44078

ibogldrc.jpg

• MarcelloLippi
    Fain képek. :D
  • 9csöves9

• 9csöves9
    a jóságos Raiola(az a köcsög aki Pavellel házalt a visszavonulásakor,na meg zingaro és butatelli ügynöke perpill) Vinovoban járt,mikor megkérdezték az újságírók,hogy mi volt a látogatás oka,azt felelte,hogy a nyári mercato-val kapcsolatban volt megbeszélnivalója...
  • 9csöves9
    a Juventus egyes képviselői tegnap Moszkvában is megnézték a Portot akik most is megtisztelték őket egy 5-ös gurításával.kibaszott jó focit nyomnak,viszont legjobban Rolando,a középhátvédjük nevét rebesgetik velünk kapcsolatban.szerintem most oda nem kéne igazolni,a Chiello-Bonucci párossal nem lenne semmi különösebb probléma,ha nem kéne össze-vissza helyezkedni meg besegíteni a bűngyenge szélsőhátvédek miatt.cserének meg ott lenne Sörensen és Barzagli
  • Zsolti9014
    tanulni fogok mint állat, hogy legyen ösztöndíjam. legalább egyszer ki szeretnék menni :D
  • MarcelloLippi
    Fú, de várom már, hogy az új stadionban nyomják a srácok... jó közel lesz a pálya a szurkolókhoz, izgi lesz ott meccsezni és szurkolni az biztos. :)
  • 9csöves9

• Kaplan
    Jókat röhögök mindig ezen amikor tényleg ezzel a két emberrel próbálunk bizniszelni. Annyira nem érzem már őket a klub tulajdonának sokszor el is felejtem, hogy a mi játékosaink. :DD
  • 9csöves9
    két aranyos kacsát írogatnak most,az egyik Tevez(feltéve ha lesz bl), a másik Coentrao akinek leigazolásánál bevetnénk az aduászunkat,Tiagot...

bírom amikor őt vagy Amaurit próbáljuk belevonni valamilyen bizniszbe.kb olyan mintha szeretnék venni egy Ferrarit,aztán felajánlom,hogy a zsetonon kívűl még hozzácsapok egy libafos színű rozzant trabantot
  • 9csöves9
    :DD
  • Count Adyn
    Ez ugrott be elsőnek a képről:DDD
  • 9csöves9
  • Zsolti9014
    amúgy a Genoa 2. gólja elég szép volt, de nálunk Matrié! :)
    Őt meg kell venni mindenképp, egyetértek.

Pepe esetében meg, igazából én azt tudom talán a legjobban becsülni, amikor egy játékos, még ha nem is ő a legnagyobb spíler, de szívvel-lélekkel küzd a csapatért. Márpedig ő ilyen. Erre a mentalitásra szükség van szerintem.

Tonit meg végülis ezért tartjuk, belépett a védő elé, és befordult. :)
  • forzajuve5
    Laziot akartam írni, de közben néztem a tabellát és az járt a fejemben hogy a régi önmagukat idézik nápolyban és hát sikerült is őket leírnom a rómaiak helyett. egyébként meg is érdemlik a 2. helyet. remélem nem rontják el és adják az internek
  • 9csöves9
    a Napoli szerintem megszerzi a 2.helyet úgyhogy ők ott lesznek a bl-ben.a Lazio és az Udinese azok akik ha bejutnak sem fognak óriási összegeket tolni a csapatba és kikapnának mint tavaly a Samp
    .ellentétben velünk vagy a Romával akibe talán pumpál majd rendesen pénzt az amerikai,ha bl-be jutnának.

persze a mostani selejtezős rendszerben rendesen bele lehet nyúlni a szarba,de az is meggyőződésem,hogy az Uefának sem lenne biznisz pl egy Juve-Bayern összecsapás a selejtezőben.mindkettő bejutása viszont annál inkább...
  • forzajuve5
    van benne valami. annak nem sok értelme van, hogy egy Udinese vagy Napoli megy a BL-be, mert lehet már a selejtezőn elvéreznek. ráadásul ilyenkor jó szokás szerint úgyis eladják a kulcsjátokosaikat és sehol nem lesznek jövő szezonban. de rengeteg érvet lehetne még felsorakoztatni. lényeg, hogy most ki kellene használni a lehető legjobban az olasz ligának mind a 4 BL helyet
  • 9csöves9
    kis érdekesség,a Juve mellett a toro is hosszú idő után nyert 3 meccset zsinórban,és ezzel rájátszást érő helyre jutottak
  • 9csöves9

