Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
bal bekkel mi a fene lesz? remélem nem De Ceglie-re akarunk alapozni. az az oldal egyébként is gyengébb a középpályán is, így oda kellene egy minõségi baloldali védõ
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Bridge-et viszont komolyan gondoltam.
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

A szerb játékos átment az orvosi vizsgálatokon.
A Juventus Football Club bejelenti, hogy megállapodott a CSKA Moszkvával Milos Krasic játékjogát illetõen. A 15 millió eurós vételárat a klub három részletben fizeti ki:
Az elsõ 5 millió €-t 2010. augusztus 25-ig, a másodikat 2011. július 15-ig a harmadikat pedig 2012. július 15-ig kell átutalni. A kifizetések határidejének betartását bankgarancia biztosítja.
A Juventus 4 éves szerzõdést kötött a játékossal.
végén még 3. helyre oda értek :P
Még anno a Romában bírtam Tonettót, õ most klub nélkül van, csak már 35 éves, vagy a Herthában Kobiashvili 33 éves.
Az az igazság, hogy olyan igazán jó, mégis elérhetõ játékost nem tudnék mondani erre a posztra.
Hajrá Magyarország!
Csütörtökön a Cska Moszkva bejelentette Milos Krasic eladását a Juventusnak. Ám a hírek a gráci stadionban már arról szóltak, hogy Alberto Aquilani is a Juve játékosa lett. A hír kétes reakciókat váltott ki, hiszen az utált Liverpoolból és az utált Romából érkezik az olasz irányító középpályás.
Pénteken a Corriere dello Sport elsõnek számolt be róla, hogy a 26 esztendõs középpályás a Juventusban folytatja. A hírek szerint már két hete folytak titokban a tárgyalások a két klub között, s pénteken került pont a végére: Alberto Aquilani egy évre kölcsönbe érkezik ingyen Torinóba (csak a játékos évi 3,4 milliós fizetését kell majd a zebráknak állniuk), 16 millió eurós vásárlási opcióval. A játékos hétfõn, vagy kedden esik majd át az orvosi vizsgálatokon, s akkor lesz a hivatalos bejelentés is.
A Juve új középpályásának elsõ szavai: "Boldog vagyok, hogy hazatérhetek. Jól éreztem magam Liverpoolban, de folyamatos játéklehetõségre van szükségem, s nagyon szeretném megköszönni a Juventusnak a kapott lehetõséget. Remélem, hogy szép eredményeket érünk majd el együtt. Azzal, hogy Olaszországban játszom, a válogatott stábja is jobban nyomon követhet, hiszen célom, hogy visszatérjek a Squadra Azzuttába.'
(Zebraportál)
Hát nekem csak Aquilani magas bére szúrja a szemem.
Pepe szerintem is technikás, de még ennél is jobb lehet. Amaurit én sem bírom. Lõhet akármennyi gólt, soha nem fogom megszeretni, ez van. :) Hamarosan én is eljutok egy meccsre. :P Már nagyon várom!
nekem nagyon bejövõs ez a Marchisio-Aquilani-Melo-Sissoko belsõ kp négyes<#eljen>#eljen>

In the meantime, his agent Franco Zavaglia told Italian television network Sportitalia : "I am in Liverpool to seal the deal with the Reds. Oce Aquilani signs the contract, he will be loaned to Juventus".
As regards to the recent signing of 25-year-old right winger Milos Krasic, Juventus have signed the Serbian international on a five-year contract for 15 million Euros.
Hát, ez már kezd tetszeni, még kell egy balbekk, középhátvéd cseresorba (esetleg Primaverából is, bár lehet tapasztaltabb kellene), és lassan kész is vagyunk. Az elõzõ napok kétségbeesettsége után kezdm kicsit optimistábban látni a dolgokat.
Hajrá Magyarország!
közvetlenül a sturm ultrái mellé szólt a jegyünk,de gondoltunk egyet végigmásztunk a stadion másik sarkába hogy bejussunk a Juvésok közé.ott egy eddig nem tapasztalt szép kis kerítés választott el minket a bejutástól.odajött két nucleo-s hogy mit akarunk,szerintem azthitték hogy jöttek a graziak balhézni,de aztán a sálakból végül levágták hogy mi a helyzet és segítettek az átmászásban.egyébként 1000x szimpatikusabb banda mint a Drughi és a kevesebb létszám ellenére sokkal nagyobb szurkolást nyomtak/nyomtunk amibe persze azért a többi csoport is beszállt.volt egy dal(Dale Cavese) amit majdnem negyed óráig folyamatosan nyomott az egész kanyar,az hatalmas volt.a sturmosok nagyon jó szurkolást nyomtak,az egyenlítõ góljuknál együtt ugrált az egész stadion.csak az 10-20 hülyegyerek rontott a szimpátián akik a mi szektorunk mellett voltak,folyamatosan ment egymásnak a mutogatás,a góljuk után meg sörátdobálás.a Juventinok közel álltak hozzá hogy rájuk döntsék a kerítést:) a mi gyõztes gólunknál meg hatalmas tombolás volt,nem szeretem Amaurit,de nagyon nagy õrületet váltott ki
a meccsrõl,nekem a játékkal különösebb bajom nem volt,végig kézbentartottuk a találkozót pár meleg pillanat ellenére.Pepe amúgy meglepõen technikás,a bemelegítésnél elnyomott pár finom trükköt.Alex beállása hatalmas élmény volt,szerintem jól is játszott.egy szabadrúgását felvettem,sajnos kapufa lett.a védelmünk jó lesz,ez a Martinez viszont hatalmas melléfogásnak tûnik.annyira súlytalan hogy az hihetetlen.na mindegy,szerintem ez egy szerethetõ csapat most,nagy eredményt nem várok lesz ami lesz
jah és üdv Krasic,eléggé meglepett a dolog hogy hivatalos lett,a meccs elõtt ott szaladgált fel alá Marotta,lehet akkor szervezte le:)
Ha idehozza Aquailanit kölcsönbe, és egy balhátvédet, akkor pozitív reményekkel nézek a szezon elé. Már csak ezt a Martinez gyereket nem értem :)
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
még a végén vissza kell vonni a nagy részét a sok rossznak amit Marottaról írtam mostanában :) csak nem értem miért kellett ezekkel ilyen sokat várni. szenvedés lesz beépíteni az újakat a csapatba

Hajrá Magyarország!
Egy Juventus-nak mindig ott kell lennie minden fronton az élen.
Kár,hogy a klubvezetés nem így gondolja...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Reméljük a legjobbakat, sok sikert neki zebramezben!
Mondjuk csatársorban egy Forlan-t vagy Suarez-t el tudnék képzelni.
A kapusposzton kívül sztem mindenhova kellene még 1 kezdõ! igazolás.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
„Fontos lenne, hogy minden héten sok játéklehetõséghez jusson, és mivel ezt Liverpoolban nem tudjuk garantálni, azon dolgozunk, hogy kölcsönadjuk valamelyik olasz csapatnak" – mondta Hodgson a 26 éves középpályásról, akit tavaly az elõdje, Rafa Benítez szerzõdtetett a Romától, ám sérülékenysége miatt alig-alig számíthatott rá.
annyira nem örülök neki, de cserepedra talán megteszi amennyiben nem a klinikán lábadozik egész évben a sérülései miatt
most mindenképpen kellene még egy bal oldali védõ és akkor nagyjából rendben vagyunk. a felelslegessé vált játéksokkal viszont nem tudom mi lesz :S
Az, hogy 8 perc alatt el tudták dönteni a meccset, remélem ad nekik még egy kis pluszt és így tovább.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa