44078
-
#33581 mikor is kezdünk, fél1? -
#33580 talán a legjobb eredmény született számunkra.a Roma Montellával nem fog odaérni a bl helyre,isten tudja mikor nyertek úgy meccset,hogy nem kaptak 11-est.a múltkori meccsen volt is egy kiírás nekik,hogy "no rigore,no party".
az Udinesenek meg bitang nehéz a sorsolása és ezen az utóbbi 2 meccsen eléggé meg is törhettek.a Lazio lesz érdekes,viszonylag könnyű a sorsolásuk viszont rajtuk lehet hozni 3 pontot az egymás elleni meccsen.én bizakodok,aztán lehet csak egy sokadik pofáraesés lesz belőle... -
#33579 Nem akarok nagy szavakat használni, de ha holnap ne adj' isten nyernénk, akkor azért látótávolságba kerülhetnénk... -
MarcelloLippi #33578 Amikor még féltek tőlünk. -
#33577 Giuseppe Rossi ügynöke elismerte a Juventus és a Barcelona érdeklődését.
ez egy dolog hogy érdeklődünk, de honnan varázsolunk majd pénzt ezekre a játékosokra? -
#33576 Paratici most Portugáliában tartózkodik,élőben nézte meg tegnap a Porto-Szpartak meccset.ha nem moszkvai részről akar valakiket megfigyelni(kétlem),akkor nagyon jó napot fogott ki -
#33575 nemtudom nekem is feltűnt már.az általad említett meccsen Alex még negyed óráig osztotta az aláírásokat lecserélése után,Ferguson többször nyilatkozta,hogy számára az etalon a Lippi féle Juventus és nem egyszer nézetett Juve meccseket a játékosaival.Gary Neville is nyilatkozta anno,hogy Alex a legjobb futballista aki ellen pályára lépett -
#33574 ez a videó :D
amúgy miért szeretnek minket ennyire Manchesterben? nem emlékszem pontosan mikor, de nem olyan régen is volt egy barátságos meccsünk velük (onnan az maradt meg hogy Alexet az egész stadion megtapsolta mikor lecserélték) -
#33573 Gary Neville búcsúmeccsére a Juventust hívták meg,a találkozó május 24-n lesz az OT-n
itt egy kis kapcsolódó videó:)
http://www.youtube.com/watch?v=AZk1y7UNZzY -
#33572 semmi különös,csak az újságíró összeszedte azt a 3 játékost akiért talán érdeklődne más klub,meg azt a 11-et akit jó lenne valakire rátukmálni.szóba sem kerül szerintem az eladása -
#33571 chiellinit minek kéne eladni ha új juvét akarnak építeni? :O -
#33570 Én sem tudok ilyen szabályról. Amúgy nagyon remélem, hogy Marotta nem akarja idehozni Pirlot! -
#33569 most utána néztem én is, mindenhol csak azt találom, hogy 2-ről 1-re korlátozták a nem eu-s játékosok igazolását -
#33568 hivatalos oldal,tehát wikipedia?:D
szerintem nincs ilyen szabály,és mégegyszer mondom akkor Krasicot nem tudtuk volna leigazolni -
#33567 Utánanéztem, hivatalos oldalon ezt írják:
"On 2 July 2010, the quota reduced back to 1 and received the quota only after transferred a non-EU player to abroad or released a player as free agent"
Tehát, 1 nem eu-s, és csak akkor, ha eladtak külföldre egy másik nem eu-st. -
#33566 hát ha a tavalyi óta nem változtattak(márpedig tudtommal nem),akkor az kizárólag arra vonatkozott,hogy kettő helyett már csak egyet lehet igazolni.pl tavaly sem adtunk el Krasic után egy nem eu-st sem.(Diegonak van olasz útlevele) -
#33565 Én úgy tudtam, most az az újdonság, hogy kettő helyett csak egy nem eu-s igazolható per szezon, és az is csak akkor, ha eladunk határon kívülre egy nem eu-st, de lehet én olvastam félre valamit. -
#33564 nem kell eladni egy nem eu-s játékost sem,a szabály az egy szezonban igazolható nem eu-s játékosok számára vonatkozik -
#33563 Melo után ÁLLÍTÓLAG a Dortmund és a Real is érdeklődik O.o
Hogyha érkezne Bastos, akkor az új EU-s szabály szerint egy nem-eu-st mindenképp el kell adnunk...
