogosan játszunk 10 emberrel.
  • gercse
    Le kell hozni Pepét, DP meg húzódjon vissza
  • forzajuve5
    Aquilani le, Sorensen be és Marchisio maradjon takarítani középen. ha lehoz egy csatárt akkor buktuk a meccset
  • Trunks
    Túl sok választási lehetősége nincs. Matrit nyilván nem fogja lehozni.
  • Trunks
    1. Hihetetlen, hogy képesek vagyunk egy megnyert meccset is izgalmassá tenni.
    2. Buffont ki kellett volna állítani a 11-esnél.
    3. Motta második szabálytalansága nem ért sárgát. Utálom, amikor a bíró kompenzál.
  • forzajuve5
    DN most képes lesz lehozni Alexet és védőt betenni helyette a kiállítás miatt. pedig nem kellene mert ennek a védelemnek mindegy hogy 3 vagy 4 ember áll ott, ugyanolyan katasztrófális
  • forzajuve5
    ez az amikor Alex a pályán van :)
  • forzajuve5
    13 pontnyira vagyunk a kieséstől :)
  • limperatore
    9 fordulóval a vége előtt kurva sok értelme van edzőt buktatni
  • forzajuve5
    van egy olyan érzésem, hogy akarunk. játékosok simán rá tudják fogni arra hogy az ellenfél most épp jó formában van mivel az előző meccsüket is megnyerték
  • banok
    20.45 Cesena-Juventus
    tv : Digisport hu/sk (románoknál nem adják élőben!)
    streamek :
  • Csacsi
    Nemsokára kiderül...hogy akarunk-e edzőt buktatni :)
  • MarcelloLippi
    Ravanelli

Cikk és videó... régi szép idők.
  • 9csöves9
    a Juventus új edzőjelöltjei

a terminátoros videón szakadtam:D
  • WuFraZselic
    ez jó nagy hülyeség a vezetőség részéről, most jön egy könnyű mérkőzés, és attól függ az edző sorsa. vélhetően megnyeritek (mert mégiscsak a Cesenáról van szó), aztán minden megy tovább. bár ha azt csinálja Agnelli, mint tette Moratti, és eredménytől függetlenül kibassza az edzőt (ez nekünk bejött, bárcsak megtette volna mondjuk november végén...), még jól is járhattok
  • Fabio Capello
    Örülnék Nedvednek, mindig is volt benne motiválóerő és tekintély a csapat felé, ebből a szempontból ideális választás lenne.

Ugyanakkor nagyon félek attól, hogy jön egy újabb Ferrara-effektus, és kiderül, hogy az edzősködésre még nem áll készen.
  • Cike
    A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus labdarúgócsapatának vezetői megköszönik Luigi Delnerinek a munkát, ha a „zebrák” szombaton kikapnak a Cesenától – és így elszenvedik sorozatban negyedik vereségüket is. Az újság szerint Andrea Agnelli elnök ez esetben Pavel Nedvedet vagy Claudio Gentilét kérheti fel ideiglenesen kinevezett vezetőedzőnek.

A klub játékosaként 2003-ban Aranylabdát nyerő Nedved már a Juventus Bolognától elszenvedett vereségét követően is jelezte, hogy érdekelné a feladat, ám Gentile felkérésére nagyobb esély mutatkozna, hiszen ő az U21-es olasz válogatott élén már szerzett edzői tapasztalatot.

A Juventus a Milantól elszenvedett szombati veresége után a hetedik helyen áll, tíz ponttal lemaradva a negyedik, BL-selejtezőt érő helyen található Laziótól.
  • Zsolti9014
    viszonyítás kérdése, végülis tényleg nem kaptunk most egy négyest a Pecmeregtől, csak 1-et a Milantól, ergó fejlődött a védekezés...

viccet félretéve az eredménytelenségtől még jobban bántanak ezek a nyilatkozatok, ehhez már vastag bőr kell legyen a pofáján. Ez a JUVENTUS, kicsirigó, ébresztő, nem pedig a Novara meg a Teramo...
  • forzajuve5
    „Máshogy játszottunk, mint legutóbb a Lecce és a Bologna ellen. A srácok minden tőlük telhetőt megtettek, de a Milan ellen nem könnyű helyzeteket kialakítani, bár ez nekik sem ment könnyen a mai meccsen ellenünk – nyilatkozta Delneri. – Továbbra is tartom, hogy jól játszottunk ma este, fejlődtünk, különösen a védekezést tekintve. Dolgoznunk kell a taktikánkon, túl könnyen adjuk el a labdákat."

