44078
-
MarcelloLippi #33541 Kellett nagyon ez a győzelem. Matrit meg kell venni, ez nem is kérdés, Grossoval nem tudom mi történt, védekezett rendesen és két gólpasszt is kiosztott. Motta megsérült és elvileg Buffon beteg.
Vasárnap délben Genoa. Mondanom sem kell, hogy mennyire fontos a győzelem!
Genoa ellen, Grosso nem játszhat, eltiltás, sérültek: Martinez, De Ceglie, Del Piero, Chiellini, Rinaudo, Sissoko, Quagliarella, Iaquinta. Sárga lapos, Matri és Krasic.
A Genoa-ban Criscito nem játszhat majd eltiltás miatt, valamint Veloso, Kucka, Destro sérültek.
-
#33540 Sajnos igen. A legnagyobb baj azzal van, hogy nem elég megbízhatóan teljesít a csapat. Pedig a többiekben bármikor benne van a totál betli lehetősége. A Lazio és az Udinese is folyamatosan erőn felül teljesít. -
#33539 hát kb olyan csoda lenne mint amikor 2002-ben dolgoztuk le az Inter előnyét.bár nem is nagyon érdemes gondolkozni ilyenekben,amikor a csapat idén még nem nyert 3 meccset zsinórban.kiváncsi leszek a Genoa ellen sikerül e.nem olyan lehetetlen feladat,ráadásul hazai pályán.aztán meg jönnek a violák meg kiesőjelöltek.szóval kurvára meglepődnék ha összejönne... -
#33538 Még nem néztem végig a sorsolást, de azért ahhoz, hogy 8 pontot behozzunk 7 forduló alatt, elég nagy összeomlásnak kellene következnie. Mindenesetre ha tényleg az utolsó fordulóban dőlne el, akkor nekünk nagyon fontos lenne, hogy a bajnoki címért folyó verseny még nyílt legyen, mert utolsó fordulóban Udinese-Milan is lesz... -
#33537 hát nekiálltam számolgatni,ellenfeleket nézve stb.,szerintem a Lazio és a Roma nem lesz a pikszisben,mi meg szinte hozunk minden meccset és az uccsó Napoli elleni meccsen fog múlni a bl-helyünk az Udinesevel szemben:D -
#33536 teljesen korrekt meccs volt,ilyen kerettel szerintem ennél jobb játékot nem nagyon lehetett volna kihozni.Marchisio láthatatlan emberest játszott,Matrit vegyük meg,Grosso nem tudom mit evett,Storari meg valami kibebaszott nagyot fogott Totti kapáslövésénél.valaki tudja egyébként,hogy miért nem Gigi védett?
így bukott ugye a Roma,a Lazio,a Palermo és az Udinese is.rámegyünk a bl-re?:D -
#33535 Ezek farkasok??? KUTTTYÁK!!!
Szép volt fiúk!!! Csak nem tudom miért van az, hogy a nagyobb csapatok ellen mindig összeszedjük magunkat, utána leeresztünk...Remélem most már megmarad ez a forma, felépül mindenki, és akkor már jobb kedvel ül le az ember meccset nézni...
A DIGI-nek meg a ***** anyját, hogy egy rohadt teniszdöntő fontosabb, mint egy ilyen rangadó.
FORZA JUVE!!! GRANDE ALEX!!! -
#33534 ez a Roma kb olyan volt mint mi az elmúlt hónapokban :).
de nyertünk egy rangadót ismét és most ez a lényeg. kellett ez már nagyon -
#33533 Szép volt srácok! Viszont ilyenkor leszek kurva ideges, hogy ha 2-3 simán hozható meccset behúztunk volna, akkor ott lennénk néhány pontra a 4. helytől... -
MarcelloLippi #33532 MATRI!!! -
#33531 innen már nem szabad elbukni. gyerünk srácok -
#33530 Kegyetlenül kihasználja Matri a helyzeteit. Pont ilyen csatárra volt szükségünk. Nyáron muszáj megvenni végleg. -
eddie #33529 Nagy passz volt ez is!Szép gól! -
eddie #33528 Nagyon önző lett Krasic -
#33527 Váóóó! Ezt Grosso és Kraszics is gyönyörűen csinálta! 0-1!!! -
eddie #33526 Mekkora játék volt! -
#33525 Hihetetlen bazzeg, hogy Kraszics 3 a 2-ben nem bír passzolni... már másodszor a meccsen!! -
#33524 A Digi egy szar es kapzsi. Itt egy honlap itt minden nap az osszes focistreamet osszegyujtik. Footballcentre -
#33523 A világ szégyene, hogy ezt a meccset nem adja a Digi. -
#33522 aki esetleg streamen tudja csak nézni mint én
http://veetle.com/index.php/widget#2467D22359A4A904907893159D212692/true/default -
#33521 Storari-Motta,Barzagli,Bonucci,Grosso-Aquilani,Melo,Marchisio,Pepe-Krasic,Matri
bár szerintem inkább Pepe lesz csatának feltolva Matrival mint Krasic. vagy váltogatják majd egymást valahogy.
