Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
AAAAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAURIIIIIII
1-2

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Látom... Reménykedem a gyõzelemben.

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Grove4
fasza , 1-1

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Jön Alex papa, berámol egyet :)

Még 20 perc. Kitartás, még egy gólt kéne lõnünk. :)

Grove4
Kezd feljönni a Gratz :S

Vezetünk, király. :)

Krasic a miénk, na kíváncsi leszek, hogy fogja tolni, nagyon sokan "sírtak" utána...

Grove4
Vezetünk, szögletbõl fejelt gólt Bonucci.

Grove4

Grove4
Hivatalos: Krasic a Juventus játékosa
Írta: GerisZ 2010. augusztus 19. csütörtök, 19:38 PDF Nyomtatás E-mail
krasic03A transzfer létrejöttét az orosz klub saját hivatalos weboldalán jelentette be. – Részletek hamarosan.
Az orosz klub hivatalos közleménye a transzferrõl:
'A CSKA Moszkva bejelenti, hogy megállapodásra jutott a Juventussal Milos Krasic átigazolásáról. A játékos az elkövetkezendõ napokban utazik Torinóba, hogy alá írja szerzõdését.'
A két klubnak tehát két hónap alatt sikerült megegyeznie.
www.tuttomercatoweb.com

Grove4
Stream vki? :)

limperatore
krasic a tietek elvileg

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

forzajuve5
nem hinném. ugyanaz lesz a kezdõ mint az elõzõ EL meccsen. nem szeret változatni Del Neri, sõt még meccs közben sem szívesen nyúl bele a csapatba

Forza Italia
Remélem Alex a kezdõbe lesz. Szükség lesz az õ rutinjára és tudására.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

BADE
"kurva nagy vicc az egész ami itt folyik megint ezen a nyáron :("

Sajnos én is hasonló véleményen vagyok.
Akiket eddig igazoltunk kisebb csapatban meghatározó emberek voltak,de a Juventus nem egy középcsapat,itt eredmények kellenek!
Egyetlen olyan játékos sem jött hozzánk ebben az átigazolási idõszakban,akire azt mondtam volna,hogy Igen õ kell nekünk.

Nagyon szûkös a pad,igazából csereként nem látok bevethetõ minõségi játékost.(maximum csatárposzton)
A 2 "normálisabb" csereemberünket(Poulsen,Tiago) eladtuk,aminek örültem is,mert egyikük sem gyõzött meg abban,hogy egy Juventusban a helyük,de pótlásukra senkit nem igazoltunk.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Zsolti9014
sajnos teljes mértékben egyet kell értenem.

ráadásul itt már nem is az a baj, hogy nem nyerünk semmit, hanem hogy nincs játékunk, nincs elképzelésünk...

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
azt se értem miért nem lépi már meg egyik olasz csapat sem azt, hogy ez 100%-ig támadó szellemû csapatot rak össze, mondjuk egy olyan szerkezetût mint a Barcelona. várják a nagy csodát és megváltást a szövetségnél is, de ha így folytatják akkor buknak a bl és el helyek, a válogatott nem fog feléledni.

én már lemondtam arról, hogy Marotta csodát tesz. semmi jel nem utal rá. sikerült jól befürödnünk vele is. van egy elnökünk akinek nagyon örültem mikor kinevezték a neve miatt, de egyelõre nem látom a tüzet benne, lehet butaság volt ebben a helyzetben kinevezni. van egy sportigazgatónk, aki azt a kevés pénzt is ami volt olyan játéksokra költötte akikkel kínszenvedés árán talán elérhet egy bl indulást jelentõ helyet a csapat. van egy edzõnk aki szintén lutri mivel nem nyert még semmit, volt pár jobb szezonja és kész, valamint nem akarja õ se az írásom elején említett újítást. bele van szürkülve az olasz fociba.
végezetül pedig van egy olyan keretünk ami tele van hiányosságokkal. nagy szükség lesz a kimagasló egyéni teljesítményekre ha el akarunk érni valamit.

ennyire pesszimistán szezonkezdetet én még nem vártam... :(

Zsolti9014
Ja, bocs hogy két üziben írom, de közben eszembe jutott még: szóval Marotta érkezésével, és a beígért - mostmár szerintem is igencsak kamu - 80 milliós átigazolási kerettel én kisebbfajta csodákat vártam. Elkeserítõ, hogy pl. a City kiket tud megvenni, mert van pénzük. De ez csak egy dolog, én nem szeretném, ha a Juve így vagdalkozna 20 millákkal, ha lenne mibõl költeni, akkor sem. Ellenben igazán jó játékosokkal csak elvétve hoznak minket egyáltalán hírbe, ráadásul annak a fele is csak Tuttosport. Tudom én, hogy válság, meg hogy az olasz bajnokság sem ott tart ahol mondjuk 10 éve, vagy 5 éve, de akkor is. A Genoa meg tud igazolni? És ez csak egy példa a sok közül.