Aquilani pedig azt nyilatkozta, nem szeretne visszamenni Angliába, örülne, ha végleg a Juvéhoz kerülne. -
#33562 Pirlo érkezése csak egy vicc lehet. Ebbe a Milanba (!) se fér már be, ez mindent elárul róla. Öt éve világklasszis volt, persze, de a helyében elmennék már levezetni vhova évi x milláért. -
#33561 most nézem nincs is eu-s útlevele.kizártnak tartom,hogy április elején ellőjjük az 1 non eu-s helyet -
#33560 ez is ilyen partifész vagy miafasz?:D vegyesek amúgy az érzéseim vele kapcsolatban,ügyes meg minden,meg balszélső is kell,de nemtudom.ha tényleg ennyiért jön akkor valami oka csak van,a Lyonnak nem szokása 2 év után minuszosan eladni valakit... -
#33559 örülj neki :D majd mennek a bulik torinoban :P -
#33558 egyes hírek szerint meg is van Bastos,17 milláért és 2015-ig szóló szerződéssel... -
#33557 jó kérdés.többet keres mint Gigi,gondolom ide sem két szaros pelenkáért jönne.eközben meg köcsögösködnek Alex szerződésén,hogy 2 milla helyett kapjon mondjuk 1,5-t.teljesen érthetetlen -
#33556 Pirlot mi a jóságos szent sz*rnak? -
#33555 Marotta nyilatkozott és kijelentette,hogy Q maradni fog,Aquára meg kb 80% az esély.emellett kitért arra is,hogy Pirlot és Bastost is meg akarjuk szerezni.nem igazán értem,miért kell ilyen korán konkrét neveket feldobni,de nem tartom szerencsésnek -
MarcelloLippi #33554 Jaj az K nagy volt. :D Majdnem bepisáltam. :D -
#33553 Q egyébként már nagyban végzi a futóedzéseket,a Lazio ellen már akár visszatérhet -
#33552 Matrinál szólt a Lady Gagától az Alejandro Alejandro:D -
MarcelloLippi #33551 Miket kiabált Storarinál, te jó ég, a végén már énekelt. :D Meg a góloknál is. :D -
#33550 ez elképesztő! köszönöm.
úgy vélem, hogy érdemes lenne Storarit bennhagyni a kezdőben.
nem lenne rossz megtartani őt, de aligha marad itt sajnos.
igaz, egy évvel idősebb Giginél, tehát ilyen síkon nem lehet meghozni a döntést. meg azért Buffon mégiscsak egy ikon, akinek innen kell visszavonulnia.
Pillanatnyi forma alapján Storarinak helye van a kezdőben. -
eddie #33549 Hatalmas figura ez a Zuliani.
Storari meg eszméletlen jó kapus.Simán őt védetném annak ellenére, hogy Buffont nagyon nagyra tartom. -
#33548 itt vannak a tegnapi védései Zuliani kommenttel:http://www.youtube.com/watch?v=-xEJDZQ2IVg -
#33547 köszönöm!
Azért ez a Grosso csak tud még. Jó lenne ha elkapná a fonalat. Nagyon jó játékosnak tartom, de mióta itt van sok pozitívumot nem mondhattunk el róla...
Matrit meg meg KELL venni.
Storari nagy bravúrját ugyan nem láttam, de először merül fel bennem, hogy talán valaki kiszoríthatja Gigit?
Legalábbis sérülése után nem mondhatni hogy hibátlanul teljesített eddig Buffon. Ennek ellenére nálam még mindig ő a legjobb. -
#33546 Melo twitter:"Grande victoria lo dediico primo al tifosi juventini,pero sopratutto al mister gigi del neri!!!Dio e fidele!!!"
-
#33545 Storari:"Remélem,hogy az edzőnk nem vak..."
hááát...egy biztos,idén jobban megy neki mint Giginek -
-
MarcelloLippi #33543 Gólok
Ezt találtam csak.
-
#33542 Egy összefoglalót tudnátok adni?
Mióta nem sporttv-sek a meccsek, nem nagyon láttam 2-nél többet. sajnos sztrímen szinte soha nem tudom nézni valami oknál fogva, mindig közbejön valami, hogy ne férjek géphez.