44078

ibogldrc.jpg

• limperatore
    chelsea aztán nagy karrier :D city szint
  • 9csöves9
    Piazon hivatalosan is a Chelsea-é.
  • Zsolti9014
    mikről maradok le... :O
  • MarcelloLippi
    Köszi. :)
  • forzajuve5
    youtube-on keress rá a DERBY SLANCIO DI VITA kifejezésre és rengeteg videót találsz. vannak egész hosszú terjedelműek is
  • MarcelloLippi
    Nedved is lőtt gólt. :)
    Nincs valahol fent a meccs?
  • forzajuve5
    én most angliában dolgozok, így jövő tavasszal már simán bele fog férni anyagilag, hogy befizetek valamelyik szervezett RUJ meccsnézős kiruccanásra
  • 9csöves9
    köszi!

képek tegnapról: http://www.footballpress.net/?action=foto&id=45289&id_album=1407&start=
  • limperatore
    hát ja, 1200 euro kint a minimálbér, kaják kb olcsóbbak
    sok sikert, én is tervezem majd idővel
  • 9csöves9
    tulajdonképpen bármit.bátyám kint dolgozik lassan 8 éve,hozzá megyek júniusban egy időre aztán lesz ami lesz.a legszarabb melóval is a többszörösét lehet ott keresni mint amit most kapok...
  • Fabio Capello
    hát, remélem felfogott valamit a most Juventusnak csúfolt tróger bagázs... (tisztelet a kivételnek.)
  • limperatore
    nah mit tervezel olaszba? :D
  • 9csöves9
    elképzelhető,hogy hamarosan kint fogok dolgozni,szóval mindenképp:)
  • 9csöves9
    hihetetlenül kurva jó volt ez a tegnapi móka.csak remélni tudom,hogy valakinek volt esze a klubnál és kiráncigálta az egész mostani keretet a stadionba.

főleg a második félidő tetszett de azért az első sem volt semmi,Vialli ollózása mekkora lett volna:) na meg Gentile milyen sprintet levágott,hogy elérjen egy labdát hogy ne legyen bedobás,egy ilyen meccsen baszki.Montero köténye,Zidane labdái,Davids amikor lerúgták felpattant és ment előre egyből,na meg Pavel...

valamiért a tegnapi meccs miatt is bizakodhatunk,hogy egyszerűen egy ilyen csapat nem süllyedhet a középszerűségbe
  • limperatore
    amúgy nem úgy volt h ezek a mozgóképek változnak majd meccsről meccsre? kb már fél éve ezek a képek mennek itt :D
  • szucsy89
    az milyen oltás :DD
  • limperatore
    mekkora kiírás :D
  • Csacsi
    Bár soha nem felejtem Ravanelli gólját az Ajax elleni BL döntőben :)
  • Csacsi
    Miért. A Parmában nem fizetik a zselét neki?

Mondjuk nem lenne rossz, egy ilyen, hogy Davids, Zidane, Tacchinardi, Nedved, Ravanelli, Vialli felállás.

És akkor nem cserélhet rosszul Del Neri, ha olyanok lennének a padon, mint Del Piero, Di Livio, Deschamps, Pessotto Conte.

Na jó...nagyon elszaladtam :)
  • forzajuve5
    A Juventus-szurkolók kihúztak kiírást, amelyen ez állt: "Avete impegni per domenica?" Műfordításban: "Nem értek rá vasárnap?" Telitalálat.
    (bianconeri blog)
  • forzajuve5
    olvastad, hogy vissza akar jönni nyáron? mármint Amauri
  • forzajuve5
    szerintem ezt a csapatot kellen kiküldeni a Roma ellen a következő bajnokin mint amelyik a 2. félidőt kezdte :D
  • Csacsi
    Az szomorú, ha Ravanelliben több fantáziát látok még most is, mint Amauriban? :)
  • 9csöves9
    myp2p-n vannak linkek
  • Csacsi
    A csapat megvan...legalábbis a neve :(

