Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldog névnapot Lajos bá!

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

9csöves9
Elkann: " Az Inter sohasem tudott veszíteni,és még mindig nem tanulták meg,milyen gyõztesnek lenni."

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
Én is várom a fejleményeket, csak ezt a rengeteg hírt(pletykát) nem szeretem...

forzajuve5
nem tett jót a kiesésük az olasz focinak sajnos.
nagyot hibáztak azzal, hogy Cassano eljátszotta a nagyhalált az idõt húzva, aztán lecserélték szintén idõhúzási szándékkal. nem hinném, hogy komoly volt a sérülése. a hosszabításban így esélyük se nagyon maradt a gólszerzésre

9csöves9
a Pazzinis sztori is most újra elõtérbe került,hogy kiestek a bl-bõl(kurvára sajnálom õket amúgy).tegnap a meccs után a Samp elnöke nyilatkozott és nem túl meggyõzõen annyit mondot,hogy most (még) itt van velünk...

Zsolti9014
Az AS szerint balra Capdevila is jöhet akár.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Milyen ték vót' 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Véleményem szerint még érkezzen Insua, akár egy Trez csere keretében, és ha távozik Trez, akkor még egy 22-27 éves gólerõs támadó.

És a selejtet eladni.

Ez így korrekt lenne.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Forza Italia
remélem h marad is. Nem kell õ ide

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

Grove4
Az Udinese meg erõsítette a hírt, mely szerint a Juventus élénken érdeklõdik a válogatott Antonio Di Natale iránt. A játékos viszont határozottan felelt a Juve érdeklõdésével kapcsolatban.
"Udinében szeretném befejezni a karrieremet, itt fogom szögre akasztani a stoplikat."- mondta a 32 éves játékos.

A legfrissebb hírek szerint, a torinói óriások 7 millió eurós ajánlatott tettek az Udinese veterán csatáráért. Di Natale pedig egy 3 éves szerzõdést írhatna alá, amivel évi 2 milliót tehetne zsebre az olasz válogatott csatár.

"A Juventus nagy érdeklõdést mutat Antonio iránt" - Jelentette be Franco Soldati, az Udinese elnöke a ma este lezajlott sajtótájékoztatón. Az udinei klub szurkolói is jelen voltak, akik az új csapat bemutatójára jöttek és, hogy hallják Di Natale döntését a jövõjével kapcsolatban.

"Nem tudok semmit mondani errõl, én udinében akarok maradni, itt akarom befejezni a karrierem. Hét éve ezt a klubbot szolgálom és itt fogok maradni. Itt maradok! Itt maradok!"

Giampaolo Pozzo klubtulajdonos úgy tûnik, hogy teljes mértékben egyetért Di Nataléval.

"Semmiben nem különbözik az idei év az elmúlt szezontól. Mikor is Di Natalét több klub is megkereste, mint például a Napoli, vagy a tengeren túlról számos csapat. Ha úgy alakult volna, hogy elhagy minket, akkor nem rendeztük volna meg ezt a rendezvényt."

www.football-italia.net
(JuventusHungary)

Grove4
Én is olvastam, ezt a Diego biszbaszt le is zárhatnánk már, komolyan, örülnék, ha vége lenne az átigazolási idõszaknak, akkor legalább nem adnánk el Diegot.

A vak is látja, hogy õ a leghajtósabb az egész csapatban, amikor beállt a Berlusconi kupán is, látszott, hogy lendületett adott a játéknak.

Epikus hiba lenne az eladása, és pótolni sem tudnánk ennyi idõ alatt.

Zsolti9014
Pedig mindhárom nagy olasz lap címlapon hozza Di Natalét.

Egy biztos: technikás, gólerõs, nagyszerû játékos, és nagyon szimpatikus is, DE így is igen öregecske a támadósorunk, nem feltétlen 33 éves játékossal kéne erõsíteni. Aztán meg majd mindenki egyszerre bejelenti a visszavonulását és megnézhetjük magunkat egy szál csatár nélkül.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
igazi megoldás viszont szerintem az lenne ha végre vennénk egy olyan csatárt aki nem csak befejezni tud, hanem saját magát helyzetbe hozni azzal hogy egyedül át tud törni a védõsoron. nálam ez az ember Robinho lenne. és még nem vagyunk elkésve. citynek nem kell, és biztos szívesebben játszana európában több pénzért és nagyobb figyelemért mint braziliában. van spanyol útlevele a transfermarkt szerint, és maximum 15 millióért simán el lehetne hozni.