Marotta meg ha igazán nagy igazolás akar lenni számunkra, akkor takarodjon befelé a pályára mondjuk középhátvéd posztra, vagy balra, mert nekünk oda ember kell!

(persze ha végül jól zárul a nyár, akkor ezért elnézést tõle)

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
az a baj azzal az egy héttel, hogy ha jön is valaki, azt utána nagyon rövid idõ alatt kellene beépíteni a csapatba, ha teljesítményt is akarunk.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
az inter bekaphatja :).
nyugi van még több mint egy hetünk, és ne felejtsd el, hogy nálunk van a nyár legnagyobb igazolása Marotta személyében... kurva nagy vicc az egész ami itt folyik megint ezen a nyáron :(

a ma esti meccset nem adja a tv, de biztos lesznek jó streamek.
Csöves: ne felejts el integetni nekünk! :D

Zsolti9014
Diego az olasz lapok szerint megint marad, Dzeko három napig még kérdéses, Krasics nagyon közel, stb. stb.

Viszont az Inter Búrdisznót meg 15-öt adna Marchisióért (csak halkan jegyzem meg hogy mennyenek a kurvaannyukba).

Sajnos nagyon fogy az idõ, a végén már nem is jön senki... :(

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
egész jól halad a stadionépítés a kép alapján

forzajuve5
csak én látom ebben az iróniát? :)

Grove4
Nem hiszem, hogy itt pados lenne, a "Diego pótlékot" azért írtam, mert hasonló kvalitásokkal rendelkeznek. De már mindegy, mert nyilatkozta, hogy nem akar távozni Madridból.

Fabio Capello
Némileg meglepõ hír, hogy a Tottenham Hotspurtól a bonyolult személyiségû Jermaine Jenas kölcsönbe a Juvéhez kerülhet, de a „zebrák" egyébként is nagyon ügyesen mozognak mostanában a transzferpiacon, például Diegót alkalomadtán a laziós Cristian Ledesmával pótolnák. Az egykoron még sokkal többre taksált svéd középpályás, Albin Ekdal fele játékjoga a Bolognához került 2.4 millióért (bár, jobban meggondolva, ezek szerint még ma is nagyra értékelik), a Sampdoria-ígéret Andrea Poli viszont éppen õt válthatja a keretben. Jót nevetett a Hamburg sportigazgatója, Bastian Reinhardt, amikor Eljero Eliáért 12 millió eurót ajánlott a Juve, majd miután beszélt felettesével, egy udvarias hangú elutasító levelet fogalmazott meg.

bakkerman
persze,VdV elmegy a Realból,hogy aztán kevesebb pénzért padozzon,csak egy másik csapatban? :D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Grove4
Semmi:D

limperatore
és ebbõl szerinted mennyi fog megvalósulni?:D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4
Özilt szerzõtette a "Rejál", így viszont kérdéses VdV sorsa. El kellene hozni, amolyan Diego helyettesnek, meg ugye Krasicsot és egy bal védõt.

Zsolti9014
igen, ez azt jelenti, közben én is néztem ugyanitt :D

Hajrá Magyarország!

Grove4
Vertrag dort: bis 30.06.2012

Ha ez azt jelenti?<#nemtudom>

Zsolti9014
de amúgy nagyon értelmes húzás volt nekünk is ezer évre aláíratni a szerzõdését. 2012-ben jár le?

Hajrá Magyarország!

Grove4
kölcsönvételért 500.000 eurót fizetett a madridi klub, tehát nem végleg igazolta le a 29 éves játékost, akire nincs elõvételi joguk sem.

forzajuve5
én is hasonlóra gondoltam. így is benne lesz tuti legalább 1 milliónkba

Csacsi
Szerintem 1 részét biztos, mert a fizetésben nem tudtak megegyezni a Madriddal.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
Tiagot újra kölcsönadtuk madridba. elég idegesítõ, hogy nem tudtunk pénzt csinálni belõle, de így legalább a fizetését nem mi álljuk (vagy igen?)

Annak örülök, hogy Diego marad a csapatnál, mert szerintem igazán nagy veszteség lett volna ha távozik. Nem is tudom kivel tudták volna pótolni azt az ûrt amit maga után hagyott volna szerintem leginkább senkivel.
forzajuve5
ez tényleg kicsit erõs :D

Zsolti9014
Juventus
Season Expectations: Scudetto

Nem akarok pesszimistának tûnni, de: ja, persze...

