44078
-
#33461 kicsit szomorú...
1996. március 20.: A 22 éves Alessandro Del Piero hátán cipeli a csapatát a Real Madrid elleni meccsen. A Juventus 2-0-ra győz, és bejut a BL legjobb négy csapata közé.
2011. március 20.: A 37 éves Alessandro Del Piero hátán cipeli a csapatát a Brescia elleni meccsen. A Juventus 2-1-re győz, és megmarad a reménye, hogy jövőre az Európa Ligában indulhasson. -
#33460 azért Alex még mindig csodás dolgokra képes. mondjuk ezt nem is vitatta senki :D -
MarcelloLippi #33459 Gólok
Del Neri-t érdemes figyelni az első gólnál... szánalom!
Grat a győzelemhez, végre nyertünk. -
#33458 legyen úgy.mindenképp szemléletváltás kell,azt pedig ide oda keringő,semmit nem nyerő olasz edzőkkel nem lehet elérni -
#33457 hát pedig olasz lapok eléggé cikkeztek múltkor róla, sztem elhozzátok
főleg ha portoval el-t nyer -
#33456 menjen:Manninger,Motta,Grygera,Grosso,Salihamidzic,Traoré,Aquilani,Martinez,Sissoko,Amauri,Iaquinta
ebből valószínűleg Martinez,Sissoko és Jaki nem fog elmenni
edzőnek szívem szerint egy fiatal ambiciózus külföldit hoznék ez lehet akár az általad emlegetett Villas Boas is,más nem is nagyon jut eszembe ilyen kategóriában.mondjuk valószínűleg a vezetőségnek eszébe se fog jutni idehozni .olaszok közül talán Spalletti,Conte,Gasperini,(Lippi) jöhet nálam számításba
érkezőkbe név szerint annyira nem mennék bele ki tudja milyen lehetőségek lesznek.nagyon körül kéne nézni a lejáró szerződésű játékosok között(pl Taiwo,Bosingwa) és a Angliából kéne a PL ritmusához hozzászokott/edződött játékosokat hozni.mindenképp kell balhátvéd,jobbhátvéd,belső középpályás,balszélső és egy csatár még Matrin és Quagliarellán kívűl akiket feltétlenül meg kell venni
célkitűzés:dobogó -
#33455 te személy szerint mit változtatnál nyáron a csapaton? kiket hoznál kiket küldenél el, mint játékos mint edző? csak kíváncsiságból
és milyen célt tűznél ki jövőre? -
#33454 kb az ilyen gólokért megmozdulásokért érdemes még nézni a meccseinket.az ilyen plekszicsapkodós gólöröm után mondja valaki,hogy edzőt akar buktatni:)
nem volt egy nagy diadalmenet,de megérdemeltük.a végén elég gáz volt hogy állandóan a szögletzászlót tűzték ki célul maguknak,de hát meg kell szenvedni mindenki ellen -
#33453 ALEEEEX!!! -
#33452 Atyaég, ez mekkora gól volt!!! Kár, hogy az ismétlést nem tudtam megnézni, mert szar a stream. :) -
#33451 Capitanooooooooooooooooooooooooooooooooo 2-1 -
#33450 nekem is elsőre úgy tűnt,de a lassítás után már szerintem is les
nem játszunk szerintem rosszul,de borítékolható volt hogy kiegyenlítenek.Chiellini azért majd elregélhetné mi a faszért nem fejelte ki ezt a labdát.hihetetlen miket művel ő is mostanság -
#33449 Hát ez kurvára nem volt les. És Kraszics egy az egyben mehetett volna... -
#33448 Buffon megint mi a faszra jött ki. Mióta visszatért sérüléséből egyre többet hibázik -
Laccyka93 #33447 Szerencsés gól, de vezetünk. Csak most már ne szarjuk el. FORZA! -
#33446 Kraszics! Ha jól emlékszem a mesterhármasa óta nem is lőtt gólt a bajnokságban. Már ideje volt. -
#33445 Krasiccccccccccccccccccc 1-0 -
#33444 FORZA JUVE. NYERNI KELL -
#33443 köszi -
#33442 15.00 Juventus-Brescia
streamek : -
#33441 amikor egészséges volt szinte mindig kezdett.összesen 2019 percet töltött a pályán,ezzel a 9.legtöbbet játszó játékos -
#33440 Aquilani mennyit játszott, mióta a Liverpooltól kölcsönbe jött? -
#33439 JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Traore; Krasic, Aquilani, Marchisio, Pepe; Matri, Del Piero.