Meg este pályára lépnek azok...akik az igazi JUVENTUS nagyrészét képviselik.
  • limperatore
    már csak 1 csapat kell hozzá
  • forzajuve5
    alakul. megyünk jövőre meccsre? :)
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    adom.
    ami miatt mégsem tartok kizártnak 1-2 nevesebb igazolást nyáron az az,hogy egy játékosnak simán ösztönző lehet az,hogy az ő segítségével/vezérletével újra a topban legyen a Juve (Európában is).valószínűleg valami ilyesmi miatt is döntött a Juve mellett Krasic a nyáron a City által kínált sokkal nagyobb fizetés ellenére is.
    minden azon fog múlni nyáron,hogy a vezetőség tud e egy világos,előremutató koncepciót mutatni az adott játékosnak.ehhez azonban elengedhetetlen egy külföldön is elismert edző...
  • WuFraZselic
    ha még EL-be sem jut be a Juve, akkor kizárt, hogy bármelyikük is odamenne (bár lehet az EL sem csábító a felsorolt játékosoknak), legalábbis szerintem
  • limperatore
    új tervek vannak nálatok
    edzők: Spalletti, Mancini vagy Deschamps.
    játékosok: Bastos , Mascherano, Aguero, Tevez, Berbatov.
  • MarcelloLippi
    Egyetértek vele.
  • forzajuve5
    Trez nyilatkozat. Elolvasása erősen ajánlott
  • MarcelloLippi
    Micsoda nevek! Az én kezdőm!

Rampulla
    Cabrini - Gentile - Torricelli - Cuccureddu
    Bonini - Tacchinardi - Edgar Davids - Pavel Nedved
    Ravanelli - Vialli

Imádom Tacsit, Davidsot, áhh, Nedvedről meg nem is beszélve.:D De még sorolhatnám a többieket is, Gentile, Torricelli, stb... Az FS-ben pl Ravanelli a nevem, sajnos Nedved foglalt volt, hogy isszák meg!
    Jut eszembe, holnap délutános vagyok, a meccset valahonnan meg kell szereznem!!!
  • Csacsi
    Ha van stream szívesen megnézném.
  • 9csöves9
    holnap 20.45-kor jótékonysági meccset játszunk a Toroval elég komoly kerettel:)

A két csapat összeállítása:

JUVENTUS
    Kapusok: Antonio Chimenti, Michelangelo Rampulla, Stefano Tacconi.

Védők: Antonio Cabrini, Massimo Carrera, Antonello Cuccureddu, Luigi De Agostini, Claudio Gentile, Mark Iuliano, Paolo Montero, Sergio Porrini, Massimo Storgato, Moreno Torricelli, Igor Tudor, Pietro Vierchowod.

Középpályások: Massimo Bonini, Franco Cause, Edgar Davids, Joseph Furino, Roberto Galia, Giancarlo Marocchi, Moroccan Domenico Massimo Mauro, Pavel Nedved, Alessio Tacchinardi, Roberto Coffee Beniamino Vignola, Zinedine Zidane.

Támadók:: Corrado Grabbi, Michele Padovano, Fabrizio Ravanelli and Gianluca Vialli, Christian Vieri.

Edző: Marcello Lippi.
    Másod edző: Gianluca Pessotto

TORINO

Kapusok: Luca Bucci, Luca Marchegiani.

Védők: Enrico Annoni, Oscar Brevi, Fabio Galante, Roberto Maltagliati, Luca Mezzano, Roberto Mussi, Roberto Policano, Ezio Rossi, Claudio Sala, Andrea Sottil.

Középpályások: Antonino Asta, Diego De Ascentis, Daniele Fortunato, Diego Fuser, Luca Fusi, Leo Junior, Gianluigi Lentini, Rafael Martin Vazquez, Claudio Sclosa, Giorgio Venturin, Renato Zaccarelli.

Támadók: Benito Carbone, Marco Ferrante, Francesco Graziani, Roberto Muzzi, Pauline Pulici, Ruggiero Rizzitelli, Stefan Schwoch, Andrea Silenzi.

Edző: Emiliano monsoon
    Másod edző: Antonio Comi
  • 9csöves9
    Válságelemzés I. - Egy identitászavarban lévő klub
  • Count Adyn
    viszont az gyönyörű hogy pont annyira örült a góljának, mintha egy fontos BL találkozón lőtte volna:)
  • bakkerman
    Így múlik el a világ dicsősége
  • 9csöves9