hol van Buffon? -
MarcelloLippi #33520 Már csak nevetek. :D -
#33519 Bonucci és Marchisio is sérülést szenvedett ma az edzésen,idő előtt abba kellett hagyniuk.egyre jobbak az előjelek:) -
#33518 :D
jó játékos meg minden,de én nem őt hoznám balszélre.minimum 20 milla az ára és brazil... -
#33517 április 1 tegnap volt :D -
#33516 -
#33515 15 napra dőlt ki...Toni-Matri kezd majd elől,a padunk pedig iszonyat veretes lesz:Giandonato,Libertazzi,Storari,Pepe,Salihamidzic,Grygera,Motta -
#33514 Fasza. Se Chiellini. Se Capitano. Nem sok esélyünk lesz a jelenlegi formánkat figyelembe véve. -
#33513 A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Alessandro Del Piero lemaradhat a Juventus AS Roma elleni vasárnapi rangadójáról.
A 36 éves támadó combhajlító izma sérült meg a torinóiak egyik edzésén, és elképzelhető, hogy ki kell hagynia a bajnokit. -
#33512 már eldőlt,kihagyja a meccset.ma meg Alex hagyta abba az edzést idő előtt izomprobléma miatt,elképzelhető hogy ő sem játszik.remek -
#33511 Chiello lesérült tegnap a válogatottnál,saját bevallása szerint úgy érzi nem tud játszani a Roma ellen.(Matri egyébként debütált és gólt is szerzett Giovinco gólpasszából) -
#33510 Fölsorolta már európa összes csapatát kb. h oda akar menni...:p -
#33509 Neymar:"Barcelona and Juve? I want these kind of clubs, I want Europe. This is a dream that will come true but I don't know when yet, it's up to Santos" -
#33508 azért kaka alapban magas volt meg szélesebb, neymarnak kéne 1 év mint patonak h rápakoljanak pár kilót
de egyébként hatalmas nyereség lenne -
#33507 Kaka se egy izomkolosszus és mégis elég sokra vitte a Serie A-ban.
ennek ellenére 0% esélyt látok Neymar érkezésére. ahol a pénz van oda fog menni. pénz meg angliában van, így szerintem ott fog kikötni -
#33506 nem hiszem h neymarnak lenne még esélye a serie a-ban
fele akkora mint coutinho, aki szintén van vagy 30 kiló :D -
#33505 -
#33504 a klub egy 5 fős csoportot küldött hosszabb időre Londonba játékos megfigyelés,egyezkedés,városnézés,tea ivás,egyéb célból.ezzel tulajdonképpen rímel az is,hogy a múlt héten egy magyar srác írta valahol,hogy pont abban a szállodában szálltak meg a Juventus emberei, ahol melózik és az Emirates stadionhoz kértek taxit.meccs akkor nem volt,szóval vagy a stadionban gyönyörködtek,vagy tárgyalások folytak valakikről.a sajtó természetesen kombinál is,elsősorban Clichyről írnak,de fel-fel merül Gigi és Melo neve is.valami készül,az biztos.ma pedig élőben tekintették meg a Brazília-Skócia meccset,a már említett stadionban(a hírportálok szerint főleg Neymar miatt,hát meg is nyerte a meccset a braziloknak)
a nagy jó hírt a végére tartogattam. visszatér -most figyelj- TIAGO! -
#33503 majd összetörik a buta angol favágók -
#33502 egészen biztos vagyok benne,hogy soha se lesz ott alapember.alapból nem tudok mondani tartósan jól teljesítő PL-es brazilt(a boro-s Juninho volt kb az uccsó) ráadásul ez a gyerek még madárcsontú is.2 évig szerintem nem nagyon fogunk róla hallani