44078
-
#33501 chelsea aztán nagy karrier :D city szint -
#33500 Piazon hivatalosan is a Chelsea-é. -
#33499 mikről maradok le... :O -
MarcelloLippi #33498 Köszi. :) -
#33497 youtube-on keress rá a DERBY SLANCIO DI VITA kifejezésre és rengeteg videót találsz. vannak egész hosszú terjedelműek is -
MarcelloLippi #33496 Nedved is lőtt gólt. :)
Nincs valahol fent a meccs? -
#33495 én most angliában dolgozok, így jövő tavasszal már simán bele fog férni anyagilag, hogy befizetek valamelyik szervezett RUJ meccsnézős kiruccanásra -
#33494 köszi!
képek tegnapról: http://www.footballpress.net/?action=foto&id=45289&id_album=1407&start= -
#33493 hát ja, 1200 euro kint a minimálbér, kaják kb olcsóbbak
sok sikert, én is tervezem majd idővel -
#33492 tulajdonképpen bármit.bátyám kint dolgozik lassan 8 éve,hozzá megyek júniusban egy időre aztán lesz ami lesz.a legszarabb melóval is a többszörösét lehet ott keresni mint amit most kapok... -
#33491 hát, remélem felfogott valamit a most Juventusnak csúfolt tróger bagázs... (tisztelet a kivételnek.) -
#33490 nah mit tervezel olaszba? :D -
#33489 elképzelhető,hogy hamarosan kint fogok dolgozni,szóval mindenképp:) -
#33488 hihetetlenül kurva jó volt ez a tegnapi móka.csak remélni tudom,hogy valakinek volt esze a klubnál és kiráncigálta az egész mostani keretet a stadionba.
főleg a második félidő tetszett de azért az első sem volt semmi,Vialli ollózása mekkora lett volna:) na meg Gentile milyen sprintet levágott,hogy elérjen egy labdát hogy ne legyen bedobás,egy ilyen meccsen baszki.Montero köténye,Zidane labdái,Davids amikor lerúgták felpattant és ment előre egyből,na meg Pavel...
valamiért a tegnapi meccs miatt is bizakodhatunk,hogy egyszerűen egy ilyen csapat nem süllyedhet a középszerűségbe -
#33487 amúgy nem úgy volt h ezek a mozgóképek változnak majd meccsről meccsre? kb már fél éve ezek a képek mennek itt :D -
#33486 az milyen oltás :DD -
#33485 mekkora kiírás :D -
#33484 Bár soha nem felejtem Ravanelli gólját az Ajax elleni BL döntőben :) -
#33483 Miért. A Parmában nem fizetik a zselét neki?
Mondjuk nem lenne rossz, egy ilyen, hogy Davids, Zidane, Tacchinardi, Nedved, Ravanelli, Vialli felállás.
És akkor nem cserélhet rosszul Del Neri, ha olyanok lennének a padon, mint Del Piero, Di Livio, Deschamps, Pessotto Conte.
Na jó...nagyon elszaladtam :) -
#33482 A Juventus-szurkolók kihúztak kiírást, amelyen ez állt: "Avete impegni per domenica?" Műfordításban: "Nem értek rá vasárnap?" Telitalálat.
(bianconeri blog) -
#33481 olvastad, hogy vissza akar jönni nyáron? mármint Amauri -
#33480 szerintem ezt a csapatot kellen kiküldeni a Roma ellen a következő bajnokin mint amelyik a 2. félidőt kezdte :D -
#33479 Az szomorú, ha Ravanelliben több fantáziát látok még most is, mint Amauriban? :) -
#33478 myp2p-n vannak linkek -
#33477 A csapat megvan...legalábbis a neve :(
Meg este pályára lépnek azok...akik az igazi JUVENTUS nagyrészét képviselik. -
#33476 már csak 1 csapat kell hozzá -
#33475 alakul. megyünk jövőre meccsre? :) -
#33474 -
#33473 adom.