EZ PEDIG Vlado Borozan véleménye a Mercatóról. Õ többek közt Krasics ügynöke.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ez megint csak egy idegesítõ parasztvakító nyilatkozat. eddig nem tudta normálisan összehozni az igazolásokat akkor már ne várjon csodát. felkészülési idõszak végén vagyunk, valahol már mennek a bajnoki meccsek is, és ilyenkor már senki se adja el szívesen a kezdõjátékosait.

goal.com összegyûjtötte az eddigi Seria A játékosmozgásokat. az mindenképpen fura, hogy egyik nagycsapat se törte agyon magát az átigazolási piacon. egyedül a Genoa magaslik ki a mezõnybõl e téren

Grove4
Giuseppe Marotta, a Juventus általános igazgatója a Mediasetnek nyilatkozott.

"Az átigazolási idõszak kényes szakaszában vagyunk, mindenképpen elõnyös lépéseket kell tennünk. Jelenleg annyit mondhatok, hogy megpróbáljuk a legjobbat nyújtani, hogy minõségi játékosokat hozzunk a klubhoz, a lehetõ legjobb embereket próbáljuk Liugi Delneri keze alá adni. Hogy Diego Németországba szerzõdik-e? Ezek még csak pletykák, természetesen iránta is érdeklõdnek néhányan, csakúgy mint más játékosaink iránt. Igyekszünk megfelelõen kiértékelni a helyzetet. Jelenleg nincs semmi konkrétum, majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. A legjobbat akarjuk a Juve számára."

A Juventusszal kapcsolatos hír még, hogy a klub ajánlatot tehet a Laziónak a 27 esztendõs Cristian Ledesma játékjogáért, aki a középpálya közepén bõvítené a Zebrák lehetõségeit, miután Christian Poulsen a Liverpoolhoz igazolt. Ledesmát talán még a Lazio sem marasztalná túl hevesen, hiszen posztjára szerzõdtették a brazil Hernanest.

Ezalatt - úgy tûnik - már kútba esett az üzlet a Juventus és a Birmingham City együttesei között, melynek tárgya Mauro Camoranesi játékjoga lett volna. A megegyezést adóproblémák hátráltatták. Ugyanakkor Camoranesi további három klub érdeklõdését felkeltette: az Olympique Marseille, a Paris Saint-Germain, valamint az Olimpiakosz Pireusz is bejelentkezett az argentin-olasz szélsõért.

----------------------------------------------------------------------------------
Sok duma, kevés idõ.

Grove4
Bastos jó játékos, de elég nagy a hype körülötte azért.

Grove4
Igazad van, csupán a pénzhiány miatt említettem, valamint én a támadásépítésben is látok problémákat, Krasic lassan maga fizetné ki a vételárát, illene már elhozni, Ledesmáért meg apró pénzt fizetnénk, szóval meg lehetne oldani az általam felvázolt helyzetet.

limperatore
de bastos pl kurvára nem bal védõ :D csak dunga volt nagyon okos

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
talán egy bal védõ??? az a legfontosabb poszt ahova most igazolni kellene, a többi eltörpül mellette :)

Grove4
Diego maradjon, Dzeko (még) nem kell, Ledesma Krasic jöhet, meg talán egy bal oldali védõ.

Nem kell itt szarakodni.

limperatore
A Corriere dello Sport a Juventus pálfordulását emeli ki: a torinóiak ultimátumot adtak a Wolfsburgnak, hogy vagy viszik Diegót, és adják cserébe az elvágyódó Edin Dzekót, vagy elfogadják a 18 millió eurós ajánlatot a bosnyák csatárért.
A Tuttosport szerint a Juventus megkezdte a Lazio ostromát Ledesmáért: elsõ körben 6 millió eurót ajánlanak a középpályásért. Diego szerintük is a Wolfsburgba mehet - de csak akkor, ha elegendõ pénzt kap érte a torinói csapat, hogy megszerezhesse Bastost a Lyontól…

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Jelenleg Diegoban és Amauriban (!!) látom a legjobban az akaratot.

forzajuve5
Diego most nyilatkozott egy olyat, hogy a Milan ellen a Juventusban szerzett gólja csak a kezdet, még lõni akar jópárat a szezonban :). ez azért bíztató. én már elkönyveltem magamban, hogy nem fog elmenni

Zsolti9014
a részletfizetésben ismét csak igazad lehet.
viszont a múltkor nem tudom, hogy itt, vagy az olaszfocisban írták, hogy a németeknél mostanában van pénz, a Farkasok pedig a VW-gyár jóvoltából sz.rásig vannak zsetonnal. Bár azért 30 milla nekik is 30 milla.

Hajrá Magyarország!