Di Natale biztosan nem jön, nagyon ott akar maradni az udineseben.
egész nyáron azt hírdettem, hogy Treznek maradni kell mert még mindig klasszis csatár, de az elmúlt pár meccset nézve sajnos változott a véleményem. már nincs meg benne az ami régen, és a sebessége is megkopott. valóban sajnálatos, hogy nem tudjuk méltóképpen búcsúztatni az ilyen játékosainkat...viszont amég lehet pénzt kell csinálni belõle. lehet neki is jót tenne a környezetváltás, habár szerintem angliában hamar le fog sérülni ha odamegy.

nyomorék Elkann is megszólalt Diego ügyben:

John Elkann megszólalt Diego esetleges távozásáról is.
"Hogy Diego távozhat-e? A csapatoknak szükségük van a megújulásra, és mindig elõre kell nézni."

Grove4
Di Natale 33 éves lesz októberben, nem hinném, hogy rá van szükségünk. Szerintem inkább Pazza lenne az ideális megoldás (többe is kerül, jóval), azt hiszem, ezt tegnap bebizonyította.

Diego meg nagyon remélem, hogy marad. Ja, és Insua jöhet.

9csöves9
Di Natale abban az esetben jönne csak ha Diego megy.õ lenne ugyanis az árnyékék meg Alex,Amauri és Jaki meg az ék

Trez meg tuti megy,sajnos õt sem tudjuk méltóan elbúcsúztatni😞

forzajuve5
mi van????? ez nekem így sok így hírtelen ébredés után, de látom azért szerencsére még csak újságokban jelent meg ami nem sokat jelent. dunának megyek ha a baromja eladja Diegot.

Insua pletykák is erõsödnek, aminek nagyon örülök. eddig mindenhol csak jót olvastam róla.
egyébként ha Trez elmenne akkor támogatnám Di Natale érkezését. minden évben termeli szépen a gólokat. klasszis csatárt idén úgyse tudunk igazolni pénzhiány miatt

9csöves9
Az Udinese fejese,Pozzo szerint visszautasított minket.hálaajóégnek

9csöves9
Diego el,Di Natale jön.hogyne,nem tudom mit csinálok ha ezt megcsinálják

forzajuve5
JUVENTUS A-JUVENTUS B 5-1 (2-0)
RETI: 20’ pt Martinez, 29’ pt Diego, 2’ st Bianconi, 10’ st Motta, 35’ st e 45’ st Libertazzi.
JUVENTUS A: Storari (1’ st Manninger); Grygera (1’ st Motta), Bonucci (1’ st Legrottaglie), Ferrero, Belfasti; Martinez (1’ st Spinazzola), Sissoko (1’ st Buchel), Felipe Melo (1’ st Marchisio), Lanzafame (1’ st Giandonato); Diego (1’ st Libertazzi), Del Piero (1’ st Giannetti). All. Del Neri.
JUVENTUS B: Costantino, Romano, Liviero, Schiavone, Garcia, Esposito, De Silvestro, Ilari, Bianconi, Margiotta, Boniperti. A disposizione (entrati nella ripresa): Bonassi, Kirev, Carfora, Garrone, Montesi, Carta, Ruggiero,. All. Bucaro.

forzajuve5
nso-n 1 óra alatt lett 140 hozzászólás a cikkhez 😄

vicces ez a nyomorék moratti. be kellene dobni az ultrák közé 😊

Zsolti9014
Jól van na, hiszen tudjuk: "Tiszta, mint az Inter." 😉

Hajrá Magyarország!

Grove4
Jólvan Matyika, legyen igazad...

Etikus több évvel a történtek után még mindig ezt ismételgetni.

limperatore
örülnél ha ti vezetõtök lenne így eltévedve és sorra nyerné a kupákat 😄 a tények õt igazolják

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
„Ez normális, ha olyan csapat lennénk, amely megpróbál megnyerni valamit, és nem sikerül, akkor én sem kedvelném azt, amelyiknek ez összejön. Mindig meg kell találnunk azoknak a csapatoknak a gyengeségeit, akik nyernek” – mondta Moratti, majd odaszúrt egyet a Juventusnak:

„Jobb többnemzetiségû csapatnak lenni, mint manipulálni az eredményeket…”

El van tévedve, az öreg, de érthetõ, a korral jár 😄

forzajuve5
nagyon jó választás lenne a bal szélre, de inkább meg kellene venni mivel nem drága. odaadjuk Trezt akkor bajba kerülhetünk csatárposzton. Amauri talán bírja, de Jaki nem hinném hogy sokat játszik idén a sérülései miatt, Alex inkább elõkészítõ és vele már nem lehet úgy számolni hogy folyamatosan játszik

Zsolti9014
Insúa került képbe a védelembe, ha Trez menne a Poolba, lenne egy csereüzlet.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Az egyik olasz újság címlapján volt.