rohadt digisport valami más meccset adhatott fene a pofájukat. most jó lenne ha azt is leadnák amit Del Neri látott :D
  • Laccyka93
    Eddig tűrtem. Nem szidtam senkit, sem a játékosokat, sem az edzőt. Idáig..
    Nem az a baj, hogy kikaptunk(persze ez önmagában is elég probléma), hanem hogy megint lélektelen, szarfos hulladék, elképzeléstelen, alibi játékkal sikerült elérni. Minden támadásunk kimerült egy beadásban.. vagy Traoré zseniálisan, mérnöki precizitással beadott labdáival, vagy Martinez fantasztikus cselei után, vagy Krasic be nem adásai, amikből szöglet lett. Borzasztó. (Krasiccal nincs bajom egyébként, de már ő is hulladék, de még azért küzd). Del Neri meg.. szánalom.. Iaqiunta buzi vagy mi a tököm? Labdába kb 1szer ért.. De azért be kell hozni, Toni legalább küzdött, igaz hogy ő is nyominger már, de harcol.. De ezek. Pff.. Del Piero nem fért volna el a pályán nyilván, Matrival mondjuk, hogy talán kreativitás is lett volna. Nem, minek az. A többi cseréről meg nem is beszélek. Nem lesz itt Bl, se El, se semmi. Volt egy kép, amikor mutatták Agnellit és Nedvedet és valamit mondott Nedved Agnellinek, remélem arról beszéltek, hogy mit is kéne tenni, mert ez nem állapot. Na ez most kijött belőlem. Bocsi:D
  • gercse
    Meg nekem azt ne mondja senki, hogy ez a keret ennyire elég...
    Krasic, Melo, Marchi, Aquilani( még ha most ő sérült is), Chiellini, Barzagli, Bonucci, Buffon, elől meg Matri, Toni, Jaki, DP,

Valamiért mindenki kurvára impotensül játszik..., ezzel a játékosállománnyal meg kellene lennie a 4. helynek, mert sem a Lazio, sem a Napoli sem az Udinese kerete nem jobb a miénknél...
    Fogalmam sincs ki vagy kik a hibások, de lassan megoldást kéne találni rá, mert különben anélkül, hogy észrevennénk beleszürkülünk a mezőnybe, és mindenévben a 4./3. helyért fogunk harcolni..., amit azért nem kéne
  • 9csöves9
    na jó,de ez azért nem úgy ment,hogy Moggi kérdés nélkül pakolta a játékosokat Lippi ölébe.Lippi megmondta kikre van szüksége vagy egyáltalán milyen típusú emberkékre.akit meg Moggi tudott azt elhozta

tűzoltásnak szerintem most megfelelne,de egy hosszútávú projektet nem tudnék vele elképzelni

közben Marotta kijelentette,hogy megyünk tovább LDN-nel,max abban bízhatunk,hogy Agnelliék bepipulnak
  • Zsolti9014
    sajnos igazad lehet.
  • forzajuve5
    azért azt se feledjük el hogy Lippi annak idején egy nagyon komoly projekthez csatlakozott és hozta ki folyamatosan a legjobbat a Moggi által folyamatosan egyre jobbá épített csapatból.
    amég nem lesznek meg a vezetőségben is újra a meghatározó profi szakemberek addig jöhet akármilyen edző.
    bár még mindig nem öreg (62 éves), és így simán elvállalhatna egy újabb hosszú periódust, de amég Secco és Marotta féle szakembernek mondott vandálok által összevásárolt gyenge játékosokból kellene valamit kihozni így szerintem nem megy bele. és más épeszű komolya edző sem.
  • cassoneitaly
    A válogatott az más tészta. Lippi imádja a Juvét, szerintem mindent megtenne, hogy visszahozzon minket az élvonalba. És én hiszem, hogy sikerülhet is neki.
  • gercse
    Lippit inkább ne, már felette is eljárt az idő, láthattuk a visszatérését a válogatottnál, az sem lett túl sikeres, más kell ide, még én sem tudom ki, de egy erős, keménykezű, és sikeres edző, nem Ranieri féle Delnerik...
  • cassoneitaly
    Itt csak egy valaki tehetne rendet, az pedig Marcello Lippi. Míg ő nem rázza gatyába a Juvét, addig szívhatjuk a fogunkat... :(

FORZA JUVE! GRANDE ALEEEEEX!!!!!
  • eddie
    Megint hoztuk mostani szokásos sz.r formánkat.Siralmas volt a játék.
  • forzajuve5
    ez úgy mégis mi volt ma már megint?