A disp.: Storari, Barzagli, Grygera, Salihamidzic, J.Martinez, Boniperti, Toni
Bonipertit egyébként a héten behívták az u20-ba -
#33438 ezzel én maximálisan egyetértek.
amúgy sem arról már szól a futball, amiről igazán kellene, a valódi értékek kiveszőfélben vannak, de most ez más téma.
szerintem se kell ilyen fiatal taknyoknak (mondom ezt 21 évesen...XD) milliókat fizetni, főleg amíg gyakorlatilag nem is bizonyítottak. -
#33437 őszintén megvallva én sem igazán,
kb. ilyen Martinez szintre csúszott a szememben, teljesen felesleges, ha pályán van, mert nem tud maradandót alkotni -
#33436 fasza.szerintem őt akkor már nem is látjuk többet Juve mezben.nem is bánom őszintén -
#33435 nem erről van szó.azokat a szerződéseket nem most kötötték meg,felbontani nem egyszerű és nem is olcsó mulatság.Pirlót se keverjük ide,esélytelen hogy idehozzák.nem hiába szaroznak Alex fizetésével is,a lehető legkevesebbet akarják neki adni.
mit gondolsz egy itt nevelkedő fiatal előtt mi lebegne folyton,ha ez a 17 éves gyerek rögtön évi 1 milliót kapna úgy hogy még nem csinált semmit?persze ez Angliában mindennapos meg minden,de normálisnak meg jónak kurvára nem mondanám.aztán csodálkoznak ha 25 éves korára egy jellemtelen pöcs lesz és majd a pia a buli meg stb. érdekli jobban.pár év múlva sörhassal visszamegy levezetni -
#33434 Újabb csatár dőlt ki az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventusnál: a csapat honlapjának beszámolója szerint Vincenzo Iaquinta combizom-szakadást szenvedett a bal lábában, a felépülése három hónapig is eltarthat, így a számára befejeződött a szezon. -
#33433 Végülis jogos inkább a c-kategóriás öregek keressenek annyit...
vicc ez a klubvezetés -
#33432 Hát ezt nem hiszem el, úristen, hogy lehet valaki ilyen BUTA! -
#33431 ez nagggyonjóó! :D
de közben még az az "arc"kifejezés, látszik, hogy nem pillanatnyi tévedés, hanem úgy fogalma nincs az egészről, hogy hogyan is kéne... :D
ez kegyetlen durva! XD -
#33430 banyek, egy majom ügyesebb :D -
#33429 nála bizony látszik az,hogy az emberek a majmokból lettek.... -
#33428 kedvenc kismajmunk legújabb alkotása.bár már kezdem úgy érezni hogy egy buta majomhoz hasonlítás már sértő lesz a majmokra nézve
http://www.youtube.com/watch?v=lYU-SeVofHs&feature=player_embedded#at=78 -
#33427 nah a Piazon bizniszről.1 millió eurós fizetést akartak kiharcolni maguknak,ezek után szakította meg a tárgyalásokat Marotta,mert hogy egy kiskorúnak nehogy már ekkora fizetést adjunk miközben mindenki pampog a magas fizetésekről.ha ez tényleg így volt,akkor nagyon jó döntés,egyet kell vele érteni -
Laccyka93 #33426 De csak mer meccsen nem ért labdába, aztán edzésen meg fura volt neki.. -
#33425 Jaki izomláz miatt lehet kihagyja a Brescia elleni derbit.izomláz érted? -
#33424 :)
lehet nem meccsre kellett volna cipelni szegény gyereket,hanem csak a trófeaszobába... -
#33423 "2011. márc. 16. ... Lucas Piazon, a brazil támadó középpályás 10 millió fontot érő előszerződést kötött a Chelsea-vel, visszautasítva a Juventus ajánlatát." -
#33422 Zambrotta, Pirlo, Gattuso, Oddo és akkor lassan összeáll Marotta nagy álma, a világbajnokokból álló csapat :D