• 9csöves9
    szerintem nagyon megérdemeltük ezt a tegnapi győzelmet még ha néha vertem is a fejemet a falba.Pepinho olyan kurvanagyot hajtott tegnap,hogy azt mondom meg kell venni kiegészítő embernek.Matri esetében meg nincs miről beszélni,Q-val szerintem kibaszott nagyok lesznek

nagyon bízok a Bl-helyben,van egy olyan érzésem,hogy a felülről nyomni is fognak minket és a Romát(őket már hetek-hónapok óta)
  • mrroma
    Erdekesmod megint szezonvege, es megint Sampdoria, a tavaly nekik koszonhetoen nem lettunk bajnokok, most remelem visszavagunk es mi kuldjuk oket a B-be!
  • Trunks
    Igen, elég necces. A Roma sorsolása innentől hihetetlen könnyűnek, míg az Udineséé rohadt nehéznek tűnik. A Lazióé és a miénk vhol a kettő közt van, tényleg nem tudnék most kire tippelni.
  • gercse
    *közelében lévő csapat
  • gercse
    nem lesz könnyű, mert egy két kiesőhely közelében csapat ellen elég nehéz lesz majd helytállni
  • Trunks
    Szóval a left margót használtam, de vmiért a balra igazítás helyett spoilernek hiszi.
  • Trunks
    Ez érdekes lett. :))) Pedig csak a
    makrót használtam, de az sg inkább kispoilerezte a Juvét és az Udinesét.

Juventus
    Fiorentina (i)
    Catania (o)
    Lazio (i)
    Chievo (o)
    Parma (i)
    Napoli (o)

Roma:
    Palermo (o)
    Chievo (o)
    Bari (i)
    Milan (o)
    Catania (i)
    Sampdoria (o)

Udinese:
    Napoli (i)
    Parma (o)
    Fiorentina (i)
    Lazio (o)
    Chievo (i)
    Milan (o)

Lazio:
    Catania (i)
    Inter (i)
    Juventus (o)
    Udinese (i)
    Genoa (o)
    Lecce (i)

A tabella pedig:
    4. Lazio 57
    5. Udinese 56
    6. Roma 53
    7. Juventus 51
  • Trunks
    Na és ha már az elmúlt két fordulóban 6 pontot hoztunk az Udinesén, berakom a sorsolást:

Juventus:
    Fiorentina (i)
    Catania (o)
    Lazio (i)
    Chievo (o)
    Parma (i)
    Napoli (o)

Roma:
    Palermo (o)
    Chievo (o)
    Bari (i)
    Milan (o)
    Catania (i)
    Sampdoria (o)

Udinese:
    Napoli (i)
    Parma (o)
    Fiorentina (i)
    Lazio (o)
    Chievo (i)
    Milan (o)

Lazio:
    Catania (i)
    Inter (i)
    Juventus (o)
    Udinese (i)
    Genoa (o)
    Lecce (i)
  • Trunks
    Én csak az 55. perctől láttam, de onnan elég sima volt. Köze nem volt a meccshez a Genoának. Simán rúghattunk volna 4-5 gólt. Toni remekül játszott. Hozzátenném még, hogy nem tudom ki volt ez a kommentátor, de 1000x jobb volt, mint Egri...
  • banok
  • Zsolti9014
    csak eredmenyek.com-on követtem, de majdnem agyfaxt kaptam...
    csak meglett! :)
  • forzajuve5
    lehet újra álmodozni? 5 pontra a bl hely, és mindenki szórja a pontokat mostanában
  • gercse
    nehezen de meglett, végén Toni még belőhette volna, de lényeg a 3 pont
  • forzajuve5
    ez nem volt egy jó ötlet ahogy nézem :D
  • forzajuve5
    stream kinyomva. ezen én nem idegesítem magam. annyira tudtam, hogy elkezdenek támadni az 1-1 után és simán be is találnak
  • forzajuve5
    na valahogy csak bement egy. már csak egyet kell lőni és megtartani az előnyt
  • Grove4
    Ez az Aqua nagyon szánalmas teljesítményt nyújt, meg Motta és Traore is!
  • forzajuve5
    Pepe győzni akarását kellene most beleverni az összes többi fejébe az öltözőben
  • Cike
    Azért Buffont,Del Pierót,Krasicot és Matrit megtartanám a többi valóban mehet!!
  • BADE
    Ez eddig nagyon szánalmas...
    Hazai pályán 1 csatárral felállni igazán tökös taktika,de nem is vártam volna mást Del Neri-től.
    Azóta gólhátrányba is kerültünk és még mindig semmi változtatás.
    Elől csatárként többet látom Pepe-t,mint Matrit.
    Jövőre úgy nézem egy komplett kezdőcsapatra lesz szükség.(nálam max Chiellini maradna)
  • Grove4
    Mottától Isten mentsen meg minket! :D
  • forzajuve5
    igen

Storari-Motta, Barzagli, Bonucci, Traore-Aquilani, Melo, Marchisio-Krasic ,Matri, Pepe Simone