Forza Italia
amilyen feje van az öregnek, ajánlott lenne neki befektetni egy plasztikai mûtétre. Balotelli árából ki is jön😄
Bár kérdés h mennyit segítene rajta....

Amúgy nem bizonyították be de tuti h jó pár meccset megvett õ is

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

limperatore
honnan van a cikk amúgy?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Bazi nagy oltás volt ám, hallod.

gercse
Biztos magából indult ki<#alien>

limperatore
:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD: geci hogy szarrá oltott az öreg :ASD:SDA:

Grove4
Moratti támad: 'Sok a külföldi játékosunk? Mindig jobb, mint meccseket venni'

Kicsit szánalmas már ez a Moratti pofa <#violent><#gun><#mf1>

Nekem is nagyon bejön az új Design. Végre egy olyan oldal ami méltó a csapathoz. mivel be kell látnunk, hogy a régi is pont megfelelt a céljára de a design nem volt a legjobb. de nagyon örülök neki, hogy megújult és jó is lett. a menü is egészen áttekinthetõ szerintem.
Párat én is... na jó inkább meg tudnám mondani a magamét pár okostojásnak. 😊

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

9csöves9
kurvajó lett,olyannyira hogy a fejlécet meg a hátteret le is nyúlhatnánk ide😊

Lacc te csináltad?

forzajuve5
én úgy tudom, hogy eredetlieg középpályás, és csak kényszerbõl került hátra, de lehet tévedek

limperatore
pedig az a csávó nagy juve drukker
melo-val kapcs meg igaza van

Fabio Capello
Jó lenne pontot tenni a Drenthe-ügy végére. Kb. júli eleje óta mennek a pletykák, hogy jönne ide, és ringbe szállunk, de semmi nem történik, pedig sztem jól jönne a csapatba, fõleg mivel eredetileg szélsõ védõ...

forzajuve5
megújult a juventushungary.hu
egész mutatós lett, nekem tetszik

forzajuve5
elsõ félidõ katasztrófa volt. egyik csapat se akart focizni, az Alex-Trez csatárkettõs semmit nem tudott mutatni. 2. félidõben szép lassan pályára került a várható kezdõcsapatunk, Diego hajtott rendesen, voltak szép megmozdulásai, de gólt nem sikerült így se szerezni.

a digisportos szakértõnek nem tudom a nevét, de elmehet az anyukájába 😊. mikor kapásból váratlanul kapura rúgott a Milanos és Manninger reflexbõl nyúlt oda érte és kipattatnt róla a labda, akkor a nagyokos szerint azt fogni kellett volna, nem meglepõ hogy kipattant róla. de mindezt olyan gúnyosan mondta, hogy pofán tudtam volna vágni ha ott vagyok. mutasson mégegy ilyen jó cserekapust ha ilyen okos. Melot is szépen leoltotta. elõhozta vele kapcsolatban azt az 1 vb meccset amin mindenki lovagol. nagy szakértõ az ilyen. gondolom azt nem tudja, hogy Melo még épphogy elkezdte a felkészülést a többiekhez képest, csodálkozom is hogy ennyit kibírt a pályán. volt is neki pár pozitív megmozdulása. én továbbra is reménykedem vele kapcsolatban.

Nyertünk és belõtte mindenki a 11-est. Bár eldönthettük volna 90 perc alatt is. 😊 A meccset nem láttam. Ennyire szarok voltunk?

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Csacsi
Nyûgös vagyok, fáradt vagyok.

Grat a kupához nekünk.

Nagyon szarok voltunk 😞

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9

9csöves9
ha valaki tud mondani még egy olyan klubcsapatot ahol 10 évvel ezelõtt is ugyanaz a csatárkettõs kezdett egy meccsen,az kap valami ajándékot.de tényleg

forzajuve5
igen, ott adják

9csöves9
a digi oldalán mutatják?

Grove4
Nah Martínez, mit tudsz?

forzajuve5
MILAN: Abbiati; Bonera, Papastathopoulos, Thiago Silva, Antonini; Ambrosini, Pirlo, Seedorf, Oduamadi, Borriello, Ronaldinho.

JUVENTUS: Manninger; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie; Pepe, Marchisio, Felipe Melo, Martinez; Trezeguet, Del Piero.

tartalékosan állunk fel, de ez várható volt