ami miatt mégsem tartok kizártnak 1-2 nevesebb igazolást nyáron az az,hogy egy játékosnak simán ösztönző lehet az,hogy az ő segítségével/vezérletével újra a topban legyen a Juve (Európában is).valószínűleg valami ilyesmi miatt is döntött a Juve mellett Krasic a nyáron a City által kínált sokkal nagyobb fizetés ellenére is.
minden azon fog múlni nyáron,hogy a vezetőség tud e egy világos,előremutató koncepciót mutatni az adott játékosnak.ehhez azonban elengedhetetlen egy külföldön is elismert edző... -
#33472 ha még EL-be sem jut be a Juve, akkor kizárt, hogy bármelyikük is odamenne (bár lehet az EL sem csábító a felsorolt játékosoknak), legalábbis szerintem -
#33471 új tervek vannak nálatok
edzők: Spalletti, Mancini vagy Deschamps.
játékosok: Bastos , Mascherano, Aguero, Tevez, Berbatov. -
MarcelloLippi #33470 Egyetértek vele. -
#33469 Trez nyilatkozat. Elolvasása erősen ajánlott -
MarcelloLippi #33468 Micsoda nevek! Az én kezdőm!
Rampulla
Cabrini - Gentile - Torricelli - Cuccureddu
Bonini - Tacchinardi - Edgar Davids - Pavel Nedved
Ravanelli - Vialli
Imádom Tacsit, Davidsot, áhh, Nedvedről meg nem is beszélve.:D De még sorolhatnám a többieket is, Gentile, Torricelli, stb... Az FS-ben pl Ravanelli a nevem, sajnos Nedved foglalt volt, hogy isszák meg!
Jut eszembe, holnap délutános vagyok, a meccset valahonnan meg kell szereznem!!!
-
#33467 Ha van stream szívesen megnézném. -
#33466 holnap 20.45-kor jótékonysági meccset játszunk a Toroval elég komoly kerettel:)
A két csapat összeállítása:
JUVENTUS
Kapusok: Antonio Chimenti, Michelangelo Rampulla, Stefano Tacconi.
Védők: Antonio Cabrini, Massimo Carrera, Antonello Cuccureddu, Luigi De Agostini, Claudio Gentile, Mark Iuliano, Paolo Montero, Sergio Porrini, Massimo Storgato, Moreno Torricelli, Igor Tudor, Pietro Vierchowod.
Középpályások: Massimo Bonini, Franco Cause, Edgar Davids, Joseph Furino, Roberto Galia, Giancarlo Marocchi, Moroccan Domenico Massimo Mauro, Pavel Nedved, Alessio Tacchinardi, Roberto Coffee Beniamino Vignola, Zinedine Zidane.
Támadók:: Corrado Grabbi, Michele Padovano, Fabrizio Ravanelli and Gianluca Vialli, Christian Vieri.
Edző: Marcello Lippi.
Másod edző: Gianluca Pessotto
TORINO
Kapusok: Luca Bucci, Luca Marchegiani.
Védők: Enrico Annoni, Oscar Brevi, Fabio Galante, Roberto Maltagliati, Luca Mezzano, Roberto Mussi, Roberto Policano, Ezio Rossi, Claudio Sala, Andrea Sottil.
Középpályások: Antonino Asta, Diego De Ascentis, Daniele Fortunato, Diego Fuser, Luca Fusi, Leo Junior, Gianluigi Lentini, Rafael Martin Vazquez, Claudio Sclosa, Giorgio Venturin, Renato Zaccarelli.
Támadók: Benito Carbone, Marco Ferrante, Francesco Graziani, Roberto Muzzi, Pauline Pulici, Ruggiero Rizzitelli, Stefan Schwoch, Andrea Silenzi.
Edző: Emiliano monsoon
Másod edző: Antonio Comi -
#33465 Válságelemzés I. - Egy identitászavarban lévő klub -
#33464 viszont az gyönyörű hogy pont annyira örült a góljának, mintha egy fontos BL találkozón lőtte volna:) -
#33463 Így múlik el a világ dicsősége -